JAG HAR ALLTID TUR

hejhej.
nu är jag mätt & glad brukar man säga, men jag är bara mätt.... . vad har hänt idag då? jo, jag har umgåts med selma & karna. har varit en helt okej dag.. nu är dagen slut och imorgon blir det att soooova ut, sen fixa sig och dra till klippning, woho. spännande spännande, inte jag själv vet riktigt hur det blir.. men vi ser, jag vet hur jag vill ha det men vi ser... om jag inte ändrar mig i sista sekunden. sen ska jag antingen hem direkt eller blir det stan och jobb direkt efter.

när vi kom hem idag, blev det att stoppa in botatisar i ugnen, jag tog runt 15 stycken och dom andra tog vars två, eller fyra.. men karna fick äta lite fler sen hahhaha. så när vi höll på att ta ut potatisarna ur ugnen så tog jag in min hand efter en potatis och brände mig, riktigt! nu har jag ett märke som syyyyns och som döööödar av smärta. jag har sån tur jag.

jag har alltid tur i ALLT.
jag hoppas att ni nu fattar vad jag menar & att ni inte tror att jag menar det också....
 
bilder kommer imorgon eller någon annan dag, då jag fått dom av karna. (Y)

Kommentarer
Postat av: FotobyDenise [O R D & F O T O]

Hej, tycker du att min blogg är bra? Rösta i så fall mig som veckans blogg här http://ctiinaa.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-rosta.html Jag skulle bli superduperGLAD och du får en länkning hos mig när tävligen är slut.



Jag tycker din blogg är riktigt bra och undrar därför vad du tycker om min.



Gå in och rösta och skriv sedan en kommentar!

TACK I FÖRHAND

KRAM

2009-07-13 @ 00:10:57
URL: http://fotobydenise.blogg.se/
Postat av: Denise

oj då ja det var inte bra! har inte bloggat på hela helgen! har haft fullt upp! :D Därav min sena kommentar :D hoppas du haft en bra helg! :D

2009-07-13 @ 12:46:24
URL: http://denisejaderberg.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!



Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!



Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!



Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)



Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!



Många kramar//Hanna

2009-07-13 @ 20:10:22
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0