HEMMAKVÄLL

Hejsan trogna lääääsare! :) hoppas allt är bra med er! själv är det helt okej, förkyld och så, men jag lever än. hah, ja.. vad har hänt idag då? jo, först måste jag bara berätta att igår kväll kom mamma in och sa att jag skulle fixa klockan eftersom att man tydligen skulle det och så klart vet jag inte vad jag ska sätta den på så jag gjorde som jag gissade på. hahaha, ohnej. så jag vaknade halv åtta idag och visste inte vad klockan var på riktigt så jag frågade syster eftersom att hon hade satt klockan rätt, den var halv tio. hmm, jag skulle börja jobba tio! så jag fick skynda mig. jobbade till tio i fyra och sen blev det att köpa nötter på tasty house och sen blev det hem. har varit ute också, handlat godis på hemmakväll och vet ni vad? haha, tack eller något? :O haha,

nu är det så att jag bara äter razerbilar, ni vet dom? ja, men dom som är av choklad! såååå gooooda! så skulle jag handla godis och jag plockade riktigt mycket, så kom det en kvinna och sa "ta nu inte alla" (tror jag det var, något i den stilen) så skratta dom andra, tack? haha, sen sa hon "jag tar lite", "om det är okej" så svara jag "nej, hahhaa" ohnej, haha. men men ;D

nu ser jag film, den heter Hemma bäst ;) efter den ska jag sova, ha det bra. så hööörs vi igen,

I LOVE IT!

hejsan. idag har det hänt ganska mycket, först blev det skola, fem i halv elva. skönt att få sova ut! mirela körde mig, snällt! :) jag mötte elin och vi gick upp till lektion, under lektion och lunch, blev det mycket skratt - det gillar vi. när vi sen slutade blev det att hjälpa mamma och efter det hjälpte jag pappa snabbt, sen var selma jättesnäll och hämtade mina jobbkläder till mig och vi gick lite på stan, jag orkade verkligen inte cykla hem igen efter att jag fått göra det två gånger innan. så hon hämtade sakerna :) jag hittade mig en jäääättefin klänning på gina tricot, även världens finaste liten väska :)


seriöst, är den inte bara sååååå snygg? mums. jag minns inte var jag såg vväskan först, men jag tror det var på reklam. jag blev riktigt kär i den och sen såg jag även att kenza hade köpt en likadan, då tänkte jag, att alla andra också skulle köpa samma och att det inte skulle finnas kvar. men nej då, jag tänkte fel :) jag fick med mig en idag. ihi, så glad! nej, nu tror ni kanske att jag köpte den för kenzaa gjorde det. nope! som ni kan läsa där uppe - tror att jag såg den på reklam först och blev riktigt kär i den. 129 kronor.  jag älskar väskan, jag tycker att den får mig att tänka på tokio hotel. jag vet inte varför, den bara får mig att tänka på tokio hotel, älska älska älska! jag är så glad att jag har den nu. love it!


man kanske inte ser så bra, men det är en klänning. riktigt gullig, fiin till sommaren, då man är riktigt brun och plus den färgen på klänningen till riktigt brändbrun hud. mums :) 199 kronor. hahaha, när jag skulle ut från gina tricot hör jag emra säga: oh, tiiitta! och så håller hon i klänningen, jag svarar " haha, det är den jag har här i påsen"  och hon bara "allvar"? hahhaa, vilka töntar. aja, jag är nöjd iallafall!;)

bilderna är tagna med min mobil :) visst är det bra kamera? ;) hiiihii.

när vi sen var klara blev det bort mot badhuset för jobb. ingen kom och jag fick typ, panik. eller, jag blev ju inte helt panikslagen, blev bara lite rädd, hiih. vill inte vara ensam i vattnet med flera stycken barn & vuxna. iallafall, kvart över sex, när vi börjat fick jag starta ENSAM. sen några minuter senare kom janna också. tur det! så det var bara jag och hon som skötte det idag i vattnet, men paula var där såklart hon också - på land. allt gick bra, förutom i slutet då barnen inte lyssnade på oss, aja. vi klarade oss iallafall och sen blev det hem. har ätit och nu känner jag att jag är sugen på chips och coca cola tillsammans med lite goooodis. ska se om det finns något skoj på tv, annars startar jag Björn Gustafsson - längesen det!

imorgon får vi soooovmorgooon :) minns inte riktigt, men runt kvart över elva  eller är jag bara ute och cyklar så åker bussen till malmö, vi ska alltså på en mässa i malmö med klassen, ska bli kul det! och jag vet att jag inte lagt in bilderna från förra mässan i danmark, men jag har inte fått bilderna än. sorry! jag vet inte när vi sen är hemma igen, kanske runt fyra-fem. vi ser! nu ska jag iallafall göra annat. kram på er!

Praktik

Helloow.
idag är amela igång, haha (A) dagen började med att vakna tidigt - 08.00, ville bara dööööööööö. lägga mig ner i sängen igen och strunta i allt. men det var praktik som väntade, så jag var tvungen att gå upp. gjorde mig i ordning och sen blev det dags att cykla. dagen har varit helt okej, lugn & så. när jag kom hem såg jag på tv, åt lite godis och smsa lite, det gamla vanliga, hahha. men men, sen blev det dusch och nu sitter jag här. känner att magen vill ha mat, kanske dags att mata den lite? ja, det får jag göra sen.

vad händer imorgon då? jo, samma som idag. på onsdag blir det skola & jobb på badhuset, torsdag blir det bara skola och malmö med klassen, och då ska vi titta på någon mässa, jag minns inte riktigt. iaf, fredag blir det skola och sen jobb på systrar & bönor, lördag blir det jobb på badhuset och söndag blir det jobb på systrar & bönor.
varför jag skriver detta här, är för att ha lite mer koll på min vecka, när jag sen kikar in så ser jag vad som ska göras och om jag glömt att jag ska jobba någon dag, osv osv. jag skriver det i min kalender också, i do. men bäst att vara på den säkra sidan.

nu tänker jag lägga upp två bilder som jag bjuder på, sen hörs vi väl, någon gång igen, kanske imorgon, kanske några dagar senare. vem vet, inte jag iallfall. jag vet iallafall att jag är torr -.-


Godmorgon

Hejsan. nu tänkte jag skriva lite eftersom att jag inte hört av mig alls under de senaste dagarna. sorry for that.
hoppas ni alla mår bra, själv är jag ganska trött efter igår men jag lever. asmir fyllde arton år igår, grattis igen. så det var fest. yeeeeeeeeeeeees, jag jobbade igår & vet ni hur skööööönt det är att inte jobba idag? whuh! alltid har jag antingen sålt kvällsan eller jobbat, eller annat liknande! så nu, för första gången ever!!! :) leedig, så skönt det var att kunna sova ut, även om jag vaknade vid elva. men sån är jag, jag kan inte sova längre. tvr/;  men, ah. jag har absolut inget att skriva om, men jag har iallafall hört av mig. (A) kram på er!

Bill's nya stiil!


tokio hotel

from now, it's all about Tokio Hotel.
thats it, nothing else. and i mean
nothing else, except my family
and my friends. i'll keep it that
way.
have a nice life (k)


she's right!

allt jag skrev - forget it. jag tänker inte lägga ner min tid på dig.
en tjej berätta för mig att jag kommer ångra mig & så, att jag
kommer gå tillbaka till personen - no i wont. jag tänker inte ta mer skit.
men rätt hade hon om att jag inte ska lägga ner min tid på denna person,
om den inte betyder något för mig. det gör den inte, inte längre, aldrig.
så, that's it. ((Y)


FREDAGEN DEN 13!

hej. nu är jag här igen, blir lite oftare nu än innan. då menar jag inte så som innan - från början, då jag skrev varje dag. tyvärr :/ men men.

igår hade vi prov i näthandel B och nationella i engelska - speaking. Godkända blev vi på nationella sa hon, - det är vad hon visste direkt efter att hon hört oss prata så mer får vi reda på mer, i think. i näthandel B fick vi reda på idag, jag fick MVG and i'm happy! hah, jag och F lovade varandra att få alla rätt - det fick vi! :) 30/30 ;) sen så fick vi också reda på idrottsuppgiften som vi gjorde för ganska längesen - fick VG där. iallafall, jag hade sååån huvudverk i skolan idag - sen i slutet av dagen tog det i för hårt, det gjorde så jvla ont. jag stod inte ut mer, tjugo i två gick jag hemåt, hade slutat och när jag kom hem la jag mig på soffan och bara blundade en stund, såå trött, såån huvudverk! efter att ha legat i en kvart och bara vilat tog jag en tablett och åt snabbt, sen gick jag mot systrar & bönor, dags för woooork! skar mig lite på mitt finger, men det var inget farligt - haha, otursdagen, fredagen den trettonde - jag skar mig! HAHA, nej men ;) nu är jag hemma och är sååå trött. har precis ätit mammas goda spagetti och köttfärssås, muums! :)

jag funderar på att lägga mig, men jag vet inte än. hmm, jag vet inte? ah, jag är sååååååå sugen på godis, chips & allt. vill bara äta goa saker just nu - hm? men men, nej nu ska jag gå. har iallafall hört av mig! (A)

btw, ni vet min drööömprins - bill kaulitz? ;) detta är gamla nyheter, but anyway.  han har nu dreads som sin tvillingbror tom, nice va? jag har ingen bild just nu, men jag hade tänkt fixa mig en, så jag kan visa er, visa er som inte har sett det. jag tycker iallafall att det är grymt cool, tvillingarna har samma frilla! :) haha, nej men det är faktiskt riktigt fint, även om man saknar bills snygga lejonfrilla. /: men men, man får vänja sig. jag gillar det iallafall! :) haha, när ska dom komma hiiiiiiiiiiiiit till Sveriiiiiige.. :(

nu, nu har jag skrivit klart, ´promiiiize`. KRAM


MÄSSA - (:

Hejsan hejsan!
nu kan jag skriva lite kort, snabbt! jag hoppas att ni mår bra, ni där ute :) själv mår jag ganska bra faktiskt, fick hostanfall i skolan idag, hah! kunde inte sluta, men den försvann senare, hmm? haha. men det är iallafall bra nu, nu när allt börjar försvinna, det är bara hostan kvar som kommer då och då, när den känner för det liksom. (Y) iallafall!

dom senaste dagarna har jag praktiserat, handlat godis, varit ute, ätit på kebabgrillen osv osv. - anledningen till att jag inte skriver så mycket - detaljerat idag är för att jag inte orkar och för att jag absolut inte har tid, men ändå sitter jag här och skriver för att ni ska ha något att läsa - något nytt när ni klickar in på min blogg. så att ni inte alltid ska se samma sak hela tiden. men men, idag var det skola, fick reda på att vi ska ha nationellaprovet i engelska imorgon, hmm whuuups? det är muntligt, så inte mycket man kan plugga till? men jag och e var duktiga idag och pratade på engelska nästan hela dagen i skolan idag, bra va? så vi hoppas på mycket bra resultat imorgon - vi två ska då prata ihop. iaf, sen hade vi en mässa idag, vår klass då. det var ganska kul, hahaha ohnej. sen blev det stan snabbt och sen hem. låg och såg på tv någon timme och sen blev det att packa och sticka till jobbet - åt först en hamburgare från sibylla! ;D jobbade och nu är jag hemma, har precis duschat och nu måste jag verkligen komma igång, jag har inte börjat plugga än! oooh. men nu har jag iallafall hört av mig,

kram på er och ta hand om er, nu får jag paniiiiiiiiiiiiiiiiiik. måste plugga,
ha det bra!

veckan

Hejsan! :) nej, mitt internet fungerar fortfarande inte - oonly msn, varför vet jag inte och jag föörsöker fixa detta men jag kommer ingenstans.  nog om det.. . tänkte bara berätta lite om de senaste dagarna.

i måndags var det en helt vanlig dag, först praktik och sen hemåt, samma sak hände i tisdags - praktik, sen hem. i onsdags blev det skola och sen stan en kort stund, efter det gick jag hem och packade inför jobbet, sen blev det stan igen med syster och jag fick med mig present till henne, även några kläder till mig själv, som jag redan berättat innan och som jag lovat lägga upp bilder på men jag tror verkligen inte att jag kommer göra det eftersom att jag inte får igång detta med internet, bilderna har jag fixat, dom har jag lagt in men sen fungerar ju inte internet som jag berättat mer än tusen gånger, så vi skippar dom bilderna, sen är det ju inte alls kul att se bilderna flera dagar efter att jag handlat kläderna, visst? så vi skippar det. torsdagen kom och då var det skola, sen efter det hjälpte jag mamma och sen blev det hem. på fredagen hade vi studiedag men jag var på skolan iallafall, skulle lämna två böcker och sen cyklade jag hem igen. vilade lite och sen var det dags för att fixa sig och så klart gjorde jag det ganska sent, kanske två timmar innan jag skulle möta upp F. men jag hann, hade bara såååå brottom. när jag var klar så fick pappa köra mig till bussen eftersom att jag aldrig hade hunnit om jag hade gått och aldrig att jag hade cyklat i det vädret + att jag var fixad, hmm? iallfall, jag mötte F och vi tog bussen till E och där var även M, sen åkte vi till lokalen och där var redan alla i klassen nästan. vi åt kebabpizza och sen var det prat och någon lek - "jag har inte", tror jag den heter eller så hittar jag bara på. hah, men men. kvällen var helt okej, trevligt. runt halv ett eller vad klockan nu var ville E hem så jag och E fick följa henne, vi sa hejdå till de andra och gick, hmm vilken upplevelse man fick på vägen! sen väntade jag och E på att M skulle komma och köra hem mig men det tog ganska lång tid måste jag sääga.. ;( men hon kom iallafall, innan E tog bussen. så jag dog inte! sa hejdå och var hemma halv två, heeelt trött och jag kunde knappt gå, mina fötter! dagen efter - lördag, blev det kvällsan och jobb direkt efter, snacka om att jag var trött! som tur var jag inte i vattnet idag heller, kunde ju inte! så jag var uppe på land, helt okej. sen blev det hem, skulle egentligen hem till janna och äta pizza men jag orkade verkligen inte, sorry <3 jag var såååå trött, så jag var hemma lite, sen ville jag ha lite luft så jag gick ut och handlade godis och läsk. efter en stund ville jag hem, orkade inte vara ute längre så när jag kom hem blev det datorn, och sen sooova. idag blev det kvällsan, jag orkade verkligen inte! det regnade riktigt mycket och jag skulle ut /: men jag klarade mig iallafall och nu är jag hemma, har varit det hela dagen. är grymt trött och har inget att göra. jag hör att dom andra ser på film, ska joooiiina!

btw, jag är foooortfarande lite lite lite sjuk, har ont i halsen, hostar riktigt mycket och är allmänt trött om dagarna.

ha det bra så hörs vi nästa gång jag får tillgång till internet, kram på er.
& tack för att ni fortsätter läsa bloggen - även om jag inte kan uppdatera mycket just nu, men jag ska gottgöra er.

bilden är tagen med min nyyya söta mobil, bra kamera va? ;) - ny bild btw,
men det fattade ni nog, när jag ändå skrev att den togs med min nya mobil? (A)
iaf, bilden är kanske 3 dagar gammal, om någon är intresserad (AA) :)

"STÄNGER AV"

hej. jag ber om ursäkt för riktigt dålig uppdatering. men jag kan verkligen inte hjälpa det! så nu har jag bestämt mig för att "stänga av" bloggen sålänge, jag menar då inte att ta bort den och så, utan låta den stå tills mitt internet fungerar igen, om det nu blir någongång alls. men vi får hoppas! jag klarar knappt av detta, saknar att skriva så mycket! oh. men men, jag får stå ut, ni också, ni som tycker om bloggen! :) men jag lovar, jag kommer tillbaka! så fort den fungerar - btw, det kan hända (som tex nu) att jag skriver in något inlägg då jag har tillgång till en annan dator. kram på er! sköt nu om er, så hörs vi när jag kommer tillbaka. <3

shopping - dag två

haha, hejsaaan. nu har jag handlat igen, hmm.. jag måste verkligen säga att det inte är likt mig, som jag sagt innan också. jag skrev igår att jag skulle till stan med storasyster idag, men det blev inte alls så. utan det blev stan med selma, efter skolan. först handlade jag en till present till henne, sen bytte jag mina tights som hade hål, köpte tre andra tröjor från gina tricot. så nu har jag handlat så det räääcker, haa. innan vi handlade gick vi in till systrar & bönor - min praktikplats. vi fikade och sen blev det då shopping. sen åt vi på mc donalds - icke dåligt mat! vi åt HAHAHA, morot och äpplen.. vem har sagt att vvi försöker banta? hahahhaha. nej jag skojar. men det var det, sen gick vi till jobb. nu är jag ganska hungrig, så först ska jag äta och sen blir det väl tv eller något. nej, dusch!

mitt internet fungerar fooortfarande inte! sorry /: vilket betyder inga bilder på mina shoppingkläder. sorry!
men jag lovar att lägga upp dom så fort det fungerar igen & så fort jag fått koll på hur man lägger in bilderna till datorn, med den mobilen jag har nu, samsung. men men, vi ser!

ha det bra. <3

skola

hejhej. nu sitter jag i skolan och slutar om typ en timme, tror jag.. sen ska jag till stan, sen hem & sen blir det stan med stora syster igen. :) senare blir det jobb på badet! så nu vet ni vad som händer idag ;p och om jag inte skriver mer idag, så vet ni vad det är! mitt internet fungerar fortfarande inte - bara msn!

kram

shopping

hejsan hejsan! längesen! jag ber om ursäkt för att inte ha uppdaterat igår och idag, förens nu.. men jag kan faktiskt inte hjälpa det! jag kunde vara inne på msn men inte på internet på vår dator. vet inte varför.. . just nu sitter jag vid s dator, lånar den snabbt för att kunna höra av mig lite! jag vet inte om internet fungerar på vår dator nu, men jag skriver nu iallafall. tänkte berätta lite om igår och idag :)

igår - fortfarande sjuk, men det blev praktik iallafall. dagen innan vi öpnnade, och skoj var det. vi fixade och mixade inför morgondagen, sen blev det lunch och jag åt på mc donalds. efter lunchen blev det att fixa sängar och sååå, helskoj! :) sen blev det hem, och jag tog det bara lugnt och gjorde inte mycket annat.

idag - fortfarande sjuk, praktik! :) öppnade idag, riktigt skoj var det idag! jag menar det!:) fullt med folk, det bara öööösade in hela tiden. så man hade att göra all the time!:) trött och sviiiiiitti blev man, hahaha ue. ja och idag åt jag på praktiken, det blev toast med smör och kalkon, sen la jag in ägg, ni tänker "hur går det till, är det ens gott" som dom på praktiken gjorde haha, men, mmm! det är riktigt gott, jag lovar! och så blev det coca cola till det:) efter praktiken, när jag slutat, vid sex så var selma redan där med mig så vi gick till stan, skulle handla present till henne eftersom att hon nu fyller år den 5 mars, men mer ska hon få, hade tänk köpa allt idag men mirela köpte det ena jag skulle köpa. så istället köper vi imorgon igen, (mer). sen fick jag också med mig två par tubtoppar från MQ, jag som inte alls tycker om den affären men men, mirela fick mig till att gå in där och hur gick det? bra! haa, jag har tagit kort på dom så förhoppningsvis lägger jag inte dom när jag installerat min mobil till datorn, ja ni fattar. tubtopparna är, vit och svart. alltså, en är vit och en är svart. sen fick jag också med mig ett par tights från gina tricot, dom har jag också tagit kort på och bilden kommer väl in någongång. sen köpte jag också ett par strumpor på mq, hihii. imorgon blir det meeeera handla! haha.. men detta är inte likt mig, det är inte bra att gå i stan när man är med mirela, då handlar man för fullt! det har jag skrivit en gång innan, om inte flera gånger. goosh, så ska jag dit imorgon med henne. önska mig lycka till, till att inte slösa för mycket! (A)

nej nu ska jag sluta pladdra, nu ska jag lägga mig i sängen - har ganska ont i ryggen och så ska jag se på tv. pusspuss på er! och änn en gång, sorry för dålig uppdatering!

mewantyou.

städa - sova sova sova

Hoj. nu har jag vaknat, men ändå är jag riktigt trött! tänker inte sova längre, blir bara att jag inte kommer kunna sova inatt & så. och det får inte hända, praktiken imorgon ju! men jag kunde inte hjälpa att jag sov idag. riiiktigt trött var jag! jag har städat heeela rummet idag, med hjälp av syster. så nu är rummet helt städat och det är skönt! :)

vet ni vad som händer imorgon, förutom praktiken? (AAAAAAAA)
jag tror min älskling kommer - mobilen
hiiihiii (A)

bara för att jag inte har mycket att skriva om nu, eller har haft nu de senaste dagarna.. så har jag heller inte lagt in bilder? tänkte, varför inte göra det nu? & jag varnar er - det blir inga nya haha.. när mobilen kommer - då kommer det många bilder. lovar! :)


så det får räcka - höhööö.♥

hej!

hoooj! nu är jag hemma igen, uuuu så kallt det är ute.. och jag kan knappt andas, och när jag skrattar så hostar jag.. ;( men men. .

HAHA. igår hände en riktigt rolig grej. ohherregud, bara jag & min melma som vet. HAHAH.
jag har inte så mycket att skriva om just nu?
tänkte bara säga hej!
men nu ska jag äta frukost och sen blir det film :) kram!

RSS 2.0