pizza

Shuu.
här sitter jag och har riktigt ont i magen. har precis värmt min pizza som jag nu ska äta, och sen måste jag få vila lite och därefter blir det städa, om det finns något att städa förståss. höh, sen får jag vänta på karna om hon nu kommer komma, vilket vi hoppas på! om allt går som planerat så ska karna komma någongång, när vet jag inte men snart hoppas jag. så ska vi fixa oss och så, sen blir det av till Emina, och laater blir det magasinet. nu hoppas jag verkligen på att karna också kommer! annars blir det bara, buuhu! :( ja, efter magasinet blir det hem till mig, och karna ska sova här :) imorgon blir det kvällsan och sen jubb! så, det är ja, typ allt för mig. för idag, så hörs vi imorgon igen.. förlåt, liiiite uppdateringar jag vet.. ;/

btw, hade prov idag, buuuhuuhhuu :(

AQUA

Hejsan mina läsare!
inga inlägg idag nej, men nu kommer det. och det får bli ett långt, hoppas jag på, haha.. bara för det (A). men men, idag så var det skola, fick reda på att jag fick, ett dåligt betyg. ojoj? men ja, jag får skärpa mig ordentligt nu, thats not my style! men, anyway. det blev svenska - sååå tråkigt, sov nästan.. . sen blev det engelskprov, gick väl sååå, em. ja jag vet inte, vi ser när vi får reda på resultatet. efter det blev det lunch och laaater två lektioner och sen stan, efter det hjälpte jag mamma. när vi var klara så var det bara att cykla hem så fort jag kunde och hämta plånboken, sen tillbaka till stan för att möta minela, och handla presenter. yayaaa, när vi gjort det blev vi hungriga så då blev det falafel & kebab. senare blev det dags att cykla hem, såå himla kallt det är utomhus! man fryser ju ihjäl! åhuu, är hemma nu och fryser riktigt mycket.. men det beror nog på vad jag har för kläder på mig, höhh.. tänkte byta om till myspys nu, ja. det ska jag göra, då gör jag det nu.. . sådär ja, imorgon blir det ju ett till prov i engelska, buuhuu.. . ;( men men, nu ska jag inte vara ledsen och sur, nu ska jag kiika in på youtube.

haha, vet ni vad? jag sökte precis på aqua, vet ni vad jag fick fram? bandet aqua som var så populära innan, alla typ ääälskade dom! speciellt jag haha :) jag tyckte om dom riktigt mycket, en riktig aqua-nörd. haihi :) ni minns väl dom? barbie girl, dr. jones, lollipop. ja, flera låtar finns. man blir så glad när man hör låtarna, för då tänker man bara på det gamla, det som hände förr.

Eminem - Crack a bottle

låten dööödar, riktigt bra är den. me like!:) men men, jag har ju försökt att ladda upp beyonce's låtar, det fungerar int och det dumma är att jag alltid trott att det inte fungerar för det är något fel på youtube, men nej. det går ju att ladda upp andra? men men..

alltså, när man ändå pratar om honom nu, så la jag märke till (igen) hur j'''vla snygg han är. man dör! :o asså riktigt snygg är människan! btw, idag har vi 14 år tillsammans. om man ändå kunde drömma! (A) HAHAHA.. torr


nej, nu ska jag duscha. have a nice day night! (K)

home from school

Hejsan. idag hade jag tänkt lägga upp någon bild på dagens klädsel, vad tycks? hahah. nej men jag har precis kommit hem från skolan och känner att jag är hungrig, även om jag precis åt en hamburgare, höööhö. kräng, men men. sitter och äter godis nu, och så hade jag tänkt plugga nu, bara snabbt sådär, så det är gjort.. har prov i engelska imorgon och på fredag, det är då oförberett prov. btw, det är tre delar, alltså tre prov, torsdag, fredag och sen nästa fredag igen.. . men men, man får hoppas på att man klarar det och som sagt, man kan inte plugga till det. men jag och elin hämtade några papper hos H idag, på engelska då, som vi ska göra hemma. sen ska jag också göra klart svenska recensionen som måste vara klar imorgon, ojoj? men jag har redan börjat på den för någon dag sedan så det är inte så mycket kvar. hoppas bara jag inte stannar till igen, för sist behövde jag hjälp och jag ville bara inte fortsätta. men idag berättade han vad det betydde, så ja. nu hoppas vi bara på att jag gör klart hela. när pluggandet är klart så ska jag städa rummet snabbt, det också. och senare blir det jobb! (: men nu måste jag plugga, så vi hörs väl efter pluggandet eller efter jobb.

btw, kul att INGEN svarade på frågan (Y)


hah, hade lite roligt nu när jag la över bilderna till datorn, hhöööö.. ohnej, :)

puss!

godnatt!

Hej ännu en gång!:)
nu tänkte jag att jag är klar med uppdateringarna, haha:) jag känner att magen kallar på mat, så hade tänkt se efter om det finns något gott man kan äta, och sen blir det fiiilm, som redan har börjat? aja, sen blir det sova och därefter schuule! :) längesen, känns det som? haha, ja ni som inte läst det innan så praktiserar jag på måndagar och tisdagar - tills vi får sommarlov! så, jaa. :) man förlorar mycket i skolan, så ja.. man längtar ju lite? hahah, det är nog bara jag som gör det men whaevaaaaaah. magen kallar på mat iiiiiih, ska gå nu. men vi hörs imorgon, kram på er! & godnatt!


Beyonce - ny favorit

helloj igen! här sitter jag och kikar på youtube! som vanligt så försöker jag få in videon, men tyvär.. det fungerar fortfarande inte-.- vad är problemet? /: men men, printa istället.. har beyonce blivit min nya favorit? ;) tokio hotel, är kvar än! så jag mena inte att jag inte tycker om dom mera, eller ja med andra ord älskar! :) nej men beyonce är så duktig! här är två av hennes låtar som jag bara älskar! den första, Halo och den andra Single Ladies! gooooood! :)



haha, nu är det så att jag inte får så många kommentarer, och kommer säkert inte få det nu iheller. men varför bara inte försöka, för skojs skull? på den nedersta bilden, inte alls svårt, men kul tyckte jag faktiskt.. (A) frågan kommer här : vem är beyonce?

hoppas på svar (A) kram!

TH - tröjor


ja, många har nog redan varit inne http://www.tokiohotel.com/ och checkat, mums så snygga tröjor dom har! själv har jag den jag ringat in, mmmm! blev tokig i den och var tvungen att ha den.. men nu är det så att jag också skulle vilja ha den röda, en liten sötnos är den:) om ni vill in och beställa så är det bara till att gå in på
 http://www.deutschrock.de/tokiohotel_en/ .
såhär ser den röda sötnosen ut,

framifrån

bakifrån
SÖT VA!?

sen så hittade jag också en riktig snygging! you wanna seee? jag är kär(A)  

framifrån

bakifrån
är den inte snyyyyyyyyyyyyygg?! jag vill ha!:(


till sist men absolut inte minst, så har vi min älskling! :)


höhö, den lilla pilen på luvan, glömde ta bort den, whuuups? :)

btw, dålig bild.. min tröja ser inte ut som den gör på bilden, alltså det vita är inte den färgen på bilden. utan riktigt vitt som det ska vara! ;p


ja, som sagt. amela älskar sin tröja!:)

det var allt för idag, om detta! :) kram på er!

här kommer extra

hooj.
just nu är jag hemma och och har varit det i typ en timme och en halvtimme, men jag har kunnat sitta vid datorn, och det beror på att min lillebror satt och spela habbo.se, kul? men men nu har jag iallafall datorn för mig själv och hade tänktskriva några inlägg. bra va? (: eftersom att jag inte skriver så ofta alls nu för tiden, och det beror då på praktiken så tänkte jag uppdatera extra mycket idag. yaya, vi hörs i nästa inlägg som kommer om någon minut!:)

imorgon - praktik - igen

hejsan.
tänkte bara höra av mig snabbt innan jag går och lägger mig. som sagt, så har jag fortfarande inte börjat läsa i min engelska bok, när gör jag det? ja det kan man ju undra! jag tror inte att det blir snart iallafal, kommer nog inte göra det innan proven, tror jag inte.. . men men, vad ska man göra? man orkar ju inte med allt här i livet, man får ta en sak i taget! just nu, är det praktiken som man måste koncentrera sig på, och skolan då. . nu kommer proven och så, ooh.. . men men, man måste! btw, vi hade ju prov i torsdags, i företagsekonomi, elin har fått reda på sitt resultat, men inte jag. fusk! men men, jag får höra med min lärare om hon rättat mitt också så jag slipper gå runt och vara nervös hela tiden.. . nej nu är jag riktigt trött, så nu ska jag sova. eller ska jag äta först? nja, jag får nog ta en banan och sen sova. men vi hörs imorgon, som sagt efter praktiken. ni vet om att jag slutar 18.00! så tills jag kommer hem, är klockan nog runt sju, så var berädda då! ;D haha. . ska försöka att uppdatera extra mycket imorgon, men lova kan jag inte göra, men försöka kan jag! (: nej nu går jag, kram på er & godnatt!


PRAKTIKEN - kanonkul

Hejsan sötnosar!
Har precis kommit hem från praktiken. slutade sex och sen blev det mc donalds med selma och iris. nu är jag hemma och mina händer gör ont, har fått några utslag.. oj /: men men, iallafall. sorry för att jag inte skrivit idag, jag har ju anledningar, praktiken! från halv tio till sex. men men, idag har det varit riktiigt skoj, har gjort massor med skoj, ex handlat myyycket på ica :) men men, nu är jag iallafall hemma och är ganska sugen på ballerinakex, så det ska jag mumsa på och sen ser vi vad vi gör. btw, jag läste inte i min engelskbok igår så jag får ta och göra det nu, eftersom att jag fick reda på att vi kommer ha prov (oförberett) i engelska nu på torsdag och på fredag. ojjjj? så, man kan inte plugga men som sagt, läsa kan man och man blir bättre efter läsning! (A) (leker smart)

nu ska jag göra annat.
puss på er!

godnatt

-------------------------------


em, vi hörs imorgon efter praktiken! godnatt

angående praktiken

hojhoj.
här sitter jag, helt trött.. vaknade precis och har sån huvudverk! vill ut och ta luft, kanske äta någonstans också.. men jag har ingen ork, får se om jag gör det senare. . . eller något, men iallafall. vilken dröm jag hade! hah, vi går inte in på något, men men.. . imorgon blir det praktik igen, jag vet inte om jag längtar eller vad jag gör? jag vill ju bort från allt och alla just nu, imorgon kommer jag ju ha så mycket att göra så att jag inte har tid att tänka på något annat än just det jag håller på med. så är det ju när jag praktiserar, så det är just därför jag längtar dit, men sen så blir man så trött när man kommer hem att man bara vill sova och man hinner inte plugga (om man har läxa - prov - med mera), man hinner inte gå ut och umgås med vänner, man hinner inte göra så mycket när man är så trött, det är ju då man bara vill lägga sig i sängen och somna. och när man gör det så vaknar man dagen efter och puff, samma händelser idag igen.. . och när de två dagarna gått förbi så kommer då skolan i tre dagar, som bara försvinner så snabbt! alltså, måndagar & tisdagar, (nu för tiden) går så söligt, men när skolan börjar, onsdag, torsdag och fredag, så går dom riktigt snabbt och sen kommer då helgen, som också går snabbt, and later, back to monday again! så, aah. ni fattar? (: men men, som sagt skönt att få komma bort från allt och alla och bara tänka på vad man ska göra när man håller på med att fixa mat och städa och så. . men aaa, man blir ju trött.. . nej nu ska jag inte prata om detta längre, jag hade tänkt lägga upp en video på beyonce - single ladies, jag sa ju att ni skulle få se hur coolt dom dansar, men det fungerar tydligen inte, fortfarande. puh.. . nejnejnej, då får jag väl ta och äta ballerinakex istället - älska! jag har faktiskt tänkt lägga till lite kategorier, tycker det är ganska fult & tråkigt med bara en kategori "allmänt".


em.. . bilden är, typ, så, em, ja, ni fattar? ful. HAHA, nej men jag ville lägga upp den eftersom att.. . nej, jag gillar bara det stängda ögat! bara elin fattar, men WHAEVAAAH! ;D pusspåer!


godmorgon bloggen

godmorgon!
hoppas allt är bra med er (: här är allt, nja helt okej. känner mig lite dryg och så.. . men men, idag började dagen med att pappa väckte mig och sa att klockan var halv tio, alltså dags att stiga upp för kvällsposten. dooh /: nej nu kom jag på att jag är ganska hungrig så jag ska gå och fixa något gott och sen ska jag bara lägga mig i sängen och se på tv eller sova. ser hur jag mår, idag måste jag också plugga hade jag tänkt, jag har inte mycket direkt men hade bara tänk läsa i min engelska bok som jag inte ens börjat på. aah, nu går jag så hörs vi sen igen. kram på er!

HOMIEES

Ååååhooj hoomies!
sorry för riktigt dålig uppdatering, men vad ska man göra när man är upptagen? /: jag försöker så gott jag kan, sorry! men, anyway. igår så var det skola, helt okej och sen blev det en snabbis på stan, sen hem. när jag då hade kommit hem så sov jag, var såååå trött! jag la alarm på mobilen klockan 17.00 för att börja städa och så. sen skulle elin komma vid halv åtta, så vi gick ut runt halv sju och bara chiiilla (: sen hämtade vi henne på övre och det blev hem till oss. riktigt kallt var det ute, ahhhh.. . men men, när vi kom hem till mig så bakade vi kladdkaka, typ muuums. hah, vi tvingade i oss den, den var ganska god men man blev så mätt så snabbt.. hah, men men. jag tycker att vi får godkänt elin, eller vad tycker du? haha ;) men men, sen så HAHAHHAHAH. ja asså vi är ändå bara sååå bäst som sitter och tittar på några män som brottas på tv, asså sååå "kul"? HAHA. nej men det var så roligt för jag och elin gör allt roligt, höhö (A) men men. det var iallafall kul med min eiiLn. sen så stack hon vid ett och jag somnade direkt. yep! var ju tvungen att lägga mig, idag så blev det ju kvällsan och direkt efter blev det badhuset, jobb! till fyra, rätt nice. massa pengar, det gillar vi! (Y). anyway, så när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. var precis nere i tvättstugan, tvättar kläder, ska nog ut snart. känner för att gå ut.. . uh så kallt det är, ska ta och klä på mig nu och sen får jag gå ner till tvättstugan och kolla om kläderna är tvättade. nej nu ska jag gå, vi hörs kanske sen! ni får ha det superbra,


puss!

oh my god!

jag har inte lagt mig än, nej. hah, nej men jag fick för mig att skriva ett inlägg om något som jag stör mig så otroligt mycket på! det är nog inte bara jag som gör det, finns säkert tusentals där ute som också gör det. men jag vill ändra på detta, jag vill, jag vill lära snorungarna en läxa! men hur? hur kan man lära någon som dom en läxa, som inte bryr sig om någon, gör som dom själv vill, lyssnar inte ens på deras föräldrar? ja, jag vet inte.. men jag vet att jag vill ändra detta och göra så dom inte håller på som dom gör, att dom slutar prata runt om andra, att dom slutar prata strunt och hitta på massa. det jag mest stör mig på är att dom ljuger så mycket om sitt liv, för att få platsa in bland dom andra.. ah, vad ska man göra egentligen? jag själv känner, eller.. . ja jag känner några sådana här personer, jag umgicks med dom innan, varje dag.. . jag visste att dom var som dom var, men det var mina vänner och jag ville umgås med dom. men jag fick nog till sist.. man ska inte hata någon, jag vet. men detta går inte, jag avskyr denna människa.. speciellt, den ena, eller den stööörsta av dom alla! seriöst, jag hoppas att det någon dag, SNART kommer och gör så att dom hära slutar göra som dom gör.. . arhhh! som sagt, jag umgicks med dessa innan, och vet ni vad? jag får höra, nästan varje dag något som dom eller den "största" berättat om mig, pratat om mig och massa annat.. det är inte klokt, jag hälsar inte ens på människan och ändå får jag höra saker om mig, som denna människa berättat, som jag inte träffat på riktigt länge? alltså, detta är inte klokt.. . i hate it!

bättre humör?

Hejsan!
efter lite sömn så är jag tillbaka och på lite bättre humör, förlåt att jag var som jag var innan. förra inlägget blev konstigt, men ah. man kan ju inte hjälpa det när man är arg och ledsen! men men, klockan är tio och jag hade tänkt lägga mig, men först så ska jag packa gympaväskan så att jag inte behöver göra det imorgon, you know, i need to sleep! hah, sen ska jag också äta något så magen inte kurrar under tiden jag ska sova, då går det ju inte så bra med att sova, huh.. . men men, kortfatta dagen lite? jag skrev ju i förra inlägget om dagen, men ah efter det så har jag bara sovit och surat som f*n.. . som sagt, kan inte hjälpa det när man inte är på humör och när man mår dåligt.. . men men! jag sitter fortfarande och tänker på hur provet har gått, em? jag vill ha svar nu, så nervös.. . hah, huve.. . aja, här sitter jag och är trött, vill sova och lyssnar på musik, minns ni låten calcutta (taxi,taxi,taxi) med Dr. Bombay? hah, det är den jag sitter och lyssnar på just nu, jag har alltid tyckt om den låten och kommer förmodligen alltid att göra det, den är så bra höhö (A) nej men man tänker lite när man var som barn och lyssnade på den låten, aaalla älskade den då! nej, nu bytte låten och nu är det då Beyonce - single ladies, som jag redan nämnt i något tidigare inlägg att det är min nuvarande favorit. riktigt bra är den! jag ska se om jag någongång kan lägga upp videon, så ni kan se hur dom dansar, riiiktigt nice! men nuuu ska jag äta. sen packa och därefter blir det sängen. ni får ha det så bra - puSs.



1337

fckit.

Hooj. igår var jobbet riktigt kul, först så bytte vi om och när vi kom i vattnet så sjöng vi med barnen och dom fick leka med leksaker och hoppa från kanten, och lite annat skoj. när den gruppen var klar så kom nästa, vi gjorde det vi alltid gör. har kul! nej men vi sprattlade och dök och flöt och massa annat. sedan sjöng vi kalle kamel med dom, aah.. . när dom hade stuckit så var det så himla skönt att ha hela bassängen för sig själv, det var jag, karna och janna. snacka om att man kände sig som åtta igen, hh.. nej men skoj var det.. det blev lite dränkningar och "titanic" och lite annat skoj. när vi lekt färdigt blev det att byta om och gå hem, duscha och plugga till provet. och idag orkade jag inte gå upp för att gå till skolan, men det blev av iallafall, när jag kom dit satt elin redan där och väntade, eller ah hon hade precis kommit så ya. men men, sen blev det prov idag em. jag tror inte att vi ska nämna något, är så jävla sur just nu. förlåt för att jag svär, men man kan inte hjälpa det när man är arg.. anyway, efter provet slutade vi för dagen, alltså vid två. jag hjälpte mamma och sen blev det hem, jag är på så jävla dåligt humör just nu, vill bara, ja jag vet inte vad jag vill. försvinna!? aja, ska sluta klaga och lägga mig och sova, sova bort så mycket det bara går, sova bort dagen.. . asså ååååååååååååh! mh, vi hörs.

Beyonce - single ladies

min nya favorit, riktigt bra är den, seriöst den äär bra! riktigt snyggt dansar dom :)

jahaop, har kommit hem från skolan och funderar på att börja plugga men orkar inte. btw, skolan var hur bra som helst idag! anywayy, nu ska jag ta och äta något, är riktigt hungrig och sen får jag ta och plugga! vid fem är det dags att fixa och gå mot jobb, eller halv sex. i dont know, vi ser om jag ens pluggat då.  men mne, nu ska jag iallafall äta, men vi hörs sen, after job, i think?

puss

dålig uppdatering - sorry!

Hoj.
ja, det blir lite konstigt nu med praktiken, nu hinner jag inte uppdatera alls, förutom ett inlägg om dagen, ungefär. sorry! men men.. . idag har det varit helt okej på praktiken, igen. börjar bli okej därborta, haha... inte lika jobbigt som de första två dagarna. men jag saknar verkligen skolan, asså vad är det med mig? haha, nej men asså när jag tänker efter, jag ska praktisera där till sommarlovet.. asså, klarar jag detta? och jag saknar skolan nu, jag tänker "det är bara tre dagar som man får vara i skolan nu då" asså, stud? nej men, saknar bara alla och så.. vill ha mycket rast & så som innan. vill skratta och massa annat.. här får jag ju bara servera och städa, skrattar inte alls. men men, nu hade jag tänkt gå och lägga mig eller något sånt. men nooj, vet ni vad? imorgon är det skola, sen efter det så måste jag hem och plugga som en gris och sen blir det jobb. så ja, jag kommer nog inte uppdatera imorgon, det kanske kommer in ett litet inlägg vid åtta-tiden. men, ha det bra! puss

mer om ljusskenet på himlen

Hoj.
angående det med att himlen lyste upp så har det kommit mer fakta om det, http://www.trelleborgsallehanda.se/article/20090117/SKANE/554341954/1339 . gå in och läs, det sägs att man tror att det var en meteor.. . ja, om ni läser hela texten så står det faktiskt olika funderingar, någon tror att det är en meteor, någon tror att det är något från en satelit, en satelitbit eller något.. ja ni förstår när ni läser texten. skrämmande!

iallafall, idag har jag varit ute och ätit, em. . nu har jag börjat igen, haha.. nej men det ska inte hända ofta! har precis duschat och nu tittar jag på magi, på tv som visas på kanal 5. nej nu ska jag fortsätta med att titta, helt spännande är det! ha det bra, så hörs vi imorgon runt 6-7 tiden om inte lite senare, you know, praktiken imorgon igen & jag kommer inte att ha tillgång till någon dator alls under dagen, tyvärr. men jag säger godnatt nu,

godnatt!

the sims

Hooj.
riktigt trött är jag just nu, pluggade LIITE innan och sen började jag städa, och har städat tills nu. är riktigt trött, vill bara lägga mig i sängen och sova. men det ska inte hända, jag ska istället sitta och spela the sims, hah! det var längesen så aa, jag ska också ta och laga något gott som jag kan sitta och äta under tiden jag spelar. sen måste jag också gå ut en sväng, senare eller något. men men, nu ska jag spela. have a nice day! (K)

Godmorgon

Hooj.
Amela är uppe, ya! dagen började så som alla andra lördagar & söndagar börjar, med kvällsan. sen blev det hem, räkna pengar och äta. nu sitter jag och pluggar, faktiskt är det ganska kul haha, nu när jag vet hur man gör och så, man blir helt glad när man ser att man räknat rätt, hahaha stuuuud.. nej men, nej så är det :) hah, och det är inte matte jag räknar utan det är företagsekonomi som jag pluggar till, vi ska ju ha prov i det nu den 22 januari, och ja, man måste ju börja någongång. hah, nej men det finns jättemånga och då menar jag jättemånga uppgifter som vi ska göra klart innan vi ska göra provet, och hallo? jag har knappt börjat, så det är nog dags att börja hah, så ja nu sitter jag här och pluggar, eller aah tog en liten paus för att skriva här så jag har hört av mig lite, you knooow.. ;) när jag pluggat klart hade jag tänkt städa lite och sen spela the sims, det var längesen! vi ser om jag orkar, eller har lust.. . om det är lika kul som innan? vi ser ju, hahh. . nej nu väntar böckerna, & btw, jag kommer inte kunna lägga upp några nya bilder här eftersom att jag inte hittar min kabel till miin mobil, tyvärr. men jag ska leta, jag lovar & då ska ni få mååånga nya bilder! istället, förtillfället, så får ni en gammal, men ändå inte sååå gammal. höh (A) aja, ha det bra. PusS.


Himlen lyste upp

jag vet inte vad som hände... . såg ni också det? runt åtta tiden så lyste himlen upp, den blev helt vit eller något.. . såg på trelleborgsallehandas hemsida, som ni också kan gå in och läsa om detta, http://www.trelleborgsallehanda.se/article/20090117/SKANE/554341954/1339/&/Himlafenomen-lyste-upp-Skane . Ett skarpt ljussken lyste upp himlen i Skåne strax efter klockan 20 på lördagskvällen. .... . riktigt läskigt, man vet inte vad det var för något. vad händer med världen egentligen? det händer bara massa skit hela tiden, åh... . jordskalvet som jag missade, och nu detta som jag inte missade! måste höra med mina vänner, hah... läskigt ändå! :S

ny bloggdesign

Hejsan!
nu har jag fixat om bloggdesignen som ni ser, bättre eller sämre? kvittar. som jag sa innan så bryr jag mig inte så speciellt mycket, det är min blogg och jag som bestämmer hur den ska se ut. jag är nöjd! men men, nu har jag varit i tvättstugan och kom precis på att jag är ganska hungrig så jag ska ta och fixa något som jag kan äta, mamma lagade pizza innan, men jag tycker inte om champinjoner så jag åt inte, mamma tyckte synd om mig och ville göra en ny åt mig men jag sa nej. hah, ja jag är kräsen men men! ;p jag ska ta och laga något nu, sen blir det tvättstugan igen.

you know what?
jag är väldigt glad över att jag fixade bloggen igen, för utan den, känns allt heeelt tomt. :)

EiiiLn

Hooj.
det blev inte sova för mig igen, utan jag gick ut med selma. var ute en liten stund och då kommer eiiiLn :) åkte bil & sånt, skojfan(: HAHAHA.. . sen så var vi ute, lite till hööhö och sen mc donalds & efter det kebabgrillen & sen nästa kebabgrill, haha. fettoooon. iallafall, så blev det hem efter det (hem till mig). vi skulle se björn gustafsson men det fungerade tydligen inte så som jag hade tänkt mig, blev lite sur. men till slut fick vi låna selmas dator och titta på den där istället. asså den är så j*vla rolig, man kan inte titta på honom utan att skratta, asså såå himla ful är han men ändå skitsnygg. HAHAHA! iiinte kul! asså arn hade inte en sån här häst! jag tror att han är nervös.. . HAH, ohnej. torr humor (A) men men. elin har precis åkt hem, vi körde henne till övre och sa hejdå. sen blev det hem igen, iskallt ute! nu ska jag se björn gustafsson igeeeään, ja jag trodde inte själv att jag skulle tycka om honom så mycket, nooj. jag tyckte inte alls om honom innan ju, men men.. . man förändras!


jah, ojoj. kolla klockan, inte amela detta nej, haha! nej men nu ska jag titta på björn och sen blir det sovdags. kvällsan väntar imorgon (idag) HAHA.


puuSs.


älskar att sova

Shuu.
ja jag skrev att jag skulle skriva efter skolan, gjorde jag det? nej, och jag ber om ursäkt. hah.. . ja varför jag inte skrev är då för att jag var så fruktansvärt trött att jag somnade direkt. riktigt skönt var det måste jag säga, riiiktigt. det var längesen som jag sov under dagarna, och det kan bero på att man inte vill att dagarna bara ska gå förbi. som idag, men ja, jag klarar mig. har ändå inte haft så mycket att göra, hah så kan jag ändå inte säga för jag har att plugga till prov och så. men jag har inte orkat, ja orkat har jag inte. haha.. . iallafall, när jag vaknade så åt vi mat, gott! nu gör jag inte så mycket. är ganska trött, skulle bara vilja lägga mig ner i sängen och somna om igen, ska jag? haha.. . ja, som ni förstår så älskar jag att sova och jag är nog inte ensam om det. höööh.. .

idag i skolan fick jag höra att min blogg är ful, hahaha.. egentligen så gör det inte så mycket, den är ju min och jag bestämmer hur den ska se ut, kvittar om den är ful eller inte. men nu gjorde det inte så mycket eftersom att det bara var något som jag la ihop snabbt så den inte skulle se ut som en "vanlig" design, om ni fattar vad jag menar. aja, men ibland ska man tänka sig för innan man säger sånna saker, det kan ju såra personen, men just i detta fallet, bryr jag mig inte om vad folk tycker. but, WHAEVAAAH!

nej nu ska jag hämta lite godis och äta så mycket jag bara kan, shäääät. aja, ni får ha det så bra.



13.37
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

I-val

Hoj.
Just nu sitter jag i skolan, har lektion och slutar någongång om kanske en timme eller något.. . vi ska välja i-val eftersom att det är sista dagen idag, men jag behöver inte göra det eftersom att jag redan har valt något. Gjorde det igår, duktig (A) Men eftersom att jag valde lite konstigt, eller ja konstigt kanske det inte är men ja, så har jag valt om nu och nu är det bara till att ta hem lappen och låta min mamma eller pappa skriva under. sen blir det bara att lämna tillbaka lappen till min lärare. Engelska B har jag valt som i-val om det är någon som undrar. hah.. . iallafall, nu när jag gjort det så ska jag börja med att plugga lite, så vi hörs när jag kommer hem.


tillbaka igen då?

Hoj.
Nu är amela tillbaka, yep. allt blev så klyddigt och jag orkade bara inte ha kvar min blogg, när jag väl tog bort den så blev vissa "varför har du tagit bort din blogg"? "jag läste ju din blogg, du kan inte ta bort den". men, ja alltså jag kände mig helt tom utan den, ändå. så det är inte bara för er som jag kommer tillbaka, men i försig, så är det de, men lite för att jag också ska kunna skriva om vad jag känner och tycker, och om vad som händer här i livet. ya, så nu är jag tillbaka så varsågod, läs. hah, kom gärna med kommentarer om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, nu i min nya blogg. innan skrev jag bland annat om, jaa.. . det som står längst ner. but anyway, jag kan börja med att berätta om dagen. min dag började med att jag vaknade av att ljuset tändes och det gjorde så ont i ögonen, kunde inte sova! och sen så hör man riktigt hög musik, klart så får jag damp eftersom att jag börjar lite senare idag så jag börjar skrika "HÖJ LITE TILL"! till min syster då, "JAG SKA"! svarar hon tillbaka. sen så vänder jag mig om och tar täcket över huvudet. när jag väl somnat om så hör man ännu en musik som börjar spela, och jag fick sån huvudverk av att två låtar spelades samtidigt, den andra musiken kom då från min mobil (alarm) jaaaa, så jag lät mobilen sjunga, försökte somna om tills den började igen, den snooza till halv åtta (jag hade lagt den på 07.00) och sen var det dags att stiga upp, minela var här vid åtta och sen var det dags att cykla mot skolan. när jag kommer fram, kommer jag på att jag kunde gjort en super bra sak, men ja, det gjorde jag inte. jag kunde smsat elin och sagt att vi inte hade någon svenska idag så vi kunde sova längre, men noooj. så vi bara satt där, tills emma ringer och säger att vi ska ha engelska (dom hade flyttat fram lektionen) så då var det engelsklektion och efter det lunch, därefter hade vi birthes lektion, där vissa redovisade och efter det blev det gunvors lektion, jag är så stolt, gunvor hjälpte mig med den svåra uppgiften som jag inte kunnat klura ut i flera dagar, ja flera dagar! tack (: så nu kan jag bara fortsätta med nästa uppgift, men när det blir får vi se. hah, har nämnligen prov den 22 januari i företagsekonomi, ojoj! så jag måste göra klart alla uppgifter och sen börja plugga. detta måste göras snart, så jag har några dagar på mig att plugga också. ya! ja, just det, igår redovisade jag om produkten, så det är klart nu, skönt. måste börja läsa i min engelskbok, "bra att läsa mycket, säger läraren" hahahah, anyway. back to today.. . efter skolan så hjälpte jag mamma och kom karna hem till mig. vi såg på björn gustavsson - ett livsverk, asså jag har aldrig tyckt om honom, varför vet jag inte. kanske för att alla andra tyckte om honom? jag vet inte, aja.. . men nu, nu när jag sett hans "film" så, hahaha. asså, han är riktigt ball, så fuuuuul! ;D han är snygg, men på sättet han är, så är han så fuuul HAAHA. jaja, ni fattar kanske inte, men ja jag och karna vet vad vi menar. "kanonkul" (tumme upp). ja, efter en massa skratt så blev det möte för badhuset, fick veta när vi skulle börja jobba och lite annat, nice. blev skratt där också, haah... . sen så blev det hem och fortsätta på björn gustavssons "film". ja, som sagt, fick höra att filmen är riktigt dålig, när jag skulle hyra den, men noijj. den är braaaaaaa! kanonkul - tummeupp! aja, nu ska jag inte sitta här och babbla på, nu hade jag tänkt spela lite röj-flaggor på msn (det äger) HAHA, och sen blir det sova. schuuuule imorgon ju! auh, ha det så bra. Godnatt!

vad min blogg "handlade" om innan.
(behålla allt? ta bort allt? lägga till annat?)
tell me, så jag vet!

  • min vardag, mitt liv
  • dagens klädsel visade jag upp
  • TVidag - tvtips
  • tokio hotel
  • ja, nog var det mer men jag minns inte så mycket.
  • jo, musik också.
  • något mer?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0