April 29, 2010

Guuud, så trött jag ääär! Jag kom precis hem från praktiken, åh shit! Först började dagen stressigt, trodde vi började halv nio i med att vi skulle ha nationella provet men så skriver M att vi börjar kvart över. Så jag fick skynda mig som fan! När jag kom fram så började vi halv iallafall! Alltså, provet började skrivas halv så det var bra att jag kom innan halv iallafall. Tur! Shit alltså, jag vill inte ens prata eller skriva om hur provet gick, jag är så osäker och så rädd! Haha.. Får bara hoppas på det bästa, (jag är alltid sån när det gäller prov, är alltid osäker på provet även om jag sen på VG på det. Men thats me, jag blir så rädd att det ska bli dåligt!!!!! Hope not!)

Efter provet gick jag och Karolina lite i stan, sen åt jag på Systrar & Bönor. Hm, vad hände med INGEN UTEMAT?! Jaja.. Jag har ätit varje dag hittills, iallafall! Fuckit! Varför så svårt att sluta? Efter maten gick vi till hemmakväll och kollade filmer, därefter sa vi hejdå och jag gick till praktiken vid halv ett. Så nu har jag slutat och jag är dödstrött. Hade bara kunnat lägga mig ner och somna direkt, men jag har massor att göra som vanligt. Känns som om man aldrig får något gjort!

Min engelska läsbok måste läsas klart, ehm.. Jag menar, måste börja på den! Haha.. Och vem orkar sitta inne och läsa en engelsk tråkig bok när det är såååååå fint väder ute?! Men jag måste verkligen läsa! ;(((((

Ah, jag kollade dagens horoskop snabbt!=)

google - dagens horoskop zodiaken
TODAY
Det drar ihop sig till att du måste fatta ett beslut i en viktig fråga. Det här är känsligt och du har sorgfälligt undvikit att på allvar tänka igenom det hela. Nu visar det sig dock att tiden har arbetat för dig. Alltsammans blir mycket enklare än du trott.

TOMORROW
Idag känner du att du befinner dig i ditt rätta element och att du är tillsammans med de rätta människorna, de som finns på resonerar på samma sätt som du och delar dina värderingar. Inte undra på att du trivs - en riktigt bra dag med andra ord.


Bild för någon dag sedan, pallar inte ta en nu :D

Vilken dag

Hello there! Vilken dag, helt lugn och jag känner mig trött som vanligt!;P Det är någon tjejkväll på valen men jag orkar inte gå dit, tycker inte det finns något fint att handla här i Trelleborg, vill fick redan med mig ett par skor så det får räcka. Vill jag handla så blir det Malmö, måste dit snart någon dag för att shoppa lite och ta en fika, såklart!

Ah, jag dör av tråkighet! Sitter bara och gör absolut ingenting, trodde att jag skulle orka plugga till morgondagens nationella men jag orkar inte. Har redan läst genom det någon gång och vad ska jag mer göra? Det är bara det som ska göras (kunna typ utantill) och inget mer, jag pallar inte sitta och läsa genom hela flera hundra gånger för att jag ska kunna det utantill. Nope!

Nu ska jag fortsätta med att sitta och glo på tv, PUSS.

28 april, 2010

Honey, im home! Haha.. Jag hade sovmorgon idag men jag stack till körskolan istället, mötte upp Elin och så gick vi dit. Jag gjorde ju prov igår, flera gånger och fick damp efter att ha fått 63 poäng fyra gånger i rad och stack hem. Idag gjorde jag det, och fick 68 av 70 poäng and oh God, im happy! Haha. Jag har fattat nu, att jag inte ska göra prov flera gånger efter varandra för då kör jag bara genom dom och kollar inte frågorna ordentligt. Igår hade jag fått två-tre liknande frågor fast de bara hade vänt på dom och jag svarade som jag brukade, fick fel på alla bara för att jag inte läste ordentligt! Jaja. Nu vet jag iallafall!

Sen blev det skola, helt okej dag. Efter skolan gick jag och Karolina till stan en runda, sen köpte jag min första vaniljglass utomhus!=) Vi satt och pratade och vid halv två sa vi hejdå. And now im here! Jag känner att jag är ganska trött men det gör inget för nu har jag att göra. Har hunnit göra iordning lite här på rummet, lagt tvätt i tvättkorgen och massa grejer. Nu vill jag bara lägga mig ner i sängen och sova, love!!! Men som sagt, massor att göra. Så det är bäst att börja sätta igång, imorgon blir det nationella provet i Engelska B - writing efter det har jag gjort två nationella prov & båda är writing, svenska b & engelska b. Hm, vad är det kvar nu då? I svenska är det bara muntligt och sen har jag speaking på måndag, nästa fredag blir det hör & läs i engelska det med. Ojoj!

Ah, bäst att jag sätter igång nu innan jag börjar skriva mina romaner här igen. PUSS! ♥

Just det, innan idag var vi på stan för att göra en uppgift som vi fick av en lärare. Hamnade på Scorett, frågade dom några frågor och sen hittade jag några snyggingar som blev mina. Har samma fast i svarta and i love them.


Godnatt

Åh, jag känner mig så trött!
Vill bara lägga mig ner och sova,
men nu tittar jag på Christine så
det går inte. Haha! Känner
också att jag börjar bli lite hungrig,
ska jag äta eller strunta i det? Hm..

Imorgon har jag sovmorgon men
istället för att sova lite längre tänkte
jag gå till körskolan för att göra ett prov.
Måste få det klart nu, vafäään. Vi får se
om jag går dit eller inte, för jag vet mycket
väl hur jag är på morgonen! Haha. Får se om
jag är på humör! =) Annars blir det sovmorgon iallafall.

Äh, jag ska ta och dricka något sen ska jag sova. PUSS!


27 april, 2010

Hoj! Jag har inte skrivit tidigare idag eftersom att jag nästan precis kommit hem! Först var jag i skolan, blev inte nationella provet idag heller. Fast jag är inte arg längre, för jag förstår varför K inte var där. GRATTIS IGEN!:) Haha! Sååå arg jag varit, herregud! Iallafall, under lunchen så gick vi till Kebabgrillen för mat, blev kebabtallrik för mig. Mums! (Eh, ja jag skulle sluta äta ute. Men det är lite svårt när Elin kommer från ingenstans och frågar om vi ska äta ute, såklart säger jag ja!) Ska iallafall försöka vara bättre!

Efter skolan gick jag och Elin till körskolan, runt kvart över ett tror jag att klockan var. Jag var hemma 17.00, lite över. Så länge har jag suttit på körskolan, från ungefär ett till fem. Fatta! Gjorde prov, fick damp. Jag fattar egentligen inte varför jag går dit när jag inte läst i böckerna, vilket jag bör göra för att ha lite vett om allt! Men jag gjorde prov, 4 gånger fick jag 63 poäng. Så till slut fick jag damp och stack! Hahaha...

När jag kom hem fanns det ris, kyckligvingar och currysås (stavning), jag brukar inte äta sås men uuu så gott det var! Jag vet inte vad som hänt med mig (tjockis), innan åt jag nästan ingenting. Då menar jag inte att jag inte åt något, utan jag pratar om kanske lök, ost, senap, ja allt sånt. Åt bara några grejer! ;P Men nu har jag börjat äta lök men bara lite! Jag gillar inte smaken men ändå har jag fastnat för det. Haha, konstigt?! Sen nu så har jag börjat våga smaka på sås också. Vad händer? Haha.. Jaja, whaev.

Nu sitter jag här och njuter av livet, lyssnar på världens bästa! CD'n jag köpte av "indianerna" som var och spelade här sist, uuu vad jag älskar sån musik. Verkligen dör för sånt! Det var ett bra tag sen som jag lyssnade på min CD men nu satte jag igång den och tänkte att jag kunde plugga lite till musiken. Den är så lugn och så härlig! Jag älskar att somna till den musiken! ♥♥♥ Ja, nu vet ni vad jag ska göra. Ha det great, puss på er! ♥


Fiesta

Fredag - Har redan berättat dagen så jag går in mot kvällen direkt. Jag började först med att leta efter kläder som jag kunde ha på mig eftersom att det var Beach Party tema, till vårt 50 dagars firande på magasinet. När jag hittade något så blev det dusch och fix, när jag sen var klar gick jag mot stan för att möta upp Elin. Vi gick direkt mot Mc Donalds för att äta, så gott! Och när tiden började närma sig mötte vi M & E och gick till S. Där blev det förfest med andra tjejer, drack shots & cider, väldigt mycket för min del. HAHA, shit. Ja, skitsamma! (A) När klockan började närma sig tolv gick vi mot magasinet. Och shiiiit, vilket ös! Haha, seriöst. Det var sjukt kul! Tack alla för en otroligt rolig kväll/natt! PUSS PÅ ER!♥

Väldigt kortfattat, jag vet. Men jag orkar faktiskt inte sitta och skriva romaner som jag brukar göra. Inte denna gången iallafall!:)

Lördag - Dagen började med jobb och vid fem tiden var vi klara där. Blev hemåt direkt efter, vilade lite eftersom att jag inte mådde så jättebra från fredagen + att jag jobbade. Haha, shit.. Måste bara berätta en grej som hände på jobb.

En tjej: Ursäkta, vad är detta för korv? Är det vanlig korv eller?
Jag: (Står och tittar på korven en stund och sen på tjejen) "vet inte".
Jag: Men... jag kan gå ner och fråga om du vill?
Tjejen: Ja, om du vill så.
Jag: (Efter att ha vänt mig om för att gå så vänder jag mig om igen mot tjejen) Det är Medwurs.
Tjejen: Jaha, ja tack så mycket!

Haha, seriöst. Vad fick jag i mig i fredags egentligen? Ofta man står som en idiot och inte säger något och sen efter någon minut "vet inte" sen efter att jag sagt att jag ska ner och fråga så vänder jag mig om och kommer på vad det är för korv. Ofta! Hahahaha..

Iallafall, efter att jag vilat en stund började jag fixa mig för utgång igen, denna gången i Malmö. Först åkte vi in och mötte upp några vänner, Anes kom och hämtade oss så blev det först hemma fest. Eller skulle bli, men det blev klydd så vi åkte till konserten direkt. Good!

Sen igår (söndag) har jag bara varit hemma och vilat lite, varit döööd! Sen gick jag även ut för att träffa T,S,S,M och för att äta... Förvånade? Jaja, ska bli slut på det iallafall!

Så, nu har jag berättat snabbt och kortfattat! Nu ska jag laga maaaaaaaaat - PUSS PÅ ER! ♥


Jag i lördags.

April 26, 2010

Hejhopp! Så, nu fick jag klart bloggen! Tur det, för jag orkar inte sitta och pilla med den senare, nu är den iallafall klar och jag ska sätta mig och börja göra lite nytta. Har suttit med bloggen ett bra tag nu, så den ska jag lämna åt sidan strax.

Jag tänkte berätta om helgen, som var kanon! Kan göra det i ett inlägg efter detta.

Idag hade vi prov i Samhäll (ekonomi), och så hade vi Engelska B - Nationella - Speaking, och K i vår grupp var inte där så det blev inget för oss. Fan då! Jag som såg fram emot det, att få det gjort då alltså men nej, det gick inte så bra. Om det är samma imorgon igen så vet jag inte vad jag gör, för jag vill verkligen få det gjort. Speciellt nu när man har sjukt mycket att göra. Åh!

Efter skolan blev det hem som vanligt, sen har jag bara suttit och fixad med bloggen. Jag känner att magen kurrar, ska ta och fixa något gott. Är sugen på potatisar i ugnen men det orkar jag inte vänta på i 50 minuter. Nu när jag sitter och pratar om mat, så kom jag på en grej. Jag har inte ätit hemma på skitlänge! Förutom på morgonen (när jag hinner) så äter jag någon macka. Men aldrig mat, aldrig riktig mat.. Min mammas godaste mat! Det är nog för jag äter ute hela tiden så vill man bara ha mer utemat och inte vanlig mat. Känner mig så dum! Ska sluta äta ute så ofta!

Nu ska jag skriva om helgen och sen ta och äta något gott, puss.


PÅMINNELSE


PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV
Glöm inte att fixa klart/om bloggen



Jag säger inte att det kommer bli imorgon eller så fort jag vaknar. Utan det kan bli när som, om två dagar, om någon vecka, om en månad. Ja ni fattar, när jag själv får lust att fortsätta. Pallar inte nu iallafall, för nu ska jag lägga mig.

Och så har jag massor att berätta - vilket också kommer när jag orkar! Puss.

What do you want from me?

Hej sötnosar! Idag är jag på topphumör! Dagen började med att jag var sååå sjukt trött och ville inte gå upp, ville verkligen inte det. Men det gjordes eftersom att det var tvunget, stack till skolan för att göra Nationella provet i Svenska B. Så nu är det gjort! Jag vet inte vad jag ska säga!;( Haha... Skitsamma! Efter det så gick jag, Karolina och Elin till Systrar&Bönor för fika och sen sa vi hejdå till Elin och vi fortsatte till körskolan. Jag är duktig som går dit!=)

Gjorde ett prov och denna gången, 2ra gången gilt fick jag 55 poäng! Jag blev besviken för jag ville bli godkänd, men jag kan heller inte ha så stor förhoppning ändå, jag har ju precis börjat och det är bara andra gången jag gjorde provet. Till och med att jag inte ens läst i böckerna, jag använder inte den tjocka boken till prov. Jag kollar bara i den tunna boken där alla märken/skyltar är med.

Hm, kanske ska ta och läsa genom den tjocka boken? Eller åtminstånde börja i den. Kanske går bättre då! =)

Nu ska jag iallafall vila lite, sen ska jag duscha och börja fixa mig. PUSS på er!

Praktik

Tjaba tjena hallå! Har precis kommit hem från praktiken och jag är som sagt död, helt slut på min energi. Fast... Alltså kroppen är död, vill bara lägga mig i ett varmt och skönt bad och vila lite, det ska jag strax göra. Men ändå vill jag städa vårt rum, rensa bland mina papper, fakturer och allt. Ja ni fattar! Så brukar jag alltid vara, när jag är som tröttast vill jag ändå göra massa grejer.. Som om det kommer ny eller ännu mera energi när den håller på att ta slut. Haha, stupid.

Idag har dagen gått fort iallafall, skönt! Imorgon är jag ledig från praktiken för vi ska ha nationella i Svenska B. Dags att börja plugga?! Haha..

Tänkte precis skriva att jag är sugen på utemat men det får jag fan ta mig sluta med! Har ätit utemat kanske hela månaden om inte mer. Fattar inte att jag inte tröttnar, herregud. Men nu måste jag verkligen sluta med skräpmat och grejer! Får fan ta och dra röven till gymmet någondag snart (även om jag inte kommer göra det) och börja äta ordentligt! Åh, varför måste man gymma!;(

Det är nog bäst att jag slutar skriva nu, ska börja göra iordning här och sen väntar mitt sköna bad! PUSS.
Jag nu, orkar inte ta fler bilder så denna får duga hur ful den än är!


Körskolan igen & nu jobb!

Tja! Är hemma från stan nu, först stack jag ju till körskolan igen med Elin och sen följde hon mig till mamma. Sen stack hon till tandläkarn om någon vill veta;) Och jag hjälpte mamma.

Jag måste skryta lite! Haha. Idag var det första gången jag gjorde prov, kunde ingenting, hade inte läst i böckerna, ja - ingenting. Så satte jag mig framför datorn för att göra prov, som man ska göra med hjälp av boken. Jag fattade ingenting, kunde inte hitta svaren! Som jag skrev i förra inlägget påbörjade jag ett prov bara.

När jag sen gick dit igen, så gjorde jag om provet och denna gången hann jag göra alla frågor och svara på alla också. Där är 70 frågor, 64 är godkänt! Så jag gjorde så gott jag kunde, eller ja jag kände mig jättestressad i med att jag inte gjort det innan på 50 minuter + att detta var HELT nytt för mig. Stressigt! Haha. Iallafall, så denna gången sket jag i att läsa i boken för att leta efter svaren, jag använde bara den smala boken där det fanns alla dessa "skyltar/märken" ni vet? Så, det fanns vissa frågor som jag kunde fatta lite själv, vad man bör göra och inte göra. Där gissade jag och kryssade i det jag själv trodde man skulle göra, andra som jag inte alls visste försökte jag hitta men kunde inte så istället försökte jag fortfarande tänka vad jag själv hade gjort om jag kört bilen. Sen fanns det såklart också frågor "vad menas med denna skylten?" osv osv! Men mitt resultat blev 47 poäng!!!!! Kan ni fatta? Inte godkänt men hallå, first time! Fatta vad glad jag blev haha, kände mig helt stolt!

Först tänkte jag, vad har jag gett mig in på? Nu kommer det bara bli mer jobb och mer stress! Men nu när jag gjort detta så känner jag att jag kan! Detta är sjukt bra! Första gången och redan 47 poäng! Jag hade inte ens läst i boken! Jag måste börja sätta mig ner och försöka läsa genom alla böckerna så jag liksom vet vad det handlar om. Än att jag istället inte vet något alls och sitter där helt ovetandes! =)

Men nu ska jag byta om och ner mot stan, ska träffa mina bästa innan jag börjar jobba. Ska bossa över er småungar!;) (De som jobbar med mig) HAHAH! Nej, jag skojar bara. (Det märks att jag är på gott humör?=D) Ha det bra! PUSS.


Körskolan

Hejsan sötnosar! Inget bra uppdaterande, jag vet. Men när jag väl sitter vid datan och tänker att jag likabra kan skriva ett inlägg eller två så gör jag det i min "hemliga" blogg istället, sen orkar jag inte skriva här också. Haha! Men iallafall, jag kom precis hem från körskolan, var där och köpte mitt paket och gjorde ett prov - eller började på ett om jag ska vara helt ärlig. Först tänkte jag, vad är detta egentligen? För jag fick börja på prov direkt utan att jag kunde eller visste någonting men så hittade man några svar i böckerna också. Fast ah, helt klyddigt!;( Ska inte säga att det är svårt för det är det inte, men man kan säga att det är svårt att hitta svaren i böckerna när man precis fått de och inte vet någonting.

Men jag ska dit strax igen! Karolina var där innan också, men hon stack. Nu kommer Elin dit, så jag ska pysa ner dit jag med igen. Två gånger under en dag, haha! Jag är duktig;) Nej men jag känner att jag måste få det gjort vafan =) Försöka få igång det och så. Jag tänkte att jag kan fortsätta på provet jag påbörjade och att jag sen (ikväll) kan börja läsa i boken så jag fattar lite.

Jag kommer nog vara där så länge jag orkar, sen ska jag hjälpa mamma och därefter blir det en snabb vända hem för att byta om osv, sen blir det jobb på Badhuset - Ansvarig idag! =) Efter det vet jag inte vad jag kommer göra, om jag kommer vara ute lite eller om jag sticker hem direkt efter för att börja plugga lite, har massor att göra! Har Nationella provet i Svenska B på fredag, på måndag blir det ett prov till i ett annat ämne (inte nationella), men samma dag blir det Nationella provet i Engelska B - speaking, på torsdagen blir det Nationella provet i Engelska B - writing.

Ojoj, hurry up! Elin ringde, nu drar jag. PUSS på er, skriver kanske någon gång sen. Vi får se, PUSS!

Zoom into me♥

Hejsan! Ligger just nu i sängen och funderar på vad som ska hittas på ikväll. I huvudet just nu "Ska man, ska man inte, ska man, ska man inte? Varför, varför inte? Ska man dååå?!* Hahaha.. Ja, thats in my mind right now..

Igår blev det inga inlägg eftersom att jag hade praktiserat och var helt död efter, minns heller inte vad jag gjorde efter praktiken. Men det spelar ingen roll, just nu fick jag reda på att vi ska ut och ha skoj ikväll. Här ska det festas! Så tankarna som jag skrev här uppe, glöm det vafan!;) Nu har jag mitt svar, hahaha!

Nu gäller det snabbt, fiiiiiiiix. Ikväll kör jag på lockar i hela håret! Tror det blir den blåglittriga klänningen, im not sure! Vi får helt enkelt se om jag hittar något annat jag vill ha istället. Men nu har jag lite brott! PUSSSSSSSSS♥


Gladis just nu!=)

En till!

Jag ÄLSKAR Arash!

Ny favorit


Gonna fight for this love♥

14 april, 2010

Hello Guys! Hoppas allt är bra med er, här är det de iallafall!:) Hade ett prov i rättskunskap idag, hade inte pluggat igår. Ska berätta!


Gårdagen, det var först skola och sen blev det jobb direkt efter. Därefter stannade jag ute en stund och var hemma runt åtta. Precis lagom för Dating in the dark, Desperate Housewives, CTown och sist men inte minst Christine. Åh, jag älskar tisdagar!=) När jag sett allt detta efter varandra så satt jag lite vid datorn, heh.. Inget pluggande nej, men sen runt tolv tiden tog jag fram mina papper och läste genom det en gång sen la jag ifrån mig det och somnade.

Så ni kan ju förstå lite att jag var ganska nervös inför idag, i med att jag inte kunde någonting. Alltså, efter lunch försökte jag få in så mycket som möjligt i hjärnan. Jag lyckades faktiskt! Hoppas bara det går bra på provet nu, att jag får bra resultat. =) Så nu är det super skönt att det är gjort, nu har jag att göra klart några frågor och börja plugga in dom också eftersom att det kommer prov på detta också! Åh, nästa vecka är det nationella provet i SVENSKA..... Uhps?

Iallafall, efter provet slutade vi så jag och Karolina gick till körskolan. Jag kände mig helt taggad idag! Ville börja direkt, haha! Tur var så var I där, så jag pratade lite med henne om allt. Hon skickade iväg något så jag kunde få körtillstånd, woho! Men jag kan som sagt börja redan nu med teorin! And i will! Jag ska bara vänta tills jag får hem några blanketter/papper som jag ska ta med till henne och sen blir det synundersökning.. HAHA, mm. Världens sämsta syn! Och efter det hade jag tänkt börja läsa direkt, känner att jag verkligen vill detta nu! Jag ska köra hårt!:)

Åh, nu känns det lite mer. Jag och Elin köpte biljetter till 50 dagars idag, shit! 50 dagars är nästa vecka, på fredag. Samma dag som nationella provet kommer vara! Skulle egentligen vara 50 dagars på torsdagen innan men som tur var ändrade dom det. Ingen hade ju gått! Haha.. Fast jag hade nog smitit dig iallafall. (A) Men nu har man biljett iallafall och det är Beach Party, mama!=) Tänk att det bara är 50 dagar kvar till STUDENTEN nästa vecka!!!!!!!!!!! Jag kan inte fatta!

Just ja, mina planer var ju att börja med körkortet, börja gymma igen och börja spara pengar ordentligt nu. Haha! Jag har lyckats med en iallafall, har skrivit in mig iallafall! =) Gymmet, hååh.. Orkar inte.... Pengarna? Det går väl helt okej.. Haha... Har hittat supersnygga skor som jag vill ha! Har lagt dom i kundvagnen, ska man beställa?! =) Hahahha..

Okej, nu ska jag inte skriva mer.. Det räcker med mina romaner, haha! Det är därför man ska uppdatera mycket i sin blogg.. Inte bara ett inlägg om dagen som jag gör nu! Haha.. Skriver flera romaner, inte kul att läsa. Men jag älskar ju att skriva och det är därför jag skriver denna bloggen. PUSS!

Jag i fredags, crazyyyyyyyyy!


Tek ti ko ko

Tänkte att jag kunde dela med mig av låten här i detta inlägget istället, annars blev det så långt med bilder och allt.. Det går bra detta med, inget man förlorar på! Haha.. Fan vad jag blir galen av låten, chica BOOM! Måste verkligen också påpeka att killen i videon är dödssnygg! (A) Hhihihiiiih*


Chica Boom!

Hej alla söta där ute! Jag sitter och lyssnar på min nya favorit, syster visade den för mig. Och hon vet vad jag älskar! Haha, shit vilken låt. Man blir verkligen helt fest sugen! Vill festa nu, hiih! Åh, den får mig också att tänka på fredagen, hahhahah! Jag har inte berättat något, ni skulle sett mig i fredags. (Eller inte) Haha! Var bokstavligt talat galen! Så roligt jag hade det denna helgen! Vill göra om det!=)

Iallafall, nu har Svenska Hollywood fruar börjat så det tittar jag på, ofc! Haha... Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, först var det skola och efter det så gick jag till körskolan med Karolina, pratade lite och fick lite information. Behövdes! Så nu vet jag vad jag ska göra för att påbörja allt, fast jag vet inte om jag kommer göra det direkt. Vi får se, jag är som sagt fortfarande skraj! Haha...

Efter det så gick jag hemåt, satt lite vid datorn och sen som vanligt till det jag älskar att somna till. Satte igång musik på min dator och vilade lite.. Haha, sov med andra ord i några timmar. Så trött jag var! Jag sov ju inte ens mycket inatt i med att det var helt varmt. Och varje gång man somnade till så hör man sin mobil, sms efter sms.. Och smsen kom också typ en halvtimme, timme efter varandra lagom för att väcka mig! Snacka om att jag blev riktigt arg, haha! Så jag sket i att svara dessa personer. HIHI! Nej men jag hatar att bli väckt av någon när jag sover, speciellt onödiga sms. Så jag fick svara på dessa idag istället!:)
 
Nej nu ska jag fortsätta titta, ha det så bra! PUSS
Dagens bilder!=) & på vissa har jag ändrat lite med mörkare bild och lite så, you get it:)



Rosa nagellack

Hej! Så skönt med studiedag, just nu håller jag på att äta mina mackor samtidigt som jag lyssnar på mina älsklingar, Tokio Hotel. När jag ätit klart ska jag städa här hemma med syrrorna hehe, sen måste jag verkligen plugga? Fast det kommer jag nog inte göra, men det måste jag! Vi får helt enkelt se om det görs eller inte, nu måste jag iallafall äta upp!

Btw, målade naglarna igår, inte min stil! Haha.. PUSS

Paket

Hello! Vilken dag alltså! Har kännt mig helt glad hela dagen, varför känner jag alltid att jag inte orkar gå till praktiken när jag väl där känner mig duktig och att jag gör någon nytta, något bra! Men de långa dagarna, jag förstår mig själv hehe! Iallafall, efter praktiken idag gick jag hemåt direkt och städade lite, hjälpte till här hemma. Sen gick jag till Consum för att hämta ut paket som jag fått, ett från Nelly.com och ett från ABC - studenten. Blev helt panikslagen för jag trodde min mössa kommit, men nej ;P Haha.. Det var bara mitt champagneglas med mitt namn på! Super glad =) Hihi. Och från Nelly var det ett par sjukt snygga, riktigt snygga skor som lillasyster ska ha. Beställde det åt henne i med att jag har ett konto på nelly, fan vad jag vill ha dom nu hahha!=) När vi var klara med det hjälpte vi till här hemma igen, denna gången med maten. Väntar fortfarande på att mina potatisar ska bli klara som ligger och grillas i ugnen hahaha! Åh, det vattnas i munnen på mig! Till det ska jag äta LAX, gottgottgott! Jag äter inte all lax, bara ett par speciella. Vet nte alls hur jag nu ska förklara detta, haha! Men whaev!:)

Nu ska jag resa mig upp och titta till potatisarna, jag svälter ju! Efter det ska jag bara vila tills Dessie är med i Bella & Tyra show. Ni vet kanske inte det, men jag älskar Dessie! Eller, älskar.. Hm, fel ord kanske? Men av alla bloggerskor är Kenza favoriten såklart, sen gillar jag Dessie bara för hon är så grymt söt och för att alla andra hatar henne. Hon är ju översöt och, och om hon super mycket och allt det dära. Hon är liten, låt henne leva livet! Hahhaha :) Hon är för go! Står för vad jag tycker, ni andra haha, gör och tyck vad ni vill! =)

Sen klockan nio, samtidigt som Bella & Tyra show börjar så börjar det en annan film på TV6! Ska se den och ja, vad ska man göra sen? Vet inte! =) Jag vet iallafall att jag är ledig imorgon och att jag är superduperglad! Hehe. Nej nu ska jag kolla potatisarna, dom kommer ju brännas upp wafaään! PUSS på er!


Studentkläder

Hoj! Igår fick vi våra studentkläder som man beställde tillsammans med sin mössa, men mössorna kom såklart tidigare. Min tröja är helt stor tycker jag, haha! Alla andra säger att deras är småå.. Jag har storlek S & det har de också. Konstigt! Men den är fin iallafall.

Nu sitter jag och gör absolut ingenting, har ont i magen och känner mig trött. Brukar alltid känna mig trött på onsdagar, varför? Jag tror det är för att skolan "slutar" och praktiken börjar.. Gosh! Tur att man har studiedag på fredag och hoppas att man får bli ledig då också, det behövs!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag kanske drar och jobbar på badhuset. Är inte säker ännu, sen kommer vi förmodligen vara ute en stund och sen är dagen slut, sen kommer praktiken. UH jag vill inte! Känns så blää, man måste stå upp i hela åtta timmar. Det tar död på mig juuuu! Men imorgon blir det en timme senare, om inte mer. Vi får se! Jag har iallafall en tid hos tandläkaren igen och det blir ännu en operation, ojoj... Därefter blir det praktik, hoppas man inte är mycket svullen.

Nu funderar jag på att ta något att äta eftersom att magen kallar efter mat, sen ska jag bara ta det lugnt och vila lite. Får se om det blir jobb senare eller inte, puss på er sålänge!


Legally Blonde

Hejsan, hoppas allt är bra med er! Eller bättre än vad det är med mig iallafall! Här ligger jag i sängen och mår sjukt dåligt! Allt var helt bra tills jag skulle börja fixa mig för att dra till Josse. Syster hämtade mig och lämnade mig där, så fort jag kom in blev bebisen min! Hihihi... Han var så söööööt, Elliot! :) Aww. Första gången jag burit ett så litet barn, ungefär lite äldre än en månad är han. Fatta!!!! Så himla gullig! Men jag kunde inte njuta av sällskapet ordentligt eftersom att jag mådde skit och hade riktigt riktigt ont i magen. Alla var där, förutom chefen då. Det var jättetrevligt men jag klarade det inte mer så jag var tvungen att gå hem. Fyfan vad jag hade ont! Hatar första dagen, hatar hatar verkligen hatar det! Man vill inget annat än att dö då!;( Iallafall, jag gick ut för att gå hemåt men jag klarade inte hela vägen så storasyster kom och körde hem mig. Så fort jag kom hem tog jag ut linserna, bytte kläder och la mig för att försöka sova lite. Det gick inte så jag gick upp för att ta tablett och åt lite mat också. Nu ligger jag här, lite bättre men nu har jag även huvudverk. Vad är det hära?!! Nu vill jag bara en sak, men det kan man glömma direkt.. Åh! <3

Jag hittade en grej hos Kiiissiie, tänkte att jag likabra kunde svara på dessa när jag ändå inte uppdaterat så bra. Aii? Sen ska jag fortsätta glo på Legally Blonde! :): Fredag
Bästa veckodagen: Fredag.
Humör: Just nu... Är halvdöd så..
Favoritgodis: Feraribilar - OBS av choklad med daimgega (något) inuti:D hhaa!
Är det nåt du absolut inte äter: Ja, finns mycket. Men OST!
Kläder just nu: mjukisbyxor, linne.
Musik just nu: Tokio Hotel, något extra mycket den senaste tiden. Saknar mig tillbaka!
Favoritsaft : Apelsinjuice
Dagens längtan: Tar sängen & *************** =)
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du nåt instrument: Nej.
Dagens frisyr: Nytvättat & plattat.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.
Har du några homosexuella vänner: Nej.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej?
Bio eller promenad: Promenad såklart!:D
Dagens borde: Plugga =( (kommer inte göra det iaf ;D)
Dagens fundering: *****
Snarkar du? Haha, det vet jag inte. Men jag kan säga att jag pratar!;)
Rädd för insekter?
Jag är nog rädd för alla djur..
Det här är jag bra på: Skratta
Vad vill du jobba som? Jag har ingen aning om senare, men just nu gäller simlärare och jobb på ett café.
Chips eller godis? Chips
Skriver du dagbok? Nej, inte dagbok men liknande - en hemlig blogg.
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej.
Hur många syskon har du? 2 systrar & 1 bror.
Är du rädd för blod? Haha.. Nej....
Anser du att du är stark? Ja, men inte om man ska jämföra med en kille!;P
Röker du? Nej, hatar rök!!!!!
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe eller te? Te
London eller Paris: Jag vet inte.
Favoritfärg: Har alltid varit grön, men nu börjar det bli svart också.. Men, jag håller mig till det gröna fortfarande!:)
Född: Bosna i Hercegovina! <3
Nationalitet: STOLT FRÅN BOSNIEN!:)


I miss it soo much! <3


Åh, jag saknar Tokio Hotel konserterna som fan! Ta mig tillbaka, låt mig njuta mer och ännu mer än vad jag gjorde då! Åhåå... Kolla bilden, som man ens såg ut! Sitter Kenza där bakom helt fixerad och snygg som fan medans man ser ut som ett spöke! Helt blek, helt död, helt genomfrusen, öronproppar som sticker ut och med färgen blå också så de syns ännu mera! Ståendes bredvid denna snygging, eh vad gjorde jag med mitt liv? Och att jag visades såhär när jag såg världens bästa Tokio Hotel?! Shit, hahhaa! Jag fattar inte. Men vi stod och köade från 08 (?) minns inte riktigt längre, tills vi släpptes in! Klockan sex tror jag, ååh ta mig tillbaka! Ser ni det gula jag har runt handleden? Det var "armband" vi fick för att vi fick GARANTERAT plats längst fram för vi var bland de 500-700 första! Skitbra!:) Men den gången fick vi inte lika bra platser som första gången, då vi stod LÄNGST fram (en person framför mig)! Men det var såå vacker där, åh gud.. Så vackra alla fyra var, även om man inte fick se Gustav så mycket förens på slutet då han gjorde sin grej! Åh, vi älskar er!


Genomfrusen och gömd i vårt lilla bo, under köandet. Vi var gömda här under, under regnskyddet och vi missade BUHU Kenza och Mirre som stod utanför och gjorde något? Vet inte vad, tävling? Jag har ingen aning men de stod där ute och sjöng och hade det trevligt medans vi var här inne gömda och spelade kort, busringde folk och allt! Hahahhaha. Alltså detta är ett minne för livet! Saknar det som fan!:( Köandet var ju helkul! Förutom att man frös ihjäl lite! =) PUSS


Nagellack

Ett till, haha! Tänkte, att ni vet ju hur mycket jag älskar att ha nagellack med eftersom att jag jobbar på ett Café så får man inte ha det under arbetstid.. Så jag använder det inte lika ofta, men så fort jag är ledig någon dag så åker nagellacket på direkt!;) I onsdags fick jag ta bort mitt svarta nagellack eftersom att jag skulle jobba på torsdagen och eftersom att jag jobbade idag orkade jag inte sätta nytt nagellack igår när det ändå skulle tvunget tas bort till idag. Så nu när jag ska vara ledig en hel vecka, så har jag satt något nytt. Denna gången blev det inget svart, utan denna gånge lånade jag av stora syster.. Någon form av rosa med glittergrejer i? Haha.. Inte alls min typ av grejer, rosa.. Hm, nej. Men denna gången får det duga med lite rosa.. Annars brukar jag ju oftast ha svart eller rött! Love.

Sitter och funderar på vad man ska ha på sig imorgon om det blir utgång. Vad kan man ha? Hm... Nej nu ska jag lägga mig ner och titta runt lite, ni får ha det great. Nu tänker jag inte skriva mer, kanske kommer ett eller två inlägg imorgon (idag). Vi får se, om jag inte glömt bort bloggen! Haha, godnatt till er som inte lagt er än och ni som redan sover - hoppas ni sover gott! Puss.


4 april, 2010

Oj! Jag som "fått" tillbaka bloggkänslan? Nah, jag tror inte det.. Inte lika mycket iallafall, en hel dag sedan som jag skrev.. Eller två? Det är redan en ny dag, hehehe.... Nej men, idag har jag inte gjort mycket alls. Dagen började med jobb klockan elva till fyra, därefter gick jag hemåt och det är här jag spenderat resten av dagen. Hemma! Först hade man inte internet för något klyddade, sen hade man inget att göra. Seriöst inget! Jag var så j''vla festsugen idag! Sjukt, men det blev inget. Nähenä. Imorgon kanske? Vi får se!

På måndag är det så att min älskade Josse har bjudit hem oss på S&B för, ja jag vet inte vad som kommer hända där hemma hos henne! :) Haha! Men vi ska iallafall hem till henne, vad ska man köpa? Aw. Oj, jag har ju inte berättat! Josse har fått en bebis, en pojk!:) Så glad för hennes skull! Träffade henne även igen, när jag skulle ta in uteserveringen. Ååååå vad glad jag blev, fick även se en liten bild på bebisen som fanns i hennes mobil. Hihi... Imorgon eller på måndag får jag rusa in i någon butik/affär och se om det finns något sött att köpa.. Om det ens finns något öppet!:) Åh, jag sitter här och berättar om att vi ska dit och att vi ska se bebisen och allt.. Men jag har inte tänkt på att Josse har en stor hund, eller ja.. Jag tycker att den är stor! Det är den. Okej, nu kanske jag är helt ute och cyklar men det kanske är en pitbull.. Den liknar en pitbull iallafall.. Åh gosh! Jag kommer ju dö! Jag som är rädd för bebis hundar, så ska jag komma till en stor? Åh.. HAHA! Nu kom jag åå tänka på då vi var hos S i klassen för att fira 250 dagars, hon hade en liten kattunge.. Ja, jag var livrädd för den.. Jag vågar inte ens tänka på vad jag kommer göra, om jag ens kommer våga gå in i huset av hunden.. Varför ska jag vara sån? Haha.. Kan jag inte bara gilla alla djur? Måste man vara rädd......

Jajaja.. Sitter iallafall här och försöker äta upp min macka som jag suttit med i flera timmar, jag menar det! Flera timmar... Den är helt kall och ändå äter jag den.. Till den blir det coca cola, ofc! Jag är helt hungrig men jag har ingen lust att äta.. Tar en tugga.. Väntar en halvtimme, tar nästa tugga.. Osv osv.. Why? Sen blir jag hungrig igen, kan man inte bara forsa in allting? Hade nog varit godare då, plus att man nog inte hade varit lika hungrig, lika ofta som mig.. Ah, whaev! Vad ska man göra...

Btw, idag gick dagen jättefort och bra på jobb! Vi hade förberett allting men det kom inte så mycket som väntat! Synd! Vi hade kycklingar dansandes utanför och någon som sjöng. "Någon", haha jag vet ju vem han är men ja;). Det delades ut godis och massa skoj, ändå var folket borta. Yaya, inte så lyckat.

Nu ska jag göra annat, ni får ha det great. Lägger in någon bild från igår, pusspusspuss!

Borat?

Hejsan Gullungar! Hoppas att allt är bra med er, här är det bara fin fint!;) Och för en liten stund sedan blev det bara ännu bättre!:) Okej, dagen började med jobb från elva till kvart över fem! Jag var hur trött som helst efter, vi hade ganska mycket att göra idag! Efter jobbet gick jag hemåt och lagade mat, det blev potatismos med köttbullar. Senare vid åtta tiden gick vi ut och träffa M, senare kom vår Karna också! Tänk att hon kommit tillbaka från Åland, nu är hon är!:) Hihi. Saknat henne såååå! Efter att vi varit ute en stund körde vi hem till oss igen. Nu sitter jag och ser på Borat.. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad jag tycker om filmen. Haha! Riktig Moron film.

Nu ska jag fortsätta glo på den töntiga filmen, ni får ha det bra! Puss.

RSS 2.0