I HOPE!

Tjenixen! Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej. Lite trött bara, kanske dags för mig att ta och lägga mig? Jobb imorgon ju, och just nu känner jag att jag inte orkar gå dit imorgon. Jag vet inte varför, det har ju gått så bra dessa två dagarna. Aja, jag får sånna tankar ibland. Känns helt fel att gå dit, även om inget har hänt. Skumt. Men det finns inget val, så whaevaah! Åh, btw så måste jag höra med alla som jobbar imorgon om någon kan byta med mig, antingen på söndag, om någon kan ta mitt pass på söndag, så kan jag ta dens någon annan dag. För jag och Karna har planerat lite saker! Sova i malmö, att man tackar nej till det!? Hallo! Haha, men synd bara om ingen kan ta mitt pass. Fast om någon tar det, så blir det super. Då jobbar jag på lördagen och så blir det hem för fixning och sen drar vi till malmö, sover där till söndagen. Varför jag ska ta ledigt på söndagen, om ni undrar så är det för jag börjar tidigt då och jag kan inte komma jättetidigt från malmö till jobb. Så hellre skippar jag den dagen från jobb och tar och går till stranden där borta eller något. Vi ser! Vi ska inte hoppas på för mycket bara. Om detta inte blir av nu, så tar vi det nog på måndag till tisdag. Om någon då kan ta mitt pass eller om någon kan byta med mig så jag jobbar på kvällen på tisdagen istället. Aja vi ser, bara jag minns allt detta till imorgon, så jag minns fråga någon. Jag glömde bort det idag, dvs.. Synd! Men jag ska borsta tänderna nu och sen ska jag lägga mig. En stor dag imorgon, wooooo... Ha det bra, nu säger jag godnatt! Orkar inte skriva mer idag, ni har redan fått riktigt många inlägg ;) Puss på er.Får inte glömma, ska uppdatera en grej om tokio hotel imorgon. Skriver det här så jag inte glömmer det imorgon! Har velat uppdatera om dom ganska länge nu men glömmer alltid bort & göra det. Och nu tänker jag inte göra det för jag har redan sagt GODNATT! Hihi.

släpp aldrig dina drömmar

Puss.


WOHO
Haha, okej jag måste erkänna att detta är hur roligt som helst! Kikade in på statistiken och vet ni vad jag ser? Jo, just det ni ser på bilden ovan! Seriöst, har jag lyckats hit? Haha, okej. Ni som är kända, ni som har över hundra besökare per dag. Ni kan skratta hur mycket ni vill åt detta, åt mig. Men jag skriver för jag tycker om att skriva, jag skriver för jag älskar det. Och jag lyckades få 50 besökare idag! Haha, jag hoppas bara att ni stannar också, att ni kommer tillbaka. Så det inte bara är idag som ni bara kom förbi. Det måste ju finnas en anledning till varför ni kom, ellerhur?! :) Haha, aja. Jag är iallafall glad, 50 besökare idag. Det är bara kuuuul! Och så sitter jag såklart och lyssnar på musik, lite olika också. Fast denna gillar jag mycket. Se vilken fin bild jag fångade där! Hah, lyckas med det! ;p

NY KATEGORI


DET ÄR AMELA, NI HAR INTE KOMMIT FEL!

Hejsan! Haha, ohnej. Rolig rubrik? Tss.. Aja, jo det är visst jag, ni har alltså inte kommit fel. Varför jag tror ni tror att ni gjort det? Ue, konstig mening. Men ja, för jag har typ alltid haft min blogg så mörk med så mörka färger osv osv. Nu har jag rosa? Rosa? HAHAHA.. Aja, jag får ha lite tjejfärger också. Hih, nu vet ni det. Så ni har inte kommit fel, utan det är fortfarande Amela... Nu är maten klar. Pilav, du äger mitt hjärta förtillfället! =)

PUSS.

HUR DU DÖDAR EN SPINDEL!

TIPS! HAHAHAHAHHAA, ohnej. Karna kom med ett tips till mig om hur man dödar en spindel, you wanna know? Klart jag delar med mig av en supersak! Jag har prövat, så det är sant. Haha, då vi städade hittade jag en spindel på taket. Asså seriöst, hur många finns det egentligen? Nu hoppas jag inte att jag hittar en ända! ;@ Aja.. Tipset då : Ta en parfym, helst en du inte tycker om, en du inte använder (vilket jag gjorde, så du inte slösar på den du brukar använda, smart va?) ah, sen sprutar du lite på spindeln, helst nära så det klistras fast på spindlen och då kvävs den eller vad det var karna sa, så den inte kan andas och därefter sprutar du lite till och vips, den dör. Hih, jag blev helt glad.. Den dog!

Där hör ni spindlar, våga komma in här så kommer jag med parfym och dödar dig!

STÄDNINGEN - AVKLARAD!

That's great! Fortsätt så guys! =) Nejmen heeeeej! Haha, nä jag är uttorkad just nu. Så lite torr får man vara. Aja, har precis blivit klar med "storstädningen" inne på mitt rum. HAHA, kukuuuuuuuuuuuuu.. Eller vad säger du Karna? Hmm. Nu är det iallafall klart och jag sitter och gör inget.. Karna kom ju bara förbi för att säga hej, eller sitta lite.. Så började jag städa, och hon hjälpte till. Snällt! Nu har hon gått and i'm here. Jag har fortfarande inte ätit, som jag skrev innan att jag skulle. Great.. . Så jag ska ta och göra det nu, uuuh så gott det skulle vara med talalvimaid någonting.. Det jag och karna åt en gång vi var här.. Inte spagetti, utan något annat lite bredare vid sidorna och typ lika långa som spagetti. På bosniska heter det Pilav uuuuuuuuuuuugah, så gott.. Nu ska jag koka vatten och sen ska mat ffixas! Med kajmak & vispgrädde inte gräddegrädde då, utan det man fixar grädda av, för er som inte fatta. Hih, annar hade jag skrivit kajmak / grädde... bluh! haha..  Nu är det jättefint väder ute, kanske ska man ta sig en runda sen? Vet inte. Kommer nog bli av, men vi ser! Aja, magen skriker efter mat. Vi hörs sen,

puss på er!

Work

Goddag! Välkommen ni nya där ute! (: Har kommit massor nu ju, and i just looove it! Fortsätt komma hit (A). Jag kan börja med att berätta att jag knappt kunde somna igår efter den jäkla spindeln. Men den ska få igen, jag ska hitta den. Idag har jag bestämt mig för att verkligen storstäda rummet och då ska inte en enda liten spindel komma in! Om man bara hade kunnat göra några fällor för spindlar, som för råttor. HAHAHAH.. Jag är sjuk! Aja..

Har precis kommit hem från jobb. Har haft jättemycket idag, och jag måste säga att det är så otroligt skönt nu när jag har slutat. Konstigt väder också? Ena stunden är det riktigt fint och varmt och helt plötsligt kommer det regn. Men man börjar bli lite van nu, har varit såhär ganska många gånger nu. Brrr! Men som tur var hann jag cykla hem innan ösregnet kom!

Jag hoppas allt är bra med er där ute, här är det helt okej. Lite magont bara! Men det ska snart gå över, har jag bestämt. Hah. Karna skulle komma hit idag, men bara för att hälsa. Fast vi ser om det blir av, och sen ska jag äta snabbt eller det kanske jag gör nu efter inlägget. Sen ska jag börja med min storstädning. Vågar man? Tänk så hittar jag spindlar?! Ja, vågade jag fånga den jäkeln igår som var på min nacke vågar jag fan ta mig fånga andra också! Fast i&försig så såg jag inte spindeln, jag bara fick en reflex och slängde bort den.. Hmm.. Aja, ni får hålla tummarna för mig! Nu ska jag svara och godkänna era söötaas kommentarer och sen fortsätter min dag! Haha.

Btw, jag ändrade headern igårkväll. Jag är inte nöjd, och ja förlåt att jag ändrar så ofta. Men det går inte, jag kan inte hålla mig. Jag älskar att göra sånt, så därför blir det så ofta.. Men tro mig, jag gör så gott jag kan för att inte ändra om! Men igår gjorde jag om en bild på mig, eller mitt ansikte, så blev den lite fräck! Haha.. Därför ville jag ha den på min header direkt, hm.. Aja, jag tycker som sagt inte om den och vill ändra.. Fast jag vet inte!


ÄR DU DÖD NU?!Jag hoppas det iallafall! Ser jag en liten skymt av dig, kan jag lova dig att det är synd om dig! Det är ditt egna lilla fel att du kom in här ens! Att du ens vågade visa dig inne på mitt rum! På mig! Du ska döööö, ditt lilla monster!

Hahahhaha, okej. Jag är inte normal! (A) Nej men ärligt, jag hatar spindlar! Jag hatar dom! Innan idag var det en spindel som gick på väggen, vid selmas säng. Sen försvann den någonstans och hon ville inte leta, hon bara aktade sig.. Så inte kunde vi hitta den nej. Nu, flera timmar efter känner jag något krypande på min nacke.. Vet ni vad det är? Jo, spindeln! Jag fick panik. Jag "rullade" den mot håret så jag kunde få ett grepp om den och jag kände verkligen hur stor den var och hur jag mosade den med fingrarna när jag skulle ta tag i den.. Sen slängde jag den mot selmas säng/mot datan.. Minns inte, allt gick så snabbt.. Men jag kan inte hitta den nu. Så jag hoppas att den är död, när jag mosade den med händerna. Hoppas jag mosade den riktigt ordentligt! Dens egna lilla fel att den ens rörde vid mig! Årh, hatar spindlar! Någon annan som också gör det!? Fck'em! Asså ue, kolla bara bilderna här uppe.. Det är dock inte jag som tagit bilderna, aldrig att jag ens kunnat tänka mig att sätta mig och ta kort på äckelkryp! Tss.. Bilderna är tagna från gooogle..... BLÄH.. Jag dör! Jag äcklas! UE! Kommer inte kunna sova inatt.. Nu har jag sån känsla över hela krooppen, det känns som om något kryper på mig hela tiden nu.. :'(

090730

Hejsan sötnosar!
Innan jag börjar med min historia, så vill jag bara säga att det är grymt kul att veta att massa killkompisar brukar läsa min blogg! hahahahaha :) Puss babes.

Anyway. Idag började dagen med att jag vaknade tidigt inför jobb.. Fick vakna lite extra tidigt eftersom att cykeln redan var i stan och det var den för att jag åkte hem någon dag innan med mirela och hennes bil så cykeln fick stå kvar. Därför fick jag gå idag och sedan cykla hem. Kul! Nej men det var helt skönt att gå så tidigt på morgonen, man fick liksom lite mer energi osv osv.. Mår liksom lite bättre än att cykla, jag tänkte att jag kunde gå varje dag till jobb och kanske till skolan också. Men då kommer problemet, vakna tidigt. Vem vill det? Jag är ju ingen morgonmänniska, neeej! Så ah, hade jag jobbat lite senare eller om skolan börjat lite senare, så hade jag nog kunnat gå. Men det är just det, man ska gå tidigt på morgnen, det är då man piggnar upp lite. Nice va!? Haha, ohnej. Att ni inte visste det innan.. Det är bara jag som är lite efterbliven (A). Aja, vet ni vad? Jag har börjat lyssna på bosnisk musik, hm... Detta är inte alls likt mig!!!! Jag har börjat snacka mera på bosniska, börjat skriva saker på bosniska på bilddagboken, facebook osv osv.. Ja, det är iallafall inte alls likt mig, jag brukar ju lyssna på typ, Tokio Hotel, eminem, och massa annat.. Inte bosnisk musik iallafall. Men nu börjar det bli lite förändringar ser man! Haaahaa.. Aja. Nu kanske jag ska börja berätta om dagen? Ja, kanske?

Efter jobb blev det hem direkt (har redan berättat lite om det innan, hihi). Sen duschade jag och när jag var klar var Karna här. Överglad blev jag!:) Fast jag visste redan att hon skulle komma idag, haha.. Aja, så vi fixade oss lite, eller hon gjorde. Jag klädde på mig bara. Sen stack vi till stan. Vi åt på Mc Donalds, övergott som vanligt. Fetmat! Två chickenburgare, pommes... Hmm.. Haha, nej jag ska inte berätta vad jag åt. Ska inte ge er dålig mattips! Fast chickenburgare är övergott, det lovar jag! :) Det är alltid det jag äter på Mc Donalds, kan aldrig gå in dit utan att beställa en chicken burgare, eller som den nu heter Mc Chicken Junior. Hihi. Aja, när vi ätit klart blev det Systrar & Bönor, där tog jag en fika så satt vi där helt länge. Träffade något gäng som var överballa. Riktigt kul var det, speciellt med Karna. Som flippade med dom, som är svensk, men pratade på bosniska. Haha, åh love you girl! <3 Jag kan bara säga att min dag har varit super. Idag har jag och karna pratat om mycket. Många bra saker, helt mysigt att sitta på ett café och bara prata om allt möjligt. Jag älskar att jag kan prata om precis allt med dig! Jag hatar att du ska åka! Jag gör vad som helst att du ska stanna! Stanna, bo hos mig tills du hittar något, bo hos mig så länge du vill. Fan! :'/ Jag lovar att jag kommer besöka dig! Don't leave me<3 Aja. Som sagt, man kan inte få allt. Men just nu när vi kommit varandra så nära igen, efter allt.. Fckit.

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, och besöker bloggar såklart. Karna har åkt hem och imorgon väntar jobb igen. Sen kommer nog karna igen, eller ah. Vi hoppas det iallafall. Vill träffa henne så ofta som möjligt nu när hon kommer åka. Mh. :/ Fast just nu när jag jobbar typ som varje dag! Kill me.

Nu visar jag lite bilder! (:jag trivs såååå med mitt nya hår. loveit! skulle jag ångra mig, skuuuulle jag! hahaaaaa.
Puss!

Fint väder

vänner!
här är jag! haha, hoppas allt är bra med er, själv är det toppen! bara lite ont i magen, hmh.. har jobbat idag och sen blev det hem direkt. har precis duschat och nu är även karna här.. ska fixa mig lite och sen ska vi nog ut och fika eller något annat roligt.. men jag älskar att fika så jag hoppas att vi gör det, även om karna typ hatar det?! haha.. aja, riktigt fint väder ute också. karna är helt finklädd, jag har helt mycket kläder på mig.. kanske ta av lite? njah.. det får bli som det är. nu ska jag kamma håret. så hörs vi senare, puss på er! <3


zzmiiija

jag hatar detta.. jag älskar denna låten, haha.. skitgrym video! men åh.. varje gång jag hör den får jag minnen.. får jag puih.. nej, vi kan bara säga att jag älskar den, men hatar den samtidigt för den påminner om dig!
 


vad tycker ni om denna? haha, jag äääälskar den! herregud (:
se bara folket som skrattar åt videon, som kollar.. hmm (:

lite funderingar

tjena snäääckkor..
hoppas allt är bra med er, själv är det kanon! nu ska jag hjälpa min mamma lite och sen ska vi se vad som händer idag.. har en ideé, kanske åker jag in till malmö. kanske gör jag det inte. hah! vi får se vad som händer. men under tiden, kan ni ha det superbra.. puss på er, <3


ledig

hejsaan. förlåt för jag inte svarat på era kommentarer. men har inte suttit vid min dator, som ni redan vet och därför kan jag längre inte sitta länge vid de andras datorer, dom vill ju sitta vid deras egna.. utan att jag ska störa.. hah.. aja, men jag ska iallafall försöka svara nu, så snabbt jag kan & godkänna dom.. & igen, förlåt för jag inte svarat..

ledig idag, wohoooo!

Jobb, puh!

Hello, vet ni vad? sååå skumt, haha! igår kom ju syster hem och då sa jag komigen vi dricker lite, firar.. sen sa jag så kommer dom från jobbet ringa mig och säga att jag ska jobba, så kommer ja vara helt borta.. men! (vi drack inte) det var bara flipp. men det sjuka är att imorse, klockan 08.00!!! ringer min mobil, står att det är chefen men det var denise.. jag fick komma, det hade tyvärr hänt något dåligt så amela fick hoppa in.. puh, jag var där tjugo över åtta, muu! död kan jag säga!! : o aja, jag jobbade iallafall till två och sen ringde jag selma så var hon och mirela på stan.. gick dit och sen blev det hem, byta om och dra till malmö. har shoppat lite, jag fick med mig ett par jeans från vero moda och ett linne från gina tricot. sen åt vi på Max, första gången för mig.. men det är som vanligt, jag gillar inte att äta på nya ställen, vill bara ha mc cicken junior, typiskt mig. men men! det var helt okej, åt någon cyklingmeny, kycklinghamburgare, pommes och coca cola. sen ville jag ha en glass och mina syskon bara "var får du plats med allt". sen, det värsta av allt =( haha! jag vill dööö.. miin storasyster sa att jag gått upp i vikt, shit.. seriöst, jag blev ju såklart lite sur så hon bara " hahaha, varför blir du så sur" varför ska jag inte bli sur? inte vill jag vara tjock? haha. aja, det är ju bara mitt fel isåfall.. fast även om jag hörde för någon dag sen att jag gått ner. vafan ska man tro på? hmh... jaja, en härlig dag idag iallafall. imorgon är jag ledig, skönt! vilket jag skulle vara idag också, men blev inte så.. aja.. nu sitter jag och lyssnar på min älskade cd, som vi fick från Behrang Miri. Han är så bra, looove! Ny favorit! =) haha.. aja, nu ska jag göra annat. PUSSdu gör det bara svårare för mig!


hello

heello. hemma från nu, har varit ute och ätit med mina systrar, gott! svarar på era kommentarer någongång sen =) puss.

hon är hemma

Hejsan sötnosar!
jag kan tyvärr inte svara på era kommentarer än, sitter vid systers dator (som vanligt) men hon har nu kommit hem och ska spendera min tid lite med henne nu.. som alla andra gör, jag har bara jobbat idag och sen legat i rummet.. medans alla andra umgås här hemma. nu äter dom och jag tänkte också ta i mig något gott. pratar fortfarande inte med mina föräldrar, tänker heller inte göra det.. bråkade precis ännu mera med pappa.. orh! är så jävla arg! har varit sur i tre dagar nu, och tro mig.. det kommer bli fler! förhelvete! :@

sorry för jag svär, men är arg just nu.. därför ska jag inte skriva mer så jag inte skriver något mer dåligt. KRAM!

FELAKTIGDATA

Årh. Jag blir så trött på detta, när man ska kommentera någons blogg eller svara på någons kommentarer så kommer antingen FELAKTIGDATA upp eller WEBBSIDAN KAN INTE VISAS. Men dra! Det ska alltid hacka, jag stöööör mig.. Det får mig nästan att slå till datorn! Men nej det ska jag inte göra. Vet ni? Detta får mig att dra från datorn, hah! Vilket även är bra för jag måste få mig lite sömn nu, imorgon väntar jobb igen och därefter ska jag in till stan en runda. Sen ska jag vila här hemma, vi ser! Men ni får ha det så bra, nu ska jag ta ut linserna, mm jag vet.. Jag skrev att jag skulle ta ut dom i förra inlägget, men nej. Har inte kunnat låssna från datorn, haha. Nu lovar jag att jag ska göra det. Och tack till er som försökt hjälpa mig med bloggen, tack! :) Det värmer verkligen, love you guys! =) Nej nu ska Amela sova. Puss på er & Godnatt ännu en gång! <3


Grillkväll

Godkväll!
Awww, vad glad jag blir när man får så himla söta kommentarer! Blev helt förvånad över att ni tycker att min header är fin, haha. Tack! :) Därför ska den sitta där länge! Aja, har precis kommit hem. Var och jobbade först, elva till tjugo i sju blev det. Därefter kom Josse och hämtade oss, sen körde vi till Anna. Där var det grillning som gällde, supermysigt och superskoj! Först fick vi vars en drink, mums! Lite hallon och någon aning sprit i, liiiite bara.. Men gott! Riktigt god mat, det blev kyckling till mig och kött till dom andra, vet inte vad dom åt? Haha, sen var det potatis, sallad och någon annan blandning med majonäs och morötter, supergod! Och melon, och massa anndra goda saker och efterrätten ska vi inte prata om, öööövergod! Haha, nej jag måste! (A) Det blev några ja, det såg ut som chokladmuffis men något annat var det, minns inte namnet. Därtill fick vi glass, mums.

Just nu är jag riktigt mätt och glad. Jag förstår inte hur man kan förändras så fort, ena stunden är man superledsen och nu helt plötsligt överlycklig. Jag är lycklig med er, jag mår bra med er! Tack! Som sagt är jag hemma nu, syster ligger och ser på någon film, verkar bra? Ska ta ut mina linser nu och sen ska jag lägga mig i sängen och se på filmen, inte så roligt att komma och se filmen mitt i allt, men men! Btw, Karna. När du läser detta, jag har inget comviq kompis längre, det gick ut idag så jag kunde inte svara på dina sms, sorry! Jag är inte sur eller något, om du tänkte dig det. Mitt kompis är ute och kommer nog vara det ett tag, även om jag har lön nu, höh... Men vem vet, vi ser! Och om du ändå läser, vad menar du? Vilken med skäbbiga skor? Haha, ohnej! Så nu vet alla att mitt comviq kompis är ute, kul va? Haha, aja nu ska jag göra annat. Är så trött, har inte varit hemma på heela dagen.. Mh, ska ändå bara jobba imorgon och sen är jag ledig i två dagar, tisdag och onsdag, om jag kollat rätt. Ska vila ut då, då ska det inte bli utgång eller något!

Ha det så bra så hörs vi igen någongång! Syster kommer ju imorgon, om allt går bra på vägen och så. Så som jag skrivit i de senaste inläggen så kommer jag snart inte kunna ha datorn så ofta som jag haft de senaste dagarna. Snyft! Men jag lovar att jag ska fortsätta att uppdatera så ofta jag kan, så fort jag får tillgång till någon/någons dator. Hih. Puss på er och jag säger nu Godnatt! Er Amela.


NY LÅT

hejsan sötnosar! hoppas allt är bra med er, och inte lika dåligt som det är med mig iallafall! här sitter jag och har precis gjort klart min blogg, jag är supernöjd. jo jag vet att jag nästan precis ändrat den, och så ändrar jag igen. men jag kan inte hjälpa det. nu ska denna försöka stå kvar några månader, om jag inte nu får en sug igen och ändrar.. ai, smygare.

förlåt för förra inlägget, blev lite konstigt. men jag kan som sagt inte hjälpa det, allt kom samtidigt, allt är skt. allt är baajs just nu. aja snart kommer min storasyster hem och då ska man fän tala ut om allt. sen ska det alltid bli kul och se vad hon har tagit för bilder och vad det är hon har med sig hem från hemlandet! (: i miss you <3. skrev med henne via msn innan, så himla skönt att få tala ut lite iallafall! eller tala ut och tala ut, skriva ut annars... men men! idag är jag så jävla förbannad. tänker inte prata med mina föräldrar idag, nee det tänker jag inte göra! tro man inte låter en gå, tro man OH, nej.. tänker inte ens skriva om det, är bara så jävla förbannad! mh, det är en av de många sakerna som kom som en bomb, allt samtidigt! aja, men som jag alltid brukar säga så hjälper musiken ibland, när man känner sig dålig/ledsen. just idag, är min favorit låt Kat DeLuna - Need You Now. sjukt bra låt, love it.. yup, aja.. nu ska jag ta en glass och sen ska jag lägga mig i sängen, böla sönder lite och sen ska jag paacka in karnas present. LÖNT jävla bajs jävel ajihdiuahiudha! orh!!! litet utbrott, vänta tills det stora kommer! då jag verkligen insett vad jag missat!!!!!!!!!!!

syrran sa precis att filmen, exorcisten eller hur man stavar namnet?! att jag bryr mig.. aja, hon fråga iallafall om vi skulle se den. vad tror ni jag svarar? haha. men bara för det! bara för jag är så jävla arg ska jag se den, eller försöka iallafall. ska döda mig långsamt med den filmen, så rädd ska jag vara...... mm.. aja, nu ska jag ta glassen, ni får ha det så bra..


jag gillar bloggen, skarpt! ;å


skulle man kunna bli blond igen? hmm..PUSS


fck.

årh! är så jävla arg på allt just nu! orkar ingenting längre, allt går för långt..


Behrang Miri

hello.
hemma från malmö nu, ska sätta mig och ta bort nagellacket nu innan jag somnar, får inte ha på jobb ju.. aja, malmö har varit överkul. tackkkk! träffade den "kända" behrang miri, haha. fick hans CD, woohoo.... 8-) haha.. aja, nu orkar jag inte skriva mer.. har iallafall hört av mig. puss

karna, grattis på födelsedagen! Loveyou<3 vi ses idag igen, efter jobb <3

mot malmö

hallå määän..

behövdes inte städas något, ska bara fixa rummet snabbt efter övernattningen, you know! sen ska jag in och duscha, fiixa och sen vänta på karna. sen drar vi in till malmö och har en skön dag med selma också då.. sen skiljs vi åt, där borta, tror jag.. vi får se! ha. . .. någon festival, hip hop??? ska uppträdas, jag har ingen aning, men dit ska vi iallafall. får se om det är något roligt.. aja, nu ska jag duscha. vi hörs antingen ikväll eller imorgon.. eller?

nu kom jag & tänka på att, ja jag tror inte vi kommer höras mer, jo klart men inte så mycket. idag åker jag in till malmö & kommer hem sent. imorgon jobbar jag åtta på morgonen, puuuuh! och sen direkt efter hem & duscha, fixa och hem till karna. vet inte hur länge det varar hos henne men vi får se. sen på söndag, jobb igen och sen grillfest hemma hos A. aja, vi ser. hur vi gör, om jag hinner skriva några ord mellan.. + att jag har lånat storasysters dator hela tiden och hon kommer hem på måndag, vilket betyder att jag inte kommer kunna ha den lika ofta, om inte alls.. nu ska jag gå, men ha det bra så länge! puss


MUSIChelloo. här äää jag, hih. karna körde precis hem till sig, hon ska stääääda & sen ska vi ses igen. (: samma gäller här, jag ska också stäääda, även om det inte finns så mycket att städa eftersom att jag städat två dagar i rad nu, hmm. hemmafru 8-) haha.. aja, sitter här och lyssnar på min & karnas låt, ja karnas också. hahaaa, den är bosnisk och karna kan sjunga den, hon är den nya bosniska dottern i vår familj! =) börjat prata bosniska med alla, hmm ;) hahhaha. love you girl<3.      tu tu tu.... men vet ni vad? nu ska jag börja städa undan lite, vi hörs väl antingen snart igen eller ikväll, vi ser! =) puss.. .

ny film igen

haha, nu har vi sett kung fu panda, skitbra var den. helt rolig, hahaha ohnej! sen skulle vi se saw IV men jag våga inte, så karna såg liiiite, så bytte vi film. nu ser vi på någon arabisk film, vettiiifaan. fast ingen text finns det så karna pratar om balsam, att dom i filmen pratar om balsam. jaja, kul iallafall. hittade även ett par skitfina jeans på gina, som jag lagt undan. ska köpa dom imorgon, om min lön kommit! :) sen ser vi vad som händer, hoppas på påååå.

här kommer några bilder (:

GODNATT!

VAD TYCKER JAG OM ATT ÄTA?

aww. jag hittade en skitbra låt precis på youtube.com. awwww, Dj Mangoo - You are my Fantasy :) en gammal också! haha.. aja, jag blir alltid så glad av att lyssna på bra låtar.. speciellt sånna som är flera år gamla & bra :)

nu tänkte jag dela med mig av det jag älskar, av mat då förståss, eller det man kan äta... eftersom att jag klagade på mig själv innan om att jag inte tyckte om mat som typ, alla andra gör. hhöö, men här är några saker jag är beroende av, som jag älskar.

ostbågar : jag älskar ostbågar, men oftast får jag inte äta det av vänner som jag umgås med, vid tillfället för att det luktar spya säger dom. det är bara kuuul! haha, aja.. men jag förstår inte hur det kan vara sååå gott och vanlig ost så himla äcklig? någon som vet? berätta det för mig då! tss ;D

mc cicken junior :  BARA FRÅN MC DONALDS!

mammas potatismos & ris: mmmmmihi, jag älskar det.

potatisar i ugnen, made by me: sååå gott, med keso! =)

coca cola : vem älskar inte det? jag är typ beroende av coca cola, fast som tur är har jag slutat liiiiite mindre med att dricka det nu. innan hade jag två liters flaska i rummet och drack upp hela under en dag. thats not good! men nu har jag inte det längre, utan bytt till fanta. haha, naajee.. men på jobb när jag äter, blir det alltid coca cola till & jag vill inte ha någon annan, cola light eller annat.. bara coca cola, den riktiga! nothing else ;p

pistagenötter : mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmums. kan inte säga annat! =)
hittade lite info om pistagenötter, hahaaaa...
Pistagenöten är fröet från pistagebusken, och inte någon äkta nöt. Det innebär att de som är nötallergiker kan äta pistagenötter. Pistagebusken kommer ursprungligen från sydvästra Asien, från Iran och västerut till Levanten. Idag odlas de bästa kvaliteterna i USA. Pistagenöten är starkt grön, och det omgivande beige-vita skalet öppnas med ett knäpp när den är mogen. Den innehåller en hög halt protein, kalium och järn. Pistagenötter är populära snacks, i sallader, bröd och i desserter samt bakverk.


MAT... klaga klaga ....

tjena mittbena.
jesam duktig, har städat mitt rum nu. äntligen, jag skrev ju att jag skulle göra det igår. men hade verkligen ingen ork.. pft, nu är det iallafall gjort. har inte ätit än, städade huset och diskade igen, hmm. . så nu har jag iallafall gjort mackor och tagit ett stort glas med juice. sad ce amela da jeeede, sen får vi se vad jag gör tills karna kommer.

här sitter jag och äter mackor, torra mackor.. det vill säga, mackor med bara salami (not gris). ja, vem tycker om sånt? förutom jag? eller, aa.. tycker om & tycker om. mh, det är ju inte så att jag äter annat.. jag stör mig på mig själv just nu. när alla andra äter mackor äter dom nästan alltid OST. varför? det är inte ens gott, det luktar inte ens gott!? jag har velat smaka flera gånger då min syster ätit det.. men första gången då jag smakade var jag sååå nära på att spy, ue.. kommer aldrig glömma den dagen, pffff.. stod och sköljde munnen helt länge tills smaken gick bort. sen äter jag heller inte majonäs och andra saker som gör mackan god. smör äter jag, men absolut inte med salami. sylt älskar jag fast det har vi inte just nu, ohnee vad sugen jag blev på sylt nu =(. aja, jag får nöja mig med mina torra mackor. jag stör mig på att jag inte kan äta vad som helst! varför jag inte gör det? jo för det inte är gott? varför kan alla tycka om det och inte jag? ORH!
något annat jag inte heller äter är såser till mat, hm.. ja när alla äter sås med mat, ser så gott ut! men smakar inte gott, inte till mig iallafall. det enda jag äter som är "sås/dressing" är den dressingen i mc cicken junior på mc donalds och road irland dressingen, ellr vad den nu heter som vi har på jobbet. nothing else, aja,. nu ska jag inte klaga mer, skönt bara att få ut lite ilska på mig själv, genom bloggen. puss!

UE!

Godmorgon

gosh, i love it! :)

godmorgon! tänkte precis skriva att jag precis vaknat, men då ljuger jag jju... ;o nej men såg precis våra bästa år, hmm.. jag som älskade det innan, nu är det lite tröttsamt, händer typ samma saker hela tiden. någon dör, sen kommer personen tillbaka igen. någon blir lycklig, sen kommer någon och ska förstöra för personen så förlorar den allt.. mh, så jag ska nog strunta i att vakna tidigt på morgonen för att kolla på det, det är nästan så att jag kan lista ut vad som händer imorgon.. whaevah.. nu lyssnar jag på musik, på MTV. tänkte bara höra av mig innan jag gick och åt, btw.. nu när låten är på mtv, the thing things med shut up, tror jag den heter. ah, karna sa det för någon dag sedan, att jag nästan har likadant hår som henne, hon i the thing things då.. fast att jag har brunt och inte samma lugg.. kanske? eller...... aja, nu ska jag ta och äta något och sen ska jag börja städa lite här hemma. jag tror karna sa att hon skulle komma runt halv tre, men vi ser, tror nog hon kommer komma tidigare. vi får ju hoppas, haha.. näää, nu ska jag gå. ha det bra, habibis. küssen!


bilder från fikan


mmmm, så goood! :)

ja, tro det eller ej. men folket bakom oss är några kändisar, vetifan? josse sa att han ena var den mest svenska kända personen.. hmm, jag har iallafall aldrig sett honom tidigare, på tv då.. fick ingen bild på honom, tvr. haha, men aja.. som vanligt ska jag komma med mina kommentarer " varför han? varför inte sean the man "? haha, bara för det är någon ALLA vet om. hih, men men. ändå cooolt att om killen nu är känd, att han fikar på vårt jobb. ihiiihi :) systrar & bönor! ;)

okej, nu ska jag leka seriös! (A)

liten sne jävel. aja, kolla byxorna, i love them! :)

jag är kär i mina naglar! mina föräldrar säger att mina naglar är läskiga?! Huhu!?!?!!

mhh, typ nyss?!nu tänker jag säga godnatt, snart börjar paradise hotel, sen blir det soooova. imorgon kommer min älskling :) fast nu måste jag ta av mig linserna och ta glasögon istället, vila ögonen lite, du förstår! fast hade glasögon innan hela dagen tills jag skulle ut, vid halv sju tiden. så jag är duktig ändå! :) aja, nu går jag. puss & godnatt.


<3

är det dumt av mig,
att känna som jag gör?
<3


YES, 30!
fortsätt ;D

Veckans blogg

Hejsan. nu tänkte jag berätta att jag är med i veckans blogg, hos denna tjejen. hennes blogg är http://ceciliaprecious.blogg.se/. hon har en tävling om veckans blogg, vem vill inte vara veckans blogg? haha, jag brukar inte vinna saker osv osv.. men whaeva, orka.. tog en chans bara. haha, nu har jag iallafall skrivit ett inlägg som man skulle. får bara hoppas på nu. ha det bra, puss!


Music makes me feel betterhejsan sötnosar. har precis kommit hem, varit uuute en runda eller två. höh, först skrev min älskade karna ett sms till mig och undrade vad jag gjorde för något. inget sa jag och så kom hon hit.. vi såg en film, som jag redan sett en eller två gånger tidigare.. American Crime heter den, man måste se den! mår du inte bra, vill du gråta.. ta och sätt på filmen så kommer du gråta, tro mig.. fast idag ville tårarna komma ut, men hann aldrig ända ut! tyvärr.. även om jag känner att jag måste gråta ut, men det kom aldrig. som sagt, känner du dig deppig eller något, och vill vara ledsen, vem vill det? men ni fattar, om ni mår dåligt. ta och se filmen så kommer ni gråta ut =) haha.. jag tycker filmen är sjukt bra.. verkligen! tio poäng av tio, wooho! aaaja, någon skulle komma hit idag. men tyckte inte vädret var fint, ska jag slååååå dig!? hah... aja, lev livet vafan.. så jag gick ut, karna stack sen och jag och selma gick ut till mitt jobb, tog en fika så kom ted också. hade ganska roligt, och sen stack vi därifrån. nu är jag hemma och ska äta för mamma har lagat mat, undra vad det kan vara för något? bara det inte är något jag inte äter, hihii... aja, you make me feel happy, you make me feel better.. but sometimes, i just want to walk away and never talk with you again.. hold my hand. hiih.. nu loggade karna in på msn, ska snacka liiiiiite.. aja, vet ni vad? ha det bra! kram. hörs någongång igen, hih. btw, jag ääääääälskar musik & har nog sagt det flera gånger innan, och jag vet att många där ute också gör det.. det får en att må så mycket bättre. musik är min pojkvän wtf =)


du gör mig glad, du kan få mig att gråta.. fuck.

ey, blir kanske malmö på fredag. vad säger man? hmm... aja, nu blev man lite populär på msn HAHA.. värst vad folk skriver, åå. herregud, skojar bara! ta det lugnt, tss..
jag är sär, jag vet =) . ha det bra sötnosar. puss

NY LÅT

shuuuuu habiiiiiibi. alles gut?

här sitter jag och lyssnar på min nya favorit, ny låt jag fastnat för. Green Day - 21 Guns. låten är sååå bra :) förr lyssnade jag nästan alltid på dom, bra musik osv osv.. men sen hörde man inget nytt från dom så jag slutade lyssna, höh... nu är dom tillbaka och denna låten dödar.. sjukt bra, texten handlar lite om hur jag också känner ibland.. hmm.. aja, jag älskar låten iallafall.. =) här är videon, njut!lite info om Tokio Hotel

lite sen information? jo jag vet. men bättre sent än aldrig, som jag alltid säger. hih..

20.07.2009

Tokio Hotel „HUMANOID"

Finally, it's official: the brand new album will be titled „HUMANOID"!
Show Comments | Post a comment

från Tom's blogg, på deras hemsida.
deras nya album heter HUMANOID, ändå coolt. :) vad tycker ni?

sen fick jag också med mig några bilder som han lagt upp på sin blogg, typ överfina eller vad?! :o


hitta ingen bild på gustav, tyvärr! är dom inte fiiiina? blir så glad av att se dom på bilder.. mh =)
btw, när vi ändå pratar om gustav. ni har väl hört vad som hänt honom? någon hade slagit honom med glas i huvudet.. aww.. vem är så dum och gör något sånt? seriöst, vad fan har han gjort egentligen? tycker verkligen synd om honom. hoppas de som gjorde vad dom gjorde får ett straff de förtjänar!


seriöst, kolla bara! :'( gustav <3

hej

FORTSÄTT FORTSÄTT! =)

goddag kääära läsare.
hih, har precis blivit klar med diskningen, ska bara dammsuga och sen är jag klar.. har städat lite här hemma.. fast mitt rum måste jag också städa, men det är så mycket. så man orkar inte, bara man tittar på det får man ångest... men det måste göras, måste få det gjort någongång iallafall... aja, jag hoppas allt är bra med er.. här är det helt okej. lite glad också, wow! haha. nej men =) jag vet inte varför, men det känns som om det är torsdag idag.. fast det är nog bara för jag vill att det ska vara torsdag, varför? jooo.. min ängel kommer hit och vi ska spendera hela dagen tillsammans och sen ska hon övernatta här =) sen på fredag ska vi också spendera dagen tillsammans & kvällen, och sen lördag ska jag också spendera dagen med henne hemma hos henne, efter jobb såklart! sen får jag vänta några dagar tills jag är ledig från jobb igen. haha =) värsta kär! neeedåå.. jag trivs bara såååå bra med henne, vi är bäst tillsammans! Love you karna <3.

ah, vet ni vad? nu ska jag göra annat. puss!


bilderjag säger inte hejdå än. HAHA, eller jag ska säga hejdå nu. men först hittade jag några bilder, från en dag då jag och karna skulle till magasinet. glömmer aldrig den dagen, never! haha.. så sjukt att jag har kvar bilderna.. aja, här är dom iaf.. HAHA....... har jag förändrats något? mm.. de kan man undra.. . 

nu säger jag godnatt!

keso

evo mene sjedim, jedem keso i hjleb i pijem fantu.. HAHA, skitgott.. nej men tänkte bara säga hejdå, eller godnatt.. även fast jag inte ska lägga mig än. väntar på paradise hotell eller vad det nu heter, hhöh.. sen ska jag sova. ska först äta upp & såå.. btw, förra inlägget som är borttaget, som någon kanske såg? skit i det. det var en som skojade bara, fick reda på det sen. mh, kul. not! aja, nu ska jag äta. och ta ut mina linser, och ta glasögonen iställeeet =) hopaps på en lika bra dag imorgon, som denna! om inte bättre, godnatt! puss


jag menar allvar, OHNO!?:O

jag hoppas inte att ni där ute
tror att jag menar allvar med
sminkbilderna. att vi sminkar
oss sådär.. det är photoshop,
fast det finns ju vissa som
fattar! men kul var det. ohno!
haha, aja.

puss på er!

NAGELLACK - ÄNTLIGEN!

tjeeeeena!
nu när jag ska vara ledig i tre dagar, whooohoh! så kan jag äntligen ha nagellack! så jag satte mig och började måla mina naglar.. först var ju frågan, såklart.... ja, bilderna förklarar allt..


nagellacksborttagningsmedel ska det stå, sorry! (A)


för er som säkert kommer tålka det fel, jag är den som är härmisen...


tack & hej!

MAKEUP!

Men tjeeeeena!
tänkte visa lite makeup bilder.. tror nog ni kommer älska vårt smink! brukar dock inte sminka mig så offentligt, men bilderna är från ett bröllop, det senaste bröllopet vi var på. but i love it, är det inte fint? jag ångrar dock att jag inte tog grön ögonskugga istället! buuhuuuu.. men vi testade lite olika, visst blev det fint?! hope you will like it!här var vi nöjda med lite spökaktigfärg.. fint ändå!

har alltid älskat att ha rött läppstift, men inte offentligt som sagt.. men visst är det snyggt!
äkta ögonfransar & allt.. love it!

här testade jag lite annorlunda stil. både rosa & blå ögonskugga. och ett par linser som stärker ögonen så snyggt. här struntade jag i rött läppstift. snyft/:

här, denna bilden älskar jag. kolla bara våra snygga ögon! fast jag ångrar som sagt att jag inte tog samma gröna ögonskugga som syrran gjorde.. hmm.... men snyggt ändå! kolla bara våra snygga ögonfransar, BTW ÄKTA!


hih, snyggt!


Desirée & Paulina

hello sötnosar. hoppas allt är bra med er, själv är det helt okej här. har nästan precis kommit hem från jobb, jobbade två timmar extra istället för denise. när jag sen skulle mot min cykel så träffade jag på två snyggingar. johanna & josse, satt lite och pratade och klaga osv osv. ;) haha, sen fick jag cykla hem. nu är jag här och är sisådär hungrig. ska ta och äta, hörde att mamma lagat en pizza till mig, ssåå snäll! :) sen efter det får vi se vad som händer!

aja, nu tänkte jag bara dra upp en sak. ni som tycker om att besöka Desirée & Paulinas bloggar, förvänta er inget annat än bråk & vänskap sen igen. dom bråkar ofta & sen blir dom vänner igen. vilket är bra, men det som inte är bra är att dom säger & skriver dumma saker om varandra i sina bloggar, vilket bara gör så dom får fler besökare, smarta tjejer! för vem vill inte läsa en blogg där man bråkar & skriver saker som dom gör & avslöjar saker om varandra.. osv osv.. . jag själv läser eller besöker deras bloggar. desireés blogg läser jag, men paulinas besöker jag bara, detvillsäga kollar på bilder när hon lagt upp några. varför jag gör det? jag vet inte riktigt varför jag tycker det, men jag tycker att desirées blogg är mer intressantare, även fast hon leker övermycket. men ändå. själv tycker jag paulina är översööt och verkar snällare än desirée men det är jag inte ensam om att tycka! iallafall. det jag ville säga är då att ni som läser deras bloggar, tro inte att dom kommer vara ovänner förevigt, det tror inte jag iallafall. dom skrev i något inlägg för någon dag sedan om att dom träffats igen. så det kommer bara fortsätta så, dom blir vänner.. bråkar och skriver saker om varandra i deras bloggar. blir ovänner... blir vänner och så fortsätter hela historien igen..

men ska jag vara ärlig, tycker jag det är väldigt synd om dom, att bloggen påverkat deras vänskap. himla synd! men så är livet, vänskapen var nog inte stark nog..

nu ska jag äta pizza. kram på er,


godnatt

haaiij.
snart är denna dagen slut och imorgon kommer en ny. då den börjar med jobb och sen kommer kanske karna. vi får se, men jag hoppas hon kommer snabbt så vi får träffas lite. längesen känns det som, haha. ohnej.. känns nog så bara för att jag har så mycket att visa och berätta, men men.. iallafall, så jobbar jag imorgon till två egentligen, men en ville byta med mig så jag jobbar till fyra istället. vi får se hur det blir imorgon, jag tackar ja iallafall! men det blir nog så, jaaa.. sen om karna inte kommer får vi se vad jag gör, har inte lust att göra något speciellt.. men vi ser med dagen ju.. . nu sitter jag och ser prison break, har gjort det ända sen det började. älskar det så jääävla mycket och tror nog många andra också gör det. förra avsnittet missade jag eftersom att jag jobbade till tio men kom hem elva, för vi inte var klara.. så jag missade den helt och i tisdags missade jag hela paris hiltons new bff, som jag förmodligen inte kommer göra imorgon. love it tooo.. . aja, snart slutar prison break och då ska jag lägga mig.. jobb väntar imorgon, btw.. vet ni vad? min karna fyller år på lördag <3 & sen har vi från jobbet grillfest på söndag, loveit! nu säger jag godnatt. kram!

i'm a monster (8)

hello. har precis kommit hem från jobb, sådär trött men det ska inte hindra mig från att göra lite skoj.. anyway, vädret är klydd! först regnar det och sen riktigt varmt och solen skiner.. hm? jaj, nu ska jag äta och efter det ska jag duscha. seeen ser vi vad som händer. tyra banks show börjar nu när som helst och det ska jag också se, loveit.

jag älskar låten
Kanye West - Amazing


Gamla bilder, men ändå.


slikice

eto vam
ima jos na facebook.
küssen.

skumt

Måndag den 20 Juli 2009

Det är gynnsamt att knyta nya kontakter och också göra upp planer för en resa du funderat på ett tag. Du har mycket att göra. Men det har du ingenting emot, för då trivs du som bäst. En familjeangelägenhet berör dig på ett positivt sätt.

haha, gick nyss in på dagens horoskop, en sida jag tror på, är oftast sant för min del. och se vad jag hitta? :s för morgondagen då, men precis skrev jag och karna om detta... om att åka till tyskland. skumt! aja, sånt är livet.

har jobbat idag, och jag är så trött och arg på det. orkar inte längre, aja... .

nu ska jag äta något mumsigt. puss.

i'm happy now


it's to latehejsan sötnosar.
hoppas allt är bra med er, själv är man på topphumör även om jag var så himla sur imorse, orkade inte gå upp och fixa inför jobb.. men jag lyckades ta mig dit iallafall. även om det ösregnade, och då menar jag verkligen ösregn. men jag kom dit iallafall. allt gick riktigt snabbt, mycket kunder, vilket jag inte trodde eftersom att vädret var såå sjukt dåligt. men men, man kan alltid tro fel. som sagt, allt gick snabbt för man hade riktigt mycket att göra. men det gick bra iallafall, slutade klockan sex och sen blev det hem. annars brukar jag alltid vara deppig och trött efter jobb men nej, idag är det fanimej tvärtom. idag är jag superglad! :) aiiight, så ska det vara varje dag. och den som gör mina dagar ännu bättre är karnaaaii. me love ya!(:


det är offattbart, hahahahha. ohnej, vilket ord? jaja.. helt konstigt nu när jag har så tunnt hår. så tjockt som det var innan, och nu ja... känns superskönt iallafall. men jag blev lite chockad över att det var så tunnt när jag fixade två flätor. seriöst, så små & smala flätor.. jajaaa :O innan när jag skulle göra flätor, i hela håret, så blev en sån fläta som jag får nu, om jag gjorde minst tio sånna flätor.. jaja, konstigt. aja sånt är livet.. haha, asså förlåt för detta konstiga inlägget, finns säkert fullt av saker ni inte förstår nu och ja, hahahaha. asså, jag är bara så glad just nu så jag kan inte hjälpa allt jag skriver just nu.. (AAAA). kan inte hjälpa det, det är inte så ofta jag är glad, den senaste tiden. så måste ta vara på tiden när jag väl är det. hih, & bra musik hjälper alltid lite extra.. har lust att fäääääääista. let me dance to you baby, just loook and enjoy.it's little to late for you to come back now..
you're just a boy, you don't understand.


slut på det roliga

mhh, back to work........

vill festa

Heello. nu är jag äntligen hemma från jobb.. och jag är sååå glad att jag vill festa! vill bara festa loss, är ju ledig nu i två dagar. soooooooftaAaaa . hahahha (: och direkt ska jag träffa min kaaarna, imorgon & på fredag. snacka om att jag ska ha kul! sen blir det jobb igeeen.. puh.. . aja, nu orkar jag inte skriva mer. hörs!

i'm like a lion


Utkast: eeeeeeelo. gooosh ...

eeeeeeelo.
gooosh så skönt det ska bli, ska vara ledig på torsdag & fredag, men idag ska jag jobba, som vanligt samma tid. fyra till tio (elva-tolv) får se hur många kunder vi har och hur snabba vi är (A) haha. i måndags & igår kom jag hem över elva, bra va? puh, nej.. har varit såå trött.. och jag kan bara säga måndag & tisdag har nästan varit ett helvete för mig (då pratar vi inte om jobb). & speciellt inatt och imorse, inte klokt.. och jag vet inte vad jag ska göra..

aja, anyway. klockan är snart två och snart är det dags att byta om & så inför jobb. idag stänger jag och min älskade josse. wihooooooo! :) sen är man leeedig på torsdag & fredag. då ska vi nog in till malmö, inte säkert på torsdag. men fredag, jajamääänsan! och då får vi se vad vi hittar på för kul, ja. we goo mään.

hih, nu är jag hungrig, nu ska jag ta och äta något.. vi hörs efter jobb, eller imorgon. förlåt för dålig uppdatering nu de senaste dagarna. men jag kan inte hjälpa det.. måste jobba, antingen blir det ett inlägg innan jobb och ett efter, eller så får ett räcka om dagen.. nu när jag jobbar fyra till tio, blir ju oftast senare också.. men ah.. jag försöker så gott jag kan. kan inte vara överallt samtidigt, /: hih. btw, har ni inte märkt att i nästan varje inlägg står det att jag är hungrig och att jag ska äta.. skumt... 8-) HAHAAA... aja, puss på er. & så hoppas vi på en bättre dag idag.


/ vasa Gara. hahahhahaha,

här får ni några bilder sen sööööndags. <3

här väntar viii på våra 30 potatisar, hiiiih.
kolla in våra ögon, först är dom liiite röda.. men seeen... .sen koommer djävulen fram! haha, ohnej, så torr människa.. :plove you <3

söndag - en av de bäst....
söndag - en av de bästa dagarna i mitt liv. take me back, & låt det vara lite till.

!

fan ta dig,

1½.    :'(

bilder

jag får inte nog av låten, te amo - rihanna.. okej, jag tycker inte alls om rihanna men denna låten dööödar.. hah, love it. anyway. godmorgon eller vad man säger? haha, vakna precis och är såklart trött.. men någon gång måste man gå upp annars blir det bara så jobbigt när man inte hunnit göra något när klockan blir fyra, då det är jobb.. hmh.. nej nu ska jag visa er bilder!


bara för att! ;'(


före

efter

som sagt, i love it.

jag tänker.....

hejsan. sorry för dålig uppdatering, men jag kom precis hem från jobb.. och jag kan säga att jag är så som död just nu.. orkar inte göra någonting, vill bara lägga mig i sängen och sova, men först tänkte jag höra av mig till er lite :) nej jag orkar inte skriva heller, har iallafall hört av mig. bild på håret kommer imorgon, btw, jag blev skitnöjd!

jag tänker på dig
men det betyder inte
att jag älskar dig

JAG HAR ALLTID TUR

hejhej.
nu är jag mätt & glad brukar man säga, men jag är bara mätt.... . vad har hänt idag då? jo, jag har umgåts med selma & karna. har varit en helt okej dag.. nu är dagen slut och imorgon blir det att soooova ut, sen fixa sig och dra till klippning, woho. spännande spännande, inte jag själv vet riktigt hur det blir.. men vi ser, jag vet hur jag vill ha det men vi ser... om jag inte ändrar mig i sista sekunden. sen ska jag antingen hem direkt eller blir det stan och jobb direkt efter.

när vi kom hem idag, blev det att stoppa in botatisar i ugnen, jag tog runt 15 stycken och dom andra tog vars två, eller fyra.. men karna fick äta lite fler sen hahhaha. så när vi höll på att ta ut potatisarna ur ugnen så tog jag in min hand efter en potatis och brände mig, riktigt! nu har jag ett märke som syyyyns och som döööödar av smärta. jag har sån tur jag.

jag har alltid tur i ALLT.
jag hoppas att ni nu fattar vad jag menar & att ni inte tror att jag menar det också....
 
bilder kommer imorgon eller någon annan dag, då jag fått dom av karna. (Y)

mitt hår NU.

come back, i'm still here!

hello. här sitter jag och lyssnar på musik när jag egentligen ska in och duscha och fixa mig, sen kommer karna. eller ja, hon kommer nu när som helst.. fick precis ett sms av henne så hon är nog på väg.. whups, jag är inte ens klar, har inte ens börjat med att göra mig iordning.. hih, ja läste smset precis och vad var det jag sa? hon kommer nuuu.. huh! jag ska bara duscha snabbt så kommer jag igen, hade tänkt lägga in bild på "föree" idag, och imorgon kommer då "efter", fast det får bli efter jobb, jag ska klippa mig klockan två & jobbar klockan fyra, fast jag kanske hinner hem innan? vet inte, om jag inte gör annat och går direkt till jobb sen. men om jag går hem direkt efter så lovar jag att ta kort och lägga in bild direkt.. sen slutar jag klockan tio, på jobb. så isåfall blir det då eller dagen efter.. men vi ser! :) nu ska jag duscha, kommer om någon minut..
så nu är amela klar!: ) snabb jag är va? haha.. hon har inte kommit än, men är då påväg. iallafall. nu ska jag bara föna håret och kanske platta det, om jag har tid.. jag tycker inte om att platta håret, har det ofta utsläppt, helt naturligt.. men jag hatar det för det är så stort och tjockt... därför blir det klippning imorgon, oooooo:)


för några dagar sedan, då man var påväg mot malmö.. hmm,
haha, ja såhär såg jag ut för exakt några minuter sedan.. nyvaken och trött,
men det var inte därför jag tog bilderna, utan för mitt hår.. så ser det ut nu,
imorgon ser det ut på ett annat sätt. haha, nu har karna kommit. så nu går jag.
nu ska jag gå, puss.

what about that..

what about fcking yesterday?!
what about everything?

what about me?
what about us?

hemma från jobb

hejsan sötnosar. har precis kommit hem. var och jobba från tio till sex, sen gick jag ut lite med några vänner. nu är jag hemma och är såå trött. och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering! vet ni vad som hände igår? jo.. först så jobbade jag och sen hem för att bara fixa mig snabbt, eller byta om som sagt. sen åkte vi in till malmö för att säga hejdå till min storasyster som åkt till bosnien, hon är framme om ungefär en timme, alltså på plats! hon är i bosnien nu, men om typ en timme är hon där hon ska. det har gått bra under vägen och allt, som tur är! :) iallafall, då vi kom till bussen, som hon skulle ta. fick jag mig några tårar, saknar henne redan. visste att jag skulle gråta, men så mycket visste jag inte.. :/ iallafall, sen kom karna och vi var med henne. vi träffa många "nya vänner". hahahah, herregud. sen blev det bio för oss. såg drag me to hell. sååå läskig, jag fattar inte att jag ens gjorde det.. jag som är så rädd för skräckfilmer, men men vad gör man inte för vänner? som sagt, jag och min lillasyster kunde inte stå ut en sekund till så vi gick ut, skiträdd var jag.. och när vi går ut skrattar folk åt oss som sitter och ser filmen, ja men vad då? haha.. tål man inte så gör man ju inte det.. mina fötter åkte upp av reflex så rädd som jag var. varje gång ljudet blev högre åååå :p haa, och plus att vi satt längst fram... jaja, när vi gick ut satt karna ensam kvar och tittade, synd haha.. fattar inte att hon ens vågade.. menmen.. :) sen halv tolv skulle vi till bilen och träffade nya vänner där också hahhaa.. ohnej.. anyway, när vi var här så fick vi ideén att karna skulle övernatta här och det gjorde hon.. jag sov på golvet, buuuuuuuuuuut tänkte inte för mig innan, jag som är så rädd för skräckfilmer och som jag tittade på just innan vi kom hem, så skulle jag ligga på golvet.. dom två somnade snabbt, ja här låg jag döörädd som en liten mus och inte visste vad jag skulle göra.. ville dö! seriöst, så rädd som jag var. jag satte igång tv'n och sen var de inget kul där.. var uppe skitlänge och sen somna jag, fattar inte hur? aha..

ja som sagt, idag börja jag tio, när jag kom till jobb skrev jag in i boken att jag kom klockan 9.. ja, man märkte ju att jag inte sovit något inatt! hahahha, ohnej.. men såklart så ändrade jag det till tio. övertrött har jag varit och är det fortfarande, såklart. så nu ska jag ta och äta och sen ser vi, kanske lägger mig i sängen och vilar en stund, det behövs! imorgon är jag också ledig, så det är suuuperskönt! loveit.

btw, på måndag ska jag klippa mig! :) ska ta en bild på för & efter.. åå visa er såklart :) hiih, ska klippa mig kort kort kort.. <3 ;)

nu ska jag svara & godkänna alla kommentarer :) puss på er. fortsätt läsa & kommentera :)

mot malmöstad

hello. förlåt för dålig uppdatering men har jobbat idag och direkt efter gick jag mot D.E.M där jag köpte presentkort till mamma som fyller år imorgon. hon ska nämnligen få massage! :) snäll jag är va ;) iallafall. nu ska jag byta om och sen ska vi till malmö, ska lämna av syster som åker idag.. :/ aja.. vi hörs när jag kommer hem, eller något. kram. (:

goodnight

nu orkar jag inte sitta här längre.
ska in till mitt rum och se om det
finns något kul på tv. ni får ha det
så bra, sköt om er. så hörs vi igen
imorgon. godnatt & kram.

svaret på förrförra inlägget

jag gick aldrig ut! jag stannade inne, tog ett varmt bad och sen har jag bara checkaaat tv.. inget annat.. nu ska jag fortsätta lyssna på musik & chiiiiiilla.

what about us?

snabbmeddelande

heeejsan. jag måste bara tacka er därute :) det är mycket roligare att logga in på bloggen nu, nu när det finns kommentarer varje gång man loggar in. så har det varit nu de två senaste dagarna och jag älskar det. snälla, fortsätt så! :) och såklart så svarar jag tillbaka till varje kommentar. men såklart skriver jag för jag verkligen älskar att skriva, både på datorn och för hand. det är som en dagbok för mig, men ändå skriver jag inte in allt. nej nu ska jag göra annat. vi hörs senare eller imorgon. vi ser! :) kram, ta hand om er.

sitter & tittar

hello.
här sitter jag och tittar på, när storasyster håller på att packa. hon åker imorgon, snyft. vill också åka! men kan inte :/ åhåå. aja, ska bli kul sen när hon kommer hem med saker, om hon nu kommer hem med saker till oss. haha, annars är det inte snällt, nej. haha, men men. idag har jag inte gjort så mycket, förutom att ha jobbat och sen har jag bara varit hemma. jag måste bara skriva att min mamma är bäst på att laga mat, speciellt mina soppor! :) jag vill ha mer, haha.. aja, idag har det varit fint väder och helt plötsligt började det ösregna, nu är det helt okej igen.. skumt.. . funderar på att gå ut, men orkar egentligen inte, jobb imorgon igen och det gör så jag inte orkar göra något annat om dagarna förutom att ligga i sängen och inte göra något alls. that's not good.. . aja nu ska jag se om det finns soppa kvar och sen ska jag kanske ut, eller inte. vi ser! :)
 


back from work


heeejsan. amela är hemma från jobbet, har haft jättemycket idag. riktigt stressig dag, snyft... är riktigt trött och hungrig, men mest av allt är jag sugen på någon god kaka, inte dammsugare som på bilden det var bara något jag hittade snabbt. hih, när vi ändå pratar om dammsugare, tycker ni om dammsugarekakor? själv känner jag  många som älskar dom, jag själv har aldrig smakat på en dammsugare och vill inte heller göra det.. tror inte dom är goda och som vanligt, ska jag aldrig smaka/äta något som alla andra tycker om. hih.. nu ska jag leta efter något här hemma, som jag kan äta. mums, ha det bra.. kramis..

GODNATT

sista inlägget för idag, tänkte bara säga godnatt!
ha det fint, och sov så gott. godnatt!

btw, svarar & godkänner kommentarerna imorgon istället. kram.

en till bild

bara tvungen att lägga upp denna bild :)
på mig & karna.. från en fredag, hon tycker
vi liknar på den så, varför inte? haha..
liknar viii? :o aja, frieeeeeeeend <3

BILDER<3


jag är duktig! (klapp klapp klapp).. :D

faaaaaaarlig karuseelll.. mamamiiijaaaaaaa.

bjuder på tre bilder från söndags, <3

knäsvag

ja, det är sant. jag blir knäsvag av att höra min låt! michael jackson - earth song tycker inte ni också om den? jag blir galen, hihiii. tror  ni mig inte, ska ni fråga min syster. innan idag "dansade" jag till den och då sa hon att jag ser ut som en psykad människa, haha!!! nej men tycker jag om en låt så mycket så aah, känslorna tar över kroppen och inte bryr jag mig hur jag ser ut, hahaha, psykad? hmmm ;) ajajaja. har precis ätit och har ganska ont i magen, mår inte så bra helt plötsligt.. aja, jobb imorgon också så vi hoppas på fint väder - jobbar till två & direkt efter ska jag isåfall till stranden - bestämt själv! :) hahha, jag är inte klok.. jaja, så är det , så är det.

what about yesterday?
what about us?

svar till kommentar

Jeaanette om vad händer idag?:
sv: tackar :)
vad hittade du på av dessa saker ? :)

såliteså, minns inte till vad? :) haha..
'vad jag hittade på? jo, jag var hemma en stund sen kom karna hit, hälsade på lite. sen åkte hon hem och jag och selma gick ut för att fika på mitt jobb med andra :) så det blev till stan & fika :)


vad händer idag?

godmorgon, eller ska jag skriva goddag? jag vaknade precis så det får bli godmorgon (A).

det visade sig iallafall att vissa inte visste om toms blogg, bra att jag skrev om det iallafall! :) haha, bra amela, bra!
hoppas allt är bra med er där ute, här är det hur bra som helst, bara magen som behöver frukost så kommer det vara superbra.. jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på med idag, och jag tror nog att jag ska ut och fika någonstans. kanske gå in till stan och kika lite där, och när jag väl är där får jag väl titta på present till mamma, som fyller år nu på lördag! :) <3 ja, men vi ser vad som händer. nu ska jag byta om och sen ska jag äta, & duscha. så vi hörs, puss.
ha en bra dag,

TOM's blogg

sena nyheter, sorry.. men bättre sent än aldrig (Y)

ni har väl inte glömt kika in på tom kaulitz blogg, som finns på deras hemsida? nä, tänkte väl det. fortsätt besöka & läsa. hih, ni hittar bloggen: www.tokiohotel.com. det var bara det jag ville säga, innan jag säger godnatt. ha det så bra. godnatt & sovgott. kram!


Michael Jackson

okej, nu tänker jag inte hålla detta inne längre, eller vissa vet ju redan om det. men ändå :) tycker inte ni också att Michael Jackson är/var snygg? jag vet att han har opererats osv osv och att vissa eller många tyckte att han såg läskig ut.. jag tycker att han är/var snygg. riktigt snygg, men jag tycker som sagt om annorlunda saker.. nnej men seriöst, titta själva! ja, tyck vad ni vill. men det är vad jag alltid tyckt, kommer alltid tycka.. nu ska jag inte prata om michael jackson längre, nu är han död.. det är nu alla pratar om honom, tycker det är synd. samma gäller mig, jag har alltid tyckt om hans musik, men allt har blivit starkare nu när man fått reda på att han inte lever längre.. men nu ska jag inte prata/skriva om honom mer.. nu ska jag bara lyssna på hans musik på MTV och njuta... R.I.P Michael Jackson.

nu kommer man in the mirror.. <3
<3


Michael Jackson - earth song

Godkväll!

ska snart lägga mig, är sisådär trött.. hmm.. har tittat på en jättebra film, blev helt kär i den.. grät lite då och då.. en riktig romantikfilm.. åh, blev så kär i killen i filmen.. det är så alla killar ska vara! åh. Flirting with forty. riktigt bra film, den rekomenderar jag att se! :) överbra.. haha, kan inte sluta skriva att den är bra, en av de bästa filmerna jag sett. det var precis det jag ville titta på. hade inget att göra och ville titta på en romantisk film, ja och så visas det en på tv.. kanon! nu tittar jag på so you think you can dance, jag gillar inte det så speciellt mycket.. så det får bli MTV för mig, ååå såklart visas min älskade låt på mtv, från michel jackson.. den är sååååå bra, jag dör! en av favoriterna!

jag har inte fattat det än, jag vet om det men jag har inte förstått det än.. det tar sin tid, ge mig lite tid, så kommer jag förstå.. ge mig bara lite tid.. . it's hard, jag kan inte hjälpa det, har inte tyckt om någon så som jag tycker om dig.. this is real... .  fckit.


Prenumeraaaaa..

hellohello.

nu är jag hemma igen, eller jag har ju varit hemma ungefär heeela dagen. fast nu lite innan sex stack jag & mirela för att hämta hennes skor som hon beställt. dom svarta var översnygga, dom andra tycker jag inte alls om. haha, men men.. sen åkte vi till city gross, prata lite med hennes kompis mirela, sen hem igen. nu gör jag inte så mycket, förutom att jag håller på att dampa på denna datorn, selmas då. söölar riktigt mycket och hackar som fan. ja, min stängdes av igen, efter ungefär en timme. så där var jag ju glad i onödan.. men men!

aja, ha det bra.. btw, glöm inte prenumera på min blogg! :)

i want it that way

haha, här skriver jag förfullt. sorry om det är jobbigt att läsa, men jag är bara så glad att den fungerar. men man ska aldrig vara för glad, för då blir det inte som man tänkt sig! :) och jag vet att jag skrivit lite mycket i vissa andra inlägg också. men det är bara för att jag älskar att skriva, that's it..


tell me why... .
backstreet boys '
haha, här har jag gått och blivit kär i dom igen.. sitter och lyssnar på deras låtar, (::
kram!

den 2;ra datorn fungerar!

Hejsan. hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej. lite ont i magen men det är bara för att jag är hungrig, som vanligt (: ja, vad ska man göra idag? fint väder ute, så jag vill jättegärna till stranden, men vi ser ju. det är sååå skönt nu när man inte jobbar, har varit ledig i tre dagar nu, + imorgon, sen blir det jobb igen. snyft. jag har hört att det kommer vara fint väder på lördag, just som jag alltid säger : alltid fint väder dåå jag jobbar, alltid fult väder då jag inte jobbar! och nu på lördag, om det blir fint väder, synd om mig dååå. för jag börjar tio till sex, jag hinner inte gå innan jobb för att soola lite, och hinner inte heller efter jobb. men men! kommer väl andra dagar med fint väder.. just idag är det ganska fint väder så ska höra med någon om någon vill hänga med till stranden.

ja, igår kom ju karna hit. det berättade jag ju, hih.. vi åt tårta och det första karna frågade var, varför vi firade. hahahaha, asså.. jaj, lite kul va det.. vi muslimer, vi köper tårtor och sånt bara sådär. inte bara när någon fyller år eller om man ska fira något.. haha :) så vi åt lite tårta och sen skulle vi se film men blev avbrutna, snyft. så vi spelade kort på balkongen och skratta som f'n. men innan det åkte vi till city gross och där köpte jag chips. mums, och seeenare gick vi ut igen, gick någon runda bara.. skönt! jahap, ska vi se vad som händer idag då.

btw, jag har kämpat som f'''n med att fixa min dator för att få tag i bilderna från bosnien från 08. för det är där jag har bilderna, jag fick igång datorn, lyckades ta två bilder, lägga in dom på bilddagboken.se och sen stängdes den av. men tur var fick jag upp den jag ville ha som mest. fast när jag tittade på bilderna snabbt, fanns det flera jag ville ha.. saknar stället så mycket.. seriöst, jag vet inte vad jag ska göra... . . ;s & plus att min storasyster åker dit nu på fredag. aja, hon får ju ha så kul och hoppas hon kommer hem med fiiina tokio hotel saker till mig, om inte annat också (A) hahaa.. men iallafall, så stängdes datan av och det är ingen idé att försöka starta den igen för stängs den av en gång så kommer den sättas på och stängas av direkt efter, så håller den på så tills man stänger av den. så har vi haft en dator som jag använde innan, som också stängdes av på samma sätt.. men det har gått flera månader, nu efter att vi bara låtit den stå i vårt rum. så jag tog chansen och försökte se om den fungerade nu, whups. här sitter jag och är inloggad på den datorn just nu. har varit det i en halvtimme nu kanske. så länge brukar det inte gå, haha.. så jag tror hela tiden att den kommer stängas av närsom helst.. därför får jag snabba mig med att skriva.. hoppas bara den inte stängs av för jag har verkligen saknat en data.. :( haha..


här är bilden jag ville ha som mest.. miss it, det var typ en av de första dagarna i sapna, gick direkt till "stan" för att kolla runt och satte oss på ett fik. haha, ohnej.. & detta blev mitt ragg.. ;p haa, ohnej. miss it.. btw, tröjan jag har på mig. den är spårlöst försvunnen! jag får damp, jag vet inte var den kan vara, den kan inte vara i bosnien nej! för nej, jag älskar den tröjan. den är då röd och inte orange som den ser ut att vara på bilden. jag fattar inte, den är borta och istället har jag en exakt samma fast i rosa.. varfan fick jag en rosa ifrån? ph.. :/


här är den andra bilden jag fick med, hann inte titta vilken det blev förens jag klickade in den på bilddagboken. men jag ska inte klaga, jag vill bara ha bilder, minnen! :/

Backstreet Boys

just ja! för någon dag sen stod man och pratade om backstreet boys, hah! slå det du (Y). nej men jag och annika började prata om vilka sångare vi tycket om när vi var mindre. båda tyckte om backstreet boys, haha, sååklart! men vi kom aldrig fram till vem vi tyckte om mest av killarna, kan bero på att vi inte minns deras namn, haha.. men jag sa Brian men var ändå osäker på om det ens var han. så nu har jag sökt upp de och ja. brian var/är min favorit från backstreet boys.. snyggaste av dom alla och så otroligt grym röst!
här är dom, gammal bild sååååklart. man känner knappt igen vissa, men det var så klart flera år sen.. men men, brian är då i brun skinnjacka.. snygg?;)

mums, han var nog de flestas favorit dåååå.. soo handsome!

Final Day - Tokio HotelAnd now we're here again
Up on your roof so high
The whole world can just go to hell
For all I care tonight
I can feel the end is near
It all has come as we had feared

And if our final day has come
Let's pretend to carry on
And if the end has now begun
Live on
Live on

I just can't believe the day has come
When all the clocks stand still
The horizon seems to disappear
And all our dreams are unfullfilled
I can feel the end is near
It all has come as we had feared

And if our final day has come
Let's pretend to carry on
And if the end has now begun
Live on
Live on

This is our final day
This is our final day
This is the final thunder
Up on your roof so high
Let's stay and wait for the morning
Even if it's not in sight

Has our ending just begun?
Don't care, pretend to carry on

And if our final day has come
Let's pretend to carry on
And if the end has now begun
Live on
Live on

And if our final day has come
Let's pretend to carry on
And if we stay we'll always
Live on
Live on

This is the final thunder
Up on your roof so high
Let's stay and wait for the morning
Live on
Live on
This is our final day
låten är så fruktansvärt bra.. just looove it.. ville bara dela med mig av min kärlek till denna låten (A). tog bara en bland massa videos, så aa fick bli denna. som någon annan gjort? ;p

Kissies.se

okej, here we go.. alla vet väl vem kissie äär? ni som inte vet.. så är hon en människa, som alla andra. som bloggar, likasom kenza och stinalee. kissie, stinalee & kenzas bloggar, de är dom tre jag läser mest.. dom jag gillar bäst.. iallafall, det var inte det jag ville skriva om.. utan nu kommer vi till det att kissie, jag diggar henne.. det gör jag, hon skriver saker som folk tror så mycket på, hon "gör" sig snygg, säger att hon är snygg och såå, överdriver ganska mycket.. som folk tror på, som folk tror att hon menar allvar.. vilket bara är kul! men, det jag inte tycker om är att hon skriver dåliga saker om unga mammor, emos med mera.. det som gjorde mig "arg" var inlägget om tre personer som hon tagit kort på, som hon förmodligen inte frågat om lov, heller. men, att hon lägger in bilderna på sin blogg, som hela världen kan läsa och se.. jag är inte emo själv, så jag vet inte hur det känns för dom när folk kommer och pratar skit om dom för dom ser ut som dom gör. men jag gillar dom, bara för att alla andra ska komma och vara avundsjuka för att dom inte vågar klä sig som dom själv vill utan klär sig precis som alla andra för dom är osäkra på sig själva, sen klagar dom på "emos". dom är lika mycket människor som alla andra, som ni, som mig.. dom gör sitt, vi gör vårt. inte ska vi behöva klaga på varandras klädstil osv osv.. innan tyckte jag inte så starkt om detta, men det var inte så att jag sa dumma saker om dom och annat.. jag är en sån människa, som tycker om saker som är annorlunda, som inte är precis som allt annat och alla andra.. men mina ögon har öppnats mer för "emos" efter tiden som jag lyssnat på tokio hotel. inte för att jag menar att dom är det, för det är dom inte. utan mest, för att bill sminkar sig, och är annorlunda, därför älskar jag att han gör som han gör, att han ser ut som han gör, han är snygg! han är snygg och behöver inte vara som alla andra killar för att behöva vara snygg, nej, han är den han vill vara, där med är han snygg som han är nu. och deras musik, rock.. har gjort att jag ser mer åt "emos". tycker mer om dom osv osv.. jag förstår inte hur mycket ett band kan göra så ens ögon öppnas till nya saker, me mera... men that's good! jag tycker bara detta är fel av att personer som är "kända" ska skriva dåliga saker om folk som inte är som en själv, speciellt inte när alla, när vem som helst kan läsa om det och se bilderna. som till och med är tagna i smyg förmodligen. för inte tror jag att man kommer fram och frågar "får jag ta kort på er bakifrån, och sen lägga in bilden på min blogg som hela världen kan läsa?". nej.. . som sagt, jag diggar kissie men detta var för mycket, man gör inte så.. tycker du inte om dom, håll det för dig själv. snälla du.. .

vissa, eller alla? tycker mer om att läsa inlägg när det finns bilder till. men detta får bli utan, för jag tar inte bilder utan att be om lov först.. men ni får vara nöjda med det som det är.. okej? kommer bilder i andra inlägg istället.. kram.

ny header + annatyes, that's true.. som ni sjäälva ser. hah, naaaj men jag hade tröttnat på att ha samma så länge. + att jag inte var så speciellt nöjd med den förra. folk har ändrat om sina bloggar nu, den senaste tiden så tänkte.. varför inte fixa om min också, när jag ändå inte är något speciellt nöjd med den? jag har ju också skrivit innan att jag skulle ändra den då min dator fungerade igen, men så länge kunde jag inte vänta. så nu när min syster ändå jobbar och jag inte jobbar, så fick jag sitta vid hennes dator.. så, äntligen fick jag chansen att ändra bloggen. det tar ju ändå inte någon minut, det tar någon timme, så det var bra att det var gjort iallafall.


jag och karna, gammal bild på oss på magasinet.. miss

och nu när jag suttit här och fixat med bloggen så har jag ju inte ätit. jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle äta för min mage bööölade, ja ni som kan bosniska förstod det iallafall. men jag har inte ätit så den håller på att dö nu, + att karna kommer snart, nu när som helst.. och då ska vi se film, har några här hemma som vi hyrt, vi får se vilken hon vill se, sen ser vi vad vi mer hittar på med. hih.. åh, btw.. nnu regnar det också, gillar vi det? nee.... men mysigt att sitta inne och se film när det är dåligt väder ute, så var det alltid i bosnien, var det dåligt väder, då pratar jag om åska, regn, blixt & allt sånt, då var det riktigt mysigt att sitta antingen på balkongen och spela kort (för det var såå varmt) eller inne och se film/spela kort.. åh, sakna! nej nu ska jag inte sitta och längta dit (vilket är om ett år) naa, nu ska jag gå och äta.. mamma kallar på mig, paprike i sås, mums.. puss..


om ungefär ett år ska jag stå här igen, och bara titta ut mot havet.. tänka, att jag snart träffar alla därborta igen...

om ungefär ett år ska jag få träffa dessa personerna igen, förutom hon som håller om mig, Sadina.. som ska gifta sig nu, i sommar... synd att man inte kan vara där. men sen saknar jag min lilla Samra, mest av alla.. den minsta av oss på bilden.. min sötnos!

om ungefär ett år ska jag få bada och sola här igen, i tuzla.. hååh, miss! btw, jag på bild.. den närmsta med handduk, hih..

haha, nu dampar dom på mig.. nu säger jag hejdå på riktigt! hörs snart igen, kanske.. pusspuss.

We ride we ride

hello. just nu ligger jag baraa och är riktigt trött. vet inte vad jag ska säga om vädret, först blir det lite mörkare och sen solljus, inget till stranden? naj. anyway, igår åkte man runt med karna och selma, träffade även en födelsedagsgris.. men innan det åkte vi in och handlade massor med smink, hahaha karna vi ääägde. "kostar"? auf, nej... neeeeext, ja vi fick som vi ville iallafall, förutom ditt läppglans :/ synd. haha, efter att vi slösat några hundringar på smink såg vi karuseller med mera, gick dit så såg vi folk i folketspark, vi satte oss och såg på några som rappade och några andra som spelade musik, älskar sån "indiansk" musik. sen fick vi åka en karusell, två gånger - gratis. vem tackar nej till sånt? hahaha, farlig karusell (ohno). men det var kul iallafall. sen åt vi på mc donalds och levde livet bara.. . var där hela dagen och sen vid tio åkte vi hem, om jag inte är ute och flyger nu.. fin dag, fin dag..

idag har jag inte gjort mycket alls, bara legat hemma och soooooftat, hah.. nej men noo job för mig idag och jag måste erkänna att det är suuuuuuuuuuper skönt! och mirela åker på fredag, mh. :( ija hocu! =( aja,

eh, odo sad da jedem, place mi stomak. hajde pa se cujemo, pusspuss.

mad mad mad

........ är arg just nu, eller ska jag säga en liten smula ledsen. hah, är ensam hemma. alla har åkt till svedala för att sola & bada. och vad gör jag? jo jag är hemma och väntar på att klockan ska bli lite innan fyra så att jag ska gå till jobbet.. hmm, funny funny. men såklart är man inte så tjurig när man får pengarna man jobbat för, när lönen kommer. naj det blir man inte. så amela jobbar på! jag ska inte säga något i detalj, men jag kan bara säga att igår & i förrgår höll jag på att dö! (inte bokstavligt talat). skulle stänga tio men det blev två timmar över igår.. stackars mig och aannika. stress stress, ja det jag skulle behöva just nu är massage. ikväll blir det samma tid, till tio men jag hoppas bara att vi hinner stänga tio för jag orkar verkligen inte längre.. får så ont i ryggen och blir helt trött. värt pengarna? mm, det är frågan det..  anywayyy,

sitter och tänker hur minela har det där i bosnien. hon åkte i lördags, åh. exakt en vecka sen, maaah.. fast jag hört att det regnar och att det är fult väder där borta så då blir man lite mindre ledsen för man inte kan åka :) men det är ju inte därför jag vill dit, jag vill dit för att träffa allihopa, alla som bor där, umgås och ha kul. ut på kvällarna, fiika, festa. allt möjligt! ååh.. men här är det ju superfint väder, sol varje dag nu och övervarmt. man kan inte sova så varmt det är på kvällarna, fast som tur är, är jag sååå trött när jag kommer hem från jobb så jag somnar direkt (Y). aja, ska ta och skriva till minela och se hur hon har det där borta. ah, nu ska jag fortsätta äta mig tjock, trööööstäta för att alla är ute och solar och badar medans jag väntar på jobb! /: inte lönt att göra något nu heller, när det bara är någon få timme kvar. buh, aaa mina toffifee hjälper mig iallafall. puss!


jag bär ditt hjärta runt min hals....


Jag är helt slut... .

hejsaaan.

längesen? japp & sorry för det. men ni vet att jag fortfarande inte har egen data som fungerar, men jag har ändå skrivit minst ett inlägg om dagen innan. orsaken till att jag inte skrivit nu är för det hänt lite mycket under dagarna. jag orkar inte skriva något om det nu eftersom att jag är såå slut, orkar ingenting, hih.. har jobbat hela dagen, från elva till sju.. medans alla andra varit på stranden och solat och badat, skönt! jag vill också! så imorgon innan jag ska jobba ska jag dit och stekaaa, börjar fyyyra imorgon och stänger med min älskling josse! :) love you <3. aja, vad ska jag göra nu då? jo, jag hade tänkt gå ut och ta en glass, eller en fika. får se vad jag känner för när jag väl gått ut. hih, ja och superfint väder har vi haft idag och har det forfarande, det gillar vi! har haft jättemycket att göra på jobb också, skönt när tiden går snabbt, när man har mycket att göra. men sen säger ryggen till att den inte orkar mer.. men men! har även fått nytt schema igen, kul! får vara ledig nååågra dagar, sköönt. (om ingen måste/kommer byta med mig med deras tid, förståss). men det är bara kul, mera pengar till mig. yaya, nu ska jag ut.. ta hand om er! kram.


RSS 2.0