praktik

Hello.
har precis kommit hem från praktiken. är riktigt trött, har gäspat hela tiden. jag vill bara lägga mig i sängen och soova. och imorgon är  det skola, woho.. sen är man ledig på fredag, skojskoj! jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på valborg. ska ni göra?

BALLAR AV STÅL

så nu är jag klar med bloggen.

nu sitter jag och tittar på ballar av stål. äter chips och dricker fanta exotik. vem tycker ni bäst om? jag tycker bäst om killen som sportar. ja, jag hoppas ni vet vem jag menar. jag vet inte vad han heter, men han som gör allt om sport. kastar hamburgare på folk, härmar folk. med mera. :)

nu ska jag fortsätta titta.
ta hand om er!


FIX & TRIX

Hejsan!
just nu har jag inte så mycket för mig så jag tänkte ändra om bloggen lite. kul va? nu säger jag att det nog inte kommer bli så stora ändringar. men till slut kommer säkert hela bloggen vara förändrad. förutom headern, för den rör jag inte!

SOMMARJOBB

idag började dagen med att man fick stiga upp ur sängen, vilket jag hatar! :/ sen var det att fixa sig och sen dra till praktiken. fick en komplimang idag, hiih. jag älskar verkligen att vara där! jag har även sååå svårt att välja just nu. så här ligger det till!
jag vill jättegärna åka hem till Bosna i Hercegovina nu till sommarn, men det är så att jag har mitt jobb, systrar & bönor som jag jättegärna vill jobba på under sommaren också. sen har jag fått ett annat sommmarjobb om jag är intresserad, på badhuset. jag vill ha båda, det klarar jag av! men jag vill också åka någonstans, jag vill inte bara vara här hela sommaren. kan man få tips? åker jag till Bosnien, så kan jag glömma det med badhuset, det är okej. för jag har mitt jobb! men stannar jag, har jag båda och ja.. oh, jag vet verkligen inte! sen vill jag också åka till Tyskland, någon vecka. HJÄLP!

SERIÖST!

http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/musik/2009/04/26/bill-und-tom-von-tokio-hotel/album-gestoppt.html

Alltså nu pallar jag fan inte längre.
Pga av stalkertjejerna kommer skivan troligen att skjutas upp ännu mer. Bill och Tom vill inte lämna Tyskland (skivan skulle färdigställas i Los Angeles) så länge de här tjejerna går lösa eftersom de är rädda för att deras mamma ska råka illa ut. Jag har verkligen full förståelse för det, jag skulle inte heller vilja resa ifrån min morsa ifall jag visste att hon levde under dödshot.


nej, alltså. texten uppe är kopierad, lånad från en tjej som skriver på bdb.. detta gäller då TOKIO HOTEL! ja, ni kan ju läsa ovan. jag stör mig så mycket! varför? jag tycker verkligen synd om dom, och deras mamma. vad händer nu? kan dom inte bara fånga tjejerna? oh.. låt killarna få leva vafan! :@

SOLIGT VÄDER


idag är det superfint väder ute och jag är superglad.
ursäkta bilden, hahaaa. men men, jag hoppas alla ni som brukar läsa min blogg, är ute och leker i det fina vädret! hih. jag ska också gå ut, och leka. hiiih, nej men. nej.. ikväll är det konsert, Lepa Brena tror jag det är. många ska dit, jag ska inte dit. hih, vet ni varför? haha, jo för jag inte vet vem hon är! :D vet bara att hon sjunger cik cik.... som jag älskar. men varför sticka dit för en låt? najfan. så jag får se vad jag hittar på med. jag har verkligen lust att bara ha riktigt kul, dansa, sjunga.. bara ha kul helt enkelt.

idag hade vi nationellaprovet i engelska. jag var inte så nervös först, men sen när jag var klar.. ja, då var jag riktigt nervös och helt ledsen. ja ni fattar, jag tror det gick dåligt. men vi hoppas på det bästa & väntar på svar. jag vet inte vad jag kommer göra om det blir ig. men jag är heller inte den personen som brukar få ig. och hoppas inte det kommer nu heller. man hoppas alltid på vg, men ja. man får ju vara glad om man får ett g iallafall. jag vet inte varför jag är nervös, det är nog bara för att jag insåg till sist att detta är något stort. det påverkar mitt betyg, det är därför. tror jag. brukar inte ni också få sånna tankar när ni är klara med ett prov eller något liknande.. att ni tänker: oh, jag glömde göra det. tänk så skrev jag inte om samma sak, tänk så hade jag olika tidspunkter. tänk det, tänk det...... ja.. jag är såå nervös!

jag vet inte vad det är för fel på mig, eller jo det gör jag såklart. mycket! men detta är så konstigt! varje gång det är fint väder ute så vill jag vara inne och läsa bok.. mmhm.. nej, det får jag inte göra idag, även om jag har lust till det. nej! jag vill också spela fotboll! oh, så kul ändååå.. det var faktiskt ett bra tag sen som jag spelade fotboll, med killarna. förutom då för någon fredag sen hade vi fotboll på idrotten. skoj! jag är en riktig pojkflicka.

nej nu ska jag inte sitta här och inte göra något vettigt. ska ut och ha kul. känner för att grilla.. hm, jag vill göra ganska mycket idag.. undra vad det blir! hah, nej nu slutar jag. pussspuss!

TOKIO HOTEL

be ready! här kommer myycket text, det lovar jag! (: texten kommer handla om några saker som hänt och mina tankar och känslor om detta. sedan kommer det även handla lite om varför jag just älskar tokio hotel och vad jag tycker om när folk ska skriva eller säga irriterande och dumma saker om bandet. hoppas ni läser det!





Videon ovanför som ni kan se, visar och berättar att Tom Kaulitz från Tokio Hotel har slagit en tjej. En stalker, som med några andra stalkers tydligen har förföljt tvillingarna Kaulitz och om jag förstod filmen rätt, sorry, jag skrev att jag trodde att dom hotat deras familj & nära & kära, men det var så jag uppfattade det hela. jag fick inte faktan bara från videon, utan även från en tjej som skriver och uppdaterar varje dag om Tokio Hotel, så anonym som skrev, checka där först sen kan du komma & kommentera så som du kommenterar! men dom fick iallafall flytta!. Jag har även hört om detta innan men inte trott på det, för det jag hörde var bara "oh, vet du om att Tom har slagit en tjej, ett fan!" jag brydde mig inte eftersom de som sa detta var några av de som inte tycker om Tokio Hotel och som bara säger dumma saker om dom, så varför ska jag tro på personen? Iallafall, jag var inne på bilddagboken idag och läste en text om just detta men nu när jag vet vad som hänt så, helt seriöst. Rätt åt tjejen säger jag bara! Man gör inte som hon och hennes kompanjoner, hotar någons familj, förföljer dom i flera år. Hoppas dom får ett rejält skratt! Är du ett fan så ska man låta dom ha ett privatliv, hur hade du känt om någon vetat exakt allt om dig, gått efter dig varje dag, fotat dig, filmat med mera. Jag hade fan också gjort samma som Tom! Och om han är en kille som slår en tjej, eller slog! Ibland får man ju nog! Man måste ju göra något åt saken, man blir arg och inte ska man stå där och poosa eller le framför stalkersen! Nej, jag är riktigt arg över detta och tror alla andra fansen också är det. Man gör inte sånna dumheter! Jag förstår att man vill träffa sin största idol/idoler och gör nästan allt för att få träffa dom, men man går inte över gränsen! Och dessa människor är då inte alls fans, de är staalkers! Jag skulle vilja veta vad som händer angående detta, jag hoppas verkligen inte att något händer med Tom, hoppas bara på att tjejerna får sitt straff. Man gör inte så!

oh, saknar Billieboy! kan dom släppa sitt nya album så vi får höra hans röst? & kan dom spela in flera såna dära viedos varje vecka.. man saknar ju att se bill och de andra, videonsen får en att bli på bättre humör, man ser att dom är så roliga och verkar ha riktigt kul tillsammans, det är precis så man vill ha det. precis så man sjäälv känner, hah.. jag är sär, men seriöst. jag känner att jag skulle vilja umgås med dom & så, ha skitkul tillsammans osv osv. men vem skulle inte vilja det?;)


varför just Tokio Hotel? varför är jag tokig i just Tokio Hotel? jo, det är lätt. jag älskar deras låtar, så bra, låter så riktigt! när jag lyssnar på deras musik, blir jag alltid så glad inombords. deras texter är så bra, man känner sig med dom. jag kan inte beskriva vilken känsla jag får! när jag tittar på mina affischer blir jag glad, för jag vet att varje gång jag blir ledsen, varje gång något händer/har hänt så kan jag bara sätta igång musiken och höra bills röst och få den känslan att allt kommer att bli bra igen. Tokio Hotel har hjälpt mig och hjälper mig än, musiken då! deras musik, de har hjälpt mig att orka leva och att jag orkar vakna upp på morgonen och klara av en hel dag! de hjälper mig, väntar tills de kommer till Sverige, väntar och kommer vänta än. kan vänta hur länge som hälst, bara dagen kommer någon gång!

& sen är killarna så grymt snygga, alla fyra. <3

Bills jacka är sjukt snygg! Ge mig.






tack för du läst,
du har väl läst?
bra!
tänkte väl det! :)
ha det bra!

Jubbbbbaaaa

Lite sen uppdatering, men kan inte hjälpas. har praktiserat till sex & sen fick jag stanna längre för det var mycket folk så det fanns mycket att göra, men kul var det! jag kan inte fatta att jag från halv tio till tjugo över sju har varit och arbetat idag. kan ni tänka er? asså, jag blir rädd :o 9 timmar och 20 minuter. hmm.... .  men men, jag lever än iallafall. fast ryggen gör ont.

iallafall, fick min första lön från s&b idag, hiiiih. amela är glad, yapp.

okej, nu ska jag dricka upp min oboy och sen ska jag lägga mig i sängen och vila ryggen. vi hörs igen någongång i livet! ;D haha,

kram


kallt

helloooo,

läget & såånt? asså det är riktigt kallt ute nu och jag fryyyyyser ihjääl! tänkte bara höra av mig snabbt, men kan knappt skriva, så mycket fryser jag just nu. så detta får räcka, jag ska nu se på Wipeout. kram!

Take me back



tjena tjena!
hoppas allt är bra med er där ute, själv är det helt okej. har ganska ont i magen och har legat i sängen ungefär hela dagen. först var det skola då, och sen kom jag hem och diskade. sen blev det sängen, och har legat där ganska länge. kom precis upp och vill bara lägga mig igen, magen håller på att ta död på mig. menmen, imorgon blir det jobb på badet, ska bli kul! stannar inte länge eftersom att jag måste hem och hjälpa mamma lite här hemma, vill inte att hon ska göra allt!

jag vill tillbaka till Dino Merlin's konsert, åhååå. han är så bra!
ni som inte läst innan - jag vet att jag inte tyckte om honom - but now i do!
konserten ändrade mig totalt. puss!

16/4-09


för att jag älskar min väska på bilden! 
 

var en runda i stan, hittade ett jättesnyggt skärp till midjan, med nitar på. riktigt snyggt, måste ha det! (A) sen hittade jag även, eller ja jag har sett den innan också men jag vill haaa den, får vänta tills lönen kommer! en väska, grymt snygg ;( åhå. man kan ha den som plånbok också! jaa, sen är det en jättefin väst som jag är kär i, allt finns hos Gina Tricot. måste kööööpa!

iaf. nu äter jag och har typ inte mycket alls att berätta. men vi hörs, kram.

HEADER



förlåtförlåtförlåt. kunde inte hålla mig, tyckte inte alls om min förra header så var bara tvungen att göra en ny. så nu har jag gjort det och jag hoppas att jag inte gör om denna också. jag vet att det är jobbigt att man bytar header hela tiden. i know, and i'm so sorry!

skola idag, helt okej. sen hem & göra ingenting, sååååå skönt det har varit! har inte kunnat "göra ingenting" på evigheter nu känns det som. har bara jobbat jobbat jobbat! då jag inte jobbar på systrar & bönor blir det badhuset. & någon dag kan man vara ledig om man inte hjälper mamma förståss. hmm, jag kommer nog slockna snart. dö, alltså. jag har såå ont i ryggen och mår inte sådär wiiiooh! men men, jag får väl stå ut. gör man inte "allt" för pengar? hmm.. men men, sen efter aatt jag vilat lite blev det jobb på badet. helt okej det med. nu ska jag äta och sen duscha, ha det bra.

kram!

14/04-09



Tjeeeenare, har precis kommit hem och jag la precis märke till att mina unika besökare går uppåt - forsätt så! :) iallafall, jag har varit och praktiserat på systrar & bönor, sååå trött jag är just nu! det började med att jag vaknade 18 över 09! och jag börjar 09.30. skulle jag hinna? hahaha, nej! jag blev först arg på mig själv men det var ändå första gången och sista hoppas jag, jag brukar aldrig komma försent någonstans och sen var det ju ingen ideé att sitta och skrika åt sig själv  haha, så jag satte igång med att borsta tänderna, tvätta ansiktet, klä på mig, packa ner det jag behöver och sen hann jag med att äta en halv macka, höll nästan på att sätta lite av mackan i halsen, och då tänkte jag direkt otursdagen är kommen men jag klarade mig fint på praktiken idag faktiskt. men mycket stress och jobb blev det iallafall. men som sagt - jag klarade mig! yaop, nu är jag hemma och är vrålhungrig.. orkar inte fixa något men jag känner för att baka kladdkaka, hmm. ska det bli det, eller? men först, innan jag gör allt annat måste jag skriva i min loggbok om praktiken som vi måste göra efter varje dag på praktiken, jag brukar glömma men det gör inget för jag gör samma sak där iallafall (: hihi, så det ska jag göra och sen hade jag tänkt läsa lite.

sen hade jag också tänkt lägga upp fler bilder från en av den bästa dagen i mitt liv som jag vill att ni ska titta pååå :) om det finns någon där ute som också sett/träffat Dino Merlin live, kan väl berätta det för mig (A) och även hur det kändes osv osv. själv var jag inte superfan av honom, det var bara något jag ville göra. jag ville bara sticka till hans konsert och se hur han sjöng och bara ha det trevligt. men jag är så suuperglad att jag stack dit, seriöst. han är riktigt bra! men jag säger inte att han är kung som alla andra gör det, men jag måste säga att jag har lyssnat på hans låtar de senaste dagarna sen jag kom hem från konserten. älskar dom & älskar honom. ni som nu tror att jag släppt Tokio Hotel - never ever! jag vet att det finns vissa som vill det, men aldrig. de är allt!

& vet ni vad? jag älskar tisdagstv! gör inte ni också det?
ohnej, jag missade unga mödrar, som jag älskar att titta på men gör det inte ofta. bara när jag bläddrar bland tvkanalerna och hittar det någongång. hih, men men. nu är det vänner två gånger och sen kommer ugly betty, (jag) haha nej men, ja och det ska man titta på och sen börjar det bästa som jag tror att alla älskar! DHW :) två avsnitt, shiiii! :D

  • 18:30 Unga mödrar
  • 19:00 Vänner
  • 19:30 Vänner
  • 20:00 Ugly Betty
  • 21:00 Desperate housewives
  • 21:55 Desperate housewives

  • sen hade jag bara tänk lägga upp bilderna nu, NJUT! :)

    elma, jag & selma

    aldrig utan coca cola ;)

    okej, jag måste erkänna att jag är kär i hans låtar nu! och allt kom efter hans konsert. innan lyssnade jag inte alls på bosnisk musik förutom på Boban Rajovic och Stevan Andjelkovic! :) men nu lyssnar jag på Dino också. han är supeeer! måste erkänna detta bara (A)


    Dino Merlin - Deset mlađa en av hans låtar, denna älskar jag sjukt mycket! ostavi me danas... <3

    jag ser sne ut, HAHA. hmm... . & min ros som blev snodd! haha, nej skoja. men kom aldrig hem med deeen :( armel:@

    jag, emina & DINO

    är han inte söt? ;p

    Ameela, här ser ni kanske min klädsel, eller inte ;p en klänning från Gina Tricot, svart supersöt med en rosett vid brösten. och min älskade älskade väska! till det blev det klackskor från H&M.


    biljett & så fick vi något mer? ;p
    but we love you Dino, we do. <3

    KÖPA KLÄDER?

    Hejsan hejsan!
    innan idag kollade jag genom min garderob, fullt  med kläder som jag inte använder och vissa som jag inte hunnit använda alls. hmm, ja.. jag tycker inte om att ha dom bara liggandes där, utan att bli använda även om jag gillar allihopa. så jag tänkte att jag kunde sälja något utav dom. så om någon är intresserad av att köpa kläder så är det bara till att kommentera eller också [email protected] skriva till mig. jag kommer ta kort på några av kläderna och skicka bilder till dig som är intresserad. så är det bara till att välja, pris & sånt pratar vi också om då. det är  klänningar - jeans - tröjor - med mera. hör av er!

    iallafall, jag var en liten runda i stan. vädret är inte alls, eller var inte alls så fint som nu. nu är det soool och värme, men ändå lite kallt. innan var det kallare och då blåste det mera. nu har jag lust att gå ut och sola lite, verkligen! ;/

    har precis ätit och har nu inget att göra, är ganska trött men vill inte sova än, vill njuta av solen, sista lediga dagen.. pohh.. och imorgon blir det praktik sen skola i tre dagar och sen blir det helg igen, love it!


    BILDER

    Hojhoj. hoppas allt är bra med er där ute. själv är det helt okej, är hungrig som vanligt men det fixar vi snart ;) tänker bara lägga upp någon bild från Dino Merlins konsert, fattar inte att det var två dagar sen, redan. det var en av de bästa dagarna i mitt liv! VIP-bilderna kommer också läggas upp. och flera andra bilder, men bara när jag fixar hit dom. (Y) hiih, riktigt fint väder idag också. kanske drar man ut och sooolar lite? inte solarium då! never, hha. men men, nu kallar magen. hoppas ni har en bra dag idag, kram på er!


    emina & jag

    elma & jag

    DINO!

    hemkommen -
    zzzzzzzzzzzzzZZz!

    måste säga att det var en lyckad kväll!
    superkul var det & sen blev det även
    vip - fick träffa Dino Merlin bakom sceenen..
    bilder kommer sen, med oss + dino tillsammans.
    btw, nu ska jag skryyyyyyta! jag har kramat dino merlin! :D
    hahahhha, yee :) nej nu orkar jag inte sitta mer.

    PUSS

    Glad Påsk!

    Shuu.
    kom precis hem från jobb, är riktigt mega trött! fick även med mig ett rosa påskägg + en påse med nötter i. fick det av chefen, riktigt sött! tack tack anna! :)

    nu ska jag duscha och sen blir det fixxx och såå. så hörs vi inte mer idag men imorgon gör vi nog.
    ha det så bra, HUGS!


    MINELA - minnen med dig, eller vad säger du?

    eftersom att jag inte har något att göra och att det var ett tag sen jag skrev ett "roligt" inlägg och även ett sant inlägg om vad som hände en fredag, den 13. nu tänkte jag skriva om en skoldag med samma människa, Minela. ja, det finns många sånna härade historier om mig och henne som små. jag har så mycket att berätta om, men just nu håller vi oss för det jag kallar "DET VAR DE HÄR TVÅ SMÅTTINGARNA". seriöst, jag fattar inte att man gör som vi gjorde! men men, vi var vi! ;D

    det var en vanlig skoldag och vi tyckte som vanligt då att skolan var tråkig så vi kom på att rida rygg - vem gör något sånt på skoltid? inomhus också!? ja, vi gjorde det iallafall. så vi bestämde oss för att jag skulle rida på minelas rygg, hon gick runt där var vi brukade ha lektion och en städarvagn stod i ett hörn. så minela ville ha kul så hon släppte mig på städarvagnen och såklart finns det vatten i en av hinkarna och det vältes såklart när hela jag åkte på det. allt vatten bara åkte ut över golvet. jag blev blöt om gumpen och vi försökte smita därifrån. haaaaaaaaaaaaaahahahhahaa, jag minns att jag hade uppsatt hår och minela hade två pippilåttor, när vi kom fram till toaletterna kom en kille fram och tog oss i håret och gick med oss till städerskan och hennes vagn där vattet var utspillt. han sa något i stil med: det var de här två småttingarna. och vi var riktigt känsliga som små och ville gråta men även skratta. men vi fick ta bort allt vatten och städa där vi gjorde det orent. alla stod runt oss och tittade på. hmm, detta var såååå skoj!

    haha, ohnej. jag har såå många minnen med denna minela. det är inte klokt, men just nu.. träffas vi inte alls. vi var bästisar sen små till nian. när gymnasiet började för oss, var det hejdå för oss. vi slutade träffas och nu träffas vi inte alls. bara om någon av oss fyller år så vi bjuder varandra eller något annat. men imorgon är det konsert och där ska vi banemej träffas! :) hiihhi, sen på söndag ska vi umgås. sitta och fika och ha det skoj, snacka om gammalt osv osv.

    jag har tyvärr ingen bild på mig och minela just nu, men vi ska nog ta och fixa nya snart. lovar! då ska ni få se vem denna människa är, vem denna varelse är, haha. vem det är som jag haft ett så roligt liv med som liten!
    ni minns väl när jag berättade om en fredag, den 13. då vi cyklade ner från en backe - STOR backe, med knutna cyklar. vi föll från cyklarna i farten och rullade ner från kullen med cyklarna rullande efter OM inte över oss också. jag fick sår, inte minela. hmm? hahaha. men skoj var det! jag lovar att jag kommer komma med fler historier! :)

    NY HEADER

    nu har meeella ny header, det var ganska längesen som jag fixa ny header. jag vet, det är inte alls kul när bloggare bytar header hela tiden, men jag gillar att göra nya hela tiden (A) men jag måste erkänna att jag lärt mig att avstå. jag har ju haft den jag hade innan denna ganska länge! jag tycker även att ni ska hålla med mig, för det är faktiskt sant :) nu ska vi se hur länge denna stannar.

    ha det bra, puss!


    FINT VÄDER!

    Hello.
    tänkte bara höra av mig lite snabbt, orkar inte skriva mycket, men ändå!
    idag är det såååå himla fint väder ute! jag och selma var ute en liten stund.
    togs lite bilder också, skratt blev det också. ibland undrar man om man
    verkligen ser ut som man gör! hahahahha, men men. här får ni någon bild.


    massor med frågor - reeead!

    Lovar du att vara ärlig?
    Yepppppp.
    Du heter:
    Amela
    Smeknamn:
    GARA
    Låt som när du är ledsen sörjer till?
    alla Tokio Hotels låtar.
    Beroende av:
    Tokio Hotel
    Vad tror folk om dig?:
    hah, arg människa. nej, men inte vet jag (A) jag är ganska arg av mig ;p
    Stämmer det?:
    sure?
    Vad får du oftast komplimanger för?:
    mina läppar - kropp (blää)
    Vad säger du för att imponera på någon?:
    tjeeena bruttan! ;)            ts, skoja. i don't know?
    Hur imponerar man på dig?:
    be funny! haha, nej men var dig själv :)
    Brukar du skratta för dig själv?:
    om jag brukar! ;D nej men, tänker man på något som hänt så är det klart man får sig en liten skrattis.
    Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
    "Kaponi. något"
    Var bor du?:
    Trelleborg,
    Trivs du där?:
    yeman.
    Äger du några converse:
    Noiop.
    Sprit, cider, vin eller öl:
    helst inget men cider får duga.
    Brukar du bli för full:
    nej, icke sa nicke.
    Vad har du för mobil operatör:
    Comviq,
    Är du allergisk mot något:
    inget jag kollat upp, men tror jag är allergisk mot hästar, katter.. ögonen kliar & jag nyser. kan det vara det?
    Har du haft sex idag:
    nej, icke sa nicke, igen. ;D
    Hur svarar du i mobilen:
    "hej det är amela" "ja" "shuu"
    Vem ringde du senast?:
    Minela
    Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
    vi pratar på msn hihi
    Antal timmar sömn inatt:
    inte så att jag rääääknar... .
    Sov du ensam:
    gör jag alltid :(
    Brukar du komma i tid:
    alltid (A)
    När mår du bra:
    när min familj mår bra!
    När blev du fotad senast:
    jag vet inte,
    Hur känner du dig nu:
    övertrött, slö...
    Vanligaste färg på dina kläder:
    vanligaste.... . svart :)  finns massor av färger i min garderob - lovar!
    Vad tycker du om fötter:
    haha, vad finns det att tycka? ;p
    Vad saknar du:
    Bosnien!!! arnel, saknar att spela fotboll med killarna där booooorta. & fika & festa. :)
    Hade du en bra kväll igår:
    njah, helt okej. men blev arg (som alltid) ;p
    Favorit dryck på morgonen:
    nyponsoppa, appelsinjuice - oboy.
    Rakar du benen:
    nej........................... jo!
    När brukar du oftast gå och lägga dig:
    22.00 tidigast, sen håller det till 23.00 ungefär ;p
    Är du blyg?:
    yepp, det är jag. men inte för folk jag käänner väl.
    Sysslar du med någon idrott:
    nej, har spelat fotboll & önskar att jag fortfarande gjorde det, tyvärr! & så vill jag börja gymma! blir aldrig av ;/
    Vill du hellre ha mail än brev:
    jag vet inte, spelar det någon roll?
    Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
    yes i doo, maaan i do! 
    Har du spytt offentligt:
    hah, neeeej.
    Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
    jag vet faktiskt inte, gått runt på stan och umgåts med mina killarna maaaaaaaaan. haha, nej men jag vet inte?
    Är du nöjd med ditt liv:
    mycket hade kunnat vara bättre - men ska inte klaga.
    Är du bortskämd:
    yaas,
    Vad gör du i morgon:
    sover sover och sover.
    Vad är det värsta du vet?:
    småkryp, krig med mera... .
    Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
    inte mycket, jag är sparsam! (A)
    Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
    Brittney Spears
    Vad längtar du till?:
    Bosnieeeen.
    Har du bra vänner och äkta vänskap?:
    få nära vänner - som sagt, bäst med få äkta än fler falska.
    Vad använder du för shampoo?:
    uh, jag vet inte. grönt är det iaf ;p
    Vad är det finaste du fått?:
    familj & vänner - Bill kaulitz's designade trööööja :)
    En speciell dag du minns:
    En dag i bosnien då vi var ute och spelade fotboll med killarna! :)
    Hur gammal är du:
    17
    Tycker du om någon just nu:
    nej
    Du samlar på:
    Tokio Hotel pryyyylar
    Vem ringer du när du är arg/ledsen:
    brukar ta det med mina syskon.
    Gillar du golf:
    det är ganska kul det,
    Vilken tid gick du upp idag:
    10.00
    Har du sovit i din egna säng inatt:
    yessss.
    Har du strumpor på dig nu:
    yaa,
    Är det okej att gråta:
    det är klart att det är!
    När grät du senast:
    minns inte vilken dag, men det var nog inte så längesen.
    Vad skulle du göra om du vann en miljon:
    Gett min familj hälften och rest till bosnien i någon månad (AAAA) rest till tyskland & gjort allt för att få träffa Tokio Hotel, rest till alla deras konserter! D;
    Bär du glasögon eller linser:
    Glasögon - ska skaffa linser om jag vååågar, vågar inte än!
    Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
    hahaha, verkligen inte!!!!!
    När går du upp ur sängen en helgmorgon:
    09.30 när jag jobbar, annars 10.00-11.00
    Har du piercing:
    Ett i varje öra,
    Vill du gifta dig:
    yes,
    Vill du ha barn:
    yaa.
    Solar du ofta: 
    nja, på sommaren då jag orkar, men kan inte ligga förlänge, måste bada! det blir för varmt. har solat solarium någon enstaka gång. vågar inte,
    Är du bra på att laga mat:
    hmm? haha, kan laga något iallafall.
    Är du flygrädd:
    har aldrig åkt flygplan, men höjdrädd är jag, så jag hade nog inte vågat sätta min fot på planet.
    Hur vig är du:
    helt ovig är jag inte iallafall.
    Är du musikalisk?:
    jag spelar inget? (A)
    Vad dricker du helst när du är törstig:
    vatten,
    Vilken är din favoritglass:
    Daim
    Tror du på ett liv efter döden:
    har inte tänkt på det,
    Tycker du om sushi:
    men ueee, låter inte ens gått!
    Vad äter du helst när du ser på film:
    Chips och godis, eller inget alls.
    Bor dina föräldrar tillsammans:
    ja! <3
    Har du tandläkarskräck:
    nej, bara gången efter dom borrar! ;p
    Är du morgon- eller kvällsmänniska:
    jag vet inte, är trött typ hela tiden. på morgonen, RIKTIGT TRÖTT & på kvällen, samma där också.
    Vilken ögonfärg har du:
    mörkbruna
    Har du någon gång gråtit dej till sömns:
    många gånger
    Biter du på naglarna:
    neeej,
    Röker du:
    nej!
    Hur ofta tränar/motionerar du:
    typ, aldrig ;p är ute & rör på mig typ varje dag. (A)
    Senaste låt du hörde:
    Sarajevo - Dino Merlin

    snacka om att jag blev ööööööveröööövertrött efter detta! men nu kan ni få läsa lite iallafall! (A) ha det bra, amela ska lägga sig. kramar kramar!

    you know we love it!

    http://www.cherrytreerecords.com/music/playlist/popup?playlistUrl=http%3A//www.cherrytreerecords.com/music/playlist/show%3Ffmt%3Dxspf%26id%3D2494454%253APlaylist%253A13&playlistType=network&autoplay=1&selectTrack=0

    hela länken sitter ihop!
    för er som undrar
    det är billiiiiiieboy från tokio hotel som pratar,
    har ni inte saknat hans röst? aww :) <3

    Vilken stil passar jag bäst i? - ja, det kan man undra.. .

    hojhoj. jag satt och tänkte vilken stil jag egentligen passar i? så kom jag på att jag kunde göra en liten bild med några bilder på olika "stilar" jag haft/har. vilken passar jag bäst i? i don't know.. . hah, jag gjorde detta mest för att jag inte har något annat att göra och för att jag inte orkar lägga mig än, tidigt ju! men jag är för trött, jag fattar inte hur ens energi kan försvinna så snabbt!

    blev jobb idag, från tre till fem och sen stack jag hem. var hemma i några minuter och sen blev det ut. nu äter jag en macka med smör & ägg på, mums! jag älskar ägg - yaaaaaaaaa.

    btw, nu är det inte många dagar kvar till konserten - jag har hört massor som ska hända, jag vågar inte åka dit!!!!! nu har jag ju fått biljetter & allt, betalat osv osv. det känns som om jag betalat någon för att dö/eller bli skadad - menar det. men men, får bara hoppas på det bästa! det går ju heller inte att ha så kul när man tänker " oh, tänk så händer något nu " eller något sånt.. :/ men meen. ..

    nej nu ska jag äta upp min macka och sen ska jag sova, soooooova läääänge! (även om jag inte kan det, vaknar alltid senast nio-tio). synd!





    jag ääälskar mitt hår på dessa två bilderna! noj, det brukar jag iiickke göra. haha, nej men ni kanske fattar varför jag älskar det? äääääjjjiij :) det ser ut som om jag sprayat och fixat, men nej det har jag inte gjort. vet inte hur jag fick det så. rockigt! ;D & de är tagna idag (A)



    inte lite egobilder, nej! ;o

    nu går jag, kram på er! kkkkkram :D

    GOTT&BLANDAT

    Hellohello.
    just nu är jag såå fruktansvärt (istället för att svära) trött! först blev det skola - idrott, klockan åtta! jag som hatar att vakna tidigt, det är baaaara fredagar som jag får vakna tidigt. de andra dagarna har jag sovmorgon and i love it. iallafall, idrott & där spelade vi fotboll - läckert! :) sen fick vi slappna av och lyssna på lugn musik. after thaat hade vi prov och sen engelska, i engelskan hade vi då "test". laaater slutade vi, jag kom hem och höll på att somna när jag hade tjugo minuter på mig att cykla till jobb. jag vilade i fem minuter till och sen cyklade jag och gäspa hela vägen typ. hih, när jag kom fram var jag inte lika trött, dagen gick fort och nu är jag hemma. är riktigt trött och ska ta och lägga mig nu. tänkte bara höra av mig!

    btw, jag hoppas att jag vaknar tills filmen Troja börjar, nu vill jag inte ge fel "fakta" eller så, men kommer nog göra det. hih, jag tror den börjar runt nio-tio. i dont know, men på ettan är den iallafall. se nu till att kolla runt nio-tiden så ni inte kommer en timme senare. hihi :)

    btw, gammal nyhet men whaevaaah :) har ni hört att Carina Berg & Luuk väntar barn? Grattis måste man ju säääga! :) & btw, måste bara påpeka att Carina är sååååå himla vacker! barnet blir säkert hur söt som helst! vi får vänta & se :)

    nu sooooooover amela, kram!
     


    DINO MERLIN - KONSERT I MALMÖ - VEM SKA DIT?

    Tjena.
    fick en fråga här på bloggen om jag ska till Dino Merlins konsert som håller i malmö den 11 april. det var en anonym som frågade så jag kan tyvär inte svara på din blogg, eller annat och jag vet inte vem du är. men skulle vara kul om du berättade det! (: ja, jag ska dit. och nu när jag ändå är igång, vem mer ska dit? iaf, hoppas det blir skooojigt (Y) haha.

    have a nice life (K)

    schema för denna veckan & nästa - will i make it?

    Helloohelloo.
    nu är jag hemma, kom hem för ungefärg en kvart sen. jag är riiiiktigt trött! dagen började med att jag fick vakna halv sex, ja halv sex! :o :( sen körde min älskade pappa mig till maxi och där skulle vår klass ha inventering (stavning)? till elva. jag cyklade tillbaka - snabbt! och ja, tog en kvart för mig att komma hem (Y) från maaaxi. hah, iallafall.

    snart - vid ett ska jag hjälpa mamma och sen blir det workwork, me like. idag blir det - badhuset som gäller.
    oh, jag är så grymt trött! ska lägga mig i sängen och se på tv, men det finns inget roligt alls som visas just nu. åh! men men, jag har inget mer att berätta.
    jo, vill ni veta hur jag kommer dö? (A) nej men, ni fattar (:

    denna veckan:
    måndag-praktik till 6
    tisdag-praktik till 6
    onsdag-skola 06.45-11 / jobb på badet
    torsdag-skola till 20 i 2 - jobb på s&b till 6
    fredag-skola till 20 i 2 - jobb på s&b till 6
    lördag-jobb på badet till tre-fyra
    söndag-jobb på s&b till 2
    nästa vecka:
    måndag-jobb på s&b till 6
    tisdag-ledig
    onsdag-jobb på badet till kvart över 7
    torsdag-ledig
    fredag-ledig
    lördag-jobb på s&b till 4 / fix - DINO MERLIN, malmöööööööö
    söndag-ledig

    där det står "ledig" är bara för tillfället
    - får se om dom skriver in mig någonstans
    mera, sen är det klart jag gör annat ocksåååå :)
    denna veckan är lite dödlig, men nästa vecka är inte så farlig,
    men denna veckkkkan! inte en enda dag ledig. hmm (Y)
    men men, ska aldrig klaga när man tjänar pengar. johooohopp!

    RSS 2.0