Så får du pengar direkt

Sheeena. Vet ni? Vi var inte riktigt klara med städningen här hemma och ingen orkade diska och dammsuga köket, vet ni.. Syster kommer och frågar om jag kan diska och om jag gör det får jag 20 kronor, dom vet att jag gör "allt" för pengar. Så jag tackade ja och diskade direkt, inte mycket alls. Haha, sen dammsög jag också och nu är allt klart. Tog inte ens 10 minuter, i'm good!

En annan sak också. Min syster är skyldig mig 500 kronor och istället för att få alla så får jag en skinnjacka och 300 kronor, om jag vill. Jauuu sag japp! Snacka om att jag alltid velat ha hennes jacka och nu är den min, snyggiiiis! Riktig rockar jacka, mums. Haha, njah men snygg som fan är den! Jag älskar den, - min favorit redan nu. Haha.. Ska ha den redan ikväll också, puh i love it!(:

Ikväll hade jag tänkt ha på mig något i denna stilen förklaring (har tyvärr ingen bild).
Tights - Gina Tricot
Tunnika - Gina Tricot
Jacka -
vet inte var syster köpt den, mah?!
Skor - D.N.A

Jag ska nog ha med mig kamera ikväll och kan då lägga in bilderna NÄR min dator är fixad, vilket den inte är än. Sen kanske jag kan låna den här datorn och lägga in bilderna här, fast det är bara om jag hittar kabeln till kameran. Får alltid hoppas på det bästa, right?

(F)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0