I'm ready!

Hoj. Så, nu är jag klar & nu väntar jag bara på dom andra & sen drar vi in till Malmöstad. Tänkte först på bio, men vi får se vad som händer. Men först av allt - mat! Hihi. Medans jag ändå väntar så kan jag likabra skriva lite om dagen.

Skola först & då stod vi i kiosken, vi hade även besök av "häxflickan" som elin säger & "the grudge/exorcisten" som jag säger.. Em, vi ska inte prata om detta egentligen så vi struntar i det, okej?  (AAAAA) Iallafall, sen fick jag jobba efter skolan, gick fort men det var lite småstressigt. Men jag lever, inte sant? Haha, åh. Mh, efter jobb så hämtade syskonen mig, jag var som sagt heldöööd. Var verkligen riktigt trött och arg/sur, men nu är jag på bättre humör iallafall. Det enda jag har kvar nu är läpparna, röda eller "vanliga"? Hm.. We'll see. Men, här är någon bild på mig exakt just nu & vad jag har på mig.

Så! Byxorna kom inte med, blev bara svart.. Men det är ett par svarta jeans från Gina, med "lack"tyg där framme.. Ah, får visa bild någon annan gång - nu har jag liiiite brott. Kram



Kommentarer
Postat av: emma

du är olagligt snygg :(<3

2009-12-06 @ 00:06:02
URL: http://emmagronstortskon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0