Saknar 7-8/9 - 09!


Jag minns hur stressigt det var efter att TH stack tillbaka till sitt hotell efter att dom vinkat till oss. Vi visste inte var vi var men till slut hittade vi och tog tunnelbanan. Billigt & bra, det andra vita kvittot är från när vi var framme i Malmö för att ta bussen hem. Minns hur vi sprang för att hinna med den, men den skulle ändå inte köra för tio minuter senare minns jag? Haha. Så synd!

På tåget, ah, jag försökte somna men det gick inte. Så vi gick & handlade på tåget istället. Jag tog köpte marabouchoklad och kaffe, eller köpte jag kaffe påvägen hem? Nej, det var nog på väg dit, för vi skulle ju vara uppe hela natten låååång..

Tågbiljetterna, tänker aldrig slänga dom! Minne för livet (: Haha, bevis på att jag såg Th, eller det är det ju egentligen inte, men bevis på att man varit i Stockholm, wow.. Nej men för mig är det bevis på att jag sett TH och att jag verkligen gjorde som jag gjorde för att få se dom, även om chansen var liten att få se dom! I'm bad! HAHA! Nej, jag ångrar inte en enda sak dom dagarnaa, neeeej! =) Jag är stolt att jag gjorde det! Som dom sa till mig, man måste våga sig på saker om man ska kunna vara glad och våga ta chanser, våga göra något i livet. Jag som aldrig vågat göra något sånt innan, som alltid varit så tyst.. Gjorde detta, och jag är stolt över att jag gjorde det! Haha, ohlord. Man hamnade ju på tv & allt! =) Haha.. Nej nu ska jag sluta, men jag är sååå stolt. Vill göra om det! Vill dit igen, ta mig tillbaka till Stockholm, ta mig tillbaka till hotellet där TH fanns, där vi väntade i flera timmar! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0