Juli 30, 2010

Hejsan! Har inte skrivit, har inte haft lust. Vet inte varför men innan älskade jag verkligen att blogga, skrev flera gånger om dagen och nu kan jag inte ens ta och skriva ett litet inlägg om dagen! Synd.. Tänkte att jag kunde skriva lite iallafall..

Jag dör snart, jag orkar inte vara utan min pojkvän längre. Han e så bäst, kunde prata med honom om allt, var med honom varje dag och det är så svårt nu när man var med honom varje dag och nu kan man inte ens se honom.. Jag vet inte hur jag kommer klara av att vänta i ett år för att få träffa honom, om inte längre.. Det måste vara något.. För sist vi var i Bosnien, för två år sen alltså.. Så tyckte vi om varandra och vi umgicks rätt mycket. Nu, två år senare började vi träffas direkt och det blev vi två. Han är verkligen underbar! Pappa planerar bröllop redan! Hahahaha.. (på skoj alltså) Aja, det är bara till att göra massa grejer som inte får en att tänka på honom och som får tiden att gå fort, så att det kan bli sommar 2011 så vi kan åka igen, om vi nu åker nästa sommar!:( 

Aja, förrigår gick jag in till stan en liten runda, hittade några söta kläder.. Igår åkte vi in till Malmö och där hittade jag sjukt snygga kläder!!!!! Sen kom även Karna hem till mig, pratade och skojade lite. Oj, glömde att jag också jobbade igår. Första gången sen jag kom tillbaka från hemlandet. Kändes jobbigt, blev helt trött och döööd.. Och så jobbade jag idag, nästan hela dagen. Om jag inte är döööd nu?! Ah, nu tänkte jag lägga upp bilder på kläderna jag handlat, PUSS. 

Orkar inte, det hackar och internet stängs av och massa grejer. Får damp!!!! ;P Puss...

Hellou

Hoj! Längesen ju, var nästan 4 veckor sen som jag skrev sist. 3 veckor och 4 dagar om jag ska vara exakt. Jag skrev att jag skulle höra av mig när jag kom fram i Bosnien, men det blev inte så. Jag var för upptagen, hade för roligt för att sitta vid datorn och skriva i bloggen. Sorry for that! 

Jag orkar inte skriva allt som hänt, men om dagarna var vi inne för det var för varmt utomhus. Vi lekte med vår älskade lilla kusin som har ett år! Så himla söt! Sen lite senare vid sex-sju tiden gick vi ut och umgicks med de roligaste! =) 

Onsdagar var det "igranka", love it. Älskar att dansa även om jag inte kan så bra, haha.. Aja, jag orkar inte berätta mer. Jag kan bara säga att jag hade det underbart

Btw, jag fick några kommentarer medans jag var borta, jag har verkligen ingen ork att gå in på era bloggar och kommentera där. Tar hundra år! Sorry, inget illa menat men jag gör det här lite snabbt. 

amanda om Saknar Stockholm:
Åhh, tröjan ♥ ge mig!
Vart haru köpt den? :)
24 Juli, 23:20  
ebba♥ om Ny favorit:
MILAN STANKOVIC ÄR DEN HETASTE MANNEN EVER!
18 Juli, 17:29  
Jasna om Tonight:
Aha okej :D jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, du var nog länkad någonstans eller nåt xD nej jag har inte sett TH men det är min största dröm :D
Amanda: Jao, i love it! :) Jag har fått samma fråga några gånger nu, min TH-tröja som Bill designat är från deras hemsida. www.tokiohotel.com! =) 

Ebba: Okej, inte den hetaste direkt. Haha, alltså han ser ut som en förlåt men homosexuell fast ändå är han så himla snygg.. Vet inte varför men jag gillar honom myyycke!:) Men att han är den hetaste ever är lite att ta i! :) 

Jasna: Oj, okej? Det var något nytt, hehe.. Inte? Det får du göra!:) Jag längtar och väntar tills de kommer till Sverige igen! =) 

Puss på er! 

Tonight

Heyy! Ligger och ser på Pippi som är på tv just nu. Orkar inte göra så mycket även om det finns massor som måste göras. Igår natt mådde jag sjukt dåligt, spydde och allt. Sorry men ;P Haha.. Så idag är jag inte så speciellt glad av mig, mår lite sådär. Men jag ska inte deppa! Ikväll åker vi! Båter åker ikväll, sjukt kuuuuul! :) 

Mitt är packat, nu väntar jag bara på att toaletten ska bli ledig så jag kan duscha och fixa det sista inför resan. Sen när pappa kommer ska vi försöka få ner allt som ska med, hoppas verkligen vi får ner allt. Haha! 

Ah, detta blir det sista inlägget för jag kommer inte ha tid till att skriva mer innan vi åker. Kommer heller inte skriva under hela morgondagen i med att vi kommer åka bil hela tiden, sen vet jag inte säkert om det finns en dator där vi ska övernatta imorgon kväll. Men ja, vi får helt enkelt se! Det tar två dygn att komma fram, så jag undrar hur jag kommer klara mig utan dator i två dagar! Aja, nu ska jag göra annat. Puss! 


Blablabla

Hoj! Orkar inte skriva något nu, är hur trött som helst men det gör inget för nu ska jag städa undan här hemma lite snabbt. Ha det fint! Puss.

Shopping

Heej! Nu har jag kommit hem från en skön dag i stan. Fröst drog vi direkt till Mc Donalds där jag åt en fet meny, Big Mac Meny + meny, + en extra hamburgare i sidan om. Alltså, ja ni fattar direkt när jag skriver detta.. Hur mycket mat får jag i mig egentligen? Haha, inte klokt. Men jag gillar mat! Okej, jag är sjukt kräsen men när det är mat jag tycker om så är det inget snack om saken! När jag väl känner för det såklart, ibland brukar jag vara hungrig men orkar ändå inte äta..

Iallafall, för ett ganska bra tag sen hade jag köpt ett par sjukt snygga solglasögon från Gina Tricot i Malmö. Dom gick sönder någon dag efter, sjukt! Efter den dagen har jag letat efter samma glasögon sjukt länge, dom har tagit slut överallt! I trelleborg hos Gina Tricot, fanns ingenstans här i stan.. I Malmö, H&M hade inga liknande, Gina Tricot hade slut på dom.. Ja, ni fattar.. Men idag så gick jag förbi Glitter och där fanns dom! Inte exakt likadana, för dessa jag köpte idag har lite ljusare "glas". Men jag gillar dom! 

Här är dagens shopping - allt åker med till Bosnien!

JAG ÄLSKAR JEANSEN!!!!:D

I know, bh'n ska inte synas och verkligen fel färg på den också! Haha, men jag skulle bara se om det passade, inte lönt att byta bh då:) Bilden under, huh.. Man ska verkligen inte ha en rosa bh! Hehehe... Men snygg klänning! Passar perfekt!


Haha, här har ni! ;D 

Ska vi se här då, 
Leggins - Nelly (fick dom idag)
Jeans - Nelly (fick dom idag)
Blommigt linne - Veromoda 
Svart klänning - Nelly (fick den idag) 
Vit söt klänning - Nelly (fick den idag)

Sen har vi små grejer, 
shampo
balsam
borste
örhängen
lösögonfransar
tops
bomullstussar
hårspray
solglasögon
Allt det, från H&M. 

Vet inte om jag missat något, i hope not! PUSS

Körlektion

Hejsan! Jag hinner inte skriva mycket så jag skriver några meningar snabbt! Hoppas allt är bra med er, här är det great! Först blev det stan för några ärenden, sen blev det körlektion. Gick bra!! =) Därefter gick jag hem för att hjälpa till med packningen, är snart dags vafan! ;D Så nu orkar vi inte längre, gör lite senare också. Men nu ska jag iallafall ut för lite mat, döööör av hunger! Sen hade jag tänkt ta mig en glass också, finfint väder! Kanske går en runda i stan också, man vet aldrig med mig;) Ah, nu ska jag draaaaa! Ha det super! PUSS.

Har på mig några studentpresenter! =) En söt ring, klocka och ett jättefint armband + ett halsband! Gullig jag är som minns vem som gett allt, även om jag drack som jag gjorde hela den underbara dagen! (A) Haha. Nu går jag, PUSS igen!


RSS 2.0