I miss IT soo much! <3

Hejsan! Jag har inte skrivit under några dagar och det är som vanligt, har inte orkat. Men nu tänkte jag berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna. 

Hm, jag minns inte vad jag senast skrev och orkar inte kolla upp det i bloggen heller. Men vi säger såhär.. 

I torsdags var det första dagen på jobb, i KappAhl. Det gick jättebra och jag är stolt! Haha, dagen efter blev det jobb där igen och sen fick jag även några fler tider för två veckor framåt. Kort och gott, måndag-fredag (ledig lörd&sönd) sen blir det jobb igen, måndag-fredag nästa vecka också. Sen är det också möte för Badhuset den 24e, får se om jag hinner dit också. 

Och igår var jag och jobbade på Systrar&Bönor, men mådde inte alls bra. Fick såå ont i magen att jag inte stod ut längre. Så jag fick gå hem tidigare, såå fort jag kom hem blev det sängen. Sov några timmar och när jag sen vaknade igen hade smärtan lagt sig lite men var fortfarande kvar. Senare duschade jag och började göra mig i ordning. Sen kom Karna med Melissa. Jag och Selma var redo så vi gick ner och så åkte vi till Arlöv. Där var vi med O&E. Kul! Men jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag var igår! Shiiiiit! När vi skulle hem på natten, asså herregud. Det var inte normalt, vägarna var avstängda. Eller, ja.. Motorvägen iallafall! Så vi kunde inte komma hem till Trelleborg, panik? Det fanns fullt med vatten på några delar av vägen.. Trodde vi skulle stanna med bilen av allt vatten, drunka nästan fan! Haha.. Nej, men det var seriöst över mycket vatten! Det seriöst fanns inte en enda väg mot Trelleborg, förens Karna sa att vi skulle testa vägen mot Anderslöv istället. Tur hon visste att den vägen fanns, för inte visste jag, (vi)? Så vi tog den vägen och, ja vi kom hem! Tur det! Men alltså, så mycket vatten har jag inte sett i hela mitt liv! Det till och med kom upp vatten från en brunn (detta var då vi var på väg mot Malmö). Åhå..  Shit.. Jaja, jag är GLAD att vi kom hem iallafall!

Sen smsade jag också med min älskling igår, blir alltid så glad av hans söta sms! Hade blivit lite arg på honom för att han förstört sin mobil, vilket gjorde så att vi bara kunde höras via msn&facebook. Dåligt, i med att jag aldrig visste när han satt vid datorn och jag som börjat jobba så mycket nu.. Men igår fick jag ett jättesött sms som jag vaknade av, från honom. Blev hur glad som helst, först för att han nu har en mobil som fungerar och för allt han skrev! Alltså, jag saknar honom.. Jättemycket! Jag måste säga, tjejer.. Ni som har pojkvän, en som bor er nära.. Ni har verkligen tur, att ni hittat killen ni tycker om som ni kan träffa varje dag, eller iallafall någon gång i månaden, minst.. Om ni tänker såhär, jag kan inte träffa min.. Kan träffa honom då jag åker till Bosnien, vilket jag inte gör så ofta. Fast nu hoppas jag att det ska förändras! Vill åka ner till nyår men jag vet inte om det blir av, men jag vill så gärna! Annars tror jag att vi åker till sommaren igen.. Be happy! Var glada att ni har den ni tycker om nära er.. Vilket jag inte har... Åh. 

Nej, nu tänkte jag föra över bilderna från gårdagen.. Får se om jag orkar lägga upp någon här på bloggen, men vi hörs! Kram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0