:'(

Nothing feels good right now, oh.....


Shopping

Hejsan! Idag är jag fortfarande sjuk.. Har jätteont i halsen när jag gäspar eller hostar, uuh.. Pratar inte med samma röst som jag brukar ha, hahaha! Men det hindrar inte mig från att gå i stan. Har ju varit bestämt att jag och Karolina skulle träffas nu någon gång, så idag blev det. Är ju ledig från jobb idag så jag tog chansen och träffade henne! Det var längesen sist! Vi träffades på Åhlens och gick direkt till Systrar&Bönor. Min frukost, haha! Snackade jättemycket och sen blev det en runda i stan. Köpte några ringar, jag älskar ringar! Hehe.. Sen köpte jag också en tröja, måste prova den. Jag orkade inte prova den innan så.... Tröjan är iallafall från Kappahl och ringarna köpte jag på H&M. Ja, vad mer.. Blev som vanligt min "fika" på Espresso House, (stavning?) köpte som vanligt min Mudcake och Chailatte, mums! 

Här är lite bilder från idag. 

Såhär såg jag ut igår på jobb!



Så fina ringar va? Haha. Man ser inte så mycket men den sista bilden, jag köpte dessa mest för att den ringen med LOVE var sååå fin! 


Fint mönster på tröjan?! :) Kram!

Sjuuuuk

Godmorgon bloggen! Fyyyyyy vad jag mår dåligt! Igår när jag kom till jobbet blev jag helt förkyld, helt plötsligt! Kunde knappt ta emot kunder vafan!;P Tur att jag klarade av dagen iallafall. Sen blev det mat på Viking med några galningar. Därefter cyklade vi hemåt. Och på kvällen mådde jag "pyton" haha, kan man säga så? Jag mådde pyton.. Haha, låter så roligt. Jaja, ni fattar vad jag menar. 

Idag jobbar jag också, jag undrar seriööst hur det kommer att gå. Jag måste verkligen göra mitt bästa, som jag alltid gör såklart men mår man dåligt så går det inte alltid så bra. Igårkväll vaknade jag flera gånger av att jag hade ont i mitt huvud och kunde inte andas.

Så nu sitter jag här, vaken tidigt som alltid och ännu tidigare idag just för jag inte kunde sova så länge. Tittar på våra bästa år med te i handen. Måste bara säga att Bosniens "läkemedel" är bäst, fungerar sjukt bra! När vi åkte hem mot Sverige nu i somras, från Bosnien så stannade vi på vägen för att köpa nässpray. Fast detta är inte "spray" utan vad ska man säga, näsdroppe? Man droppar en gång i varje näsborre och så andas man in, hela näsan känns ren efter två-tre sekunder. Så kan man andas som vanligt igen! Seriöst!! :) Haha.. Men jag brukar/brukade aldrig använda nässpray för att man "måste ligga ner när man tar det och sen måste man ligga ner en stund för att få det att ta i".. Och så fungerade det aldrig på mig, förstår inte hur folk kan använda det, haa.. Kanske gör jag fel? Jaja.. Struntsamma, nu vet jag iallafall vad jag ska använda. Den är jättebra! 

Jag är ju så lätt sjuk och blir så lätt påverkad av grejer. När vi är bortresta blir jag alltid sjuk eller något i den stilen. Något stör mig iallafall. Så nu när vi var i Bosnien så var jag sjuk varje kväll, på dagen mådde jag bra för då var jag för det mesta utomhus. Skumt! Mina ögon svullnade upp, de kliade, gjorde skitont, jag hostade, mådde som sagt skit! Och dagen efter var det som om ingenting hade hänt. Så en dag under dagen var det så att jag började hosta och näsan rann, då tog dom fram den hära "näsdroppen" och det slutade rinna. Helt greeeat! 

Haha, ofta jag sitter här och skriver om näsor och vad som är bra att använda när man är förkyld/sjuk. Hahaha! Jaja, nu ska jag försöka dricka upp mitt te och sen får jag ta ett varmt bad. Får försöka göra allt för att må lite bättre iallafall, till jobbet. Tur man börjar lite senare! Ni får ha det bra! 


Imorgon

Elo elo elo! Läget guyyyyyyys! Haha, känner mig på topphumör. Ska strax cykla iväg till en körlektion som jag har idag, får se om jag bokar fler. Får se, behövs ju. Sen får jag sticka och handla lite mat till pausen, för idag blir det jobb igen. Jag måste säga till allaaa, som bor i Trelle!=) 

Imorgon, 29/9 kommer Ola från IDOL (vet inte om han heter Ola Svensson, kanske inte?) Men ni vet han snygge med ljust hår? Haha. Whaevaaah. Han kommer iallafall och kommer vara på Valen vid 20.00! Synd att jag missar det bara, buhu. Jag jobbar på Kappahl, så kom in och hälsa hih... Kommer vara "någon speciell kväll" tror att det kommer vara folk som kommer gå "modevisning" också:)

Här är jag nu.

Header & allt

Försökte göra om min blogg lite, kom en liiiiten bit. Jag orkar inte mer! HAHA! Men nu har min pojkvän faktiskt loggat in på msn så jag är lite upptagen just nu. Får fixa till den imorgon, kanske! Men ah, ville bara säga till i med att headern är lite "sne" och ja, ni ser ju.. Nu går jag, puss!


en greeeat helg!

Hejsan, jag har inte orkat blogga. Varje gång jag fått "sug" att blogga, så när jag väl klickar upp internet så orkar jag inte mer. I don't know why.. Men nu orkade jag logga in iallafall, haha! Tänkte berätta om min helg, som varit greeat! 

Fredagen jobbade jag och sen skyndade jag mig hem för att göra mig iordning. Hade på mig min svarta klänning från Nelly med "spets/nät" där bak på ryggen. Uppsatt hår i en knut och svarta strumpbyxor och klackskor såklart. Vi började kvällen på Slagthuset för där var det konsert, Lepa Brena och Sekib sjöng. Han var jättesöt! Haha.. Och sjukt duktig, jag måste också erkänna att det var "roligare" att titta på honom än henne, hon är ju så känd. Men han var så sjukt mycket bättre. Sen var det inte så jätteskoj där heller. Men vid ett började det bli slagsmål, alla lampor tändes och vi drog därifrån (tydligen fortsatte konserten efter slagsmålet ändå). Därefter drog vi till Deep, där vi hade såååå ont i fötterna att vi bara satt ner hela tiden. Var skitkul! Haha, alla som gick förbi sa något till oss. HHAHAHA, så kul! En kom fram till mig och typ tvingade mig att dansa med honom, jag ville inte för jag hade sååå ont i fötterna och han bara "e det för jag e tjock" HAHAHHA.. Asså vilka människor det finns! Det var iallafall jätteroligt att titta på alla, vissa var så sjukt grymma på att dansa!! =) Det var kul iallafall! 

Igår så blev det jobb igen och sen bytte jag om och satte håret i en hästsvans och så cyklade vi till stugan där det var jättemysigt. Hade massa levande ljus, så mysigt! Haha.. Sen kom ett gäng pågar också, var hur roligt som helst. 

Nu tittar jag på Camp Rock 2, har inte sett ettan men ja. Vet inte vad jag ska säga, haha! Alla sånna här filmer handlar om "musik" asså, att de sjunger och så. Har tröttnat på sånna filmer, när de pratar normalt sen helt plötsligt börjar man sjunga.. Haha, ska det vara en film så är det en film, inte musikvideo eller vad de försöker göra. 

Ah, idag har jag jobbat lite bara. Mådde inte så bra, men nu är jag iallafall hemma och har tvättat. Som ni redan vet så älskar jag att tvätta kläder! Hihi.*

Jag är såå lat just nu, att jag inte orkar gå in och länka låten fint. Utan jag lägger till en vanlig länk här istället så får ni trycka på den för att lyssna på låten. En av mina nya favoriter!

http://www.youtube.com/watch?v=g0TYiWhXv0I
Ni vet Stromae som gjort Alors on danse? Detta är en annan GRYM låt av honom!=) PUSS.


Såhär såg jag ut igår, på jobb inte senare mot kvällen. Älskar mitt nya halsband, köpte det i fredags på Kappahl! Köpte även ett par jättefina örhängen på Kappahl, får använda dom snart. Heheee.. Kram.

Idag mår jag bra

Hejhej! Igår var jag helt slut, två dagar i rad, 9 h*2 alltså.. Uuh, jag dog.. Men jag lever nu! Haha. Har sovit sååå himla skönt, vaknade mitt i natten av att jag var törstig som faaan.. Sen la jag mig igen och somnade om nästan direkt. Sen så vaknade jag vid åtta (som vanligt) av att de andra skulle till skolan & jobb. Men somnade som tur var om igen och vaknade vid tio. Såg våra bästa år, skrev med min fina ängel som var vid datorn. Asså han kan verkligen få en på ett strålande humör Ljepa ko lutka, jag dör seriöst! I adore him! 

Nu sitter jag och ska äta frukost samtidigt som jag lyssnar på musik. Ska nästan strax iväg till jobb, börjar två till stängning. Det känns så ovant att vakna varje dag för att gå till jobbet, men ändå känns det som om det är vad jag gjort hela mitt liv? Konstigt! Men känns ändå bra, att jag har något att göra medans andra inte har ett dugg att göra nu efter studenten. Men ska jag vara ärlig så undrar jag lite hur det skulle kännas att bara vara hemma och göra ingenting, sova ut och vila sönder mig själv. Haha! Nej, jag vet att det hade varit tråkigt, jag är glad att jag gör det jag gör! Och imorgon är jag ledig, då kan jag få vila ut ordentligt men jag vill också göra något roligt. Får se vad jag gör! Sen tror jag det räcker, en eller två dagar räcker för att "vila ut" för sen tröttnar man och då vill man göra något igen. Ja! Hahaha.. Varför sitter jag och babblar för mig själv? 

Jaja, nu ska jag äta maaaaat. Ha det bra, vi hörs kanske efter jobbet, för dåååå ska min älskling vara inloggad på msn iiigen!:D <3 

Här kommer bild på mig, right now now now now..

Okej, så såg jag ut igår.

Såhär ser jag ut idag!

i give you my love

Åh, jag dör.. Kan inte sluta tänka på min underbara ängel som bor 24 timmar från mig, vad ska jag göra? Dör helt enkelt.. Musiken tar död på mig också, haha.. Men finns inget jag kan göra, nästan allt jag gör påminner mig om honom. Går jag ut och ser folk gå hand i hand, ja då tänker man på honom direkt. Alla små saker, allt.. 

Får försöka klara av liiiite till, hoppas jag iallafall. Som tur är har man jobb som får en på andra tankar, under tiden man jobbar iallafall. Jag vet inte varför men jag typ längtar till imorgon, ska jobba 9 timmar och jag borde ligga i sängen och ha ångest för att en lång dag väntar imorgon. Men tvärt om, jag längtar? Men det är just så det ska vara! Man ska längta till sitt jobb och älska det man gör, jag är alltid glad när jag är där! Jag är så tacksam som har ett så bra jobb, i love it! Får tacka chefen också vafan, haha!:) Åh, kom på en super bra ideé nu! Haha.. Im good! 

Nu ska jag fortsätta titta på den roliga filmen, och tänka lite till på my boy. <3
Btw, titta så fiiiiin bild!


Zato placem, molim boga jer ga volim..

Hejsan guys. Har inte skrivit alls nu eftersom att jag har så mycket att göra. Jobbar bokstavligt talat varje dag och när jag slutat jobbet är jag hemma och vilar (oftast inte) eller så är jag ute. Igår hade vi en jättemysig kväll! Efter jobbet blev hem till M, där vi var ett helt gäng som lyssnade på musik, åt Tacos och pratade. Sen hade vi skitkul när S&M hade lite roligt tillsammans, haha! Och jag trodde att jag skulle jobba klockan två idag, tänkte att det skulle bli så skönt med sovmorgon men det blev inget. Blev väckt vid åtta av att chefen ringde, undrade om jag kunde jobba från tio istället, till stängning. Kan inte säga nej när jag inte har annat för mig, så jag fick gå upp och göra mig i ordning. Samma gäller imorgon, 10-19! Kommer man överleva? Haha, jag är så sluuut.. Sen blir det jobb på onsdag också, och torsdag får jag vila. Hoppas inget kommer i vägen bara, som förra torsdagen då jag skulle vara ledig men fick jobba iallafall. Nu känner jag att jag verkligen behöver åtminstånde EN ledig dag! Efter det blir det jobbjobbjobb. Nu tänkte jag duscha och sätta mig i myyyysiga kläder, för att sedan ta det lugnt framför tv'n, någon rolig film visas nu så jag får skynda mig. Hihi! 

Kram.


En bild på mig någon morgon innan jobbet, har tydligen glömt lägga upp den. Eller så har jag missat, och har lagt upp den. Struntsamma, nu är den uppe iallafall. Kul... Hehe.. .


Köpte denna sjuuuukt fina tunnika/klänning, på Kappahl idag på min rast. Fyfan vad jag velat köpa den flera gånger men alltid glömt det. Men idag gjorde jag det snabbt som fan, haha! Nu är skönheten min, åh vad jag är kär i den. Hihi, har den imorgon på jobbet tror jag! Kram.

Stobom je najbolje..
Zato placem, molim boga jer ga volim.. 

Tråkigt.

Hej. Jag har tydligen tröttnat igen, men nu är det nog för att det inte finns så mycket roligt att berätta. Samma saker händer varje dag, vakna, gå till jobb och sen hem för att sova. Hehe.. Tråkigt...

Men igår var vi ju i stugan var faktiskt roligt, men var sjukt rädd för de skrämde mig hela tiden. Sen så kom jag hem för em timme sedan ungefär, var i Malmö idag efter jobbet. Eller ja, långt efter.. Vi åkte in vid åtta, var inne vid nio och träffade M. Sen blev det fika osv osv.. Nu ska jag sova. Kram!

Tråkigt.

Hej. Jag har tydligen tröttnat igen, men nu är det nog för att det inte finns så mycket roligt att berätta. Samma saker händer varje dag, vakna, gå till jobb och sen hem för att sova. Hehe.. Tråkigt...

Men igår var vi ju i stugan var faktiskt roligt, men var sjukt rädd för de skrämde mig hela tiden. Sen så kom jag hem för em timme sedan ungefär, var i Malmö idag efter jobbet. Eller ja, långt efter.. Vi åkte in vid åtta, var inne vid nio och träffade M. Sen blev det fika osv osv.. Nu ska jag sova. Kram!

Zivim da zivim, ako prezivim

Hejsan! Hoppas ni sovit gott för det har jag, uu så skönt jag har sovit. Det var ett bra tag sen sist! Hade sån fruktansvärd huvudverk igår de två sista timmarna på jobbet, 6-7 och sen när jag kom hem. Det slutade verkligen aldrig! Så jag såg på Idol och sen blev det sängen för mig. Somnade ganska snabbt, vilket var tur! Imorse vaknade jag som vanligt av att de andra skulle till skolan eller jobbet, så då blir ju jag också klarvaken för det.. Då kände jag att huvudverken inte lagt sig än, åh.. Men jag lyckades somna om en liten stund och nu känns det sådär. Det känns, eller jag vet att den kommer komma tillbaka. Det känns som om det är en liiiiiten sak där som håller för huvudverken, men den kommer komma när som helst. Aja, får se hur länge jag orkar dagen. Ska jobba strax, det blir hela dagen. Därefter tänkte vi gå till stugan för lite mys, men får se om det blir samma tråkiga visa som sist, att jag sticker hem för jag inte mår bra. Hoppas inte på det iallafall, för jag har jobbat så himla mycket nu och vill ha lite kul när jag väl kan, även om jag jobbar dagen efter. 

Sen känns det inget vidare att behöva cykla i detta vädret, först ösregnar det och sen kommer solen fram en liiiiiten stund och sen kommer regnet igen. Tråkigt tråkigt.. Aja, nu tänkte jag äta upp min frukost och fortsätta lyssna på den härliga bosniska musiken. Ha det bra! Vi hörs när vi hörs!*

Hård dag

Hej. Har inte skrivit tidigare eftersom att så fort jag kom hem åt jag och sen blev det IDOL, nu är jag hur trött som helst. Och att jag har en jättehuvudverk så gör det saken inte bättre. Jag hade tänkt lägga mig nu, jobbar imorgon. Känns tungt.. 

Efter jobbet får jag se vad jag hittar på med, har jobbat hela veckan, bokstavligt talat. Och inte nog med det, jobbar lördag och söndag också. Men imorgon blir det Systrar&Bönor. 

Min huvudverk tar död på mig, bäst att jag somnar fort. Sovgott!

Ciao

Tjena! Jag är uppe, hm.. Blir lite småarg på mig själv när jag går upp så tidigt när jag är ledig eller har sovmorgon.. Men det är inget jag kan göra åt, hehe.. Jag skulle ju vara ledig idag ellerhur? Blir inget utav det, får jobba på Kappahl idag igen. Men jag klagar inte! Pengar är pengar! 

Har precis ätit frukost och bakat kladdkaka, hahaha! Ja. Så tidigt på morgonen, det är jag det.. Fast får se om jag äter den snart eller efter jobbet, finns risk att den är uppäten då! Haha.. 

Vi hörs nog efter jobb, vid halv åtta blir det! Kram.

Ha det bra

Hej! I'm up, ska bara byta om och fixa något jag kan äta. Hade nog tänkt ha med mig lite mat också i med att det blir så tight idag mellan jobben. Klockan två börjar jag på Systrar&Bönor, slutar 18.00 och 18.15 börjar jag på badhuset direkt men innan det har jag ett ärende i stan som jag måste fixa snabbt där emellan. Jag skulle också behövt rösta idag men jag har inte tiid. Tänkte ta det innan jag börjar nu, vilket inte går. Tur att jag läste på lappen, där man ska rösta börjar från 14-18 överallt. Just då jag jobbar, kul!! Får ta det en annan dag då jag kan, om jag kan.. Vill rösta! Sen ikväll så kommer my boy vara inloggad på msn, hiiihiii.. Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att sen få vila lite till. Så jobbigt med allt jobb så intill varandra hela tiden, jag får se hur länge jag orkar med det. Ni får iallafall ha en kanon dag, kram!


Me now,


Vad tycker jag om?

Tänkte skriva ner några grejer jag tycker om, så ni får lära känna mig lite bättre.

  • Jag älskar grön färg,
  • Jag dör för grön ögonfärg på killar,
  • Jag älskar min familj,
  • Jag älskar att ha något att göra, istället för att bara ligga hemma och inte göra något,
  • Jag älskar läppglans och läppsyl,
  • Jag älskar armband och ringar och halsband och örhängen,
  • Jag älskar att röra på mig (men gör det aldrig nästan, även om jag har gymkort),
  • Jag älskar tuggummin,
  • Jag älskar att ha nagellack,
  • Jag älskar att jobba,
  • Jag älskar Tokio Hotel,
  • Jag älskar att sova,
  • Jag älskar att lyssna på musik (gör det heeeela tiden),

Det räcker för idag va? Kanske skriver mer imorgon om jag kommer på något. Men vet ni vad? Jag kanske slänger in något inlägg imorgon innan jobbet, börjar klockan två! Får se om jag sover ut eller om jag gör som alltid annars och vaknar tidigt automatiskt för att titta på våra bästa år. Förhoppningsvis skriver jag ett eller två inlägg innan jobbet iallafall. Sen jobbar jag till sex, därefter ska jag göra ett snabbt ärende och sen blir det jobb på Badhuset. Uh, kommer bli helt stressigt ju! Så, nästa inlägg kommer väl när jag är hemma och jag hunnit tänka på bloggen. Blir runt halv åtta, åtta tiden! Kram på er, säger också godnatt!


Nya skor

Just det, jag glömde berätta att jag handlade ett par skor idag. Jag skrev ju igår att jag la undan ett par skor till idag, kunde bara lägga undan de en dag så det fick bli idag. Köpte de idag innan jag började jobbet, blev så kär i dessa diiirekt. Plus att de är gröna, ännu bättre vafan! Haha.. Jag kanske inte berättat det innan men jag älskar grönt! Vet ni, nu när jag ändå är igång så tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg om några grejer jag älskar och några jag tycker mindre om. Eller bara det jag älskar? =) Får se vad jag´orkar, hehe. Här är skorna iallafall, köpte de mäst för att jag kände att jag behövde nya av just den "modellen". Har ett par grå (utan knapparna där i sidan utan en dragkedja istället) men de har hål under (snabbt de går sönder, haha) men de är så sköna till jobbet. Spelar ingen roll hur länge man jobbar men ändå får man inte ont i fötterna. Och ännu bättre är att dessa har "gummi" undertill så de går inte sönder lika lätt som de andra. De kostade bara 129 kronor inne på H&M! Take care!


Han är så underbar!

Hello! Idag har varit en typisk sådan dag då man står på jobbet och njuter av varenda sekund och bara älskar livet. Känner mig så lycklig som har en så underbar pojkvän men inte lika kul att ha honom så långt ifrån mig.

Satt precis och webbade med honom, massor med skratt och jag verkligen älskar hans leende!! Skulle äta så jag satte mig med mamma och åt, hade med mig laptopen i med att han inte kunde vara kvar på msn länge (han stack precis). Så ville mamma se honom, hahhaha.. Så synd! Han vinkade till henne och när hon skulle vinka tillbaka så slog hon nästan in i datan för hon trodde man såg om hon viinkade så nära. Hon satte istället för handen för hela cammen. Haha, Kul! 

Jag saknar honom redan, han stack som sagt precis. Och, åh.. Ja, men imorgon kommer han igen och då ska det snackas från åtta (tror jag det blir) till tolv!!=) Ser fram emot, ser fram emot.. (:

Å, ja imorgon blir det jobb på Systrar&Bönor, var längesen sist. Oj vad bra att jag skrev det precis för nu måste jag ta bort nagellacket på mina naglar och klippa dom. Kanske gör jag det imorgon? Nu ska jag ta bort nagellacket iallafall, klippa dom kan jag ta imorgon. 

Här är en bild som jag fixade ungefär för en halvtimme sen. Åh, min fina och underbara skatt!

"i zakraj volim te".


Fruktansvärt kallt

Godmorgon på er! Jag vaknade för några timmar sen, hehe.. Konstigt nog är jag inte trött, jag var det under mötet men inte längre och jag hade inte så jättesvårt för att gå upp vid sjutiden. Så tidigt! Men det gick iallafall.. Gick jättebra på mötet, åh i love my job!

Nu är jag iallafall hemma, och jag ska säga att det är så fruktansvärt kallt ute. Asså jag seriöst darrade när jag var där ute, man märkte det till och med då jag pratade så mycket som jag skakade.. Tur att jag vet det nu, får ta på mig extra mycket innan jag cyklar till jobbet sen. Uuh.. Nu vill jag inte ha vintern, för idag blev jag påmind om att jag fryser lätt, är så "tunn" att jag fryser sjukt mycket. Jag seriöst stod och skakade jättemycket då jag skulle ta min cykel. Tänk då på vintern, ah ah.. 

Aja, nu ska jag fortsätta titta på Våra bästa år. Jag som trodde att jag skulle sova innan jag drog till jobbet men så blir det inte. Ska titta klart våra bästa år och sen tänkte jag diska. Därefter tänkte jag bara ta det lugnt den sista timmen innan det blir dags för jobb.

Jag saknar min pojkvän!

Såhär ser jag ut idag.
Tunnika från Gina Tricot
Leggins från Nelly.com som jag ääälskar! (Har jag berättat att jag älskar leggins, är typ beroende. Har jättemånga hemma. Gillar alla olika grymma mönster!)


Godnatt

Hej igen! Blev bara två inlägg idag, men det är helt klart bättre än ingenting alls. Är så glad över att jag börjat blogga igen, haha.. Har ju alltid velat göra det men har liksom bara tappat gnistan eller hur jag ska säga det. Jag älskar att skriva vad jag gjort varje dag, för jag älskar att skriva. Men ibland blir det för mycket när man jobbar varje dag och sen kommer hem helt slut. Då vill man bara göra annat än att sitta framför datorn och skriva. Ni fattar? 

Idag har varit en okej dag, jobbade och kom hem. Men har inte mått bra, fattar inte vad problemet är? Alltid får jag jätteont i magen när jag står och jobbar, känns som om jag bara vill springa iväg och spy. Jaja, får se hur länge det håller på såhär. 

En grej som har gjort att dagen bara varit "okej" är att jag och min pojkvän inte skrivit till varandra på två hela dagar! Jag står inte ut längre, hoppas att han loggar in imorgon kväll så vi kan skriva till 00.00, hehe! För på onsdag börjar jag jobba klockan två och då kan jag vara uppe länge! :) Saknar honom så fruktansvärt mycket, det gör helt enkelt ont i hela kroppen. Så mycket svårare när man inte skriver med varandra, och när jag inte kan se hans vackra ansikte via webben.. Får tvinga honom att logga in på msn imorgon, står inte ut! Haha.

Nej, nu blir det romaner som vanligt. Ah, får lägga mig nu. Känner mig trött, haha.. Bara för jag ska upp tidigt imorgon, men det är bara bra att jag e trött så tidigt. Godnatt!


Today

Hejsan grabbar! (ironi) Hoppas att allt är bra med er, med mig är det helt okej. Sitter här och är hur mätt som helst, mmm älskar mammas mat! Speciellt efter en hård arbetsdag då kan kommer hem med tom mage! Så himla gott! Jag har alltså inte bloggat tidigare idag eftersom att jag började klockan tio till två. Därefter blev det jobb på Badhuset nästan direkt efter så jag har inte hunnit vara hemma. Men nu är jag det!

Känner mig lite sisådär inför imorgon, det var så längesen som jag fick vakna jättetidigt för att göra något. Nu ska jag vakna vid sju för att gå på ett möte som börjar klockan åtta! Åh shit.. Jag orkar inte, jag är verkligen ingen morgonmänniska!!!!! Sen efter det får jag skynda mig hemåt för att sova, seeeen ska jag jobba, klockan två!

Asså shit, är verkligen shoppingsugen! Jag hade ju inte varit och kollat vad som kommit in på nytt på stan. Gick en snabb runda idag efter badhuset. Åhmyyyyyy.. Hittade en jättesnygg jacka på H&M, skitsnygga skor på H&M, Hårinpackning i någon salong, leggins på Veromoda, kommer inte på mer. Men jag vet en BH som jag också vill ha! Jag har inte köpt något, la bara undan skorna. Väntar till lönen, och då jävlar!!!=) Ska också rensa min garderob, jag vek alla mina kläder igår bara för att. Men jag använder inte ens hälften av dom! Så det får åka väck!

Btw, jag känner att jag får byta linser nu. Dessa jag har nu stör mina ögon lite, ny månad för någon dag sedan men de funkar än! Men tänker inte ha de längre, haha.. Dödar mina ögon, har stört mina ögon ganska mycket idag. Så imorgon åker nya in, för ny månad då.. Jag använder månadslinser för jag tycker det är great!=) Orkar inte med engångslinser som man ska kasta och sen in med nya. Varför? Jo, jag vet inte varför jag känner så men jag avskyr när jag ska slänga ett par linser. Det känns så himla äckligt. Alltså jag vet inte, ganska löjligt men att jag haft de på mina ögon och sen slänger man det bara sådär med alla celler eller vad det nu är på.. Ni fattar? Jag vet inte, jag känner bara så.. 

Ah, nu tänkte jag forstätta titta på en film som går på 3an nu. Vet inte vad den heter, tittar bara. Hehe! Ha en fortsatt bra kväll. Sköt om er, jag skriver kanske sen. Kram!

Saknar tiderna då vi satt och fröööös när vi väntade på älskade Tokio Hotel. Denna gång var utanför NRJ då de skulle besöka här! Jag i Bills svart&vita tröja.


Saknar flickorna!!


Första gången vi skulle "se" TH, haha var såååå himla glada över att vi skulle åka! <3


Träffade den snygga Mirre! Jag vet inte om jag visat bilderna innan, men ååh vad jag saknar TH's konserter!

Mina skor

Hajhaj! Jag sover inte än, haha.. Jag är trött, men jag orkar inte. Känner att jag vill vara uppe lite till. Onödigt för jag kommer bara vara trött imorgon, men jag har lagt mig vid elva-tolv varje kväll nu. Har inte kunnat vara uppe längre. Men det gör inget, aja.. 

Jag tittade bland gamla bilder, får mig att både längta men ändå inte. Vill man ha vinter än? Vi fick ju så lite sommar.. Här är iallafall några bilder, skriver lite under varje bild!:)

Typiskt.. Nu går det helt segt och jag orkar inte vänta! Men fick in en bild iallafall, "woohoo"!



Längtar tills jag kan börja använda mina snyggingar igen! Köpte dessa förra året, älskade dom jättemycket and i still do! De är typiskt sånna som vissa tycker är fuuula och andra fastnar för dom direkt. Jag fastnade för dom direkt! De gick på 899;- från Eurosko! Diggar doooom!:)

Känner för att köpa nya boots också, det har jag kanske redan skrivit innan? Hehe! Kram på er & GODNATT!

Mamma Mia

Haha... Jag klarar det inte vafan! Han bara finns i tankarna hela tiden och det hjälper inte med kärlekslåtar heller. Men jag kan inte hjälpa det, ligger bara här och lyssnar på bosniska kärlekslåtar.. De är bääst! 

Har så fruktansvärt ont i mitt huvud, det känns som om det är någon här inne i mitt huvud och bankar för att få komma ut. Det gör sjukt ont! Borde ta en tablett och kanske sova en stund? Men det är ändå snart dags att sova så det väntar jag med. Men filmen Mamma Mia börjar klockan nio på tv3, då vill man ju inte sova. Fast, jag mår ju inte så bra i kroppen så jag måste få sova, jobbar imorgon igen. Kommer nog ändå bli så att jag kommer se filmen, hehe.. 

Å, just ja. Igår satt jag jättelänge vid datorn.. Min fina pojkvän loggade in runt sju tiden, vi skrev och webbade hela tiden till 00.00 för då stängde deras internetcafé så han fick logga ut. ;( Men det var så himla roligt att skiva med honom, som det alltid är! Och att bara titta på honom.. Åh :( Han är så söööt! Igår så satt jag helt ledsen och såg lite sur ut, då härmade han mig i webben.. Snacka om att han vet hur man gör mig glad, jag hade verkligen en dålig dag igår. Jag mår inte så bra dessa dagarna, vet inte vad det är. Är så trött! Igår hade jag verkligen fått nog av allt, men han fick mig att ändras totalt. Var helt lycklig!! Tog lite bilder också, haha! Här kommer de, åå min fina skatt!


Klippte ihop alla till en bild, men nu blev den ganska liten när jag la upp den här. Fast jag vill inte göra den större för då kanske den sista bilden åker bort, för hur stora bilder som helst får inte plats här i bloggen. Då syns ju inte hela bilden! Men det får vara bra såhär.

Kram på er!

Hello

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit och jobbat hela dagen idag.. Idag befann jag mig på Kappahl, till ungefär halv fem och sen blev det att cykla hemåt. Och nu känner jag verkligen att jag är slut, jag är jättetrött! Men vad spelar det för någon roll? För jag har ingen dag jag kan vila, nej.. Imorgon, till och med onsdag jobbar jag. Uhuh.. Måndag&tisdag befinner jag mig på Kappahl, onsdagen kommer jag vara på Systrar&Bönor (MOT stängning) Torsdagen får jag vila ut ordentligt, för sen blir det bara jobbjobbjobb igen.. Men jag klagar inte!

Nu ligger jag bara här, helt slut.. Ser ett ballerina paket vid tv'n men jag orkar inte lyfta rumpan för att ta det. Är hungrig men orkar inte laga något. Åh.. Aja, jag får lyfta på gumpen nu för att hämta lite läsk till ballerinakexen, för nu snart börjar The Hills, därefter The City och så fortsätter det bra program på MTV.. RJ Berger (heter han så?), My Life As LIZ och sen efter det tror jag att det är Jersey Shore, eller så är det något annat innan. Jag vet inte, men jag ser fram emot alla dessa program ikväll. Hihi!

Vet ni, vi kanske hörs senare. Här är iallafall några dåliga bilder på mig, så ser jag ut idag.

Ikväll blir det mys

Hejsan läsare! Jag är nu hemma efter en lång dag med arbete. Vaknade vid nio tiden för att börja göra mig iordning. Vaknade btw av ett sms, helt normalt men ändå konstigt eftersom att det är från en speciell person.. På ett sätt, ni förstår inte men strunt samma. Cyklade till jobbet idag iallafall, shit som dagen har känts helt låååång.. Dog nästan! Mådde jättedåligt den sista timmen, fyfaaan.. Hade jätteont i magen, ville bara springa därifrån och lägga mig ner någonstans. Mådde sjukt dåligt! Förstår inte? Men jag klarade av att vara kvar till kvart över fyra iallafall, sen mötte jag upp syster och FatJoe (melissa), cyklade hemåt och direkt ner till källarn för att tvätta kläder. Jag förstår inte hur jag orkar med allt.. Just nu har jag lite ångest, för jag har jobbat fre&lördag, ska jobba imorgon också. Sen måndag, tisdag blir det mööte jättetidigt, asså jag dör! Klockan åtta på morgonen, jag blir helt ledsen av att ens tänka på det!! ;( Sen efter mötet har jag iallafall tur, för då får jag gå hem och sova lite sen blir det jobb klockan två igen. Därefter på onsdag, jobb på Systrar&Bönor, ja jag är kvar där! Hehe.. Direkt efter det blir det jobb på badhuset som börjar en kvart efter att jag slutar på S&B. Jag är inte säker men jag tror det är torsdagen jag är ledig, från alla tre jobben och sen på fredag blir det Systrar&Bönor igen, därefter Kappahl på lördagen och söndagen blir det Systrar&Bönor. I'm dead!

Jag ska iallafall vila så mycket jag kan, medans jag kan. Som ikväll till exempel, då ska jag verkligen ta det riktigt lugnt. Ikväll kommer min fina pojkvän in på msn, så det är vad jag ska göra. Sitta och skriva med honom och äta choklad eller något gott. Det är bäst så.. 

Vet ni, nu när jag fått jobb på Kappahl också, så har jag förändrats sjukt mycket känner jag. Innan ville jag festa nästan hela tiden, ville bara ut och ta en drink och ha kul. Nu har det gått många helger sen jag festade och hade kul. Förutom för någon helg sedan då vi var på Maskot & därefter Balkan Deluxe, det är det. Men jag känner inget sug längre. Okej, när jag tittar i min kalender, då vet jag inte vad jag ska göra för jag får riktig ångest. Okej om jag kan festa eller ha kul en dag kanske och sen jobba mer. Men en månad framåt jobbar jag hela helgen, varje helg. Aja, vi får se hur det går.. Om jag får en helg ledigt efter det så ska jag festa hårt, haha!! Om jag får någon helg ledig och om jag kommer orka. Om jag forfarande inte känner så här som nu, "inget sug". 

Som igår, satt där och kunde ha kul medans alla drack.. Tog en cider sen cyklade jag hem för det var tråkigt, klart det är tråkigt när jag inte låter mig själv ha roligt. Jag mådde heller inte bra för jag tänkte bara för mycket på allt.. Ah, det var likabra att jag cykla hem. 

Nu ska jag bara lyssna på musik och njuta av att vara ledig för stunden, haha....
Här är jag nu


Hittad!

Yes, jag hittade den! Det var bara till att tänka vad man hade på sig igår, hittade nyckeln i mina jeans som jag hade igår, som låg i tvättkorgen. Hur dum får man vara egentligen? Är iallafall glad att jag hittat den nu, har också lagt den på ett säkert ställe. Så, nu känner jag mig så mycket bättre men fortfarande inte helt bra!

Just det, idag då när läsken läckte ut i väskan så låg även min kamera där för jag tänkte att jag kanske skulle ta några bilder ikväll. Fyfan vad rädd jag blev att den skulle gå sönder! Jag tog upp den direkt och försökte torka den. Åh, vad rädd jag var.. Som tur är så fungerar den fortfarande, den kanske inte fick så mycket i sig eller vad man ska säga. Den var iallafall blöt då jag tog den, men jag är iallafall superglad att den fungerar! Jag hade nog inte klarat mig utan en kamera, hehe.. 

Nu tänkte jag kolla bloggar medans det är reklam, kram på er.

OhmyGod! Jag dör, vilka minnen alltså.. Satt där nästan varje dag, ååååååh min Arnel. Saknar allt! Fan....

Mår inte bra!

Godkväll mina läsare! Här sitter jag, lite trött och mår inte så jättebra. Dagen började bra, när jag var hemma. Men när jag sen skulle iväg till jobbet så började allt, jag var såå stressad och jag hade såådan otur! Det började med att jag inte kunde hitta min cykelnyckel så jag fick skynda mig för att gå istället, fanns inget annat jag kunde göra.. Sen hade jag lagt läsk i min väska, så hör jag något i väskan när jag håller på att gå.. Då tittar jag i väskan, ser att halva läsken läckt ut! Vad är detta?! Så jag slänger flaskan, blir så arg att jag går sjukt snabbt.. Kom liiiite försent, fem minuter men ändå! Blev arg på mig själv, sen lugnade jag mig lite.. Allt gick bra, men när jag sen skulle hem igen.. Hittade fortfarande inte min nyckel till cykeln, jag skulle ju till stugan för att mysa och dricka lite.. Jag hittade inte nyckel, så jag fick låna mammas.. Sen.. Nä, jag ska inte rabbla upp allt.. Orkar inte, blir bara mer arg.. Jag ska försöka hitta min cykelnyckel eftersom att jag behöver den imorgon och alla dessa kommande dagar.. 

Iallafall, vi cyklade till stugan och var där en liiiten stund.. Jag bara satt där, tänkte på mat.. Haha, var såå hungrig eftersom att jag cyklade dit direkt efter jobbet, cyklade snabbt hem först dåå.. Sen till stugan. Sen tänkte jag också på min pojkvän, som jag saknar så otroligt mycket.. Tänkte så mycket, på allt.. Sen kände jag att jag var tvungen att cykla hemåt för jag orkade inte längre.

Så nu har jag ätit och sitter och tittar på film som visas på tv. Det är någon film ikväll igen med Jim! Love him. 

Får leta efter nyckeln nu medans det ändå är reklam. Får seriöst damp, var kan den vara?????? Hade den igår förfan!

Skriver kanske sen, kram!

Dålig kvalité

Hej igen! Jag har inte så mycket att göra just nu, sitter bara och lyssnar på musik medans jag väntar att klockan ska bli lite innan två så jag kan cykla.. Satt och tänkte lite, så kom jag på en grej.. Ni vet tröjan jag hade på mig för någon dag sedan, det svart&vita linnet? Kommer från Gina Tricot.. Alltså, jag gillar det jättemycket, tycker det är sååå fint. Men blir så arg, varför säljer man kläder som inte går att ha mer än tre gånger, max? Efter en tvätt är den ju förstörd.. Seriöst, tittar ni på bilden..  Jag la märke till det lite efter att jag hade tagit den bilden. Om ni tittar noga, det går ju först svart sen vitt sen svart, osv osv.. Tittar ni där det ska vara svart, så fattas det en mängd sånna grejer som nu ska sitta på.. Och varje gång jag går, rör mig eller något så ser man spår efter mig.. Antingen några små svarta eller vita runda plastgrejer, vad ska jag kalla det? Men från tröjan trillar dom ner iallafall.. Och det dumma är att det är genomskinligt under, så om dessa små sakerna trillar av, ser man allt.. Så, om ser där så ser man genom lite, man ser min BH.. Så dumt! Jag tänkte handla en till, likadan fast med vitt och grått, men tur att jag inte gjorde det.. Jag blev så kär i tröjan så fort jag såg den, helt ärligt. Varför säljer man sånt som inte går att använda utan att det går sönder under tiden man har det på sig? Okej, man kan ha ett svart linne under för att "täcka" så man inte ser något under, men när de vita grejerna trillar av.. Där är det ju vit tråd som hänger kvar, iinget fint! Jag får se om det går att ha ett svart linne under, går det inte utan att det blir fult så åker den i soptunnan! Onödigt.. 

Nu när jag ändå pratar om kläder, så känner jag mig jättesugen på att dra och handla.. Väntar tills lönen kommer, för dåå ska Amela ut och shoppa! Känner att jag behöver en ny skinnjacka, hårinpackning och boots.. Kanske någon kofta också? Men nah, jag gillar inte koftor.. De sticks så mycket, gillar det inte alls.. Förstår seriöst inte hur folk kan använda sånt! Haha, jag har använt någon stor kofta innan, men det sticks som bara den! Får se om jag hittar någon som inte sticks, vill ha någon som jag kan värma mig med nu när det blir så kallt ute.. Eller så får jag helt enkelt ta en långärmad under koftan, sticks kanske mindre då? Haha, jaja.. Får se när lönen kommer, var faktiskt längesen som jag var på stan och tittade runt.. Ska vi prata om Malmö då? Superlängesen som jag var där också! Aja, nu ska jag lägga mig ner lite och ta en ipren.. Har fortfarande ont i magen, känner mig också lite småförkyld, eller en början på en förkylning? Vet inte, något är det iallafall.. För huvudet gör också ont! Ah, ska sluta klaga och lägga mig ner istället tills det blir dags att dra.. /Detta blir det sista inlägget innan jobb, haha! Kram.


Så ser jag ut idag

Hah, hej igen! Kände mig lite dum att lägga upp så dåliga bilder, så här är liiiite bättre.. Fortfarande med webben men i ett annat rum där det är lite mer ljus.. Har också sminkat mig nu, här kommer dom.. Annars får ni ha en underbar dag! Kram på er!


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade vid tio-tiden då syster skulle till skolan, såklart. Varför kunde jag inte somna om för? Det blir alltid så, blir så arg på mig själv. Sen går jag runt och är hur trött som helst efter jobb! Hah.. Jaja då.. Jag har iallafall hunnit ta en dusch, bytt om, borstat tänderna och nu tänkte jag föna håret för att sen platta det. Vad har jag kvar att göra? Hm.. Äta såklart, hehe! Efter det får jag nog packa ner någon extra tröja för vi tänkte vara i en stuga ikväll.. Kommer bli kallt! Ja, sen var det nog allt.. Får packa ner lite mat också till min fikapaus på jobbet!

Sitter just nu bara här och tar det lite lugnt, hehe.. Lyssnar även på mina favoriter just nu, jag vet inte varför men ända sen jag kom tillbaka till Sverige från Bosnien så har jag blivit helt fast vid bosnisk musik! Sitter och lyssnar på DMsat, BNmusic, Topmusic, Svetplus, med mera.. Det är olika kanaler för bosnisk musik, love it! Kommer alltid sjukt bra musik och om det kommer någon dålig, eller någon jag inte orkar lyssna på så tar man bara nästa kanal som har bra för tillfället, hehe! Älskar det, där är musik heeela tiden!!! =) 

Nej, nu får jag börja göra mig färdig, så jag kan sitta och vila lite innan jag tar cykeln och drar iväg.. Brukar alltid vara så att jag stressar iväg någonstans men jag tycker inte om det så jag ska försöka "vila" lite, sitta och lyssna på musik efter att jag blivit klar, innan jag drar.. Så, nu får jag sätta igång. Som jag skrev igår, så skriver jag antingen ikväll när jag kommit hem eller imorgon.. För ikväll ska vi ha en myskväll!

Detta har jag på mig idag, dåliga bilder men vad ska man göra.. Orkar inte ta kameran nu, fick bli med webben.. En svart stor tröja och till det svarta leggins med lite lack på. Älskar leggins!

Min pojkvän sa alltid att jag alltid använder svarta kläder, alltså.. Haha, det gör jag faktiskt.. Nästan alltid! Men det är bara sånt jag tycker är fint, så tar jag på mig det.. Jag brukar inte tänka på att oj, nu är denna tröjan svart så därför måste jag ta på mig den.. Hahaha! Nä, detta var lite roligt.. Får börja klä mig lite glatt? Naj, nu kommer ändå vintern så vad ska man vara glad för? Haha! Torr humor.. Nu gåååår jag, kram!
Dåliga biiilder, i knoow.. 


Goodnight

Jag ska inte vara taskig, men jag har verkligen inte orkat gå in på andras bloggar för att svara på era kommentarer.. Taskigt jag vet, men ja!:( Som ni ser har jag ju inte ens orkat skriva i min egna blogg.. Så, mm. Förhoppningsvis blir det bättre, eller så gör jag som vissa andra.. Det enklaste, svara i min egna blogg, antingen i eget inlägg eller i kommentarsfältet. 

För några dagar sen skrev två tjejer att min blogg var fin, inget direkt "wow, jag måste svara!!" men det är ju ändå liiite taskigt att inte svara alls.. Så, nu tänkte jag efter några dagar.. Svara här istället, för min dator krånglar så mycket och när jag går in på massa bloggar samtidigt som jag e inne här, allt stannar till och man får damp.. Så jag svarar här, Tack så jättemycket för ni tycker att min blogg är fin! Det värmer! Ska försöka svara ordentligt nästa gång.. Sorry!

Nu har jag iallafall tittat på Liar Liar, haha.. Assåååå, jag älskar Jim! Han är sååå bra, så rolig! Bästa skådespelaren, lovar! =) Speciellt för han är med i Grinchen! Hihi.. Men nu när filmen precis slutade så tittade jag på tvbordet, och vad ser jag? Jo, mitt "id" som vi skulle ha till skolan. Var tvugna att använda det sista skolveckan, studentveckan (fick dom sista måndagen tror jag) men det var inte alla som hade dom.. Om man inte hade dom, ja gud vet vad.. Jag vet inte, man var iallafall "tvungen att ha dom". Och folk som går i skolan nu, ska egentligen använda dessa "id" men vad jag hört så gör ingen det.. Roligt faktiskt.. Vem fick ens ideén? Vad ska jag med min till nu då? Jag hade den i två eller tre dagar, and that's it! Vad ska jag nu ha den till? Haha.. 

Ja, vad händer imorgon då? Får sovmorgon imorgon, en lååång en.. Och jag hoppas att jag kommer utnyttja den ordentligt, men det kommer jag förmodligen inte att göra.. Känner mig själv rätt bra! Haha.. Men börjar iallafall klockan två, på Kappahl! Alltså kommer jag nog skriva ett inlägg under morgonen/dagen, innan jobb! Om inte, så blir det på kvällen/natten eller inget alls.. Men ni vet vad jag gör iallafall! Sen efter jobbet funderar vi på att ha en rolig och mysig kväll! Me liiike.. Fast, inte för roligt för jag jobbar hela helgeeeeen.. Woho!=P Nä, nu tänkte jag se om det finns något roligt på tv.....

Btw, webbade med min boy innan.. Åh, min finaste!

Här är iallafall mitt "id" and now I say, goodnight!

Tv & magont

Hellu! Ojoj, ser man på vem som kommit igång med bloggandet igen.. Haha! Som ni redan vet var jag på körskolan innan för att övningköra, gick bra! Sen stannade jag för att göra lite teori, sen började jag få jätteont i magen och blev trött.. Men jag stanna lite till, gjorde test två gånger och skrev alla fel och rätt så jag kan gå genom det här hemma.. Sen blev det dags att cykla hem, uu så mycket jag frös på vägen hem.. 

Har nu tittat på Joey och nu börjar Christine.. Tycker det är så mysigt att ligga i sängen när det blåser så mycket ute, medans man tittar på massa serier.. Nu ska jag fortsätta glo på tv, kram!

Bajram Serif Mubarek Olsun

Godmorgon, I'm up! Har precis bytt om och nu ska jag bara sätta i linserna och sen får jag skynda mig med att få i mig någon mat.. Sen får jag cykla till körskolan för en körlektion, därefter kanske jag sitter kvar och gör lite teori.. Får se om det behövs, får prata med personalen, hehe.. Men annars så e jag ledig idag, får se vad jag gör. Känner för att vara instängd och vila ut mig, hihi.. Men man vet aldrig, vi får se vad jag hittar på med! Det är Bajram idag också!! Bajram Serif Mubarek Olsun, till muslimerna där ute!:)

Nu får jag öka farten här lite, ha det braaaa. Hörs senare, kram!
Här är jag nu.. Fick bli en snabb bild!

Take me back

Hej igen, och nej filmen är inte slut än men jag tänkte att jag bara måste skriva av mig lite.. 



Har tänkt en hel del sen jag kom tillbaka från Bosnien, mitt underbara hemland.. Jag vill så gärna åka dit igen, så snart som möjligt och känner att jag vill stanna där ett tag. Men det kan jag inte göra och det kommer jag inte göra, men.. Man vill ju alltid! Varför jag vill åka? Jo, min pojkvän bor där och det är ju därför jag vill vara där.. Det är så svårt att bo här när han bor där nere, man ses ju inte alls.. Det är så himla svårt! Men tycker man verkligen om någon så är det värt att vänta.. Väntar man länge, väntar man på något bra. 

Tänkte berätta om hur jag och denna sötbollen träffades.. För två år sen, eller.. Kanske bättre att säga för två somrar sen så åkte vi ner, hela familjen. När vi gick ut för att träffa folk och vara med våra släktingar, små kusiner.. Så fanns det ett gäng killar utanför vår trädgård.. Min kusin kom fram till mig (kille då, en av min sötiiis kompis) och sa att han tyckte jag såg bra ut.. Haha, vad taskig jag var! Jag sa åt min kusin att han var för liten för mig och att han "kan glömma mig".. Helt ärligt, man ska inte säga saker, döma folk innan man vet hur dom är.. Ärligt! Där gjorde jag fel.. För dagen efter gick vi ut igen och där var han igen, killen som tyckte jag såg bra ut.. Vi började snacka och det gjorde vi varje dag då jag var där nere. Vi spelade fotboll tillsammas, haha! Spelade kort, jag minns allt som om det var igår.. Men sen åkte vi tillbaka till Sverige och det var det.. Vi skrev till varandra på msn i kanske mindre än en månad och det var det.. Sen var allt som glömt.. Vi skrev inte till varandra mer.. Men jag kunde aldrig glömma honom.. Ju längre tiden gick desto mer glömde jag honom.. Eller, nej det är fel ord. Jag glömde aldrig honom, jag tänkte bara inte på honom.. 

När vi nu åkte ner igen, denna sommaren så blev jag så glad över att få träffa honom igen. Men när vi väl kommit ner så var han inte ute, jag hade inte hans nummer eller något.. Men en dag så kom han ut, när vi satt och pratade, ett helt gäng.. Då kom han och alla såg oss som ett par direkt, i med att vi var hela tiden sist vi sågs. Det gick några dagar och vi pratade på riktigt, sen blev vi tillsammans. Den 8/7-2010. (L) Efter den dagen, då kunde man inte se mig ensam, man kunde inte se honom ensam.. Om jag och min syster gick ut för att handla läsk, och folk såg oss. Då frågade de alltid "var är Arnel"?, svarade med meningen "Oroa dig inte, han kommer". Tycker egentligen inte om när folk ska vara så insatta i andras liv och måste veta allt, där är det så.. Men vad ska man göra? Försökte att inte bry mig så mycket.. Men som sagt, jag hade det underbart där nere.. Älskar verkligen att vara där! Så himla roligt folk, alla är så snälla.. Men som sagt "vissa vill veta för mycket och bryr sig för mycket". 

Haha, fick även några smeknamn när jag var där nere.. Lite kul, i med att jag inte ens kände några som man hörde "hej, mrka.." som betyder, "hej, du mörka" något i den stilen.. (för jag var så brun och hade mörkt hår) Hehe!:) 

Iallafall, jag kan inte sluta tänka på att jag vill åka dit igen. Det gör det sååå mycket lättare för mig och för honom att vi webbar varje kväll nästan. Har gjort det ända sen jag kom tillbaka till Sverige igen. Men nu för kanske två dagar sen hade vi inte skrivit med varandra på msn eftersom att han inte kunde logga in, hade mycket att göra. Men shit, det var såå himla svårt. Jag fattar inte, jag hade nog inte klarat av att inte skiva med honom så ofta som jag gör. Tänk om vi hade skrivit med varandra en gång i veckan.. Men, herregud.. Hade nog inte klarat av det! Hade mått så dåligt! Jag tycker om honom så himla mycket och är så glad över att han är min. Han är så mogen, vad ska man säga? Han beter sig som en 18, 19 åring.. Kanske äldre? För 18 & 19 åringar är ju inte så speciellt mogna av sig, hehe.. Nej men han är jättemogen och verkligen underbar.. Jag är också så glad över att vi "hittade" varandra igen efter de två åren som gick. Saknaden är stor! Jag tycker om honom!!

Kände att jag behövde skriva av mig liiiiiite.. Kram!

 


mycket å göra

Oj, hehe.. Skulle jag inte skriva igår? Alltså, jag har så himla mycket att göra nu så jag bara glömmer bort allt nästan.. Som till exempel, idag ska jag övningsköra och jag skulle läsa ett litet kapitel innan vi kör.. Hade jag gjort det? Nej... Jag kom på det igårkväll då jag precis hade lagt mig. Men nu är det löst, jag läste det imorse.. Jag är en person som inte blir så glad om jag "missar" att göra en läxa eller något i den stilen, för jag vill göra som det ska göras.. Om ni förstår? Hehe.. 

Iallafall, igår så hade jag en lååååång sovmorgon eftersom att jag började klockan 14.. Men, varför är det alltid så att när man väl har sovmorgon så sover man helt lite? Jag vaknade runt åtta av att alla skulle till jobb och skola, men somnade om igen. Sen vaknade jag vid tio och väntade på att våra bästa år skulle börja, hm! Börjat titta på det igen, hehe.. Men men, blev iallafall pigg och glad tills det var dags att cykla mot jobb! Efter jobbet cyklade jag hem direkt för att vänta på min boy som skulle logga in på msn. Det var vad jag gjorde igår, mycke va? Nej, men ni förstår.. Jag kunde ju ha bloggat på morgonen, men det tänkte jag inte alls på. Sen på kvällen så var jag så insatt i att snacka med min bebis så det blev inget av det. Men här har ni ett inlägg iallafall, jag vet inte om det blir ett senare idag, får se!

Men, idag är jag ledig! Imorgon också, hehe.. Fast, ledig och ledig.. Jag tänkte att jag skulle slappna av idag och bara ta det lugnt.. Vila ut ordentligt till resten av veckan som kommer bestå av jobb och veckan därpå också.. Men neeej, kom på det igårkväll också.. Att idag ska jag hjälpa mamma, sen efter det blir det körskolan direkt för körlektion (samma imorgon) och efter det måste jag sitta lite för att plugga in lite teori så jag inte glömmer bort nu när jag inte är där så ofta. Men har blivit tillsagd att ta det lugnt lite med teorin, hehe.. Annars hamnar jag så långt fram att jag bara kommer tröttna på det.. Aja, får väl ta det lugnt lite, men lite får jag göra så jag inte glömmer allt.. Hihi! Senare blir det jobb (sa jag att jag var ledig?) haha.. Ja, ledig från Kappahl.. Ikväll blir det en timmes jobb på Badhuset, så det är lugnt. Direkt efter det måste jag skynda mig hem för då kommer min boy in på msn.. Så underbar! Han kommer för att önska mig "glad Bajram" eller såå.. Så söt, han är sååå underbar, *dör*! Och såklart, får jag inte glömma att berätta att jag och min bebis har två månader idag, kul va?:) Synd att vi är så långt ifrån varandra att vi inte kan hitta på något kul på vår tvåmånadersdag.. Jaja, får väl webba och titta på varandra istället, skratta mycket och prata massor som alltid.. Hehe.. Får köpa glass eller något senare, *fira ensam*.. Haha! 

När man tänker efter, så borde jag faktiskt blogga flera gånger om dagen.. För när jag väl bloggar så blir det värsta romaner.. Kul för mig att läsa senare, men kanske inte lika kul för er som får sitta och läsa en roman varje gång jag uppdaterar bloggen.. Hehe! Ah, jag ska försöka blogga mer, så det inte blir så långa romaner.. Hihi.. 

Nu tror jag inte att jag har så mycket att berätta mer.. Ska se om det finns något gott att äta för sen får man ta cykeln och dra.. Här har ni några bilder på mig just nu, *redo för en hård dag* heheheee... Kram kram!


Ny header + mer,

Hejsan! Just nu händer det inte så mycket in my life förutom att jag jobbar nästan varje dag. Då jag inte är på Kappahl befinner jag mig på Badhuset, nu har jag också fått på Systrar&Bönor igen, så där kommer ni hitta mig igen. Men inte hela tiden, för jag har de två andra också! Sen vill jag bara att tiden ska gå så fort som möjligt så det kan närma sig nyår, vill till Bosnien! Hoppas bara allt går som planerat och att jag kan åka. Vill verkligen åka!

I have a dream.. 

Iallafall, idag var jag och jobbade på Kappahl. Kul som alltid! Efter det blev det ut i parken lite, sen blev det dags för andra jobbet, Badhuset! Därefter cyklade vi hemåt.. Sen har jag inte gjort så mycket, har suttit och hoppats på att min ängel ska logga in på msn, fast jag vetat att han inte kommer göra det. Han har också mycket nu, nu när Bajram närmar sig, osv. Jag saknar honom såå! 

Jag har funderat lite på att börja blogga ordentligt, som jag gjorde innan.. Men det har jag nog sagt innan också, att jag funderar på att börja blogga igen. Men det blir liksom aldrig så som det en gång var. Synd! Vi får se om det blir något, för jag känner faktiskt lite sug nu.. Kanske går över imorgon, men det får vi inte hoppas på! Isåfall, så tänkte jag att jag kunde lägga upp dagens klädsel också, då jag orkar.. Hehe.. Men imorgon kommer vi isåfall höras vid halv sju, sju-tiden. Får se!

Åh, jag har en ny favoritlåt! Bosnisk, ofc!:) Jag verkligen älskar den, varje gång jag lyssnar på den tänker jag på min bebo.. Alltså, shit.. Det är så svårt!

Och, som ni kanske redan märkt så har jag en ny header. Jag tröttnade inte på den gamla! Hehe, förvånade? Jag hade den ett bra tag faktiskt, men igår var vi ju ute och tog lite bilder på mig.. Jag älskar att bli fotograferad, hehe.. Så blev jag lite kär i bilden som jag lagt som header nu.. Man ser solnedgången och håret blåser så fint och allt.. Haha! Jag har heller inte gjort om den och lagt på mitt namn, så som jag brukar.. Tänkte ha det lite "normalt", hihi.. PUSS!!


Närbild..

no, i can't

I can't take it anymore..

Här är iallafall några bilder från, nja.. En timme sen kanske? =)


RSS 2.0