Min profilbild & allt det andra

Helluuuuu.

Asså, bara om ni undrar (haha) så finns inte min profil bild och "allt det andra".
Asså det fiinns såklart men inte där det ska sitta. Jag skulle ändra storlek på min bild
så försvann allt längst ner på bloggen, så nu sitter det fint där och vill inte flytta på sig.
Så nu vet ni det, jag kommer ändra det när jag får reda på hur man gör, för jag orkar
inte sitta och klydda med grejer för att bara sen förstöra allt. Som ni ser att jag gjort nu
hahaha. Asså palla.. Aja, ska ni leta efter gamla inlägg eller något sånt så scrolla bara
längst ner på bloggen så hittar ni nog dit ni vill komma! Så, thank youuuu.. Ha en bra dag! (:


Regn, regn & regn..

Hej! Åh, jag blir så trött på det fula vädret. Det bara regnar och regnar, är detta sommar eller vaddå?? Nu när jag väl har två dagar ledigt så ska det vara fult väder. Aja, igår var en mysig dag. Först tog jag en dusch, städade här hemma och sen gick jag och stora syster till stan en runda och sen tog vi en fika på Ehouse. Blev en mudkake och chailatte för mig (som alltid). Sen så lite senare mot kvällen gick jag ut med lillasyster och S&M, satt och hade det faktiskt skitkul.

Idag hade vi planerat att åka in till Malmö för lite shopping men Mini kunde inte ha bilen, så nu får jag se vad man gör istället i det tråkiga vädret. Ååå.. Haha, blir helt arg ju! ):

Hitta btw en sjukt fin klänning igår som jag ångrar att jag inte köpte. Men det var en 36a, lite stor men kunde gått, den var liten ändå. Fast, asså jag vet inte, just därför tänkte jag att jag kunde åka in till malmö och kolla om dom har klänningen i en 34a! Aja, får se hur vi gör och om vi ens åker iallafall.

Snyggt hååååååår!

Zapisano je u vremenu

Har inte glömt er. (A) Blev bara ett väldigt sent inlägg, men som sagt bättre sen än aldrig, right?

Idag har jag jobbat, lång dag och sen cyklade jag hem där jag hittade alla i ett rum, med ett litet djur, jag blev chockad haha! Men det var bara E med sin lilla nya hundvalp, jaa jag var rädd för den. Men haha, fan när ska jag sluta vara rädd för alla djur typ? Iallafall, så satt vi där lite och sen gick vi ut en stund och då fick jag för mig att hålla i hunden, okej!!! Jag höll inte i den så, utan vi hade en filt, la filten i mitt knä och där låg valpen och mös. Men det är en bra början! Och ja jag klappa den lite också, så jag är nöjd. Får se om jag blir mindre rädd för dom andra hundarna, hahaha. Skojar bara, den lilla valpen är ju inget om man tittar på vanliga hundar, usch!

Sen gick vi hemåt och nu ligger jag här, är ganska trött. Jobbat 6 dagar i rad och imorgon blir det den 7e sen får man vara ledig i två dagar, ska bli så skönt! Behöver verkligen det. Det känns verkligen i kroppen, uh..

Här är en bild från igår , kram kram.
Godnatt!


Jersey Shore

Heeej, haha wow. Jag skriver?

Min dag började med jobb, till fyra och sen cyklade jag hem. Åt lite ostbågar och choklad, ååå jag såg Jersey Shore igår, fyfan vad braaaaaaaa! Asså jag kan inte vänta tills nästa avsnitt kommer ut, jag måste se det nuuuu! Jag är verkligen galen i JS! Sjukt bra är det, och nu när Ronnie kommer slå Mike och allt med lilla Snoookiiiiiie, shit asså. Haha, beroende!!!!

Iallafall, tillbaka till idag. Lämnade tillbaka väskan jag köpte igår, känns bra. Men blev riktigt arg på mig själv, hade bara en kvarts fika och jag glömde köpa det jag la undan till min pojkvän, hur kan man glömma det när man ändå lämnar tillbaka något annat? Åh.. Aja, efter jobbet blev det vila här hemma och sen vid sju gick jag ut med S&M&M, sen kom storasyster också och så åkte vi och åt mat utan M.

Nu ligger jag här och lyssnar på musik, och skriver med pojkvännen. Asså jag måste säga, jag har tagit "dagens outfit" men jag har inte lagt in bilderna i datorn än, jag orkar liksom inte.. ;( Lillasyster tog bilderna med sin iphone så jag får se när jag orkar lägga in, för dessutom så har hon den nu. Aja, dom kommer väl in någon gång.
Kram.

 
Jag måste säga att jag är så lyckligt lottad som träffat en så underbar person, så godhjärtad, (ja jag låter lite väääl svensk nu men jag hittar inte bättre ord som beskriver honom som han är). Riktigt vacker varelse, älskar honom så himla mycket, asså en riktig ängel utan vingar som är min. <3

Outfit's

Okejdå, sorry! Skulle skriva igåår men jag gjorde inte det. Jag jobbade till sju, direkt efter det cyklade jag hem, satte mig i bilen och körde till maxi för att hämta syster, vi handla massa goda saker, inte för att jag öppnat än? Var riktit sugen igår men ändå åt jag inget av det, tur det för nu kan jag äta det istället, hahaha..

Iallafall, sen körde vi hem, åt och sen hämta vi M, och körde till Gislövs marknad. Tur att man kom så sent???? Ville ju kolla bland grejerna, som tur hann vi kolla lite innan allt stängde, jag hitta något fint till min pojkvän, han älskar Chelsea, fotbollsklubben då. Och om jag åker dit idag ska han få en grej till med Chelsea på, hihi. Sen har jag också lagt undan 2 tröjor som han ska få av mig, jag älskar verkligen att handla till honom, till skillnad från honom, han hatar att jag handlar till honom, men men. (:

Iallafall, hade skitkul igår! Åkte karusell, jag kommer nog aldrig tröttna, det är sååååå kul! (AAAAA) Sen efter det så körde vi till Mc Donalds och tog varsin glass, och dom tog pommes till det. Sen började man frysa så man körde hemåt. Skönt! La mig direkt för idag väntade jobb.

Efter jobb idag cyklade jag hem efter att ha shoppat lite, hehe uuuupsiee. Fick med mig världens snyggaste väska, uh jag dör alltså! Men nu ska den tillbaka eftersom att jag vill ha en väska, i brun färg, som man kan ha, asså en hel vanlig och snygg axelbandsväska, men denna var för stor för att ha den så som jag vill. Jag tänkte på det först när jag tittade på den, men sen var det lika bra att köpa den och få fler kommentarer från syskonen, så nu ska den tillbaka eftersom att den är för stor, tycker dom också. Men fan då, jag har så många väskor och ändå använder jag bara en, men nu har jag fått för mig att jag vill verkligen ha en brun axelbandsväska som jag kan ha alltid, till allt typ. Aja, får leta vidare. Sen köpte jag strumpor, bh, en sjukt snygg kofta, åh snyggt!

Ah nu ska jag inte skriva mer, jag ska ner till källaren nu och kolla om tvättmaskinerna är klara för att sätta in mer som ska tvättas. Gå på toa, MÅÅÅÅSTE SNABBA MIG! Haha, och sen får jag se med syster om vi drar dit eller inte, btw MIIIIIIISA is back!!!!!!

Okej, här är bilder från förrigår, igår och idag, alltså "outfiten" som jag lovade (igår haha).
Kram.

Förrigår.


Igår. Nya skor btw, köpte dom förrigår, va tycks? Från Eurosko, jag älskar dom!:)



Mina senaste "outfits"

Hej, har inte skrivit alls. Jag vet, men jag vet inte varför. Har inte den gamla vanan att klicka in här och skriva ett inlägg bara för att, nu finns det inte alls här längre. Men helt plötsligt fick jag för mig att skriva lite, jaja någongång kan det väl komma fram.

Jag har bara jobbat och jobbat, och när jag varit ledig en dag eller två har jag antingen varit hemma och vilat eller så har jag varit ute när det varit fint väder såklart. Det är bara så tråkigt väder, känns inte ens som "sommar", och "sommaren" är snart slut också. Helt sjukt, aja vad gör man?

Iallafall, jag vet inte varför men har börjat ta massa "dagens" så jag tänkte att jag likabra kunde lägga upp några här, mina senaste outfits som ni kallar det. Varför inte?



Så, undrar ni varför jag har en telefon i bakfickan eller någon annanstans, så är det för att jag var på jobb.

Sen tänkte jag visa er min present som jag fick av min ängel till pojkvän, som mamma hämtade när hon kom hem fråån Bosnien.


Ett jättefint silverarmband och sandaler, love them! Det andra behåller jag utanför bloggen.

Här är gårdagens outfit, men dagens får komma upp imorgon (om jag orkar lägga till ett nytt inlägg imorgon).

Ser ni så fina sandalerna är på? Älskar dom verkligen, hihi. Kram!

RSS 2.0