stan

helloo.
har precis kommit hem, har varit en uuuunderbar dag! oh, så glad jag är! helt lycklig för stunden :)
dagen började, som ni redan vet, som jag skrev i förra inlägget. sen gick jag och selma ut, vi stack till stan med ted. fick med mig ett par svarta jeans, deodorant, bh och två skitsnygga nitarmband! :) miiihii. sen åt vi ute och mös lite. överskönt, helt varm ute & såå :) sen blev det gas.
nu ser jag film, på trean. något om bröllop. have a nice day, i'm happy! <3333

malmö

hejsan. idag är jag riktigt trött, orkar knappt röra på mig. men sov skönt, det måste jag erkänna! :) när jag vaknade så var det bara till att börja städa. nu är huset städat och jag gör ingenting. är riktigt hungrig, vill äta på mc dooooonalds. ihii.. ska nog göra det snart. :) ska också till stan & handla lite kläder, eller ja vi ser hur vad jag får med mig hem! :)

igår var vi i malmö, jag selma och minela. jag fick med mig bekini, skor och min älskade tokio hotel - tröja, för AIDS! som jag letat efter här i trelleborg och såklart ska den inte finnas här så det var bara till att åka till malmö, jag var helt rädd att tröjorna skulle ta slut, hade paniiiiiik! men jag hittade en, hoooh! :) det var nog bara fem-fyra tröjor kvar i butiken. och nu är dom nog slut. vilken tur att jag hittade den. oh, så glad jag är.. riktigt snygg är den. nu är amela lycklig! :)

<3


ted



taekwondo

Hoj!
Hemma nu, har varit och kollat på taekwondo, riiiiktigt skoj! haha, jag kände verkligen att jag också vill börja med sånt, riktigt skoj såg det ut att vara, ville bara hoppa in där och börja slåss! hahhahahh :D trodde verkligen inte att det var så roligt att titta på! fick även lära mig att man ska slå på "västen" man har på sig och på hjälmen - huvudet, det är då man får poäng. det var en tjej som var riktigt rolig, hon skrek hela tiden Hoooohhh! sooooh, blablalbla. hahahaha, helt liten och roolig & SNABB! hon vann när hon mötte sverige =/ hbuuh... aja, det bästa av allt var att vi hittade folk från BOSNIEN ocksååååå. vi pratade lite med dom & så. fan vad nice det kändes, man kände verkligen värmen, kärleken från bosnien och hercegovina! när vi såg dom, asså jag kände verkligen hur glad jag blev och hur mycket jag saknar bosnien! roligt var det iallafall.. tänkte gå dit imorgon igen - no life (: hahah. aja, pussssssss.


desperata hemmafruar

Hemma & arg!

idag blev det praktik som vanligt på alla tisdagar, & måndagar då förståss.
idag hade vi mycket att göra men det var kul. men såååå trött som jag var, skulle jag inte vilja vara igen, nej. det kan bero på att i måndags, igår.. började praktiken halv tio, och gissa när jag kom hem? jag var hemma halv elva på kvällen. jo, det gick ju bra.. nej men vi hade en vanlig jobbdag till sex och sen hade vi alla möte, vi som jobbar på s&b. skoj, sen blev det kaffekurs också.

så idag har allt gått bra och nu är jag jättetrött. tydligen har vi prov imorgon och jag kan bara säga LYCKA TILL!

nu ser jag på ugly betty och sen blir det desperata hemmafruar, sen nattinatti. ha det bra. puss

iloveyou.

00.00

hej! klockan är nu 00.00! (:
ihihii..

jag är jättetrött och ska snart gå och lägga mig. men först tänkte jag att jag kunde skriva ett kort inlägg.. hoppas allt är bra med eeeer.. här är det bara bra.. jobbade idag på badet, sista gången för denna terminen. skönt. sen blev det hem och vila ut. sen stack jag ut med taadi. nu ska jag sova, orkar inte skriva mer. puss

Eminem

fick en känsla av att jag är tvungen att skriva ett inlägg om eminem. alla vet vem han är! :) jag kan börja med att jag älskar honom! jag har alltid tyckt om eminem, jag minns, när jag var liten.. att jag stod upp och dansade till hans låtar, var galen i honom. jag minns att jag var kär i han & stans låt, minns inte vad den heter.. men den då hans tjej "stan" då, är gravid och han kör henne i sin bil, hon är då i bagageluckan, sen åker dom ner i havet.. så dör dom =(.. . ja, och jag älskar den låten än! jag har också gjort några arbeten om eminem, skolarbete då. grymt skoj att göra arbeten om någon man älskar, någon man tycker om riktigt mycket, någon man vill träffa, osv osv.. såg honom på kanal fyra för någon dag sen, såååååå fin är han, and i love his new song. dont you? haha.. ja, man kan inget annat än att älska eminem.. lovelovelove!


Honey Honey - Mamma Mia

meen tjjeeeena.
alles gut? ;)

här sitter jag och söker runt här på internet. kollar genom bloggar, bilddagboken, facebook & annat skoj. har ju ingen skola idag, och inte heller imorgon och jag måste erkänna att det är sååå härligt! imorse vaknade jag vid åtta men somnade sen om igen och vaknade ttill då våra bästa år skulle börja. bra, då missade jag inte det. och imorgon kommer det visas något intressant där, jag var så glad att jag skulle kunna se det eftersom att vi inte har skola imorgon. men nejjjj. ska jobba imorgon, från 08............... önska mig lycka till, jag som inte ens orkar gå upp så tidigt för att gå till skolan. hmm =( men i will do it. 8 till fyra. menmen..

igår var jag och storasyster och fikade på systrar&bönor - jobb. jättegott, - (vet redan om det) haha..... sen åt vi också efterrätt där, därefter blev det att gå till gina tricot lite och sen ringde chef från badhuset och undrade om jag kunde jobba, såklart sa jag ja och då blev det jobb i två timmar. sen var vi ute lite, sen hem igen. skönt!

btw, jag har inte berättat om att jag råkat ta sönder min ena lins.. whuuups? skulle tvätta den så rökade jag trycka för hårt så den blev två istället för en! ;( men jag gick till optikern igår och fick en ny. om en vecka ska jag dit igen och kolla om jag är nöjd och om allt gått bra och bestämma mig om jag ska ha linser eller inte. jag ska! :) det har inte alls gått så bra, eller jo det har det (med att sätta linserna på plats) men det har bara tagit ganska lång tid, kan ta upp till en halvtimme om inte mera... men imorse tog det inte ens en minut. jag börjar lära mig!

nu sitter jag ensam hemma och det är sååå skönt. det enda man hör är min musik och tangentbordet här, hiih.. alla andra är ute, jobbar, spelar match. :) jag sitter här och har absolut ingen lust att gå ut, jag har känslan att plugga och det ska jag göra, ja ni får tycka vad ni vill, hahaha :) det är riktigt fint väder ute och istället för att gå ut och sola - vilket behövs, så sitter jag här inne och ska plugga. men jag har inte börjat plugga än, får börja göra det snart, annars kommer jag inte orka senare.. =)

btw, student snart yepp. man är bjuden på många studentfester, men vart ska man ta vägen? ja, det är frågan.. . men nu den 5 juni är jag bjuden på två, vilken ska jag gå till? det är inte heller så att dom ligger nära varandra så jag kan vara på båda, och då menar jag först hos den ena och sen hur den andra men det är heller inte så snällt att bara vara där lite och sen gå igen, men bättre det än att inte gå alls på en av dom. men det kommer iallafall inte bli båda, det är vad jag vet. men får fundera lite till på vem det är jag vill åka till, för present måste man köpa snaaart ocksåå. eller så går jag ingenstans (A).... ahh,


nej nu ska jag gå och fixa något att äta och sen ska jag börja plugga samtidigt som jag lyssnar på Honey Honey med Mamma Mia. älska låten! (: senare, om jar har lust så ska jag till stan och möta storasyster, så ska vi fika eller ta en glass. vi ser!    men men, ha det bra så hörs vi igen - någon gång i livet! :)


i have......

i have nothing to say to you X2

malmö

hejsan.
ibland kan man bara få någon känsla att lägga ner allt och bara strunta i allt. den känslan fick jaag igår, men idag känner jag inte likadant. så, lyssna inte på allt jag skriver/säger om att lägga ner bloggen. för det kan vara att jag haft en dålig dag och då kan det hända att ja skriver så. men ändå inte menar det, eller inte vill det dagen efter.. men men /: sorry för jag är sån!

över till dagen!
dagen började med praktik, efter åkte jag, anna och sanna direkt till malmö. åt på v.i.s.p.a och sen blev det glass, vet inte vad stället heter, där vi åt glassen.. riktigt skoj :) sen blev det hem, selma ville ut så vi gick en snabb runda. en härlig dag! loveit!!!

ha det bra :)
 

bild från Dino Merlins konsert.

bröllop




så, det får räcka. även om det bara blev tre bilder på mig, men men.. /:
det finns ju vissa som inte vill visa sig på bloggen & vissa som inte tycker om bilderna så bilderna inte ska läggas upp. så jag låter bli, det får bli dessa tre. men men!

gårdagen var helt okej. dagen började med att det blev jobb på badet, till två, sen hängde vi med syster för att handla blommor och sen hem för fixning. vi alla blev klara klockan fem och sen började vi köra mot landskrona. kom fram runt sex - lite över. skoj! god mat & allt. bra musik, haha.... 

jag har ju inte så mycket att berätta egentligen. det var kul, trevligt & allt. det är vad jag har att säga.
nu ska jag göra annat, puss på er.

btw, jag funderar starkt på att lägga ner bloggen. helt....

systers dator

hejsan. just nu sitter jag vid systers dator, har nästan precis kommit hem från bröööllopet. jag vill inte berätta något förän jag lägger in alla bilder & visar dom, så tyvärr :) bilderna lägger vi nog in imorgon och förmodligen kommer jag lägga upp dom här också, imorgon då. :)

ja, det var bara det jag ville säga. ha det bra, så hörs vi imorgon igen - tror jag! (K)

linser - i like it.

så, nu har jag linser och det går bra faktiskt. jag gillar det! jag var riktigt nervös i början, riktigt nervös! men allt gick bra, fick en jättesnäll optiker som hjälpte mig med allt. han lärde mig att sätta in linserna och att ta ut dom. först var det lite klydd eftersom att jag blinkade när han la in dom till mig, haa och lite skratt. hmm? iallafall. nu har jag linser som jag ska prova att använda i två veckor och sen ska jag tillbaka dit och se om jag vill ha dom. om jag ska beställa! vi ser hur det går! idag gick det jättebra iallafall, kändes bara lite konstigt men det gick bra.

innan optikern gick vi till H&M och jag handlade ett diadem, vitt! jag älskar det!:) sen handlade jag glass på tasty house. gott. sen var jag lite på gina tricot och därefter cyklade jag hemåt.


nej nu ska jag inte sitta här och inte göra något alls. måste börja plugga!
har prov imorogn, hbaaaaaaaaaaaaaaa....


aja, ha det bra.
puaaaaaaaaaaaa! (:


LINSER!?!?!!

sorry för att jag inte hört av mig, men ni vet ju själva varför - om inte, scrolla neråt & läs ;)

sitter och har lektion nu, ska snart sluta - om en kvart. sen ska man till stan & handla några småsaker, sen ska jag & elin kanske äta mjukglass, om vi hinner & efter det ska jag till optikern =( vågar inte! har redan beställt tid & allt, så idag händer det. jag är verkligen sååå nervös!


Jobb.

Hejsan. Just nu sitter jag vid min storasysters dator, så det är anledningen till att jag kan skriva idag! jag gör så gott jag kan för att få tillgång till någon dator, hihi. jag förstår inte, varje gång min data fungerar så kommer det något och förstör.. hmm :/ men men.. jag har också tröttnat på datorn lite nu, men jag måste erkänna att jag saknar att besöka olika bloggar.  men sen så måste jag ju också skriva arbeten & sånna saker till skolan och det kan jag ju inte göra när min dator inte fungerar. hmm?

iallafall..
vad har hänt idag?
jo, jag vakna halv tio, bytte om & så. åt, sen körde syster mig till jobb och jag slutade kvart i fem.. puh! :/ riktigt jobbigt och trött är jag! jag har också läst i min bok idag, massor. men massooooor finns det kvar att läsa =( men men..

nu ska jag sova. KRAM!

FILM

hejsan. jag har inte hört av mig de senaste dagarna. sorry! jag har en anledning till detta! och det är att min dator bara stängs av, av sig själv hela tiden och jag orkar inte sätta igång den när den ändå bara stängs av innan jag hinner göra något. så, ja jag kommer inte blogga - jag kommer ju blogga då jag får tillgång till en dator, och jag vet inte när det blir..

iallafall. tänkte bara berätta vad som hänt de senaste dagarna.

jag har tittat på många filmer!
Arn Tempelriddaren - måååååste se tvåan också. jag verkligen älskar den filmen. :)
sen såg jag Bröllopstestet, & sen såg jag också Martian Child - igen. HAHAHHA. asså älska den filmen. (barnet från mars) sen har jag sett fler under dagarna men minns inte vad de heter.

nej nu ska jag se Big Mama, och vänta tills syskonen kommer hem med mat till oss alla. så ska vi mysa lite :)
ha det bra!

PAOW

PAOW - njut av bilderna! :)


schuuuuuuuule

Hoj.
sitter i skolan just nu. slutar klockan två! sen ska jag skynda mig hem och äta, sen ska jag, eller mååste jag plugga. har nationellaprovet imorgon i engelska, ojoj! den sista delen/delarna. svåraste också =( och sen måste jag också läsa klart kapitlen i svenskboken som ska vara klart till imorgon, men jag tror inte att jag hinner det. så det får jag isåfall göra imorgon efter skolan. sen har vi också en läxa till imorgon i företagsekonomi.. oh, jag orkar verkligen inte längre. har massor i skolan, just nu & sen två jobb, hinner aldrig sova ut och viiila! men men, ska försöka göra klart detta som måste göras klart. sen kommer ju sommarlovet - då jag heller inte kommer kunna vila, eftersom att jag antingen kommer jobba, två jobb. elle bara ett. men jobb blir det i vilket fall som helst!

men men, idag skippar jag optikern. hinner inte, så det får bli imorgon istället. vågar jag?
men nu ska jag fortsätta plugga. puss

Jobb - Hemmakväll

Hellohello.
just nu sitter jag och äter chokladraserbilar(stavning?) och väntar på att ballar av stål ska börja igen. när det är slut ska jag lägga mig och sova. är grymt trött efter idag!

dagen började med att jag vaknade åtta och sen somnade om, vaknade igen kvart i nio och skulle cykla härifrån kvart över till jobb. ja, jag hann på en halvtimme. men trött var jag. iallafall, har jobbat i nio timmar idag. förstår inte hur jag klarat av det själv, men på något sätt gick det ju. sen träffade jag selma & ted. gick hemåt och sen tyckte jag att jag ville handla godis på hemmakväll så selma hängde med mig. 72;- kostade mina godisar, ja.. jag ska äta allt själv - tjockisvarning. skämde ut mig i kassan också!

selma: här ska det ätas ja!
killen i kassan: haha, ja jag ser det
jag: hahahaha, klart
killen i kassan: nej, jag skojar bara det är helt okej inte så mycket
selma: jo, om det är hon själv som ska äta allt
killen i kassan: nej det hoppas jag inte hahaha
jag: jo,
killen i kassan: inte allt idag iallafall?
jag: jo, allt ikväll.
(alla: HAHAHAHA)

hmmmmmmmm.. ja, man kan ju säga vad man vill om detta?

iallafall, nej men jag har bjudit lite, men det är ingen som vill ha här hemma så allt blir till mig iallafall.

imorgon blir det praktik och på onsdag blir det sista gången på jobb på onsdagar på badhuset, snyft. men innan jobb hade jag tänkt gå till optikern och kolla synen och pröva linser. vågar jag? måste göra det iallafall. vill inte få märken från glasögonen nu till sommaren. så (Y).

nej nu har det börjat. ha det bra!


TOKIO HOTEL


är bilden inte snygg? är killarna inte översnygga? haha, jo!

har hört att tokio hotel kommer signera tröjor, för H&M. hmm, we like!?!! :) ja det är vad jag vet än, haha. hör av mig vid mer info. puss!

Jobb.

idag är jag riktigt trött. vaknade en halvtimme innan vi skulle börja jobba. så jag fick skynda mig lite. när jag kom dit, började vissa som vanligt fråga på. jag tar alltid åt mig och blir alltid så sur, och därför fortsätter folk att fråga mig och irritera mig. grymt kul att se mig arg, mm.. fattar inte?  iallafall..  har precis duschat och nu ska jag bara äta något och sen ska jag lägga mig i sängen. får se om jag somnar eller om det blir tvtittande. vi ser!

hoppas att er dag börjat bättre än min!

......

kan du inte komma hem nu?


Celine Dion - My Heart Will Go On

från filmen Titanic.

Every night in my dreams
I see you. I feel you.
That is how I know you go on.

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on.

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never go till we're one

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

There is some love that will not
go away

You're here, there's nothing I fear,
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

ja, vad kan man säga egentligen? från första gången jag hörde låten, har jag älskat den. jag älskar den än. den är så sjukt bra! blir alltid så rörd av att höra den. här, ta en titt & lyssna. tycker inte ni också om den? jag vet inte varför, men det känns som om jag vill gråta varje gång jag hör den. jag älskar verkligen låten! nej nu vill jag se filmen också. men jag har ingen ork för att sätta igång den. får bli en annan gång! men nu ska jag titta på videon flera gånger & gråta lite. om det kommer några tårar - vilket det säkert kommer göra. men vi får väl vänta & se! hah, men men. nu lämnar jag er här, så får ni ha det så bra. sov så gott! kram på er!


BRITNEY SPEARS

Ni har säkert sett eller läst någonstans om att Britney Spears kommer till globen i stockholm. hon kommer den 13;e juli. för er som inte visste. jag har läst att biljetterna släpps den 11;e maj, tid... 9.00- står det. men men, jag själv skulle så klart vilja åka dit men jag har hört att det kommer kosta otroligt mycket, biljett dåå. men, det är ändå britney spears! jag känner ändå att jag inte ska dit, för det är inte så att jag har någon känsla som säger DU SKA DIT! så naj, jag står nog över. vad gör ni? vem ska dit?


CARIB KREOL



lite konstiga bilder - men jag bjuder på dom. haaaha......

Helloo!
Amela is hooome now. haha, okej. jag måste bara säga att jag har haft det riktigt riktigt trevligt ikväll! verkligen! jag satt ju och skrev här på bloggen innan när jag behövde duscha & fixa mig. därför kom jag också försent! hmm! haha, men det var bara fem minuter så. :) när jag kom åkte vi direkt. först blev det hem till D och äta lite snacks. sen körde vi till restaurangen som heter Carib Kreol. jättemysigt var det där! jag äter ju inte all mat så jag blev lite orolig där, haha. men det löste sig, tack A! när vi ätit klart blev det att leta efter något café som var öppet men vi hittade inget. sen åkte vi istället till burger king, åt choklad "muffins" och sen beställde vi också en "mcflury" fast med något annat namn? sen åkte vi hemåt. så nu är jag hemma, kom precis! är inte alls trött, men måste ändå lägga mig snart, - jobb imorgon!

em.. ja, vad har ni gjort idag då?

BILDER - MASSOR MED BILDER

här kommer lite bilder, eftersom att jag inte alls lagt in många bilder de senaste dagarna.


jag, i onsdags.


OH! du gör mig så glad.



gårdagens klädsel.

sen bytte jag om,


suuuuuuddig bild, we like.. mh, not. ;D

ya, man kan säga att vi hade ganska roligt. haha! ;D

Shopping

Tjena!
har precis kommit hem och är riktigt trött, men det betyder inte att jag ska lägga mig i sängen och soova. nej! riktigt fint väder är det ute också, det gillar vi! :) iallafall,

igår gick jag till minela, var där lite med selma också. sen blev det till dalabadet och titta på elden, hmm. kul (Y) sen gick vi hem till minela, såg på tv och sen somnade vi. skönt. och imorse, såg vi på tv och åt. sen gick jag hem, precis när jag kom in, var här i någon minut så ringer min chef och undrar om jag kan komma till jobb eftersom att det var en lååång kö. så de behövde hjälp. jag var där efter ungefär tio minuter och massor att göra, ja! men nu har jag kommit hem och nu måste jag egentligen duscha & fixa mig, men här sitter jag ja! ska bara skriva klart sen måste jag sätta igång.

vi ska ut och äta, vi på systrar & bönor. jag vet inte riktigt var det blir, men jag tror det blir malmö. men såklart så berättar jag ju sen, när jag kommer hem. :) i think, eller imorgon! men någongång kommer ni få reda på det, det är inte så att det är såå WOOW. haha, men vi ser iallafall.

sen tänkte jag också lägga upp lite bilder. njut ;D hahaha!


äntligen har jag mina flippflopps! jag äälskar dessa! förra sommaren hade jag exakt likadana, dom bruna då. det är inte svart, utan brunt, syns kanske inte så bra på bild. men men.. iallafall! så hade det kommit in svarta, vita och en annan färg. men i onsdags när jag var på stan, H&M. så hittade jag BRUUUNA! ville bara ha bruna (A) men så hittade jag orange också, skitsnyggt till bruuuuuuuna ben. love it! 49 ;- st.

RSS 2.0