jag är ju så smart!

Åh, så jävla smart. Jävla smarthuvud! Varför sitter jag och skriver att jag ska plugga, jag behöver plugga. Såklart går jag till stan med syster och shoppar istället. Ohlord, vad ska jag göra med mig själv. Nu orkar jag ju såklart inte! Jaja, får väl tvinga mig själv finns inget annat att göra - ARG GUBBE!

Btw, fick med mig ett par tights, ni vet sånna jag älskar? ;) Får inte nog av dom, även om jag har hur många som helst så fylls det med fler hela tiden, varje gång jag hittar några snygga! Finns ett par som jag vill ha, som är dödssnygga! Men storasyster har dom så, you get it. Vill inte ha likadana! /:

Nu - försöka plugga. (F)


Kladdkaka & plugg

Hej sötnosar! Sitter här och äter på min goa kladdkaka, tänkte att jag kunde plugga lite - lika bra! Vi har ett arbete som snart ska vara klart i engelskan, usch. Bara massa arbeten som ska göras & skickas in, när ett blir klart kommer ett annat.. Det tar aldrig slut! Men snart är det lov, skönt! & min födelsedag:) Hihi. Snart har alla 91;or blivit 18 förutom lilla jag.. Men 22 dagar till så är jag också det! :)

Iallafall, jag vaknade för några minuter sedan. Jag var såååå trött att jag somnade, jag skrev ju att jag skulle vila, blev lite mer än vila. Hihi, men jag behövde verkligen få vila ut eftersom att jag inte alls kunnat "sova ut" de senaste dagarna (ett bra tag nu) för att jag alltid måste vakna så tidigt, antingen för att sticka till skolan eller för att gå & jobba (under helger). Så jag får ingen helg då jag kan sova ut. Denna helgen är jag ledig från s&b, då hittar ni mig på badhuset på lördagen. Söndagen ska jag fan ta mig soooooooooova!


Åh, jag vet inte vad jag ska göra. Varför?


Ledig måndag

Åh, skönt att bara komma hem, sätta sig i vardagsrummet med en påse full med ostbågar, coca cola och titta på tv. SKÖNT! Annars brukar jag alltid få dra in till stan & ruttna där medans jag väntar på att klockan ska bli tre så att jag kan börja jobba. Slutar alltid halv ett och börjat tre, ja jag tycker det är onödigt att gå hem & sen gå tilbaka till stan igen. Halv ett - tills jag går hem är klockan kvart i ett, jag hinner äta & vila lite, sen får jag gå igen. Fast, nu när jag ändå skriver om det verkar det inte så jobbigt. Men jo! Det är det, orka gå hem & sen gå till stan igen någon liten stund efter. Hihi (A) LAT.. . Iallafall, nu sitter jag här (ledig idag från jobb - första gången på år?) hihi, och tittar på Gossip Girl - Love.

Jag känner att magen ropar efter mat men jag orkar inte resa mig så jag proppar i mig ostbågar istället. Haha, ue nej nu låter det som om jag är värsta feeta tjejen som inte orkar göra något alls. Äh, ta det som ni vill! =)

Nu ska jag fortsätta med att se på tv - lägger in någon bild från fredags också om det inte tar hundra år idag också. Puss

Får räcka änsåläääänge =)


Bilder från Mirelas fest<3

Ja, jag lever! Tar bara lite paus här, hih. Men nu tänker jag lägga upp någon bild från fredags, från Mirelas fest!:) OBS OBS OBS!!!! Detta betyder inte att jag är "tillbaka". Vi får se, jag kanske behöver en lite längre paus!
Okej, det tar hundra år! Det får räcka med denna, puss.


jag just nu


Inte den bästa bilden, men såhär ser jag ut just nu. Färdigfixad och klar! =) Hihi. Nu ska jag bara ta på mig mina skor & be Mirela köra mig till stan. Så blir det att fira Elin med mat på Istanbull & efter det drar jag vidare till min storasysters fest, där alla kommer finnas! Vi hörs väl, någongång! Imorgon jobbar jag, så vi hörs kanske efter? Vi ser! PUSSs

♥jag vill se dom NU!♥


Gaga Ulalala

I don't wanna be friends - I want your love!

Hejsan! Jag är hemma, ska få i mig något att äta och sen tänkte jag hjälpa till att stääda DÅÅÅH! Sen ska jag vila. Om jag ens hinner, sen blir det fix inför imorgon och senare kommer kusinerna.

Jag ska nog börja hjälpa till här lite, ha det bra. Hörs sen, puss.


Bag in da box

Hur kommer det sig, att låten som var som populärast och bäst inte alls hörs längre? Okej, den är gammal men sjukt bra. Haha, den är som bortglömd? Minns ni den inte eller? Har ni glömt bag in da box? Jag kollade runt lite på youtube och hittade denna! Shit, jag minns när vi var påväg till Bosnien♥ så lyssnade jag på denna och jag älskade den såååååå! Here you go;
Komigen allihopa, nu kör vi! Ge mig ett..... .


Solarium

Okej, jag lovar att jag aldrig mera ska sätta min fot i något j'vla solarium igen! Jag börjar fatta nu att jag inte tål det, det gör jag inte. Varför fortsätter jag sola? Haha, id'ot. Jaja, iallafall! Hejhopp! Hoppas allt är bra därute. Själv är det sådär, fortfarande lite förkyld men jag lever, än. Idag var det ingen "skola" utan istället åkte flera olika klasser till Malmö, till Saco Mässan. Jag vet inte vad jag ska säga om det, sjukt tråkigt, jag somnade när som, när vi lyssnade på olika "program/saker". Man blev helt trött av det, iaf. Sen efter det gick vi, gänget till Mc donalds och åt där och sen blev det buss hem. Vi bytte Elins armband som hon fick idag, som redan gått sönder? O-m-g! Snacka om dåligt kvalité! Iallafall, det gick & byta som tur är! Efter det blev det skola igen för mig och Elin. Vi satt och tramsade oss, riktigt mycket. Fyfan vad vi skrattade, jag lovar er - jag har magmuskler nu! Hahahaha! Asså ohlord, rolig dag, rolig dag.... . Efter det då asså! =) Sen blev det jobb, helt okej det. Fast sjukt dumt att jag jobbar när jag inte mår 100% bra, blir ju bara sämre & sämre av det.. Men jag är iallafall ledig i två dagar nu, bra det!

Imorgon är det heller ingen vanlig skoldag utan imorgon är det "öppet hus", nior kommer till skolan och vi ska visa dom lite saker,  osv osv.. Lite om handel, om dom skulle vilja välja handel när dom börjar första ring! Ni fattar! Men vi andra i klassen som inte ska visa eleverna, vi ska jobba hårt med vårt UF-företag! Blir bara jag & j, just för att Elin & Karolina kommer visa runt och k är sjuk, men Elin & Karolina kommer upp då dom kan har dom lovat! =) Denna dagen kommer detta vara till 15.00 & efter det ska jag direkt träffa upp mina syskon och hämta lite saker från S&B som vi ska ha till systers fest, gutttttans! Efter det vet jag inte vad jag ska göra, storasyster ska iallafall hämta våra två kusiner & så tror jag att någon skulle hänga med dom? Vet inte! Iallafall, så ska dom hämtas imorgon i Malmö, och dom är från Jönköping tror jag, eller var det nog Norrköping? Ingen aning, men dom kommer iallafall hit för att vara med & fira Mirela. Skitsnällt & skitbra! :) Sen ska vi hämta nyckeln till lokalen och fixa lite.

På fredag är det skola, till halv tolv sen gäller det att sticka hem och fiiixa som fan! Efter att jag hjälp till lite så måste jag fixa mig, därefter ska jag till stan & fira Elin, vi ska äta med massa människor på Istanbull. Jag kommer inte kunna stanna där så länge, just för att min storasyster har fyllt år och för vi ska fira henne, men jag stannar lite! =) Så efter maten så får jag skynda till lokalen och som sagt, fiiiiieesta. But, here comes the f'cking problem! ;/ Haha.. Jag jobbar dagen efter, klockan 10.00.. Äh, och! Någongång får jag väl ändå släppa loss ordentligt utan att jag ska bry mig om att jag jobbar varje helg nästan, shitsämmäää. Jag klarar 'et! ;D

& vi ska inte glömma att det är Bajram på fredag! =)

Ja, thats all - i think..
Nu ska jag få i mig mat och försöka vila lite. Ska också kika på tv.nu och se om det finns något roligt, känner för att kolla på Christine - ÄLSKAR den serien, jag verkligen älskar den! :) PUSS

Bjuder på en bild på mig, tagen PRECIS PRECIS PRECIS.. Hihi



"Önskelista"

Okej. Nu när ni alla frågar hela tiden, om vad jag önskar mig. Haha, jag vet seriöst inte! Jag önskar mig nog....
*Pengar
* Em.. HAHA.
Nej. Detta är svårt! Jag kan verkligen inte säga åt folk vad dom ska köpa till mig. Ni bestämmer själva, vad tror ni själv att jag skulle kunna tycka om? Vad tycker ni är fint? Vem vet, tycker ni att det är fint, kanske jag också gör det? Vem vet som sagt! =) Haha. Nej, nu ska jag vara seriös! Bestäm själva! Men tack så jättemycket för att ni frågar, jättesnällt! :)

Schuule

Hellohello. Sitter i skolan just nu och har sjukt tråkigt. Vi håller på med något arbete om Australien i engelska B, roligt? Haha.. Never! Jag orkar seriöst inte göra detta, jag har ork till allt annat förutom att plugga just nu (nästan iallafall). Åh, jag vill bara gå hem & lägga mig. =( & så blir det jobb senare också, palla! Jaja, nu får jag väl fortsätta med arbetet. Pusspuss, hörs after work!

i miss you soo much

Jag börjar inlägget med i miss you soo much! Hihi (A).

Just ja, jag glömde ju berätta! Jag somnade till lite innen, som jag skrev att jag skulle göra.. Vila & försöka sova lite, och vad skönt det var! Att bara lägga sig ner och lyssna på musik, somna en liten stund, bara en liten stund! Du kommer vara pigg sen igen, du kommer orka göra annat sen. Så Mirela kom in och väckte mig och ville ha med mig till en shoppingtur, hhöhö.. Vi åkte till willys, ö&b, handlade massor där till hennes fest, yaaaho! Sen blev det också City gross. After that, blev det hemåt och så fixade hon pastasallad till oss alla, grymt gott! Sitter och gnagar på det nu. Men åh, jag kan inte njuta det minsta lilla av maten utan att jag måste öppna munnen och "vila" lite för att kunna andas! Åh, what is thiiiiiiis.. Känner mig helt trött & död, kan knappt andas, ont i kroppen & speciellt i magen.. Jajaja... Ska inte klaga - blir skola imorgon vilket fall som helst! Kan inte gå och jobba & strunta i skolan! Nooooo, never! UF imorgon också - hoppas hela gruppen är närvarande, för annars är det synd om er! ;) Åh, just det! Ikväll är det strandbaden(stavning). Fatta så kul! Såklart får man stanna hemma! * för att man inte fyllt arton år än! * För att man ändå är lite sjukis, men whaev! Jag hade gått iallafall, men det går ju inte! )= Det är sååå orättvist att alla inte får komma in, alla är ju ändå tredjeringare, så what! Men men.. Regler är regler VÄL. Ah, hoppas som sagt att alla i vår grupp kommer imorgon KILLARNA, även om det blir festande ikväll! Har massor att göra med företaget, kommer ingenstans! :(

Nu ska jag äta upp. Pussss

Edward är snygg!


Åh, gud! Snygging - mmmums :)

Det var vad jag ville ha sagt, att han är snygg. Fast det vet nog alla redan om:)
& nu ska jag försöka vila, ska nog sova också. Blir nog inte att hänga med syster & hennes kompis. Nej, jag mår inte alls bra så jag ska vila istället. Efter, kanske? Vi får se, jag har iallafall inte orkat lyfta på mig för att försöka få i mig lite mat, nej. Så jag föredrar att ligga kvar här i sängen & sova, svininfluensan pågång? Ååooåooååå... Hm, ska man vara rädd? Haha, nej men man vet aldrig. Nu måste jag vila, jag dör snart! PUSS

Ny favorit


Med Shakira - did it again, sjukt bra låt!

Anyway.. Jag har kommit hem från skolan & från stan om jag ska vara exakt. Först skola till fem över halv ett & sen gick jag till stan för att hämta mina linser som jag beställt. Shit, linser är ju skitdyrt har jag märkt nu. Men måste man, så måste man aiiiight:) Har iallafall fått hem dom nu, och dessa ska hålla i ett halvår nu (har månadslinser). Efter att jag hämtade & betalade linserna, gick jag snabbt till Systrar & Bönor, hälsade på där lite och pratade med min älskade Josse, köpte även varmchoklad som kunde hålla mig sällskap på vägen hem! Haha... Iallafall, här är någon bild på mig som jag precis tog. Vad ska jag säga.. Bättre med glasögon eller utan? Nu kan jag iallafall vara "mig själv" utan glasögon, för det är ju så jag ser ut och nu ska jag inte behöva gömma mig bakom glasögonen. Hihi ;P


Haha, okej. Denna bilden, eller blicken kan vi strunta i. Vet inte vad jag gör, men vad jag skulle göra var att visa linserna & såklart så håller jag dom upp och ner! ;) & om ni undrar varför det bara är fyra paket - tre linser ligger i varje paket. 3*4=12/2=6! Fattar ni? Haha.. Där är tolv linser sammanlagt & jag har två ögon? Alltså blir det sex par linser för sex månader! Bättre nu? (A).

Okej. Nu måste jag verkligen få i mig något, jag förstår inte hur hungrig jag varit de senaste dagarna. Inte klokt! Men efter att jag ätit, om jag hittat något förståss, så ska jag nog hänga med storasyster och hennes vän för att handla inför hennes fest, we like! PUSS

bara ett inlägg & ändå fortsätter ni?

Haha, lite förvånad faktiskt. Jag har skrivit ett inlägg de senaste dagarna och ändå fortsätter ni läsa :) Det gör mig glad (Y). Jag vet inte varför jag bara skriver ett inlägg nu mera. Men jag orkar inte? Bloggtorka? Vem vet men jag vet iallafall att jag inte orkar skriva ;p

Igårkväll vaknade jag helt plötsligt mitt i natten, varför? Veeet inte ;o Helt plötsligt var jag helt pigg & överglad. Selma var såklart uppe och höll på med mig lite, sen kunde jag inte somna om. Men efter en stund låg jag och drömde =) & imorse, hahhaha! Ohno. Jag gick upp (orkade verkligen inte) packade vad som behövdes och bytte om. Gick ut till vardagsrummet där alla andra satt, jag står och gungar lite (som om jag skulle ramla när som helst, så trött som jag var) Iallafall. Såklart skratta dom åt mig och sen fick jag försöka få i mig något annars skulle jag inte alls klara dagen. Åt en macka och sen åkte vi.


Min älskade storasyster blev 20 år gammal igår! Ett stort grattis igen, my love:) <3
Nu ska vi, tre syskonen ut till stan & handla glass & kanske hyra film, we'll see!

Btw, jag har inte visat bild på mina nya skor som kom senare? You wanna seee?:)

Dessa är dom jag fick först  & det är dom jag gillar mest också. Men synd bara att dom är lite stora! Annars hade dom varit perfekta =( Åh.. Jajadå.

& jag kan inte hjälpa att man inte ser så mycket (jo det kan jag) men jag tänker inte anstränga mig här för att ta kort på dom, detta får räcka & nu ska jag äta Benglassen, vad heter den nu igen? Jaja.. Jag har iallafall sagt att jag inte tänker äta dom glassarna just för att alla älskar dom, men nu tvingar dom mig här så jag får väl ta en LITEN smakbit! Vågar jag? ;P & såklart, till det COCA COLA :) Nu ska vi ha myskväll. Puss på er, hörs imorgon.


(Okej, sorry för att texten nu blev helt konstig men jag råkade klicka på någon knapp så jag får den inte till "normal" igen. *SNYFT*.


Okej. Detta inlägget tog flera timmar att skriva, jag menar det också! När jag väl började skriva så var klockan runt sex! Sen gick jag och duschade, tänkte att jag kunde skriva klart efter & sen tog jag lite tårta, tänkte att jag skulle skriva klart efter att jag ätit klart.. Men neej, jag åkte med syskonen till Entré för att handla gottis. (blev ingen film), som ni ser skrev jag lite längre upp att vi skulle åka & nu är vi tillbaka.. Så nu, äntligen avslutar jag detta inlägg även om det inte är så långt, höh.. PUSS

no words*

Jag har inga ord för hur bra filmen är! New Moon, åh gud :) Ny favorit, helt klart!:) Jag grät såklart också. Haha, åh.. Ja det får räcka med vad jag tyckte om filmen, för annars kommer det bara bli tre inlägg om det, så mycket har jag att berätta. Men det vill ni inte va;)

Jag är iallafall hemma nu, har jobbat hela dagen och är som sagt DÖD. Ont i hela kroppen, speciellt i mitt huvud. Lalala.. Nu ska jag äta, puss.

INGET LIV? HAHA:D


STORM!

Hejsan! Shuhiiiie, vilken storm! Haha.. Herregud, vad är det för väder? Jaja.. Kom precis hem, var och jobbade en stund! Efter skolan, såklart. Sen gick jag till systers jobb och väntade på henne. Handlade ett par tights och tjocka strumpbyxor! Såg även en jättejättefin klänning - födelsedagsklänning? Vet inte, får se! Men jag väntar med det iallafall. Kanske hittar man en annan någonannanstans. Iallafall, som tur var körde Mirela hem mig så jag inte behövde gå hem i detta vädret, & innan vi åkte hem körde vi och handlade falafel och pommes & coca cola såklart!:) Nu är jag här och vill bara lägga mig ner och gömma mig under mitt täcke, hihi! Men man har & göra, pluggpluggplugg!

Någon som kan numret till polisen?
Haha, alltid kul & se folk reagera när dom hör frågan! Pappa blev helt rädd, trodde att något hade hänt.. HAHA.. Naj, bara ett skolarbete!:)

PUSS

En timme, eller två?

Hej! Skriver snabbt för jag har inte tid med att skriva egentligen!
Pratade precis med E i telefon, bestämde lite saker & sen blev det K i telefon också. Vi bestämde lite saker där med, som ska göras imorgon då! Lite trist med kiosken, att man missar Drama imorgon, jag gillar drama! =( Jaja. Nu har jag iallafall en timme, eller två? Vad ska jag ta? Till Ugly Betty börjar då asså, nu kommer problemet. Ska jag missa det eller ska jag se det? Jag tror nog jag ser det, eller? Vi får iallafall se om jag hinner klart! Jag (vi säger att jag har en timme på mig) ska duscha, ta fram kläder, äta, ta bort nagellack & klippa naglarna (får inte ha långa eller nagellack på jobb) (jo, man får kanske ha långa, men inte för långa & plus att det är grymt jobbigt med långa naglar där!) Så det får klippas bort! Vad mer? Funderar på att städa i garderoben men jag hinner verkligen inte på en timme! Kommer ta MINST en timme + de andra sakerna jag måste göra? Nu har jag liiiite brottom :) PUSS


Känns som om den dagen kommer bli fake, känns inte som om det kommer bli en lyckad kväll.. Åh! /:

nelly.com

Hello! Nu har jag fått tillbaka känslan, lite av den iallafall så nu tänkte jag ta chansen och skriva några meningar. Idag var det skola, såklart. Men denna veckan är det min och emmas s.k kioskvecka så ingen "skola" för oss, jo men inga lektioner om alla ska förstå. Stod där idag, till ett fyyyfan vad tråkigt. Höll på att somna! ;P Sen blev det hem & när jag väl var hemma lite kom mamma och då gick vi till DEMI, för hon skulle få massage (hennes födelsedagspresent av mig) synd att man fick boka DÅ och fick massagen väl NU, men men! Bäättre sent än aldrig som man säger. Jag lämnade henne där och sen mötte jag EiLn, vi gick till TTlines stånd(sak?!) haha, och pratade lite med dom. Sen gick vi till stan och skildes sedan åt. Då blev det dags för mig att gå tillbaka dit jag lämnade mamma & sen var det bara till att vänta. Shit, fick vänta i en timme. Vilken lyxig massage som varar i en timme, helloooOoOo? Jag måste också fiiixa mig en massage snart, någongång, innan jag dör... . Iallafall, när jag sen kom hem fick jag sms av syster, där det stod att våra saker har kommit!!!!! När hon kom hem stack vi dit och hämtade dom. Mitt: ny klänning & ett par skor! LOVE! Jag gillar bååååååda :) Tog bild med cammen, ser kanske inte så bra? But you will see it at sisters party, IF you will be there ofc!:) Haha, nej men så är det.. Har btw beställt fler saker, som förmodligen kommer imorgon! ;)

Hmm. Känns som om något fattas? Vad har jag glömt? /: Något känns inte rätt men jag vet inte vad.. . Aja, får sova & så kanske jag kommer på det imorgon? NAT.. .

Bjuder på en bild från idag, tagen med min datacammmsic..


Thats it!
Ni får bara se så lite av klänningen buhuhuuuuu :) PUSS nu sover jag!

/:

Shit, någon har verkligen tröttnat på bloggen & allt bloggande!
Vem vet, känslan kanske kommer tillbaka snart men just nu
är det uttråkande och uttorkat! Har ingen känsla för det alls.
Var tog allt vägen? Jaja.. Nu ska jag äta, pusspuss &
så får vi hoppas på att jag får tillbaka känslan då man
kan skriva av sig, yes you know what i mean.
(F)
Jag idag.

....

Jag har ingen ork, blir inget idag. GODNATT!


Nya bring it on

Nu ska jag se den nya Bring it on, filmen. Hört att den är sjukt bra, får hoppas på det också!:) Ha det bra, puss

hittade annat!

Hah, yeah right. Jag skulle ju göra det jag skrev? Så mycket jag skrev också! Mh, blev annat såklart! Jag tog fram smink och började kladda lite, resultat:




Hahaha, inget seriöst men ändå. Obs, ögonen är inte likadana. Tog en färg på den ena och en annan på den andra, ja ni fattar! Om man tittar på bilden där jag "kollar in mot cammen" så ser man skillnad. Ja, thats it. Nu ska jag, ligga här och inte göra någonting för jag orkar verkligen inte göra något, seriöst jag är lat! Borde nog få i mig mat, är sjukt hungrig och har bara ätit två mackor I MORSE innan jobb & efter jobb åt jag två bananer. Så, man kanske fattar att jag är hungrig! Nu: spara & publicera inlägget & sen logga ut härifrån. Kolla bloggar & bara ligga.. Pusss

Lets work!


istid

Shoj. Sitter och äter på en banan nu, har absolut ingenting att göra. Eller jo, massor men jag orkar inte göra någonting av det. Jag borde, när jag ändå inte gör någon nytta, börja och kolla genom min garderob, som är full & då menar jag FULL av kläder. Måste nog slänga något? Använder ju inte ens två tredjedelar av det. Kanske något & tänka på? Sen så måste jag också plugga, något annat jag också borde tänka på? Kanske ta och öppna böckerna och börja? Mh, kanske.. Sen tänkte jag att jag också kunde kolla genom min hylla, slänga lite saker därifrån också. Städa hela rummet, varför inte? Jo, för jag inte orkar! Men det hade varit nice, riktigt nice. Något annat jag tänkte skulle passa, var att hoppa in i badkaret och tända levande ljus och bara ligga där och slappna av, kommer det gå? Nej. Först kommer vi till en sak, och det är att om man ligger i ett varmt bad och bara vilar så kommer man ju ändå få gå upp någongång och då kommer man frysa ihjäl, så kallt som det är. Sen så kan man ju inte ligga där och slappna av då vi precis fick gäster. What am i going to do now then? Em.. . Jag är hungrig.. . Haha, asså jag bara klagar... Men varför ska det vara så kallt?

ÅÅ, jag kom på en super bra idee som jag kan göra!!!! Måla naglarna, nu när jag ändå är ledig någon dag från jobb så kan man ju ta chansen, vi får ju inte ha nagellack på jobb vilket jag inte alls tycker om. För jag älskar nagellack! )= Men nuu ska jag, men nu kommer vi till problemet.. Vilken färg? #BillKaulitz, #rosa, #rött, #svart, #vitt, #beige, #lila, #övrigt? Vet ni vad? Vi får helt enkelt se sen! PUSS


inget bloggande på två dar!

Ojoj, rekord! Haha. Nej men någongång får man viiiila & skippa bloggen, aiiii?

Jag är iallafall hemma från jobb nu, äntligen! Är sjukt trött, kan nästan som när som helst. Sjukt jobbig dag idag iallafall! Skit i det nu, nu är jag ledig i några dagar igen, sjukt härligt! Annars hoppas jag att allt är bra med er där ute, här är det bra förutom att jag är trött, som ni säkert redan fattat.

Ja, vad har jag gjort då? Igår var vi i malmö och det var helt okej! Förutom att något skulle gå fel, (inte med oss utan en vän) men men. . Sen blev det hem & thats it. På bussen hem kunde jag somna när som, jag vet inte varför jag var så trött men jag blundade nästan hela vägen hem, hih.

Idag har jag bara jobbat, är hemma nu och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag hade velat hyra film & handla godis, mums. Fast jag är inte så sugen på godis? Jag förstår mig inte på mig själv, jajadå. Jag får se vad som händer, får bara inte glömma att handla till kiosken till måndag, OMG! Ja, you get it, you know what a f*ck i mean!

PUSS


Godnatt

Åh. Snacka om att man är pigg som en katt? Em.. ? Struntsamma. Men, varför kan man inte sova? Jag vaknade runt elva idag, inte alls sent? Och jag har inte sovit under dagen? Varför är jag inte trött? Tur att man är ledig från skolan imorgon, annars hade jag aldrig kunnat vakna till skoltid imorgon. Men men, vad gör jag nu då? Jo, tv vad annars. Nu är det reklam, men jag hittade iallafall 2 and ½ men på tv6. När det är slut, får jag nog också gå och lägga mig. Kan inte vara uppe föralltid, aiiight? Jaja, jag säger iallafall gotnatt nu, puss & sov så gott.

ännu en favorit

Let the music play! Åh, älska! Blir helt glad i kroppen av att höra låten, hih. & btw, nu ser jag på CSI (tror jag att det heter) Sjukt bra!


Beställt kläder från Nelly

Oj, HEHE? Hade helt glömt bort bloggen, vilket inte är bra. Haha.. Sitter just nu och lyssnar på musik, dricker coca cola och äter kanelsnäckor. Känns jättesent men klockan är bara kvart över tio, och alla sover här hemma. Utom jag då, och min storasyster som inte är hemma än. Jag har inget att göra och orkar heller inte lägga mig, inte än. Jag är ju ledig imorgon, så varför skulle jag? ;P Innan satt jag iallafall med storasyster och beställde kläder från Nelly.com. Jättefin klänning blev det till mig, + ett par klackskor, om inte två. Minns inte riktigt om jag tog dom andra också. Men vi ser väl när dom kommer hit, höhö ;P Sen har jag också tittat på Mammas pojkar, sjukt bra. Varför har jag inte tittat på det innan? Jaja, thats life. Det nya programmet/serien som visades idag, Glee tror jag det heter. Såg det också, vad ska jag säga? Inte min typ.

Btw, innan idag gjorde jag en jättebra grej, kändes bra och konstigt samtidigt. Bra för att man lärde sig något, och konstigt för att det var sååå längesen som jag pluggade känns det som. Hmm? Aja, har iallafall gjort ett arbete och börjat på ett annat, gut! Sen har jag också varit i stan en snabb runda, blev även hjälpa mamma innan det. Sen solade jag lite, längesen sist! Märks på långt håll!

& vad händer imorgon då? Jo, det blir nog Malmö. Om inte, så ska jag nog fortsätta plugga och sen vet jag inte, kanske hittar man något roligt eller så är man hemma och vilar, fast jag behöver vila sjukt mycket så gör jag inte det. Även om jag varit ledig nu i tre dagar! Jaja, mitt eget fel & ingen annans. Men vi får väl helt enkelt se vad som händer imorgon.

På lördag blir det iallafall jobb & efter det vet jag iiinte. (Idag jobbar jag på S&B och inte på badhuset för er som undrar) & på söndag är jag ledig.

Nu ser jag på TV3, vet inte vad det är för något men verkar roligt för publiken skrattar.. HEHE... . Nu går jag, ha det bra! Puss


Godmorgon

Sitter och äter frukost & dagen har börjat helt okej. Men inte lika bra som igår, när man fick höra Tokio Hotels låt på ZTV, har satt igång den nu fall i fall :) Haha.. Men nu är det en annan låt, en ny favorit! Många favoriter haha :)



Ah, nu ska jag äta upp och sen får jag städa undan lite. Ha det så bra! Puss

shopping

Hula hula! Sitter här och kränger ostbågar som jag fick med mig hem från Entré och coca cola i burk, MUMS! Något annat jag också fick med mig är hårfärg, blond hårfärg som jag har i håret nu. Sitter och väntar på att halvtimmen ska gå så att jag kan skölja ur färgen, får se hur resultatet blir! Det har redan fått färg, ganska så ljus färg!

När jag var hemma, satt jag och tänkte att jag ville tröstäta men nej det ska jag inte göra så jag gick ut, mot stan och mötte Selma. Det var meningen att jag skulle tröstshoppa istället men det blev som sagt bara hårfärg och gottis. Som vanligt finns det inget speciellt här på valen! /: Så fick jag också ideén att jag vill vara som Kissie, så jag köpte en blond/vit hårfärg. Åh, bara jag ser ut som henne nuuuuu!



Tog mig hundra år & fixa, men nu sitter det i håret. HAHAHA... Bara det inte blir orange, eller rött? Eller kanske till och med LILA, jag hade dött! Snart, snart snart.. Om bara fyra minuter =) PUSS


Ny favorit


Godmorgon

Åhej! Såklart började min morgon jättebra nu när jag hörde Automatic - Tokio Hotel på ZTV:) Samma hände igår :) Hihi! Super att dom börjat spela deras låt, I just looove it! & nu sitter jag och äter frukost, lyssnar på musik på ZTV och väntar helt enkelt på att våra bästa år ska börja, det var ju hur länge som helst sen sist så jag måste se det nu, vill veta vad som hänt! :)

& jag har sjukt ont i mitt huvud och så känner jag mig helt sjuk? Men det kommer & går, höhö.. . Nu är min bästa man på tv - Eminem, hiiiiiih!

Haha, skojar.. Nu ska jag spela farmville, hihi, pussssss.


Desperatahemmafrauar

Elloo. Sitter och tittar på desperata hemmafruar nu, love ofc! & idag har jag bara varit i skolan vilket har varit överkul HAHA.. . Sen blev det jobb direkt efter & jag har inte alls varit #på topp# idag. Mår inte alls bra, känner mig helt varm och har gjort det hela dagen.. Svininfluensan? OooooOoo.. . Nej, nu ska vi inte hoppas på det!

Nu är det slut, så nu ska jag se på Christine, sen blir det sova! Ha det bra, puss.


FATTAR INGET

Hoj. Sitter i skolan nu, ska göra något arbete på engelskan men förstår ingenting. Bäst & fråga?:) Det får jag göra nu, hörs efter jobb. Puss

Kenza, är vi stalkers?

Okej, jag börjar med detta som ni säkert redan sett på hennes blogg, fast kanske inte läst? Strunt samma, läs iallafall..

Taget ur hennes blogg
(all of you guys who calls me a stalker now.. come on, i'm just a big fan who's in love with their music. i've met them and they seem to be really great guys! but i'm not that kind of girl who would sleep outside their hotel.....or rent a hotel room at their hotel just to be able to sit in the lobby and wait for them....or stand in a bush outside their studio just to get a picture of them.. do you know why? because I RESPECT them, cause I know what its like to have people disturbing your privacy.. its ridiculous, i'm just a fan like the rest of, it's just that i've been lucky to meet them a couple of times... that's all! and i thought it was HILARIOUS that they saw my video! and oh, I wrote this in english so that my international readers would understand, cause the translator isnt 100% correct)

Ska jag seriöst säga vad jag tycker? Jag blir bara mer och mer arg på Kenza. Jag menar inget dumt nu, men varje gång jag läser och alla andra fans något om Tokio Hotel, så blir man ju lite arg på henne. För att hon får göra så mycket, för att hon får träffa dom så många gånger och prata med dom osv osv. Okej, hon har jobbat sig fram, we get it. Men för en blogg.. . Men yes, hon är känd det är klart att hon får träffa sina idoler. Hon har all rätt till att vara lycklig, skriva ut vad hon känner och hur glad hon är. Men det är absolut inte rätt av henne att skriva att vi är stalkers. Du förlorar både många av dina "fans" plus att du inte kan leka så "stor & bra" att du aldrig skulle hyra rum på samma hotell som TH just för att du "respekterar" dom. So what? Det gör vi också! Men du förstår förfan själv att vi gör allt för att få träffa eller ens få se personer man avgudar, ha? Det hade du gjort, har också gjort. Tills du blev såå känd, så du får träffa dom nu. Grattis till att du är med i Toms blogg, men nah du tappar i mina ögon för varje gång Kenza. Okej, det bryr du dig inte om, spelar dig ingen roll. Men man gör inte så. Man kallar inte andra personer som också avgudar samma personer som dig för stalkers just för att DU får träffa dom så mycket och inte VI! Plus att du skrev just det inlägget på engelska just för att du tror(eller han kanske till och med gör det, men ändå) att tom eller TH ska besöka din blogg och kolla. Smöra! Vi förstår dig, men nah.. Dumt gjort. Du tror att vi står utanför och väntar på TH för vi tycker det är roligt att störa folk? Ha? Nej, vi står och det vet du själv också, just för att vi vill se personerna vi älskar, som vi avgudar och som vi kanske aldrig mer får chans att se utan tar chansen vi får utan att vi ska bli kallade för stalkers av en tonåring som får som hon vill? Tss.. Jag har inget mer & säga!


091109

Tjena. Hoppas allt är bra, här är det helt okej förutom att jag är irriterad på en sak och har varit det nu i någon dag, sedan jag såg en sak, som jag tar upp i ett annat inlägg. ÅRH!

Har varit i skolan, sen blev det stan med eiLn sen blev det jobb för mig. Sjukt kul idag!:) Tack Josse <3

Ja, thats it. Finns inget mer & berätta :) PUSS

BTW, JAG HAR INTE TAGIT VACCINET MOT SVININFLUENSAN - svar till kommentar.

new


GALEN HELG

Hejsan. Inte skrivit idag, i knooow.. Bad girl! Nej men jag har jobbat och sen har jag bara kollat på massa serier på TV. Åh vad skönt det är, speciellt efter en super & en galen helg!:) Jag är glad!

Igår åkte vi till Helsingborg som jag skrev igår dåå, vi fixade oss och gick till Mc Donalds's parkering och väntade där på dom andra. Sen åkte vi in, haha! Jag säger bara, det var inte värt pengarna, men jag hade jätteroligt med mig själv, som vanligt. Står och dansar som en liten, inte vet jag. Haha! Men jättekul hade jag iallafall! Efter att konserten slutat, vid två så åkte vi tillbaka - till Malmö & åt på Mc Donalds, körde därifrån halv fyra.. Så vi kom hem, runt fyra tiden. Jag har haft sjukt roligt! :) TACK! ;D Btw, jag förstår fortfarande inte hur jag klarar detta. Helgen har varit galen, sjukt rolig + att jobbat båda gångerna efter att ha festat eller varit ute. Hih :)

& just det, la märke till det idag på jobb. Varje gång jag rör min arm på ett speciellt ställe så får jag jätteont! I fredags gick jag in i en dörr och ja, det gjorde sjukt ont! Håh, tur att jag har blåmärken över hela armen nästan ;/ Haha.. Jaja..

Nu ska jag fortsätta se på Gossip Girl :)
Här får ni någon bild från igår.
Jag&Minela.


Tur att Minela inte syns på bilden där uppe? Varför kan man inte bara få se hela bilden utan att något ska försvinna??:/

Helsingborg

Okaaj! Alles gut? Sorry för att inte ha skrivit tidigare men jag har jobbat hela dagen & wiho vad jag är på humör! Haha, okej. Jag brukar inte festa, men jag älskar att festa när jag väl gör det!:) Har bestämt mig för att göra det oftare =) Hih. Fyfan vad jag mår bra av det, haha! :) Måste släppa loss oftare, ha roligare! :)

Igår var vi på fest hemma hos Sadija, superskoj! Verkligen! Och nu ska jag duscha och fixa mig, så åker vi till Helsingborg och ser Halid Beslic på hans konsert, wiiihooo. Me love life, right now!:) Vi ses där, ni som ska dit;)

PUSS

i'm not trying anymore

Hoj! Alles gut? =) Hah, ligger och lyssnar på muusik. Känner hunger, förvånade? Nah men får nog ta och äta något. Har diskat och lite så, skönt att få det gjort. Mitt huvud dödar, känns som om det kommer sprängas när som helst, fortfarande! Nacken gör fortfarande ont, jajadå. Jag ska försöka äta något nu snabbt och sen hade jag tänkt vila lite, så ser vi vad som händer ikväll. Jag vill göra något, men ändå inte något speciellt, inte när jag inte mår 100%, ah vi ser!

Puss

EMA 2009

Hejsan! Idag är jag på lite bättre humör och tänkte därför ta chansen att skriva ett inlägg innan jag blir på sämre humör, om jag blir det! ;P

Skolan har varit helt okej idag, en lektion och nu är jag hemma. Jag hade tänkt städa lite här hemma, i med att jag bara låg i sängen hela dagen igår och inte gjorde någonting alls här hemma, inte så snällt ju. Ska höja lite musik och städa till muuuusiiiken, love! :)

Såg ni EMA igår? Herregud! Ohgod! Tårarna höll sig inne men var nära på att rinna ut, jag blev så glad & så lycklig när jag såg Tokio Hotel spela, seriööst. Hur ska jag då reagera när jag ser dom live i mars? Åhå.. . :) Och sen när dom vann, Best group, ja vi alla vet redan att ni är bäst i allt. Ingen tvekan om att ni skulle vinna. Vi vet att ni är bäst :) We love you!

& sen, Eminem.. Åhååå.. Snacka om att killen är dööödssnygg! Ganska roligt när han hade gjort en egen MTV sån sak, som dom får. Haha, han är för söt! Nej nu ska jag gå, måste börja städa. Ha det bra, vi hörs sen. Puss


sjuk

Blir inget från mig idag, kan bara säga att jag mår skit och kan knappt stå upp! Mitt huvud sprängs snart känns det som! Nu ska jag försöka ta mig till köket utan att ramla och försöka hitta något att få i mig, har varit dödshungrig hela dagen. Åt bara en halv macka och några jättesmå morotsbitar + en eller två små skivor gurka. Där har ni det exakt + någon klunk mjölk. Så jag behöver verkligen äta. Känns som om jag borde ut och handla, kanske mc donalds? Men man vill ju inte dö. Fryser ihjäl här hemma med kläder på & liggandes under täcket, ska jag ut ockå? Åh. Me want fooood.. Nu ska jag göra ett försök, vi hörs inte mer idag. Tänkte bara berätta varför jag inte skrivit/inte kommer skriva mer idag.

Btw, EMA 2009 ikväll någon..

Puss.


my mother always told me be careful who you love

From Michael Jackson's song - Billy Jean.

Hello! Sitter här & gör inte så mycket. Är sjukt trött men ändå såå glad. Först för att jag inte ska jobba mer - inte bokstavligt talat, men jag är ledig nu några dagar & jobbar på lördag! Shööönt. =) Så det gör mig såklart lite gladare. Sen är jag även glad för en annan sak, åh.. Ja:)

Skoldagen har varit rouuulig. Sen blev det jobb, nu är jag hemma. Som sagt, sjukt trött så jag ska ta ett skönt bad! Ligga där och vila lite, sen får jag se vad jag gör.

Redovisning idag - haha, asså omg? Jag brukar aldrig vara sån som jag var idag under redovisningen? Hahhha...


YstadSaltsjöbad

Sådär ja! Nu är jag klar med uppgiften inför redovisningen. Känns mycket bättre nu och nu när jag väl är färdig med uppgiften så är jag fortfarande trött men inte lika mycket. Det var nog mest att jag kände mig slut just för att jag visste att jag hade något kvar att göra som var tvunget att vara klart till imorgon. Men nu när det väl är gjort så känns det lite bättre och det är bra iallafall!

Jag har fortfarande inte ätit, jag vet inte vad det är med mig. Men jag är väl bara trött och inte orkar tugga i mig något. Åt upp en god pannkaka som Selma gav mig innan, då jag skrev förra inlägget alltså för en & en halvtimme sedan. Så jag är rätt så hungrig! Åh, när vi ändå pratar om mat. Imorse när vi skulle äta frukost, herreguuuuud så gott! Allt såg såå gott och fräscht ut! Vi hade ju jättebrottom så vi fick tugga i oss allt så fort vi kunde. Men åh, jag hade velat sitta där och ta det lugnt, få i mig så mycket som möjligt! Haha! Nej men så gott! Mums. Jag funderar starkt på att åka dit någongång, där är inte illa!

Jag tänkte tipsa er, er med pojk/flickvän där ute! Detta är ett ställe där många par går till, övermysigt! Igår var det massor med par som tog ett topp, som bastade osv osv. Jätte sött! Om man ändå hade en pojkvän som man kunde göra så mysiga saker med, men ja man kan ju inte få allt 8-) haha, nej men man får väl vänta tills den "rätte" kommer fram. Iallafall - back to you guys! Åk dit, det ligger såklart i Ystad. Em, ja. Jag hörde att där brukar vara något med fredagslyx för "par". Där har man då bassängen för sig själv från sju till tolv TROR JAG och då finns det levande ljus osv osv. Övermysigt, det är ju så att man bara vill åka dit direkt! Hih ;P Okej, nu ska jag inte sitta här och snacka strunt. Gå in på hemsidan om du verkar intresserad - detta är iallafall vad jag hört! Då kan ni alltså gå in på hemsidan och kolla om jag nu talar sanning eller om jag ljuger! ;) Haha, nej men you get it! Aiiiight! Checka in där och ni får reda på allt ni vill! Eller så är det ju bara till att ringa dit eller något? :) Men vi hade övernattning, spa & middag & frukost. Inte illa & inte dyrt alls! Glöm nu inte, att om ni vill ha massage eller någon behandling så måste ni boka det innan ni åker dit. Jag tror det är kanske en vecka innan man åker dit, ja som sagt. Vad finns hemsida till? In och kika!

BTW, ÄNNU EN LITEN SAK JAG HAR ATT LÄGGA TILL! NI SOM VILL KIKA PÅ LITE BILLIGARE - KLICKA BARA IN PÅ ERBJUDANDE! (TROR OCKSÅ ATT DET MED FREDAGSLYX OCKSÅ FINNS MED DÄR NÅGONSTANS).

Antingen går du in på google & skriver sen YstadSaltsjöbad
www.google.se - YstadSaltsjöbad

Eller så klickar du bara HÄR.


Beskriver mig själv... .

... som död! Jag är såå himla trött att jag inte orkar göra någonting och ändå tvingar jag mig själv att sätta mig framför datorn och skriva minst ett inlägg, to ya bara för att jag inte skrivit igår & idag.. Okej, ett inlägg kom ju igår men ändå. Orkar jag berätta vad som hänt? Ja okejdå!

Vaknade vid elva & snoozade till tolv, gick sen upp och packade in det sista och fixade mig. Sen ringde jag ett samtal och cyklade snabbt till lokalen för att betala. Därefter cyklade jag hem igen, så gick jag & Selma mot stan för att då möta upp dom andra från jobbet. Men innan det så åt vi på Mc Donalds och jag mådde inte så bra, jag var sååå hungrig men jag kunde inte äta fettig mat som "frukost" fast det blev två Mc cicken junior och när klockan var två mötte jag upp dom andra, Selma stack och vi åkte. På väg dit stannade vi för att fika lite snabbt, jag vet inte vad stället heter men vi alla tog iallafall vars en Kakbufé, då man alltså fick välja vilka kakor och hur många som helst och till det fick man antingen tee, kaffe eller saft. Jag mådde ju inte så bra fast ändå beställde jag också kakbufé och såklart mår jag ju inte så mycket bättre efter att ha ätit mera fettiiiga saker.. . Nah! Vi fortsatte åka och när vi kom fram var det upp till rummen direkt och byta om & neer till spa'et. Där var vi ganska länge och senare gick vi upp, en efter en av att ha tröttnat att vara i vattnet. Så vi gick upp och duschade, bytte om osv osv och sen vid åtta åt vi middag. Jag kan säga, iiiiinte min smak av mat! /; Fast jag äter ju heller inte alls sådan "fin" mat.. . Jag beställde en förrätt - jag rörde inte ens det.. Uh.. . Jaja, efter att vi ätit och snackat så blev det rummen igen. Där såg vi film och sen gick jag in till mitt och Sannas rum, där hon redan låg och sov. Jag kunde såklart inte somna så jag var uppe runt kanske ja jag vet inte, fem? Sen somnade jag och vid sex hör man Sanna säga "Amela" och så svarar jag "mmmmm". Haha, jaja sen fick vi skynda oss för att äta frukost och skynda tillbaka till Trelleborg.

Skoldagen var helt okej, sen blev det jobb efter och nu är jag hemma. Jag beskriver mig själv som död! Jag är slut, seriöst. Jag har bara tjurat nu när jag kom in, alla tittar helt konstigt på mig här hemma. Varför så sur? Jag är tröööööött! Vill bara sova men det kan jag inte, jag har & göra. Måste göra en bokrecenssion (inför en redovisning imorgon). Yiho? :( Oh, ska äta snabbt sen får jag plugga då.. SEN ska jag sova! Don't care!

Puss


Hejdå bloggen

Hejsan! Nu ska jag bara äta och sen byta om, sen får jag ta och sticka. Klockan två är det träffning och sen ciiiiya.
Men först måste jag göra ett ärende, hoppas jag hinner. Puh, jaja.. Ni får ha det så bra så hörs vi igen på måndag (imorgon) runt sex tiden. Ha det bra, okej? Puss

RSS 2.0