3 days

Okej, längesen jag vet. 

I fredags blev det jobb till fem och därefter gick jag hemåt för en dusch och fix. Sen blev det dags att åka in till Malmö för malmöfestivalen, det var ju sista dagen. Först tittade och lyssnade vi på några indianer som spelade sååå underbar musik och så hoppade de runt med sina fjädrar. Jag verkligen njuter av indianmusik, kanske är ett dumt namn? Indianmusik.. Jag vet inte, men jag kallar det så eftersom att det är "indianer" som spelar.. Haha, ni fattar väl? Jag har iallafall köpt en CD från dom, längesen det! Men det var också längesen som jag lyssnade på den, jag brukade koppla av till den och bara ligga och njuuuuta. Får jag göra nu någon dag i med att jag är så utsliten och så trött, jobbat som bara den och sover inte så bra om nätterna. Så det är ett måste! Ryggen gör också ont! Iallafall.. Efter att vi tittat på de en stund så mötte vi upp M och D, gick runt lite och så ville jag åka karusell, såklart! Åkte den stora med M och det var såååå lång kö att vi nästan stod och väntade i en timme, seriöst. Folk trängdes och knuffades, man fick knappt luft. Den var iallafall sjukt rolig som alltid, men denna gången var dödlig igen haha. Åkte länge och väldigt högt gick den! När vi sen fick nog av Malmö så åkte vi hem till Trelle, gick en runda här i med att det är Palmfestivalen. Men vid ett, halv två då vi var här var allt stängt förutom massa tält med rockmusik. Så vi gick hemåt. 

I lördags (igår), så blev det då Palmfestivalen.. Blev massa åk, älskar att åka karusell! Men, ja.. Har fått ett stort blåmärke från gårdagen. Som jag berättat innan så kan jag inte namn på alla karuseller, men igår blev det någon som de andra kallade för "kungen" den där man sitter i en kopp/grej? Och så snurrar hela karusellen, samtidigt som männen som jobbar snurrar på oss. Konstigt förklarat? Men strunt samma.. Sen blev det den stora jag gillar, sen blev det hulken! Hahaha, den e såååå rolig! Man flyger ju nästan av, vafan.. Och sen blev det också twister, flera gånger. Oj, där kunde jag två namn! Haha!! Fick blåmärket från twister eftersom att om man sitter längst ut så flyger ju personerna på en och man slår sig hårt. Gjorde ont som fan! Sen blev det hemåt, eftersom att allt stängde så tidigt! 
 
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, funderar på att se bio i Malmö. Fast, är inte säker än. Får se om det finns kraft i kroppen fortfarande, som orkar få mig upp för att fixa mig och dra in. Och om det finns någon bra film som visas. You know! Annars stannar jag bara hemma och tar det lugnt, behövs! Tror att min fina pojkvän kommer in på msn ikväll också. Underbart! Igår skrev vi med varandra också, webbade också såklart. Han var så fin! Han blir finare och finare för varje dag som går! Min ängel. 

Ah, nu ska jag fortsätta titta på filmen.. Vad den heter vet jag inte, såklart. Haha, handlar om kärlek iallafall. Två par bestämmer sig för att gifta sig och vill ha ett litet bröllop, deras vänner och föräldrar vill ha ett stort och allt sånt som är skoj att titta på.. Kram på er! 


You see? Hur ska jag kunna använda linne & kortärmade tröjor nu dåå? Fan kommer folk tro att jag gjort?? Varit med i ett slagsmål eller vaddå?? Haha....


Haha, jag och E på HULKEN precis innan den började röra på sig. 


Och här är då jag i fredags, nu säger jag hejdå på riktigt! Kram! 

Utekväll

Hello.. Igår blev det Malmö igen, skulle egentligen snacka med my boy genom msn men blev inget eftersom att vi åkte till Malmö. Först blev det Maskot för en drink (alkoholfri) i med att det är Ramadan. Därefter åkte vi till Balkan Deluxe (Crown). Där var det ganska mycket folk, fint. Var helt okej, dansade lite och pratade med folk. Sen kom S och hämtade oss, vi plockade upp M och körde hemåt.

Jaja, har bilder från igår också. Men jag vet inte, orkar inte lägga upp bilder mer.. Kommer säkert göra det någongång, we'll see. Nu ska jag se film och äta chips, fan. Är hungrig, men orkar inte laga något. Vill ha kebabrulle! Mmmm.. 

Puss. 


Bild från förrigår - malmöfestivalen. 

Blöblöblö

Kaaj.. Igår blev det malmöfestivalen, ingen höjdare.. Åkte en karusell, (ett måste) fyyyfan vad läskig den var! Jag brukar kunna sånna namn, som twister och sånt på karusellerna, HAHA! Men denna vet jag inte vad den heter, den är stor (farlig) HAHA.. Och snurrar i luften medans den åker åt två håll.. Asså fram och tillbaka! Hahaha.. Har åkt den innan, flera gånger. Men denna klassade alla! Först så var den ganska länge! HAHAHA, asså shit.. Jag brukar inte hålla i mig när jag åker den karusellen, men woho.. jag höll så hårt jag kunde för den åkte sååå mycket högre denna gången. Herreguud, hahahha. Kul var det! (jag måste alltid åka karusell när det är festivaler, har bara blivit så. är galen i karuseller, hih) Sen ville ingen åka med mig så EN karusell fick det bli!:( Och, sen var det inte så roligt mer under kvällen. Töntigt haha.. 

Har bilder från igår, laddar upp sen. OM jag orkar.. 



Okej... Är arg och allt sånt skit just nu, så nu ska jag fan ta mig skriva av mig på "hemliga bloggen". Fy... 


Karolina (Carolineeee)

Oj, trodde inte att det var fyra dagar sen jag hade skrivit sist! Ojojoj... Hehe.. Ja, som ni vet så har jag arbetat och arbetat som bara den, dessa dagarna. Är som sagt, slut.. Helt trött, efter fyra dagars jobb.. Imorgon gäller det också, även på lördag. Blev frågad om jag ville jobba lördag också, så det fick det bli det med. Sen så är det ju Malmöfestivalen imorgon, ska man? 

Jag saknar min fina pojkvän, den underbara och gulliga killen som jag så mycket tycker om. Jag är iallafall superglad att vi webbar nästan varje kväll, och att vi smsar eller skriver på facebook/msn varje dag det med. Miss him! 

Idag, efter jobbet så mötte jag upp Karolina (Caroooolineeee), vi åt på Kinarestaurangen och efter det blev det en god glass på Mc Donalds. Snackade myyyyycket, eller... Ja, jag snackade mycket.. Hehe! Berättade om allt som hänt, hiih.. Var jättekul att få träffa min söta Carolineeeeee, igen!:) 

PUSS!

Arnel


I miss IT soo much! <3

Hejsan! Jag har inte skrivit under några dagar och det är som vanligt, har inte orkat. Men nu tänkte jag berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna. 

Hm, jag minns inte vad jag senast skrev och orkar inte kolla upp det i bloggen heller. Men vi säger såhär.. 

I torsdags var det första dagen på jobb, i KappAhl. Det gick jättebra och jag är stolt! Haha, dagen efter blev det jobb där igen och sen fick jag även några fler tider för två veckor framåt. Kort och gott, måndag-fredag (ledig lörd&sönd) sen blir det jobb igen, måndag-fredag nästa vecka också. Sen är det också möte för Badhuset den 24e, får se om jag hinner dit också. 

Och igår var jag och jobbade på Systrar&Bönor, men mådde inte alls bra. Fick såå ont i magen att jag inte stod ut längre. Så jag fick gå hem tidigare, såå fort jag kom hem blev det sängen. Sov några timmar och när jag sen vaknade igen hade smärtan lagt sig lite men var fortfarande kvar. Senare duschade jag och började göra mig i ordning. Sen kom Karna med Melissa. Jag och Selma var redo så vi gick ner och så åkte vi till Arlöv. Där var vi med O&E. Kul! Men jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag var igår! Shiiiiit! När vi skulle hem på natten, asså herregud. Det var inte normalt, vägarna var avstängda. Eller, ja.. Motorvägen iallafall! Så vi kunde inte komma hem till Trelleborg, panik? Det fanns fullt med vatten på några delar av vägen.. Trodde vi skulle stanna med bilen av allt vatten, drunka nästan fan! Haha.. Nej, men det var seriöst över mycket vatten! Det seriöst fanns inte en enda väg mot Trelleborg, förens Karna sa att vi skulle testa vägen mot Anderslöv istället. Tur hon visste att den vägen fanns, för inte visste jag, (vi)? Så vi tog den vägen och, ja vi kom hem! Tur det! Men alltså, så mycket vatten har jag inte sett i hela mitt liv! Det till och med kom upp vatten från en brunn (detta var då vi var på väg mot Malmö). Åhå..  Shit.. Jaja, jag är GLAD att vi kom hem iallafall!

Sen smsade jag också med min älskling igår, blir alltid så glad av hans söta sms! Hade blivit lite arg på honom för att han förstört sin mobil, vilket gjorde så att vi bara kunde höras via msn&facebook. Dåligt, i med att jag aldrig visste när han satt vid datorn och jag som börjat jobba så mycket nu.. Men igår fick jag ett jättesött sms som jag vaknade av, från honom. Blev hur glad som helst, först för att han nu har en mobil som fungerar och för allt han skrev! Alltså, jag saknar honom.. Jättemycket! Jag måste säga, tjejer.. Ni som har pojkvän, en som bor er nära.. Ni har verkligen tur, att ni hittat killen ni tycker om som ni kan träffa varje dag, eller iallafall någon gång i månaden, minst.. Om ni tänker såhär, jag kan inte träffa min.. Kan träffa honom då jag åker till Bosnien, vilket jag inte gör så ofta. Fast nu hoppas jag att det ska förändras! Vill åka ner till nyår men jag vet inte om det blir av, men jag vill så gärna! Annars tror jag att vi åker till sommaren igen.. Be happy! Var glada att ni har den ni tycker om nära er.. Vilket jag inte har... Åh. 

Nej, nu tänkte jag föra över bilderna från gårdagen.. Får se om jag orkar lägga upp någon här på bloggen, men vi hörs! Kram. 

Pic's

Tänkte bara lägga upp bilderna 
från sist då jag gymmade och
någon annan bild jag hittade
på mobilen. Har hittat min sladd!!!!:D 


today

Hoj, har inte orkar blogga de senaste dagarna. Jag har inte gjort så speciellt mycket de senaste dagarna, hmm. Har varit på körskolan för det mesta, sen har jag umgåts med Karna. Hon övernattade här också igår, till idag. Shit, som hon skrämde mig imorse! Jag visste att hon skulle upp tidigt, men ändå sov jag så skönt! Så hör jag någon säga "Gara" och så öppnar jag ögonen, så sitter hon och tittar på mig. HAHA! Shit.. Och jag som är lättskrämd, mhm! 

Idag gick jag aldrig till körskolan, jag ville dit jättegärna men jag vet inte.. Regnet, det var nog det som gjorde att jag sket i det. Istället handlade jag choklad och coca cola som jag mumsar på just nu. Idag ska jag heller inte göra något speciellt, ska bara ta det lugnt. Kanske går ut en runda sen, får se. 

Imorgon börjar jobb på KappAhl och efter det planerar jag att gå till körskolan lite.. Sen på fredag är det Risk 1 för mig, whu.. Fyra timmar, fyra timmar!!!!! Puh.. 9-13, direkt efter får jag handla något att äta och sen blir det jobb, klockan 14.. Jag kommer ju vara "pigg" på jobb, hehe.. 

Ah, får se vad som händer senare.. Nu ska jag fortsätta att äta mina choklader och dricka den goda coca colan, medans jag ser på tv. Men först tänkte jag lägga upp någon bild från gårdagens klädsel. Kram!


Bara något jag testade igår, fint?:)

Gårdagens klädsel

Vet ni? Jag ska nog ta och lägga mig efter detta inlägget, är så sjukt trött! Igår var vi och åt på Kinarestaurangen, systrar&bönor-gänget. Efter att vi fått i oss god mat, dricka och efterrätt så gick vi vidare till A9 där vi tog vars en drink. Gott! 

Jag la mig ganska tidigt (00.00), där någonstans.. Tidigt för att snacka om när jag brukar lägga mig, men det är inte det jag vill berätta.. Utan när jag la mig kunde jag inte alls somna, jag låg vaken hela natten.. Tankarna bara forsade in, tänkte på allt. Kollade på klockan hela tiden, först var den ett, sen tre, sen fem, sen sex.. Blev galen! När jag väl blundade till lite sådär, så ringer alarmet. Dags att gå upp! Det var inget med det, det var bara till att gå upp, borsta tänderna, byta om, äta.. Ja, allt.. Sen körde pappa mig till jobbet! Så trött jag varit alltså, så nu ska jag ta ut linserna och lägga mig i min sköna säng.. Fast... Jag är ganska hungrig, men det kan jag fixa när jag vaknat (A).. 

PUSS. 


Blev lite fel? Hihi.. 


7 augusti, 2010

Hejsan! Vaknade vid halv ett idag, skönt att få sova lite längre än vad jag gjort denna veckan! Hade kunnat sova längre men blev väckt av några snorungar som alltid leker utanför och skriker. Okej om de ska leka fint, men de skriker och hoppar runt, slänger grejer och allt. Sen hör man deras föräldrar skrika på de och allt. Galet! Och, okej om det hänt bara idag. Men detta händer varje morgon, blir galen seriöst! Men jag är iallafall uppe och utvilad, vilket är viktigt! 

Jag ser fram emot denna dagen, eller mest kvällen. Åh, pirrar i magen bara jag tänker på det!!! :) 

Jag vet inte vad jag ska göra nu under dagen, ska nog bara ta det lugnt. Men senare vid sex tiden är det dags att gå eftersom att vi på jobbet ska ut och äta ikväll. Men det är inte det som gör att det pirrar i magen! Utan efter det, när jag kommer hem!! (A) Då, då ska jag och min fina pojkvän prata! Saknar honom så mycket, vi snackade för två dagar sen och ändå pirrar det i magen när jag ska prata med honom igen. Saknar honom heela tiden! Så, det är vad jag ser fram emot med ikväll, att få snacka med my boy! 

Men nu tänkte jag bara ta det lugnt, det förtjänar jag i med att jag arbetat så hårt hela veckan med körkortet!:) Ska se om det finns något roligt på tv, såg att det är Madicken nu, men om det inte finns något roligare så får det bli hon! Ah, ha det så bra så hörs vi ikväll förmodligen om inte, imorgon! Kram, kram! 


Några bilder bara, som togs i Bosnien <3


Haha, lite rolig bild faktiskt. Skulle ta kort med min kusin (har klippt ut honom) men så höll jag på att tappa min väska som ni ser på bilden.. Som ni ser så håller jag ju den lite konstigt/roligt, haha! Därför jag fick världens min! ;D


Stolt över mig själv!

Hejhej! Idag vaknade jag av att Karna snackade i telefon, håh.. Ville sova mer! Haha.. Men vi gick upp för att äta frukost, klockan var där vid elva-tolv. Sen klädde jag på mig och hon körde mig till körskolan, därefter drog hon hemåt. Jag var på körskolan helt för länge! HAHA, alltså helt sjukt. Jag satt där inne helt länge, tänkte "varför kommer ingen" osv osv, sen kom en lärare och sa att han skulle stänga för två timmar sen men var lite sen. Alltså har jag suttit där i två timmar för länge, haha. Shit! Men duktig har jag varit!! Igår klarade jag C och påbörjade F-fordon. Idag klarade jag F-fordon och påbörjade repetition, im so happy! :) 

Nu är jag bara hemma och tar det lugnt, har varit så trött de senaste dagarna.. Men jag är så otroligt stolt över mig själv, jag lovade mig själv att gå till körskolan måndag-fredag och det gjorde jag!:) Trodde seriöst inte att jag skulle orka, men det gjorde jag! 

Sen ringde även E från Kappahl, vilket gjorde min dag ännu bättre! Kommer det bli bättre än detta eller?;) 

Ah, vi får se vad som händer idag! Nu ska jag kolla bloggar sen blir det TVdags. 
Här är två bilder från fikan igår, kram kram!





Såhär ser jag ut just nu!

Today was a good day

Hojhoj! Idag började dagen med något av det bästa jag vet, jag gillar det starkt! Jo, jag började dagen med en körlektion!:) Längesen sist, har ju inte åkt under tiden jag varit i Bosnien och nu när jag kom tillbaka.. Så idag var det första gången efter semestern!:) Gick superbra! Nästa gång kör vi på riktigt, greeaat! Efter det satte jag mig för att göra prov, klarade det! Woho!!!! Började på nästa och sen gick jag hem för att träffa Karna här. 

Vi var hemma lite och sen blev det mat på KebabTorget, sen gick vi en liten runda i stan och sen blev det fika på Systrar&Bönor, längesen med homegirl'n! Har haft det skoj. 

Nu ser vi på Blood and bone som vi precis startat, verkar bra.. :) Ah, vi hörs imorgon! Jag har bilder från idag men inget jag orkar ladda upp nu. Puss på er!

Finally

Hejsan, hoppas allt är bra med er! För här är det helt okej! Ska inte klaga! =) Jag har varit så stolt över mig själv denna veckan! Är ju ledig nu, sommarlov och ändå går jag till körskolan för att plugga. Är grym! Sen var jag ju och gymmade igår, nu har jag även träningsverk som faaan.. Så jag struntade i att gå dit idag, tänkte att jag kanske skulle dit imorgon men det kommer jag inte göra för jag kommer säkert ha kvar träningsverken! Det tror jag, ja.. Iallafall, idag tog jag tag i ännu en grej och bokade körlektioner, nu när jag kommit tillbaka från semestern. Så imorgon kör jag! Woho!:) 

Idag har jag varit på körskolan iallafall, sen var jag ute lite. Blev mat på Mc Donalds också, såklart!:) Mums! Blev lite besviken för jag fick ost på min hamburgare när jag sa att jag inte ville ha det!;( Men det var bara till att skrapa bort, men smaken fanns kvar. Uuhhh! Sen blev det hemåt, så nu e jag hemma och ser på Wipeout. Så kul när de två ska kommentera allt och alla, haha.. De sa precis ett väldigt dumt ord som man inte ska använda i tvrutan! Hahah, nej men sjukt roliga är de iallafall!:) 

Nej nu ska jag se om det finns något gott som jag kan smaska på till Wipeout, det är reklam nu så jag får skynda mig. Btw, äntligen gick det att ladda upp några bilder. De är tagna idag, så där ser ni min klädsel också! PUSS.





Im great!

Oh, vad fan! Hade tagit några bilder med mobilen och nu hittar jag inte den förbannade sladden till datorn för att jag ska kunna överföra bilderna! Damp?!!! *Andas in och andas ut* Hahaha.. 

Iallafall, idag har jag varit grymt duktig! Satte klockan på tolv men gick upp vid ett. Borstade tänderna, bytte om, packade, åt, ja ni fattar.. Sen blev jag körd till körskolan, där satt jag i någon timme. Var där vid halv två till tjugo över fyra ungefär. Sen gick jag direkt till gymmet, där jag befann mig i ca 45 minuter. Trodde inte att jag skulle orka, men så fort jag vaknade tänkte jag att jag likabra kunde gå dit och springa lite när jag ändå inte har något annat vettigare för mig. Och jag gjorde det, ensam! Gick snabbt i fem minuter, sen började jag springa i 25 minuter och sen gick jag snabbt och saktare och saktare för att sedan avsluta allt. Efter det fick magen arbeta lite, gjorde 10x3 och efter det fick armarna jobba de också. Blev 10x3 med båda och sen 10x3 för en arm och sen den andra likadant. Sen tycket jag att det räckte för att vara första gången. Därefter gick jag hem. Hemma väntade en jättegod middag, spagetti med köttfärssås, gott! 

Nu känner jag mig utvilad, dags att gå ut en sväng? Jag vet inte, får se helt enkelt. Jag känner att jag är småsugen på godis men ändå vill jag struna i det i med att jag varit så duktig idag och varit på gymmet. Men ändå har jag inte ätit godis på sjukt länge, bara chips och ostbågar och druckit massor med coca cola. Hm, jag borde nog sluta med allt sånt.. Försöka att sluta lite iallafall, men idag till middagen drack jag iallafall en sjukt god dricka från Bosnien. Mmmmmm! 

SHIIIIIIT......

HAHAHA...... Jag dör! Tredje gången jag skriver och allt går bort, allt stannar till, hackar och sen stängs rutan. Varför hackar du så mycket min underbara lilla bärbara dator.. Varför? Snälla, var snäll mot mig och låt mig skriva ett inlägg utan att behöva dampa för att allt stängs ner.. Låt mig ladda upp någon bild innan jag går och lägger mig.. Åh, haha! Paniiiiik! 

Sitter och ser på Jims värld, sjukt roligt. Love it! Ah, tänkte lägga upp bilder på kläderna jag handlat de senaste dagarna. Har ju lovat att göra det men har inte gjort det än, så varsågod. Bilderna är tagna med cammen så jag hoppas de duger! Puss. 


Sista bilden, ville bara säga att jag älskar mina två armband och min älskade klocka, alla tre är studentpresenter! Det fina med ett "A" på, fick jag av mina två systrar! <3 Det andra fick jag av systers kompis, skitsnäll tjej! Tusentack! <3 Och klockan fick jag av en kvinna, som vi känt rätt länge! :) Tack tack! ;D 

Så, hoppas ni ser allt. Jag är sugen på en kebabrulle + pommes och coca cola.. Hmm...  PUSS! 


Shopping igen..

Heejsan! Hoppas allt är bra med er där ute, här är det niceee. Saknar bara min underbara pojkvän! Har precis kommit hem från en runda i stan, hittade såklart något som jag fick med mig hem. Blev en jeansjacka från Veromoda och en svart bh från H&M. Först blev det Nordeabanken för att kolla en grej, efter det blev det ett ärende i Kappahl och därefter var jag lite duktig och gick till körskolan. Var där en timme sen gick jag tillbaka till stan med syskonen. Då kände jag att jag var hungrig så vi gick in till WookHouse (heter det så?) och åt där, sen blev det en runda till i stan och nu är jag hemma. Och vad händer senare idag då? Jag har ingen aning, känner att jag vill ta det lite lugnt. Vilket jag gjort de senaste dagarna, men det är såå skönt! Ville dra in till Malmö idag också men jag slösar bara massor med pengar bara jag åker in dit eller bara jag drar in till stan, så det är inte så bra att göra det. Åker kanske in imorgon istället men då får jag vara noga med att inte slösa mycket! 

Åh, jag saknar sönder! Vill till Bosnien igen, jag klarar inte av att vara utan alla människorna där borta, döör.. 


En bättre bild på min nya snygga tröja, samma i vit med guldiga kedjor! Love it.

Örhängen - H&M
Tröja - BikBok
Jeans - Veromoda
Halsband & Armband - Studentpresenter
Sandaler - H&M 
Jacka - Gina Tricot (tror jag) 
Väska - H&M
Så såg jag ut i lördags då jag var i Helsingborg..


Och här är bild på jackan jag köpte idag, död människa.. 

Svårt att hitta....

Tjena tjena! Sitter och bläddrar från kanal till kanal men hittar inget jag fastnar för.. Det visas massor med film ikväll på TV och ändå hittar jag inget kul.. Har inget kul här hemma heller som vi kan se.. Åh, vilken tråkig kväll! 

Idag har jag bara tagit det lugnt, just för att jag bestämt mig för att måndagen påbörjar annat än att "ta det lugnt".. Bara det fungerar och hoppas det håller! Iallafall, lite senare mot kvällen, vid halv nio gick vi ut för att gå en runda. Satte oss i stan och pratade lite, jag handlade såklart med mig ostbågar och mersaft. Gott! 

Nu ska jag fortsätta äta mina ostbågar och försöka hitta något kul på tv, får damp snart! 

I miss you! <3


Helsingborgfestivalen

Hoj, inte så längesen som jag kom hem från Helsingborgfestivalen.. Vad ska man säga? Det var inte som väntat, jag trodde att det skulle vara mycket mer att göra och mer kul.. Men nae, Timbuktu sjöng, jag åkte karusell (engång) HIHI... Ja, thats it liksom.. Torrt! 

Så fort jag kom hem fixade jag lite mackor och nu har jag bytt om till mjukiskläder, love! Såhär såg jag ut ikväll - sjukt dåliga bilder, jag vet! Lägger in bilderna från idag på dagens klädsel, ja vad säger vi? Imorgon om jag har lust och om jag inte glömmer bort det såklart. 

Men nu ska jag se på tv, puss! 


Hade på mig denna snygga tröjan, svart med silvriga små "kedjor" på. Ursnygg! Har en likadan fast i vit med guldiga kedjor. Från BikBok som jag köpte nu sist jag var i Malmö. Måste visa vad jag köpt, fast allt hackar så fort jag ska ladda upp bilder.. Konstigt att det inte hackar då jag laddar upp Cambilder.. Hmhm! Aja, nu ska jag gå. Puss igen.


RSS 2.0