Goodnight

Jag ska inte vara taskig, men jag har verkligen inte orkat gå in på andras bloggar för att svara på era kommentarer.. Taskigt jag vet, men ja!:( Som ni ser har jag ju inte ens orkat skriva i min egna blogg.. Så, mm. Förhoppningsvis blir det bättre, eller så gör jag som vissa andra.. Det enklaste, svara i min egna blogg, antingen i eget inlägg eller i kommentarsfältet. 

För några dagar sen skrev två tjejer att min blogg var fin, inget direkt "wow, jag måste svara!!" men det är ju ändå liiite taskigt att inte svara alls.. Så, nu tänkte jag efter några dagar.. Svara här istället, för min dator krånglar så mycket och när jag går in på massa bloggar samtidigt som jag e inne här, allt stannar till och man får damp.. Så jag svarar här, Tack så jättemycket för ni tycker att min blogg är fin! Det värmer! Ska försöka svara ordentligt nästa gång.. Sorry!

Nu har jag iallafall tittat på Liar Liar, haha.. Assåååå, jag älskar Jim! Han är sååå bra, så rolig! Bästa skådespelaren, lovar! =) Speciellt för han är med i Grinchen! Hihi.. Men nu när filmen precis slutade så tittade jag på tvbordet, och vad ser jag? Jo, mitt "id" som vi skulle ha till skolan. Var tvugna att använda det sista skolveckan, studentveckan (fick dom sista måndagen tror jag) men det var inte alla som hade dom.. Om man inte hade dom, ja gud vet vad.. Jag vet inte, man var iallafall "tvungen att ha dom". Och folk som går i skolan nu, ska egentligen använda dessa "id" men vad jag hört så gör ingen det.. Roligt faktiskt.. Vem fick ens ideén? Vad ska jag med min till nu då? Jag hade den i två eller tre dagar, and that's it! Vad ska jag nu ha den till? Haha.. 

Ja, vad händer imorgon då? Får sovmorgon imorgon, en lååång en.. Och jag hoppas att jag kommer utnyttja den ordentligt, men det kommer jag förmodligen inte att göra.. Känner mig själv rätt bra! Haha.. Men börjar iallafall klockan två, på Kappahl! Alltså kommer jag nog skriva ett inlägg under morgonen/dagen, innan jobb! Om inte, så blir det på kvällen/natten eller inget alls.. Men ni vet vad jag gör iallafall! Sen efter jobbet funderar vi på att ha en rolig och mysig kväll! Me liiike.. Fast, inte för roligt för jag jobbar hela helgeeeeen.. Woho!=P Nä, nu tänkte jag se om det finns något roligt på tv.....

Btw, webbade med min boy innan.. Åh, min finaste!

Här är iallafall mitt "id" and now I say, goodnight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0