Tropicana

Godmorgon! Jag hade en mardröm inatt, men ändå känner jag mig utvilad och på humör! Uh, hatar mardrömmar. Var kommer de ens ifrån? Man drömmer också verkligen, sånt som typ, VAH? Asså, ja.. Haha, struntsamma. Nu är det fem dagar kvar och jag har fjärilar i magen! Det börjar kännas liiiiite, att jag ska iväg. Men jag har fortfarande inte fattat att jag ska träffa min finaste där nere. Fattar inte.. Typ, omöjligt! Haha.. Han är så underbar! Vi snackade rätt länge igår, det är därför det inte blev något inlägg på kvällen. Men så pratade vi lite om hur vi skulle göra, för vi kommer inte fram till just den staden/byn dit vi ska. Sen går han ju i skolan, så vi bestämde lite. Bara lite! Haha.. 

Sitter iallafall här och är ombytt, smörjt in ansiktet med en kräm och nu lyssnar jag på musik (ofc) och äter frukost. Uh, för en gångs skull så är jag nyttig! (om man inte tar med brödet jag äter) Hahaha! Alltså, jag måste verkligen sluta upp med mina chips och marabouchoklad-köp! Får inte vara beroende mer vafan! Jag har nästan slutat med coca cola. Dricker inte alls lika mycket som innan. Men fan! 

& ja, jag såg våra bästa år imorse. Bara så alla vet! Haha.. Så ni inte tror att jag missade min favoritserie typ! Haha.. Blablabla.. 

Nu har jag bara att äta upp och ta lite smink, sen är jag redo för workwork. Men det är två timmar kvar. Ja, vad ska jag göra dessa två timmarna? Jo, ligga och lyssna på musik. Så härligt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0