Bilder

Hej!
Okej, I don't get it? Fixade om min header för några dagar sen & då satt den "nya" på plats. Nu när jag tittar så är den gamla här? Aja, orkar inte bry mig så mycket. Inte just nu iallafall! Kanske bara är något fel, kanske inte?
Jag har inte skrivit för det är lite grejer nu, kommer säkert skriva senare idag eller imorgon, I don't know.. Vi får helt enkelt se, det är lite grejer här och jag vet inte vad jag ska göra, så det är lite hard times just nu, haha.. Längtar till torsdag, eller ah. Torsdag kommer Karna hem, förhoppningsvis.. Men hon brukar alltid komma sent på kvällen, men jag vet inte hur det blir denna gången. Men vi kan säga som så att jag längtar till fredag! Har så mycket att prata om!
Hm, jahopp. Här sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå så jag kan börja röra mig mot jobb. Ritkigt fint väder idag! Solen skiner, så jag har på mig shorts, stickad tröja & strumpbyxor. Får nog bli converse till, orkar inte gå i höga skor idag. Känner mig lite seg, sen har jag också träningsverk i magen!
Jag orkar inte ta bild nu, får kanske göra det sen & lägga upp om jag orkar. Istället lägger jag upp tre bilder från konserten, Boban Rajovic! Kram.
Jag i vit klänning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0