im in bosnia

Hejsan! Sitter just nu i det fina Bosnien pa ett internetcafe. Det var meningen att jag skulle traffa min pojkvan efter att han slutat skolan vid sex tiden. Men vi kom fram sa tidigt idag att jag hann traffa honom innan. Han ville inte ga till skolan. Min sota bebo! Halsade aven pa hans mamma, sa sot hon ar. Aww, haha.. 

Resan var ganska rolig, eller faktiskt riktigt rolig. Var lite roligt folk som fanns dar. Hahaha! Den gick ocksa ratt sa fort, vi akte 07.00 pa morgonen i igar (onsdag) och kom fram i morse (torsdag) vid elva halv tolv tiden. 

Just nu sitter jag och Selma har pa internetcafet och vantar som sagt pa att han ska sluta skolan. Sen tankte vi ta en kopp kaffe, uuuh.. Deras kaffe har assa, mums. Capucino! Sen ska han ocksa fa sin present som jag kopt, hoppas bara att den passar honom nu och att den inte ar for liten. Hihi! 

Ah, vet ni. Nu ska jag gora annat! Vi hors kanske nagon gang igen innan jag aker hem igen. Tankt stanna i tio dagar (med raknat idag). PUSS!!!!

VÅGA TA CHANSER

Hej! Jag sitter och tänker, medans jag lyssnar på bosnisk musik.. Man måste våga ta chanser i livet, det händer så mycket skit i världen. Folk blir misshandlade, folk slåss, folk blir skadade och folk dör. Man måste ta vara på det man har och våga ta chanser i livet. Våga göra något du alltid kommer att minnas och något du alltid kommer ha med dig i livet. Något som gör dig lycklig! Tveka inte! Även om det finns något som gör att du inte kan göra det du vill, du kan fixa det. Du kan klura dig ur det och du kan klara det. Tänk bara på att du kan! Jag själv har aldrig vågat, jag har bara tänkt "men tänk om det händer, tänk om.. tänk om.." Men när Tokio Hotel skulle komma till Sverige för första gången, i Stockholm. Då sa min stora syster åt mig att jag måste göra det. För hon vet hur mycket jag älskar bandet. Jag seriöst vågade inte, det fanns också hinder som gjorde att jag inte kunde åka. Men vet ni vad? Hon fick mig att inse, att åker jag inte så missar jag något jag verkligen älskar. Något som gör mig så lycklig! Så jag sket i allt, jag åkte. Jag åkte med en tjej som jag inte kände så bra. Jag visste bara vem hon var genom en annan vän. Men vi åkte, vi hade skit kul och det blev ett minne för livet. Jag ångrar det aldrig! Sen hände samma sak när de kom igen till Danmark och till Stockholm, denna gången för konserter. Jag tvekade, men jag sket till slut i allt och åkte. Jag åkte och brydde mig inte om något annat! Jag åkte med samma tjej båda dessa gångerna också. Fyfan vad roligt vi hade! Verkligen minne för livet, något jag aldrig kommer att glömma! Nu när jag ser den hära tjejen, när vi hälsar på varandra och pratar med varandra blir jag alltid så glad för att jag vågade och vilket minne det blev. När vi pratar om det och får leende på läpparna direkt. Jag ångrar ingenting! 

Nu har jag ännu en sån grej på gång. Hehe! Inte Tokio Hotel denna gången, utan denna gången ska jag åka ner till Bosnien till min pojkvän. Ska vara med min pojkvän i tio dagar. Sen får jag åka tillbaka för att jobba igen. Sen får jag längta till nästa gång vi ses. Vilket jag inte har en aning om när det blir. Men jag ska tänka på nutiden! Jag och min lillasyster åker. Imorgon.. Jag kan fortfarande inte fatta det! Jag har packat nästan allt. Har nog bara lite saker kvar, som jag fortfarande inte lagt ner i väskan. Men sen så måste vi också sticka och handla idag, mat till vägen. Vi ska väl inte dö heller! Haha.. Vi åker buss! Även till detta finns det hinder, som gör att jag egentligen inte kan/borde åka. Men so what? I'll do it! Dels på jobb, blev ledig några veckor.. Eller ledig och ledig, men de skulle ringa in om någon blev sjuk. Så tänkte jag, men kanon då åker jag i några dagar när jag ändå inte behövs på jobb! Haha.. Men just därför så blev det massa jobb istället, fick jobba jätte mycket iallafall och sen skulle två personer opereras och jag fick hoppa in. Jag klagar inte för jag älskar verkligen det jag gör! Jag behövs fortfarande men jag åker, i have to do it! Jag skulle egentligen åka till nyår men då kommer det bli massor med jobb så jag tänkte att jag åker nu istället, då det är lugnare. Men det fixade sig, som tur är! Men det jag vill säga är, att man kan, bara man vill! Det är inte bara "jobbet" som stod i vägen utan mer, något större. Tar inte upp det här, men jag gjorde mitt. Jag ringde och beställde biljetter. 

Våga!!!!! Är du samma person som jag var innan? Att man tänker, men tänk om något händer, osv.. Tänk då istället "vad händer om jag inte åker? kommer jag ångra mig livet ut? kommer jag få chansen igen? tänk om jag aldrig får den chansen igen?" Gör ni det inte, det ni vill. Då kommer ni ha dessa frågorna i huvet ett bra tag. Varför gjorde jag det inte? Osv osv.. Våga! 


Här är en bild på Feffe (tjejen jag åkte med), mig och Amanda. Första gången då Tokio Hotel skulle komma. Vi väntade utanför NRJ's studio. De skulle vara där vid åtta på morgonen. Det var kallt och allt, men vi stod ut. Minns när killarna vinkade genom fönstren, så galna alla blev. Åh, minne för livet! 


Imorgon

Godmorgon bloggisch. Vaknade för ungefär en timme sen och satte mig för att titta på Våra bästa år. Är ledig idag också, i med att jag åker imorgon. Hihii, nervöööös.*

Det blev inget inlägg på kvällen eftersom att jag och syster satte oss för att titta på Jersey Shore, shit vad jag älskar det! Det är sååå himla kul att titta på. Hehee.. 

Iallafall, igår var jag och träffade Karolina. Jag fick göra några ärenden och sen satte vi oss för att fika. Gick till Expert också för att göra om bilder från mitt USB till riktiga bilder. Några som min bebo ska få. Hihi! Sen handlade jag också en jättesöt klänning och en söt kofta från Gina Tricot, en jättesöt tröja och sjukt snygga tights från Veromoda, bommullstussar, örontopps, en sööt rosa nagellack från H&M. Känns som om jag köpte mer men fick hjärnsläpp precis. Förutom bilderna som jag fixade också, nja kanske det inte är något mer. Aja! Just det, solade också innan jag träffade henne. 

Packade också "om" igår för att verkligen se vad jag lagt ner i väskan och vad jag missat. När Våra bästa år slutar så tänkte jag ta och packa ner några skor som jag tänkt ha med mig, och oh! Jacka också. Damn, haha. Här blir det massor jag glömt bort att packa ner och väskan är redan typ perfekt full? Och åh, det slutade precis. Så nu ska jag sätta igång med lite packning igen och sen får jag ta något att äta. Är hungrig! 

Sen ikväll så kommer min bebo in på msn, åh! =) 


Ledig idag

Hejsan! Ledig idag, men ändå vaknade jag tidigt för att titta på Våra bästa år. Sen har jag hunnit göra mig iordning, diska och ta undan nytvättade kläder. Och jag känner att jag inte orkar städa mer, haha! Jag ska istället fixa något gott att äta och sen får jag cykla iväg för att träffa Karolina, men innan dess hade jag tänkt sola lite. Får se om jag hinner! 

Ha det bra, vi hörs ikväll! 

Today

Hej! Har inte skrivit på hela dagen, jag vet inte riktigt varför. Har bara inte tänkt på att jag måste blogga. Haha, jag måste ju inte liksom? Tycker bara det är grymt kul att skriva här på bloggen. Men ibland orkar man inte bara. 

Vad har jag gjort idag då? Har varit ledig, vilket varit sjukt skönt! Så jag har varit hemma hela dagen. Dagen började med att jag och syster gjorde frukost åt oss och pappa, sen tvättade vi ju. Därefter började jag packa, syster skulle också göra det men det blev aldrig av? Haha.. Jag har iallafall fyllt min resväska totalt, har också skrivit ner massa grejer som jag inte får glömma. Sen så har jag några ärenden på stan imorgon.

Fast jag skulle ju träffa Karolina, hoppas hon vill hänga med när jag ska fixa dessa grejerna. För det är ett måste innan jag åker! Hihi.. 

Nu ska jag webba med min bebo. Btw, jag åker om två dagar!!!!!! =) Kram. 

Today

Hej! Har inte skrivit på hela dagen, jag vet inte riktigt varför. Har bara inte tänkt på att jag måste blogga. Haha, jag måste ju inte liksom? Tycker bara det är grymt kul att skriva här på bloggen. Men ibland orkar man inte bara. 

Vad har jag gjort idag då? Har varit ledig, vilket varit sjukt skönt! Så jag har varit hemma hela dagen. Dagen började med att jag och syster gjorde frukost åt oss och pappa, sen tvättade vi ju. Därefter började jag packa, syster skulle också göra det men det blev aldrig av? Haha.. Jag har iallafall fyllt min resväska totalt, har också skrivit ner massa grejer som jag inte får glömma. Sen så har jag några ärenden på stan imorgon.

Fast jag skulle ju träffa Karolina, hoppas hon vill hänga med när jag ska fixa dessa grejerna. För det är ett måste innan jag åker! Hihi.. 

Nu ska jag webba med min bebo. Btw, jag åker om två dagar!!!!!! =) Kram. 

23 okt, 2010

Hej! Kan börja med att säga att fyyyfaaan vad trött jag är! Vill bara lägga mig ner och sova ut, har inte alls sovit så mycket dessa dagarna. Jag vet, jag får skylla mig själv för jag vill titta på våra bästa år när jag börjar två på dagen, nästan varje dag. Sen lägger jag mig varje dag vid elva eller tolv. Jaja, jag har iallafall legat lite och "sovit" typ. Men annars har jag jobbat hela dagen och sen köpte jag en finfin tröja från Kappahl, och en liten nyckelring eller vad man ska kalla det för något. Den var jättesöt så jag kände att jag verkligen var tvungen att ha den, men till vad vet jag inte. Haha! 

Hallå, det är bara fyra dagar kvar! Snart 3 eftersom att denna dagen snart är över. Nu sitter jag och lyssnar på min älskade musik och äter klementiner. Mm, gott! 

Jag funderar på att packa lite imorgon, vi tvättar imorgon så det blir perfekt! Så fort jag tvättat just de jag tänkt ha med mig så ska det ner i väskan. Åh, i can't waiiiiiiit. Min pojkvän skrev precis till mig också, det var därför jag gick "upp", jag låg ju och halvsov. Han tänkte logga in på msn vid åtta, halv nio tiden men jag vet inte om jag ska ut. Får bestämma mig snabbt så jag kan säga om jag ska vara inne eller inte. 

Nu har jag bestämt mig för att helt ärligt sluta med choklad och sånt skit. Så varje gång jag känner mig sugen på något sött ska jag ta klementin eller banan eller något annat nyttigt! Ska försöka iallafall. 

Såhär ser jag ut idag. 

Film

Hejsan. Tittar på en film just nu, tror att den heter Trubbel eller problem i paradiset. Skitrolig! Haha.. Har jobbat hela dagen och sen efter det så gick vi ut lite i regnet, kul! Wow, skulle det inte gå fort? Nu är det bara lördag kvar, imorgon då alltså som jag ska jobba och sen är jag ledig tills vi åker. Jag funderar över när jag tänkt börja packa, tänkte ta det på söndag eller måndag, tisdag? Men blir det inte sent då? Åh, jaja. Imorgon blir det iallafall jobb, sen vet jag inte om vi kommer gå till stugan. Får se! Sen är det söndag kvar, vad ska man göra då? 

Aja, nu ska jag fortsätta titta på filmen. Ha en bra kväll! Godnatt för er som lagt sig eller ska lägga sig nu. Kram kram!

Tropicana

Godmorgon! Jag hade en mardröm inatt, men ändå känner jag mig utvilad och på humör! Uh, hatar mardrömmar. Var kommer de ens ifrån? Man drömmer också verkligen, sånt som typ, VAH? Asså, ja.. Haha, struntsamma. Nu är det fem dagar kvar och jag har fjärilar i magen! Det börjar kännas liiiiite, att jag ska iväg. Men jag har fortfarande inte fattat att jag ska träffa min finaste där nere. Fattar inte.. Typ, omöjligt! Haha.. Han är så underbar! Vi snackade rätt länge igår, det är därför det inte blev något inlägg på kvällen. Men så pratade vi lite om hur vi skulle göra, för vi kommer inte fram till just den staden/byn dit vi ska. Sen går han ju i skolan, så vi bestämde lite. Bara lite! Haha.. 

Sitter iallafall här och är ombytt, smörjt in ansiktet med en kräm och nu lyssnar jag på musik (ofc) och äter frukost. Uh, för en gångs skull så är jag nyttig! (om man inte tar med brödet jag äter) Hahaha! Alltså, jag måste verkligen sluta upp med mina chips och marabouchoklad-köp! Får inte vara beroende mer vafan! Jag har nästan slutat med coca cola. Dricker inte alls lika mycket som innan. Men fan! 

& ja, jag såg våra bästa år imorse. Bara så alla vet! Haha.. Så ni inte tror att jag missade min favoritserie typ! Haha.. Blablabla.. 

Nu har jag bara att äta upp och ta lite smink, sen är jag redo för workwork. Men det är två timmar kvar. Ja, vad ska jag göra dessa två timmarna? Jo, ligga och lyssna på musik. Så härligt! 


Så ser jag ut idag

Hej! Har precis skrivit med min bebo, han är så söt! Sitter också och äter min frukost till underbar musik. Vad annars liksom? Haha.. Ja, nu är det sex dagar kvar. Denna dagen har typ snart gått, om en timme blir det jobb och stannar där tills det blir mörkt. Sen är det bara till att cykla hem (förmodligen i regnet) och vila, sen börjar Kenza & Tyra show. Kul! Nej, nu ska jag äta upp här. Ha det braaaa. 


Blev lockar på topparna med plattång!

Ha en underbar dag

Godmorgon! Våra bästa år slutade precis och nu är musiken igång, like always! Nu tänkte jag duscha och sen göra mig iordning, för att sen ta en rejäl frukost. Därefter är det förmodligen lite tid över för att bara sitta ner och njuta av tiden för att sen cykla iväg mot jobb. Tänkte göra något kul med håret idag, har ju inte gjort något med det på ett bra tag nu. Annars brukade jag alltid platta det, locka med plattång eller med locktång, nu gör jag inget. Får se vad jag gör med det idag. Hihi!

Slänger iväg ett inlägg innan jag cyklar mot jobb också, om jag inte glömmer bort det. Men ni får ha en underbar dag! Kram.

Såhär ser de närmaste dagarna ut för mig



Hejsan. Tänkte att jag kunde lägga upp några bilder bara, fina va? Hehe.. 
Alltså, jag förstår inte.. Tiden går så fort! Okej, onsdagen är redan slut. Ska snart lägga mig och sen är det torsdag. TORSDAG?!!?????? Vet redan vad som kommer hända, vaknar tidigt för att se Våra bästa år (om jag inte är för trött) annars sover jag vidare. Men sen gör man sig iordning och sen blir det jobb. Sen hem, då är det redan kväll och då tittar man på Kenza & Tyra show, om det inte finns något roligt på tv så sover man för då väntar fredagen ungefär på en likadan dan som torsdagen. Förutom att på kvällen blir det nog film eller ut, får se vad jag gör. Lördag, ja då börjar dagen tidigt med jobb och slutar vid tre och sen får vi se vad jag gör utav lördagen. Brukar ändå gå fort? Sen har vi söndagen, är ledig då och då ska jag försöka sova ut så mycket som möjligt även om jag är den som går upp tidigt även om jag är ledig, ÄVEN om jag kan sova längre! Sen kommer måndagen, lön och allt. Då har jag bokat in en dag med Karolina, vi hade tänkt åka in till Malmö. Så vi får se vad som händer! Om dom inte ringer från jobb såklart. Sen kommer den dagen också att gå fort, därefter kommer då tisdagen. Sista dagen typ? Vad ska man göra då?? Kan säga som såhär, om jag inte gjort allt innan som jag tror att jag kommer göra så blir denna dagen åt packning, fixa iordning allt det dära sista, sätta fram kläderna jag ska ha dagen efter, allt ska vara klart för på onsdag morgon är det dags.

Uh, jag vill bara att allt ska gå såå fort tills onsdagen. Nyss var det tio dagar och nu är det 7 dagar. En vecka! Fast egentligen 6 dagar i med att denna dagen redan är slut. Hehe! 

Nu tänkte jag faktiskt fortsätta att lyssna på musik och vila, tänka och drömma.. Hihiii! Godnatt & kram på er.


Cykelturen i ösregnet

Hejsan! Uh, shit så mycket det regnar ute! Jag orkade egentligen inte jobba idag men hängde med iallafall. Det gick fort och nu är vi hemma. Shit så mycket det regnar asså, förstår inte. När vi skulle ta cyklarna och börja cykla, haha! Jag har glasögon idag, lite chilldag i med att jag var ledig för det mesta. Asså jag såg seriöst ingenting av glasögonen eftersom att de immade och blev helt blöta.. Sen så började det hagla lite, lite is kom också. Haha, herregud. 

Är iallafall hemma nu och har precis ätit en sååååå god middag! En av mina favoriter! MAMMAS potatismos med kött och brunsås, mmmmmmums!!!!!

Ah, varför får jag alltid ont i mina läppar när det är kallt utomhus? Får alltid slicka på dom så dom inte blir torra men när jag sen kommer in till ett varmt ställe så börjar de svida.. Uh! Får aldrig mer glömma något lypsyl, ofta jag glömmer ETT när jag har minst 30 hemma! Jaja.. 

Tittar på Family Guy nu och tänkte vänta lite med att magen kan arbeta lite hahahha, ohno! Men jag köpte med mig munkar med vanilj i så det vill jag smaska på men först får maten i magen lägga sig lite. Nu ska jag fortsätta glo på Family Guy och vänta på min bebo. Ha det så bra! Kram. 


Arg? Haha, ni ska bara se ALLA cambilderna.. Hoolyy muma crap!

Frukost

Sådär ja, sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag smaskar i mig goda mackor och dricker juice. Såg precis slutet av Våra bästa år.. Ofta! Blir så arg när det bara händer massa skit heeeela tiden. Och att Hope inte kan fatta allt jävla skit och bli tillsammans med Bo igen, hur trög är hon?!?! Haha, jaja jag veet att det är en serie och att det ska vara så "spännande" hela tiden. Men dra fan, så kasst.. Ändå kommer jag vakna imorgon för att titta på det. Eller inte, får se! Haha.. 

Åh, i can't wait.. Vad ska man säga, 7 dagar kvar? Nja, det är mindre. Typ 6 dagar kvar, men vi räknar 7 eftersom att det är onsdagen det händer. Fast tidigt på morgonen. En vecka kvar, hhhah.......

Kram!


Minnen

Hejsan! Sitter och lyssnar på bosnisk musik, i adore! Funderar på om jag ska äta nu eller om jag ska städa undan lite? Ska jag byta om först eller ska jag vila lite till? Haha, jag och mina tankar alltså. 

Jag ska iväg vid ett för att fixa en sak och sen efter det har jag absolut ingenting planerat, förutom att min bebo kommer in på msn någongång, skulle få ett sms då han vet. Men annars har jag inget planerat, förutom (haha) att jag ska till badhuset, om jag nu orkar.. Vid sex blir det då, det blir bara en timme. Jag vet inte om jag hellre stannar hemma för att ta det lite lugnt när jag ändå jobbar som jag gör. Får se vad jag gör, man vet aldrig med mig. 

Ah, vi gör så att jag först fixar något gott som jag kan äta och sen får jag byta om och vila lite till. Haha!

Just det, jag såg på Våra bästa år och i slutet så ringde telefonen och jag missade lite, blev så arg. Haha! Sen skulle jag leta efter ett speciellt kött i köket men så glömde jag totalt bort att Våra bästa år fortfarande gick, jag trodde att det hade slutat. Och just när jag byter kanal till det så ser jag att John friar till Marlena igen? Fanfan. Får se när det visas på tv8, vill se slutet hehe.. Blir beroende även om man vet att det händer typ samma saker hela tiden. Nej, nu får jag sätta igång. Ha en bra dag!



Hahahaahahaha, asså vilka bilder. Seriöööst! Dom som är längst upp, hahha! Det var i Malmö när jag och Karna sov hos hennes farmor/mormor, något sånt. Fan vad kul vi hade asså! Det ösregnade när vi skulle ut och ha kul, tråkigt nog. Så hade vi inget vi kunde komma hem med, utan fick springa ute i ösregnet. Det verkligen forsade ner, och vi som hade gjort oss i ordning den dagen, hahahahha! Och lägenheten låg en bit bort från stan, så vi fick springa som fan. Sen fick vi ta skydd lite då och då. HAHAH, asså titta bara så glad jag är? Då jag är sjuuukt blöt, haha omg. Sen hade vi bytt om och satte oss på balkongen med filtar. Sen fick Karna för sig att vi skulle gå längst upp, på taket alltså. Jag som är så rädd för typ allt, gick upp ändå. Om ni tittar noga på bilden längst upp tror jag det är, så ser ni ljusen på marken. Fatta hur högt vi var alltså. Blev sjukt rädd att jag skulle ramla, fan!

Oj, jag som skulle fixa något att äta och så sitter jag här och kollar bilder. Haha, KRAM!

Favorit

Asså, jag njuter av denna låten. Så himla bra, Boban Rajovic, som sjunger. Han är såååå bra! Han har inte en enda dålig låt, alla är så bra. Men denna tog mig i hjärtat! Har också en annan favorit med honom, den heter Crna Lala. Men denna finns i hjärtat.


Åhå.. Alltid något!

Hej! Jag är hemma nu, shiiiiit. Det regnar ju sjukt mycket, helt otroligt! Det fick mig att tänka på dagarna då det var översvämmningar och allt. Herregud! Minns den kvällen då vi åkte in till Malmö med Karna, och det regnade som bara den (under tiden vi var där) och när vi skulle hem, seriöst. Vägarna var stängda, alla motorvägar var stängda och man kom inte till Trelleborg. Som tur var visste Karna en annan väg mot Anderslöv som vi tog och så kom vi hem. Tur det, annars skulle vi fått sova i Malmö. Buhu! Haha.. 

Men jag vill inte att det ska regna så mycket och när jag kom hem så hörde jag att det skulle snöa imorgon. Shit, varför just nu? Nästa vecka åker vi.. Just för jag skrev det, det är därför jag inte ville att det skulle komma ut och när jag trodde att inget kunde förstöra så vips. Deet får inte snöaaa, vägarna får inte stängas av och så. Jag vet inte vad jag kommer göra, eller ta mig till om det händer.. Vi båda har sett fram emot detta, både han och jag räknar dagarna och väntar och väntar.. Åh.. 

Arg tjej.. Hittade bilden på Google.se, söt flicka och jag tyckte att den passade in här till detta inlägget.

19 okt, 2010

Haaaj. Har nu fixat allt, har bara inte ätit upp min frukost men sen är jag redo. Klockan är strax halv två, snart dags att börja cykla. Solen lyser men det ser ändå ut att vara kallt ute. Vi hörs efter jobbet, i thiiiiink. Såhär ser jag ut nu, haha ehm.. Fråga inte vad jag gör, man måste inte alltid se fin ut på alla bilder vafan! ;D Hahaha.. Kram!


OCI CE MI BITI OD PLACA CRVENE

Så fin mening, oci ce mi biti od placa crvene.. Mina ögon kommer vara röda av all gråt (typ). Godmorgon förresten! Jag vaknade för ett bra tag sen, bara för att titta på våra bästa år och det slutade också för ett tag sen. Så under tiden har jag hunnit göra iordning här hemma, tagit undan tvättade kläder och allt. Som vanligt till min älskade musiiiik. Sitter här nu, känner mig yr och snurrig. Kanske ska man ta och äta något? Får också föna håret, har bytt om och ska bara ta lite smink och äta sen är jag redo för jobb. (Om två timmar) Haha! 

Nu sitter jag också och skriver med min bebo, uh uh åtta dagar kvar! Can't waiiiiiiiiit!

Här har vi mig just nu, mohaha...  


Mera?



Ser ni min hårfärg? Så är det nu, typ. Men ska jag vara ärlig, så vill jag faktiskt göra det lite rödare. Om ni fattar? Jag älskar det nu, men hade velat ha lite mer färg, så man liksom ser det direkt. Asså det ser ju mörkt ut och tittar man närmare så ser man att det är rött/lila nyans. Men när solen kommer fram så ser man det bra. Fast, ni förstår vad jag menar? Uh, jag vill ha det rödare. Fast jag vet som sagt inte om jag hade vågat ha det rödare.. Vad gör man?

Jersey shore

Hejsan! Sitter och tittar på Jersey Shore, love it. Det är så underhållande, synd att man inte hinner se det varje gång det visas på tv. Jag vet inte ens vilka dagar det visas, någon som vet? Jag blir iallafall alltid så glad när jag väl kan se ett avsnitt. Hihi. Nu är det reklam iallafall, vad tror ni jag gör nu? Musiiiiiiik! 

Mitt medlemskap i 24/7 går ut i december, har två månader kvar att gymma. Varför drar jag mig inte dit bara? Åh. Det har inte gjort mig speciellt mycket att jag slösat så mycket pengar på gymmet för ett helt år utan att ha gått dit, 5 gånger max. Under ett år, det är sjukt! Men man känner ändå ångest, tänk vad man kunnat göra för de pengarna. Sjukt sjukt. Men sen är det inte heller lätt när man blir lurad av en vän att bli medlem, osv. Struntsamma. Jag tog upp det för jag blev så sugen för att gymma, springa och lyssna på musik. Men jag vill inte göra det ensam! Ska jag börja gymma så gör jag det på word class tror jag, där T gymmar. Då vet jag att jag kommer gå dit, men vi får se. Fick ett riktigt sug nu när jag läste tyras blogg! 

Iallafall, syrrans hår blev fint tyckte jag. Blont, vi färgade utväxten. Jag vet inte om vi kommer ta kort på det, får se. Lägger isåfall, kanske upp det. Jag hoppas hon blev nöjd iallafall, haha.. 


Are you ready?



Hello! Jag kunde inte skriva tidigare idag eftersom att jag först var på stan, vilket jag redan skrivit och efter det körde jag. Kul! Men när vi körde i stan så stod sjukt mycket folk utanför stan, det hade nog brunnit inne på Valen. Alla fick gå ut, det fanns brandbil och ambulans.. Undrar vad som hänt egentligen, såg även chefen som stod där ute. Alltså, vad hände? Aja, får reda på det imorgon på jobb. 

Efter att jag kört klart gick jag till badhuset för att jobba lite. Direkt efter blev det hem för att färga systers hår, haha.. Undra hur det blir? Är jag dålig eller duktig? Får reda på det senare! Aja, när jag var på stan så handlade jag lite inför denna grejen jag tänkte berätta om. Asså, jag är döööd. 

Jag och min lillasyster Selma, som gör typ ALLT tillsammans ska åka på semester, heheeeeee. Vi åker ner till Bosnien nu i Oktober. Den 27e har vi bokat biljetter, whaoooohaa.. Jag åker ner för att träffa min pojkvän, i can't wait. Först tänkte jag överraska honom med att bara stå där, men fan vad taskigt att bara stå där och inte ha sagt något. Haha, men det hade jag egentligen velat göra. Men som sagt, tycker det är taskigt. Men iallafall, berättade det för honom för kanske en vecka sen och han blev överglad. Så himla synd! Så gullig han är! Igår så sa jag att det var tio dagar kvar och han bara "haha, jag vet jag håller räkningen, kan knappt vänta" så sööööt. 

Det är den stora grejen, haha. Asså ni fattar inte hur mycket det betyder för mig. Jag tänkte att jag lika bra kan åka nu när det inte händer så mycket på jobb, för jag kommer förmodligen inte kunna åka till nyår och inte heller till sommaren (krossat hjärta) eftersom att jag pratat med chefen om det och som sagt, jag kommer behövas och det kommer bli mycket workwork. Men det kommer säkert bli någon vecka då jag är ledig, HOPPAS JAG (till sommaren då) så jag kan åka ner. Men nu blev det så klyddigt också BARA för jag skulle åka så blev en sjuk och fick operera sig, så himla synd om henne! Hoppas hon blir bättre snart! Men iallafall, så får de fixa en annan extra. Som jag klyddar allt, men allt såg så ledigt ut. Jag behövdes inte just den veckan men allt blev ändrat. Jaja.. 

Och nu tänker ni säkert, varför kommer inte han ner till dig? Jo, vi har pratat om det men var ska han bo? Han kan inte bo hos oss. Ni som är muslimer förstår mig, men ja. Det går bara inte. Så vi får klura på det lite till, tills vi kommer på något. 

Så idag var jag på stan för att hitta lite nödvändiga saker som jag kan ha med mig ner. Till exempel, hårspray, kastanjevatten, schampo, vätska till mina linser, strumpbyxor och lypsyl. Ja, jag kan inte hjälpa det. När jag skulle handla kastanjevatten så låg där några lypsyler i en låda, en rosa till och med. Hallo, I need to buy it! Haha.. Vet inte om det finns mer jag behöver, har det mesta hemma. Har redan lagt undan vilka kläder jag tänkt ha med mig. HAHAAA, någon kan inte vänta! =) 


Later

Okej, nu fick jag ett sms av M. Jag drar in till stan!
Får berätta när jag kommer hem. Tänk!
Först blir det stan, sen körlektion och efter det jobb på badhuset.
Så jag berättar runt... sju?
Ja, vi hörs dåå! 

KRAM.


Morgonmusik

Hello! För att jag ska kunna klara av dagen behöver jag lite morgonmusik! Hehe, det kanske ni redan fattat? I nästan varje inlägg (som skrivs först på dagen) står det att jag lyssnar på musik. Men det är så härligt, man får en sån härlig känsla. Jag är beroende av musik! När vi ändå pratar om musik, tänkte jag skriva när jag lyssnar på musik. "Hur mycket".. 

På morgonen lyssnar jag alltid på musik, sen direkt efter det sätter jag igång musiken på mobilen, i med hörlurarna och cykla mot jobb. På jobb är där också musik i hela butiken. När jag cyklar hem har jag också musik från mobilen (om jag inte cyklar i sällskap) och när jag kommer hem då jag sitter vid datorn. HIHI... Beroende?

Iallafall, igår var jag på riktigt dåligt humör. Inte på jobbet men när jag kom hem förändrades jag totalt. Blev helt deprimerad och orkade typ inte göra någonting. Ingenting hade hänt, jag fattar inte? Men senare mot kvällen så blev jag ännu mer deprimerad när jag såg en sak. Ah.. Livet är hårt! 

Idag är jag som sagt ledig, mår lite bättre än igår men har fortfarande den "känslan" som igår. Deprimerad brud... Jajajaja.. Sitter och lyssnar på musik och bara väntar på att tiden ska börja närma sig halv tre så jag kan cykla till körskolan. Skulle egentligen till stan med M men jag orkar inte. Känner lite att jag vill göra teori, men ändå så är det inte "lönt". Jag ska berätta vad som händer i nästa inlägg (det jag velat berätta för er många gånger). Ah, får se om jag drar in till stan eller inte, jag behöver ju lite grejer till "saken"


10

Hejsan. Jag sa ju att helgen skulle flyyyga förbi! Dagen gick förbi lika fort den med, började med jobb och sen väntade tvätten på mig här hemma. Har precis varit nere och hämtat de sista kläderna som torkat. Nu känner jag mig jättetrött men hallo, jag är ledig imorgon. Kan väl njuta lite av att vara uppe lite extra länge? 

Funderar på att dra in till stan imorgon, det måste jag ju först eftersom att jag har körlektion men efter eller innan hade jag tänkt köpa vantar och leggins. Får se om jag hinner eller orkar göra det själv ens. Ha det bra!

10 dagar.

Bilder

Bara några bilder jag tänkte lägga upp. Hihi..


16, okt 2010

Hejsan. Just nu sitter jag och tittar på en ganska så rolig film, haha! Den är på Canal + First, rolig! Ja, vad har hänt idag då? Dagen började med jobb och sen gick vi ut efter det, var ute till nio typ. Hade skitkul! Ja och nu är vi hemma och ser på film. Skönt! Jag är ganska trött också, vill bara lägga mig ner och sova för jag är så trött. Men imorgon blir det jobb igen och sen är man ledig på måndag, om jag inte drar till badhuset för att jobba. Tänk vad helgen gått förbi så fort! Bara morgondagen kvar och sen är helgen över, sen är det en ny vecka. Det börjar närma sig!

Kram & hej. 


Byggbyggbygg..

Hello.. Idag vaknade jag av att pappa ringde och berättade att byggarna skulle komma hit och fixa något, eller vad dom nu är för något.. Ha..Ha.. Och så ringer det på dörren, får öppna såklart. Kunde inte göra annat än att sätta mig i vardagsrummet och titta på våra bästa år, i oväsen. Haha.. Dom gick kanske för en timme sen, men det gör inget för jag hann duscha och göra mig iordning och är nu klar. Tänkte bara ta något att äta och sen är jag redo för jobb, faast jag är liite trött. Men det spelar ingen roll för jag har haft två dagar på mig att vila och nu blir det jobb hela helgen.

Aja, igår efter jobbet så skrev jag med min bebo till ungefär tolv och sen gick jag och la mig. Han kommer antingen ikväll igen, eller imorgonkväll. Hihi! Åh, jag har ångest att gå till jobbet nu. Känner mig helt trött, varför skulle byggarna komma idag!!!!! Och dom skulle komma vid halv ett till två, men dom kom vid tio! Åh. Jaja.. Får tänka positivt, det är bara fem timmar idag.. Bara fem.. 

Här är några bilder, så ser jag ut idag. Kavaj, min älskade th-tröja för aids och jeans från nelly.com till det slänger jag på mig ett par svarta stövlar. Sen har jag också nya örhängen och halsband från Kappahl. Kram!



Och så glömde jag berätta, i onsdags när jag var på badhuset så kom det fram en liten elev, ska man säga så? Ja.. Åh så sött! Han hade ritat åt mig, så gullig. Blir så glad av sånt, att han suttit och ritat åt mig. Haha, aww.. Hans mormor sa också att han tjatat hela bilresan, att han ville ge mig den. Åh, tänk så hade jag inte varit där för jag är inte där varje onsdag. Så himla gulligt! Aw.. Här är den! Hihi.



Flyger förbi

Shit, dagen har bara flygit förbi och så stod det på mitt horoskop också att det skulle göra! Ojoj!!! Vaknade först och såg på våra bästa år, sen städade jag här hemma och sen hade jag en körlektion. Väntade därefter på syster och vi åkt kebab. Därefter cyklade vi hem och då började vi verkligen storstäda vårt rum. Huh, min hylla var full med grejer som jag inte ens använde. Nu är det hälften av allt som fanns. Nu sitter jag och äter klementiner (stavas det så?) medans jag är sååååå sugen på choklad och chips. :( Ledsen tjej! 

Blir jobb hela helgen, wiohooo.. Som min körlärare sa idag "du har blivit en jobbnarkoman, det är därför du är sur för du var ledig idag" hahahhhaha. Asså jag dog! Han är sååå rolig! Love him!!! =) 


Två bilder


Ser jätteglad ut på båda, var ju det. Haha! Men den första bilden, gillar den mycket.. Där ser jag såå lycklig ut! Haha.

Godnatt!

Stan

Hejsan! Efter att jag hjälpt mamma idag så vilade jag hemma en liten stund. Sen skrev Karna till mig och undrade om jag ville ses och det ville jag såklart. Var längesen man såg henne sist, så vi träffades i stan. Jag köpte såklart ett nytt halsband, som jag kan visa någon annan gång och ett par örhängen också. Från Kappahl, båda två. På rea var de också. Älskar Kappahls smycken, så snygga! Sen blir man bara galen då de blir på rea också! Haha. Sen köpte jag ett armband till min bebo också! Hihi.. 

Sen åt vi på Mc Donalds, jag hade bara ätit en banan idag och det passade FINT med mc donalds mat! Mums. Karna stack precis hem, så nu ligger jag bara här och tittar på film samtidigt som jag lyssnar på musik, ja.. Det kan bara amela göra! Haha...

Min pojkvän var precis inloggad och vi webbade såklart, han e så fiiiin! Men han fick gå, fast nu loggade han in igen. Haha, underbart?! Så nu ska jag fortsätta skriva med honom, hehehe... Sen har jag också fått bilderna, (dom håller på att ladda) från S för några dagar sen.. Tänkte ladda upp de här också, senare!

Nu går jaaag, puss.

12, oktober.

Asså åh! I förrgår när jag mådde såååå dåligt, (kunde inte jobba) så fick jag också ett jävla munsår?! Hur? Varför? Jag har inte gjort något? Jag har inte använt något av någon annan? Asså.. Arg!!! Haha... Går aldrig bort!

Sitter just nu och lyssnar på musik, väntar på att få ett sms av mamma sen drar jag iväg. Jag har två "mål" idag, det ena är avklarat och jag säger bara oh my god! Haha.. Palla vara så sur när man svarar, hallå? Du har en kund att vara glad mot!!!!! Hahaha.. Är lite, vad ska man säga.. På något konstigt humör idag? Nervöst? Ja, det är det nog. Men iallafall, det andra "målet". Båda grejerna är att ringa ett samtal och det ena är avklarat. Det andra, åh så arg jag blev.. Ringde flera olika nummer till samma sak men ingen svarade på något utav de. Så syster fick ta över! Haha. Fast hon är inte hemma så vi får se om hon fick napp! Jag hoppas verkligen det, för nu ska det verkligen bli av annars dör jag! And i will tell yahhh!

Och ja, jag är ledig idag som ni ser. Eller helt ledig är jag inte, har badhuset vid sex tiden. Sen kommer min bebo in på msn! Ih, längtar.* Även om vi skrev med varandra igår. Hihi. Jah, som sagt så väntar jag på ett sms av mamma sen tänkte jag dra. När jag hjälpt henne med en sak så drar jag vidare för att möta syster och så tänkte vi gå i stan lite. Man hinner aldrig annars, blir bara jobb. Antingen så jobbar man morgon och sen glömmer man att gå till stan för man är så trött eller så vill man inte gå ensam. Eller så jobbar man stängning och då kan man inte gå alls för då stängs allt när man själv slutar. Så idag tänkte jag att jag kunde gå, tänkte handla lite inför den "grejen" som jag kommer berätta om senare. Sen får jag se om jag hittar något fint åt mig själv. 

Såhär ser jag ut idag, man ser nog liiiiite att min hårfärg är lilaröd på någon av bilderna här. Jag älskar det, ska jag vara ärlig hade jag velat ha lite mer rött i så man verkligen seer det. För på bilderna ser det ju bara mörkt ut, fast inte de med digitalkameran. Lägger upp någon från dagen då vi tog bilder också!


Okt. 12, 2010

Hejsan bloggen! Sitter just nu med marabouchoklad, såklart och med en coca cola i handen. Har jobbat hela dagen idag, känns så bra! Jag skulle egentligen jobba från två till stängning men fick komma halv tolv istället. Gör inget! Nu tänkte jag bara ta det lugnt och göra mig fet.. Haha, gosh! Jag skulle ju sluta med choklad och coca cola. Gååååår inte! :'( Jag försökte några dagar nu iallafall och shit så gott det blev nu när jag smakade på det. Uhhhh, heaven! Haha.. Ska iallafall gå till syrrans rum nu och så ska det bli syskonkväll, ska se Desperate Houseviwes och sen blir det film, tror jaaag! Missar Cougar town denna gången, nog.. Aja, gör inget! Ha det bra så länge.

I'm inlove.


Faaaaaaan

ÅH............................................


Finslipat



Såhär glad blir jag bara jag tänker på en grej, asså jag vill inte säga något men vill så gärna ändå! Haha.. Är fortfarande inte säkert heller så just därför ska inget sägas.

Jag har iallafall suttit och finslipat bloggen lite. Nu ska jag se om mamma behöver hjälp i köket, åh varför skulle magen förstöra min dag såå? Bara för den korta stunden, fuckit. Men ändå vet jag att om jag hade jobbat hade jag mått sämre, för jag behövde verkligen den sömnen också för att få bort smärtan. Det är ju inte så att smärtan går bort direkt bara för man tar en tablett. 

Jajaja.. Nu går jag, kram på er!

Ipren, så bra!

Hejsan! Åh, fan! Har ångest just nu!! Igår på natten så kunde jag knappt sova, jag somnade och vaknade igen.. Så var min natt, gjorde så hela tiden.. Magen gjorde ont, det var den som störde mig. Sen när jag vaknade i morse vid åtta-tiden för jag kunde verkligen inte sova. Det gjorde sååå ont! Då spydde man och allt, fyfan man ville bara dö! Så ont det gjorde, sen hittade jag ingen tablett, Ipren är verkligen en räddare här i livet! Haha.. Nej men jag kunde inte hitta någon tablett iallafall, vilket gjorde hela grejen värre. Som tur var så vaknade Selma också, bad henne att hitta tablett till mig och det gjorde hon såklart. Jag somnade och när jag vaknade kändes ingenting. Jag kände mig såklart lite yr men magen störde inte mer. TACK IPREN! Fast det kommer nog komma tillbaka för jag känner mig kropp. Ja, varför jag är så arg för detta. Haha, jag skulle jobbat idag och jag hatar att inte kunna jobba. Eller göra det jag ska göra, jag hade så mycket idag! Först kappahl sen skulle jag övningsköra och därefter direkt till badhuset, mh.. Är ganska så arg just nu. Imorgon bryr jag mig inte för då ska jag jobba. 

Sen blev jag så glad av en såååå gullig låt! Jag loggade in på facebook och där ligger en supersöt låt från min pojkvän. Jag dog! Kan inte sluta lyssna på den, aw.. Han är så underbar!

Oh, just det. Igår tog syster massa bilder på mig medans vi väntade på Melissa. Här är någon, dessa är från min mobil men de från systers mobil kommer senare när jag får bilderna såklart. Kram!
Från igår, här kan ni se lite bättre på min nya hårfärg. I love it! Lilarött.. 

den nya hårfärgen?

Haha... Eh, förlåt? Jag skulle skriva direkt efter att jag fönat håret och sett resultatet, men det gjorde jag inte. Var så trött att jag fönade mitt hår och sen la jag mig direkt. Sen idag så blev det jobb, och sen har jag tvättat hela dagen. Är strax klar! Men vad ska jag säga om hårfärgen? Asså, jag diggar det! Jag har ju alltid velat ha rött hår i själva håret. Hur ska jag säga? Haha.. Men inte hela håret HELT rött.. Asså ahh... Hur ska jag förklara mitt hår? Det är mörkare nu, alltså TYP så som jag hade innan, mörkbrunt. Men nu är det jättejättemycket rött i det själva "bruna" håret. Fattar ni? Haha, dålig på att förklara men whaeva.. Sen är mitt hårbotten ganska så rött, så jag hoppas det tvättas bort LITE. För jag vill inte ha det SÅ rött just där. Hihi.. Ni kommer få se bild, men jag kan inte säga när. Nu kommer jag lägga upp en cambild men där ser man inte alls så mycket, kommer ta en bild med digitalkameran. Kan ta flera dagar, man vet aldrig. Jag orkar inte just nu iallafall. Är så taggad åt en sak så det är allt jag tänker på just nu! Just let it happen!

Å så sitter jag och lyssnar på musik, like always. Det är en droooog för mig, speciellt bosnisk musik. Fattar inte hur man kan förändras så snabbt på så kort tid. Innan HATADE jag bosnisk musik för jag fattade typ ingenting. Men nu älskar jag det! Whaaaat? Aja, jag väntar också på min fina bebo. Ska skicka iväg ett sms och se om han kommer och när isåfall. Här är iallafall en bild på mitt nya hår, jag VET att det inte ser rött ut alls. Men, jag har förklarat.. 


Haha, la precis märke till att jag är lite läskig på bilden. HIHI, bli inte rädda!

Rött hår!!!!!??????!

Hejsan! Fanfanfan, haha! Fan att jag gick ut, tänkte att vi kunde gå ut och ha det lite mysigt i stugan men påvägen dit stannar vi till City Gross, vad får jag med mig ut? Jag handlar såklart en hårfärg, vilken färg? RÖTT! Okej.. Brunrött, men har precis satt i hårfärgen och hur tror ni det blir? Det är helt rött!!!! Haha, blir galen. Jag har alltid velat ha rött hår, inte jättejätterött.. Inte som Mirre, även om jag tycker det är grymt snyggt men tror inte det hade passat på mig. Men lite mörkare eller något i den stilen om ni fattar? Men verkligen inte nu, jag vågar inte prova på det nu! Hoppas det inte blir sååå rött. Det skulle bli brunt med rött i, you get it? HAHA! GOOOSH, vad ska jag gööööra? Och en annan grej som är faaan med att jag gick ut! Just när vi kom till stugan fick jag ett sms av min bebo som väntade på mig på msn, fan typ!?!! Jag fick ringa honom och säga att jag var ute, vi hade ändå inte bestämt att vi skulle ses på msn ikväll. Så han gick hem igen, SÅ synd om honom! ;( Men han skulle komma imorgon istället. Shit, vad ska jag säga till honom om mitt hår! Han gillar mig som mörk! Haha.. Gud, nu ska jag komma med rött hår.. Asså, mama miiaaaaaaaaaaaa.

Jag lovar att höra av mig, jag skriver direkt efter att jag tvättat ur det och fönat.. Åh... HAHA, asså jag kan bara skratta för jag är dum i huvet. Jag bryr mig inte om mitt hår, jag bara chansar med allt. Jag minns en gång då min syster klippte mig.. Och ännu värre, då mamma klippte lugg. Snacka om att den blev sneeee, men det var när jag var liten men ändå! Hahaha.. Ofta man färgar sitt hår rött!!!!!!!

Återkommer!!!!!:P

3 månader med Arnel idag!♥♥♥

Hejsan! Idag har jag och min fina bebo tre månader tillsammans! Så tråkigt bara att jag inte kan träffa honom.. Fick iallafall ett jättefint sms av honom idag, jag dör!♥

Ja, vad har man gjort idag då? Först blev det jobb och sen gick jag en kort runda i stan. Köpte två par jeansleggins och sen köpte jag en jättefin tröja till min bebo! Hihi.. ♥♥ Sen åt jag och syster på Subway och såklart så glömde jag fylla på min mobil. Aja, vi cyklade iallafall hem och fyyy vad kallt det var! Jag fryser nu, jag är ändå hemma! Hallå.. Nu måste man klä sig extra mycket vafan!:( 

Idag innan jag skulle till jobbet så hörde jag en perfekt låt! Passar så perfekt in till mitt liv just nu, hehe.. Kan ni inte bosniska så, sorry. Kan iallafall berätta lite, just vad jag fastnade för. Hon sjunger att hon ska iväg och att ingen ska gå efter henne men att de kan kasta lite vatten efter henne (betyder tur eller lycka till när man ska resa) och så sjunger hon att de ska önska henne trevlig resa bla bla bla.. Ja, nu tänker ni säkert vad har det med mitt liv & göra? I will tell ya, if it will be like i want it to be. Hihi♥

Åh, det går inte att kopiera och klistra in så här får ni länken till själva texten. Men såklart lägger jag också upp själva låten här. Om det går!


TRÖTT!!!

Hejsan! Eller ska jag säga godkväll? Idag har jag inte kunnat blogga alls i med att som vissa kanske förstod så jobbade jag hela dagen. Började halv tolv till sju, dog! Är heeelt slut nu, vill bara lägga mig och somna men det är inte alls roligt att en dag försvinner bara sådär. Men vet ni, jag är sååå glad över att få jobba så mycket ändå! För vad ska man annars göra, ruttna hemma? Jag hoppas att A blir bättre, var något allvarligt! Därför får jag jobba imorgon igen, men till helgen är man minsann ledig! Jag vet inte om jag ska dra och jobba på badhuset på lördag eller om jag ska skita i det. Vad ska man göra? Haha, man orkar inte med det egentligen men ändå känner man att man borde gå. Jag kommer säkert att gå dit iallafall för jag kommer bara ligga och dega hemma annars. Bättre att göra något åt dagen istället för att dega hemma. Hehe! Och imorgon blir det en mindre dag, som tur är. Är helt slut nu, haha! Man blir helt slut av att stå upp i flera timmar och av att vara glad mot alla kunder. Fast en sak tycker jag inte om, hahaha! Det är när någon kund är sur eller något, då blir man helt arg. För vad fan har man gjort denna människa? Det är så det känns, hahaha! Men man blir skitarg, för kommer det en kund så blir det liksom som att den förstör hela dagen åt en.. Ni förstår? Men som tur är så är där inte så många sura kvinnor på Kappahl som kommer besökandes! Utan för det mesta är det glada och snälla, allihopa! Då blir man skiiitglad, då älskar man verkligen det man gör! =) 

Okej, nu ska jag se om jag kan hitta något gott jag kan äta och se om det finns något roligt på tv. Klockan 21.00 börjar Kenza & Tyra Show, funderar på om jag ska se det eller om det finns något annat roligt på tv vid den tiden. För K&Tshow kan man se alltid typ. Får se vad det blir! 

Imorgon har jag och min bebooo 3 månader!:) Åh my god, snälla snälla låt det slå in! Låt detta gå som jag planerar, jag vet inte vad jag kommer göra om det inte blir så. I'll dieeeeeeeeeeeeeeeeeee! (Jag berättar OM det slår in (när i såfall))

Här är jag nu.


Jobb

Hej! Idag har jag jobbat typ hela dagen, skulle sluta sex men fick stanna en extra timme. Trodde att jag skulle dö, haha! Men jag överlevde iallafall, efter jobbet skulle jag jobba på Badhuset men det blev inget eftersom att jag blev kvar på Kappahl. ´

Så det är hur min dag sett ut idag, jobb och när jag kom hem väntade en sååå himla god middag! Alla satt samlade och åt, så mysigt och så himla gott! Blev verkligen mätt och åt hur mycket som helst, som jag inte brukar göra när jag handlar ute. Varför fortsätter jag då att handla utemat och bara slänga mer än hälften? Ah... Skit.. 

Imorgon är dagen lite osäker, jag vet inte hur det blir om det blir jobb eller inte. Ska egentligen vara ledig men kan vara så att de ringer i med att en blev sjuk idag. Får se! Kram på er.

Me and you


Detta är nog första bilden jag tog på honom, från denna sommaren. Så fin!


Åh, denna bilden är så fin!



Otroligt fina stunder hade vi tillsammans, jag längtar tills vi ses igen! Nedostajes mi.

Fina minnen

Måste bara skriva lite, haha! Tänker säga detta att, nu efter detta inlägget kommer det komma ett till men bara med bilder från bosnien. I miiiiss!!!!!

Okej, igår då jag jobbade så kom en tjej. En tjej som alltid gör mig lika glad när jag ser henne, hon påminner mig om fina tider! Vi började prata om minnen, haha. Asså, båda dog! Feffe, jag åkte ju till Stockholm två gånger och Danmark en gång med henne. Alla gångerna för att se Tokio Hotel! Ah, vi hade så himla roligt! Skitkul när man ses och börjar prata om det, haha. Fanns så roliga saker som hände i Stockholm, kan inte skriva det här. Men ja, hahaha. Asså, jag vill göra om deeet! Kan inte Tokio Hotel komma igen?!?!?? <3


Jag och Feffe.


Okt. 5, 2010

Hejsan! Jag är så duktig! Jag hann med att städa hela huset, diskade, vek allas kläder som tvättats, la kläderna på plats och sen dammsög jag hela huset också. Im good! Känns så skönt att bara sitta här och inte göra någonting nu, är ju ledig idag vilket är skönt. Just ja, jag blev precis färdig med städningen då min pojkvän loggade in och skrev till mig. Great! Så, vi satt och skrev och webbade en stund och sen skulle han gå. Aw, han har blivit sjuk. Jag var ju sjuk nyss typ och nu när jag börjar bli frisk så är han sjuk. Tycker så synd om honom! Aja, det enda jag kan göra är att hoppas på att han blir bättre snart! Men han kommer ikväll igen! *Längtar.*

Vad tror ni att jag gör nu? Haha, musik såklart! Och så sitter jag och äter chips och marabouchoklad, tillsammans med coca coooola. Asså, nu ska jag börja klaga igen men det måste göras! Jag måste ändra på mig, seriöst. Nästan varje dag efter jobbet tänker jag "vad duktig jag varit idag, jag förtjänar en bit choklad.." Ofta liksom? Men det är så det är.. Så det är vad jag gör, går till ICA och handlar gott.. Sen, det värsta av allt är att jag äter allt själv, okej jag frågar alltid om någon vill ha men ingen vill. Fattar inte vad jag håller på med, ofta man äter flera choklader.. Undra hur många marabouchoklader jag handlat per månad? Och coca colan, den måste jag lägga ner med. Helt! Så, från och med att (åh, ångest!! jag som köpte två påsar chips igår!!!!!) jag ätit upp det jag har här hemma så MÅSTE jag sluta upp med att handla skräp! 

Jaha, till något helt annat. Jag vet att många är glada idag och att många längtat till just denna dagen, för ikväll börjar Desperate housewives igeeeeeeeen och direkt efter det så är Cougar town också. Fatta! Jag minns när man alltid längtade till tisdagen för att det var så bra program direkt efter varandra! Tror inte att det är ikväll men Christine, hon var ju också alltid efter Cougar town, men jag såg att hon är under dagen och inte ikväll. Aja, är iallafall glad att dessa två visas ikväll!

Hahahaha, asså jag dör! Jag med mina romaner varje dag nästan! Kan jag inte skriva om EN sak per inlägg? Det är alltid så att när jag väl börjar skriva ett inlägg, så tänker jag.. Okej, jag ska skriva om det.. Sen så kommer det fler grejer och fler och fler. Haha, jag e jag.. 

En rolig grej, det var så längesen man tittade på Pelle svanslös, men det är faktiskt på Tv1000 fast inte alls lika kul som man tyckte innan. Nu är det bara, "jaaaah, när händer något roligt då?" förstår inte hur man kunde tycka att det var roligt! Men något som ÄR och alltid kommer vara roligt börjar klockan 15.00! Haha, Karlsson på taket! Hallå, så längeseeeen. Haha, som ett barn!

Nu ska jag sluta skriva om så många grejer, haha... En sak till bara!! (A) Igår på **** hände en grej, i think im going good. 


Dags för stääädning

Godmorgon! Har varit uppe ett tag nu, varföööör? Jag vaknade vid niotiden, jag är ledig idag. Hallååå!!! Blir så arg på mig själv, varför kan jag inte sova uuut ordentligt? Jaja. Struntsamma! Jag har ju mått så dåligt de senaste dagarna men förrigår loggade min pojkvän in på msn och vi snackade ut ordentligt. Fyfan vad allt kändes bra! Mår alltid så bra av att bara skriva med honom, vill bara åka till honom nu nu nu nu nu!!!!! 

Har precis tittat på våra bästa år och tänkte nu klä på mig och börja stääda här hemma för att vara färdig vid ett tiden då min bebooo loggar in, så att jag inte behöver tänka på annat än honom. Så nu ska det sättas igång med musik och börja städas! Får se om jag hinner duscha också, tror inte det men man vet aldrig. Får se hur snabb jag är! Har lite brottom nu, haha.. Kram! 


Jag just nuuu.. 


Hold on... - I can't hold on anymore

Hejhej! Idag började jag dagen med en dusch, därefter gjorde jag mig iordning för jobbet. Asså shit, detta går inte längre. Jag var såå deprimerad, min pappa frågade mig till och med vad det var med mig om jag var ledsen över något. Jag sa bara nej och att inget var fel. Orkar inte diskutera med någon för då blir jag bara mer ledsen än vad jag redan är. Jag skrev ju att jag fick en breakout igår, hah.. Mm, så idag på jobbet var jag helt nere där också. Ville bara hem och lägga mig i sängen för att gråta. Men jag klarade dagen och nu är jag hemma, systrarna gör Tacos, mums. Är jättehungrig så det kommer sitta fint. 

Under tiden jag väntar på att maten ska bli färdig så lyssnar jag som vanligt på musik, denna gången på en som tar död på mig, bokstavligt talat.. 



Idag vet jag inte vad jag hittar på med, finns bra film på tv ikväll så det är spikat och klart. Vill bara ha chips också, och coca cola. Får se om syster orkar köra mig för jag är sååå sugen på en mysig hemmakväll! Har varit ute dessa dagarna och när man kommer hem känns det som om man inte hinner med någonting, sen är klockan så mycket som läggdags och sen kommer jobbet. Så ikväll vill jag bara vara hemma och se på film. Får se om min pojkvän loggar in också. 

Nu är maten färdig, kram kram!

IT'S SO HARD!

Hejsan! Har nästan precis kommit hem, var i koloniet med några galningar. Det var ganska så kul, men som vanligt blir man alltid skrämd. Haha! Alltså jag fattar inte, hur kan folk tycka att det är roligt när folk blir skrämda och rädda? Vad är det roliga med att se andra helt rädda? Sen vet man inte ens vad man ska göra för att hämnas när de inte är rädda för något? Jajaja... =) 

Jag fick en breakout eller hur man ska säga? Satt och lyssnade på musik, så kom vår låt och det bara forsade ut massa tårar. Ja, vad ska man säga. Jag har fått "nog". Jag orkar inte längre, and I don't know what to do. Det är så svårt! 

Jag hade tänkt lägga mig lite senare ikväll just för att jag börjar senare imorgon, men jag känner att jag behöver lägga mig nu. Jag lägger mig nu och tänker lite, för jag vet att om jag lägger mig senare kommer jag ligga vaken hela natten av att jag kommer tänka och tänka... 

Ja, iallafall. Ni ser att jag gjort om bloggen lite. Jag tänkte ha det såhär ett tag nu, den är fin! Hihi... Som alla redan vet så trivs jag i svaart.. =) Nu ska jag ta ut mina linser och göra mig iordning. Vi hörs när vi hörs! Kram!



nemogu vise da zadrzim bol, oci ce mi biti od placa crvene

Idag får ni ingen dagens bild utan det får bli någon gammal, eller inte så ny som "dagens". Ni fattar! Orkar inte ta någon bild idag, är fortfarande sjuk. 

Igår jobbade jag till två och sen blev det hem för att fiix. Därefter mötte vi FatJoe och så åkte vi, jag trodde inte det var sant. Haha! Inte att vi åkte utan en grej som hände. Men iallafall, så fort vi kommer fram till Malmö så blir det raka vägen mot Burger King, just för att Melissa ville äta där. Blev irriterad på deras mat! Haha, vill jag ha en grillad hamburgare som smakar lite bränt kan jag väl göra en exakt likadan här hemma? Och pommes, vad är det för pommes? Uh.. Bara drickan som var OK! Sista gången jag åt där!

Sen tog vi bussen mot Mobilia och gick lite längre, sen mötte D upp oss. Vi hängde med och där var vi ett tag, sen gick vi tillbaka in mot stan där vi mötte upp Melissa igen. Alla var sugna på "kaffe", jag var sugen på Chailatte och Mudcake men Espressou House stängde just då vi kom. Uh! Vi letade vidare efter något som var öppet som hade något gott, hittade en liten affär med massa choklad och godis. Blev en coca cola för mig. (Jag vet, ska försöka sluta dricka så mycket coca cola!) Jag hade en supertrevlig kväll!!! 

Idag har jag jobbat, fyyyyyy så mycket folk. Kan inte fatta! Haha, och alla som säger att ingen handlar på Kappahl! You wish! Ni har helt fel, där handlar mer folk än på Gina Tricot! Jag överdriver INTE!!!! Idag var det fullt med folk, bara för att vi hade 25% på hela köpet för alla medlemmar! Det var kunder helaaaa dagen, hela tiden. Skitkul!!! Fick också mycket beröm idag, ooo i love it! =) 

Nu sitter jag och lyssnar på en sjukt bra låt, som är så "äkta". Går in på mig direkt, känns som om den är skriven åt mig. Jag brukar ju alltid göra mig iordning på morgonen innan jobb och sen sitter jag och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på bosnisk musik på tv. Så kom denna, ah jag dog! Tänkte lägga upp den här, så bra den är.. 

Jah, efter jobbet idag har jag också tvättat och är strax klar! Det är bara torkning som är kvar. Sen så väntar jag på att toaletten ska bli ledig, tänkte duscha och sen går vi nog ut en runda. Får se vad vi gör, men imorgon blir det jobb igen. Imorgon gäller fortfarande 25% på HELA köpet för MEDLEMMAR, sista dagen imorgon. Är du inte medlem så kan du bli det i kassan, fråga MIG hur du gör! Haha:D Sen får jag se vad jag gör med morgondagen som blir över.

Bara lyssna på låten, ni som inte kan bosniska. Sorry! Men den är sååå härlig. Ni får ha det så bra! Kram.


RSS 2.0