har kommit en liten bit



Förra inlägget blev inte det sista. Hihi, tänkte visa hur jag ser ut just nu, kommit en liten bit. Kan inte ens skriva av naglarna, gör skit ont!!!!!!! Nu har jag bara sminkning och håret kvar, + ögonfransarna. Åhåå.. Jag mår illa!!!!!

GOTT NYTT ÅR♥

Hoj små lussebullar! Haaa haa.. Ligger i sängen nu och orkar inte röra på mig även fast jag har mycket att göra. Har precis städat här hemma med syskonen och innan det var vi på stan en snabb runda. Blev också fika på GilliVanilli(stavning), för mig blev det något jag inte smakat på länge. Min favorit baguette med kalkon och fruktsallad, mummmmms!

Ja nu är vi hemma som sagt. Glömde btw säga att jag också fick med mig hem lösögonfransar igår också, inte bara tröjan. Tyckte väl att jag hade glömt något! ;P Nej seriöst, jag måste verkligen börja med att fixa lite nu.. Bestämma allt osv osv!

Jag kommer inte skriva mer idag, så jag säger det nu. Gott nytt år på er, söööta läsare! Pusspusspuss. Hoppas ni har det hur kul som helst ikväll! ♥


hur ser jag ut idag?

Hoj hoj! Varit ute en stund, eller ja det var två timmar sen som jag kom hem, men ändå.
Hittade tyvärr inget bättre sätt att få med hela "outfiten" så det fick bli såhär :S Jaja.. En vanlig mörkblå tröja (som jag köpte idag) och en vit kofta, med blå jeans till. Vanligt men varmt (ehm inte utomhus iallafall).


Mobilen jag kanske kommer byta ut istället för min egna.. Jag gillar denna mer än min.. Hmm.. Fast det ända problemet är att (den är inte ny, den är min storasysters gamla och hon har tappat den så) när någon ringer så kan man inte svara utan måste lägga på och ringa upp personen sen.. Inga problem! Men orka göra så hela tiden.. Tänk så är det något superviktigt så klickar jag och så kommer persoonen tro att jag är sur blablabla.. Många tankar, haha ohlord! Nej jag tror jag prövar med denna ett tag, om jag står ut. Annars är den super! Tar bara lite tid tills man blir van. Haha!


Närbild, åååhno.

Jag ska göra annat nu, vi hörs! Ha en fortsatt bra (natt) kanske man ska säga.. Kram och godnatt till er som ska sova och till er som redan sover, hoppas ni sover gott!(:

Mini-shopping

Hello! Nu är jag äntligen hemma från jobb/stan, ja kalla det vad ni vill. ;p Först var det jobb, från elva till två och jag orkade verkligen inte vakna upp.. Ville inte, men var tvungen. Så jag bytte om och borstade tänderna och allt det dära.. Sen satte jag mig i vardagsrummet med två mackor och oboy, på med tv'n - MTV. Vad gör jag? Håller på att somna, äter inte utan bara tittar på tv'n med halv stängda ögon.. När klockan är halv måste jag börja röra på mig.. Snyft.. Men allt gick bra och snabbt, sen blev det stan för mig, väntade på storasyster som jobbade. Under tiden handlade jag lite.. Fan! Nu glömde jag det viktigaste! Jag skulle ju ha den snygga väskan jag skulle ha men köper jag den? Nej.... Utan istället kommer jag hem med en vanlig blå tröja som jag tyckte var snygg fast ändå helt vanlig. Köpte jag något mer? Ja just det, jag tänkte köpa ett par örhängen till imorgon till min klänning men ångrade mig och lämnade dom, också ett jättefint armband. Men men ni känner mig.. Kan aldrig bestämma mig!

När hon slutade så gick vi mot solariet, jag solade inte, väntade bara och sen blev det Mc Donalds för mat.. Var vrålhungrig så det passade perfekt. Var också och handlade driiickka till imorgon, blev massor.. Amela är på hugget! He-he.

Och, jag funderar på att byta mobil men är inte riktigt säker.. Ska jag? Nja.. Jag kan inte bestämma mig riktigt, jag har fastnat för min mobilis. Vi har kommit varandra så nära (jag är fullt allvarlig - haaa ha). Nej skoj & sånt! Men jag vet iallafall inte riktigt. Jag återkommer om detta! ;) Haha..

Vad händer nu då? Jag tror att jag drar till Malmö eller så blir det bara ut här.. Men neee.. Jag har beslutsångest om allt just nu nästan. Jag visar tröjan snart! Här är iallafall två bilder på mig just nu nu nu nu nu, trött och död efter en hel dag utanför hemmet,`v´Küssen!


NYÅR

Gosh gosh gosh... Kan bara säga (visa) en sak! You geeeet it?! :D 



Jag och du slår ALLT! HAHAHAHAHAHA, vilka idioter ställer sig i någon fontän och tar kort?! I mjukiskläder med stövlar? (okej, det var direkt efter jobbet som badvakt HAHHAHAHAHHA) men ändå, hahhahahaha.. Tur att det var längesen, haha.. Men saknar det ändå! HAHAHA.. Kan inte sluta skratta =( Vi är bäst!

Legally Blonde

... blev det istället! Hörs vid paus eller senare ikväll, kram kram.


Old Dogs

Hej. Förlåt förlåt förlåt! Ingen uppdatering på två dagar, jag ber verkligen om ursäkt! (A) Kan berätta vad jag gjort under dessa två dagar, som gjort att jag varit så upptagen så att jag inte kunnat göra ett pytte litet inlägg.

Igår var jag bara hemma tills Karna kom, jag sov rätt länge också vilket var riktigt skönt. När Karna kom började vi fixa oss snabbis. Sen blev det mot Stan för att träffa ID, åkte och såg bio. Denna gången blev det Old Dogs, hahaha.. Jättebra film, det var den! Men jag är så torr av mig så jag satt och glodde genom hela filmen medans dom andra dog av skratt, typ. Men jag menade inget illa, jag är torr och jag fattar inte så speciellt mycket, hahahhaha.. Nu verkar jag som en efterbliven, ja jag vet inte vad. Men jag har torr humor, skrattar åt mina egna skämt osv osv.. Skrattar inte åt "riktiga skämt" haha, skitsamma.. Jag gör det bara värre än vad det är. Efter filmen blev det mat på Max, mums. Sen kördes det hem. När vi kom hem åt vi igen, haha eller jag gjorde. Sen såg vi filmen Benjamin Buttons otroliga liv, det är då när ett barn föds som åttioåring och ju äldre han blir, blir han bara yngre och till sist blir han en bebis och dör. /: Jättebra film! Sen kollade vi på internet lite, färjan åååsåånt. Sen somnade vi, vid halv tre om inte senare, minns inte riktigt vad klockan var. Men en sak är säker, Karna kan inte låta mig sova, hon håller mig uppe och det är inte liiiite det! ;) Haha.. Tönt.. "Gara, sover du?" "Gara, säg till när du somnat!" Haha, vem håller på såå?? :P Ingen annan än KarIIIIIna ;D HAHHHA. Skoj&sånt.

Idag fick jag hoppa in och hjälpa till lite på jobbet, skulle bli tre timmar men blev 40 minuter till, men det gick bra. Efter det gick jag och tog ut lite pengar, sen träffa jag syster på jobb och laaater hem. Funderar på att dra in till stan igen, vill handla.. Men inte så kul att göra det ensam, så Mirela slutar fem och hon tackar inte nej till shopping haha.. Men frågan är om jag orkar gåå dit igen när jag nästan precis kom hem. Ah, jag ska bara äta något sen drar jag kanske.

Idag på jobb fick jag btw, två sena julklappar. Den ena av chefen och den andra av en snäll man, jättesnällt så tack så jättemycket! Snacka om att folk vill att jag ska bli fet? Haha, skoj&sånt.. Här är bild!


Innehållet i den röda påsen där uppe.


Jag är tacksam! Nu: mat& one tree hill!

Te

Hoj! Sitter och dricker te, samtidigt som jag kollar runt här på internet. Väntar även på att Karna ska komma hit, känner mig inte så "glad" för att hitta på något kul men vi har ändå alltid kul oavsett vad. Fast, jag vet att jag kommer glömma att jag är trött när jag är med henne. Haha, eller inte ;p Vi får helt enkelt vänta och se! Hon är iallafall på väg hit.. Ja, jag har inte mer å säga.. Ska nog lägga mig och vila lite medans jag väntar, ni får ha det super bra! Btw, jag tror nog att jag tar på mig min fiiina nya och mysiga kofta som jag köpte i Malmö för någon dag sen, ni vet den vita :) Ah, Kram på er.



Någon har undrat.. Varför jag skriver ut vissa namn och inte andra. Jo jag skriver ut dom "vanligaste", Selma, Karna.. Ja ni fattar.. Men dom andra som man inte träffar så ofta och så, dom kanske inte vill att dom ska vara med i bloggen eller så har jag inte frågat, ja ni fattar. Så jag kör den enkla vägen, skriver ut första bokstaven i deras namn. Det är inte så kul att läsa när man inte kan få reda på vem personen är men vi får helt enkelt gilla läget.

huvudverk aaaaaaaah

Haaha, sitter och skrattar åt mig själv. Snacka om att leva livet! Blev lite mycket igår, så jaaa ni förstår själva hur jag mår idag!:D Har precis nästan vaknat, vill sova mer mer mer men var tvungen att gå upp pågrund av att jag skulle göra en sak åt mamma för hon inte är hemma. Ja, varför inte lägga sig igen? Nej, vill inte sova bort hela dagen även om jag somnar till när som helst.. Hihi.

Igår, sjukt kul! Min hals är lite smådöd och gör ont, men whaev! Man lever bara en gång va?;) Haha.. Det var sjukt skoj iallafall och sen blev det mat på Max vid tre tiden och efter det blev det hem.. Hahhahah, på hemvägen! Herregud, M sjöng och hahhaha, nej vi ska inte säga mer.. Jag kunde iallafall inte somna, så trött som jag var! Men när vi kom hem.. HAHA.. Vad tror ni jag och Selma gör? Jo vi sätter oss och spelar kort, fullegubbs. Sen somnade jag dirket, skönt!

Men jag tog några kort också när vi kom hem. Glöm inte att lägga till rött läppstift också, det gick ju boort mot kvällens slut.


Hihi.....

Btw, Bussjävlachafförjävel

Kläder till ikväll

Okej, nu har jag rotat fram något jag tycker att jag borde ha ikväll.. Det blir nog, en röd tubtopsklänning, svarta strumpbyxor, röda klackskor, svart kavaj, röda läppar, svart väska. Vad sägs? Haha.. Låter som mycket rött, men vi får se hur det ser ut på. Ska alldeles strax börja fixa mig, hmm.. Lockigt, vågit eller plattat hår ikväll? Svårt svårt, men jag vet nog vad jag kör med! Fast.. Klackskorna, dom är inte så "höga" och det känns konstigt, för jag brukar bara ha höga.. Inte alls så som dessa, så jag kanske skippar dessa och tar höga istället? Vi får se.. Det är bäst att pröva först och bestämma sen. Nu ska jag börja fixa, jag lägger in en bild på mig när jag är färdig, kanske! Kram.


från pappa♥

Hello. Nu är det fixat och klart, typ. Fick en grej av pappa precis och har redan börjat lägga in låtar, i love it! Det är något jag önskat mig skit länge men inte kunnat berätta det för er, hah. Kan ju inte önska mig en sån grej av er, men jag har fått den nu och jag är super glad! Tack!♥ Yes, ni ser själva vad det ääär!:)


dONE

Vi är klara! Jag skriver nu, även om vi var klara för längesen.
Har bara luffat här hemma och inte gjort ett dugg, efter städningen.
Funderar på att ta en dusch strax, men ni känner mig. Latmasken orkar
inte göra någonting, inte idag heller nej. Ska äta lite och sen får det
bli duschiiiss, blev ingen shopping på stan idag inte.. Jag gick
aldrig dit, mh.. Nu ska jag äta, kram.


Godmorgon

Tjena, i'm up! Vaknade vid tolv, tii.. Håller på att städa här hemma, först gäller vårt rum. Så jag kan inte skriva så mycket, tänkte bara höra av mig snabbt. Men jag skriver senare, ha det så bra så länge. Kram.


Shoppingen

Så, nu har jag orkat ta mig till rummet och allt såntdär. Har också orkat ta kort på kläderna och sakerna jag fick med mig hem, oj.. Glömde ta kort på parfymen, men who cares.. Här är iallafall bilderna!


Nitar runt hela, seee? Åh, älskar nitar:)

Den var lite längre där nere.

Denna var också längre där nere. Love it!

Ögonfransar, deo, och så ska jag ha "spa" här hemma imorgon, om jag hinner. Hihi.

Ja det var det, nu måste jag verkligen skärpa mig och lägga mig! Även om jag vet att jag inte kommer lägga mig än, ska bara byta om iallafall. Sen ser vi med tiden;) Sov gott, ni som inte sover och ni andra hoppas in sover gott! Ta hand om er, kram.

jag dör

Okej, nolife. Jag borde kanske gå och lägga mig? Jag orkar fortfarande inte ställa mig upp och gå hela den lååååååånga vägen till rummet (överdriver HA HA) men neej, känns så långt och åh nej jag orkar inte! Istället för att jag ska få lite sömn har jag suttit och fixat om bloggen lite, eller jag ska kanske inte säga fixat om.. Jag la till lite grejer! Som ni ser på bilden här nedan så har jag lagt till några bilder som jag bara ääälskar, en bild på Tokio Hotel och några bilder från dagen då vi var i Stockholm och såg Tokio Hotel och även en bild från vår intervju därifrån också, med aftonbladet. Sen så finns det en liten signatur under varje inlägg också, lite fiffigare? Haha..

Klyddig bild nu, men jag har ju precis förklarat så ni fattar!:)




I just don't get it?


Kikade precis in på min statistik och vad jag får se, förstår jag inte. Varför? Haha, varför besöker man min blogg? Alltså det är inte så att jag inte vill det, det är klart att jag blir glad. Men jag förstår inte varför, vad är det som är så intressant med min blogg? Haha.. Men jag säger inte att ni ska sluta, forstätt så om det är det ni vill ;D Hah.

När vi ändå är inne och bablar, så varför inte ta kan du nå mig idag(imorgon)? Fast vi kan säga idag, eftersom att det redan är en ny dag, klockan är över tolv! Men för att göra det enklare, vi pratar om lördag. Kan du nå mig på lördag? Ja, när som helst förutom då jag sover. Hihi.. Ni vet redan vad jag ska göra imorgon så det är ni själva som får avgöra denna gången, om ni tror att jag kommer svara till er så varsågod, smsa/ring.

Nu ska jag fortsätta glo på Dagissnuten (tror jag den heter) på kanal3, konstigt nog är jag inte ens trött.. Jo, det är jag visst det, varför ljuger jag för mig själv och er.. Jag är dödstrött men vill och orkar inte sticka till rummet för att sova. Orkar inte ta ut linserna. Orkar inte byta om. Orkar inte lyfta på min ass. Orkar inte göra någonting.

Puss

Hade lite tråkigt



Hahaaaaaaaa, jag är inte seriös!

Hemma

Hejsan sötnosar! Innan jag börjar så har jag en fråga.. Varför skriver man ner sin bloggadress på andras bloggar, när man kommenterar? Bara det.. Ni förstår inte? Ex: http://amelath.blogg.se. Varför? Tror ni att andras bloggar är bara något ni kan göra reklam för er blogg eller? Vill man "komma upp" så gör något åt det, kommerntera inte andras bloggar genom att lämna din bloggadress och inget mer.. Hur har man tid för sånt egentligen? Mm, Det var det.

Jag är iallafall kommit hem från Malmö nuu, har varit och handlat lite på Entré. Första gången för mig där ja, haha.. Hittade en jättesöt mysig kofta på New Yorker, en annan kofta och vad ska man kalla det tredje? Ett linne/kofta? Ah, whaev. Sen blev det några små saker man behöver också, bland annat deo, lörögonfransar, parfym osv osv.

Nu ska jag se film, massor att välja mellan.. Finns Madicken, Mr Bean, Prinsessans dagbok 2, med mera. Vi får se vad som jag fastnar för.. Vad händer imorgon då? Jo, först tänkte jag städa lite här hemma och sen blir det kanske stan, ja jag har blivit galen.. Jag är inte mig själv längre ;P Innan tyckte jag inte om att handla men nu älskar jag det.. Iallafall, efter stan blir det hem för fiix och sen konsert i Malmö. Djogani kommer, ska bli skoj!

Så, ni får ha det så bra. Tar kort på det nyinköpta så ni också får se, men det gör jag sen! Kram.


Ciiiio!

Hinner inte skriva - stressstressstressss...
Hörs när jag kommer hem, puss.

SHOPPINGSUGEN!

Konstigt.. Ibland har man ingen bloggkänsla alls och ibland skriver man så det bara ryker, flera inlägg om dagen.. Hmm.. Idag är det en sådan dag, då jag bara skriver och skriver.. Inlägg kommer minuter och sekunder efter varandra, men whaev. Bättre än inget alls? Haha.. Nu är det så att jag är sååååå j'vla shoppingsugen! Just nu när allt är stängt, okej såklart är allt stängt NU men jag menar idag.. Idag har jag varit riktigt shoppingsugen så det är inte sant! Perfekt nu när det är jul och allt var stängt idag, det gillar vi... Seriöst, jag hoppas verkligen att någon affär är öppen imorgon så jag kan köpa något, så jag blir lite lugnare iallafall. Ska höra med S och M om dom vill hänga med mig imorgon, till Malmöstad. Annars vet jag inte vad jag kommer göra, hah.. Galen... Åh! När jag ändå är inne i detta, varför inte höra med MA om hon vill med på lördag! Ska göra det nu direkt så jag inte glömmer det! På lördag är det Djogani som sjunger i Malmö, kommer nog vara rätt mycket folk där.. Hon är ju så duktig! Ojoj, klockan är 23.23... Iallafall, (ha ha) det är disco/techno musik, om jag inte är helt ute och cyklar.. That's what i liiike. Älskar sån musik, ja det gör jag. Även om man inte kan tro det, hmm. Rock och techno? Haha.. Jag har skrivit innan och kan göra det igen, gillar all sort av musik, gamla bönder som sjunger (förlåt men jag vet inte vad sån musikstil heter), techno, rock, R&B, ja allt.. TOKIO HOTEL, nu när jag skrev rock, fick mig att tänka på mitt älskade tokio hotel! Saknar Stockholm, då vi var och fick vinkning av dom.. Jag dog!!!!!! (lite till) !!!!!!!!!!!! Snart igen, snart.. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Okej, om det inte märks... Är jag lite, jag har inget ord.. Men Galen just nu? Fel ord.. Speeeeeeeeeedad.. Struntsamma, ni fattar vad jag försöker säga, hoppas jag iallafall. Jaja, det är bäst att jag slutar skriva, innan jag blir helt crazyyyyy och ni inte fattar ett smack... . Märks att jag är shoppingsugen och inte har något att göra? Ska ändå sova snart, snaaaaart..... .

Nu blev detta inlägget om allt möjligt, hihi.. Puss

Bilderna kommer nu!

Shululu. Filmen är slut och jag tänkte att jag kunde lägga upp några bilder från festen, men.. Eftersom att jag inte vet om folk vill att jag ska lägga upp på dom, så får jag klippa in mig själv... Så, roligt va? Ha ha.. Iallafall, här kommer dom!


Karna var på besök i några dagar!




ut & mat

Hej. Bilderna kommer inte än, jag orkar inte just nu! Tyvärr.. Har bara varit hemma och tittat på massa olika filmer idag, nu har jag tröttnat och ska ut lite. Hade tänkt se om det finns nåååågot som är öppet, så vi kan äta och ha det mysigt. Kommer även ta kort som ni får kika på senare, nu ska jag gå men ni får ha det så bra. Kram!

Sorry, senare går bra?


Här får ni en bild på en glad Amela.
Jag hinner ju inte titta på Grinchen om jag lägger in bilder hela tiden. Jag ska fortsätta titta nu, så ser vi sen om jag orkar:)

Bilder

Hejsan! Sitter och tittar på Grinchen nu, haha.. Ja jag är tokig i den, men denna gången visas den på TV3, varför inte titta dåå?:) Iallafall, nu har jag lagt in bilderna från festen och på presenterna jag fick, även något jag fick med mig hem från Malmö igår.

Idag, ja vad händer idag.. Jag vet faktiskt inte, har ju precis vaknat och har inte hunnit tänka ut något än. Haha.. Nej men det blir nog att bara stanna hemma, eller så går jag ut och hittar på något skoj, we'll see!:)

Här är iallafall bilder på presenterna med mera.. Festbilderna kommer i ett annat inlägg, ai?:)


Jag igår, med min lilla laptop.

Dessa fick jag med mig hem igår, love them!

Parfymer, smink, smycken, väska, bodylotion med mera.

Presentkort på H&M=300;-
Gina Tricot= 200;- +300;-
MQ= 500;-
KICKS= 400;-


TACK FÖR ALLA PRESENTER igen & tack för att NI KOM <3

Dagen

Hejsan. Hoppas ni sovit gott och haft en rolig dag. Ni som var på festen igår, hoppas att ni hade det roligt och att ni trivdes! Jag hade iallafall jätte roligt förutom vissa smågrejer som hände, men men! Det ska alltid finnas något som ska förstöra, visst? Kan aldrig bli en perfekt dag/kväll.. :/ Iallafall, jag lever! Är bara trött, vill sooooova sönder mig just nu.

Tack så mycket för att ni kom och för presenterna! :)

Igår städade vi allt också, så vi behövde inte vakna tidigt idag för att sticka dit vilket var superbra! Vi åkte till Mc Donalds och åt frukost, hem och fixade oss sen åkte vi och lämnade nyckeln till lokalen. Där efter blev det Malmö med tjejerna. Jag fick med mig ett par klackskor, igen hihi! Loooove! Och massor med små saker. Fick även små presenter av Selma!:) Tacktack:)

Nu hade jag tänkt titta på bilderna från igår, kanske lägger upp någon senare eller någon gång när jag orkar!:) Sen tänkte jag också kolla på Grinchen igen, ja jag vet! Jag är galen i den filmen, men vaddåå:) Hihi..

Nu ska jag sluta skriva, pusspuss.

18 år idag!:)

Hej, jag hinner inte säga så mycket, tänkte bara skriva lite kort och snabbt:)
Tack till alla som sagt grattis & som kommer ikväll! <3

Idag är det miiin dag, fyller 18 år!:) Föddes på natten vid halv tolv, så detta ska fiiiras:) Nu måste jag lägga ifrån mig datorn och börja duscha och massa sånt, nu har vi iallafall fixat sallad och mat, mamma håller fortfarande på med resten av maten, mums. Jag är dödshungrig! Iallafall, när alla är klara drar vi till festen och sen kommer folket.. Lite synd med vädret bara :/ Aja, nu måste jag skynda mig. PUss


Kan du nå mig idag?

Hojhoj. Sitter just nu i skolan och har absolut ingenting att göra. Har engelska B och det är meningen att vi ska göra klart ett arbete, vilket vi redan gjort. Lönt att jag kom hit!:/ Iallafall, efter denna lektionen så har vi prov och jag vet inte om jag ska göra det eller inte.. Ingen ska... :/ Åh, jag kan ju inget heller så vad ska jag göööra. Men det är alltid roligare och bättre att få det gjort så man inte behöver tänka på det mer. Ah vi får se jag vet inte än iallafall.

Just det, jag skulle ju köra "kan du nå mig idag" varje dag ju, jag har varit dålig på det.. Ja, ni kan nå mig på mobilen idag, det går hur bra som helst. Men vid fyra-sex så kommer jag vara lite seg.. Det gör väl inget?:) Jag kommer nog vara lite seg hela dagen men jag kommer svara.
(Och jag skriver inte detta för att "leka upptagen eller vad ni nu kan få för er" utan för att ni inte ska ringa då jag jobbar för jag kommer inte svara under arbetstid, det är inte för att jag inte vill utan för att jag inte kan. Bara så ni vet, så ni ringer vid en annan tid och inte då jag jobbar. Det var det!)

Idag har jag jättemycket att göra, efter skolan måste jag till stan och sen måste jag jobba, hämta nyckel till lokalen.. Fixa där och även träffa Karna som ska övernatta hos mig idag och imorgon!

Vafan, jag fyller ju arton år imorgon.. Nu börjar det kännas liiiiiiite, lite nervöst och pirrigt. Haha!

Måste också handla allt idag, kommer inte hinna imorgon.. Eller det kanske jag gör? Isåfall blir det bara drickan jag handlar imorgon, liite av de iallafall resten tar jag idag. Sen får vi se om det finns lite tid över för lek i snön? Haha, har inte hunnit leka alls i snön, hmm.. :( HAHA.. Skoja.. Ai, vi får se om vi hinner med allt idag, ska även sola efter jobb! Nej nu måste jag vidare, ha det så bra!


Hittade denna på datorn, jag vill vara bruuuun igen! :/ Sakna sommaren!

PUSS


Julklappsleken

Ja, jag glömde ju berätta om julklappsleken vi hade för någon dag sedan! :) Jag fick med mig två julklappar, vi körde snällt denna gången!(: I mina paket låg det ett par "mysskor" som man har hemma och tre stycken läppglans. Jag blev helnöjd! Jag som älskar läppglans, wihii :) Och mysskorna används varje dag här hemma, jag älskar dom. Jag brukar aldrig använda något för att hålla mig varm, eller något i den stilen. Men nu helt plötsligt har jag börjat bry mig, hööhö. Men dom är sååååå sköna! Kan inte få nog av dom, vill till och med ha dom när jag ska ut, hih.

Jag orkar inte gå in till rummet för att hitta läppglansen så ni får nöja er med en bild på mina myyysiga, vad ska jag säga.. Det låter helt fel med skor? Det är juu inte det, tofflor? Nej.. Strunt samma, vi säger mysiganågot... 8-) Och en bild på mig, woho? HAHA..



Så sjukt mysigt och varmt med pyjamas nu när det är vinter, maah!
Ha det bra, kramkram.

Kanelbullar

Jag visste det! Jag visste att om jag skulle "ta tillbaka allt" med bloggen så skulle det bli som vanligt igen. Jag hade tagit bort något på kodmallar då jag ändrade om bloggen, så hade en sak försvunnit så man kunde inte se statistiken bra, man hade bara 1 besökare oavsett vad.. Wiieerd! Nu när jag gjorde om det så har det ökat rejält, konstigt? Mh, ibland är man en klumpeduns ja.. Men men det var inte det jag skulle berätta om!

Godmorgon förresten, ja jag är uppe tidigt.. Tycker jag. (: Sitter och lyssnar på bosnisk musik, åh så härligt. Jag brukar inte lyssna på bosnisk musik, mest engelska men nu sitter jag här och njuter, varför lyssnar jag inte oftare på dessa? Sjukt bra är dom ju!

Igår kom Karna aldrig :( Isåfall skulle det bli helt heeeelt sent och jag höll på att somna redan vid tio-elva, så ah.. Men en annan dag blir det iallafall, ingen tvekan.

Nu funderar jag på att baka kanelbullar, hihi.. Ensam, mm.. Kommer detta gå bra? Asså fan vad jag är mobbad! Alltid när jag ska baka så gör jag det ensam, fast ändå tycker jag att det är roligast så.. Why? Haha.. Aiii, nu ska jag resa mig och baka och hoppas på att dom blir snygga och goda tillslut, we'll see :) Ha det så bra så länge, pusspuss.

allt om - igen

Heeej! Jag är äntligen hemma och det känns så himla skönt, känns som om jag inte varit hemma alls de senaste dagarna. Ikväll känner jag att jag ska beställa mat med syskonen och så ska vi se Grinchen (stavning) filmen, min absoluta favorit! Sen ska Karna älskling också komma hem hit och sooova här, hon har ju äntligen kommit hem från Åland, my girl!:)

Något konstigt har hänt med bloggen så jag fick "göra om allt och ta bort allt" så nu ser den ut som den gör. Det är bara några små förändringar men det gör inget, jag tänker ha det såhär:) Det enda jag märker av är då datumet som står vid kommentarfältet och inte längst upp under rubriken som jag tycker om det, men får jag lust så ändrar jag någongång innan jag dör.

Idag har jag som sagt jobbat och det var helt okej, längesen man var på badhuset så det var lite roligt att komma tillbaka. Nu är jag iallafall ledig en hel vecka och jag är glaaaaad. Min födelsedag är om tre dagar, och jag har panik.. .

Igår jobbade jag till sex och sen blev det hem, äta lite och sen hämtade D mig på torget, vi åkte direkt till Malmö och där blev det bio. Ville ha någon romantikfilm men det fanns inte plats så det blev 2012. Jag har alltid avskytt den filmen och inte velat se den just för att alla älskar den och för att jag tänkte att dom som gjort filmen ljuger och bara vill ha pengar. Men jag kunde inte säga nej till D :) Så det blev den filmen och jag mååååste erkänna att den är bra! Riktigt läskig, uuuh... Hoppas INTE detta händer, jag hinner ju isåfall inte bli 20 år! Dagen innan jag ska fylla 20 år kommer jag ju döö isåfall.. Not funny! :/ Hiiiihi..

Nej nu ska jag byta om och sen ska vi beställa mat, mums! Vill ha kebabpizza, ja kebabpizza ska det bli! Och sen ska man bara vänta på Karna som förmodligen kommer vid elvatiden, övernattniiiing I MISS!:)

Och imorgon när man väl är ledig, så måååste jag ta tag i saker! Måste verkligen hitta klänning, måste handla saker till festen, ja allt som har med det och göra måste bli klart för på måndag, ja jag är puckad! Så har jag sagt åt min chef på badet att jag kan jobba från tjugo i (över(!?)) fyra till halv sju tror jag det var, mm.. Och just den dagen måste jag hämta nyckeln till lokalen och börja fiiixa inför tisdagen! Men i och för sig så är jag ledig på tisdag så då har jag massor med tid! Bara någon hjälper mig (A). Nu måste jag gå, skrev ju det precis men går ju aldrig, kan inte sluta skriva.. Hih, PUSS!


innan jag drar

Hej! Kom precis hem från jobbet och tänkte skriva några korta ord. Först så var det skola/trippelboll, tittade på killarna & såklart Mathilda och Frida som också var med. Dom vann hela turneringen, är det inte bra? Haaa :D Folk bara, ååh är handel kvar nej det kan dom inte vara blablalba.. Snälla! Handel klassade er alla! ;D Ha ha, okej inte vårt lag men andra laget i vår klass!:) Hihi. Iallafall, jag hann inte se slutet :( för jag var tvungen att jobba, men fick sms av E. Så nu är jag hemma och ska äta något och fixa mig, sen blir det träff hos Sanna isället för Anna. Där ska vi ha kul & mysigt, äta gottis och leka julklappsleken! Jag hann också köpa julklappar under rasten idag, bra! Och jag måste också säga, shiit vad folk var efter idag? Speciellt när man jobbade, först får man sms typ tre gånger, av olika personer.. Sen ringer två personer.. Sorry men jag kan inte smsa/prata i telefon när jag jobbar.. Det är inte för att jag inte vill "vara dum" utan för att jag inte hinner och inte har tid.. Vi har saker & göra hela tiden.

Så nu tänkte jag kanske göra, sååå att under varje dag, ett inblägg så skriver jag om ni kan nå mig under dagen & under en viss tid och i såfall varför inte, ja ni fattar.. Så, för er som känner mig, inte stör då jag jobbar! HIHI:D

Detta kommer nog inte gå, haha men whaev vi får ju se. & jag tänkte börja redan nu.

Ikväll kan ni nå mig, men eftersom att jag ska träffa andra & ha mys med dom, så kan jag vara lite seg, är det okej med er? Ha ha, skojar bara! Klart det är okej 8-) HAHA.. Nej nu ska jag äta, pusspusspusss.

5 dagar

Imorgon är det fem dagar kvar tills Amela blir 18 år!
Hihi. (Det står fel i hörnet där uppe, där räknas en
dag mindre, why? I don't know). Men snart såååå!



När jag ändå är igång så tänkte jag lägga till veckan!
Torsdag: Skola/trippelboll, handla julklappar, jobb, hem för fix & sen till Anna för julklappsleken. & Karna kommer hem <3
Fredag: Skola, jobb, bio.
Lördag: Jobb på badet, kanske Malmö.
Söndag: Sovasöndermigsjälv.

Hihi, sen måste jag också knuffa in en dag då jag kan sticka och handla
inför min födelsedag, massor... PUSS


dagen

Det känns som om klockan är nio, tio men den är bara sju & jag är sjukt trött. Jag vet, att jag skriver att jag är trött. Det är allt min blogg handlar om, ha ha. Men denna gången är jag trött efter att ha spelat fotboll & volleyboll & innebandy, då har jag rätt & vara trött! :D Hade trippellboll idag i skolan & för vårt lag gick det skitbra, nat. Vi förlorade alla matcher. Och det märks verkligen att jag inte tränat eller gjort något ända sedan jag gick andra året! Shit asså! Vilken träningsverk jag har, hoppas inte den är kvar till imorgon. Jag kan knappt resa mig utan att ge ljud ifrån mig, hah sjukt! Men riktigt roligt var det, som väntat! Jag älskar fotboll. det var det jag såg fram emot idag! :)

Men killarna i vår klass gick vidare, de vann alla sina matcher så imorgon spelar dom igen & det ska man inte missa. Åh, vilken huvudverk jag har.. Ska nog ta och lägga mig, fast.. Då kommer jag vakna senare ikväll och sen kommer jag inte kunna somna om. Hm, men ska nog hitta på något nu.. Så trött som jag är så måste jag bli lite pigg, och senare är det en film klockan nio ikväll.

Nu ska jag göra annat, en av dom sakerna är då att hitta min spårlöst försvunna mobil som bara viftat iväg någonstans.. Den fanns ju precis här, jaja får ta och leta reda på den. Ha det bra, kram.


Tokio Hotel - World behind my wall

World behind my wall, oh gud..
Vi alla vet att låten är sjukt bra
& så vacker, men se videon..
Så sööt.. Asså jag dör, seriöst!
Jag har så mycket att säga om
den men jag finner inga ord just
 nu.. Bara tårar & rysningar..
 I'm ready to feel..


Medans jag väntar

Hej. Sitter och väntar på att älskade Ugly Betty ska börja, om lite mindre än en timme, ha ha. Nej men finns inte så mycket & göra och jag orkar heller inte göra något alls. Men idag i skolan fick vi våra tröjor, som vi ska ha på oss imorgon på tripellbollen, och på torsdag tror jag. Om vi då går vidare, hoppas (ha ha). Dom är röda med grön text, woho jul! Hahaha.. Naa men dom är fina dom, och söta! Hihi. Men en dum sak, & nu säger jag inte att det är deras fel som har detta UF företaget, utan dom som tryckte tröjorna.. Vi heter Team Birthe & på tröjorna står det Team Brithe, seeer ni skillnaden? Hah.. Jaja det är nog ingen stor fara men en kille i klassen fick en damtröja, roligt?:/ Haha men lite kul.. & btw, sen börjar bridgets dagbok, tror jag att den heter. Film, klockan nio!


SEEE!

Ofc, vad annars?;D Tokio Hotel på ryggen! My love. & nummer 55, why? Jo för 5 var upptaget, vägrar ta annat, får bli min femma fast bara en extra till i sidan!=)

Heej, Amela hälsar! 8-) Nolife.. Nu ska jag in och duscha! Höööörs..


ny favorit



Thats it for today!:)

Ullared

Hooj. Ja, jag vet att jag inte skriver så ofta längre & att det oftast brukar bli mot kvällen, men whaev! (: Dagen började med att jag vaknade tjugo över sju, whups.. Så var det också prov på morgonen i Engelska B, oförberett.. Undra hur det gick, får nog reda på det imorgon, vågar man ens fråga? Ha ha! Iallafall, idag har jag bara varit hemma & eftersom att jag inte alls sovit mycket i helgen så blev det lite sömn idag efter skolan. Men jag är fortfarande trött, ni känner mig - det är jag alltid. =)

Hahaaaa, satt precis med mamma, pappa och lillebror & såg på Ullared, asså sjuuuukt kul & sitta & titta på tv med mamma! Hon sitter och pratar med dom i programmet sååå man dör av skratt! Seriöst, överball är hon hahhahhahah ;D Riktigt mysigt & roligt var det iallafall. Nu känner jag att jag ska sova lite, men ändå inte.. Skitsammaaaa, vi väntar lite. Men detta blir iallafall det första & sista inlägget todayyyy. Ha det bra, puss.

Underbara kväll...

Tjaaaa! Har haft en underbar helg & nu är den över, snart iallafall & imorgon kommer prov, wiho! Gårdagen var en av de bästa på länge! Började med att jag jobbade klockan 7 på morgonen, dooooog så trött jag var! Skulle jobba till fyra men blev kvar till fem! Räkna ut själva - tio timmar.. Hm, såklart ska jag också komma med kommentaren "fattar inte att jag fortfarande lever", ha ha.. Näää men så trött var jag att jag trodde att jag kommer ramla när som helst. Efter jobb hämtade Mirela mig, vi åkte hem & dusch & fix, men inte helt. Sen åkte vi till E och där åt vi Tacos och tog lite kort, drack & sen gjorde vi oss klara där. Sen var det dags att gå till D som fyllde 22 år igår, Grattis igen! Jag hade grymt roligt igår, blev lite för mycket men haha, who cares? Sen blev det magasinet, minns att vi stod och köade vid tio i två. Herregud, tog hundra år! Men vi fick lite dans iallafall =) Ja, och idag började jag jobba klockan nio & så smart som jag är stänger jag av alarmet och somnar igen, vaknar sen och av ren reflex kollar på klockan & vad är den? Jo, tjugo över åtta! Tööönt, spring upp och byta om!!!! När jag kom fram blev det full fart, och slutade halv fem. Sen mötte jag systrarna och vi åt på Mc Donalds, en Entré för gottis.. Ikväll blir det film, fast jag bara vill somna och vakna efter tio dagar! 

Bild från igår


Erik vann!

Innan jag somnar vill jag bara säga några ord. Jag ångrar verkligen att jag inte kollat på idol detta året, vad jag missat alltså! Erik, han är inte bara snygg.. Jag fick rysningar & blev helt tårögd när jag hörde honom sjunga, speciellt finallåten. Åhgud, han är såå bra! En värdig vinnare, men jag ju heller inte säga så mycket eftersom att jag inte sett hela idol men det jag fick se idag, fick jag ändå se mycket! Shit så bra han är, åh.. Så sött när hans flickvän kom upp & han sjöng & höll om henne, aww! Hoppas han kommer hit någongång:) Nu kallar beeeeed! Godnatt igen.
 

IDOL 2009 FINAL

Hej! Jahapp, då va det final då. Jag brukar inte titta på idol, bara på dom första avsnitten då folk inte kan sjunga & då det är lite roooligare att titta, haha! Åh, så taskig jag är men jag menar inget illa såklart! Bara roligare att titta på idol då & sen tyckte jag också om att kolla på idol då Johan Palm var med, annars inte. Sjukt haha. Så fort Johan åkte slutade jag kolla, kan inte fatta att en människa kan få en att se på ett program och när den inte är med längre så ser vi inte mera ;P Haha.. Iallafall, detta året har jag inte tittat på idol alls förutom början såklart. Sen har jag aldrig kollat mer, men nu första gången kollar jag & då är det final. Jag har kollat idag & guuud så fin Erik är! Haha vad har jag missat?! Hahaha nej men skoj&sånt. Fin är han iallafall & jag tycker att han ska vinna ikväll, fast eftersom att alla vill att han ska vinna så lutar det lite åt Calles sida också, vill nog att båda ska vinna.. Men mest Erik (A) HAHA.. Aja nu ska jag fortsätta glo vidare på idol & se vem som vinner, sen får det nog bli läggdags.. Jag känner ångest för att jag måste upp så tidigt imorgon, ska kolla min kalendern för säkerhets skull (i hopp om att det är nästa helg jag ska jobba) haha!!! Nej men så kommer det nog inte vara ;( Åh, åååångest till max! Men förmodligen kommer min dag bli bättre mot kvällen, först hos E & sen till D! Nu går jag, kram & godnatt!


Färdig

Hej! Åh, så lång tid det har tagit att ändra bloggen, nooooga!:P Shhit! Men nu är jag äntligen klar och magen kallar på mat så jag får ta och äta något nu. Har också skickat in arbetet som skulle vara inne klockan två, mitt skickades iväg kanske runt halv två? Ah, någongång då.

Nu hade jag velat gå ut, äta på mc donalds mmmums! Men vi får se, vad som händer. Ha det bra, så hörs vi laaater. Puss

Godmorgon

Det kan man väl fortfarande säga, eller? Aja, hoppas allt är bra där ute, här är det okej. Jag vaknade ganska tidigt tycker jag, i med att jag var ledig idag. Dumt gjort! Vill bara lägga mig och sova igen, det kanske jag ska göra? Måste bara läsa genom mitt arbete igen och sedan får jag väl skicka in det. Jag måste verkligen vila ut mig nu & få mycket sömn. För imorgon, åh jag kommer dö! Imorgon börjar jag jobba, 07.00. Mm, ni läste rätt och jag som knappt kan vakna vid halv sju, sju! Nu måste jag vakna ännu tidigare, huuuh :( Efter jobbet, vilket blir vid fyra om inte senare, får se hur mycket vi har att göra & hoppas bara vi hinner bli klara till fyra! Sen ska jag hem med storasyster & då blir det dusch & fix. Därefter ska vi hem till E och fixa tacos & äääta där, där blir det också fix (göra oss färdiga) och sen drar vi vidare till D. Grattis i förskott (: ♥ & åh, här ska man dricka & ha kul men på söndagen jobbar jag igen, klockan 09.00 men vet ni vad? Jag bryr mig inte, jag ska fan ta mig ha kul ändå! Bara jag inte dör på söndagen! (A) och..
 
Nej, nu ska jag läsa genom mitt arbete, vissa (hoppas ni tar åt er ha ha) störde ganska mycket igår under tiden då jag pluggade. Så därför har Amela bestämt sig för att vara offline på msn lite oftare ;) Nej, nu ska jag sluta prata & göra nytta. Puss


Mammas pojkar

Mmm, så gott med muffins! (kladdkaksmuffins om ni inte läst förra inlägget) Jag fick baka själv, roligt va? Haha, sen diskade jag och lyssnade på musik till det såklart. Självklart bakade jag inte bara åt mig själv utan vem som helst får ta här hemma. Jag åt en, jag orkade inte mer men jag väntar lite till. Blir kanske sugen senare? Haha neej, snart ska jag sova. Imorgon kanske om dom överlever!

Har kollat klart mammas pojkar & glee nu. Kikade även in på tv4.se för att se om paren fortfarande var tillsammans. Nehepp! Ingen av dom var tillsammans, tråkigt! Jag ville ju att Bobby skulle ta Jane.. (namn). Åh! Jajadå, roligt roligt..

& såklart det bästa, jag kan ha sovmorgon imorgon (bara jag vaknar innan 14.00 så jag skickar in det) & nu ska jag borsta tänderna, ut med linserna med mera & sen sova, puss.


Kladdkaksmuffin

Hojhoj! Nu tänkte jag ställa mig upp (oooorka) ha ha.. & fixa kladdkaksmuffins, jag skulle ju baka med lillebror för någon dag sedan men sen ville han inte för att jag inte orkade just då han ville, alltså då jag kom hem från skolan. Så det blev inget av det, nu ska jag iallafall upp och se om vi har allt som behövs och sen ska kocken Amela määstaren baka kaka! ;D Haha..

Hoppas bara på bästa resultat: deeeeegiiig&geggiiiiig i mitten, mumsmumsmums! Det är så Amela älskar det!:)
Åååååh, nu blev jag ännu mera sugen, nu måste jag bakabakabaka (A). KRAM


Glee♥ & lite till

Shushu babeeees. ;) Här sitter jag, förvånad av hur glad & pigg jag är. Okej, nu ska vi inte överdriva, såå pigg är jag inte.. Har fortfarande ont i magen, hade det hela dagen igår och idag också. Snyft. Men, jag är ändå glad! Jag vet inte varför.. Ah, ska inte klaga iallafall, längesen jag var glaaaglad..

Okej, idag vaknade jag liiiite sent.. Började åtta och jag vaknade runt halv åtta, av att pappa kom in och frågade när vi började, UUUPS. Hihi, så vi snabbade oss och så snäll som han är körde han oss till skolan. ♥ Och skoldagen har varit helt okej, hahahha drömmen...... Ska inte gå in på det, nej. Åh, just det! Vi jobbade lite med vår blogg idag, ufbloggen asså. Så snart ska ni få veta mer! =)

Efter skolan gick jag till stan och väntade på att klockan skulle bli ett för att hjälpa mamma. Efter det så gick jag till stan igen, skulle handla en klänning/tunnika. Jag orkar inte ta bild på den just nu, för jag sitter i köket & den är i rummet.. Men alla vet redan vilken det är när man säger att den glittrar skiiiitmycket och fäller äääääännu mer än vad den glittrar. Ni vet?(A) Haha, annars så är det ju synd. Nej, men whaev. Den fick hänga med hem och när jag kom hem så fick jag ett sånt dära kick igen. Började göra mat, skalade potatis och lät dom kokas. Lyssnar på musik och ska snart börja diska och slänga sopor.. Fast oj vad mycket det blev, jag har ju hur mycket som helt som jag måste göra! Oojjoj.

Imorgon är vi "lediga" från skolan, nej men vi har bara en lektion på fredagar och morgondagens lektion behöver vi inte vara på så vi ska jobba hemma eftersom att det är ett arbete som ska lämnas in imorgon, 14.00. Vilket betyder att Amela inte får någon sovmorgon.. Om jag inte gör klart allt idag, wiho & det kommer gå bra.... ):

Vad har jag mer & säga? JO! Igår, kom min storasyster hem efter jobbet.. Gissa vad hon kommer hem med? Asså hon är inte klok! Hon kommer in till vårt rum & säger att hon handlat julklappar! Vi är muslimer och vi firar inte jul, men vi brukar ge varandra julklappar för skojs skull. Detta var något tidigt iallafall, hahaha! Så söt! Jag älskar henne, även om vi bråkar typ sådär varje dag.. (Fast det brukar inte hända lika ofta som det gjorde förr) hihi. Vi har pratat i dagar nu om att hon tycker såå himla mycket att jag ska köpa en kavaj, att det kommer passa mig osv osv.. Jag har funderat på det, så igår satt jag och kollade kavajer på olika hemsidor.. Så kommer hon hem med en kavaj till mig, seriöst.. Blir jag inte tårögd!? :) ♥ Från Veromoda, dom kom in igår också! Haha, asså den tjejen är för goo! Nu ska jag också bara hitta något som hon kan få:)

& när vi ändå pratar om presenter, så får det mig att tänka på min födelsedag. Hayyyy! Det är bara tolv dagar kvar och jag sitter och gör ingenting precis som om det inte kommer ske något. Ska snart ta fram penna & papper (inte idag) och skriva ner allt jag behöver handla in, yaaa you know what i'm talking about!:) Ska bli så roligt att få träffa folk som man inte träffat på hundra år! Tariiiiik som inte ens bor här, ska bli riktigt roligt. & sen my angel Karna. Och såååklart alla ni andra också! ♥

Btw, ikväll är det Glee, haha seriööst jag älskar serien (speciellt bögen). Kan inte glömma hans dans i förra avsnittet, hahahha.. & för er som inte vet så är det sista avsnittet idag, av Mammas pojkar. Nej nu måste jag få något gjort här. Ha det bra, så hörs vi förmodligen senare ikväll. Kram!


En flipppiiiisbild, whaev!;)

 Det märks att jag är glad idag, va? Värsta romanen här ja! Men ni överlever wtf:)


TÄVLING - kenza

Shahhhhu. Hoppas allt är bra med er, här är det de men bara lite ont i magen.. Okej, mycket ont! Men nu ska vi inte prata om det.. Nu är det så att Kenzagiiiiirl (HA HA) har en tävling på sin blogg(faaan att jag skriver det här då kommer alla andra också springa och försöka vinna, hahah jag borde gå och dö) så man ska skriva ett inlägg här, i sin egna blogg och motivera varför man vill vinna. Tävlingen handlar om att man kan vinna The Hills box! ÅHGUD =)

Okaj...

Vem älskar inte The Hills? Jag kan vara ärlig & tänker vara ärlig. Jag tittar inte på det nu, för jag vet inte vilka dagar & tider som det visas. När jag väl ser att det visas på tv så tittar jag på det, men jag har slutat hålla koll på tiderna och sånt eftersom att det slutade med att de visade samma avsnitt nästan hela tiden eller avsnitt man sett någon månad innan på mtv. Men iallafall, jag älskar serien & min favorit är såklart Lauren! Hade jag kunnat tiderna hade jag såklart kollat på varje avsnitt, och om dom inte visats om och om igen. Men man får ju inte alltid som man vill så nu gör jag ett försök här & försöker vinna boxen så man kan se alla avsnitten från ett till slut!=)

Jag kommer inte på mer, jag tänker heller inte lägga till mer.. Tänker inte överdriva & inte heller ljuga om något, så jag slutar här.. Har inget mer & säga=) Hoppas på det bästa. HIHI
Jag skulle också länka till tävlingen, så in & kika. HÄR


I miss you





Hittade denna bilden lite längre bak i min blogg, åh.. Saknar det så mycket! Detta var då vi sov hos Karnas moster i Malmö, satt på balkongen och pratade.. & sov lite, haha. Nej skojar.. Så myyysigt, kunde prata ut om exakt allt! Minns när vi skulle ut & "ha kul". Ja, vi hade ju skitroligt men ändå.. Vi var fixade och såå, och såå klart! ÖSREGN som inte ens tog slut! Vi väntade och väntade, nepp.. Alla stack hem, vi väntade på att det skulle sluta regna.. Men det gjorde det inte så vi fick springa hemåt. Det var en bra bit och vi sprang, inga jackor.. Det var ju varmt på dagen! Okej, så ni fattar det riktigt nooooga.. HAHA. Inga jackor, fixade, springandes i ÖSregn.. Ska jag säga hur JAG såg ut? HAHHAA.. The grudge (namn)!!!!! Tur att ni inte såg oss, HAHAH =) Ahh, när vi väl kom hem så blev det, av med kläderna, på med pyjamas och prata & lyssna på musik. Minns även när vi gick upp på taket/vinden, herregud! LÄSKIGT!!!!!



Såhär såg vi ut, en kille öppnade dörren till oss till en trapp så vi kunde "vila" lite. HAHA, idiiiooooter.. Men sjukt roligt hade vi iallafall.. Se, även i sånna här situationer har vi sjukt roligt! Menade för varandra eller vad? Tur, säger bara TUR att min älskling kommer till mig snart så ska vi fira min födelsedag tillsammans! Okej, vi blir många men det är viktigt att Karna kommer! =)

Var tvungen, saknaden är stoooooor.. <3

Baka kakor

Tjaaaa sötnosar, tja! Hoppas allt är bra, här är det de! Lite trött bara (förvånade?!) Har precis kommit hem från skolan och nu tänkte jag ta och vila en kort stund, se på tv eller något. Sen ska jag baka kakor med lillebror, han ville det så varför inte?:) Det var ju längesen jag bakade också, så det passar bra idag, bara jag inte soomnar! ;p

Idag på draman var det skojskoj, jag älskar drama synd att vi missat så mycket! Och idag var det sista gången för oss, snyft! För att vi missat så många gånger, pågrund av kiosken & att vi åkt någonstans med klassen för att se på en rättegång osv osv.. Så fick vi göra en "pjäs" indelade i grupper och visa vad vi "går" för ;P Det gick jättebra för oss tyckte jag, haha. Jag älskar drama, get it?!:) ;P

Ah, sen har skolan varit som vanligt... Inget mer att säga om deet! Em, ja just det. Igår, Desperata hemmafruar, varför ska det programmet alltid sluta så? Något händer & så vill man veta direkt vad som kommer hända sen! Sorgligt.. . Aja, ja nu hade jag tänkt vila lite. Här är btw en eller två bilder på mig right now. Ha det så bra, kram.




;)

Ha en trevlig kväll!
Detta får räcka för idag.

tacokväll

Hoj. Är mätt & trött, vilket betyder att det är dags att lägga sig. Ska bara borsta tänderna & allt dedär=) Har haft en mysig tacokväll med systrarna ikväll! We like.

Nu måste jag gå innan jag somnar, godnatt!

jag dör

Jag har sjukt ont i ryggen, why?
Iaf. Ända sen jag skrev & kanske en timme innan detta har jag sovit. Jag sa ju att jag var trött & är det fortfarande. Jag dör också av hunger, väntar på att storasyster ska sluta jobba så att vi kan köra och handla mat, blir nog taco. GOTTTTTTT.

Jag orkar inte skriva mer, kram.

No work

Jag gillar bloggen faktiskt. Blir kanske någon liiiten förändring, äsh vi får se, det var inte detta jag skulle ta upp iaf..

Hoppas allt är bra, här är det de. Har precis ätit så nu är det gjort och eftersom att jag är såå trött så tänkte jag att jag kunde sova lite. Bra idee?=) Jag är så sjukt trött & ja jag vet, jag har varit trött de många senaste veckorna, i know... Hard work hard work. Men nu har jag ju ändå inte så mycket så jag får vila ut lite. Känns konstigt att jag inte jobbar idag också, brukar ju jobba nästan varje måndag. Butbut..

Vad som händer idag ja det får vi se.
Imorgon är det iallafall Öppet hus på skolan, vilket betyder att jag kommer vara på skolan från åtta till två & sen slutar vi, men ska vara tillbaka klockan fem igen, det är då det börjar. Då ska vi sälja vår produkt, hoppas det går bra!

Nu ska jag vila lite, pusspuss.

Info om bloggen

Den ser ut som den gör just nu, den har haft en dålig dag, deet har alla så nu får vi acceptera detta. Jag ska ändra den så fort jag får lust, jag stod bara inte ut med den som den såg ut innan. Ja, ni känner mig. Jag måste ändra på saker hela tiden, hihi... Men vi får se när den blir fin igen, kanske imorgon? Who knows..

Finaste♥

Bloggääään

Ja, bloggen är ändrad.
Jag är inte färdig.
jag orkade bara inte
fortsätta. Någon gång
när jag orkar!
(F)


Ny favorit

Helllo. Kollade precis på 16 år & gravid på MTv. Love it, haha. Samtidigt som jag tittade på det satt jag och målade mina naglar, fick bli något "ovanligt" för mig, denna gången. & sen så har jag också hittat en ny favorit låt, you know Rihannas nya - russian roulette.

Ah, jag har inte så mycket att säga.. Tänkte bara hälsa lite, hih. & förresten så hittade jag inte mina papper så jag kunde inte plugga. Lyckost mig. Nu ska jag äta något och sen blir det dusch & efter det film. Så, nu vet ni hela mitt liv. Ha-ha.



& här är en bild på mig från fredags bara för att. =)



& här är favoriten!

den lever, konstigt nog

Hej. Så himla skönt med en söndag då man inte behöver jobba eller annat skoj. Vaknade runt halv två och sen blev det musik & städning. Vi är klara nu och nu har även dom andra kommit hem. Jag vet inte varför, (kan vara för att jag inte gjort det på ganska länge) men jag känner att jag har någon "kick" av att jag vill plugga. HAHA....

Vi får se, blir det eller inte? Hm.
Tänkte nu att jag kunde städa mitt rum lite, sen ska jag duscha & efter det blir det nog fix. We'll see!

Btw, min mobil lever - konstigt nog! Haha, seriöst. Jag fattar inte hur den kan fungera efter att ha hamnat i läsk, det är ju kolsyyyyyyra ;S?!?? Den fungerade inte först.. Så jag lät den "vila" i en dag. Dagen efter fungerade den, som vanligt! Inget fel på den - förutom att när man ska "öppna" den så är det liiite svårare för den är "klibbig". Funderar på att köpa/beställa en ny. Men jag väntar tills jag blir arton, är ju bara sexton dagar kvar! Så kan jag ha hand om räkningen själv istället för att det ska dras pengar från pappas konto! =)

Pussspusssss

mobil tappad i läsk

Hejsan. Var ska jag börja? Gårkvällen var, hmm.. Både underbar & ska vi säga en otursdag? Jaa.. Först fixade vi oss efter att jag jobbat, sen åkte vi till Malmö. Tänkte se film på bio men det blev mat på Max först & sen gick vi runt lite, och såklart blev det fika på Wayne's (namn?). Sedan körde vi hemåt.

Okej, det bästa av allt som hände igår, när vi var inne på Max & åt.. Jag minns inte vad jag skulle göra, om jag skulle ge mobilen till min storasyster eller om jag bara skulle visa något, men jag minns inte? Ni alla vet redan att det inte finns något "lock" på deras läskmuggar.. Så håller jag i min mobil och plötsligt åker den ner i min läsk, vad gör jag? Jo jag plockar upp den och tappar/lägger ner den i läsken igen och skriker "neej neej neeeeej". Springer och tar servetter, hallo? Haha, idiiiiot.. Den dog så jag hade ingen mobil den kvällen mer.. Kändes sjukt konstigt, oh hur kan man klara sig utan en mobil? Don't get it:(

Idag hade jag en annan "reserv" på jobbet, och såklart så tappar jag bort mobilen. Jag kan inte hitta den och jag orkar heller inte leta utan ber min syster göra det just för att jag tröttnade.. Att jag först tappar min mobil i läsk och att jag sen tappar bort den andra.. Men sen när vi skulle hem tog jag på mina skor så fick ena foten inte plats för att mobilen låg där. VAD GÖR DEN DÄR?:S

Iallafall. Efter jobbet blev det hem & duscha, fixa och åka in till Malmö igen. Åkte in idag för att se om vi kunde hitta någon klänning till min födelsedag men ickesanicke. :( Istället hittade storasyster saker till sig & någon present till hennes vän. Även fika på Espresso House (namn?) Hihi.

Mysig dag! Nu sitter jag och ser på en film på tv6. Ha det bra, puss.

I'm ready!

Hoj. Så, nu är jag klar & nu väntar jag bara på dom andra & sen drar vi in till Malmöstad. Tänkte först på bio, men vi får se vad som händer. Men först av allt - mat! Hihi. Medans jag ändå väntar så kan jag likabra skriva lite om dagen.

Skola först & då stod vi i kiosken, vi hade även besök av "häxflickan" som elin säger & "the grudge/exorcisten" som jag säger.. Em, vi ska inte prata om detta egentligen så vi struntar i det, okej?  (AAAAA) Iallafall, sen fick jag jobba efter skolan, gick fort men det var lite småstressigt. Men jag lever, inte sant? Haha, åh. Mh, efter jobb så hämtade syskonen mig, jag var som sagt heldöööd. Var verkligen riktigt trött och arg/sur, men nu är jag på bättre humör iallafall. Det enda jag har kvar nu är läpparna, röda eller "vanliga"? Hm.. We'll see. Men, här är någon bild på mig exakt just nu & vad jag har på mig.

Så! Byxorna kom inte med, blev bara svart.. Men det är ett par svarta jeans från Gina, med "lack"tyg där framme.. Ah, får visa bild någon annan gång - nu har jag liiiite brott. Kram



Mammas pojkar

Hejsan! Just nu sitter jag framför tv'n och väntar på att Glee ska börja. Mammas pojkar slutade precis, älskar programmet! Innan var det såklart skola & sen blev det jobb, därefter väntade jag på Mirela. Medans jag väntade handlade jag också lite, ett par jeans (svarta ofc), en tröja & ett par örhängen. När hon slutade gick vi till en kinarestaurang, åt ris & kycklig & sötsur sås:) Mår lite illa nu eftersom att jag krängde såå mycket och åt så snabbt efter all hunger! Men det lägger sig väl snart. Imorgon får jag jobba i iallafall, även om jag inte skulle. Är förbannad, sur och irriterad! Varför ska jag alltid ersätta folks platser & aldrig någon som tar mina platser då jag är sjuk eller inte kan vara närvarande? ;@

Nu har den börjat. Kram

080909♥

Hejsan. Här ligger jag & är superduper trött, ska snart lägga mig & sova även om jag vaknade runt två idag. Jag hoppas att allt är bra med er därute, här är det de iallafall. Idag hade vi studiedag, superskönt. Så jag fick sova lite extra länge idag, efterlängtat! Efter att jag vaknat, fixat osv osv så bytte jag om och packade inför jobb på Systrar & Bönor, när vi var klara där blev det raka vägen mot badhuset. Där fick jag ha ansvaret idag, en stjärna i kanten!;) Hihi. Efter det blev det mc donalds & där kom andra man pratade med lite. Ah, som sagt så ska jag snart lägga mig och sooova.

Men imorgon är det skola & jobb, sen är jag ledig från jobb (från s&b iallafall) under helgen, badet gäller på lördag. Äntligen lite ledighet, men fick även schemat idag från s&b. Mycket förändring måste jag säga, verkligen! Inte det minsta likhet med vad det brukar vara, nu ska jag inte jobba mycket, vilket är skönt. Men ändå lite tråkigt med mindre pengar. Men men!

Snart min dag, kanske dags att börja förbereda? Jag orkar inte, känns inte som om något kommer bli av, även om det kommer bli av! Det är bara jag som inte fått in "känslan" av att det händer snart. Iallafall, får väl börja snart någongång innan jag dör... . (ha-ha)

Btw, satt och kollade genom bilder.. Kom fram till en bild från dagen/dagarna vi var i Stockholm för att få chansen att få se en glimt av Tokio Hotel. Åh, jag saknar det såå mycket. 080909♥

Haha, kolla ögonen. Målade i svart för att dom var röda, eller nej. Det ena blev rött, såg lite wiiieerd ut så det fick bli såhär, wiierd det också men whaev! ;)

MYS

Nu, Ugly Betty, som jag längtat! Sitter med en påse med ostbågar (hihi) och kollar nu på Ugly Betty.
Är ganska hungrig & har bett Mirela köpa mat till mig, får se om hon gör det!:)
Em.. Skola idag & sen jobb, innan jobb gick jag till Gina för en snabb kikning. Såklart hittade jag något.
Som jag också fick höra idag så har jag förändrats, jag var inte alls "shoppinggalen" innan som nu.
Jag är galen i skor & klänningar nu, var jag det innan? Nej. Jag brydde mig inte så mycket innan.
Varför säger jag innan? Innan menar jag med, för bara någon månad sen.. Menmen!
Hittade ett par sjukt snygga jeans, såklart min stil "rockiiiiiiiiiiitt" you get it? ;)
Så som mina älskade tights jag är beroende av. Iallafall, jag la undan dom så snart blir dom mina.
När jag orkar gå in igen, jobbar i&försig imorgon så det kanske blir då? Eller.. Nah!
Jag brukar alltid vara sen av mig när jag kan sova länge, så får nog bli på torsdag.
PUSS missar hela filmen juuuu..

RSS 2.0