Kan inte hjälpa det

hejhej! jag kan tyvärr inte hjälpa att jag inte hörde av mig igår, jag mådde verkligen inte bra och hade inte tid att tänka på att skriva i bloggen. hade ingen ork för att sätta mig vid datorn och skriva. nej, sorry för det! först så vaknade jag runt 02.00 på morgonen och kunde inte somna om så det blev att jag var uppe till 07.00, då det var dags att fixas till skolan. eller, det blev ju inte direkt "fix", blev ett par jeans och en lufftröja. jag förstår inte hur jag klarade av dagen.. men men.. hade prov, sista lektionen får hoppas att det blir bra resultat, kunde knappt koncentrera mig, helt snooooorig & allt. mhh.. men man hoppas på det bästa iallafall! sen när jag då kom hem, var jag såå trött och mådde sååå dåligt, så jag sov heeeeela tiden till typ, ja jag minns inte riktigt men sent blev det.. kanske runt 6-7? vet iiiinte.

idag, började med kvällsan, har tröttnat på riktigt! sen jobb, var inte där hela tiden och det blev inget vatten för mig idag. absolut inte! så jag var uppe på land hela tiden, skönt men ändå inte. man blir så varm och vill ner i vattnet, men men. jag klarade inte av att vara där hela tiden, till fyra så jag stack tidigare. nu är jag hemma, har tagit medicin och ska sitta lite framför datorn. sen ser vi vad jag gör. kram på er!


sjuuuk

åhååå. jag mår iiinte bra! :( har inte gjort det på hela dagen. och vet ni vad? jag har prov i engelska imorgon, undrar hur det kommer gå.. det går inte alls bra med att plugga när maan är sjuk. men men, jag får göra ett försök. ska försöka plugga nu. kram på er! dåååålig uppdatering idag & igår. jag vet, men man orkar inte! sorry!

sick?

hojhoj.
håååh, när jag vaknade kände jag mig helt sjuk, ville inte gå upp men var tvungen. gick härifrån tjugo i 11, mötte pappa och sen mot utvecklingssamtalet. gick bra! nu är jag hemma och mår inte alls bra. vill bara lägga mig och soooova. . men måste hjälpa mamma.. håååh.. . är sugen på mc donaldsmat, får se om mirela vill köra mig. eller så hinner jag inte.. fck.
men vi hörs.
kram.

STAN

Hejhej! nu är jag här, men ska gå igen. tänkte bara skriva kort & snabbt.
hoppas allt är bra med er, själv är det helt okej! btw, tandläkaren gick hur bra
som helst! :) har varit i stan hela dagen, fick med mig ett par svarta skor
från h&m för bara 129;- riktigt snygga! sen handlade jag en tjocktröja till lillebror
som fyllde år igår. :) han fick mmyyycke idag. & glad är han! haha.
iallafall. nu måste jag pyyyyyyyysa, ska packa snabbt och sen blir det jobb!
KRAM


TANDLÄKAREN - TOMORROW!

ååhnej! imorgon väntar tandläkaren på amela. naaj, jag vill inte!
ni minns väl vad jag tyckte när jag kom hem efter senaste tandläkar-
besöket? åhåå..
ni som inte minns det, kan inte gå tillbaka och läsa om det, för att?
jo för jag tog bort bloggen ju, sen fixade jag den igen. men men,
man ångrar sig allt!
anyway, jag vill inte till tandläkaren imorgon. jag kommer fan döööö!
aja, hoppas allt går bra iallafall. + vet ni vad?
jag önskar mig och har alltid önskat mig tandställning. får man det?

nu ska jag kika på mina potatisar som står och värmer sig i ugnen. kram på er!


GRATTIS LILLEBROR!

bara för att min älskade lillebror fyller 12 år idag.
har inte köpt något, skulle göra det idag men hur
roligt är det att gå runt och handla present till någon
helt aloooone? nej, precis inte alls kul! ;p
så jag hade tänkt göra det imorgon, men jag undrar
bara när.. först gäller skolan och sen får det nog bli stan!
för på kvällen blir det jobb, juuh.. :o
får höra med eeeee om hon vill hänga med.
kram!



jag älskar dig lillebror :) <3


IKEA - storhandla

hejsan sötnosar! nu, äntligen sitter jag vid min dator - som jag saknat hela dagen! hihi.. iallafall, vaknade ganska tidigt imorse, minns inte vilken tid var såå fruktansvärt trött så jag somnade om igen. sen så vaknade jag igen halv nio, whuups? dags att stiga upp kanske? så jag gick upp, borstade tänderna, tvättade ansiktet och allt man gör. sen bytte jag om och sen fixade jag frukost, tittade på tv, lyssnade på lite musik och sen var det dags att cykla mot praktiken, jag var så trött att jag inte orkade cykla, seriöst jag ville inte ut. men jag kom iallafall dit, gick upp och mötte A & S. var där en liten stund och sen åkte vi till malmö. himla skoj! vi körde runt och gjorde massa ärenden och sen blev det IKEA, där åt vi och sen blev det att storhandla där. det var riktigt kul! jag har aldrig handlat så mycket i hela mitt liv, vi plockade på oss med massor me saker, tre kundvagnar! slå det du ;) hahaha. när vi väl kom hem - till trelleborg var klockan fyra.. vi lyfte upp bara lite av sakerna till övervåningen och sen fick jag sluta :) cyklade hem och det blev tv direkt, så trött som jag var. hihi..

sen kom jag på att jag var riktigt hungrig så jag la potatis i ugnen, ska äta det med keso. såå gott :)

hoppas ni alla mår bra idag, själv hade jag lite huvudverk i morse, men det försvann efter någon timme när jag hade tagit en tablett :)

jag älskar mina piiiigor
! :)


JAG ÄR HELT SLUT!

Hejsan mina söta läsare.
jag hoppas att allt är superbra med er! själv har jag superont i mitt huvud, känner verkligen att det är extra tungt idag.. hmm.. hah, iallafall. dagen började med att vakna, orkade verkligen inte stiga upp men praktiken väntade, hallo? så jag cyklade dit och där kom A. vi gjorde massor med skoj idag, och jag är helt slut.

när jag slutade gick jag till pappa och väntade på honom. sen cyklade vi hem. jag var såå trött att det första jag gjorde var, var att jag tog en risifrutti och sen la jag mig. vaknade precis! och mitt huvud är tryngre än vad det var innan idag.. håller nog på att bli sjuk, men men.

nu ska jag äta ballerinakex, kex med choklad i och dricka coca cola. till det ska jag sätta igång TH-musiiiik, då blir man alltid på lite bättre humör. så nu ska jag göra det och hoppas att ni haft en bra dag, som mig (förutom ont i huvudet) och ha en fortsatt bra kväll. kram på er, vi hörs nog kanske kanske lite senare, eller så får det bli imorgon efter praktiken. då ska vi handla! kram :)


inget att skriva om?

Hojhoj. just nu är jag hemma och har ganska ont i min mage..
har varit ute en runda, just nu ska jag se på sex and the city filmen.
men mer har jag inget att berätta. sorry.. det får bli mer uppdatering
någon annan gång. nu ska jag gå, och vi hhörs imorgon efter praktiken.
kram!


fika

Hejsanhejsan!
nu är jag nästan klar med kläderna och sen ska jag byta om, kanske äta något snabbt och sedan ska jag och mirela till stan, mot selmas jobb. ska fika där och sen vet jag inte vad som händer. idag är det ingen dag då jag är på topphumör - eller iförsig, så har det inte varit någon sådan dag på ganska länge faktiskt. men men! får hoppas på att dagen blir bra och att man orkar ta sig genom dagen. sedan så hoppas jag också på att alla där ute mår bra och att ni får en super dag!

btw, jag tycker inte alls om vädret idag.. helt sliskit.. uhe,
kram!


åka till sjukhus?

heej.. .
nu är jag hemma och är dödstrött. har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv, sen så känner jag mig riktigt dålig just nu. vaknade i morse, något runt 06.00, kollade klockan eftersom att kolla om det var dags att stiga upp, för kvällsan. men neeej, inte ens i närheten. jag vaknade av att behöva gå på toaletten, hmm? har aldrig hänt innan. whatisthis? iallafall, sen somnade jag om och när jag sen vaknade, halv tio så var det toaletten igen hmm.. . det blev kvällsan och sen jobb direkt efter, fick gå till toaletten tre gånger idag! ireallydontknowwhatitis.. . aldrig förr har jag gjort det, det har hänt att jag fått gå en gång, om inte alls! men tre gånger, asså.. . jag har alltid klarat mig att inte behöva gå till toaletten på jobbet, har aldrig varit tvungen, men idag.. asså, ja.. jag borde nog åka till sjukhuset i malmö, iallafall.. . men det vill jag icke! :) haha.. . iiij. nu gör mina öron ont.. nej asså det är nog bäst för mig att duscha och sen lägga mig i sängen, sova bort hela dagen.. vill inte må så hääär dåligt, + det du - ni - det hände igår.. nejtack! mer dåligt vill man inte må. och eftersom att amela är ledsen och inte mår bra idag, ska hon ta och äta sig tjock med ballerinakex (ÄLSKLINGAR) och kexchoklad, mmmmm.. dedu;p.                                                         have a nice life (K)

JAG ÄR ARG!

Hojhoj! nej, just nu är jag riktigt arg! och det finns flera olika anledningar till detta. (låter som en vuxen - ohmylord) iallafall.

  • du
  • ni
  • det

ja, det är några anledningar, ni fattar inte men ändå. sen så är jag även arg för att jag inte orkar sälja kvällsposten imorgon, när det är så mycket snö, jag jobbar ju efter. lycka till med att jag kommer hinna till halv elva, mmhh. . får väl göra mitt bästa, och inte försöka ramla av cykeln hah.. sen blir det då jobb, träffa några, vet fortfarande inte om janna kommer vara där? tror inte det, dom är nog kvar i österrike.. hååh, blir nog lika jobbigt imorgon som förra lördagen - då nästan alla var bortresta medans vi andra fick slava och vara i vattnet heela tiden! mmh, nejj..

jag är även riktigt arg, även ledsen.. inte ledsen, utan besviken.. ja, besviken.. det är för på kissies blogg, finns det en sån sak "bloggsms" som man skriver vad man vill och länkar till sin blogg där, det kostar tio kronor och så kan alla på kissies blogg se inlägget och besöka min blogg.. men vet ni vad? okej, det är tio kronor. men ändå! jag gjorde det idag, fick jag några besökare? naj. seriöst, blev riktigt sur.. det är inte det med pengarna, utan att dom ljuger.. . nej nu går jag innan jag säger massa saker jag kommer ångra.

ha det bra, kram.


hemma

Hejsan hejsan!
nu är jag hemmaa, och gör typ inte så mycket. är fruktansvärt trött, har hjälpt mamma i uungefär tre timmar, åt frukooost! sent, jag vet men bättre sent än aldrig. sen ringde stora syster och undra om jag kunde komma ner till stan med en tröja, ofc! så selma hängde med mig, vi gick dit och lämnade den. sen blev jag sugen på nötter, men köpte kakor istället. vet inte varför? gav dom precis till mamma, haha.. snällt :D hahha, mamma har lagat mat så jag ska äta lite och så känner jag att jag vill ut i snön, bara slänga mig i snön och ligga kvar där tills jag börjar frysa. normalt? ;)

kram!

godmorgon bloggen!

godmorgon på er, hoppas att allt är bra med er där ute. själv är jag ganska trött, vill sova mera, men väntar på att mamma ska komma hem, så ska jag hjälpa henne lite, sen efter det vet jag inte vad jag ska göra. förmodligen är jag på humör då, för att inte lägga mig och sova, det vill man ju ändå inte. inte när det är så fint väder ute, det bara lyser överallt, haha - snön då. helt vitt :) så, jag hade nog tänkt gå ut lite, kaaaanske. jag funderar även på att gå till stan, kika in lite där? oh nej, vet ni vad jag glömt? jag skulle ju ta kort på det senaste jag fick med mig hem från Gina Tricot? men det har jag inte gjort och har inte haft lust. men det största "problemet" är att jag har en riktigt gammal mobil för tillfället. skulle få min stora systers, tackar man inte nej till! men så blev det lite ändringar, så jag väntar fortfarande på att få veta - ska jag få den - ska jag ickkke få den? hah, annars får jag väl ta och köpa en ny då. och om ni nu undrar varför jag har en gammal - det är bara för tillfället, sooo... .

men men, nu kurrar magen och det är dags för mig att fixa frukost. jag missar däremot våra bästa år, idag iiigen. har nu gjort det i tre dagar i rad. it's not funnnyyyy! :( men men, syster är hemma och tittar på det (när det börjar) så vi hoppas att hon berättar för mig sen. men det är inte lika kul att få det berättat än att få se alltihopa. men men, nu ska jag tröstäta. höh. ha det bra, så hörs vi antingen när jag hjälpt klart mamma, eller lite senare.. kram på er!


HJÄLP?

okej, nu är det så här att jag får panik! jag har försökt jättelänge nu, men kommer ingenstans. min visningsbild - profilbild syns inte, som ni säkert redan märkt. jag har haft blogg i över ett år nu och jag har haft profilbild innan, men helt plötsligt har den försvunnit. jag vet hur man gör, går in på mitt konto, min profil, blablabla. men jag har gjort det, det går inte. den är fortfarande försvunnen. det verkar som om den inte vill synas på min blogg. jag förstår inte, det står ju "nuvarande profilbild" och bilden jag har valt finns där, men syns inte på bloggen.. hmmm... . någon som vill vara snäll och hjälpa mig?
- jag har sökt på designadinblogg.se!

de blöööööde!

Hoj.
haha, konstig rubrik? mmm.. . vi har haft gäster ganska länge nu, men dom stack precis.. och när dom väl va här, satt vi tjejer i mirelas rum och snackade. hade lite skinn som stack ut på mitt ena finger, hahaha. låter konstigt men ja, så drog jag bort det, eller aaa jag försökte dra bort det men gjorde sååå ont, när jag väl fick bort det började det komma blod. uuuh, de blööööööde! it's not funnyy! hah, ni som inte fattar, ja ni kan väl gå in på youtube och typ söka på funny babys, eller något. hahhaa, nej men jag orkar inte gå in där och söka efter den lilla pojken. men det är ett videoklipp där en kvinna håller i ett barn, och barnet har då blod eller något vid munnen, i dont know. så är det då bebisens storebror som skriker åt sin pappa " de blöööööööööööde" (engelska) haha, så sött. "it's not funny"! aww :) men men.. nu ska jag göra annat.. som till exempel, luffa framför datorn.. hihiii (A)

btw, vi har någon bild från pulkåkningen idag, kankse lägger upp dom någongång. snart, imorgon, aldrig? haha.. hmm.. i'm wierd!

1 toast av 5!

hejsan sötnosar.
förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte suttit vid datorn så mycket. som ni vet, (om ni läst förr-förra inlägget) så åkte jag pulka idag, hahha. kände mig som 8 igen, ohnooo! ;p nej men det var ganska kul eftersom att det var så torrt, asså, ingen fart alls, haha nej.. att åka pulka, det blir 1 toast av 5! hihii.. men men, när jag kom hem blev det inte varm oboy, vi hade ingen mjölk här hemma - sluuut! :/ så det blev pepsi istället.

nu, har jag inget att skriva om. kanske kommer jag på något sen, eller så blir detta det sista för idag. vem vet? bara gud! haha ;p nej nnu ska jag kika in bland dom andra bloggarna, ha det superbra. kramis!

JAMES BLUNT

nu sitter jag här och lyssnar på james blont, älskar hans låtar..
det har jag alltid gjort, så himla bra.. . mina favoriter är you are
beautiiful
och 1973! :)

jah, det var det jag ville ha sagt. nu har jag gjort det
& nu väntar min soppa! sen ska jag klä på mig,
myyycket! :) hoppas ni också ska ha skoj idag,
med snön, om ni nu har snö där ni bor,
eller med solen, eller vad det nu är ni har för
väder...  :) kram!

snööööö

hejsan. uusch, känner mig helt förkyld. nyser hela tiden, min hals gör ont, huvudet dööödar sen har jag också ont ii magen. har precis fixat soppa, mums.. ska äta det snart, men först hade jag tänkt skriva lite, så jag inte är heelt frånvarande idag.

jag hoppas att allt är bra med er iallafall!
vad händer idag då? hmm .. i dont know, haha jo det gör jag visst -P haha. ohno.. . jag ska ut och åka puuulka! hahaha, ska vara ett litet barn, ska ut i snön och åka puuulka! hahha, ohnej :) oh, vilka mysiga minnen man får när man ser snön, för riktigt längesen, när vi hade snö här i trelleborg, och då menar jag riktigt mycket snö, så var vi alltid ute och åkte pulka, men som vanligt frös jag riktigt mycket och ville hem direkt, och förstörde för dom andra :/ eller förstörde och förstörde, dom hade ju varandra, men jag gick ju.. haha, nej men sen när man kom hem drack man varm oboy och gömde sig under sitt täcke.. myysigt mysiiigt. det är exakt vad jag ska göra när jag kommer hem ikväll :) ihihi. . men mycket får jag klä på mig, så dom andra inte blir sura för att jag sticker hhem innan dom vill hem ;p hihi.

btw, har fått brunkräm av mamma, snällt! :) samma hudfärg och allt, men problemet är att jag inte använder sånt. hihi, men men, när man får något får man väl ta och använda det dåå. :) kommer nog behövas iallafall, love you mum <3

PÅFÅGEL

hahaha, glömde berätta en rooolig grej jag såg idag. jag & s var på stan idag, träffade även t vid scenen. där fanns några påfåglar som bara stod vid ett träd. det fanns ungefär fem stycken påfåglar med mindre svans och en med sån där långlång svans. hahaha, den ena med mindre svans var uppe i trädet, ensam. två bara stod stilla vid trädet och sedan började de andra två med mindre svans jaga den med längre svans. det såg så roligt ut, så synd ändå. två mot en, och dom andra bara stod och typ, brydde sig inte. HAHA.. nej men ändå, ganska kul! den med längre svans hoppade och försökte komma undan, sen så halkade den lite. så syynd. sen vände jag mig om och vet inte vad som hände sen. men efter en stund så HAHAHHA. så var det ombytta roller. den med längre svans "smög" bakom de två som jagade den innan, men det var så att den med längre svans var ute efter den ena av dom bara, hahaha. så j'vla kul. så började de två småspringa och den smög sig efter, den med mindre svans, som blev jagad av den med längre svans flög upp i trädet för att gömma sig, den med längre svans slutade smyga för den hittade inte den, den letade efter. hahaha, ohnoo.. . sen hände inget roligt med dom mer, efter en stund var alla uppe i trädet, haha och sen efter en stund så kom den med lång svans ner från trädet och mot oss, helt rädda blev vi så s försökte skrämma den, men hon blev mer rädd än vad fågeln blev. haha, fågeln flög upp i ett annat träd och stannade där. sen tyckte jag att det var dags att gå mot badet. lite tidigt, men bättre att vara inomhus än att stå ute i snön och frysa..


här har vi en med längre svans, som ni själva ser.

och här, med en mindre svans.

det är inte jag som tagit bilderna, så ni vet. och jag hoppas att ni förstod
allt jag babblade om precis. ihih(A) det kanske inte låter roligt,
men hahhaa. jo! kuuul var det!



men fiiint var det ute! det snöade så mycket, myyysigt :)


AMELA HAR HITTAT SIG EN NY FAVORITBLOGG -



jag har hittat mig en NY favoritblogg! eller, det är inte så att den är NY, utan jag kikade in på den idag och tyckte att vi (jag och bloggerskan) har ganska mycket gemensamt, och bloggen är intressant! så nu har jag något nytt att besöka & läsa & kanske kommentera varje dag. jag vet att ni vill veta vem det är jag skriver om? ;) joo. ..

http://miirre.se/


SLUTA STRULA!

asså åhåååå! stör mig riktigt mycket på blogg.se just nu! varför fungerar det inte? varför hackar det hela tiden, förhelvete! blir riktigt sur, måste vänta riktigt länge för att få se statistiken, när det väl kommer upp så kommer det en orange sida med någon text på.. ORH! kan inte blogg.se bara sluta strula! ooho.. .

jaja, har precis kommit hem från jobbet. har varit ganska skoj idag, som alltid. men men, jag har även ätit, riktig god mat! som mamma lagat, mmums. det blev kycklingfileé med ris och sen kunde man också välja soppaaaa. och jag som älskar soppa, kunde inte låta bli att ta lite av det, men jag ville såklart också ha lite av det andra också. (A) kräääng. så det blev båda för mig. riktigt gott! jag känner faktiskt att jag vill ha lite soppa till, hahhaha.. men men, vi ser om jag orkar lyfta på meine asss och hämta lite.

skulle inte jag plugga idag? hmm. blev inte så, sa jag inte det!? :o

imorgon hade jag tänkt åka skridskor, haha! (Y) det var ganska längesen, sist.. ska bli spännande att se om man lyckas stå på benen! HAHA, måste nog ta mycket kläder på mig, om jag inte vill ha blåmärken och sånt.. känner på mig att jag kommer ramla minst 10 gånger. ;oooo men men, nu går jag. & jag återkommer om vi bestämt oss för att dra dit imorgon! krammmmiiz.

hemma, nu.. .

Hejsan sötnooosar.
Nu har jag äntligen kommit hem, var på södan för att lämna lite fika till lillebror men nej, han ville inte ha det och så klart blir jag riktigt arg, för jag går dit för att vara snäll och MISSA VÅRA BÄSTA ÅR för att lämna lite till honom, så det var bara till att gå tillbaka. så kommer mamma och frågar om jag kan hjälpa henne, why not.. ..  så idag missade jag våra bästa år, får väl vakna tidigt imorgon och kolla på det dåå.. hmm ;p men men, nu är jag iallafall hemma och vet ni vad? nu, nu äntligen ska jag äta frukost. HAHA.. . ohlord, butbut.. . väntar bara på att mitt teevatten ska koka, mums. sen hade jag tänkt titta på tv.. 

jag och selma har bestämt oss för att plugga idag, men jag tror inte att jag har någon lust för pluggande. puh.. . /: men vi ser om det blir något utav det eller inte, jag tror inte det iallafall. klockan är tre och jag ska viiiila som fan, sen blir det ju jobb på badhuset, är hemma runt halv åtta-åtta så då tror jag heller inte att det blir pluggande, hur trött är inte jag då? haha.. men men, det är bara till att vänta och se, hoh.. någongång måste man ju börja /:

nej, nu ska jag kolla runt bland andra bloggar. ha det bra, kramiiz.


25 - nytt rekord!

haha, neej men vad glaad jag blir (A)(A)(A) (låter som en vuuxen) hahaha. nej men jag blir riktigt glad av att få se att det blir fler och fler. 25 ligger vi på nu, nytt rekord! :) hoppas det blir fler rekord - fler besökare. tycker verkligen om när folk tycker om att läsa min blogg, om vad som händer här i mitt liv, haha. taaackk (A)

nu ska jag höra med selma om hon vill se film med miiig. kramiiz!

SVAREN

Caroline : När började du blogga? :)
Svar: hmmm.. ja, det var väl nog där runt ett år sedan kanske, liite längre. (: men det syns inte på bloggen eftersom att jag helt plötsligt fick ångest och ville ta bort allt, så jag raderade allt i bloggen, sen fick jag för mig att radera bloggen. så det gjorde jag, men efter en-två dagar så fixade jag den igen, med samma namn & allt. ;p

Anonym: fin blogg du har:O:D 
Svar: Tack tack! (:

Amanda: Fin blogg, har du gjort den själv?
Svar: Tack taack :) ja, det är klart att jag gjort den själv, haha (A)

Anonym: vill du få fler läsare?
Svar: Vem vill inte det?(:

Becca: Hur många besökare har du per dag?
Svar: Hmm. Nu den senaste tiden har jag haft upp till 23 besökare, jag tycker det är kanon! tycker verkligen om när man får fler besökare hela tiden, blir så glad av att folk tycker om att läsa ens blogg. hoppas på fler och fler hela tiden! :)

Joanna: hur lång är du?
vad ska du söka på gymnasiet?
kraaaam;D
Svar: Jaa.. sist jag kollade, var jag 161 och det var första året på gymnasiet. & svar till andra frågan: haha, hmm. tack för den! (Y) ;) nej men, jag går faktiskt andra året på gymnasiet, Handels programmet då.


Tacktack för era frågor! :) & förlåt för så sent svar! /:

FRÅGESTUND

Hellouuw, eftersom att alla andra också har frågestund så tänkte jag härma lite (A) haha.. så nu kan ni fråga vad ni vill, men jag svarar inte på precis ALLT, det beror på vad frågan handlar om. men fråga på! :) jag svarar nästa gång jag sitter vid datorn.. kram!


Plastikoperation

Hejsan hejsan! hah, här kommer jag igen ja. skulle bara se vad som visas ikväll när jag såg något intressant. en dokumentär om två tjejer, vid sextonårsåldern som vill plastikoperera sig. det visas ikväll, klockan 22.00 på tv3. jag ska iallafall se det, någon annan också? alltså, helt seriöst. jag förstår inte varför man vill plastikoperera sig? man är ju som man är? man ser ut som man ser ut? okej, nu är det så att inte alla är nöjda med sig själva - inklusive jag men ändå. jag har till exempel aldrig funderat på att plastikoperera mig. alltså, jag har ju sagt det någongång - på skojj, men aldrig menat allvar. jag förstår mig inte så på sånt, man tycker inte om hur man ser ut, men det spelar ingen roll! man är vacker, spelar ingen roll hur man än ser ut. - själv får jag inte in det, jag tycker att jag ser så grymt ful ut, men det är så jag ser ut. jag får väl acceptera det. men inte går jag runt och tänker att jag vill plastikoperera mig. nej, usch.. . så jag ska se det snart, sen ser vi vad jag hittar på med. kanske sovdags? jag har sån lust att spela kort, hahha. får se om selma vill spela, och om jag hittar några kort.. vilket jag inte tror jag kommer göra? men whaevaa. ni får ha det så bra. kramiiizzz.. .


sova ut - first time?

Hejsan. första inlägget för idag, sorry för dålig uppdatering! men iallafall, dagen började med att jag vaknade tolv, av ett sms av karna. så hiiimla skönt att få sova ut, seriöst. första gången på läääänge! kan aldrig sova länge utan att det finns något som man måste göra.. . men idag, så glad jag blev :) hah, iallafall. gjorde frukost, tee och tog fram tidningen. det bästa av allt, som jag alltid läser är då serierna i tidningen, höhö (A) såg även våra bästa år, längesen det. när det var klart så var klockan halv två, jag och selma skulle till stan en runda men jag tänkte varför inte diska snabbt? så jag gjorde det och sen stack vi till stan. fick med mig en tröja - tunnika och ett par trosor från gina tricot. sen var det dags för mig att gå mot jobbet, var där i en timme och sen blev det stan igen. vi drog och åt mat på mc donalds och sen blev det hem. var här hemma en liten stund och sen gick vi ut igen.

i am so f'cking mad right now, so, soo mad!



VILL TILL DANMARK

Hejsaan. nu är jag hemma, efter att ha varit ute några timmar höhö. först gick jag och selma en runda till stan, mot mc donalds och beställde varm oboy och hon kaffe. sen kom O.. . umgicks lite och sen blev det mot solarium. för typ, första gången på lääänge för mig. alltså, varje gång jag ska sola ( nu låter det precis som om jag solar skitofta, men noo! jag solar typ, ALDRIG ) ja iallafall. men när jag väl solar, och när jag lägger mig i solariumet, blir jag riiktigt rädd. okej, precis som om jag inte är rädd för annat. jag är ju rädd för allt, men ändå. blir helt rädd när jag lägger mig, jag har ju sett när folk får canser av det, folk dör och massa annat. riktigt läskigt, men vad ska man göra när man får höra att man är blek. :o haha. nej men nu ska man inte skylla på andra. så det blev solning för mig och sema, sen kom mirela och vi åt mat på Sibylla. och nu är jag hemma, ganska trött och har riktig huvudverk men jag lever än. nu ska jag kolla runt i bloggvärlden.


ohoo.. jag vill till danmark, vet inte varför. känner bara att jag vill dit, handla kläder och massa annat.. . :(

NYTT, NYTT, NYTT IGEN!

hahaha, ja nu har jag suttit och ändrat bloggen igen. eller nu har jag ju inte ändrat allt, utan bakgrunsfärgen är kvar, det är bara headern som är lite omgjord och bakgrundsfärgen på rubriken är borta (: det är typ det. ni märker ju själva, höhö.

nej nu tycker jag att det är dags att börja med kläderna, sen blir det byta om och stan. ska även höra med mirela om hon kan hämta mig, för jag orkar verkligen inte gå dit. hah, late.. nej men, det gör jag inte, inte när jag mår som jag gör. sry. (A)

btw, min lillebror fyller år snart, även O!
(:

vem läser min blogg?

Heelloow.
jag hoppas att allt är bra med er, själv mår jag som vanligt, ont i magen, huvudet och överallt kan man säga. jag vaknade av att larmet ringde så var det dags för kvällsan men mådde inte alls bra så jag orkade inte gå, men var tvungen. så när det var klart, satt jag med mamma och åt lite godis. sen diskade jag och har precis ätit. syskonen jobbar men ska snart börja städa mina kläder och runt tre ska jag träffa min syster, mirela och vi ska fixa på selmas jobb. btw, vi har fooortfarande inte bråkat. jag gillar det såhär! det är så det ska vara :)

alltså, ni förstår inte hur glad jag blir när jag får så himla söta kommentarer! fick en kommentar av en tjej, om att mitt hår är vackert. och jag som inte alls tycker om det, hmm? haha. nej men man blir riktigt glad. tack! :)

vet ni vad? jag sitter nästan alltid och funderar på vem det egentligen är som läser min blogg & jag skulle bli hur glad som helst om jag fick reda på vem det är, åtminstånde någon av er iallafall. jag är tacksam för svar (A) hiiihii.. .


hah, förvånad?

vi har inte bråkat än! :) det har nu gått två dagar och vi har inte bråkat än. bra va? några dagar kvar.. i'll make it! (A)


NY HEADER + bakgrundsfärg


sådärja, nu har jag snabbt ändrat min header, till den som ni ser här nedan (även där ovan) och min bakgrundsfärg. det blev snabbt och enkelt, svart! men jag har inte gjjort om allt. på bilden nedan står det vad som finns kvar att göra. jag ser när jag gör om detta, men snart blir det noog. sköt om er!



btw, nu är det sportlov
nu ska det hända saker
nu ska det komma mycket i bloggen!

ALLA HJÄRTANS DAG

heellooow sötnosar!
idag vaknade jag runt åtta, vet ni varför? jo för jag fick ett sms, först trodde jag att det var alarm, men det kom bara vibration, ingen musik. då måååste det ju vara ett sms, hhöh.. så jag läste det och iit was from janna! <3 när jag sen svarat på smset så somnade jag om, en hel timme kvar tills jag skulle upp! (: så när det var alarmet som ringde blev det dags att packa mat och sånt. jag var heeelt trött. men det gick! så kvällsan blev det och sen jobb direkt, vi var inte många alls idag, så jag fick vara i vattnet HELA tiden, till två. sen blev det att hålla där uppe, efter det, klockan tre fick jag vara i där nere, i varmvattnet, äntligen? har inte varit där, på helt länge. eller ja, jag är ju där på onsdagar men inte på lördagar längre. iallafall, det är ju fler som också fick vara i vattnet heela tiden idag, men vad ska man göra? gör ditt bästa och försök att inte klaga! :) det lönar sig (: anyway, jag fick en ros av C, snällt! :) så när man var klar gick jag ut och där står O's bil. kommer ut och ger mig en ros, inte sött? :o blev helt glad, awww :( aah, sen blev det hem och nu mår jag inte alls bra! men whaeva, jag får skylla mig själv! cyklade hem med blöt baddräckt under kläderna, så rätt åt mig. men men,

ja, idag skulle jag umgås med NÅGON!")UQ)#(%#)(/%()"#! men personen vill inte höra av sig, så jag får väl skita i den! asså om man ändå kunde bara höra av sig istället för att skriva på sin blogg att man ska göra annat? så jävla fult!

nej nu ska jag gå, vi ser om det kommer något inlägg igen. kram!


Glad alla hjärtans dag, gottfolk!

till er, nya läsare

Tja.
eftersom att jag fått måånga nya läsare, så tänkte jag bara berätta lite kort om varför jag inte uppdaterar så mycket om dagarna, utan mest på kvällen. måndagar och tisdagar, gäller praktiken till sex! så efter sju något ploppar det upp ett eller två inlägg! onsdag, skola och sen hem, några få timmar här, sen blir det jobb men det kan hända att det ploppar upp ett inlägg innan det blir jobb, vem vet? men det brukar alltid bli efter jobb, runt åtta då. torsdag är det skola och sen hjälpa mamma, så alltså kommer något inlägg vid fyra - fem tiden. fredag, ja, då kommer det under dagen, då jag orkar som sagt. lördag - kvällsan och sen jobb till fyra, så efter det, eller efter att jag ätit och lite såå, som nu. jag slutade fyra, men jag skriver nu, en timme och en halv timme, seenare! så det beror på hur jag känner, om jag orkar skriva nu, eller senare. så det gäller att hålla utkik ;) anyway, söndag så kan det hända att det ploppar upp något inlägg när som helst. ;)
kram

kompis

jag tycker att min kompis är jättesnäll.

10 - redan?

wohow, detta kanske håller? vem vet, hoppas på det iallafall!:) haha. tio, hittills, reeedan? aja, tycker detta är hur bra som helst. jag är nöjd iallafall, men såklart blir man hur glad som helst ju fler läsare man får :) man blir glad när folk tycker om att läsa ens blogg :)

inte bråka på en vecka!

Hellooow. nu har jag hjälpt mirela med att städa här hemma, känner mig ganska hungrig faktiskt. men det är inte så konstigt, har bara ätit en korv idag, hahahaha. vet ni vad? mirela kom med en superidée, hahaha.. vi ska försöka med att inte bråka på en heeel vecka! klarar vi det så får jag femtio kronor, nice! vad gör jag inte för pengar, hahahah :) ni tänker säkert, men ohoow så svårt, vem klarar inte det? men det är faktiskt inte så lätt, hah! det går inte en dag utan att vi bråkar, men vi får se hur länge detta varar, haha. hoppas på att vi klarar det, eller ja, att jag klarar det, i neeed money, inte för det är så mycket, 50 kronor. men i need them! (: hahaha, får ändå lön snart, goodiie. men men, nu ropar magen efter mat, måste ta och äta något, sen blir det kanske glass med mammi. efter det är nog klockan mycket och dags för fixning. hahihi :)



Bild tagen i Bosnien, sommaren 08. det är jag och mirela, hahaha. såklart
var jag sur där också HAHA. aohuuh, saknar sommaren, saknar bosnien.
take me back! ;(


23 - rekord!

23 - rekord!
shiiiit (:
hoppas det håller
nu också! (A)

leeedig

hojhoj. ledig idag, jaa. riktigt skönt, fick sova ut. snart börjar även våra bästa år, som jag hade tänkt kolla på och efter det blir det lite stääd. sen hade jag även tänkt sova ut lite till och laater blir det ut. just nu känner jag mig lite såådär, förkyld. började nysa från ingenstans och nu gör min hals ont, höh? men men. imorgon blir det jobb, känner verkligen att jag inte orkar med det.. och vi som behööööver folk så kommer det vara vissa som ska åka bort, så mer jobb för oss, joobbigt! kommer frysa ihjäl vafan ;( men men. får hoppas på det bästa, ska även höra med lite folk på msn om dom vill komma.

såg att vissa tyckte att förra inlägget var roligt, haha.. ja, det finns massor med fler sånna "historier" om mig och minela, som jag kanske lägger in någon gång, haha. men nu ska jag gör annat - mitt huvud dödar!

kram!

fredagen den 13 - några år tillbaka

hahaha, eftersom att det är fredagen den trettonde imorgon - otursdagen. så vet jag inte hur jag ska ta den dagen. hahahaha, nej men nu hade jag tänkt berätta en rolig idiotisk sak för er som hände fredagen den trettonde - några år tillbaka.

jag och minela gick ut (som alltid) vi gick till kullen med våra cyklar, jag minns att jag hade mina gröna - smarty skor som jag såå mycket älskade eftersom att jag red på en häst som hette smarty. ja iallafall, haha! så tog vi våra cyklar och ett rrep. vi gick upp på kullen med cyklarna, band fast cyklarna, där bak på min cykel och där framme på minelas cykel. sen sa vi "klara, färdiga, GOOOO"! och vi började cykla. eftersom att jag hade repet där bak så åkte jag först, men sen fick minela fart på sin cykel och kom före mig, eftersom att jag hade repet där bak (som sagt) så vände min cykel och jag åkte baklänges, något hände och båda cyklarna föll och rullade ner från kullen. så klart rullade jag och minela också efter, när vi kom ner var det första vi gjorde att vi frågade varandra "SÅG DU" hahahhahahaha, alltså. riktiga idioter, vad vi gjorde när vi var yngre, alltså. vem gör sånt här? till och med fredagen den 13, men asså man gör ju inte sånt alls! hahahha, idiooooter :P när vi sen tagit våra cyklar så märkte jag att jag hade ont, (KONSTIGT)? hahah, så hade jag skrapat upp mitt knä, hahahahha.. asså ohnej, vilka minnen.. tsss, att man ens gör något sånt HAHAHA. undra om det händer något imorgon? i hope not! :o

ja, det var det, HAHH. kan inte sluta skratta åt det, seriööst. asså jag kan fortfarande inte fatta att vi gjorde det. ;D nu ska jag gå! <3

12/2-09

hejsanhejsan! nu har jag äntligen datorn för mig själv, men men. dagen började med att stiga upp, borsta tänderna osv osv. när jag ätit klart var det dags att gå mot skolan, slutade tidigare än vanligt idag och det är för att vi stannade längre förra torsdagen. det känns som fredag? ah, aja.. när jag kom hem var det att hjälpa mamma och sen somnade jag, var heeeltrött! och vaknade lite innan sju. mår inte alls jättebra, har riktigt ont i huvudet, (som alltid) de senaste dagarna, och i magen. har även precis fått några bilder av karna, sen igår. tänkte lägga in någon bild! (: iallafall, imorgon är det iiiiingen skola för mig, är ledig. så himla skönt! ska soooova ut :) iallafall, jag har inte mycket alls att skriva om, noo fantasiii..

jo, idag innan jag la mig, så satte jag igång th-musik på dvd'n och hööjde mycke. loooove it! sen fixade jag lite med mina bilder på dom, och sjöng till :) seriöst, jag fattar inte hur ett rock-band, kan göra en så himla lycklig. så glad, jag fattar inte.. varje gång man mår dåligt, känner sig ensam eller annat liknande så är det bara till att lyssna på deras musik och då blir allt lite bättre! jag vill verkligen träffa dom snaaart, när kommer ni till sverige killar!? tokiiiio hotel <3


huvudverk - som f'n

hejsan, för första gången idag. jag har tänkt på en sak, mina inlägg kommer förmodligen att komma vid kvällen, vad jag märkt. men inte på söndagar och kanske fredagar eller något. jag vet inte, haha. men, bara så ni vet, men kan hända att dom kommer tidigare, som jag sa så gör jag så gott jag kan med att uppdatera så ofta som möjligt. iallafall, nu så sitter jag och äter risifrutti, mums. älskar det så mycket, åt en innan idag också (A) har även tagit en tablett, riktigt ont i huvet och magen har jag. idag blev det skola, skojskoj. sen kom karna, vi var på stan, sen hem till mig, laga mat och sen stan igen, handlade en kjol, kommer lägga upp en bild på den sen, någon dag! :) sen blev det jobbet, nu är jag hemma och har som sagt huvudverk. jag har även pluggat, idrott, haha jag vet inte vad det är med mig. pluggar hela tiden nu, höhö :) nej, men det är ju bara bra (A) nu orkar jag inte skriva mer, haha. ha det bra, <3

glasögon

usch nej, vad tråkig min blogg ser ut utan bilder. får lägga in någon! D; bli inte rädda!




btw, jag har ju glasögon, och jag använder dom inte alls ofta nu. kan inte ha dom på praktiken för diskmaskinen ger ånga och kul att inte kunna se något när det kommer "dimma" på glasögonen och så blir dom smutsiga av det sen. inte kul alls! så det blir inga glasögon på måndagar & tisdagar. sen i skolan har jag dom såklart - någon dag. höh, nej men.. sen på onsdagen så jobbar jag på badet, hur ska jag ha glasögon då? så ja, då blir det glasögon halva dagen på onsdagen. torsdag, ja vanligt hela dagen typ, samma på fredag om jag inte ska på fest eller något - då blir det av med glasögonen. lördag - jobb - inga glasögon och på söndag, inga glasögon. varför? jo för jag inte orkar ha dom då jag inte är iväg någonstans där jag inte kommer kunna se något, även om jag inte ser texten på tv'n, men whaevah. så det känns inte alls som om jag kommer få bättre syn någongång ;p ;s jag vill & vågar absolut inte ha linser heller, så lycka till amela ;/

huvudverk

tja, i'm back again!
alltså, jag har sån fruktansvärd huvudverk, kommer snart bli fet av tabletter, får ta tabletter varje dag /: men men, hjälper det för stunden så måste man ju, hur ska man då klara av dagen? jag har lagt en tablett som fräts ut i vatten, och så klart så måste jag ju dricka det, men det är inte alls gott, så jag har coca cola bredvid ;p höhö. oh, vad jag är hungrig. jag har faktiskt inte ätit något efter att jag ätit på praktiken, och då åt jag en bagel med smör, kalkon och ägg. låter det inte gott? ;) min egna specialare, hihihhi. och till det blev det då varm oboy, mums! men när jag kom hem så åt jag kanelkaka, muuuuuuuums. jag är ganska hungrig, och sitter och dricker coca coola, bra ju! (Y) nej men nu ska jag sluta babla och istället kika in på hemsidan och se om det visas någon bra film ikväll, (nu). sen ska jag ta mat! ni får ha det bra, så hörs vi kanske igen snart :p <3


varför så dålig?

hejsan. ja, jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera nu, jag vet. men jag kan inte hjälpa det, praktiserar ju till sex och när man kommer hem är man helt trött, så ja.. men dom andra dagarna, som onsdag, skola och sen har jag bara någon timme här hemma och sen blir det jobb igen. torsdag&fredag, och helgen. ja då går det väl lite bättre. men jag lovar att jag gör så gott jag kan, ska försöka att bättra mig, men det går inte så bra när man har en lillebror som är beroende av spelet CS och inte låter mig sitta alls, höhö. men jag ska försöka! det är ju ändå inte så att jag är riiiktigt dålig på att uppdatera, finns ju vissa som inte ens uppdaterar varje dag, så, såå dålig är jag inte (A) men jag lovar att bättra mig, ska försöka att skriva minst två-tre inlägg per dag, om jag lyckas! (A)

idag kom jag hem fem! fick sluta tidigare, snällt :) heelkul på praktiken idag, man hade helt fullt upp ibland och det var helkul, vill att det ska vara så alla dagarna (A) iallafall, jag la mig i sängen när jag kom, helt trött men ville även gå och skriva in mig på gym, jag och S gick mot stan, skulle fråga M men det blev nej, tack:@ så det blev inget, hem igen och nu ska jag duscha och efter det ska jag nog sova, eller så blir det datan igen. vi ser! har inget sug för datan längre, hööööhö ;p

nu går jag,
ha det bra
<3

Plugg? wow:O

Hoj. Ok, idag tänker jag inte gå in på någonting - ni fattar nog inte vad jag menar, men vi struntar i hur man mår inombords och så vidare. . . anyway, idag fick jag vakna sju, eller ja klockan ringde då men jag gick upp halv åtta. sen blev det att borsta tänderna och allt annat, när jag hade bytt om så var det att äta, men jag mådda så dåligt att jag inte orkade äta, utan istället satt jag och tittade på cartoonnetwork, hihi.. . nej men sen åt jag upp mina två mackor - tvingade i mig dom, för hur skulle jag dåå kunna klara av praktiken idag? trots att jag åt mina mackor, var jag sååå hungrig på praktiken, när jag åt - krängde jag i maten, så gott. har aldrig varit så hungrig på lääänge.. ja, innan jag cykla till praktiken så fick jag ta en tablett, lät den lösas upp i ett glas med vatten och sen var det bara till att dricka, men såååååå -BLÄ-! inte gott alls, det är inte alls så "okej, nu dricker jag snabbt så det blir över" utan det går vekrligen inte att dricka, det är inte alls gott. jag vet inte ens hur jag ska förklara smaken. nej, usch! varje gång spiller jag ut ungefär hälften, men idag lyckades jag dricka upp allt.. +o( iallafall, dagen på praktiken har varit helt okej, har fått ont i mitt huvud några gånger och magen har gjort ont. När jag kom hem fick jag också ont i huvudet så jag ska ta och sätta en tablett i ett glas med vatten och låta den frätas upp sen får man slänga i sig det, ska även ta något att äta. och vet ni vaaad? jag pluggar (A) haha. första gången typ, sitter här och skriver min engelska-läxa. som ska vara klart, hmm efter sportlovet? :) ich bin goood ;) haha. sen hade jag tänkt läsa lite, vi ser vad jag gör och vad jag känner för att göra :) nu ska jag ta tablett och sen fortsätta plugga, kram på er!


godnatt

Hejheeej. just nu är jag riktigt trött men jag tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. ja jag vet, det är lördag och klockan är bara fem i tio. men hallo, jag har inte sovit alls idag, fick vakna helt tidigt för kvällsposten, dooooh.. . och imorgon blir det samma sak igen, asså jag får ju aaldrig någon dag som jag kan sova ut. förhoppningsvis får jag det på fredag, då vi är lediga från skolan - min klass, då.. . om inget annat kommer upp som gör att jag måste stiga upp tidigt /: men det hoppas vi inte på. iallafall, em.. . som sagt, idag har jag bara varit hemma och inte gjort så mycket alls. kollat genom bloggar, ätit lite, kollat tv, försökt sova - aldrig lyckats - kommit upp något hela tiden, sen så har jag också tvättat kläder med mamma. och nu, nu så ska jag äntligen lägga mig, min säng väntar! haha, uuuh looooove too sleeep :) nej, nu går jag. men ni får ha en trevlig kväll och vi hörs imorgon!


kram

NY HEADER

hejsan. som ni ser så jag har fixat mig en ny header och ja, det är jag själv som gjort den. snyggt? :) haha. jag är stoooolt! (A) i'll never tell you how i did it :) HAHA (A) nej men, nu ska jag äta mat, mamma har lagat goooood mat :D sen ska jag ner till tvättstugan med henne och heeelp her, you know :) sen ser vi vad som händer. hoppas att ni haft en bra lördag, själv har jag bara suttit hemma och hjälpt till mamma, haha (A) ;p nej nu går jag. ha det så bra, kram!

äta med syster

hejsan. innan tänkte jag sova, men det gick inte så bra eftersom att vi tvättar idag så man kan inte låta mamma tvätta ensam, så jag ställer upp och hjälper henne med det. och sen så mår jag heller inte så jättebra just nu, har ont i mitt huvud, som jag haft flera dagar nu, har tagit panodiltabletter, och det fungerar just då men sen kommer det tillbaka igen. men men, iallafall. så jag har alltså hjälpt mamma med tvätten och sen satt jag med storasyster och åt bulle och äpple och drack vatten till det. men nu har hon gått så nu sitter jag och tittar på tv. sen så håller mamma på med att laga mat så när maten är klar ska jag äta och sen blir det nog ner till källaren igen, efter det ska jag nog sova lite senare ska jag förmodligen ut en liten stund. men nu ska jag se efter om maten är klar. ha det bra, sötnosar.

godmorgon

godmorgon! hoppas att allt är bra med er (: med mig är det, okej. är riktigt trött just nu, när man är ledig från jobb så får man vakna tidigt iallafall för - kvällsposten, poh.. . . men men, det är iallafall klart nu och jag vill bara gå och lägga mig, men känner ändå inte för att göra det, inte än iallafall. men det gör jag nog iallafall, efter att jag skrivit här, i think.

btw, vet ni vaaad? ;( det har gått två eller tre dagar nu, sen jag försökte starta tv'n men den ville inte gå igång, whaaat? den fungerar fortfarande inte. det är förmodligen någon sladd som inte sitter i, som någon råkat dra ut, eller något liknande. men jag orkar inte fiiixa det, lika bra att titta i vardaagsrummet, men men, får ta och snacka med pappa när han kommer hem. på tal om pappa, så sålde han en kakburk åt mig igår, snällt! :) <3 jag som trodde att jag inte skulle kunna sälja den, när man är tvungen!!!! :@ men det gick iallafall.. .

jag läste i kvällsposten om blondinbella och något om andra populära bloggare (står inte vilka), det var något om ja jag vet inte hur jag ska förklara. men ni kan ju alltid läsa tidningen och se, woops.. jag fattade inte riktigt hela alltet, men ja vad ska man göra liksom? ;p haha.. .

ja, vad händer idag då? just nu vet jag inte, jag känner mig ganska sjuk och vill bara ligga i sängen hela tiden, men gör jag det så försvinner dagen och jag har inte gjort något kul, så naj, det ska det inte bli iallafall. åh, jag tror hela tiden att det är söndag idag, tänker "ohnej, inte praktiken igen, helgen har gått så fort" men naaaj, det är löööördag och jag har idag och imorgon på mig att göra något skoj och seeen kommer praktiken igen. jag vet, jag säger alltid oh, inte praktiken igen, men det är bara för man blir så trött av att jobba hela tiden, men när man väl är där så har man ju skoj.

uuh, jag känner för att sticka till badhuset och siimma, men dom har tävling där idag, så nohooono.. ;( nej nu ska jag inte sitta här och babbla om ingenting. ni får ha det så braaaa, så hörs vi senare någongång. (k)


minela & jag, innan emina.

i'm home

hejhej! bara för att jag skrev ett inlägg igår, och ett kort ett så ska det bli ett långt idag, det lovar jag. anyway, dagen började med att lillebror kom in och väckte mig, och frågade om han fick hjälpa mig med att packa ner maten, så sött! men jag var för trött så jag svarade surt att jag skulle sova lite till. men tyckte så synd om honom så jag gick upp. han hjälpte till med maten och när dom skulle gå så sa dom alla att jag skulle ha så kul idag, snällt :) haha <3 iallafall, när dom gick så bytte jag om och åt samtidigt som jag (som alla andra dagar) läste i Trelleborgs Allehanda, eller det är ju inte så att jag läser i den, alltså jag letar ju såklart efter något intressant, jag kollar genom tidningen, och det jag ALLTID gör är att jag läser serierna, ääälskar det sååå! :) det blev nästan att jag inte hann läsa dom idag, så jag fick panik, vill inte gå till skolan om jag inte läser dom (tönt) men whaevah! ;p

när amela var framme så fanns det redan folk som var samlade och väntade på lärarna, när klockan var kvart över nio steg vi på bussen och åkte. (ni som inte läst innan - förra inlägget - så åkte vi till danmark). iallafall, när vi kom fram var man helt woohooow, visste knappt var man skulle gå och så, men vi hittade så det är lugnt. fanns massa påsar man kunde ta från nästan varje företag, i påsarna låg deras "block"/tidning som man kunde titta i, så nu har jag fullt med sånna här hemma. riktigt fina kläder! hittade en jättejättefin bröllopsklänning i en av blocken, jag blev käääär! ja, anywayyyy, så när klockan var några minuter i elva, letade vi efter platsen där den första showen skulle vara, men när vi väl hittade den så var det fullt, men vi såg liiiiite. det var små barn som dansade, asså heeelsööta! :o vi filmade det så kommer bli skoj att se, om man får se det? haha, det finns då på fridas kamera. men men, sen gick vi runt igen, sen så skulle det vara en annan show klockan ett, så den var vi berädda på. helgalet, folk sprang in, vi fanns med i klungan och skratta medans vi sprang, galna människor! ;D

när vi kollat klart på showen var det dags att gå mot bussen för vi skulle åka kvart i två? ya, jag var sååå trött när vi satt i bussen att jag höll på att somna, hade jackan över huvet och lyssnade på musik, så skönt! sen var vi framme och då blev det fikdags, höh.. . sen blev det hemåt, då började jag städa mitt ruum eftersom att det var sååå stökigt, och jag har sagt att jag ska städa det, jag ska! men aldrig händer det, men så idag, ya! ;) när rummet var klart åt jag och sen blev det outside, säger bara ohmygod!

nu är jag hemma och sitter med mina ballerinakex och min yoggi, även ostbågar. (snacka om att jag kräääänger). ;d men meeen, jag har inte så mycket för mig just nu, finns saker jag måste göra men jag orkar verkligen inte! jag måste skriva en "dagbok" på engelska om dagen i danmark, på modemässan. sen så måste jag även skriva om min bokrecension, som alla ska göra eftersom att läraren sa det, för att sen se hur bra vi gjort om den och dåå får vi betyg på den, ok? sen så ska jag även BÖRJA läsa i min engelska bok, höh, ja jag vet. jag har inte börjat än! ;o ya, en sak till var det, idrotten, vi har fått ett häfte som ska läsas, ja det var nog allt. hoppas jag? ;p btw, vi hade inget prov igår i engelska som jag skrev. det var bara prov för dom som inte hade gjort de två proven i torsdags och fredags, hhih (: så då slapp man det.

här ska ni få några bilder sen idag, inga roliga alls! men vad ska man göra? hah, hoppas att jag får dom andra snart så lägger jag in dom, direkt! men vi får nöja oss med dom här sålänge. puss på er!


jag, innan jag började cykla mot skuuuulan.

öresundsbron, ya.

dags att äta, muuums! (många & snygga påsar?) ;)

suddig bild, iknow. men ni ser vad det är? några butiker åt sidorna ;p

jag älskar det! såååå gott :O

DENMARK

hejsanhejsan!
nu är jag hemma, ohoo är helt trött. har varit i skolan, från åtta till tjugo i två, sen blev det stan snabbt med elin, handla kakor och kexchoklad, mums. sen blev det att hjälpa mamma och efter det cyklade vi till netto och handlade. nu hade jag tänkt kolla på one tree hill, men eftersom att det tydligen inte visas idag så blir det inget utav det. :/ så istället ska jag äta ballerinakex och göra, ingenting? nej jag vet inte vad jag ska göra. kanske titta på björn? men först vill jag bara städa undan här, ser förjävligt ut! anyway, imorgon blir det danmark för oss, skoj? det vet vi inte än, men men. hoppas på att det blir roligt iallafall, sen ser vi vad som händer när jag kommer hem, hoppas på inlägg såklart, om jag har ork. men det har jag säkert.

scream - do you feel it?
i do!

<3
Tokio Hotel

kenza

Hellow!
nu är jag äntligen hemma, det blev först skola, hur kul som helst med eiiiLn. sen hem och typ inte göra någonting (såg one tree hill) ÄLSKA! sen blev det dags att sticka till jobbet, så där jag har nu varit.. skooj :) aja, nu ska jag äta och sen blir det duuuschen! sorry, men jag känner inte alls för att blogga idag, är trött, har ont i magen och massa annat.

btw, såg ni kenza imorse? jag gjorde (sådär typ halvdöd, jag kunde knappt hålla ögonen uppe, men i did)! :)

sömnig

Hejsan. jag har inte suttit vid datorn på hela dagen, första gången nu för idag. höh ;p det beror då på att jag praktiserat som ni redan vet, om ni läste det igår och sen så har lillebror suttit vid datorn hela tiden tills nu, så ya.. . idag har praktiken varit helt okej, tiden gick fort idag igen, nice! (: är riktigt sömnig, men klockan är inte mycket än, så det blir förtidigt att lägga sig nu.. hah, asså förlåt men jag har typ absolut ingenting att skriva om? så därför gör vi så att imorgon blir det extra istället, sorry! /: kram!

planering

Shuhej!
just nu har jag gaanska tråkigt, är trött men orkar inte gå och lägga mig, inte än iallafall. känner för att äta något, innan jag lägger mig. hm.. . ja, då är det praktik imorgon igen, då.. ohyes, tänkte skriva vad som händer i veckan! :)

  • måndag - praktik
  • tisdag - praktik
  • onsdag - skola - jobb
  • torsdag - skola - help mum
  • fredag - danmark med klassen
  • lördag - kvällsan - inställt jobb - sooova!
  • söndag - kvällsan

ja, det var det lilla ja. snart ska jag lägga mig, men ni får ha det så bra så hörs vi igen imorgon efter praktiken! kram!


blogg - 1 år

nu har jag uppdaterat lite, hih.. några bilder som ni kan titta på :) btw, vet ni vad? jag har ju tagit bort min blogg, men innan jag tog bort den så var den 11 månader gammal. sen så gick det en-två dagar tills jag fixade min blogg igen, samma namn & så. som ni redan ser, ja iallafall. och nu har det gått två månader, så nu är min blogg ett år gammal :) grattis (: datum vet jag inte, men månaden vet vi ju, januarii :) vi får vänta och se om den blir ännu ett år gammalt:) we'll se :) nej nu ska jag göra annat, ha det bra! praktik imorgon


amela 17 år


nyåår - 09


BOSNA I HERCEGOVINA



Innan magasinet


ja, tyvärr fick jag ju inte många
bilder alls, blev 4 st... ?
men whaeva..
får nöja mig med denna då.. . . 
btw, det blir verkligen no magasinet
för mig mer! så äää'vla tråkigt, baja!

så små - HAHAHAHA


äta mig tjock

Hello!
nu är jag hemma och är såååå trött! dagen har gått hur fort som helst, inte lika långsamt som de andra praktikdagarna. men iallafall, nu är jag hemma och har precis ätit goood mat som mamma lagat och nu ska jag äta chips, kladdkaka och dricka coca cola, jag ska alltså äta mig tjock. hhi, känns helt konstigt när man kommer hem från praktiken. man går dit helt tidigt och kommer hem helt sent, så när man väl är hemma känns det som om man inte varit hemma på riiiktigt länge! men men, nu ska jag ääta mig tjock, och samtidigt lägga upp några bilder här, som ni kan titta på, som jag lovat er :) puss!


imorgon väntar praktiken

so, i'm back! har varit ute en liten stund, i det iskalla vädret, det har aldrig varit så kallt som nu? what is this? ;O men men, det gäller att klä sig ordentligt för att inte frysa (vilket man gör ändå) hah, men men.. . när vi varit ute en stund, blev det dags att gå hemåt. har ätit lite kladdkaka, orkar inte äta så mycket just nu, när jag känner mig sjuk. så det får vänta tills imorgon, om jag mår bättre, höh. ja och imorgon väntar.. praktiken! som sagt, nu känner jag likadant som förra söndagen.. vill praktisera, ha fullt upp, inte ha tid att tänka på annat skit. men man blir ju tröööött! /: nej, jag ska inte klaga, jag får inte klaga. finns andra i klassen som går längre! jag har iallafall folk som jag kan prata med HELA TIDEN. så det är suuuperbra :) lite skratt och skämt, alltid guuut! men men, nu känner jag att jag börjar bli trött. kanske borde gå och lägga mig? tänkte först dricka mycket vatten. men ni får ha det riktigt bra!

btw, när jag får bilderna från fredags, från emina. så lovar jag att lägga upp dom! hade även tänk lägga upp någon/några bilder på mig och karna som vi tog i onsdags, men det får bli imorgon efter praktiken. have a nice day tomorrow! <3


jag, innan jag gick mot emina, innan magasinet.  (i fredags)

SNABBT!

SNABBT! jag ska bara skriva ett snabbt inlägg! jag kom precis hem, var på mcdonalds och åt, var riktigt hungrig så det fick bli mcdonalds. nu ska jag och selma ut lite, i det iiiiskalla! men ni får ha det så bra, btw nu är amela rik igen! :)


godmorgon

hej. just nu lagar jag mat till familjen, sen ska jag spela lite, the sims. hah, uusch vad kallt det e ute, finns snoe ockso ;) ja, jag kan inte hj'lpa att detta inl'gget blir konstigt, sitter vid selmas dator s[ det 'r n[got konstigt som h'nt. men iallafall, nu ska jag fors'tta med maten och sen blir det sims, ha det s[ bra s[ h;rs vi sen pus!

RSS 2.0