Några bilder


Detta var på D's födelsedagsfest, var skitkul!


Några bilder jag tog..

Min älskling! <3


Testade klänning inför nyår, tror det var 2008?


30 november, 2010

Omg, är det den 30 november reeeeedan? Det är ju helt sjukt! Snart är det min födelsedaag! Asså jag förstår inte hur fort dagarna har gått. Jag förstår inte att det är december imorgon? Även om det är snö här? Förstår inte, tänker att det bara är september eller oktober.. Helt sjukt! Dagarna bara flyger förbi. Förstår inte! Blir nästan rädd vafan..
Jaja, jag har iallafall precis kommit hem från en körlektion som gick bra. Nu har jag inget alls planerat inför kvällen, eller jo.. Tv ikväll! Haha.. Favorit serierna är ikväll såklart. Simpsons, Family Guy, Paradise Hotel, Desperate Housewives, Cougar Town, The Middle! Jag bara älskar tisdagskvällarna! =) Får gå och handla något gott inför ikväll, fast när jag säger något gott.. Då tänker jag på något gott, choklad och såå. Men jag vill ha äpple och sånt? Något nyttigt. Skumt! Haha.. Jag vet inte vad som hänt med mig, men jag blir alltid så sugen på att tugga på något på kvällen då man tittar på film eller något liknande. Och varje gång jag tänker att jag är sugen på något så tänker jag på ett äpple.. Varför kommer ett äpple upp i mina tankar? Aja, får ta och köpa något nyttigt då. Eller så hittar jag något här hemma, har fullt med frukt här hemma. Jag vill helst inte ut i detta vädret, mina öron fryser ihjäl ju, även om jag har mössa.
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på muuusiiiiik.
Kram!
Vi två i somras, haha denna kvällen var dödlig!

29 november, 2010

Helloooo.. Shit, det verkar aldrig sluta snöa här ute? Sjukt! Idag har jag iallafall städat här hemma och sen blev det dubbellektion ute i snön, shit.. Efter det blev det jobb på badhuset och därefter åt vi ute, på kebabtorget som vanligt. Nu är jag iallafall hemma och har precis kollat på Paradise Hotel och nu är det Brooke knows best, får se om det finns något kul på tv ikväll. 

Måste bara säga att min pojkvän är så jävla sexiiiiig! Hahaha!=) 

Ha det great.


Dagarna flyger förbi

Hejsan! Idag har dagen gått så himla fort, nu är det redan kväll och det är snart dags att lägga sig? Sjukt! Dagen började med att göra sig iordning vid elva-tiden för jobb, började tolv och slutade kvart över sex. Snacka om att jag är trött nu! Ligger här i sängen och lyssnar på bosnisk musik. Har ätit, så jag skulle kunna somna nu när som helst men det vill jag inte för min pojkvän kommer in på msn ikväll. Fast fan vad skönt det hade varit att sova nu.. 

Imorgon har man körlektion, shit.. Blir rädd av bara tanken, köra på sånt här väder? Snö överallt.. Oh oh oh.. Åh, jag somnar snart. Haha, fan vad trött jag är asså! 


Jag igår med min sjukt mysiga morgonrock från KappAhl.. 


Bilder från gårdagen



It was so coooooooold!


KRÄM

Hoj! Jag ska berätta varför jag inte alls skrivit igår.. Dagen började med att vakna vid tio för att titta på våra bästa år och sen körde syster mig till körskolan där jag skulle ha körlektion. Det gick skitbra, blev så glad. Haaha! Gjorde en grej men vill inte berätta.. I will tell ya later!=) Iallafall, sen gick jag och mötte upp syster och så åt vi. Sen blev det hemåt, shit vad kallt det blivit. Fullt med snö också!! Iallafall.. 

När vi kom hem vilade jag lite och sen blev det dags för fix. Gjorde mig iordning, sen körde syster mig till Horizont där Kappahl-tjejerna väntade. Sen gick vi upp, fan vad kul det var asså. Vi sjöng och skrattade och pratade för fullt. Maten var helt okej (för att vara så kräsen som jag är). Åt varmrökt lax och potatis, men laxen var kall så det var inte lika gott som när den är varm. Men den gick ner iallafall och så tog jag lite ägg också, hehe.. Sen så beställde vi snapps (jäger) och cider. Sen blev det också gröt och chokladpuddig med sån dära saft och klementiner och grädde. Men jag tog bara chokladpudding med grädde. Efter det var det godis också som man kunde ta. Gott! 

Vid halv elva gick jag därifrån för att träffa upp de andra, sen blev det Kräm. Asså, vad har hänt med mig? Jag älskade att gå ut och ha kul, nu är jag en riktig depressmänniska. Haha! Jag dansade inte utan tittade bara på, vilket alltid är kul. Haha! Sen gick vi hemåt, i den kalla snööön.. Jag hade öppen tå i mina klackar så snacka om att fötterna var dööda när jag kom hem! 

Men men, sen idag så är jag ledig. Tänkte gå till badhuset för att jobba lite men orkade verkligen inte. Har ganska ont i mitt huvud idag, varfööör.. Börjar jag bli sjuuuk? Haha. I hope not! Aja, får se vad jag gör idag. Tror jag bara stannar hemma och tar det lugnt i min fina nya morgonrock som jag köpte på Kappahl igår, även en mössa och strumpbyxor kom med hem.

Ah, vi hörs! 


IDOL kvartsfinalen

Hejsan. Är hemma nu efter en fin händelse. Vi möttes utanför cafeét och körde direkt till Malmö Arena. Där handlade vi lite gott och sen satte vi oss på våra platser. Nu vet jag vad som händer imorgon, någon som vill veta? Hahaha.. "Hehehe"! Iallafall, det var riktigt skoj faktiskt, Peter Jihde var söt som alltid. Haha, love him! Han var sååå rolig. Stackarn! (En grej hände) Haha.. Men juryn var också där, alltså jag älskar Lajla/Leila(?)'s skratt! Hahaha.. Ja, vad ska man säga? Vem hejar jag på? Jag tror faktiskt att jag vill att.... Jay Smith sta vinna! Han är grym. Även om jag inte följt idol alls denna gången så, hehe.. Men jag såg i början av idol, lite bara.. Så ah. What eveeeeer. Jag hade det otroligt roligt iallafall! Tack Anna för chansen och tack ni andra som var med ikväll!=) 

Här får ni några bilder från ikväll. 


Malmö

Fy vad dagarna flyger förbi! Det var precis morgon och nu är det kväll. Men det går fort när man jobbar, blir bara att cykla till jobb och sen hem när det blivit mörkt igen. Sen samma sak igen, men imorgon händer en rolig grej. Fick ett sms av min dåvarande chef, från s&b om jag ville med till arenan imorgon och titta på genrepet till idol. Hallå, who doesn't want that? Haha.. Klart jag tackade ja=) Men först blir det jobb och sen hem för att vila lite, sen blir det malmö. Skoj!

Nu ska jag sova, kram.


SNÖ

Hejsan. Är hemma efter en lång arbetsdag som jag inte trodde jag skulle klara. Haha.. Började halv elva till kvart över sex, sen skyndade jag mig till Badhuset för att såklart titta på men fick ta uppropet där så inte fick jag vila så mycket. Haha.. Men nu är jag iallafall hemma och skriver med min älskling som jag saknar så mycket (även om vi snackat varje dag hittils) Hihi.

Jag har ingen lust att sitta här och skriva, haha. Kram!

Btw, det har snöat hos oss!!?? Omg..


Tokio Hotels nya låt

Jag typ saknar dom, inte så att jag känner dom det vet alla. Utan jag menar, man hör inte lika mycket som man gjorde innan om dom. Bara för de spelar mycket på ett ställe eller, land nu.. Så, ja. Annars, när de är här i närheten så hör man massor. Men men.. Lyssnade på deras nya låt som är underbar! Blir som vanligt alltid lika rörd i kroppen när jag hör älskade Bill's röst och själva låten är så bra. Gillar den! Här är den.. 



Sitter och ser på Paradise Hotel, sen är det Sipmsons, Desperate Housewives, Cougar Town och The Middle (heter det så?). Sen tänkte jag sova, för imorgon väntar en lång arbetsdag. Men fick precis reda på att min pojkvän snart loggar in på msn för att skriva med mig. Min underbara söta pojkvän! Men kommer ändå inte vara uppe länge för det. Ah, ni får ha det så bra. Ha en trevlig tisdagskväll, vi hörs väl någongång imorgon. Kram & godnatt!


Minnen från gymnasiet

1. Vi kallar det för "Tarzan"
Det började med att jag och Elin skulle ner till idrottssalen, vet inte varför. Vi skulle kolla något har jag för mig? Iallafall så går Elin före mig.. Trapporna ner till idrottshallen var, hur ska jag förklara.. Den liksom, den gick inte rakt ner utan den var sne.. Den gick liksom inåt.. När man gick neråt så svängde trappan, om ni förstår vad jag försöker säga? Haha.. 



Typ såhär gick den trappan. Och innan man svängde som ni ser på trappan.. Så fanns det ett fönster och en kant (som ni ser där nere på bilden) men detta fönstret fanns längre upp och jag bara "åh en godis"!!!! Jag vet inte varför jag skulle fösöka ta godiset, varför ska man göra det liksom? Ett äckligt godis som ligger där och dammar... Jaja, jag är jag liksom. Haha! Och som ni ser på bilden så är den pinnen, som man håller sig när man går ner.. På andra sidan också, eller där var en rak stolpe eller hur man ska säga.. Så när jag skulle ta godiset snubblar jag, såklart.. Och typ nästan faller ner så jag fångar mig i den stoplen som står på andra sidan. Och där hänger jag, som Tarzan. Fattar inte hur jag kunde få en så snabb reflex att jag fångade mig direkt och bara hängde kvar där.. HAHA.. Jag och Elin dooog den dagen, vi dog.. 




2. Vi kallar de för Medicinbollen
Klassen skulle ha idrott den dagen, vi skulle köra något jag har ingen aning om vad det heter.. Men man skulle ha två lag. Vi säger att det var fotboll men istället för fotbolls mål så hade vi istället flintar som man satt på. En från varje lag satt på en plint. Så skulle man göra mål genom att kasta medicinbollen till den som sitter på plinten och så blir det ett mål om man inte tappar bollen såklart. Jag som var e så liten fick sitta på plinten, tror det blev så att om en person gjorde mål så byter den med den som satt på plinten, osv osv.. Så blev det min tur, och så kastar Joel som gick i min klass.. Han kastar bollen till mig och eftersom att bollen är nästan lika stor som mig så flyger både jag och bollen bakåt.. Asså, jag bara kände två kryss för ögonen (ni vet när fiskar dör) HAHAHHAHAHA. Alla skratta och jag bara låg där med den feta bollen.. Haha, det var fan helt sjukt.. Ofta man flyger bakåt.. Från en PLINT, en hög plint. Asså det va såå kul.. 





Har mycket mycket mycket mer, hahhaa.. Tar det en annan gång!=) 

Bilderna är lånade från Google.se


23 november, 2010

Hejsan! Åh, vilken tur jag hade, haha. Skulle ha körlektion halv tolv, perfekt tid eftersom att våra bästa år börjar tjugo över tio till tio över elva ungefär. Sen tänkte jag att jag likabra kunde cykla direkt efter det men nääääää.. Utan de ringer vid nio tiden, i morse dåå! Och undrar om jag kan komma tidigare, haha.. Asså crap! Men jag gjorde det, och när jag kom hem så var samma avsnitt på TV8! Tuuuuuur.. Haha, blir lite småsur om jag missar ett avsnitt. Hehe.. Sen kan man ju inte se alla i med att man vissa dagar börjar tidigt. Som imorgon!;( Halv elva, till sex. Dead.. 

Just nu sitter jag bara och kollar runt lite på internet samtidigt som jag lyssnar på underbar musik på tv, bosnisk ofc. Sen väntar jag också på att lönelappen ska trilla ner genom brevlådan.

Igår kväll loggade min underbara älskling in på msn, vi snackade ett tag och webbade såklart. Blir alltid så glad när jag kan få honom att le, även om han mår dåligt. Hihi! 

Åh, nu kom jag & tänka på vad jag ska göra på nyår. Bum bum bum.. Helst vill jag ju vara med pojkvännen men det kommer inte att gå ihop med jobbet. Så det får jag lägga åt sidan. Sen har jag några ideér men får se senare. 

Fick hem årsboken, vet inte ens när? Såg den bara ligga på bordet???? Wieeeerd!!! 
HAHA. Jag skriver ett inlägg efter och berättar lite roliga minnen från gymnasiet, hahaa... Kom & tänka på det när jag läste genom lite i årsboken. Haha, omg.. Men det konstiga är att jag inte ville ha någon årsbok? Varför ligger den här..

Fortsättning följer..... (hahaha, torrefan!)


Paradise hotel

Hejsan bloggen.. Idag har jag varit ledig från jobbet. Vaknade kvart över tio för att titta på våra bästa år och sen gjorde jag mig iordning för att sen bli körd av storasyster till stan. Där jag mötte Elin som jag inte träffat på snart ett halvår. Sist var på studentdagen, eller en gång där vid sommaren. Minns inte, strunt samma.. Men vi åt på Gilli Vanilli (hur man nu stavar det vet jag inte) och sen blev det stan en liten runda. Sen mötte jag upp Selma och vi gick mot stan igen, där jag köpte en ny väska och två parfymer. En blev till Selma och en till mig, för mig blev det Beyonce Heat från Åhlens, väskan är från Kappahl. Fiiiiiiiin! Jag tänkte att jag behövde verkligen en ny väska och tur var så hittade jag en skitfin. Denna veckan får man lön och då ska man iväg till Malmö (enligt planerna) för att shoppa lite. Sen gick vi till badhuset för att jobba.

Nu är jag hemma och ser på Paradise Hotel. Trött är jag, även om jag inte gjort något ansträngande idag, haha! Får se vad som finns på tv ikväll, känner för att titta på film. Sen så saknar jag också min fina pojkvän.. =( 


Finaste pojkvännen!

Hej! Fyfan vad dåligt jag mådde igår, ska jag säga.. Asså fyfan är bara förnamnet! Idag mådde jag heller inte så jättebra men bättre än igår. Jag grät inte idag iallafall, ett plus? Nej men har precis snackat med min underbara pojkvän som jag saknar så otroligt mycket. Det är därför jag mått så dåligt (mår) den senaste tiden. Vet inte vad jag ska göra, han vet heller inte vad vi ska göra.. Så svårt! Jag vill bara skriva ner allt men det kan jag inte. Privat! 

Han mår heller inte alls bra nu, så dåligt jag mådde bara jag såg honom i webben. Så ledsen som han var, asså fyy.. Men efter att vi båda pratat ut om våra problem så kändes det bättre. Med problem menar jag inte något sånt som ni säkert tänker på direkt. Utan just som jag mådde igår och så hade hans lillebror blivit sjuk och ligger på sjukhus. Efter att vi pratat ett tag om det och sen pratade om våra underbara minnen så fick båda ett leénde på läpparna. Åh, jag mår så bra när jag pratar med honom. Underbar är han, den finaste pojkvännen! 

Love hiiiiim so much! <3

Ja, om igår. Vad hände egentligen? Jo, min storasyster blev 21 år idag och igår skulle vi fira henne. Dricka här hemma med folk och sen ut till Kräm för att fortsätta kvällen. Som ni ser bilden under så fixade jag mig och allt. Har ju inte varit ute på ett bra tag, sist jag var ute var med pojkvännen nere i Bosnien. Så detta var svårt för mig. Folk började komma och jag satt i köket och skulle äta lite men fick ner två tuggur av min hamburgare. Så jag sket i det, syster fixade ett glas vodka&redbull och det sjönk ner inom några sekunder (bokstavligt talat). Mådde så dåligt, ville bara åka ner till Bosnien och vara med honom. Det gör så ont! Jag satt ensam för mig hela kvällen och grät massor. 

Fick så stor respekt för systers pojkvän efter igår. Försökte få mig att le och kom fram och kramade mig men såklart är jag såå känslig att jag började gråta direkt. Men sen lugnade jag ner mig lite, bytte om och satte mig med dom andra och tittade på medans alla dansade och hade roligt. Vissa var fulla och var så roliga. Sen stack de vidare och jag sov. Det är vad som hände igår.. 

Jag såg sååå mycket fram emot den dagen och den blev katastrof för mig.. 


01.29

Vad gör jag uppe? Jag skulle egentligen ut och festa, ha kul, dansa loss och dricka goda drinkar. Vad gör jag? Ligger hemma i sängen, mår helt enkelt skit. Är inte sjuk eller något så, utan de som känner mig vet. Tack alla som försöker hjälpa mig, som försöker trösta men inget hjälper ändå. Jag är sjukt tacksam att ni är så snälla!

Jag mår helt enkelt skit just nu och vet inte hur mycket mer jag kommer orka ta. 

Ska bara säga GRATTIS STORASYSTER SOM BLIVIT 21 ÅR GAMMAL! Skulle fira henne, men nehepp.. 

Skriver när jag orkar. Kram.. 

Kenza & Tyra show avsnitt 8

Hejsan! Har bara jobbat varje dag och när jag sen kommer hem på kvällen är jag såklart trött och orkar inte blogga. Där har ni anledningen till varför jag inte bloggat på två dagar, eller en? 

Satt precis och tittade på Kenza & Tyra show, avsnitt 8 med syster. Fyfan vad vi skrattade asså! Jag måste säga att jag seriöst hade velat känna dessa två tjejer asså. Fyfan vilken humor dom har! Sen måste jag också säga att detta avsnittet var det roligaste hittills. Alla har varit bra men detta var bara för bra, haha. Vi dog lite! När Kenza sitter på häsen och inget händer och när hon säger att hästen är sönder. Haha, man bara whaaaaaaat? ;D Sen i "mardrömmen" när de ligger på mage och ska kasta den stora bollen och hon får bollen över huvet, sen får hon inte upp huvudet. Fyfan vad vi skrattade! =D När Tyra sen körde bilen och skrek åt tränaren "höga knä" asså fyyyfan. Jag kan sitta här och berätta om hela avsnittet, men vafan inte kul och titta då! Haha, asså shit.. 

Nej nu ska jag sova lite, jobb imorgon. Kram!

Bajram Serif Mubarek Olsun

Hejsan. Igår innan det blev jobb på badhuset så köpte jag en jättesöt rosa bh, (likadan som den svarta jag köpte för någon dag sedan) på Kappahl och en söt tunnika/tröja till mamma, bara för att.. 

Idag är det Bajram, Bajram Serif Mubarek Olsun önskar jag alla muslimer!=) 

Min söta pojkvän loggade in för ett litet tag sen och vi hann skriva en kort stund men det gör inget. Jag är otroligt glad över att bara skriva med honom och titta på honom via cammen. Han loggade in för att önska mig glad Bajram, så sött! 

Idag har jag iallafall inte handlat något i med att jag jobbade seriöst hela dagen, från tio till fem. Puh! Och inte nog med det så jobbar jag imorgon, inte lika tidigt men ändå rätt tidigt. Halv tolv till sju, dör! Haha.. 

Min storasyster fyller år nu på söndag, den 21a november så jag måste handla något fint men problemet är att jag jobbar varje dag nu, är ledig på söndagen. Får klura ut något iallafall. 

Åh, måste berätta.. Igår stannade jag uppe ett tag för att göra lite teori, blev helt slut men kunde ändå inte somna på ett bra tag. När jag väl somnade kändes det som om jag vaknade direkt igen. För det plingade på dörren och såklart var det jag som var tvungen att resa mig och öppna eftersom att ingen annan kommer göra det här hemma. Där stod några killar/män som skulle fixa/bygga något här hemma och jag stod helt död.. Jag öppnade och hälsade och stack till rummet direkt och vips så slocknade jag direkt. Lite senare vaknade jag igen av att mobilen ringde (alarmet) och då var man bara tvungen att gå upp. Blev så arg att byggarna var tvugna att komma idag, eller ens så tidigt? Vad gör de här vid åtta på morgonen!? När jag börjar tio, då vill jag ha minsta lilla sekund som jag bara kan för att sova ut och så kommer dom.. Haha, jaja.. Klarade iallafall av dagen! Imorgon väntar en ny dag. 

Nu ska jag se på Simpsons och sen är det Desperate Housewives, Cougar Town och sen The Middle. Looooooove! 


Dodir neba

Hejsan! Jag skrev inte igår eftersom att jag tänkte att jag likabra kunde skriva i min andra blogg, och när jag väl gjort det orkade jag inte skriva här i med att det blev ett långt inlägg. Men strunt samma, nu skriver jag iallafall. 

Igår skulle jag ju vara ledig men fick jobba iallafall, idag var jag ledig men jobbade på badhuset ändå. Sen fick jag ett missat samtal från Kappahl, gick dit och då fick jag reda på att jag behövs imorgon. Så imorgon blir det jobb även om jag skulle vara ledig. Jag klagar inte! =) 

Idag var jag också duktig och cyklade till körskolan och gjorde lite teori. Alltså, jag vet inte varför men jag blir glad av att göra teori, jag gillar det? Kanske för jag saknar skolan, saknar att plugga så blir jag lite "påmind" om det? Haha.. Skum tjej.. Men jag är sån, jag gillar att plugga (när man inte haft det på ett bra tag) då vill man liksom göra arbeten och så.. Blir alltid så avundsjuk på syster när hon har prov och läxor. Whaaat?? Hahaha.. 

Jaja, men dom har iallafall fixat så man kan göra teori hemma vilket jag tycker är sjukt bra. I med att jag jobbar som jag gör så hinner jag aldrig ner till körskolan för att göra teori. Så nu kan jag göra teori här hemma varje dag efter jobb!!!! =) Sen får jag cykla ner då jag har körlektioner, åh det låter suuuuper. Fast inte så jättesupet på torsdag. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag valde den tiden, både jag och min körlärare vet mycket väl att jag är död på morgonen. Han har själv sagt att det tar en hel dag för mig att tänka på morgonen, haha.. Jag reagerar inte alls snabbt. Hahaa, åh han är så go!=) Haha.. Det var faktiskt ett tag sen som man såg honom, var ju på semester nu så jag har inte träffat honom sen jag åkte! Aja, torsdag klockan åtta blir det iallafall. 

Jag saknar ihjäl mig efter min underbara pojkvän!;( <3

Nu ska jag PLUGGA hehe =)

Första bilden på mig i Bosnien, nu när vi var där!=) Skulle träffa pojkvännen. 

Da je srece da te vidim ponekad

Miss him!!!

Hejsan. Känner mig ganska så trött just nu, har haft sjuuukt mycket att göra idag. Shit säger jag bara! Skulle egentligen vara ledig imorgon men det blev inget utav det utan istället befinner jag mig på Kappahl. Men det gör inget för jag njuter av att stå där och vara glad mot alla kunder. Haha! =) 

Idag vaknade jag för att göra mig iordning inför jobbet men innan jag gjorde det så blev det 30 sit'ups totalt. Gjorde ganska många igår så tyckte att jag inte skulle göra så många i början. Men konstigt nog har jag inte träningsverk i magen. Men som sagt, jag ska inte klaga.

Jag tänkte gå ut lite nu snart, till stugan för att ha det lite mysigt men innan det får jag göra några sit'ups för kvällen också. Haha, ojoj Amela goes duktig!

Sitter iallafall här och lyssnar på så fina låtar, med det menar jag fina låttexter och samtidigt saknar jag min älskling. Nej, nu ska jag köpa comviq så jag kan skriva till min älskling. Får också titta på några videon från nu när vi var nere. Saknar honom sååå mycket! Asså, jag dör.. :( Hah.. 

Nej, nu ska jag göra mig iordning, its cold outside!!! =(

När vi kom fram

Vi kom fram vid nio-tio tiden på morgonen i Bosnien och fick reda på att vi skulle vara framme på plats, i Sapna vid tio-elva tiden. Jag skickade iväg ett sms till min pojkvän om att jag var i Tuzla. Lite senare kom vår morbror och körde hem oss. Där hann vi sitta en liten stund innan min ena lilla kusin sprang in och viskade att min pojkvän hade hälsat att han väntar utanför affären (som ligger bara några hus ifrån oss). Vi alla fick oss ett gott skratt, han kunde inte ens vänta en liten stund. Jag måste ju först hälsa på släkten, haha! Men sen kommer den andra flickan in och säger att hon fick reda på att vi hade kommit av min pojkvän. Jag tyckte så synd om honom så jag fick gå ut och hälsa på honom, innan han skulle till skolan. När jag gick ut såg jag honom stå där, han var redo att gå till skolan. Haha, så himla söt! Han öppnade sina armar i luften och tittade upp mot himlen och log. Kommer aldrig glömma det! Så jag fortsatte att gå mot honom och så kramades vi. Min fina pojke! Sen var vi tvugna att säga hejdå för att han skulle till skolan, men han ville inte gå haha, tvingade honom. Så söt! Sen gick vi tillbaka, satt och pratade lite med alla. Packade upp osv osv.. Senare började vi göra oss iordning och när vi var klara gick vi ner mot "stan" och väntade utanför hans skola. Han var helt lycklig när han kom ut, så himla gullig! Vi gick och tog en fika, satt och pratade och sen gick vi tillbaka hemåt, men inte "hem hem" utan där i de området. Var där en stund och sen sa vi hejdå för kvällen. 

Det var vår första dag, saknar honom så otroligt mycket och önskar att det vore så himla enkelt att bara åka dit när som helst. Men tyvärr kommer jobbet före och just nu är det som mest på jobb så det är dålig timeing att ta ledigt (nu pratar jag om inför nyår) vilket jag först velat göra men det gick inte. Därför åkte vi ner till höstlovet. Men jag saknar honom så mycket att jag blir ledsen av att tänka att jag inte kan åka ner till nyår. Både jag och han fyller år vid den tiden, om vi hade åkt ner hade vi kunnat fira bådas födelsedagar tillsammans. Åh! Aja, får tänka positivt.. 


Shoppat

Hej hej! Idag var jag ledig, men det betyder inte att jag stannade hemma i sängen och degade hela dagen utan istället gjorde jag lite nytta. Är stolt. Först tittade jag på våra bästa år och sen städade jag huset, diskade och dammsög. Därefter skulle jag cykla till körskolan för att göra lite teori och boka körlektioner, då det ööööösregnade. Så jag frös som faaan typ hela dagen. Vid två träffade jag syster och vi gick i stan en runda. Hittade en par skitsnygga byxor och en vanlig svart långärmad tröja från Gina Tricot. Sen så köpte jag en svart tunnika/klänning från Kappahl, som jag redan har i typ vit med massa blommor på eller hur jag nu ska beskriva den men jag köpte iallafall en likadan i svart och sen så köpte jag en skjorta till min pappa för man får inte glömma fars dag på söndag. Oj just det, köpte också en svart jättesöt Bh på Kappahl. 

Jag vet att bloggen blir roligare med bilder, jag älskar också att lägga upp bilder som man sen kan titta på längre fram. Men jag orkar inte ta kort på allt och sen lägga upp, asså det känns så mycket. Ha ha... 

Imorgon blir det jobb så nu ska jag bara ta det lugnt, jag kanske går ut liiiiite snart men annars ska jag bara ta det lugnt inför morgondagen. 

Måste bara säga att jag, jag är seriös nu.. Att jag gjorde 60 sit'ups för en timme sen kanske. Jag fick för mig att göra några så sa min syster att jag ska göra 20, tyckte det var mycket men det gick. Sen vilade jag lite och gjorde 20 till och sen vilade jag igen och sen gjorde jag 20 till. Jag dog! Haha, jag är sjuk! Ofta man gör 60 fucking stycken första gången, snacka om att jag kommer ha träningsverk imorgon! Hahaha.. Asså ja.. 

Jag ska försöka ta hand om mig lite bättre, i'll try.. 


Kort om dagen

Hej. Jag känner att jag vill berätta om allt som hände nu när vi var nere i Bosnien men jag har inte ork för det. Jag ligger iallafall här och väntar på att tiden ska börja närma sig något innan två så jag kan börja cykla mot jobb. Känner mig helt trött, bara för jag legat här och degat. Men jag får skylla mig själv, helt enkelt. Lyssnar på musik, som vanligt och har också fått i mig lite mat. Har tittat på våra bästa år och sen har jag målat naglarna också. Ikväll kommer förhoppningsvis min pojkvän vara inloggad på msn, så det är så min kväll kommer att se ut. Om inte så väntar Jersey Shore, såklart! Favoriiiiiit. 

Jag har inte visat lite nytt som jag handlat, tre mysiga koftor och ett par stövlar (låga) med klack. Stövlarna och den ena koftan är från Bosnien och de andra två är från Nelly.com. Och jag orkar inte ta kort på de nu men den ena från Nelly har jag på mig nu iallafall. Sen köpte jag också ett par grymt snygga boots/stövlar i Tyskland när vi var påväg till Bosnien. Har på mig dom på vissa bilder från Bosnien, i will show you. 

Kram på er!


Saknar skolan

Hejsan! Woo, så fort dagen har gått förbi. Shit! Dagen började med att jag vaknade vid tio för att titta på våra bästa år. Ja, jag har fastnat för det igen. Sen blev det jobb från två till sex, därefter blev det jobb igen men nu, på badhuset. Så jag är ganska rött nu, får vila nu när jag är hemma för imorgon väntar ännu en dag med jobb. Morgondagen kommer nog bli lite stressig på jobb. Medlemsdag! 

Var precis inne på facebook och la märke till att ganska många skriver "pluggar". Då insåg jag att jag faktiskt saknar att också ha något att plugga. Jag vill också sitta hemma och göra arbeten och annat.. Saknar skolan, uh.. Haha, låter som världens stud nu men det är/var jag inte!!! Utan jag tyckte bara om att plugga, någongång då.. Inte alltid, men nu saknar man det lite. Det måste jag erkänna.. Men jag är nöjd med livet ändå! Utan fick bara en liten "kick", saknar att ha något att plugga till, till ett speciellt datum som arbetet ska vara klart osv.. Haha.. Oo Gosh! 

Asså, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är tur att man jobbar så dagarna flyger förbi snabbt men annars är ändå tankarna igång heeela tiden. Jag saknar min pojkvän. Jag vet inte vad jag ska göra för jag saknar honom så otroligt mycket. Det var inte alls såhär när jag åktre ifrån honom i somras, men se nu.. Bara efter fyra dagar så dör jag inombords. Jag har iallafall fått schema till årets slut, jobbar varje vecka tills året slutar. På min födelsedag också! Buhu.. Men det är klart, för då är det som mest eftersom att två dagar efter är det julafton. Sen är det bara till att klura ut någon plan, om hur och när man kan träffa honom igen. I måndags hade vi btw 4 månader tillsammans. Så typiskt att jag åkte på lördagen den 6e, två dagar innan vi hade 4 månader tillsammans så att vi inte kunde fira den.. Jaja, vi får väl förhoppningsvis fira någon månad tillsammans! Haha.. 

Åh, i miss him so much! 

Utkast: Nov. 9, 2010

Hello! Jag är hemma från underbara Bosnien. Jag har haft tio helt underbara dagar i Bosnien med min pojkvän. Men nackdelen var bara att jag var sjuk typ hela tiden där borta. Haha, som vanligt. Jag blir alltid sjuk eller förkyld när jag är någon annanstans. Men jag har iallafall haft det underbart och jag vill redan tillbaka. Jag mår just nu sjukt bra i med att jag träffat min pojkvän men ändå mår jag dåligt eftersom att jag vet att jag inte kommer träffa honom på ett bra tag nu. Saknar honom redan, även om det var 4 dagar sen som jag såg honom.. 

Detta skulle publiceras igår. 


RSS 2.0