Utkast: Hejsan! ...

Hejsan!

Är hemma från jobb.. Stack med Selma till Mc Donalds och åt där, längesen. Så gott! Sen blev det hem, helt plötsligt kom allt.. Mår verkligen inte bra just nu, höll på att spy, fick sitta inlåst på toaletten en stund, det kunde komma när som helst.. Så nära! Usch, vill inte :/ Längesen man spydde och vill inte, uuh.. Oj, här sitter jag och äcklar folk som läser min blogg. Snällt av mig.. Nej men det är så det är, jag ska ju skriva av mig, that's why i'm writing and 'cause i love to write. ;) Ah.. Så nu har jag lagt mig här, kollar vad som finns på tv ikväll och jag har hittat två filmer jag vill se.

Den ena är Legally blonde 2, har nog sett den innan men är inte säker.. Älskar huvudspelaren (eller hur man säger), haha.. Så varför inte se den igen? Och den andra är Kalenderflickorna. Första filmen är på tv4 och den andra är på kanal9, första börjar klockan åtta och den andra börjar klockan nio! Lätt val, först börjar jag med ettan och om den är dålig så ser jag den andra när den börjat.. Är den bra, blir det ett lite svårare beslut.. Mhu..
Legally blonde 2


Ja, här sitter jag och mår skit just nu.. Och plötsligt känner jag mig ledsen också, fan är det som händer? Plötsligt kommer allt dåligt mot en, alltså det är ingenting som hänt.. Utan det känns bara skit just nu? Även om allt är som det varit de senaste dagarna.. Inget dåligt? Allt bra.. Vet inte.. Är kanske bara en känsla, i don't know.. Men förstår bara inte varför man mår sååå dåligt. Kroppen mår dåligt och så mår hjärtat också dåligt (inte bokstavligt talat). Aja.. Nu ska jag fortsätta att lyssna på några favoriter bland de sorgsna lååtarna jag har.. Love.. Så skönt att bara sitta och lyssna på sorgsen musik när man mår dåligt.. Varför?

Just ja, på jobb idag så skar jag mig också. Skulle bära på några backar och när jag tog upp en med massa pasta i, så var backen så bred att den var exakt så stor att den nästan inte fick plats att komma genom dörren, men mina fingrar fanns ju på sidorna också, vilket gjorde så de inte gick att komma genom på bredden. Men det brydde jag mig inte om utan jag stressade så mycket att jag bara gick rakt genom och sen märker jag att jag fick ont men sen brydde jag mig inte mer om det. Sen känns mitt ena finger blött.. Tänker, vad är det egentligen, har inte blött ner mina fingrar.. Sen tittar jag på ena handen och där är fullt med blod, mums.. Och fingret bredvid hade också lite blod på sig, hade skadat båda fingrarna, whaev.... Tog plåster på det med mest blod och fortsatte.. Nu gör det ont :/ Jag tar aldrig hand om mig själv, jag bryr mig aldrig om jag har ont i ryggen eller annat så jag kan vila ordentligt. Jag säger hela tiden att jag ska beställa tid för massage, har jag gjort det? Nej. Jag bryr mig inte om min kropp, om att den inte mår bra.. Vem går in med en bred back genom dörröppningen, så jag slår i händerna i väggen? Jo, jag. Jag måste sluta med att strunta i om jag slår mig eller annat.. Jag är ju tjej ;p Haha.. Jag har ju sett vissa tjejer som gråter så fort något litet händer. Men så ska det heller inte vara.. Men sen behöver man heller inte skita i allt som händer med sin kropp. Ta hand om dig själv Amela!!!!

DARIN


Haha, wow vilket bildbevis på Darin! HAHAHA.. Ohno.. Ser man att det är han? Jag "ser" det eftersom att jag vet att det är han, för jag tog bilden lite snabbt med min mobil, hahah.. Aja, nu i helgen var det palmfestivalen här i Trelle. Såklart skulle man dit efter jobb. Men något vi hittade när vi kom till stadsparken var Darin. Han sjöng och så var det massa tjejer som skrek.. Man bara; wooooow? Överdriv. Det roliga var att han hade pottfrilla och roliga byxor. Men bra röst & bra är han, aa.. Money for nothiing, money for nothing... Lalala.. Pusspådig.

don't wait to late


Ohlord, vad äckliga mina ben blev..

home from school

Hello. Är hemma från skolan, eller har varit det i 45 minuter nu. Väntar på att klockan ska bli runt, halv tre och då är det dags för mig att packa och dra. Ska jobba, till sex. Skönt nu när vi stänger sex istället för tio. Sommarn är slut, inga långa kvällar längre. Woho! Nu ska jag kunna vila ut ordentligt, eller jag tror det iallafall..

Mh, efter jobb vet jag inte vad jag ska göra. & en annan bra sak med att vi stänger tidigt nu, är att man kan gå och handla efter jobb, vi stänger inte tio längre, då allt är stängt. Utan nu äntligen kan man gå och handla kanske något plagg man hittat på Gina eller någon annanstans. Fast det bästa är att jag kan gå och handla godis om jag blir sugen på det. Hihih..


Jag älskar mina skor!

Sugen på ostbågar, marabouchoklad...

Hejsan! Längesen? Mh. Jag har jobbat hela helgen, eller ska jag säag ungefär varje dag. Känns inte som att jag haft någon tid att skriva, vilket är sorgligt. Haha, ohnej här sitter jag och leker kvinna... 8-) Mh, kan börja med att berätta lite om helgen.

I torsdags var jag jättenervös inför helgen, vågade inte gå till jobb eftersom att de hade skrämt upp mig, eller alla ska jag kanske säga. Dom hade sagt att det kommer vara jättemycket folk och allt kommer gå så snabbt, vi kommer ha så mycket att göra. Antingen kommer det gå skitbra eller riktigt dåligt. Så jag vågade inte gå dit.. Men inte kan jag backa ur när det är mitt jobb, när jag behövs.

Så på torsdagen var det skola och för att vi slutade tidigt den dagen så var det bara att sticka hem och sova ut. Göra mig redo inför helgen "the hell", som jag kallade det.

Sen kom fredagen, först skola, slutade tidigt så jag vilade lite. Sen var det att gå till jobb.. Panik? Mh, men vet ni. Allt var förberett, allt var redan gjort. Det enda som fanns & göra var att stå i kassan och ta emot kunder och plocka lite där ute ifall någon kund gått och lämnat av skräm på bordet. Men det behövde vi inte vara all personal för. Så till sist sa jag till, när vi ändå inte har något att göra kan vi väl skicka hem någon. Det blev som jag ville, och jag fick gå hem eftersom att jag egentligen inte skulle jobba den dagen, fick komma in för en viss inte kunde/ville, ja vad vet jag.

Lördagen kom, började tio på morgonen.. Fanns heller inget att göra, förberedde lite bara, fast idag fanns det mer folk än dagen innan. Så vi hade lite disk och lite andra saker, men inget farligt. Vid tre tiden kom alla, och då menar jag alla. Så hade man inget att göra och jag fick gå.

Söndagen, ja idag.. Jag dog! Vi hade stängt idag men jag och två andra skulle gå och städa allt. Dom hade bestämt att vi skulle börja klockan åtta för att hinna bli klara tidigt. Jag hade helst inte velat vakna så tidigt, för jag är verkligen ingen morgonmänniska. Men har man inget val så har man inte. Så idag när jag vaknade ville jag inte gå, men tvingade mig upp iallafall. Vi var klara vid tolv och sen blev det hem direkt. Somnade och vaknade sen runt fem-sex, tror jag det var. Så skönt! Fortfarande trött, så jag hade tänkt äta upp min nyttiga cornflakes och sen se om det finns något på tv, sen ska jag mysa ner mig i min säng. Finns det inget roligt på tv blir det såklart min nya CD som jag köpte i torsdags av några Indianer som spelade sin musik i stan. Älska!

Åh, vad jag är hungrig? Hade varit sååå gott med Mc Donalds mat, skulle dit innan men syster gick med andra istället. Snällt..... ;p Nu ska jag se om det finns något roligt på tv. Så gott det hade varit med ostbågar, marabouchoklad, coca cola och lösgodis. Vill sticka till stan och handla men orkar inte.. Får höra med Slmi om hon vill med.

Btw, har åkt karuseller i helgen, så många gånger, så härligt. Under malmöfestivalenveckan åkte jag två gånger, ingen ville åka.. Nu fick jag äntligen åka! Åkte sex gånger, det lär räcka några dagar. Haha, nej men ååååh vad jag älskar att åka karuseller! Sån härlig känsla! Speciellt igår med Samel, " AAAAH, jag kommer ramla" HAHAHHA, Love <3

Pussss


amela


Here comes "the hell"

Tjabba tjena hallå! Ja, vi säger så!

Jag har precis vaknat, är riktigt trött.. Känner för att sova mer, men då kommer jag inte kunna sova ikväll (snart). Var i skolan idag, helt okej dag, ingen lång dag.. Sen blev det stan med EiLn och tog en fika, sen var där några "indianer" som spelade och jag älskar ju sån musik så jag köpte en CD från dom. Sen gick vi och när vi kollade på dom igen så kallade han ena på mig, jag gjorde bara något med mitt huvud, "att jag inte fatta vad han menade" så fortsatte han kalla men vi stack, vi sket i det.. Undra vad han ville? Skulle jag sjunga? HAHA... Nah, sen blev det att cykla hem och cykla tillbaka för att träffa Minela och hämta nyckel från pappa. Men vi stack inte hem direkt, kollade runt lite i stan och sen blev det hem.

När jag kom hem satte jag igång indianCd'n, tog ut mina linser, bytte om och la mig.. Så himla trött, jag somnade till direkt, men så får man sms av syster då hon vill att jag ska skala potatis, gjorde det snabbt och sen somnade jag om igen. Vaknade alltså nyss och är vrålhungrig.

Nu när jag varit ledig tänkte jag att jag skulle sova ut, igår var jag också ledig men då träffade jag Karna efter skolan, det blev Systrar & Bönor, för en fika och sen hem till mig igen. När hon skulle gå blev det lite gråtande... I'm gonna miss you babe!

Så idag tog jag min "vilo" dag. För imorgon kommer helvetet, buuuh... Orkar inte! Känner inte för att gåååå! :/ Imorgon är det Mikaeli marknad i Trelleborg och det kommer såklart vara fullt med folk. Jag ska jobba hela helgen, och imorgon är det efter skolan. Lalala, i'm gonna die!

Nej nu ska jag äta upp min mat,

Run this town tonight!


SCHEMA

Hejsan. Ni förstår att jag skojade med er om texten på min blogg, så jobbig ska jag inte vara, så ni inte kan läsa texten. Haha.. Aiiii, jag är iallafall hemma nu och är sjukt trött, jag förstår inte hur jag ens orkar lyfta ett finger längre. Jag mår skit just nu! Men snart sååå!

Tänkte visa mitt "schema", eller vad som händer dessa dagarna... Till Mikaeli,
Tisdag - "skola", hem till läraren och ha grillning där med klassen, därefter jobb direkt!
Onsdag - Skola, sen ska jag vila! Puh!
Torsdag - Skola, sen ska jag vila! Puh!
Fredag - Skola, sen jobb & då har vi öppet hur länge som helst, tror jag.... Jag jobbar iallafall tills vi stänger - död...
Lördag - Jobb, & har som sagt öppet idag med, jag tror hon sa något om att vi kanske stänger vid tolv, ett på natten, berors på hur mycket vi får.
Söndag - Jobb, städdagen!

Ja, Fredag-söndag är det ju Mikaeli! & som ni ser kommer jag inte kunna gå en enda gång, fckit. Kanske direkt efter skolan på fredag? Hur kul är det? Aii, får nöja mig med vad jag får iallafall.. Vad det nu än är... Money?

Anywayyyy, efter mikaeli har jag bestämt mig för att beställa tid för massage. Då ska jag ta mig en riktig vilodag!

Seriöst, jag undrar om jag kommer leva länge med detta? Jag är bara sjutton år och har redan sjukt ont i ryggen, har jobbat hela sommarlovet, inget lov... Seriöst, plus att jag inte alls mår bra just nu.. Jag tror jag kommer dö i tidig ålder.

skämt & sido

HAHA.. Hej! Hoppas ni kan läsa vad jag skriveer nu, jag älskar att irritera folk med min stil på msn & annat.. Så roligt när folk bara " men byt stil man ser inget ". Men jag gillar sån här stil (; Så nu ska jag irritera er lite, jag tycker iallafall inte att det är jobbigt att läsa.. Kanske för jag vet vad jag skriver? Haha.. Men, vi har det så lite.. Så ser vi om någon klagar! D;


HOME ALONE

Joooooo!

Em. Förra inlägget, vad ska jag säga.. Jo, jag tog upp tre av dom största och "bästa" stjärnorna och tyckte alla tre var dåliga.. Men vad då? Alla har inte samma musikstil.. Jag vet fler som inte tycker om Jay-Z.. Han är dålig, tycker jag.. Det vet jag att Karna också gör! (: Ja.. Men så är det, fast Rihanna är inte dålig utan gillar henne bara inte... Plus det med "första gången de lyckats" menar jag med att dom lyckats få mig att tycka om någon av deras låt.. HAHA.. Att jag var viktig.. Men ni fattar!

Aja, nu sitter jag här, nyduschad och vrålhungrig.. Lyssnar på deras låt, Rihannas & de andra... Överbra låt, fattar inte (: Aiii, idag har jag jobbat, från nio till fyra.. Dog! Att jag ens orkar, förstår det inte själv.. Kände verkligen ångest imorse.. Fast jag kom upp och iväg. När jag sen kom hem tänkte jag vila, sova ut! Men det blev inte så. Jag satte mig istället vid systers dator och kollade runt bland bloggar och massa annat. Sen hjälpte jag till med tvätten.. Vilket jag gör fortfarande. Vad ska man göra när man har mycket att tvätta?;) Haha.. Så nu är jag här, home alone. Jiho, längesen faktiskt. Så jag hade tänkt ta och laga något gott som jag kan äta.. Om jag ens kommer äta det, nu på jobb har det känts helt konstigt. När jag ska äta så känns det som om jag ska spy och känner mig helt torr i munnen när jag äter så jag äcklas.. Jaaahapp.... Får väl stå ut tills det går bort? Vad det nu kan vara.. Muh, sista tiden fick jag stå i kassan idag också, skoj! Loveit.

Ah, så jag ska laga mat och sen ska jag se på film, finns tre olika filmer ikväll. Vet inte om jag ska se någon? Kolla www.tv.nu så hittar du kanske någon du vill se.. Aaa, nu när jag väl skrev det så kom jag på att jag inte kollat på tv på sjukt länge.. Och det är sjukt, när jag inte har någon dator, när den är på lagning så brukar jag alltiid sitta och se på tv, när jag inte har något att göra.. Fast det beror nog på att jag jobbar och sen nu skolan. Så det blir ingen tid över..... Bah, badhuset nu också!? Vad gör jag? Jag kommer nog hoppa över badhuset, eller så kommer jag någongång då jag inte jobbar på s&b. Om jag orkar.......

Pratade med mina föräldrar innan, om att jag vill börja övningköra.. Så ah, det blir det nog.. Dom sa iallafall att skolan går först, sen om jag ska ha kvar jobben så får jag ha kvar dom, fast vi ser om jag orkar med alltihopa.. Men klart att jag kan börja övningköra, fast skolan går först.. Så om jag orkar, så kommer det bli övningskörlektioner.. OOOO:O Jag har aldrig vågat köra, aldrig.. Att jag kommer våga nu..

Nu kan jag inte skriva mer för syster har kommit hem och vill ha sin dator..  /: Fast jag sätter mig nog vid den andra syrrans! Hihi.. Ha det bra, hoppas ni orkar läsa smörja. Hih, btw, grymt att ni fortsätter läsa även om jag inte uppdaterat idag. Men har inte haft tid (A). Pussssssss.


Rihanna



Tjulluulluu..

Jag har aldrig tyckt om Rihanna, just för att alla andra älskar henne sååå.. Men iallafall, denna låten dödar. Så himla bra och, nah.. Jag dör! (: Favoriten just nu!
Kanye West, ingen sådär favorit men han har någon bra låt.. Har inte tyckt om honom heller, även Jay-Z, puh gillar absolut inte honom.. Tycker att han alltid förstör alla låtar han är med i med sitt rappande.. Här i denna låten gör han som vanligt, fast det passar till liiiite.. Hihi, men som sagt denna låten dödar, en gång har dom lyckats! ;)

Malmöfestivalen #2

Tjena! Igår var vi i malmö, malmöfestivalen. Det var inget vidare, men blev roligare när man träffade på speciella.. Hittade ett, ja hur ska man säga.. "Rock"armband.. Med Tokio Hotel på, snacka om att jag blev överlycklig. Det blev mitt direkt, sen gick vi vidare. Fick inte åka någon karusell för INGEN ville vara snäll och åka med mig! :/ Maja.. Såg aldrig han som gjort svennebanan, hittade inte honom, eller det var ju inte så att jag letade heller.. Palla sånt, haha... Träffade på många också igår, nice..

Yooo, jag tog en bild precis på mitt brännmärke som jag fick för någon dag sen, på jobb.. Yiho..








Mitt brännmärke från jobb! :/ Mah, så jobbigt & ha det där.. Varje gång jag typ lyfter armen ser jag något stort på armen, tror hela tiden det är något djur som kommit dit eller något.. Men nah, det är bara brännmärket... :/

Jag igår, Mf...

Se vad Amela hittade igår på MF! Snacka om att jag blev överlycklig, wihooo! :) <333

Minela & jag, när vi blev överlämnade mitt ute i ingenstans. Tro man lämnar oss på Rosengård, helt ensaamma.. Vi som aldrig varit på det stället förr och ja, hahaha.. Sjukt, så vi frågade en man om han visste var Gustav var, vet ni vad han säger? "Har ni varit här innan? Var kommer ni från? Det är en timme bort ungefär" HAHAHA.. Ohno.. Så vi beställde Falafel & Kebabrulle och åt, tills de andra kom och hämtade oss igen.. Mh! HAHA.. Omg..





Ah, nu är jag trött som fan.. Ska göra annat, ha det bra! Pussss.

Sverigetrotters

Tåg bil båt flyg till och med i hellikopter
Tar oss genom landet och dom kallar
oss för Sverigetrotters!
- fortsätt själv!

Super som galningar, vi får vår betalning!


Hih.. Ah, ni förstår nog att jag sitter och lyssnar på Sverigetrotters nu? (: Ah, sjukt bra låt. Minns när jag redovisade om denna låt, hahahhaha... Ohloord.. Ah, har precis duschat och tänkte byta om nu. Har städat för fullt här hemma, slaavaaa.. Så nu tänkte jag chilla loss, nat?

Hitta fel
Skiiiiiiiiiiiit i deeeee.. 
 

& så vidare rakt i mål.
Nah, nu ska jag inte sitta här och "sjunga". Hahaha, pussssss.

OTUR

Tjabba tjena hallå! Ja, vi säger så! Leeeleee!

Haha.. Sorry för lite irritation, men meeen.. Är riktigt irriterad nu, ända sen jag vaknade har jag haft otur.. Har slagit mig själv i nästan varje dörr jag ser, jag har bränt mig med Mirelas plattång.. Vem gör det? Jag stod och pratade med henne här i hennes rum och så skulle jag hämta ett par skor som hon köpt, i bilen.. Vet ni? Jag ställer mig upp och ramlar, hur vet jag inte? Var kom det ens från? Så landade jag på plattången och ner på golvet.. Hon skrattade såklart och sa "tro man ramlar i mitt rum" ELLERHUR! Hur kan man ramla här? Asså, sjukt.. Jaja, sen har Mirelas dörr gjort många märken på mig, ett vid ryyggen och ett på min hand.. Fatta så ont det gör, plus att jag slog i foten i en hylla. Allt detta idag, och klockan är bara halv tre. Undrar faktiskt vad som kommer hända sen.. Borde man oroa sig? Mhhh..


Ciija!


Paradise Hotel

Amela äääär home, eller ja jag har varit hemma ganska länge nu. Fick sluta tidigare från jobb idag, gör inget skulle egentligen inte jobba ändå (: Men ah, slutade lite innan nio och så blev det att cykla hem. Now, sitter jag här och har precis kollat på Paradise Hotel, love it? Nah.. Helt okej är det..

Fan vad alla bombar på msn, har hållit på att skriva detta inlägg i en halvtimme nu.. Mycket jag skrivit? Haha.. Ma, nu ska jag vara social på msn, pussss.

HÄR GICK DET VILT TILL

Leleeee! Nu är jag nääästan klar, ska bara äta vilket jag inte gjort än! ;o Whups.. Men det kommer, haha.. Sitter och lyssnar på musik.. Vet ni, igår på jobb hände massa vilda saker haha..

Allt var som vanligt under dagen sen mot kvällen blev det stressigare och stressigare. Jag diskade undan lite snabbt och när jag väl var klar med en sån, man har kaffe i (namn?) så tappade jag den.. Mah, jag och Josse skrattar sönder. Sen när chefen kom, hahah... Jag bara, jag råkade ta sönder den.. Så hon bara vet du vad en sån kostar? Så skrattade hon, jag bara nepp... Jag kan betala den om du vill. Sen sa hon neeej nej klart inte! Så skrattade alla för vilken idiot tappar en sån stor sak? Mh.. Någon som känner sig träffad? ;P HAhaha... Torr..

Ah.. Timmarna gick, jag och Annika var kvar.. Stressigt än, seen när jag skulle göra rent runt grillen så råkade jag röra vid den lite snabbt och av ren reflex flög min arm bort så ont som det gjorde. Jag fattar inte, såå lite och så snabbt som man hann röra och så stort märke.. Okej, det är inte överdrivet stort men det är stort och det syns ;s Och det gjorde riktigt ont igår.. BÖLA! Aja..

Undra om det händer något liknande idag eller värre till och med? Håll tummarna för mig (A) :) Pussss


SKOLA

Skönt utan skola, den andra skoldagen! Konstig mening? Hih.. Ah, har precis vaknat, sååå himla skönt att kunna sova ut, just loooove it. Nu när jag är uppe, hade jag tänkt äta frukost och sen sitta lite här.. För snart är det ändå dags för mig att gå till jobb... Klockan fyra, snart & snart ;) Haha... Mah, ha det bra. Pussssss

DÖDSTRÖTT

Tjabba tjena hallå! Ja, vi säger så!

Första skoldagen avklarad, hmm.. Började ett och slutade något innan två, sen mötte jag upp Minela och så stack vi in till stan. Blev en fika på Systrar & Bönor, jösses vad mycket folk från skolan som kom dit idag.. Hoh, aja.. Sen gick vi en runda i stan och därefter blev det systrar&bönor igen, hih... Minela stack och så var jag med A & Knågot? ;p Sen kom Mirela och då var det dags för mig att byta om, dags för jobb.. Och guhh, vad mycket vi haft idag.. Tur att vi inte har skola imorgon! Jag hade dött... Har istället någon hemuppgift, palla! Aja, imorgon är man ledig, skulle vara ledig från allt men fick hoppa in istället för Jacob på jobb :'( Så, ah.. Samma tid imorgon som idag.. :'( Sen på fredag ska jag fantamig ha kul, sen blir det jobb igen till helgen. Detta tar död på mig! Jag är dödstrött, ffa! =/

Nu ska jag lyssna på TH's nya singel ((((:::


Tokio Hotel's 'Automatic'



Jag dör! Äntligen har jag fått höra en snutt från deras nya musik. Seriöst, skitbra är denna! Längtar tills albumet kommer ut, eller först kommer ju singeln, snacka om att jag ska ha båda. Aww, så glad jag blev av att bara få höra denna.. Så längesen man hörde från dom och nu, nu är dom tillbaka. Jag mår så bra just nu pågrund av detta! :) Jag kommer bli världens lyckligaste efter att ha köpt singeln + albumet, nu fattas bara lite Th kläder till, som jag vill dra och leta efter. Hihi, mår så bra av att få in nytt från TH, såå bra.. :) Nej men ärligt,  visst är låten såååå skön? MuMS!:)

Det sägs att singeln kommer ut i September, woohoo!
KÄLLA:
http://www.mtv.com/videos/news/429099/expert-analysis-of-tokio-hotels-automatic.jhtml#id=1618930


Detta har förgyllt min dag - mitt liv ett snäpp till (A).

Ciiuuuus


Nu är det dags för mig att gå.
Jag har hunnit äta & byta om.
Ameejla är klar för jobb.
Vi hörs när jag är hemkommen,
om jag har någon dator jag kan sitta vid.
Take care!

MARABOU



Tja. Jag har fortfarande inte ätit, bara suttit här.. Måste sätta fart nu, klockan är snart tre och jag måste dra! Hih.. Tänkte sticka in till stan snabbt och handla marabouchoklad, får se om jag hinner - på ica. Blev så sugen när jag kikade in på Stinalee.se. Mums, aja som sagt vi får se om jag hinner. Nu ska jag iallafall äta och byta om. Pusssss

TJA!

Tjena, i'm up! Lite sent men bättre än aldrig. Måste få sova ut lite nu när jag väl har chansen, imorgon börjar skolan och snart ska jag jobba. Fatta så jobbigt, skola imorgon och sen jobbar jag kväll. Buhu, ska försöka hitta någon som kan byta med mig, så att jag kan få vara ledig åtminstånde första skoldagen! Plus att min man Arash kommer till malmöfestivalen dååå. Vem vill missa det? Ja, jag får ju göra det om ingen kan/vill byta med mig. Men som sagt, byter ingen med mig så tänker jag inte ställa upp längre, så som jag alltid gjort. Varje gång någon frågar om jag kan ta ett pass så gör jag det, rings jag klockan åtta på morgonen går jag upp och går till jobb om de behöver mig. Som den gången då jag fick gå från Karna när hon sov här. Synd ju! Men men, allt för jobb right? Naah, tänker inte ställa upp längre så som ingen annan ställer upp för mig, stopp för det.

Jag är iallafall uppe och hade tänkt äta frukost nu, sen blir det att fixa sig inför jobb, fixa & fixa bara byta om (A). Sen kommer jag hem runt tio-elva. Vi får se hur det går idag, det är fortfarande malmöfestivalen så det kanske inte kommer så mycket folk. Hih..

Haha, kolla min blick! (Y)

Mer Pic's

 THTHTHTH<3

PIC's

 HAHA, spöke bakom mig? Kolla mitt huvud, seriöööst.. Och kolla det VITA omkring Karnas huvud, hahaha.. Ande?


 - någon är aaaaaarg.

Nu när jag inte har mycket att göra kommer ...

Nu när jag inte har mycket att göra kommer mycket uppdatering från mig, kul va? Haha.. Mh, jag hade tänk lägga upp några bilder från de senaste dagarna, och även ta och skriva lite skvaller, även annat skoj..


DAGENS HOROSKOP - för stenbocken

Måndag den 17 Augusti 2009

Mycket av vad du är involverad i känns motigt. Mitt i alltsammans får du dock stöd av din partner på ett oväntat sätt. Och du som nästan varit inställd på en brytning. Nu går du en ny "kärleksvår" till mötes istället. Som du ser ordnar sig allt till det bästa!

Tisdag den 18 Augusti 2009

När du stiger upp på morgonen idag känner du dig full av energi, men mot kvällen kommer du att känna dig ganska uttömd och som om du har fått nog. Det beror på att du har för mycket omkring dig nu för att hinna och orka med fullt ut med allting.

Okej. Det första skrämmer mig lite? Haha, tänker inte gå in på något. Men mah... Vill ni också kolla eran horoskop för dagen och morgondagen? Gå då in på www.google.se och skriv Dagens horoskop - Zodiaken. Denna sida tror jag på, för det mesta! (:

GODMORGON?!?

Hejsan. Äntligen har jag sovit ut, ja, jag vaknade för en timme sen.. Första gången i mitt liv, jag förstår inte hur länge man kan sova? Haha.. Jaja, sjukt. Nu är jag iallafall uppe och har ätit lite. Sjukt skönt har det varit att få vara ledig och bara sova och vila, istället för att gå ut och ha kul som alla andra gångerna. Nu får det räcka lite! (: Haha..

Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag tror jag kommer ta en fika på s&b fast jag är inte säker. I don't know, eller så stannar jag hemma och vilar ut resten av dagen, sen blir det jobb igen imorgon.

Ah, ni får ha det så braaaaa.. Pussssssssss

TOKIO HOTEL

Sitter och kollar runt på youtube.com. Saknar Tokio Hotel så mycket nu när jag tittar på deras videos, hooh.. :/ Aww.. När kommer dom spela igen och när koooommer dom till Stockholm, kan inte vänta! Man hör ju inget från dom mera /: Släpp det nya albumet så jag kan köpa det vafan (:

Måste dra till Malmöfestivalen en dag i veckan och leta Th-stuffs! Finns säkert massor, missade det i fredags.



Njut! <3

Utgång blev det

Shabba tjena halloOo, Amejla is back! Roligt va? ;) Haha.. Aja, har varit ute en stund med E. Supernice, översnäll och underbar människa! Vi hängde med Selma för att hon skulle handla mat till Mirela, sen lämnade vi henne och så blev det mat för oss. Vet inte vad stället heter men men! Satt där en lååång stund - ja, ni vet vem jag är! Amela, som alltid ska ta hundra år på mig för att äta upp, men men.. Can't help it! Även om jag inte åt upp allt idag heller, puh.. När kommer jag kunna äta allt jag vill? När kommer jag kunna äta upp min mat, ordentligt? :/ Aja.. Just nu är jag iallafall mätt, träffade även Goran senare, hahhaa.. Den killen är typ, överball? :) Men men, nu är jag iallafaall såååhääär glad! Se bild - från google.se!



Nu ska jag godkänna och svara på era kommentarer, like always! :) Kram!

BESLUTSÅNGEST!

Hejsaaan. Är hemma från jobb nu, vilket ni redan vet eftersom att jag redan skrivit ett litet inlägg - eller svarat på era två frågor som jag fick HAHA.. Hmm.. Jaja, jag har iallafall jätteont i magen och mår inte alls bra. Ska ta och äta något om jag får i mig något - hände samma sak idag. På jobb, åt jag cesarsallad med cykling & road irland dressing, favorit! Men när jag ätit lite, så sitter jag bara där och mår illa äter inget mer... Sen slängs resten, bah synd att man ska slänga så god mat. Men kan man inte äta så kan man inte, inget jag kan hjälpa.. I don't know what the problem is! :/

Jaja. Nu när jag är här, ska jag duscha efter att jag ätit om jag lyckas få i mig något. Och sen ska jag fixa mig och så tror jag att det blir utgång, ledig imorgon! :) Tror jag ska träffa E. Men det finns absolut ingenting man kan göra här i Trelleborg. Typiskt, får iallafall se vad som händer! Inget fikställe är heller öppet vid denna tiden, eller jo. Fast s&b stänger sex. Bah, vad ska man hitta pååå? Jag funderar på:
1. Bowling
2. ? 
ja, ? det är allt jag vet.. HAHA, asså palla Trelle! Vill bo i Malmö!!!!!

Nej, nu ska jag börja äta lite.. Ha det bra så hörs vi senare någongång, när jag kommer hem. Blir nog inte sent! Känner att jag för en gångs skull måste vila ut när jag väl är ledig, och inte bara gå ut och hha kul varje dag, blir aldrig så att jag stannar hemma och låter kroppen vila. Min kropp mår skit just nu! Nah, ska gå nu. Pussssss


TVÅ FRÅGOR


Matilda: Vart kommer du ifrån ? :)
Svar: Bosna i Hercegovina! Är bosnisk, dåå ;p
Caroline: Din högsta önskan? :)
Svar: Just nu.. Så är det att Få träffa Tokio Hotel.:)





Hahaha. Tack! Två frågor, riktigt nice det! ;p Hmm.. Aja, ska vara nöjd att någon frågade något iallafall ;) Tack till er (Y).

FRÅGESTUND

Tjabba tjena hallå! Ja, vi säger så!

Till denna härliga låt tänkte jag att jag kunde svara på några frågor om ni har några till mig förståss. Aja, ni fattar grejen. Ställ bara din fråga i kommentarfältet, du får fråga vad du vill - så som jag får svara på vad jag vill. Visst (Y). Haha, nej men saker och ting som inte ska komma ut, håller jag för mig själv. Ni grejjar detta! Fråga på, pussss.



Svar får ni efter jobb imorgon! - Runt fyra-tiden.

MATPROBLEM

Ja, det är något jag fått nu, den senaste tiden. Vet inte var och när det kom, det bara kom från ingenstans. Jag har ingen aning om vad det är och vad det skulle kunna vara. Karna har sagt att hon också hade det en tid i sommar, eller var det förra sommaren. Men ah, jag har iallafall ingen aning om vad det kan vara. Jag kan tro, fast det är mest fjantigt, att det kan ha kommit efter henne eftersom att jag får nästan allt annat från henne också. Fast det kanske inte är så. Men iallafall, varje gång jag ska äta - då jag är riktigt hungrig, så äter jag några tuggor och sen äcklas jag av maten och vill bara slänga det någonstans (sorry) menar inget illa, & jo jag tänker på barnen i Afrika och dom andra mer än någon anar! ;p Men jag vet inte vad felet är, och sen känns det som om jag är mätt, skumt. Men när jag ska äta kakor, godis eller annat dååå är det som vanligt. Då kan jag äta hur mycket som helst. Vad är detta? :s Någon som kan ha en aning om vad detta kan bero på?

& om det är någon annan där ute som också har samma "problem" som vet hur man ska göra för att få bort detta problem? Ge gärna tips.

Pusss

GLASS & COCA COLA

.... Kan det bli bättre? Ja(A). Hahaha, värsta krääängbarnet! Men seriöst, det hade varit grymt gott med ostbågar och chips och godis och en glass med topping - cola topping då! Mums, naah. Nu ska vi inte vara överhungriga här.. Hihi...

Har lust att gå ut och handla godis och ostbågar :) Mums! Får se om jag har lust.. Här sitter jag och njuter medans min lillasyster pillar i mitt hår, hon försöker göra någon fläta. Haha, jag älskar när man pillar mig i håret, nätt.. Gör inte ni det? (: Fast däremot hatar jag när man ska ruffsa till det osv osv.. ;p


Bild från Google.se You want some?

JAG VILL FLYTTA!

Omg! Haha. Överdriv inte nu va? ;P Snacka om kommentarer om "Dessie får tårta i ansiktet, populärt? Aja..

Har precis kommit hem från jobbet, snacka om att tiden gått fort men såå trött som jag är, kan inte beskrivas! Jag har inte sovit ett skit inatt.. Kan bero på att snorungen, inte kunde hålla käft inatt. Ska lära henne en läxa! Hmm. När vi kom hem igår, efter en skitråkig kväll i malmö, mf! Aldrig varit så tråkigt, alltså själva malmöfestivalen. Men såklart var det roligare med Selma & Karna och andra man träffade på. När vi sen kom hem, tänkte jag att jag skulle lägga mig direkt, eftersom att jag skulle jobba dagen efter (idag). Klockan var runt 02.30 då jag fixat klart inför sängen, men! Först blir det svårt att sova pågrund av massa tankar som rullar runt i skallen, och sen får man sms av någon, wiiiieerd! Seeeen, kommer det värsta av allt! Selma börjar snacka i telefon, sjukt länge och håller mig vaken. Jag säger åt henne men lyssnar hon? Neeej! Och hon håller på i någon timme, vet inte riktigt hur länge men kändes ööööverlänge! Tillslut fick jag nog, så jag satte mig upp på sängen och försökte hitta något på golvet eller i närheten av mig, som jag kunde kasta på henne så hon knep igen! Men inte hittade jag något, så jag fick lägga mig ner igen och vänta tills hon slutade.. Jag kollade på klockan och tänkte "bara några timmar kvar tills jag ska upp igen, inte lönt att sova?" Men såklart var jag tvungen att sova, annars var det ingen ideé att gå till jobb för att jobba i åtta långa timmar! Men jag somnade tillslut och jag var inte alls trött på jobb. Men nu när allt är slut, känns det verkligen i kroppen och hur himla trött jag är.

Jag känner att jag vill flytta och kunna sova i ett eget rum där ingen stör, där ingen kan snacka i telefon i flera timmar, där ingen kan sitta och fnissa och störa så jag inte kan sova. Detta är inte första gången detta händer, utan tredje! Palla!

Jaja, nu är jag iallafall hemma och hungrig, så jag ska ta och äta och sen hoppas vi på det bästa. Okej? :) Ni får ha det så bra, pusssss.


Bild från Google.se Malmöfestivalen

Så får du pengar direkt

Sheeena. Vet ni? Vi var inte riktigt klara med städningen här hemma och ingen orkade diska och dammsuga köket, vet ni.. Syster kommer och frågar om jag kan diska och om jag gör det får jag 20 kronor, dom vet att jag gör "allt" för pengar. Så jag tackade ja och diskade direkt, inte mycket alls. Haha, sen dammsög jag också och nu är allt klart. Tog inte ens 10 minuter, i'm good!

En annan sak också. Min syster är skyldig mig 500 kronor och istället för att få alla så får jag en skinnjacka och 300 kronor, om jag vill. Jauuu sag japp! Snacka om att jag alltid velat ha hennes jacka och nu är den min, snyggiiiis! Riktig rockar jacka, mums. Haha, njah men snygg som fan är den! Jag älskar den, - min favorit redan nu. Haha.. Ska ha den redan ikväll också, puh i love it!(:

Ikväll hade jag tänkt ha på mig något i denna stilen förklaring (har tyvärr ingen bild).
Tights - Gina Tricot
Tunnika - Gina Tricot
Jacka -
vet inte var syster köpt den, mah?!
Skor - D.N.A

Jag ska nog ha med mig kamera ikväll och kan då lägga in bilderna NÄR min dator är fixad, vilket den inte är än. Sen kanske jag kan låna den här datorn och lägga in bilderna här, fast det är bara om jag hittar kabeln till kameran. Får alltid hoppas på det bästa, right?

(F)


ÖKAR SNABBT SOM FäN

Hahaha. Fatta så glad jag är just nu, loggade in här och kollar statistiken, vet ni? Så fort det reser sig bara för jag skriver. Jag har ju inte skrivit under någon dag nu, för jag var osäker på om jag skulle behålla bloggen. Mah, nu har jag skrivit och fatta så fort det reser sig. Jag fattar inte hur ni hittar hit, men jag är riktigt glad att ni hittar hit iallafall! :)

Just nu äter jag och har städat här hemma. Har bestämt mig för att cykla in till stan snabbt för att handla en tunnika, sjukt söt! En rosa, hih.. Inte min stiiil.. Men jaja, sen ska det väl bli fix. Tycker bara det är trist att man inte kommer kunna vara ute länge ikväll eftersom att man ska jobba imorgon. Supertrist, samma gäller imorgonkväll. Plus att jag börjar jobba tidigare på söndagen, jag kommer dö! Puh.

Ah, nu ska man inte vara ledsen och tänka på morgondagen. Ska tänka nuuuutid och ha kul! Nu ska jag iallafall ta en coca cola och se om det finns något mer man kan göra fint av här hemma, sen ser vi hur vi gör med allt klydd.

Kram!

Godmorgon

Shulullu.. I'm up! Vaknade inte precis, men jag skriver nuu.. Det är inte så att jag vaknar och skriver blogg direkt (A) Haha.. Men aja, nu ska jag städa huset till musiken, högbaaaas och dansa lite där till. Sen ska jag äta och sen ser vi. Pusssaaa


Haha, vad ska man säga om denna?


ALLT FÖRUTOM GLAD

Hej. Har inte kunnat skriva tidigare än nu, sorry! Har jobbat från fyra och lite innan stack jag och Selma till stan, skulle pröva kläder fast det blev inget utav det. Istället gick vi för att handla en ros till Sanna som fyller år idag, en från jobbet. Grattis igen! Mh, idag på jobbet gick allt jättebra, vi hann bli klara med allt som skulle vara klart i förtid. Vi hann sopa golv, moppa osv osv.. Men problemet var att det kom folk senare, lite innan stängning och då blev det mycket disk och vi kunde inte ta uteserveringen när det satt folk ute.. Så vi började lite smått.. Aja, vi kom iallafall därifrån kvart i elva, snyft. Bättre än aldrig.....

Anyway, efter jobbet idag kände jag mig helt stressad och arg, allt förutom glad. När jag kom hem, bombade några med sms, fick damp.. Orkade inte svara men var som sagt tvungen, men då blev det bara mer och mer. Nu är det iallafall lite lugnare, mina nerver har lagt sig lite, (haha ohno). Men men, jag har också ätit lite, och ska lägga mig snart. Sjukt trött, vill inte att det ska bli samma som igårkväll. Mah, nu ska jag kolla runt bland bloggar och sen blir det soooova. Ni får ha det så bra, pussssss.



Någon dag ledighet

Tjena, i'm back. Det visade sig att jag bara behövde någon dag ledighet, så nu är jag tillbaka med bloggandet igen. Men som sagt, blir inte lika mycket som förr, min dator är på lagning, när den kommer tillbaka blir allt gut igen, lovar! Hihi.. Aja, jag har bestämt mig för att inte bry mig ett piss om vad eller vem som läser min blogg, jag skriver för jag tycker om det.

Vet ni, igår jobbade jag och eftersom att det var "längesen" jag träffade Karna så kom hon till mitt jobb igår, med Selma. Dom tog en fika och väntade på mig, snällt! (: När jag slutade körde vi hem till oss, där gjorde vi inte så mycket med ändå hade vi roligt! Hihhiii. Och under tiden vi snackade så, såklart ska dom skrämma mig.. Vi skrattade och så gjorde jag ett konstigt ljud från mig (med meningen) och då säger Selma att jag liknar hon i filmen, The grudge (stavning), så visade hon hur huvudpersonen i filmen gick upp för några trappor, whaaat? Jag som är dödsrädd för sånt, skräck osv osv så kommer hon och visar hur människan gick på några trappor, och då kommer Karna "Amela, kolla spegeln" såklart blir jag riktigt rädd, så dom får vända spegeln, HAHA.. Jag vet, jag är barnslig men jag kan inte hjälpa att jag är rädd! Jag fick tårar också, påriktigt..... Sen, nu kommer det bästa av allt?!? Dom lägger sig, dom klagade på att jag skulle lägga mig tidigt, klockan var runt ett!!!! Och dom lägger sig, Selma stänger av sin dator, Karna håller på att sova.. Jag ligger där, helt rädd... Allt är släckt, efter en stund får jag panik och knackar Karna på ryggen "Måste du sova". HAHAHHAHAHA, minns inte vad hon svarade. Men aja, vem väcker en och säger så? Hmm.. Ingen annan än jag? Hahaha, idiooot... Jaja.. Jag tände Tv'n och somnade, min mamma kommer in jättetidigt på morgonen och säger "vafan?", och stänger av tvn. Sen tror jag hon frågade mig något också men minns inte vad, var så jävla trött.. Sen väcker Karna mig och säger att hon ska gå :/ Jag följer henne ut till dörren och sen fixar jag sängen och somnar om.. Nu är jag uppe, eller ja jag vaknade tolv av att Mirela kom in och pratade med mig. Ska snart äta frukost och börja fixa mig lite sådär, snart jobb.. & imorgon är jag ledig, puh skönt! Malmöfestiiiivalen :) KARNA <3

Eftersom att min älskade ängel ska åka snart, och vara borta i fyra år, om inte mindre - hoppas.. Så tänkte jag lägga upp lite bilder på oss, ja ni får skratta men jag bryr mig inte. Det är våra tiiider det <3 GAMLA BILDER BTW..



 
Ja, vi är seriösa, vad? Muckar ni? (Y)

Aww, jag och du Karna. Kolla bara kläderna. puuuh..
Fan, jag minns inte ens när detta var? Minns bara att det var en dag direkt efter jobb - därför är mitt hår blött..

Jag kan inte sluta le när jag tittar på dessa bilderna, asså mina & dina tider Karna, det är dom bästa ever! Inget kommer förstöra vår vänskap, inget jävla avstånd heller! Jag kommer åka och hälsa på dig, även om jag dör efter! Även om hela familjen jagar mig med basebollsträ! =)
du kan bara inte vara utan mig, va? du står inte ut med att du måste göra annat och inte kan följa ditt hjärta..

AVSLUTA ALLT - STÄNGA BLOGGEN?

Jag har fått en känsla, att avsluta allt. Vill inte ha min blogg längre, jag tyckte det var roligt att skriva, (tycker fortfarande) men jag tycker verkligen inte om att "folk man inte pratar med" kan kika in här och se vad jag gör varje dag, när man inte diggar personen.. Nah, fick bara en känsla att jag inte vill att ALLA ska veta vad jag gör, tidig? Hoppas vissa känner sig träffade ;) ;p

Någon man träffat innan kanske & inte gör det fortfarande, pratar inte med personen osv osv.. Jag vet inget om vad personen/personerna hittar på och därför ska inte dom heller veta vad jag gör. Hmm..

Kanske har jag den kvar, fast då ska jag inte skriva om vad jag gör om dagarna.. Kanske tar jag bort den ..
Jag vill ta bort den! Fast det kanske bara är förtillfället, som sist då jag ångrade då jag tog bort allt.. Mh..

Jag låter den stå en dag eller två, får se om jag känner samma som nu!

Puh.

va, måste man fylla i här?

Inte klokt! Haha..

Hejsan! Är hemma från woooork, är riktigt trött, vill bara lägga mig i sängen och sova ut. Men det ska jag nog inte göra, måste äta är riktigt hungrig men har ingen lust att äta.. Mah, har inte lust att göra något alls. Ska lägga mig i sängen iallafall, bara ligga och inte göra något alls. Får se senare vad som händer, har fått schema för två veckor framåt! Whuuu....:'(


Nu ska jag gå, puss.

malmö

Jag vill bo i malmö, jag vill flytta dit! Vill flytta dit med någon vän och boo däääär, fan vad härligt det skulle vara! Varje gång man är där, har man överKul! Vill bo dääääär.. /: Innan har jag aldrig tyckt om Malmö, har alltid avskytt den staden.. Men nu har jag fått helt ny syn på Malmöö.

Detta fält måste fyllas i

Hejsan sötnosar! Vad glad jag blir att ni fortfarande besöker min blogg och att ni lämnar kommentarer efter er! Även om jag inte skrivit på flera dagar nu! Jag har inte kunnat och det är pågrund av att min dator inte fungerar, fortfarande.. Men pappa har pratat med någon som ska försöka fixa den iallafall. Just nu sitter jag vid min lillebrors dator, så tog chansen att skriva lite snabbt..

Vad har hänt under dessa dagarna dåå?
I torsdags var det jobb och efter det tror jag att det blev fika på jobb, på kvällen & Karna var här. Jag minns inte vad som hände mer :/ Haha.. I fredags blev det jobb då också och senare umgicks jag med Karna, hon övernattade här och dagen efter skulle vi umgås, men vet ni vad? Jag skulle vara ledig till helgen men så ringer chefen, 07.50 och undrar om jag kan komma och jobba eftersom att Rebecka blivit sjuk, inte kan jag säga nej så jag fick vakna upp och dra till jobb. Skrev sen ett sms till Karna att jag är ledsen men var tvungen att jobba, ingen annan kunde! :/ Sen när jag kom hem var hon booooooorta.. Hmm :/ Men hon kom sen igen, och sov igen.. Vilket var roligt, eftersom att lördagen blev förstörd så hade vi söndagen iallafall. Söndagen spenderades hemma hos mig, vi bakade kladdkaka, mums! Sen såg vi på film, Tretton heter den, jättebra film! Och idag blev det jobb och sen stan lite snabbt. Nu är jag hemma och har inte så mycket att göra, vill heller inte göra något alls.. Ska höja lite musik och lägga mig i sängen, vila uuut som jag inte fått göra på sjukt länge! Sen ska jag också kolla datum, då jag kan gå och beställa tid för massage. Behövs, tycker även Jacob på jobb!

Nu ska jag svara & godkänna era kommentarer, sen ska jag kika runt bland bloggvärlden, vilket var längesen!:/ Hoppas jag inte missat något roligt nu. Pussssss


Do you know what..

Hejsan! Nu väntar jag på Karna, hon är påväg HIT!:) Saknar min vän, vi ska ta en FIKA =) Haha, jag älskar att fika! Men jag vill också äta på mc donalds. Har som sagt bara ätit frukost idag och godis, not good! Så jag ska försöka få i mig mycket mat och bara ha en supermysig dag!:9 Nu ska jag gå, puss på er <3

Do you know what you are fighting for, when its not worth dieing for.. '''




stavning?


Alla drar



Hejsan. Hoppas allt är bra med er. Här är det kanon! Känns bara lite ensamt, haha! Alla drar, här hemma. Snart kommer jag vara helt ensam hemma, whoh? Aja, jag sitter iallafall här och lyssnar på Behrang Miri och äter godis från hemmakväll se bild och ostbågar se bild. GOTT! Ja, ni ser även coca cola där uppe, haha! Jag ska hämta en glass också. Ja, jag ska äta mig fet! Idag har jag jobbat och nu när jag väl är hemma och inte ska göra något speciellt kan jag bara ta det lugnt och äääääta! Haha.. Fast oj, jag kom precis på att jag bara ätit frukost idag, inte bra nej.. Så innan jag fortsätter äta skräpmaten ska jag ta och laga lite mat först. Ja, ni ser iallafall på bilderna här ovan att jag har hur roligt som helst! Haha.

Fikan igår, btw. Var övermysig, det var som sagt på mitt jobb och där var det fullt med folk. De hade mycket & göra så jag hjälpte till lite med att ta in disk till dom. Sen efter att vi fikat blev det mc donalds och efter det körde vi runt lite, sen hemåt.

Jag vet inte.... Jag har inte lust att göra något speciellt idag, men ändå kanske? Vet inte, vi får se om det dyker upp något bara sådär. Nu ska jag ta lite mat innan jag äter upp ostbågarna och godiset, hihi.. Puss på er!

Fika blir det!

Hejsan. Nu har jag precis duschat och bytat om, ska fixa håret och sminka mig lite och sen ska vi dra ut till stan och fika. Fikan blir på mitt jobb.. =) Riktigt fint väder är det ooockså :) Ah, ni får ha det så bra.. puss på er,
Sorry för att inläggen blir så korta nu för tiden, men kan inte hjälpa det. Sitter inte vid min dator så därför måse jag snabba mig.


Fika eller stanna hemma?

Hej. Har varit sååå skönt att få sova ut, första gången på flera dagar i rad nu! Ledig idag, förståss =) Har suttit och ätit ostbågar, hih... Har ju inte varit hemma på två dagar, så how! Nu är jag iallafall de och det är sjukt skönt. Jag får se vad som händer idag, blir kankse bara att vara hemma eller dra ut och fika. Vi ser! Nu ska jag göra annat. Puss

Godnatt

Godnatt, då menar jag inte godnatt utan, god natt? Ja, ni fattar väl? Jag har inte kunnat skriva, vilket ni vet redan för jag jobbat. Men jag lovade att skriva direkt efter att jag kommit hem och det har jag inte gjort. Kan vara för att min dator inte fungerar igen :*( Buhuuuu. Så inget nera bloggande för mig, jo det är klart men inte lika mycket.. Fck. Hata! Jag får damp vafan! Aja, nu vet ni det iallafall. Nu tänkte jag berätta om gårdagen!

Dagen började med att jag jobbade till två, sen cyklade jag hem så fort jag kunde och duschade, bytte om och packade. Sen blev det att ta bussen in til Karnas lägenhet, eller hennes mosters lägenhet. Hon mötte mig vid Hansa, sen körde vi till lägenheten. Där lämnade vi våra saker och sen fixade vi oss. Blev utgång, var lite här & där. Riktigt skoj var det, man kan bara sitta och glo och ändå ha hur roligt som helst med Karna. Jag älskar det! Verkligen! Aja, så vi gick till Falafelsaken, där ville vi ha vars en falafel men dom tog såklart inte kort, jag blev lite sur... Jag kunde ju inte få mat? Han som stod i kiosken bara "men gå till stortorget" och såklart ska jag svara tillbaka "jaja, stortorget! jag har gått genom hela malmö och du vill att jag ska dit?" Han bara "Okej, vad vill du ha?" Jag bara FALAFEEEEEEEEEEEEEEEL. Så fick jag en, och han sa att jag skulle betala nästa gång.. Joj, tro man bara ger en falafel så? HAHAHHAA. Att han ens vet vem jag är.. Ajaaja.. Sen gick vi och satte oss, åt.. Sen blev det mc donalds, för coca cola. Hihi.. Där var det massa folk, ballt folk?!?+ Hahaha.: Ohnej.. Jaja.. Sen gick vi ut och satte oss på en bänk, där det sen kom två kilar och satt bredvid, jag och Karna började sjunga ;) Så börjar dom prata med oss direkt, hmm! Aja, sen kan jag säga att kvällen blev förstörd av regnet, alla stack hem. Vi var kvar ute, i regnet.. Gömda... Haha, träffade på en annan kille.. Aja.. Sen tyckte vi att vi borde gå hem, skulle ändå aldrig sluta regna så. Ja, jag undrar faktiskt var folk tyckte om oss när vi sprang som galningar. Och som vi såg ut, helt genomblöta! Exorcisten och the grudge... STAVNING? Jaja.. Överkul var det iallafall. Tillslut orkade vi inte springa mer så vi gick, förvånar mig inte varför jag inte mått så bra idag?! När ja kom hem från jobb höll njag på att spy.. Så ja.. Aja.. Back to the story! SÅ när vi var hemma i lägenheten bytte vi om och gick upp på vinden. Tog lite kort där, fast jag vågade inte vara där så vi gick ner igen. Eller sprang ner och väckte alla grannar, klockan typ, tolv-ett-två? vad var klockaN? Haha.. AJaja. Sen satt vi på balkongen och pratade massor. Love! Jag skulle vilja bo ensam med Karna, de är överkul! Såååå, nee.. Asså vi ska flytta! =) haha.. Jaja sen imorse var det helt mysigt att gå upp och äta frukost, naah.. Ska inte drömma här. Haha.. sen gick vi ut och åt på Mc donalds, var lite däär och sen körde vi till mitt jobb. Och nu är jag hemma.. Hoppas ni orkar läsa en historia + att det är lite konstig text, denna datan hackar så ja, jag orkar inte skriva om något som blir fel, kanske blir det något ord som får en extra bokstav eller annat, osv osv.. Ja ni fattar.. Någonstans glömmer jag storbokstav? Eller, jag orkar rättarsagt inte ändra för den hackar såååååå... Jaja, nu ska jag göra annat.. Puss på er, hörs när jag får tillgång till en dator.



Ja, såhär såg vi ut.. GENOMGLÖTA eller vad? =) Detta var då i en trapp som vi kom in i, för en snäll kille öppnade till oss, utan att vi fråga? Haha. aww :9


Amela var trött..


Godnatt!

GODMORGON

Godmorgon sötnosar! Nu är vi uppe och ska fixa till lite här, sen ska vi byta om och ut och äta frukost på Mc Donalds, tror jag det blir. Mysigt va?(: Haha, gårdagen var bara bäääst, aja jag får berätta mer när jag är hemma ikväll. Tänkte bara hälsa! ;) Nu ska jag hjälpa till Karna. Ha det bra, puss på er.

Utkast: ...


Nu ska vi kolla spöken

Hejsan sötnosar! Jag kan fortfarande inte svara på era kommentarer, men lovar att göra det så fort jag kommit från jobb imorgon. Sitter nu i Karnas mosters lägenhet. Skoj har vi haft, berättar massor imorgon efter jobb! :) Nu ska vi upp och kolla spöken på vinden, WOoo.... 

090703

Hejsan sötnosar. Jag hinner bara skriva ett kortkort inlägg för sen måste jag duscha och fixa mig. Har precis kommit hem från jobb, dåligt väder hela dagen! Snyft, men vi har ändå haft folk, vilket är bra. Nu är jag iallafall här och har precis smsat med Karna så vi har planerat lite inför dagen. Ska in och duscha som sagt, sen fixa mig och därefter ta och äta jättemycket, haha! Sen tar jag bussen in, wohoo... Ensam?? Någon kommer fånga mig?!? Haha, ohnej skojar baraaaa.. Ta inte åt er där uuuuute. Aja, nu måste jag sluta skriva & sluta äta ostbågar (A) Hih. Vi hörs kanske ikväll om Karna har någon data därborta, men det tror jag inte, fast jag vet ju inte? Haha, njah isåfall hörs vi imorgon kväll! Efter jobb, jag slutar tio om inte senare, vi ser när jag och Rebecka är klara! Aja, ha det bra. Kram! Jag svarar på era kommentarer imorgonkväll! Sorry!


Video



Ja, videon talar för sig själv. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHA! Asså herregud!

SNART ÄR SOMMARLOVET SLUT &....

Godkväll! Hoppas allt är bra med er, här är det suveränt. Bara vrålhungrig, har inte ätit än så tro inte att jag kränger varje minut, HAHA... Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle äta, men det har jag inte gjort. Jag slarvar. Mh, iallafall vet ni :'(

Snart är sommarlovet slut & mitt lov har inte ens börjat. Jag måste först säga att detta "sommarlovet" har varit en av de bästa, även om det inte hänt så mycket, fast det har hänt en massa. Men jag har inte haft något lov! Jag har jobbat nästan varje dag, och de få dagar jag varit ledig har jag spenderat med Karna & Selma & andra. Men då jag varit ledig var en gång, fyra dagar i rad, sen var det jobb igen. Sen har jag varit ledig typ två dagar och sen jobb igen. Så är det hela tiden, så jag har inte kunnat åka till Tyskland som jag velat om jag skulle få någon vecka ledig eller något liknande. Nej, inte blev det det! :/ Fck. Men jag har haft jätteroligt då jag inte jobbat (A) HAHA. Neej, nu ska vi inte vara sånna. Jag har haft det jätteroligt på jobb också! Och de gånger vi träffats efter jobb också, tjejer! Ja, men jag fattar inte.. Jag fattar inte att lovet snart är slut och att jag inte haft lov, jag har inte haft ledigt som alla andra! Detta är mitt första sommarlov då jag jobbat hela tiden nästan och det värsta av allt är att detta är mitt sista sommarlov! Tredje året nu och sen är skolan slut. Jag har starka funderingar över om jag ska fortsätta läsa eller gäller det att fortsätta jobba eller leta annat jobb? Frågorna rullar runt i skallen. Jag har det svårt! Haha.. Ohnej..... Jag vill inte söka vidare för jag orkar inte med skolan med, men vem vet.. Plus att jag inte vet vad det är jag vill bli för något, eller jo men det är bara typ daaaaaaaaaah, glöm det bruden!

Nej nu ska jag äta upp min mat här, sen fan, vad jag hade velat läsa bok nu! Jag ska se om jag hittar någon bok som jag kan läsa, så myyysigt. Sen ska jag smsa med någaaan rolig, hih.. Puss på er & take care.


BILDER



Hejsan! Jag hade lite tråkigt så jag satte lite läppstift och tog lite kort. Haha, ser jag inte ut som en docka på andra bilden? Jag tycker det iallafall, scaryyyy.. Haha, inget liiiv! Vet ni, jag har fixat till på måndag-tisdag med Karna. Nu är det bara till att hoppas på att dom också ger. Jobbet är iallafall fixat, har bytt med Linda vilket är riktigt snällt! så hon jobbar från nio till två istället för mig och jag jobbar då från fyra till tio istället för henne. Super va? Detta händer då på tisdag, och imorgon efter jobb ska jag hem och duscha, fixa mig lite och åka in till Karna. Om allt går som planerat. Sen övernattar man där och åker tillbaka någon tid innan jobb igen. Nu ska jag se om det finns något på TV och därefter ska Amela äta mat, hon är faktiskt hungrig! ;) Btw, jag har inte blå ögon som det ser ut på bilderna. BRUNA gäller!!!!

Back from work

Tjena, nu är jag hemma från jobb! Har inte haft en så superbra början på dagen kan jag säga. Blev sur på jobb och ah, nej vi ska inte gå in på det. Hah, nu är jag iallafall lite gladare. Vissa saker irriterar mig så himla mycket! Årh! Men iallafall, igårkväll, efter att jag sagt godnatt till er, så gick jag och la mig. Vet ni vad som händer då? Mina syskon sitter här, i samma rum vid datorerna och skrattar och pratar, får jag inte spel då? Jag som skulle börja klockan 09.00 imorse! Jag kunde inte sova, hörde hela tiden hur mycket de pratade osv osv. Jag sa åt dom flera gånger, pappa kom in flera gånger och sa till dom. Att dom brydde sig, sen bråka jag med hon ena när hon skulle gå. Klockan var runt tre-fyra. Wiho! Jag höll på att gråta, eller jag grät lite, kunde inte sova.. Men när hon ena stack och hon andra la sig, somnade jag!

Idag har dagen varit helt okej, förutom min surhet innan. Haha, aja.. Allt var som planerat nu, men nu är det inget tydligen. Aja, skitsamma då.

Sitter och äter OSTBÅGAR, my life! HAhahaa, och dricker coca cola såklart :) Jag har ju skrivit ett inlägg innan om att jag hatar ost, men jag förstår inte hur jag kan älska ostbågar så mycket. Mums, nu ska virra runt bland bloggar. Puss


18 snart 17

Mh, nu är det 18 dagar kvar tills skolan börjar, snart 17 om mindre än en timme! Alltså den 19de, det är inte så att man längtar. Men ändå känns det lite spännande att börja igen. Sista året och som alla säger, alla som tagit studenten, att man ska ta vara på tiden i skolan. Det är inget nytt för mig eller så, jag har alltid "tagit vara på tiden" i skolan. Jag älskar att gå i skolan, för att umgås på rasterna då, men inte för att plugga.. Fast vem vet, tiderna kanske ändras. Kanske blir Amela världens stud! Haha, skojar!?!?? AAAAH, jag får panik. Tänker man genom allt, som ska hända nu under tredje året. Företaget, mässor och allt.. Vågar man? Nej, det är fortfarande några dagar kvar under sommarlovet, och jag ska ta vara på dom! Ska inte tänka på skolan, för sen kommer jag inte kunna sluta tänka på lov! Haha. Jag måste få i mig lite mat nu, ni får ha det supääär. Puss.

HEMLIGHET

Vill ni veta en hemlighet? Hahaaaa, ohnej.. Inget sådär roligt, men whaevah.

Jag brukar längta hem för att skriva i bloggen, mh det är sant! ;D


37 änsålänge!

Jag ska vara glad! 37 stycken återkom! Det är ju riktigt bra, igår hade jag 58 och nu har 37 kommit tillbaka och tittat in igen. Vad roligt! =) Hoppas på fler såklart, men man ska vara nöjd med vad man får! Detta är rekord för min blogg iallafall :) Och jag är hur stolt som helst, fast som sagt. Jag skriver för jag älskar det!


Tokio Hotels nya kalender

Okej. Jag skulle skriva om Tokio Hotel idag, visst! =) Då börjar vi, deras nya kalender kommer se ut så som på bilderna här nedan. Hur snyggt som helst. På andra bilden, det är de bilderna som kommer finnas för varje månad. Tex, första bilden för Januari, osv osv. Detta är då inför året 2010! Jag har redan för året 2009 och denna ska jag absoult ha! =) Kolla bara bilderna, mums! Bill är miin! =) För er som inte vet, han i svart hår! <3


Gislövsmarknad

Godkväll! Ja, Amela är hemma tidigt ikväll. Blev en runda in till Gislövsmarknad. Åkte dit med Selmas vänner och där borta mötte Anna mig och vi gick till dom andra flickorna från jobb. Mysigt! Gick runt lite och skratta, love it. Alla testade även att vinna en stor choklad, alla samtidigt men ingen fick något. Omg! Haha. Sen skulle dom hem och jag gick till Selma och dom andra. Erna tvingade mig att åka en karusell, den stora som åker hit & dit. Ja, helt härligt, pirrade i magen och så härligt att bara liksom "flyyyyga". HAHA, ohnej. Nej men det var härligt det. Och sen gick vi hela långa vägen hem, fast där vid östra kom Belmin och hämtade oss ;S Erna hade skrivit till honom så han kom. Snällt ändå. Nu är jag hemma och är riktigt hungrig så jag ska ta och laga något, sen ska jag ner till källaren och hämta upp kläder som mamma tvättat. =) Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit helt okej! :) Puss på er, <3

FIX

Tja snyggingar. Amela is back! Haha, förlåt för dålig uppdatering men jag har jobbat, kom precis hem och så blev det dusch direkt. Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite. Sen ser vi om det blir malmö eller gislövsmarknad.. Hmm. Har beslutsångest! Åh, haha. Fan, ingen ville byta, eller någon kunde ju inte.. Inför imorgon då, så det blir ingen övernattning, fck! :( Aja.. Det får bli på måndag till tisdag istället då. Nu måste jag snabba mig, PUSS! Svarar på era kommentarer när jag kommer hem ikväll.


RSS 2.0