FREDAG

Oh gooosh! Känner mig helt seg idag, har gjort det hela dagen. Som tur var hann jag göra mina övningar precis innan jag började få ont i magen och må lite sådär illa. Har tagit en tablett och legat i sängen och tittat på He's just not that into you. Bra film! Hann också städa här hemma såklart. Så nu har jag bara vårt rum kvar men oh shit, orkar jag? Jag har riktigt ont i magen, och ja Karna har inte kommit än. Men fick ett sms i början av dagen, om att hon kommer senare, ska äta hemma vid 5-6 sen kommer hon. Så hon kommer väl snart någon gång efter att hon ätit. Får se vad vi gör, har sjukt ont i magen så jag är inte så jätteglad och pigg idag. Men vi har ändå alltid kul! Och ja, jag ville till stan ju! :( Blev inget av det heller, nehepp.

Har heller inte ätit någonting idag typ, åt flingor till frukost och sen har jag ätit två choklad godisbitar. Och lite chips till det. Åh, så ont min mage gör, den älskar verkligen att göra mig illa! Hhaa, nej men åh. Får ta en till tablett, den andra har inte ens hjälpt & det var för flera timmar sen som jag tog den.

Och btw, Jersey Shore har inte alls kommit ut. Skulle kommit ut idag, men inte där jag brukar titta. Istället står det att den kommer ut ikväll, kul??? Not. Vill se den nu!!! Är helt beroende fan! :D

Nej nu ska jag äta några clementiner, om jag får i mig några och dricka appelsin juice. Sen ska jag kolla om jag hittar någon bra film! Annars får ni ha en fortsatt bra dag! Kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0