Gårdagen

Tjena tjena. Åh, igår var jag helt slut! Vaknade kvart i nio, gjorde mig iordning, åt frukost och gick till jobbet. Som vanligt i hög fart, jag fattar inte varför jag går så snabbt men det är ju bra för mig? Aja, blir ju helt varm när jag väl kommer fram, men men. Iallafall, så började man jobba, jobbade till två och sen hade jag två timmars lunch, så jag gick till pappa för att vi skulle försöka fixa min nya klocka, måste förkorta den men det gick inte så bra så jag får lämna in den och få den förkortad. Annars då? Fick också två biljetter igår, av pappa då! Sjukt kul och jag blev sååå taggad till en grej, kan knappt vänta! Fick verkligen längtan! Snart.. Snart???? Sen gick jag bort till S&B för att beställa en ceasarsallad, som jag älskar! Men bara med tomat, sallad, kyckling, krutonger & roadisland dressing! + bröd! :) GOTT!
Sen var lunchen slut och jag fick gå tillbaka för att jobba, till nio. Tiden gick grymt fort, folk hela tiden nästan, fun! Och när jag sen skulle möta upp syster, (hon var på shoppingkvällen) så vi kunde gå hem tillsammans satt hon med M och en annan, HAHA shit.. Skrattade lite och så, men var verkligen tvungen å gå hem, var såå trött och hade så ont i mina ben + att det var helt kallt, hade inte på mig mycket alls. Så vi stannade en timme och sen gick vi hem. Så fort jag kom hem, la jag mig i sängen, ååå det kändes! Fy fan asså..
Sitter här och ska äta frukost och måla naglarna, annars e jag färdig. Fattar inte, jag vaknade vid tio, varför? Annars brukar jag sova till tolv exakt, när jag börjar jobba två. Men nu e jag redan färdig och allt, haha... Jaja, lika bra det, då behöver man inte snabba sig för någonting. Nej nu ska jag äta upp. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0