Min nya snygging*

Hello Guys! Vill ni veta vad jag gjort? Hehe... Igår skulle jag ju köpa en ny mobil, aight? Jag är supernöjd och den är jättejätte fin tycker jag! Det fick bli en vit, hihi.. En vit mobil (A). När jag köpt den och pappa hjälpte mig med vilken som var bra, eftersom att han har en likadan fast i svart. När vi var klara så sa vi hejdå och så gick jag och Selma till G där M tränade dans och catwalk, såklart var man med och testade lite. Hehe! Jag har en video då jag och E går catwalk, HAHA! Snälla någon, trodde inte man såg ut så. Det ser seriöst ut som om jag har bråttom till bussen eller något.. Okej, jag går nästan alltid fort när jag väl är ute och går eller om jag ska någonstans. Men vafan, jag behöver inte överdriva? Hahaaa.. Jag är inte klok.. .

Iallafall, efter det så kom stora syster och hämtade mig så åkte vi in till malmö. Åt på Max, såå goott! Efter att ha varit där borta en stund så åkte vi hem igen, eller vi stannade ute lite efter också. Fast det började regna jättemycket så vi åkte hemåt.

Just nu sitter jag och är sugen på en Mudkake, mmmm.. ... . Ja, vet ni något gjorde så jag fick vakna lite tidigare idag igen. Hehe! Mamma kallade för att jag skulle hjälpa med tvätten, så jag for upp! Haha.. Så nu har jag hunnit tvätta lite kläder, ätit frukost och lite mer. Tänka sig, istället för att sova lite till så har man hunnit en del ändå! Det är ändå helt sjukt, ändå vill man bara sova mer. Sen har man ju mer tid till annat nu också, vilket är skönt och jag borde sätta igång direkt men vet ni. Jag ska lägga mig i min sköna säng och ligga lite till. Hehee... ..

Just ja! Ska visa min snygging!=)

Det som "sticker ut" längst ner på mobilen - plast som redan håller på att gå av.. Heheeee...
^Mumie.


Mars 30, 2010

Goodmooorgon!=) Oj, la ni märke till att det blev två inlägg på en dag?! Sjukt! Haha, jag hade tappat helt för bloggningen. Eller, jag ska inte säga helt för det har ju kommit upp ett inlägg i månanden eller något? Kanske oftare, jag vet inte. Men jag har ju inte slutat helt. Nu har jag kanske fått tillbaka "gnistan". Haha! Men man vet aldrig! Det kanske bara är idag!=)

Vad är planerna för idag då? Idag har vi planerat att shoppa på stan, jag vet inte om det blir här eller var det blir. Men jag vet att jag är riktigt sugen på att shoppa, längesen sist ju! Och jag köpte inte mobilen igår eftersom att min pappa skulle kolla en annan först. Men idag ska jag få med den hem, för jag står inte ut med 80tals mobilen längre. Hehehe..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på MTV och funderar på om jag ska börja fixa mig eller inte? De två sovmonstren sover fortfarande och går inte att väcka! Haha.. Varför ska jag alltid vakna tidigt när vi har lov? Det är då man ska sova så mycket som möjligt och vila ut. Men näää, inte här hos mig! Fast idag kan jag faktiskt skylle på att A väckte mig med hennes sms, hihi! Då blir det inte ledigt hela veckan nej. Får jobba på torsdag och sen blir det lördag också. Men ändå rätt skönt!

Ja, hm. Vad ska man ha på sig idag då? Rätt fint väder verkar det vara.. Jag orkar inte lyfta på röven för att titta ut genom fönstret. Men jag ser att det är ljuust och fint, hör fåglarna också här från hörnet. Haha! Får bara hoppas på att det inte försvinner nu.

Ååh, nu fick det mig att längta och sakna sommaren! Bosna i Hercegovina, ta mig dit! Jag vill diiiiiiiit! ♥


Bild från förrförra lördagen, konsert - Dado Polumenta.


RÖSTA PÅ MIN BIKINI!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=5vpBI5eOHrJv17t9Fy7pvorOCjmkLWrFGXEO#bikiniGallery
rösta på min bikini, inte världens finaste men whatever(:



Efter jobbet gick jag till.... (GYMMET?)

Vad tror ni? Igår efter att jag slutat jobba, tror ni jag gick till gymmet? Vilket jag borde? Nej, såklart inte. Jag gick till ICA för att handla skräp. Hihi!

Ska smaska i mig lite av det snart, men först ska jag duscha och sen börja fixa mig lite. Idag vill jag till stan, har inte varit på stan på sjukt länge! Då menar jag inte att jag gått förbi eller något. Jag har varit inne på valen men det är bara då jag ska till praktiken i full fart framåt! Haha.. Hinner ju inte titta på något.. ;( Så idag vill jag dit, eller jag ska dit! :)

Ni vet att jag fick en ny mobil, för kanske en månad sedan? Eller något där mellan.. Iallafall, helt plötsligt kunde ingen nå mig och jag kunde inte nå någon så jag har gått runt med den nyaste Nokian! Hahaha... (Då menar jag den första mobilen på planeten) Haha! Men idag ska jag ju till stan så jag tänkte att jag likabra kunde kika in hos Expert för att titta på deras mobiler, kanske köper mig en där? Jag måste ha en nyyy! Orkar inte med Nokian. ;(

Sen hade jag också planerat att fika på s&b, ofc! Och så kanske jag hittar något fint inne på Valen, man vet aldrig;)

Fan.. Jag skulle ju till körskolan också? Åh! Så mycket att göra men inget man orkar göra! :( Vi får helt enkelt se när jag går dit... Och gymmet också.. Plugga? HUUUUHHHHHH!

Nu ska jag duscha, pusspusspuss.
Går inte att ladda upp någn bild nu, typiskt!

Mässa-konsert

Hej! Längesen? Nääe, inte så värst? Haha.. Skojar bara, torr humor.

Hoppas allt är bra med er, här är det alles okej! Har precis tittat på Bella & Tyra show, great. Efter det duschade jag och nu gör jag inte så mycket. Jag känner att magen ropar efter mat, kanske dags att få i sig något? Idag har jag även funderat starkt på att verkligen ta tag i mitt liv (hur många gånger har jag inte sagt/skrivit detta innan?!) men det är verkligen något jag måste göra!

  • Gå till körskolan och börja snacka där!
  • Börja gymma, minst en gång i veckan!
  • Börja spara pengar!
  • Leta efter balklänning!!!!!!
  • LETA EFTER STUDENTKLÄNNING!!!!!!!
  • (finns säkert fler grejer, inget jag kommer på nu men vi låter det stå såhär än så länge!)

Hmm, imorgon blir det praktik typ en hel dag ångest och efter det får vi se vad som händer. Det är fortfarande inte planerat än och inte bestämt men vi får helt enkelt vänta och se! Jag hoppas bara på en grej! Em, ja jag är shoppingsugen! (Spara pengar, var det va?) Men något litet kan det bli, hehe..

Okej, ska vi säga såhär att nu när Aprilmånad kommer, då måste jag ha gått till körskolan (någon gång under April, om inte detta blir av vet jag inte vad jag tar mig till!) och att jag måste ha gått till gymmet, åtminstånde någon gång så jag kommit igång iallafall!

Vilken onödig grej jag gjort! Att jag gått och försökt få med en kompis för att börja gymma med mig, när det väl blev bestämt och när man själv redan skrivit under och allt så blir man lurad *wiho*. Därefter drar man inte dit mer! Jag var där, seriöst tre gånger efter att jag blev medlem, after that.. Noothing.. Blev medlem i Januarimånad, räkna ut själva.. Och ett år måste man vara medlem, yeeyy.

Ajaja, finns inget att sitta och tjura för, antingen går man dit eller inte. Får väl dra dit röven någon dag, i livet... .

Naj, nu tänkte jag visa bild från Mässan i lördag - vilket gick såååååå dåligt! Sen tänkte jag sova, pusspuss!


Haha! Här är vi, herregud.. Karolina var sjuk så hon kunde inte komma! Därför är vi bara fyra ;(



Efter att vi gjort så gott vi kunde "" så åkte vi tillbaka hemåt. Jag fick snabba mig med att duscha, fixa mig och allt och sen kom M med hennes gäng, så åkte jag och S med. Det blev konsert i Malmö, denna gång Dado Polumenta! Jag somvanligt har inte koll på bosniska artister, jag vet bara vem de bästa är haha! Jag har berättat det innan, Boban Rajovic och Dino Merlin och några få till. De andra känner jag inte till, inte om man säger namnet iallafall! Jag måste se bild på de för att jag ska veta vem de är. Hehe!! Men detta är bara för att jag inte lyssnar så mycket på deras musik, vilket jag tycker är synd! För det är därifrån jag kommer, det är vad jag ska lyssna på. Istället har jag fastnat för rock. Alltså, jag är inte personen som är "ÅÅÅ ROOOOCKK" och att jag sminkar mig på ett visst sätt. Jag klär mig som jag känner för, men detta betyder heller inte att jag inte lyssnar på annat (har även berättat detta flera gånger innan) utan jag lyssnar på allt möjligt! Iallafall, efter denna kvällen var jag död. Shit alltså! Mina fötter!!!!!!!!! Jag brukar inte få ont i mina fötter för jag har blivit van med att ha klackskor men shiiiit.. Denna gången hade jag mina älsklingar (ni vet de jag visade bild på, som jag inte använt förutom en gång bara?) guud, vad ont jag hade! Nästa gång har jag de jag annars brukar ha. Perfekta! Hehe. :) Blir kanske på lördag!


I get down on you

Gosh, jag dör för låten! Sitter och lyssnar mina älsklingar Tokio Hotel, njuter! Blev jätteglad idag när jag såg deras reklam om deras konsert som ska vara i Serbien istället för Croatien:/ och detta var på bosnisk tv! Snacka om att jag blev överlycklig! Blir så glad när man ser dem :) Haha, speciellt när mamma tittar på tv;) HAHA!

Idag har jag praktiserat, fick pröva på kassan. Gick bra =) Efter praktiken träffade jag på en underbar människa som betyder så otroligt mycket för mig! Det var riktigt skönt att få träffa personen och se att den mår bra! <3

Imorgon blir det praktik men bara halva dagen och sen åker vi in till Malmö, jag och my Alien (elin) för fix inför mässa! Sen kommer killarna också dit, nu hoppas vi på att detta kommer gå hur bra som helst!:)

PUSS

dagens outfit

Tjao! Är hemma från skolan nu, det gick fort idag. Engelska B först, där gjorde jag klart ett arbete och skickade in det till läraren. Sen hade vi Svenska B, där fick vi tillbaka vår uppgift vi skulle lämna in i fredags, pratade även lite om den så vi förstod bättre. Efter det blev det redovisning i Samhäll, nu är jag hemma.

Det är jättefint väder idag, hihi :) Sitter och lyssnar på musik, på MTV medans jag kränger godis från hemmakväll, gott! Känner mig lite trött, kan vara för att jag inte la mig så tidigt igår 8-) Haha..

Ajaja, nu ska jag lägga mig här och glo på tv, ha det great så hörs vi när vi hörs.

Dagens outfit.


Dagens

Hejsan. Idag har jag städat här hemma och sen gick jag ut med syster, vi tog en fika på Systrar & Bönor. Jag måste säga att det var ett bra tag sen! Haha.. Sen satt vi bara ute i den efterlängtade solen, super härligt!

Tog precis bort ansiktsmasken och nu hade jag tänkt måla naglarna, fast jag vet inte vilken färg det ska bli denna gången. Svart igen, eller rött.. Eller något annat? Hmm..

Sen så har jag ett problem som jag ska försöka lösa imorgon, gosh! Skulle egentligen jobba på lördag men nu kan jag ju inte eftersom att vi ska på mässa där vi ska sälja vår produkt. Så jag får ringa chefen eller prata med henne imorgon.

Sen så måste jag prata med storasyster om körkortsgrejen, om hon hänger med mig nu någon dag. Måste ju ta tag i detta nu! Vågar jag?

Nu ska jag måla naglarna, see ya!

Today

Hejsan! Ni vet ju att jag var hemma igår, dels för det var studiedag men jag opererades också. Det gick bra! Jag trodde inte att jag skulle må så bra efter operationen så jag tog ledigt idag också, detta gjorde jag då för några dagar sedan. Men eftersom att jag mådde helt okej idag så gick jag till praktiken iallafall! Kändes bra att jag gjorde det för nu är det ändå över.

Sitter och lyssnar på musik, snart kommer det folk hitåt.. Lillasyster ska ha tjejmiddag här hemma, skoj skoj!

Nu ska jag hjälpa till här hemma, puss!

Dåliga bilder, men whaev! Orkar inte fixa för att ta bild nu, hah.. Ha det så bra nu gott folk!

110310

Hejsan! Eller ska jag säga Godmorgon till er som precis vaknat?;) Studiedag idag, så folk har nog inte ens vaknat vid denna tiden.. Inte alla iallafall, men man vet aldrig! ;D Varför jag är uppe så tidigt då? Hm, jo. Jag vaknade runt tio idag, för att jag skulle till tandläkarn för operation. Fyyfäään vad nervös jag var! Har nog inte varit så nervös på sjukt lång tid! Shit, säger jag bara..

Började först utan bedövning, därefter fick jag det och goosh där dog jag.. Haha, fyfän vad ont det gjorde.. Ph, men allt gick bra iallafall. Jag har lite ont nu men jja, ska lägga mig och vila lite för att försöka få bort smärtan.

Idag ska jag inte göra så mycket, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Ikväll är det ju Tyra & Bellas Show, ska nog ta och titta på det. Sen ska jag göra ett schema idag, för nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv.

Jag måste börja gymma igen, vad var det jag gjorde egentligen? Blev medlem för ett år och jag gymmade i tre-fyra dagar sen whups, där försvann suget! HAHA.. Det brukar ju hålla längre för alla andra, men för mig var det inget woho. Jaja, jag ska iallafall inte ge upp! Så det ska göras, nu ska jag försöka äta lite och sen väntar sängen. Fick ju ändå gå upp tidigt idag och jag har inte haft så roligt idag, så jag förtjänar lite extra sömn! (A)

Ha det great! Här är jag just nu.

Älskar ljuset som kommer in genom fönstret, gör mig till ett spöke.

Dagens



Wayyy guys! Jag är hemma från skolan, gör inte så mycket. Ligger bara ner, är så himla trött att jag kunnat somna när som helst men det får jag inte. Har massor med att göra idag! Åh, så skönt att man är "ledig" imorgon, har studiedag. Men jag ska ju på operation så wiho, im freee.. Not.. Jaja, får väl stå ut. På fredagen stannar jag också hemma, kommer nog inte må så bra efter det så jag kan gå till skolan/praktiken direkt dagen efter! Så jag stannar hemma.

Ja, ska vi se. Idag skulle vi ju ha ett prov, i arvsrätt. Jag hann inte plugga så mycket igår, läste bara genom det snabbt.. I med att det var Dating in the dark, DH, cuagar town (tror jag det heter, vet inte riktigt. Men en ny serie iallafall.) Sen var det också Christine efter, varför skulle man missa allt detta direkt efter varandra?! HUH?! Haha, skojar bara. Men jag läste genom det en gång sen tittade jag på alla dessa! =)

Men som tur var klarade jag det iallafall, tur att man har koll på vad som händer under lektionstid så man vet vad det handlar om iallafall. Lite iallafall ;P Haha.. Så jag blev godkänd, hon hann rätta det innan vi drog.

Nu har vi bara
* ett arbete om en konflikt
* ett arbete om Internet (engelska b - ival)
* "läxa" att svara på några frågor i rättskunskap
* börja med att läsa i engelska boken någongång
* en uppgift i svenska
Och allt detta ska vara klart * denna veckan & nästa, sista dagen är på onsdag då rättskunskaps frågorna ska in. Allt annat ska in tidigare, förutom boken då! Goosh.. .

Asså nej, nu slocknar jag när som helst! Kram på er.

Me today

Way guys! Har precis ätit, ja tog lite tid förvånade? Hah.. Nej men jag orkade inte äta, har inte ens ätit upp allt. Fast det brukar jag ju ändå inte göra.. Det vet Caaaroline om! Hehe. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, me wanna go out.

Jag tänkte att jag kunde visa er hur jag ser ut idag "kul va" medans jag väntar. (Är trött - vilket betyder att jag bara babblar på.) Hah..

Sitter och lyssnar på musik och gissa vilken som precis kom! Rihanna - rude boy, gosh i love that song!



Vad? Jag älskar ringar! ;D Hihi.. Många kommentarer om det idag, shuuuiit! =) & ja, Amela har svarta naglar igen, me lovelovelove. Älskar att kunna ha nagellack, jobbigt när man ska jobba på ett ställe där man inte kan ha sånt. Speciellt inte heller ringar.. Ja ni fattar! ;/ Men denna veckan är jag ledig, förutom lördag då det blir badhuset. OM jag orkar & mår bra, operation på torsdag..


This is stupid, i'm not stupid. Don't talk to me like im stupid. Im maybe dum but im not stupid.  Trallalala (8).

Plugg?

Hejsan! Har inte skrivit idag eftersom att jag varit i skolan och sen har jag storstädat vårt rum, då menar jag verkligen storstädat! Har tagit ner allt från hyllorna, slängt onödiga grejer som jag inte ens använder. En hel sopsäck har vi samlat på oss! Haha, herregud! Men, nu e jag nästan klar och nu tar jag en liten paus. Ska ta och äta något nu eftersom att jag är ganska så hungrig, har inte ätit sen skolan. Fatta! Heheee..

Jag har ett prov imorgon i Arvsrätt, mest uträkningar ska det tydligen vara så det måste jag öva in lite.. Men problemet är att jag inte har någon lust, hih (A). Vi får se hur det blir!

Medans jag städade tog jag också kort på mina shueeez... Seriöst, HAHA! Alltså, gämför mina 7 par med Kenzas typ, flera hundra? Haha.. Woho! Nej men allvar, jag fattar inte hur hon kan ha så många, använder hon ens alla? Jag som själv har sju par använder inte ens alla.. Sjukt! Ska börja använda alla lite då och då! =)


Dessa hänger oftast med mig ut. Sköna & lätta att gå i!=)


Favoriterna! Har bara använt dessa en gång bara, på storasysters fest. Nu tycker jag att jag ska skärpa mig och använda dessa också (alla egentligen) men dessa ska ut nästa gång! (Om jag inte tar andra förståss) HAH... Jaja :/ Anledningen till att jag inte använder dessa är för att de var lite större i storleken, 38 har jag i alla andra förutom de jag brukar använda är 37. Men dessa var lite extra stora, vilket inte är så kul!:(

<3

Hejsan. Sitter och tittar på Svenska Hollywoodfruar, haha oh gooosh! Maria, slowmotion?! Snabba på med talkandet vafan.. Hehe, blir ju galen.. Ddddeen hääääääär sseer ggaanskaaa fliimssiiiiiig uuuuuut... SHIT! (hon sa så precis) HAHA... .. .

Ah, ska fortsätta glo, och sen blir det sooooova sova sova. Ha det bra!

Jag längtar tillbaka till förra veckan, till Tokio Hotel konsertena!


Min & F's bild!

The Internet

Hoj! Sitter i skolan nu och håller på att skriva ett arbete som vi fick idag på Engelska B! Jag är i full gång och tänket att jag lika bra kunde skriva några rader här, ni vet ta en liten paus. Hehe... Jag skriver ett arbete om Internet, vad som är bra och vad som är dåligt med Internet. Spännande! Hehe;D

Idag har vi inte många lektioner alls, fast det har vi typ aldrig heller. =) Men efter denna lektionen är det iallafall Svenska och sen lunchar vi, därefter blir det samhäll och där ska man sätta igång och arbeta ordentligt idag, har jag bestämt mig för! Haha. Fan vad duktig jag känner mig, jag tycker att det var en skitbra ideé att vara borta i nästan en hel vecka och sedan komma tillbaka till skolan med mer engergi än vanligt och börja arbeta som man ska och inte så som innan. Då man mest ville skjuta upp det några dagar, tills sista inlämningsdagen kommer, typ! Haha.. Nu ska jag köra hårt!

Så, några rader blev det. Jag vet inte vad jag ska göra idag efter skolan. Vi får se! Men jag tror jag ska ut en runda. Och nu ska jag ut häriifrån, från denna sidan!

Ni får ha det greeeat, vi hörs när vi hörs!:)
Finaste människan!


203..... ;)

Stackars stackars lilla människa!
Märker du inte att jag ignorerar dig
och dina kommentarer? Jag har
dipp IP nummer och jag är inte
dum i huvet, lilla du. Orka liksom?


Idag

Hej! Har kommit hem nu, från jobbet och jag känner mig inte alls bra! Mår jättedåligt. Uuuh... Men eftersom att jag typ dör av hunger så måste jag resa mig upp för att få något i mig. Går knappt att resa sig så dåligt som jag mår just nu. Ah, jag ska inte sitta här och klaga..

Idag har jag iallafall jobbat, inget annat.. Kom ju nästan precis. Och idag funderar jag på att bara vara hemma och vila, inte så att jag kommer orka gå ut. Ska kolla om det finns något skoj på tv ikväll som jag kan vila till. Har ostbågar här hemma som jag ska proppa i mig ikväll med läsk! =)

Yo, guys! Jag skulle ju berätta om min lilla trip! Haha, fast det är så sjukt mycket så jag orkar inte, hih.. Jag har en annan blogg där jag skriver grejer & grejer. Heheehee.. =) Men ja, jag kan ju bara säga att jag var i Stockholm igen, andra gången. Och även denna gången var det för att se Tokio hotel, my love! Jag är så sjukt lycklig! Jag har sett mina idoler, världens bästa killar! Så vackra alla är, guuuuuuuud.. Jag vill göra detta varje dag! Att stå och sjunga med, titta på världens finaste killar och bara njuta av konserten! Men jag kan säga att man blir helt död i kroppen av allt köande! =) Haha.. fast det gjorde oss inget, hiiiihi. <3 (Jag kan & kommer lägga upp bilder någon gång, jag vet bara inte när.)

Igår var jag ute lite, längesen! Haha, vi åt på Viking, blev kebabpizza för mig och sen gick vi runt lite. Nice!
Här är gårdagens klädsel.


& här e jag nu.

They're telling me its beautiful.....

.. and thats just what it is! Jag har inga ord, för hur vackra och underbart tallangfulla de är, Tokio Hotel. Där sa jag det! Jag har varit och sett Tokio Hotel, 2 times. Så sjukt! Första gången, herregud.. Vilken rysning jag fick, så fort killarna kom ut, fick jag en rejäl rysning!

Jag vet inte varför jag håller på och skriver här, jag har brottom som attan! Jag har inte varit hemma på hela veckan, förutom i tisdags. Därför har jag inte heller skrivit! Men jag tar igen det, men det kommer inte hända ikväll.

Kan säga att jag kom hem idag klockan fem, 17.00 var vi på Övre, jag & F! Trevlig liten resa! =) Jag lovar att berätta ALLT! Men nu ska jag ruuusa och föna håret & fixa mig, ses imorgon AFTER work! (eller innan om jag vaknar tidigt, hihi.)

Ha det bra!
Jag är lycklig!

Desperata hemmafruar

Woho! Sitter och ser på Desperata hemmafruar, love it! Trodde att jag skulle missa dagens avsnitt, men nope!:) Im glad! Efter det börjar någon ny serie, den verkar grymt bra, visas på kanal 5.

Har precis tagit en dusch och ser då på DH. Nu ska jag fortsätta glo innan jag missar hela! ♥

Ny kamera

Hojhoj. Sitter just nu i vardagsrummet och gör inte så mycket, musik för det mesta. Idag har jag bara varit i skolan och inte så mycket mer, hah. Ska se om det finns något skoj på tv ikväll för jag känner verkligen att jag måste vila ut, så det passar perfekt med tvtittande och sedan att sova. Men några grejer måste lösas innan jag kan slappna av, pouh.. .

Vet ni, jag har en ny digital kamera. Vad betyder det? Jo, att det kommer komma massor med bilder! Kanske varje dag, fast det tror jag inte att jag orkar. Haha, vi får helt enkelt se. Eftersom att jag tvunget ville ha en kamera så ville jag ha den såklart så fort som möjligt, i söndags ville jag köpa den på Expert men såklart skulle de ha stängt på söndagar. Igår kunde jag heller inte köpa den eftersom att jag var i Danmark hela dagen, bokstavligt talat. Hela dagen! 05.00-01.30 dagen efter. Men jag överlevde! Hih, iallafall. Så istället för att vänta till idag, haha! Så bad jag lillasyster att köpa den åt mig, gav henne pengar och ja när jag kom hem låg den på min säng.. Den var så gullig, låg där och väntade på mig.. Hahahha, skooooojar! Gud.. Uttråkad människa! Jag har iallafall testat den och den är sjukt bra! Jag behövde ju inte testa den egentligen eftersom att F har en precis likadan kom vi fram till haha! Fast min är silver och hennes är svart. :) Jag hittade även att man kan redigera sina bilder på kameran, det kan man säkert göra på flera andra eller alla?! Men jag har inte koll! Haha, jag blev seriöst chockad över hur bilderna blev förändrade. Alltså, inte säger jag att man har dålig hy, absolut inte. Men när man tar bild och sedan ändrar den. Så sparas orginalbilden också, när man sedan gämför bilderna. Seriöst, man blir ju nästan rädd!:/ Haaha.. Don't like it, ska helst vara orginal! =) Men blir bilderna fula kan man ju alltid piffa upp dem lite med annan skärpa, kontrast med mera. You know! ;)

Åh, sitter och tittar på nyheter.. Jag gillar inte nyheter, det är så sorgsamt när man hör allt farligt här i världen. Man blir alltid så ledsen och arg inombords, man vet inte vad man ska göra åt allt som händer. Sedan att allt farligt som händer, kan man ju inte göra så mycket åt förutom att försöka skydda sig så mycket som möjligt. Stanna inomhus och sådana grejer, fast det är ju inte så kul att sitta inne hela tiden. Ai?

Nu ska jag göra annat, kramkram.


Kunde inte ta kort på kameran med den, hah! Så det fick bli såhära.
Ja, jag vet att jag kunnat fota med webcamen, men orka så dålig bild?
Ni ser ju så bra på denna bilden, visst?:) Och ni ser redan hur bra bilden blir! =)


Jag igår i Denmark, Copenhagen 010310.♥ Glad och förväntansfull!
Denna är från F's kamera, alltså likadan. Lite småsuddig men skitbra ändå, visst!=)
Har flera stycken från igår, men jag tänker inte lägga in bilderna än. Det får
bli en annan dag. Ni kan vänta!=)


SHIT

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan, mår helt plötsligt inte så bra. Fick helt plötsligt något som gjorde att jag nästan skulle svimma, blev helt varm och ont i magen? Hm. Kan bero på igår? Hah! Jag har som sagt inte bloggat, som ni sett.. Det beror på att jag var i Danmark hela dagen igår, skitkul!

Detta får mig att tänka lite..
"Var inte rädd för att fråga om någonting som du inte trodde var möjligt igår. Det finns stora möjligheter för dig att vinna gehör för dina åsikter och dina idéer, om du bara vet hur du ska lägga fram din sak. Idag står stjärnorna på din sida och hjälper dig med detta."
www.google.se - dagens horoskop zodiaken.
Detta är dagens horoskop, 2/3 - tisdag.

Asså detta passar exakt in på vad jag har att göra idag och om jag vågar, eller ska.. Ska jag? Det står ju där, klart och tydligt att jag inte ska vara rädd.. Igår var jag skit orolig.. Det står att det finns stora möjligheter för mig att vinna... Ska jag? Asså sjukt! Jag vill ha storasyster här som kan ge mig rrååååååd! Ska kolla om hon finns online på msn eller facebook.

Jag är fortfarande inte redo att berätta, att gå ut med det. I will still wait.

Okej, nu blir jag lite rädd.. Kollade precis dagens horoskop för morgondagen, vad hittar jag där?
"Du har en lat och skön dag till ditt förfogande. Bekymmer och vedermödor, som ju till stor del alltid är självförvållade, har du lämnat därhän. Du kanske har tagit några dagars ledighet? I vilket fall som helst förefaller din situation avundsvärd för många."

Seriöst, vad är detta? Ska jag vara glad? Eller ska jag.. Vad ska jag? Nej, nu är det bäst att jag letar efter syster på internet, hah. Kram.


RSS 2.0