Statoil

Hoj! Har precis kommit hem, var i stan en snabbis. Först gick jag och S för att möta upp F vid kunskap och sen gick vi mot Biblioteket där vi gjorde en grej, you wanna know? Asså fan vad jag vill berätta men vågar inte! Är helt hyyyyyper! Efter att vi var klara där så gick vi till Viking för att äta pizza, mums. Den åkte snabbt ner och sen blev det statoil för lite efterrätt, haha! Snackade lite med M och sen blev det hemåt. Så nu är jag här, sitter redan och kränger..

Uh, jobb imorgon. Orkar man verkligen det? Efter att ha varit ledig i en hel vecka plus fem dagar, så ska man jobba nu.. På en lördag, då det är som mest plus att det är lönedagen (igår) och idag, så det är då alla är ute och fikar.. Crap! Jag vill inte ens tänka tanken om hur det kommer gå imorgon.. Söndag blir det jobb också, sen? Sen då? Hehehee.....


Subway

Tjenixen! Sorry för dålig uppdatering, men jag har inte varit hemma. Vaknade tidigt idag för att möta F och åka in till Malmö. När vi var framme gick vi direkt för att leta efter Folk&Rock butiken, hittade den! Köpte min biljett till vad? Hmm ;D Och efter det åt vi på Subway, har aldrig ätit där förr men det var gooott!:) När vi ätit klart satt vi kvar och gjorde våran flagga, hm.. Blir ni nyfikna nu? Haha! När vi gjort lite med flaggan så gick vi till Triangeln, där blev det snabb titt på H&M, där fick jag med mig en liten axelbands väska och ansiktsmask. Vi var även på Claes Ohlsson (stavning), där fick vi med oss "sittkudde", våtservetter, ja ni vet nödvändiga grejer. Men ni vet inte till vad, hih! :) Kändes verkligen som om jag skulle ut och kampa när vi var där inne och letade efter grejer som vi behöver! Hehee.. Jag hittade en skitbillig kamera som jag ville ha men sen när jag såg att det var en kamera som man lägger i batterier så ville jag inte ha den. Gillar inte att lägga i batterier, orka sånt;( Haha.. Men jag kanske återvänder och köper, you know me.. Osäkra jag. Men vi får se om den blir min! Ja, efter det så var det väl dags att gå hem, så vi tog bussen och var här runt tre tiden. Nu känner jag att jag är ganska hungrig och är sugen på Kebabpizza med miiiiild sås och sallad! Muuums..

Ska loooka tv nu, ha det bra. Kram!

Såhär ser jag ut idag, puss.

(Y)

Nu går vi ut, vi hörs!


Wharrrrraaaa

Ska lägga mig när som, vet inte varför jag inte lägger mig än.. Ögonen är ganska trötta efter att ha varit i varmt vatten idag på jobb. Satt ju och gäspade minst tio gånger under fem minuter, haha! Jag borde nog lägga mig nu? Har smörjt in kroppen med en jättegod luktande kräm och ja, jag ser inget annat val än att gå och lägga mig. Varför ändå sitta uppe? Hehe... Fast man vet aldrig, jag kanske stannar uppe iallafall! Wharraaaa, nu ska jag gå. (Läskigt! Vad är det för ord? Det bara kom fram, från ingenstans... Hmm.. Wharrraa.. Säger man det låter det som "WARRA" eller hur man nu ska stava det, men ni vet när araber kallar på varandra, eller säger "skynda" tror jag det ska betyda om jag inte hört fel någonstans? Jajajjaa..) Godnatt!


Haha ohgud! Detta inlägget skulle publicerats igår men jag fick lite damp eftersom att internet hackade.. Shit vad det ska hacka här hela tiden! Så, här får ni det. Det är ju såå viktigt så ni måste verkligen läsa detta! 8-)

Im home

Hejsan! Hoppas allt är bra med er, här är det helt okej är bara lite trött efter jobbet. Idag stack jag ju till stan för att handla presenter till Lillebror som fyller år idag. Vi hade lite brottom, vi borde nog ha stuckit mycket tidigare i med att han skulle pröva massa jeans och sådant innan köp. Så där gjorde vi ett litet misstag, haha! Han ville nämnligen hem med pappa vid halv fem tiden så vi fick vara klara då. Vi stack runt halv fyra tiden och var väl i stan vid fyratiden. Inte mycket tid på oss! Haha.. Så vi gick till JC direkt eftersom att det var där han ville in först. Hittade ett par Chinos i beige för 499;- och de ville han ha såklart så det fick han. Klockan blev mycket men vi snabbade oss i ännu fler affärer. Det blev H&M, hittade inget där. Sedan blev det Kappahl och där hittade han jeans men som inte fanns i den storleken vi letade efter men istället fick han ett skärp med sig för 149;-. Ja, det var väl det. Sedan fick vi skynda oss till pappa, lämnade honom där och sen gick jag för att möta upp syster. Det blev heller ingen fika idag, snyft. Jag tycker det blev ganska lite presenter till honom från mig, synd att vi inte hade lite mer tid. Kanske, kanske! Får vi gå in igen till stan och handla någon dag då jag har tid eftersom att just nu så känner jag mig så himla stressig att jag måste göra jättemycket men vet inte var jag ska börja.

Ja, efter stan jobbade jag och sen blev det hem. Nu ska jag spela lite kort med syster, älskar att spela kort! Hihi.. Ska ta ostbågar och dricka, sen ska vi sitta och spela tills morgonen kommer! Haha, nej jag skojar.. Nu ska jag gå, ha det bra! Kraaaam.


Shopping

Nu måste jag kila iväg! Här ska det slösas pengar, kanske hittar något fint till mig själv också.. Man vet aldrig, längesen jag köpte något till mig själv. Kanske dags igen? Hah! Men nu har jag faktiskt lite brottom, efter stan blir det jobb. Förhoppningsvis hinner jag med en liten fika också, vi får helt enkelt se! Här är någon bild på mig just nu, så hörs vi när jag är hemma igen. Ha det super!


Jag måste verkligen börja sola snart! Haha! & jag kör med glasögon idag också! (: Byeee.

God morgon

Godmorgon på er cookies! Hihi, hoppas allt är bra med er här är det helt okej. Sitter just nu och ser på våra bästa år, förvånade? Haha. Serien är så konstig att jag inte fattar någonting just nu, men det är inte så konstigt eftersom att jag inte följt det ända hit. Fast, whaev. Tycker bara att den jäveln Chelsie eller vad hon heter ska typ dö eller något!;P Haha.. Inte bokstavligt talat men ni fattar väl, hon förstör för Bo och Hope, hm! Mina favoriter i hela serien. Hon dödade till och med deras barn Zack!

Aii, ska inte sitta och prata om någon serie... Heheee.. Idag, mina vänner! Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min bror ett år till, grattis grattis grattis! Och detta betyder då att jag ska ta med honom till stan så får han välja vad han vill! Tror vi kommer hamna bland kläder, fast något annat kanske han blir sugen på också, vi får väl se när vi sticker dit.

Nu tänkte jag bara kolla runt här på internet, se om det finns något nytt att titta på och så ska jag ta det lugnt. Ni får ha det bra! Kram.


Nyvaken Amela.


^mat

Hoj. Sitter och är vrålhungrig! Finns inget roligt på tv ikväll, nehepp.. Vad ska man då göra? Fast jag känner mig helt död nu. I love it! Blir helt trött efter, men nu sitter jag och väntar på att mina potatisar ska bli klara som ligger i ugnen och blir varmavaaarma! Sen ska jag äta dem med keso. Fatta så gott! Det var min favorit innan (fortfarande) men innan åt jag alltid detta till Ghost Whisper (stavning) varje torsdag tror jag det visades. Gud! Haha, kunde inte titta på det utan maten.. Det gick inte! Men sen slutade jag se på det och slutade äta det, man tröttnar ju med samma mat hela tiden ai? Men nu var det ett bra tag sedan jag åt potatis i ugnen (kallar jag det) så ikväll ska det ätas. Har redan ätit pommes från Akka Grillen med mild sås och sen åt jag också en blandning som mamma gjort med ägg, supergott!


Nu blev mina potatisar klara, mumsmums! Kan knappt vänta, hih.. Ha det bra youall!

Spöket laban

Istället för att orka dra mig till gymmet så simmar jag istället (badar) hehe.. Så nu ska jag börja göra mig iordning, ni får ha det great great great. Jag är på super humör, kan bara betyda en grej. HIIHIII. :) Bli inte rädda för lilla spöket laban här nedan på bilderna! Hihi, någon har inte solat mycket och ljuset i rummet gjorde det inte mycket bättre! Hahaa!

Ha det bra nu, puss.


Se min älskade duk, my love! Blir alltid så varm i kroppen när jag ser den. <3


Våra VÄRSTA År

Hello guys! Solen skiner där ute vilket är skönt! Man får bara hoppas på att snön lär gå sin väg nu, för nu har vi fått nog. Vi vill ha sol! :)

Jag har iallafall vaknat och missade tyvärr våra bästa år, jag som ville se det idag. Men men, finns inget att göra åt förutom att vakna jättejätte tidigt på morgonen imorgon för att se dagens, haha. Hell no!

Imorgon åker min älskade storasyster till Barcelona för att vara med sin bästa vän, gosh jag vill också åka bort någonstans och bara vara där och ha kul! Men sånt hoppas jag på alldeles strax med F! Okej, haha.. Det kommer inte bli något långt, men det blir något iallafall. Några dagar också, me like! Får bara inte hoppas på för mycket.

Jag måste säga att jag verkligen njuter av lovet, så underbart skönt att bara slappna aaaaaaav!

Ah, nu ska jag glo på Våra VÄRSTA År, jag dör av detta asså. Programmet är så sjukt att jag inte kan sluta skratta åt det.. Speciellet Al, haha. Guuuud! Nah, ha det bra nu. Love*


Biiill! <3 Älska jackan och älska det nya håret. Älska BILL!

Utkast: Feb. 22, 2010

Okej. Jag ska inte dampa, jag ska inte bli arg! Haha.. JO!!!!! Nej men jag skrev precis ett helt jävla inlägg och så hackar internet och sidan måste klickas bort. Wiho, jag har ju sån tuur jag! Ph... Orkar jag ens skriva om allt? Kan kortfatta lite..

Angående de klyddiga inläggen innan som bara kommit från hjärtat direkt, utan att jag kollat genom inläggen innan jag publicerat dem.. Ja, jag har inte så mycket att tilläga om dem eftersom att de får bli som det blir. Jag tänker heller inte berätta något förens jag vet att det är glasklart, vilket det kommer ta tid för. Vet inte riktigt när jag kommer att berätta men jag vet att jag kommer att göra det, så don't worry! Det blir antingen innan eller efter och jag tror det blir efter för då är det ju redan gjort, eller ja gjort och gjort. Då har det redan hänt så då kan jag lika bra berätta om det hände något eller inte. Aiight? Men det kan komma fler inlägg som blir konstiga, där jag bara skriver av mig lite kort eller långt, vem vet. Då kan ni iallafall bara strunta i de, okej? Nu glömmer vi detta änsålänge.

Jag har inte sagt att jag har sportlov, superskönt! Är ledig hela veckan förutom på lördag och söndag då jag ska jobba. Sedan kommer hårda dagar, shit!

Idag har jag varit ute en kort stund, skönt. Sen blev det hem och nu sitter jag och tittar på en film som heter Spanglish, den började klockan 21.00 på tv3 och jag har tittat på den sedan dess. Den är faktiskt bra och jag har en liten känsla av att jag tittat på denna film en gång tidigare. Men minns inte riktigt ändå! Hihi.. När filmen slutar funderar jag inte på att lägga mig, inte än. Det är ju lov nu så varför behöva lägga sig tidigt? Haha. Nej men vi får se vad jag hittar på med, har jag inget att göra så får jag väl ändå sova.

Nu ska jag fortsätta se på filmen innan jag missar hela. Ha det superfint, sov gott! Kram.


Det var en person som seriöst frågade mig om jag ville byta mitt älskade THarmbarn mot någon grön grej som man har runt armen. "Armband".. Haha, asså okej.. Personer som frågar sånt, känner verkligen inte lilla mig. Jag blev först chockad och började skratta, tänkte.. Ett skämt.. Hahaha, asså neej.. Jag byter inte bort mitt älskade armband mot något annat.. Grejerna jag har med TH på eller från TH bevarar jag, det är inget jag någonsin skulle bytt!

Och jag kom på att jag inte visat my new mobile! I love iiiiiit.. Åå ja, ni ser rätt. Jag använder svart nagellack just nu, nu när det är lov är det klart att jag tar chansen och använder nagellack. Såklart ska det vara svartsvartsvart! :) Tyvärr får jag ta bort det innan helgen. Buhu! Men imorgon ska jag nog fylla på det på nytt!:) Ah! Lägg märke till vad klockan är på mobilen, seriöst. Jag tog bilden precis innan jag började skriva inlägget. Jag skrev ju också att allt försvann för internet hackade! Så jag fick skriva om allt, men sen hackade det igen så jag fick lite damp där ;P Haha.. Men när jag loggade in på blogg.se så fanns inlägget i utkort, vilket var tur! För annars hade jag bara skrivit en mening med att jag försökt skriva ett inlägg två gånger och att båda gångerna hackade det, att jag inte hade nerver för att skriva om ett nytt. Heheee... Men allvar, kolla klockan! 22.16, nu är klockan 22.53... Jag kan bara skratta! HAHAH.. Omg!


Hehe... eh.....

NERVÖS

Asså seriöst, jag är så himla nervös att jag håller på att spy! Jag menar det, känns ända upp i halsen! Känns inte som om jag mår bra, jag vill hå.. Jag vet inte vad jag ska göra.. Mår så himla dåligt nu när jag tänker på det, vad ska jag göra?! Ni kommer få flera uppfattningar nu, men alla kommer vara fel. För när jag väl berättar kommer ni "jaha, jag tänkte på en helt annan grej" jag vet att ni tänker fel. Och jag kommer berätta, fast jag vet inte när. Antingen efter eller innan.. Jag tror det blir efter, för det är då det är "avgjort". Åhgud. Vill inte att det ska bli så, jag kommer. Nej jag vet inte vad jag kommer göra. Asså seriöst, spyr när som helst..


Såhär känner jag mig just nu!

"i will do what i have to do"

Yes, thats right! 
Jag ska göra vad jag måste göra,
allt jag kan och så mycket jag kan.
Idag börjar det och idag ska jag fan
försöka ge allt. Om det inte går,
finns morgondagen..
Om det inte går,
så finns dagen efter..
Ja ni fattar, tills dagen
kommer såklart.

Lyckas jag inte....
I seriously don't know what i would do!


"i will do what i have to do"

Yes, thats right! 
Jag ska göra vad jag måste göra,
allt jag kan och så mycket jag kan.
Idag börjar det och idag ska jag fan
försöka ge allt. Om det inte går,
finns morgondagen..
Om det inte går,
så finns dagen efter..
Ja ni fattar, tills dagen
kommer såklart.

Lyckas jag inte....
I seriously don't know what i would do!


Godmorgon bloggen

Hoppas ni sovit gott som jag har! Hihi.. Sitter just nu och äter frukost och tittar på våra bästa år, min gamla favorit you know?;)

Igår gick jag ut en sväng med syster, alltid lika kul att bara gå ut och ta lite luft. Blev Mc Donalds också för lite glass, ja shit vad längesen det var man åt glass på Mc Donalds. Vill kunna göra det varje dag nu, kan inte våren komma? Åhå.

Iallafall, igår när vi skulle ut så när jag skulle ta på mig min jacka så märker jag att det gör ont i min hand.  När jag tittar på den ser jag ett sår, haha! Precis där man får sår "när man haft slagge med ett gäng killar", you know? HAHA! Herregud, jag har blivit en gangster. Skoja bara, hah.. Nej men seriöst så vet jag inte var det kommer ifrån. Tydligen råkade jag väl riva mig då jag skulle ta på mig jackan, fast hur? Ja, you know me.. Hah..

Nu måste jag fortsätta se på våra bästa år innan jag missar hela. Wiips! Där blev det reklam, lucky me! Haha.. Men flingorna väntar, ha en bra dag.


SEEEE????? Skumt.


The Hills

Hejsan sötnosar! Sitter ner och gör inget speciellt. Idag har jag varit ledig, första lediga söndagen på typ flera fleeera månader. Seriöst, fatta hur skönt det är! Så idag har jag bara tagit det lugnt och varit hemma. Har tittat på flera avsnitt av Hogan knows best, skitbra! Nu började The Hills som jag inte sett på jättelänge. Tror detta är nya avsnitt, jo det är det nog.

Ohlord, just nu sitter Heidi och Spencer och tjaffsar om barn, herregud. Hon vill ha barn men det vill inte han, shit.. Sitt ner i lugn och ro och prata ut istället för att börja tjaffsa direkt. Jag hade lämnat Spencer direeeeeekt!

Just det, jag har inte bara varit hemma hela dagen! För ungefär en-två timmar sedan åkte jag med storasyster och mamma till affärer, för att handla mat eller något gott. Åh, så gott! Jag köpte med mig tre påsar med ostbågar. Hihi! Matvrak!!! Sedan handlade vi nutella, choklad och såklart maat. Jag köpte också med mig nudlar, fatta så längesen jag åt nudlar.. Nudelsoppa.. Mmmmmm... Får se när jag får för mig att göra nudelsoppa nu då.

Ska fortsätta glo på The Hills, ha det superfint!
Kram.


Tjockishuvud. 147 (150) dagars, då Minela tog kort när jag prata i telefon. Hah!




Hm, jag minns seriöst inte vem det var vi såg här.. Vi var på någon konsert, ingen aning vem som sjöng! ;s Men i Malmö på Deep var det iallafall. Det minns jag!
Det var en rolig kväll, ya det var det. Först var vi på Maskot i Malmö för lite dricka, jag skulle såklart också ha mat. Sen blev det en födelsedagsfest hos storasysters kompis och därefter gick vi till Deep, för konsert. Skoj!


Hehe... Lucky me!

....wiiiiho! Skrev precis ett helt inlägg om dagen, kul att vårt internet stängdes av just då och att allt gick bort. Jag har ju sådan tur att jag inte behöver bli arg! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRHHHHHHHHHHHHHHH.

Vill inte vara kvar längre

Allt som händer här i världen,


Feb. 18, 2010

Jag hoppas verkligen att de förstår hur glada och lyckliga vi blir av att bara lyssna på deras musik. Av att man tittar på deras bilder, att man blir helt varm i kroppen så fort man tänker på dem. Jag blir så himla glad i hela kroppen bara jag säger Tokio Hotel! Jag hoppas verkligen att dem förstår hur mycket de betyder för oss och hur mycket de gör här i världen, för oss. Mitt liv, har seriöst blivit mycket bättre efter att jag började lyssna på dem.

Satt precis och tittade genom mina bilder från den 8/9-09 då vi var i Stockholm för att få en chans att se våra älskade idoler. Det fick vi, det har jag berättat flera gånger med stolthet. Jag blir gråtfärdig när jag tittar på bilderna, jag vill tillbaka. Jag vill tillbaka och göra allt för att få se dem igen, som sist. Fast jag vill försöka lite mer!

Jag är så himla lyckligt lottad som fastnat för ett så fantastiskt band, som ger så mycket kärlek och lycka till fansen. Är oerhört tacksam!


Hotellet de spenderade tiden då de var i Stockholm.


Vi träffade även på tre killar/män, tydligen några kändisar. Men jag har inte en blekaste aning om vem de var. Det var en till som inte ville vara med på bild, haha! Tror nog han var tvilling med den med röd slips.


Hakiiiiiiiiiim.


Saknar er! Vill träffa er igen och vara galna av lycka och hoppas på att få träffa våra älskade!


Så himla mysigt att bara sitta ner och vänta och prata, mitt i natten.
Och alla väntar på samma personer, alla pratar om samma personer. Åh gud!
Lycka!


Någon byggnad jag tog kort på, hah. Var nog för namnet var "coolt". World trade center, ni minns?


Detta var då när Bills vakt gick ut och alla blev helt galna för att vi trodde att Tokio Hotel skulle komma ut när som helst. Men icke! ;/

Till slut var vi tvugna att ta tåget hem vid sex och sedan vaknar jag av att Feffe väcker mig, hon hade fått ett sms av ett fan som var kvar utanför hotellet. Killarna hade kommit ut och skrivit autografer och alla tog kort på dem.. Shit, jag vet inte ens om jag hade stått på mina ben om jag var kvar utanför hotellet! Herregud.. Men blev sjukt ledsen och irriterad för att vi skulle ta det förbannade tåget just den tiden. Haha, fast hade vi inte gjort det så hade vi kommit hem dagen efter, vilket betyder att vi isåfall varit borta i tre dagar! Hihi.. Not good. Stannade ju redan 2 dagar, vilket jag vill göra igen!

Ändringar

Det klyddar & klyddar, kan inte göra något annat här än att klydda! Jag orkar iallafall inte ändra om något. Fick för mig att ändra lite här på bloggen, ja om ni ser ändringar så ser ni.. Gör ni inte det, så får det väl se ut så ;P Jag ser just nu att det sparats som jag ändrat om, men man vet aldrig eftersom att hela sidan precis laggade och stängdes av. Jag har ingen aning, men vi hoppas på att det stannar kvar iallafall. Jag har bara ändrat två grejs, så det är inget stort..

Blev jobb innan, gud vad jag saknat det! Tyckte det var sjukt kul att komma tillbaka och till och med ha ansvar för det idag också, haha.. Tyckte det var lite kul att jag fick ha ansvar för det idag även om jag inte jobbat onsdagar på sjukt länge! Jag hade ju glömt liiiite ju. Men ja, jag fick det iallafall. Det var iallafall jättekul att få komma tillbaka! Vet inte än hur jag gör, om jag kommer vilja jobba onsdagar igen eller inte.. We'll see!

Efter jobbet hälsade jag på någon och sen blev det hem, mat och dusch. Nu funderar jag på att lägga mig eftersom att ögonen är halvt stängda och munnen kan inte vara stängd i en hel minut av allt gäspande. Vi hörs när vi hörs! Imorgon är det praktik som gäller! (har jag kommit tillbaka in i bloggandet eller? Märker ni att detta är det andra inlägget idag, haha wow! Man vet aldrig. ) Ciao.

Åh, gillar inte detta alls. Nu råkade jag klicka på någon ful knapp som gjorde att hela texten blev kursiv! Går inte att få det normalt igen.. Jaja, nöjer mig med detta då man inte får det som man vill. Ska sluta skriva nu innan någon annat också kommer och blir konstigt. Ha det bra, sov så gott! Kram.


Drickan är inte min, det var kvällen
då jag inte fick dricka någon alkohol
pågrund av tabletterna.

100217

Hojhoj! Dagen har varit härligt okej idag! Haha, wierd? Jag mår bra idag också, hoppas att ni också gör det. Idag ska jag även jobba, de vill ha mig på badhuset idag så man får vara snäll och ställa upp. Efter det kommer jag nog vara ute en liten stund och sen blir det hem. Om inte så går jag hem direkt och då blir det sängen direkt med en bok i handen. Jag måste börja läsa i min engelska läsbok eftersom att vi måste börja med att komma igång med det snart! Något jag verkligen älskar är att bada/simma och sedan komma hem helt övertrött och duscha, sedan bara lägga sig ner och somna omedelbart! Gör inte ni det? Haha.. Nej men det är sååå skönt! Så himla lätt att somna också, i love it!

Igår var vi ju och badade lite, himla längesen eftersom att jag inte jobbar där så ofta längre, när jag är på systrar & bönor nästan varje helg. Och som ni vet är jag lat av mig, när jag väl är trött. Men jag älskar att röra på mig och ha kul! Hmm, nu fick detta mig att tänka på gymmet. Hur duktig har jag varit? Haha! Shit asså, jag måste verkligen börja gymma igen! Ofta att man betalar gym för ett år och sedan gymmar tre-fyra gånger, sen besöker man inte gymmet mer. Säger bara OFTA! Haha, lord.. Nej men jag måste verkligen börja gå dit igen, har ju inte varit där på hela februari och slutet av januari. Hihi...

Nu tycker jag att det är tid att äta lite och sedan börja packa, saknar mina barn på onsdagar! Ska man ta ett snack om att få ta över igen? Ska man, ska man inte? Haha, jag förstår inte vad jag håller på med. Är så trött av att jobba så himla mycket och ändå vill jag ha mer bara för att jag saknar mina smååå simmarbarn! Okej, vi hörs väl när vi hörs. Ha det så bra under tiden, kram!




Här är en bra lååt också!:)



Musik


Mange Schmidt - Wingman

Han är så underbart kul! Haha, jag diggar honom starkt. Minns då hans låt Glassigt kom ut och blev väldigt populär! Jag älskade honom riktigt mycket, blev galen då han kom till Malmöfestivalen. Gick till och med fram till honom och fick autograf och en kram. Hahaha, asså shit! Jaja.. Men hans nya låt, mmeee like! Han är grym!

Och denna killen gillar jag också!:D
http://www.youtube.com/watch?v=DdfM5OKks6Q

Today is a good day

Hello! Idag mår jag ganska bra, en bra dag idag! Hoppas det är bra med er också.

Jag har kommit hem från skolan och just nu sitter jag bänkad framför tv'n och äter kladdkaka, chips och fanta. (Ja, coca colan får jag ta det lite lugnt med nu). Jag sitter och funderar på om jag ska rota genom alla bilder jag har på min dator och slänga sådana jag inte vill ha kvar? Det var ju också ett tag sedan som jag gjorde det så det behövs. Inget kul att ha onödiga bilder.

Uhhh, det snöar fortfarande.. Snart är det marsmånad och vad jag har hört kommer det snöa då också! Alltså, jag får panik. Seriöst! Jag vågar inte ens tänka så långt längre, det känns som om jag inte vill att dagen ska komma för jag vet inte hur jag ska reagera, vet inte vad jag ska göra.. Tänk om... Shit asså, dåå är jag -död-, ja jag vet att ni inte fattar ett dugg. Men, whaev! ;P

Iallafall, ska först kika snabbt på tv.nu om det finns något skoj att se på medans jag äter, annars så tar jag och rensar datorn. Hmmm... Var ska man börja?






Ingen bra bild, men om ni inte ser så ligger fantan, chipsen, min minis och kladdkakan. Nu ska jag feta mig riktigt hårt! Haha, öh.. Vad var det för en mening? Jaja, bäst att jag slutar skriva, haha..  Bilderna ovanför är tagna för ungefär en halvtimme sen.. Vi hörs senare! Kram.


Movienight

Hejsan! Idag har min dag bestått av jobbjobb&jobb.. Började klockan 09.00 och slutade 16.00, när jag kom hem har jag bara hjälpt till här hemma med tvätten. Inget annat, så ni kan förstå att jag är ganska så hungrig. Ska hjälpa till lite till och sen väntar ett varmt & skönt bad med en bok i handen, vilket jag ser fram emot. Vill verkligen vila ordentligt! Ska ta hand om mig själv ikväll, tänkte jag. Efter badet och vilandet hade jag tänkt se film ikväll, det verkar vara bra filmer ikväll. Ni vet ju att jag älskar kärlekskomedier! Och det är det som ska visas ikväll, hih. Men vet bara inte vilken jag ska se, finns på tv3 och tv5 klockan 21.00. Ja, ni kan ju gå in och kolla själva, www.tv.nu så ser ni vad jag pratar om :) Orkar inte kolla upp vad de heter, hehe... Men båda verkar bra, vi får helt enkelt se när dom börjar.. Så får vi se vad jag vill titta på:)

Btw, fick en jättesöt grej idag! Säger inte av vem, ulala! HAH.. Nu kommer ni tänka mycket va?! Men ni kommer ALDRIG gissa rätt. Haha, herregud. Iallafall, det var en liten "box" med fyra chokladhjärtan i, skitgulligt!

Nu ska jag snabbt till källarn och sen blir det avslappning! Kram på er.


Tankar

Oh, känner just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ni som känner mig bra, vet vad jag pratar om. Ni andra, ja whaev.. Jag känner att jag bara måste skriva av mig lite, men va inte för glada för det kommer inga nyheter som ni vill ha.

Förra veckan stannade jag hemma förutom måndagen, det var då det började. Mådde inte alls bra och tänkte att  jag skulle hem, men nej.. Jag stannade iallafall och senare kom syster och körde hem mig. Tisdag, ondag, torsdag och fredag fick jag spendera hemma. Det gick inte att gå till skolan.. På lördagen och söndagen var jag tvungen att jobba, men var fortfarande inte 100% bra.

Torsdag eller fredag (minns inte riktigt) så gick vi för att se vad problemet var, fick pencilin som jag tog i sju dagar. Blev besök igen och fick ungefär reda på vad som hänt. Den 11 ska jag "opereras", så alltså kommer jag missa praktiken igen eftersom att det är en torsdag. Kommer förmodligen inte kunna jobba eller gå till praktiken på fredag heller, helgen efter stannar jag också hemma! Aja, vi får se hur länge detta kommer ta.. Om jag stannar mer eller mindre, we'll see.

Jag är inte alls personen som stannar hemma för minsta lilla grej, jag går till skolan oavsett om jag mår dåligt.. Okej, om jag verkligen mår jättedåligt så stannar jag såklart hemma. Men detta händer inte alls ofta! Och nu när det väl händer något så fick jag stanna hemma en vecka. Plus att jag kommer få stanna mer efter.. Jaja, finns ju inget man kan göra åt saken.

Yea, that was it i think..

Vi hörs någongång när jag får för mig att lämna spår efter mig på bloggen igen. Ha det bra under tiden! Kram.


Hittade denna bilden på emmas blogg. Någon är inne i moobilen.... Haha! Shit, så mycket vi åt den dagen.. Tomatsoppa - goooott! Har bilder på vårt bord med all vår mat på, på mobilen men det är inget jag orkar lägga upp ;P


Dubidubidujaop.

Sommaren är kort... Det mesta regnar bort... Nanananana.. Asså shit vad den låter sitter i hjärnan, typ varje dag! Haaha! Whaevaaa.. Jag ska egentligen sova nu, för att orka praktiken imorgon men jag vill inte. Inte än! Smsar lite, så det håller mig uppe än. Ska iallafall sova snart, det lovar jag.. Hihi.

Praktiken idag gick btw, lovely! Nu ska jag sluta skriva, kände bara för att kika in här och ge er ett kort inlägg. Var btw, hos tandläkarn idag igen. Ojoj! Godnatt!;D


Dagens klädsel

Tänkte att jag likabra kunde passa på att ta bild på hur jag ser ut idag, vad jag har på mig.. You gettttit :) Blev lite många bilder men fick inte med allt på samma bild och jag orkar inte göra om allt till en bild och lägga in varje bild till en, på paint. Ja ni fattar, så det får bli såhär, ni vet ju hur lat jag är! ;D

Idag blev det en söt tröja från H&M
Jeans från Veromoda
Ringar - öh, ingen aning! Fått alla från storasyster!:)
Armband - hah, samma här.

Diadem - Lol HAAH.. Det är från H&M
Glasögon - specsawers HAHAHHA..

Herregud, uttråkad. Jag skojade med att glasögonen skulle vara med, haha!





Sen blev det en bild utan glasöögonen också.


Bilder med min nya mobil!

Ännu flera bilder! Alla älskar bilder! Fast det beror ju på vad det är på bilden, heh!

Iallafall, jag har ju fått en ny mobil av min älskade pappa och så kom jag på att jag inte tagit några kort med den. Jag har ju inte kollat hur bra kameran är men nu fick jag för mig att ta några kort.. You wanna see? Jag gillar min nya mobil starkt!


*Jag drömmer mig 20 dagar framåt och föreställer mig själv hur jag tror det kommer vara*



När jag ser denna bilden på mig själv.. Jag ser så glad och lycklig ut, tycker jag. Den får mig att tänka på Tokio Hotel direkt, ha.. Ser ni? Såfort jag ser mig glad och lycklig så vänds mina tankar till TH. Varför? Jo, för dom gör mig lyckliga! Nu tänker ni säkert, ja men vad då? Bara för att dom gör dig lycklig så betyder det inte att du alltid ska tänka på dom så fort du ser en bild där du ler.. Nej, det säger jag inte. Utan bilden ger mig vibbar på hur glad jag kommer bli den 1.. Eller kommer jag ens bli glad? Kommer jag åka? Haaha.. Kommer biljetten behövas sparas som "jaja, då var det de" eller kommer den användas? Haha, ja det får vi se när dagen kommer. 500 spänn för vad? We'll see my friends, we'll see! (Jag menar inte 500 spänn för TH? Kommer det vara värt det? NOPE, det menar jag inte. Utan jag menar, kommer jag ha köpt biljetten i onödan eller kommer den användas).

Ja, det var vad jag ville säga.. *Jag drömmer mig 20 dagar framåt och föreställer mig själv hur jag tror det kommer vara* Hihi. KRAM!


Här är några bilder!


Ändrad färg -



Denna bilden gjorde jag om lite, färgen då.. Kan ju inget annat, hehe! Som ni ser är den annorlunda om man kollar på de andra bilderna och denna.. Denna är lite mer, ljusare.. Hih. .


Avslutar med denna bilden! Tack igen, Emina för en trevlig kväll! Såklart finns det ju bara bilder on moi, men ni vet ju whaaay. Lägger fortfarande inte in bilder på folk jag inte frågat om lov. Och som ni också ser så är jag ju inte ensam på bilderna, kanske någon enstaka men ja.. Har klippt bort de andra (har de riktiga bilderna kvar på datorn ofc!), har precis förklarat varför.

Åh, det går ju inte!

Hejhopp! Blev inget inlägg igår, hehe.. Har varit ute en liten stund och har precis ätit mammas godaste mat!♥ Nu funderar jag på att äta godis men jag fick precis jätteont i tanden så jag stoppade i mig mina tabletter med direkten! Uuch, vad ont det gjorde.. Bölar nästan! Hah..

Jag måste också säga att jag älskar min nya mobil! I do! Tack så jättemycket Pappa!♥

Nu har jag inget mer å säga. Istället tänkte jag att jag kunde lägga upp några bilder från i lördags, grattis igen Emina!

Men eftersom att det inte går så bra med blogg.se just nu så får det bli en annan gång! Kram.

Några tankar innan jag drar ut.. heheeee

Hello. Jag känner inte för att blogga som ni ser, känns som om jag "växt ifrån" bloggen. Men eftersom att ni fortfarande läser, och då menar jag inte en eller två personer utan flera stycken varje dag också.. Så känner jag mig lite tvungen att fortsätta skriva.. heheee...... Åh, vi får se hur det blir.

Den senaste tiden har jag iallafall bara legat hemma och degat, har varit sjuk. Varit hemma hela vecka från skolan (förutom måndag). Jag har fått en förkylning i min ena tand som gjort att hela mitt ansikte svullnat upp. Om ni läser inlägget under som min storasyster skrivit, haha! Så ser jag ut som Grinchen. Fast nu har det faktiskt lagt sig, det är ju kvar såklart men inte lika mycket. För någon dag sedan var hela ansiktet uppsvullet och ena ögat kunde knappt titta.

När det väl började bli jättemycket så blev man såklart lite orolig och tänkte gå till akuten. Men eftersom att det tar flera timmar, då menar jag runt fem - sex timmar! Tills personalen verkligen kommer fram till vad som hänt, kan även bara säga "ja, det är inget fel på dig" efter flera timmars väntan.. Hur vet jag det? Jo, sist jag var där väntade jag i sex och en halv timme på att få mitt resultat, vad var resultatet? Jo, att inget var fel! Tss, snälla! Som om inget är fel om man har ont i hjärtat ungefär varje dag?! Jaja.. Så vi stack till tandläkarn eftersom att det var tanden jag hade ont i.. Där gjorde han en kontroll och sedan fick jag ett recept på tabletter som jag skulle hämta ut hos apoteket.

Så nu tar jag tabletter varje dag, tills jag ska på undersökning hos tandläkarn igen. Går på pencilin, 6 tabletter om dagen. Nice va?! Detta betyder då att jag inte får dricka någon alkohol alls idag, fast det klarar jag såklart. Haha! Precis som om jag är alkoholberoende. Nej, skojar bara... Ville bara berätta att jag inte kan dricka ikväll, så någon kan bli sur?;) Haha.. Nah, jag har alltid kul med coca cola!!! :) Hehe...

Plus att jag jobbar imorgon, så ah you get it.. Min kväll blir easy. Ska bara rota fram något ur garderoben, som man kan slänga på sig och dra.. Orkar inte alls vara "snygg" idag.. Blir bara något man hittar och om jag ens orkar fixa till håret så blir det nog små pyttelockar. Hehe! Nej, jag är så lat!

Struntsamma, det är nog dags att börja rota nu om jag ska kunna hitta något inom dom närmaste timmarna.. Hehe..... Hoppas ni har det trevligt ikväll! (Så tänkte jag såklart skriva : vi får se om ni får se ett inlägg här när ni vaknar imorgon. Men det får ni såklart inte eftersom att jag befinner mig på jobbet då. Synd va?!) Haha! Istället skriver jag: Vi får se om ni hittar ett inlägg här imorgon runt fyra-fem tiden imorgon, efter att jag slutat jobba!

Nu ska jag sluta skriva min roman och istället lägga in någon bild så inlägget blir lite roligare att läsa. Hihi! Ha det bra nu, kram!

Bilderna är tagna sist jag var ute, förra helgen då (:

amelas lovely syster bloggar!!!


hellluu doggs, amelas syster här =)

vi sitter och småtjafsar lite nu innan vi ska ut, hon sitter med´sin 3310a och skriver sms och klagar på att den e konstig men i slutändan är det bara hon som är lite tröög och konstig också. iafl, hon vill inte gå in i duschen så hon kommr vara lite ofräsh av sig själv ikväll bara så ni vet, ni som kommer till festen!
så om det luktar lite konstigt kan det bara vara gara som råkat gå förbi er..  Hon ska också ta med sina tabletter dit så om det ser lite wierdoo ut att hon sitter och små knarkar så är det bara hennes tabletter för hennes grinshen ansikte !!!  Nu sitter hon och funderar på vad hon ska ha på sig, lägger fram märkliga kommentarer och kan inte tugga tuggumi, fortf pga hennes grinshen huvud men det går snart över hoppas vi. nej nu ska jag gå in och dsucha, man vill ju inte lägga spåren efter gara direkt.. här ska man vara ren och fräsh och goodloocking, yeey.

det var allt för mig denna gången.


but remember, I WILL BE BACK!!!!


i am flying



Längesen, ha? Hehe!!! Nej ska inte larva mig nu, här är en superskön låt som alla säkert redan hört. Men jag gillar den! Ah, just nu sitter och ser på paradise hotel och mår inte så jättebra.. Ska strax lägga mig för att sova, får se om det blir skola imorgon. Kanske mår man bättre imorgon, you never know! Åh vad jag tycker om att prata engelska nu, heh.. Gör det typ NÄSTAN varje dag nu, and i love it.. Kram!

RSS 2.0