Minnen från gymnasiet

1. Vi kallar det för "Tarzan"
Det började med att jag och Elin skulle ner till idrottssalen, vet inte varför. Vi skulle kolla något har jag för mig? Iallafall så går Elin före mig.. Trapporna ner till idrottshallen var, hur ska jag förklara.. Den liksom, den gick inte rakt ner utan den var sne.. Den gick liksom inåt.. När man gick neråt så svängde trappan, om ni förstår vad jag försöker säga? Haha.. 



Typ såhär gick den trappan. Och innan man svängde som ni ser på trappan.. Så fanns det ett fönster och en kant (som ni ser där nere på bilden) men detta fönstret fanns längre upp och jag bara "åh en godis"!!!! Jag vet inte varför jag skulle fösöka ta godiset, varför ska man göra det liksom? Ett äckligt godis som ligger där och dammar... Jaja, jag är jag liksom. Haha! Och som ni ser på bilden så är den pinnen, som man håller sig när man går ner.. På andra sidan också, eller där var en rak stolpe eller hur man ska säga.. Så när jag skulle ta godiset snubblar jag, såklart.. Och typ nästan faller ner så jag fångar mig i den stoplen som står på andra sidan. Och där hänger jag, som Tarzan. Fattar inte hur jag kunde få en så snabb reflex att jag fångade mig direkt och bara hängde kvar där.. HAHA.. Jag och Elin dooog den dagen, vi dog.. 




2. Vi kallar de för Medicinbollen
Klassen skulle ha idrott den dagen, vi skulle köra något jag har ingen aning om vad det heter.. Men man skulle ha två lag. Vi säger att det var fotboll men istället för fotbolls mål så hade vi istället flintar som man satt på. En från varje lag satt på en plint. Så skulle man göra mål genom att kasta medicinbollen till den som sitter på plinten och så blir det ett mål om man inte tappar bollen såklart. Jag som var e så liten fick sitta på plinten, tror det blev så att om en person gjorde mål så byter den med den som satt på plinten, osv osv.. Så blev det min tur, och så kastar Joel som gick i min klass.. Han kastar bollen till mig och eftersom att bollen är nästan lika stor som mig så flyger både jag och bollen bakåt.. Asså, jag bara kände två kryss för ögonen (ni vet när fiskar dör) HAHAHHAHAHA. Alla skratta och jag bara låg där med den feta bollen.. Haha, det var fan helt sjukt.. Ofta man flyger bakåt.. Från en PLINT, en hög plint. Asså det va såå kul.. 





Har mycket mycket mycket mer, hahhaa.. Tar det en annan gång!=) 

Bilderna är lånade från Google.se


Kommentarer
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Låter kul =)=)

2010-11-23 @ 17:35:05
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: alien

hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha!! OMG jag dööör här ensam på mitt rum, skrattar så jag gråter. fan nu tänker jag på alla sjuka stunder vi hade, haha :P :D

2010-11-30 @ 23:05:40
URL: http://isolinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0