080909♥

Hejsan. Här ligger jag & är superduper trött, ska snart lägga mig & sova även om jag vaknade runt två idag. Jag hoppas att allt är bra med er därute, här är det de iallafall. Idag hade vi studiedag, superskönt. Så jag fick sova lite extra länge idag, efterlängtat! Efter att jag vaknat, fixat osv osv så bytte jag om och packade inför jobb på Systrar & Bönor, när vi var klara där blev det raka vägen mot badhuset. Där fick jag ha ansvaret idag, en stjärna i kanten!;) Hihi. Efter det blev det mc donalds & där kom andra man pratade med lite. Ah, som sagt så ska jag snart lägga mig och sooova.

Men imorgon är det skola & jobb, sen är jag ledig från jobb (från s&b iallafall) under helgen, badet gäller på lördag. Äntligen lite ledighet, men fick även schemat idag från s&b. Mycket förändring måste jag säga, verkligen! Inte det minsta likhet med vad det brukar vara, nu ska jag inte jobba mycket, vilket är skönt. Men ändå lite tråkigt med mindre pengar. Men men!

Snart min dag, kanske dags att börja förbereda? Jag orkar inte, känns inte som om något kommer bli av, även om det kommer bli av! Det är bara jag som inte fått in "känslan" av att det händer snart. Iallafall, får väl börja snart någongång innan jag dör... . (ha-ha)

Btw, satt och kollade genom bilder.. Kom fram till en bild från dagen/dagarna vi var i Stockholm för att få chansen att få se en glimt av Tokio Hotel. Åh, jag saknar det såå mycket. 080909♥

Haha, kolla ögonen. Målade i svart för att dom var röda, eller nej. Det ena blev rött, såg lite wiiieerd ut så det fick bli såhär, wiierd det också men whaev! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0