I'M BLUE DA BA DEE DA BA......


Annat istället

Det blev inget cyklande mot lokalen, nopp. Får bli imorgon istället - tidigt isåfall. Åh, jag orkar inte göra klart allt nu, jag orkar verkligen inte! Orkar inte göra någonting, känner mig död.. . Vill bara slänga mig på sängen och somna, men det går ju såklart inte när väskan och alla kläder är på sängen just nu + dessa linser asså! Åh, när vi ändå pratar om linser.. Jag stör mig på dom ibland, hatar det ibland. När man är som tröttast och bara ligger i sängen - när man kan somna exakt när som helst, så inser man att man har linserna i och måste gå upp och ta av dom, ja då är man inte lika trött längre, nej.. Och så hittar man inte tilbaka till den sköna platsen som man hade exakt då man låg innan man gick upp och tog ut linserna.. Undrar om det är någon annan där ute med linser som också har samma problem. Jaja, nog om det. Hå, jag måste nog ta bort alla sakerna från min säng & kolla snabbt så jag har allt, även hitta Mirelas ipod som jag fick låna imorgon. Ja som ni ser så har jag saker & göra innan jag kan gå och lägga mig, men jag har absolut ingen ork! )= Bäst att jag slutar skriva & börjar göra lite nytta isället + att magen galer efter mat. Puss


Nu - gå och ge pengar för lokal!

Så, nu har jag skrivit klart bokrecenssionen och packat. Har lite packning kvar, ska nu ut och träffa den som äger lokalen som jag ska hyra. Ja då kommer man bli tusen kronor fattigare nu då, ska betala för syster & för mig, sen betalar man resten då dagen kommer! Ah, ska skynda mig nu. Måste byta om, seee ya!


Ystadssaltsjöbad

Åh, jag ångrar verkligen att jag missade TH på MTV igår.. Soo sad right now! )= Åh..

Jaja, jag är hemma nu iallafall. Fryser ihjäl! Har varit och jobbat på badhuset, såå kallt vatten och när man väl kommer ut i kylan med blött hår & allt. SHuuuuh! Herregud, blir inte förvånad om jag blir sjuk nu! Aja.. Jag har iallafall ganska mycket att göra idag. Kommer jag hinna med allt? /: Stressstressstress... .

  • Lokal
  • Bokrecenssion
  • Rapport
  • Packlista
  • Födelista (you wanna know? ;))
  • Packning!!!

Ja, jag hoppas jag hinner med allt. Det kommer ju inte vara så att jag kommer orka göra något imorgon, för imorgon åker man & då har man inte tid för att leta efter saker. Så jag hoppas verkligen att jag inte glömmer något! Ska bli mysigt, skoj - jag ser fram emot detta! :)

Vill ni veta vart jag ska? Jo, det är med S&B-jobb, som vi ska till Ystadssaltsjöbad tror jag att det heter, så ska vi ta det lugnt! Det finns spa & allt, vi ska äta och ha skoj! Övernattning också yepp, så jag är tillbaka på måndagmorgon, lagom till skoltid! Ska nog sätta igång redan nu. Vi hörs sen!:)


F*N!

(#/)#/(&#(/&)/"#&%)#"(=%)#"(?%"#?%(=)"/%)("%/"))!!!!!!!

Åh, vad gör jag nu? Jag missade det jag absolut inte skulle missa! Hur kan man vara så glömsk? Jag är så arg på mig själv just nu, jag skulle ju sitta framför tv'n och se på TH klockan elva ikväll! Gjorde jag det? Nej, såklart inte. Varför skulle jag göra det? Åh, jag gör aldrig det jag mååste göra! Det är något skumt med denna bloggjävln, allt jag skriver att jag ska göra, gör jag aldrig utan jag gör allt förutom det! Vem missar TH på tv? Förutom jag då, såklart! Åh, är så arg på mig själv.. Hå.. . Jaja, nu ska jag försöka sova och vara ledsen.

& ni som såg det, hoppas ni gillade det. . Lyckost er!


Behrang Miri

Killen är för go! Träffade honom idag igen! Har hans CD här hemma och brukar lyssna på den. Är super bra! Första gången jag såg honom var då han var på vår skola & pratade lite. Sen träffade man honom på möllefestivalen eller vad det nu heter, i Malmö. Därefter träffade jag honom idag igen, på Gustav i Malmö. Ye, pratade lite med honom & så. Han ska nämnligen komma hit till Trelleborg och spela, happy??? :D Haha, jag fick hans aautugraf (stavning) också, så fick han våååra e-mailadresser, höööhöö :D Nej men killen är för go, riktigt snäll!

Thats it :D Ville bara berätta :) 

Ny favorit

Åh, jag dör för låten. Come on angel! Åhååå. Någon ny CD som vi har på jobbet på S&B, som jag älskar! Hih, så frågade jag idag vad den hette, eller vad artisten hette, så fick jag det! Anders Norman & låten jag dör för heter Come on Angel. Seriöst, den är sjukt bra.

Jag förstår mig inte på mig själv.. Vad är det för musiksmak jag har? Jag älskar Tokio Hotel = rock, jag tycker om bondmusik - bönder som sjunger, om ni förstår vad jag menar, gamla låtar iaf! Jag tycker om techno, R&B, allt!? Hih, men men.. Men jag påverkas mest av rocken, jag älskar TH så mycket! Jag kan tycka om någon annan rocklåt, men TH ligger närmast hjärtat. Åh, mygosh, i love them soo.. .

Auh, här är låten iaf!

MC Cicken Junior

Är något jag älskar!:) Hih, och även något jag alltid äter när jag är på Mc Donalds, och inget annat.. Kanske lite pommes också. Men inget annat! =) Yaya.
Kände för att berätta detta just för att jag sitter och äter på en nu, kom hem precis. Var och jobbade, sen kom Selma dit och så gick vi till Mc Donalds handlade hem lite mat.

Ja, annars.. Jag har mycket & göra imorgon, även idag.. Fast jag lägger allt till morgondagen. Bilden jag la upp innan, när det nu var "vad jag måste fixa", ja jag måste fixa det som står där, sen massor med mera. Åh, klydd!

Måste också skriva ner allt jag ska packa, får inte glömma någonting! Ojojojoj.. . Nu ska jag gå, innan jag blir galen ;P Puss

glömt blogga?

Jaja.. Jag har inte mycket att säga, jag ska bara äta mat nu sen ska jag cykla till jobb, sen får vi se vad som händer efter det. Något kul? Nah, vi ser hur trött jag är ;D Känner för att stanna hemma och vila. JUST DET! Jag får absolut inte glömma TH på MTV ikväll, inte ni heller!? :) 23.00!!!! (Thfans - pratar jag med) Hih. Nu ska jag äta, puss på kinden. ♥


FLIPPA - något?

Yepp. I Malmö fanns det något vid namn Flippa.... Såklart gick vi dit, jättetrevligt! Massor med folk, sen åt vi också på Mc donalds (dom åt på BK), och innan dess så fikade vi på Espressu House, gott! Anyway, trevlig dag. Yao!

Btw, min älskade storasyster har åkt till Danmark med sitt jobb, snacka om att hon har det bra! Ha så roligt, love you ♥

Idag gjorde jag något, något jag älskar att göra, något jag mår bra av, något jag vill göra varje dag, hela tiden! You wanna see? Ah, maybe.. Jag är hungrig! Vill äta, men det är sent nu, jag kan inte äta nu.. Åh, jaja.. Ska nog lägga mig snart. Ska bara kika runt bland bloggarna och chatta lite till, sen får jag väl ta och ta ut linserna och annat man gör innan man lägger sig. Sen ska Amela sova, hih.. Men ni får ha det bäst. Puss!


TOKIO HOTEL PÅ MTV

Imorgon! Ja, tro det eller ej! =) Då vet jag vad jag ska göra imorgon kväll, då alla andra förmodligen ska ut och festa, hih! Det har ju kommit ut små klipp av det som kommer visas imorgon på MTV, då Tokio Hotel bjuder på några låtar. Men inte jag har tittat, nopp! Jag väntar på att få se allt imorgon, bara jag nu inte glömmer bort det heller! =/ Nej, det får jag och kommer inte göra! Fredagen den 30 oktober, klockan 23.00, upprepar, 23.00! Glöm nu inte detta, sitt bänkade framför tv'n imorgon klockan eelva och se världens bääästa rockband! I WILL! :)

Låtarna som kommer visas imorgon är: Noice, Menschen suchen Menschen, Break Away, Automatic, World behind my wall, Dogs Unleashed, Alien, Ready Set Go, The Darkside of the Sun, Monsoon, Für immer jetzt!

Jajadååååå. Me like! Ska jag kanske spela in? Fan vilken bra idee! Haha, nu ska jag bara se till & hitta kasett/Cd, and we'll see! :)

Åh, längtar till imorgonkväll!

YIHO!!!!!

Hihi, jag ska inte jobba idag. Det blev riktigt klyddigt, men jag ringde och så pratade vi. Yiho. Nu har jag precis kommit hem från stan, var och lämnade ett par skor till Mirela och sen köpte jag en glass till lillebror, höh. Sen blev det hem igen, vi är snabba! =) Nu ska jag städa lite snabbt och sen ska jag fixa mig, laaater kommer Selma. Då ska vi till Malmö med M. Vi gonna hat funny! =) Haha, jajadå.

Nah, det är nog dags för mig att börja. Ha det så bra, så hörs vi sen!

klyddklyddklydd

& ännu mera klydd! Förstår inte varför man inte gör som man ska och inte byter hela tiden!

Här ligger jag, hungrig och trött. Ska äta frukost snart och sen får jag VÄL ta och byta om, sen blir det jobb. Puuuuuh.. Orka!! Sen efter det blir det nog Malmöstad, vilket egentligen skulle vara runt tre-fyra. Men nu får det vänta till sex, om inte efter sex också.. ÅH.. Jajadå..

Nu ska jag äta, ha det bra så hörs vi någongång igen. I'm mad! Puss.

MÅSTE FIIIXA!


Hemma

Hejsan sötnosar! Jag är nu hemma och känner för att ta antingen varm choklad eller något jättegott te att dricka. Så himla kallt ute, men jag är så stolt över att jag köpt nya vantar. Btw, jag bytte mina skinnvantar till ett par mjuuukis istället, tänkte att det passade mig bättre. Jag gillar dom starkt iallafall! Sen har jag också handlat något annat idag. Jag har handlat en tunnika och några armband - ofc med nitar på, sen har jag också handlat ett par tights som jag velat ha läääänge, nu är dom mina. Tänkte, att istället för att ta kort på dom, med min cam - hallo? Kommer inte synas så bra, så tar jag bilder från hemsidan istället.

Btw, har jag berättat att jag läst klart min engelska bok? I'm happy now, hih.. Nu behöver jag inte tänka på det längre, haha. Måste bara skriva en bokrecenssion om den, den var skitbra!

Tunnikan är svart, inte brun men jag hitta bara bruuuuunis och andra färger, men inte svart )=. Nu ska jag ta hand om mina djur och min gård på farmville, HAHAA... Ha det gut. Puss




Hello

Lite sent att säga godmorgon? Ah, får väl säga goddag? Shiesame! Hoppas allt är bra med er där ute, själv är det bra! Jag sitter och smaskar på ballerinakex, mjauuuiiisus. Skoooja? Nej men muims, dom är godast. Vad ska jag göra sen? Det ska jag ju egentligen inte skriva för då blir det ju aldrig som det ska, hih.. Har ju skrivit det förr. Jajaja, ska sluta babbla om ingenting som vanligt. Ska diska nu iaf, vi hörs sen eller något.


Kissie (Y)

Okej, jag såg först lite av programmet som de tre bloggerskorna var med ikväll. Shit! Shit vad annorlunda Dessie såg ut, asså jag vet inte hur jag ska förklara men hon såg annorlunda ut, vet inte? Jaja. Kissie var iallafall jättesöt, verkligen! För er som inte såg programmet, ja ni missade något haha ohlord. Och Paow sa inte så mycket hon.. . & jag ska heller inte säga så mycket om henne nu.

Sen såg jag DWH superbra, såklart! Och nu är jag trött, så nu ska jag sova. Ha det bra så ses vi tomorrow. •

Dessie & Paow

Hello! Har precis färgat min lillasysters hårfärg, you wanna know how it look like? Nah, not yet. Höh =) Iallafall, alla ska ju se på (ser på) Ugly Betty nu, och sen ska man såklart se desperata hemmafruar, ofc! Det är ju sjukt bra, älskar den serien. Men, ikväll ska Dessie & Paow vara med på TV. Haha, vem vill missa det? ;P HAHA.. Dom ska vara med på tv8, något program jag inte vet hur det stavas till och vad det ens heter men något på A, i think?

Hade varit roligt & se dom. Jag gillar Dessie för hon är så sööööt! Ja, jag tycker det. Fast bara om hon varit sig själv och inte lekt så mycket som hon gör.. . Hennes blogg är tråkig, tycker jag. Jag säger inte att min inte är det!;P Men jag tycker bara hon är så söt! Så jag vill se henne ikväll. Ska kanske ta en liten titt på dom och sedan se desperata hemmafruar, det börjar ju samtidigt 21.00. Så ah, ska nog sätta mig framför tvn nu och ta fram gottis. Ah, nu börjar det. Puss på er, vi hörs snart igen (:

Btw, Kissie ska tydligen också vara med. Fan vad roligt att se alla tre där! Dom har ju bråkat, ohherreguuud. HAHA, vem missar detta? :O

Me now


Svar till kommentar



Ah, det är bra!:) Ja, alltså vi har fått blanketter/papper som vi ska svara på om vi vill ta vaccinet eller inte. Så jättemånga i skolan ska ta den. Den är alltså gratis för oss som vill ta den, eller för dom som vill ta den. Jag har iallafall kryssat i NEJ & tänker inte ta den. Inte heller någon i min familj, men jag känner folk som ska ta den. Och jag hoppas bara på det bästa! Vill såklart inte att något ska hända mina älskade vänner! Love ♥

Hoppas du är nöjd med svar!:) Puss


I'm up

Hello & godmorgon på er. Jag säger så även om det inte riktigt är morgon, hihi. Men jag är iallafall uppe och är på humör, jag skulle kunna sova lite till fast syster kom in och undrade om jag kunde fixa frukost till min lillebror så det gjorde jag, ofc! Nu kan jag inte somna igen, eller så vill jag nog bara inte. Jag vill hinna göra lite saker också innan jag går och jobbar ju, hih. Ska nog till stan idag igen, kanske? Får se!

Jag ligger iallafall här och försöker läsa i min engelska bok, den är så bra! Men den tar aldrig slut känns det som, även om den inte alls är tjock;P Hih. Nah, nu ska jag kolla runt här bland bloggarna, som vanligt =). Ha det bra, så hörs vi antingen snart igen eller efter jobb, vilket är runt sex! (: Puss

Soooorry but you know me!

Jag har ändrat igen, ja.. Sorry! Men.. . Jag har ingen anledning, bara att jag inte har annat för mig just nu. Och jag ska inte säga att den ska se ut såhär hela tiden nu, eller ett tag. Jag bryr mig ickeeää, just let it be! D;

Em. Ja, kanske dags att sova? Nja, kanske ska jag läsa i boken lite innan. Men sen blir det soooova, så skönt! Så jag säger godnatt nu & så hörs vi imorgon, när jag vaknar.

Kiss and goodnight #


one mistake

Nejmen! Längesen? Tss ;D Aiii, sitter här och lyssnar på TH, gammal musik då!;P Reden är igång just nu. YIHO. ♥

Tänkte precis läsa i min bok, denna gången en engelsk fast det är bara för att vi ska läsa en engelsk bok och sen göra en bokrecenssion i med att vi går engelska b. Thats okey, i think. Jag är ändå klar snart, skojar! Har kommit halvvägs, men den är inte alls tjock så det går bra det, i think again! ;P Boken heter iallafall One Mistake, och är goood. Något konstigt, btw! Jag skulle ta några cambilder, ser ni skillnaden?


Ser ni? Vad är det för färg, uuuee. Så fort jag tog upp boken så blev det en ful rosa färg? ;S När jag sen tog ner boken blev den så som färgen så som den är på den nedersta bilden. Men när jag sen tog upp boken igen, blev den rosa igen. Usch.. Wakala!

Pussss.. .

Lik Kenza?

Okej, jag har hört detta några gånger nu. Fast jag ser inte var jag liknar henne? Jag älskar tjejens utseende och skulle döda för ett likadant! Nej men, ah you know what i'm talking about! Jag tycker verkligen inte att jag liknar henne, såklart så hade jag varit glad, skitglad om jag liknat henne! But i don't, förstår inte var ni ser det? ;P

Och Mogi? Vem är denna människa? =) Förlåt, men jag följer inte alla bloggerskor så jag vet inte vem alla är. Men förstår nog att detta också är en bland bloggarna. Ska kanske försöka hitta denna Mogi, och se om vi nu "liknar" som en tjej skrev till mig precis. Haha, nää.. Skojar bara, men nah..

Jag blir såklart jätteglad när någon säger att jag liknar Kenza, tack till er som tycker det;P Haha.. But still, ser inte var jag liknar henne. Förlåt om jag låter otacksam eller vad man ska säga, men jag är glad när jag får höra det, men ja ni fattar - hoppas jag!





Back to the old Header

Ja, det blev den gamla headern. Jag vet faktiskt inte varför jag ändrade om innan? Jag får helt enkelt inte ha tråkigt, för då sitter jag bara och ändrar om här på bloggen! Det får jag iiiicke göra (: Hah, jaja. Men nu har jag tagit tillbaka headern, men nu vet jag bara inte vad jag ska ha för bakgrund, design. Blir det svart som innan eller vit? Jag vet inte, jag låter det stå såhär nu. Jag kanske kan byta då och då, någon gång kan jag ha svart och någongång, vit.. Vem vet, men som sagt så låter jag det stå såhär. Vitt får duga nu, ett litet tag.

Här, lyssna & gråt:) Ihih..


VANTAR

Äntligen! Har köpt mig ett par skinnvantar på Åhlens, för 249;- Gillar dom starkt, lite "rockiga" tyckte och såklart ska jag ha dom!:D Shie, tänk om det funnits skinnvantar med nitar på, åh guuuud.. . Fast det kanske det redan gör? Det skulle jag vilja ha, mums!

Nu ska jag duscha och sen blir det film, puss.

falsksanning.blogg.se

Hej. Inlägget under, ska vi inte prata om. Let it be.. .

Jag är hemma från jobb, så mysigt när vi står där inne och tittar ut, när det regnar och när det är så mörkt även om klockan bara är halv fem. Idag på jobb var en av de roligaste dagarna på jobb! Love you Josse! Mycket skratt, haha! Åh, du får mig att må så bra! Efter jobb körde Josse hem oss, jättesnällt!

Åt när jag kom hem och nu ligger jag här, tänkte se film.. Som vi såg för någon dag sen, men varför inte se den igen om den ändå var så bra? Och det är så mysigt med film, bara krypa ner under täcket och se på film när det regnar. Men först ska jag bara kika genom bloggar like always.

Btw, dumt att falsksanning blivit anmäld! Fy på dig Paow! Not good, not good.

Plågar mig själv



Mår inte så bra just nu, är ledsen och har huvudverk. Allt var så bra innan, innan jag kom hem. Åh.. . Nu sitter jag och plågar mig själv med sorgsna låtar.. Bland annat dessa tre, sitter och lyssnar på dom och gråten i halsen. Dessa låtar hör inte till med det som hänt, men dom får mig att gråta, att tänka på det mer & mer.. Därför sitter jag här och plågar mig själv..

& varför kan jag aldrig få som jag vill? Jag går inte in på något mer, thats it. Detta ska fan ta mig bli som jag vill, för engångsskull! ÅRHH! Om du inte kan fixa det, så ska jag göra det SJÄLV!

Tokio Hotel kommer till Sverige and I'm on!

Hello! Hoppas allt är bra med er därute, här är det great! Jag har varit uppe sen halv nio idag, fast fortfarande legat i sängen. Feffe <3 har fixat biljetter till oss till TH's konsert! Jag var osäker på om jag skulle till Stockholm, men nu ångrar jag mig sjukt mycket! Jag sa åt Feffe att jag bara skulle till Köpenhamn men nu har jag ångest!!!! Men jag ska inte klaga! Jag får ju se dom iallafall, i Danmark. I'm happy! Jag var uppe så tidigt för att få höra om vi fick biljetter eller inte =) Biljetterna släpptes idag klockan nio förståss, måååååste vara med och höra hur det går!:) Så det gick bra iallafall. Det är nu gjort! Ikväll ska jag träffa henne och ge money.

Nu har jag bytat om och ska lämna lillebror till en vän till honom och sen ska jag till Stan med Selma, ska shoppa och sen blir det jobb för mig. Efter det får vi se vad som händer, något roligt? Jag är ju iof sjukt glad idag och på jättehumör!:D



Me right now, pigg & gla? Kör med glasögon idag ;) Haha! Nah, nu ska jag pilla iväg! Ha det bra, pussssss.


Lil Alfadji



Ny låt bland favoriterna! Haha, trodde man någonsin att denna roliga människa skulle göra musik? Ah, jag gillar låten skarpt iallafall! Btw, visste ni att han även har en blogg? Hahahaha. Love!

Shu

Jag är glad att ha några riktiga vänner! Som man kan berätta allt till och som man kan lyssna på nästan allt och hålla kvar det. Några är real & några inte, men man kan inte tvinga folk till att bli som man själv vill ha dom. Nah!

Yo yo yo, annars då? Jag satt precis och kollade genom bilderna från Stockholmsresan för att få se TH! Åh, vad jag saknar det, jag vill tillbaka. . .

Jag är fortfarande trött, jag ska nog lägga mig snart.. Eller? Nej, haha.. Asså shie, det känns som om klockan är runt 00.00 och den är bara 21.00, herregud! Och nu börjar även en film som vi bestämt oss för att se, åh just det. Jag har ju inte berättat att vi, tre systrarna stack till hemmakväll förrigår och handlade godis och hyrde film? Det blev Flickvänner från förr. Riktigt bra film!

Yadayada, här är btw en bild på mig från igår, när jag kom hem vilken förklarar mörkret på bilden. :)

Haha, jag är galen!

Jag är galen! Men jag är grymt nöjd med att jag är det, vid detta tillfället! HAHA, åh gud! Men helt säkert är det inte än, snart kommer vi reda ut lite saker och bestämma allt! Jag ska inte berätta vad, ha haaaa! :) Men det är något jag lever för, och jag hoppas på det bästa. Puss på er!


Ja..

Var börjar jag? Kan säga roligt att jag inte skrev något alls igår? Haha.

Vad hände igår då?
Först började dagen med jobb på badet, efter det stack vi snabbt till stan för att se modevisningen, därefter stack vi hem, för fixning. Duschade och började fixa mig. Sen möttes jag och Frida på övre, vi tog bussen tio över sex in till smyge. Tack! Vi visste inte ens var vi skulle, vad vi skulle säga när vi skulle på bussen.. Ingenting. Tack så jättemycket Karolina, för att du mötte upp oss och sa var vi skulle osv osv! Och tack för en rolig kväll med dig! Tack även till Frida, jag hade riktigt roligt med er två, hade ni inte varit där hade jag gått hem! Bra med bra vänner! Blev också överglad när jag såg att Tarik var där, hih..

Vi tog bussen kvart i elva, jag kunde inte vara där mer!

När vi kom till övre, mötte vi Selma och tha boyz, sa hejdå till Frida och så var jag lite med dom. Sen tyckte jag att det var tid att gå hem. Och idag blev det jobb, från nio till fyra och jag kan säga att jag är död!

Nu ska jag kränga ostbågar och dricka coca cola och äta massor med lösgodis! Ha det bra, puss.

Malmö

Nu kan jag börja berätta lite. Hih, först stod vi i kiosken och sen blev det att vänta på Mirela. När hon slutade stack vi till Malmöstad, tre syskonen - nice! HAHA, en rolig grej! Först träffade vi på en lärare på stan i Trelleborg, sen i Malmö kommer han fram igen, när vi sitter och fikar HAHA. Snacka om att någon förföljer oss! P! =) HAHAHA. Anyway, när vi fikat och kollat runt lite, fick jag med mig en jättesöt klänning. Var lite där och sen åkte vi tillbaka. Åt på MC här i Trelleborg och nu är jag hemma. Kom alltså precis hem, ska nu se på film! Ha det bra, puss.


Svar till kommentar

Börjar direkt med svar till kommentar! Någon Stina undrar om jag ska ta vaccin mot svininfluensan. Naj, det ska jag inte. Jag har ju lagt upp video på vad som hänt med en kvinna/tjej efter att hon tagit den. Bara tio dagar efter att hon tagit vaccinet så blev hon som hon blev. Aldrig kommer hennes liv bli som förr! /:

Så nej, mitt svar är nej!(: & ni som bestämt er för att ni ska göra det, hoppas på bästa!

Hur man äter godis

Tips på hur man äter godis!

Hur äter man dessa utsökta godisbitar? Mums så goda!


Först håller du den framför dig

Sen snurrar du av sidorna ("öppnar")

När du gjort det, så tar du bort "plastet" runt om själva godisbiten.

Så, ÄT!

Btw, visste ni att det finns godisar som heter Amela? Jag vet inte om det finns på några andra ställen/länder än Bosnien! Men sist jag var där köpte jag sånna godisar bara för att dom hette Amela och jag måste säga att jag tyckte om dom! HAHA.. (:


Okej, nu vill jag inte att ni ska tro att jag är sär i huvet! Men jag hade faktiskt lite tråkigt och ville göra "så som alla andra" gör. "Hur sminkar du dig" Ja, sånna saker ex. Fast, HAHAHHAHA.. Mitt tips var ju bara så bra, inte sant? Hoppas ni lärde er något.

Nu ska jag sluta skämma ut mitt liv och gå och ta en dusch, btw. Tänkte bara visa några saker jag kom hem med precis. Var ute och handlade med mamma, pappa & lillebror. Längesen det! Och denna gången var jag med och betalade på vissa ställen också! Stolt! Haha, jag älskar att hjälpa till och betala och sånna saker!:) Gör inte ni det? Haha.. Känner mig så, "hjälpsam". And i like that, hih.. Sär? HAHA...


Något jag ÄLSKAR!:D

Något jag sökt efter länge nu! Som jag äntligen hittat, hoppas bara det är den smaken jag vill ha också!:)

PUSS


Vaccinering mot svininfluensan - good or bad? SHIT!


Videon talar för sig själv. Jag säger bara, fyfan vad synd! Fyfan!

22-10-09

Hello there! Jag kan börja direkt med att jag är superhungrig! Men åt precis, hmm. Normalt? Jag är också supertrött, vet inte om jag ska sova bort hela torsdagen - vilket verkligen behövs, jag behööööver sömn! Eller om jag ska göra annat.. Finns inte så mycket att göra egentligen, just ja! Hoppas alla "över arton" har roligt ikväll då! Eftersom att vi som inte fyllt arton än, inte kommer in till höstmiddagen som är ikväll. Jag vet, riktigt roligt vi har det! Palla..

Jag måste bara lägga till detta! (:
Idag har jag och elin varit riktigt duktiga. Även om vi brukar sluta fem över halv tolv på torsdagar så stod vi i kiosken från kvart i åtta till två! Sen vid tio, ville såklart ingen hjälpa till med att gå till elevrådsmötet eftersom att jag och elin stod i kiosken och inte kunde gå dit (vi är klassrepresetanter - stavning) så fick vi stänga snabbt och vara där. Vi var inte med hela tiden för vi kunde inte ha kiosken stängd, men vi var med under det viktigaste. Tur att vi stack dit, pratade om vår kiosk osv osv. Iallafall, så gick vi ner till kiosken igen och sen skulle elin gå vid tolv, så kom Kevin och stod med mig tills hon kom igen.

Ja, det var det. Imorgon, efter kiosken ska jag till Malmö & schoppa - let's go! (: Puss
Här kommer några cambilder på mig, för någon sekund sen.

BU! Haha, nääääärbild! Btw, bilderna är icke redigerade, bara ljuset som ändrar sig HAHA.. Nej men, you get it!

 


:@

Jag är så jäkla arg! Finns inga ord för hur arg jag är. Skulle kunna slå ner något!
Skulle kunna stå och sparka på en soptunna i flera timmar om det så behövs!
Om det kommer bli bättre! ÅH! Jag kan säga att gråten sitter i halsen, det
kommer när som helst! Jag orkar inte! Nu ska jag dricka lite coca cola till
och sen ska jag lägga mig och sova, jag hoppas bara det går bra imorgon
på morgonen, sen är det nog okej att slappna av. Ska sova och må skit nu!
Puss.


Bloggdesign - haahaaaha

Ja, jag hade lite tråkigt så jag tänkte att jag skulle göra om min blogg. Vilket inte var bra, haha! Jag får inte ha tråkigt för då vill jag direkt göra om min blogg, jag som sagt att jag ska ha den som den är länge! Gick det? Haha, ja det gick ju hur bra som helst. Naaaaaaaaaat. Men ja, haha, ni får tycka vad ni vill. Det tog flera timmar för mig att göra om allt, göra något och sedan tycka att det är fult och göra om något annat nytt.. Ja, ni fattar jag kom fram till detta och sen tyckte jag att min bloggdesign var rätt rolig, jag ligger där & solar, kul & se? Haha. Nej men jag tyckte att det var roligt, den får se ut såhär ett tag. Skojar! Ska inte säga något, annars bytar jag bara igen. Vilket jag kommer göra! ;P Men, dom små gubbarna som ligger där på bloggdesignen (jag) kanske åker bort någon gång snart, jag tyckte bara att det var lite kul & ha mig liggandes där! ;P Haha.. Nu drar jag, puss.. Måste ha mat!

Bilder

Sitter och väntar på bilder som håller på att laddas. EiLn håller på att skicka några gamla bilder på oss från, ja jag minns inte när det var, men något år sedan. Haha, alltid kul med gamla bilder. Jag kommer såklart lägga upp några, när dom kommit fram.



Fler kommer... .

Malmö

Hellouw. Är hemkommen från Malmö! Som sagt åkte bussen in kvart i åtta vilket betydde att jag fick vakna extra tidigt idag igen! Puh, vad jag hatar att vakna tidigt om dagarna! Men iallafall, eftersom att jag inte var så pigg så blev det dusch snabbt och på med nya kläder sen drog jag. Thats it, håret i en knut like always.

I Malmö var det ganska långtråkigt att sitta och lyssna på rättegången, men whaev. Intressant ändå. Efter det, vid halv ett stod bussen på plats men körde kvart i. Sen gick jag eiLn och Karolina till stan, för mig blev det kaffe och en kanelsnäcka och elin tog varmchoklad. Vi beställde även bullar till kiosken imorgon! Vad hittar vi på med imorgon i kiosken då? Haha. Oj, just det! Jag får verkligen inte glömma att sticka och handla idag, till imorgon, till kioskeeen..

TH kommer till Sverige! =)

Aja, vet ni. Nu ska jag lägga mig ner i vardagsrummet och se på tv. Är så himla trött och mår inte så bra!

Minneminne! DON'T FORGET (för mig själv)
* Handla till kiosken
* Svara på chefens sms angående övernattningen
* Ringa/smsa andra chefen angående lönelappen
* Läsa i min engelska bok.

Puss

Here am i now, längesen jag la upp cambilder? ;P Haha.. Yeye, vi syns!

Blogawards - fusk?

Tudeluuuuuduuu. Är nu hemma från skolan, började halv åtta (skulle stå i kiosken och då måste man vara där tidigare för att fixa med bullar osv osv) men jag kom dit tio i åtta... Varför? Jo, för att jag försov mig.. Förstår inte hur, min mobil hade ju inte ringt... Jaja, men sen ringde det och jag tänkte "varför redan nuuu" och så såg jag att det stod Elin, haha! Stackars tjej! Hon fick vänta på mig och jag hade inte ens kommit till skolan. Vi skulle träffas på skolan halv åtta, så är jag hemma och sover. Gutt! Men iallafall, jag cyklade dit så fort jag kunde och hon behövde inte stå ensam, jag kom iaf diiiit =) Ja, det är vad vi gjort idag, stått i kiosken till två. Sen såg jag och hon en film på skolan, wow så roligt hahha.. Till lite i fyra och sen gick vi skilda vägar.

Imorgon ska vi stå i kiosken igen, även om det inte kommer finnas så mycket folk på skolan - det är ju utvecklingssamtal hela dagen så, men men!!!!!

Nu ska jag ta något att äta, är riktigt hungrig och sen ska jag läsa i min bok. Det är lite brottom nu och jag har fastnat i den, så ah! Ni vet vad som gäller! =) Nu ska jag gå, ha det så bra så hörs vi sen!


so long.. .



BTW! Det snackas om att det fuskats i blogawards! Tydligen skulle Kenza (såklart) ha vunnit årets blogg, i år igen! Men dom tog tvåan som vinnare istället, alltså Foki. Just för att det inte skule se så "dumt" ut om Kenza vann två år i rad.. Dumt, verkligen dumt! Spelar ingen roll om det ser dumt ut eller inte, det ser bara dumt ut att man fuskar! Om folket tycker att Kenza ska vinna, så ska hon vinna. Ha ingen jävla röstning om vem som ska vinna, låt inte folk få rösta om ni ändå inte går efter vad vi tycker! DUMT, a big YES! Jaja, jag tycker iallafall att Kenza skulle ha vunnit, blev helt chockad när jag läste att hon INTE vann.. Men hon tog det ganska lugnt, är nog för hon vet att hon skulle vunnit.. Men det är ju inte alls roligt att inte få pris för något hon bör få pris för! Yaya... .. .

Innan var Kenza en stor favorit hos mig, sen tyckte jag att hon skröt ganska mycket, så ja jag besökte henne inte så ofta mer.. Men efter att jag sett tjejen, så har jag fått upp ögonen mer för henne, i don't know why? :S But thats how it is, sry! ;P

Lovar, nu går jag! =)

SUPERDUPERHUPERDUPERNÖJD!

Ja, ni förstår vad jag menar? =) Nej men skorna jag köpte för någon dag sedan? Jag blev blixt kär i dom så fort jag såg dom.. Kunde såklart inte bestämma mig eftersom att jag inte är personen som kan bestämma saker själv. Så det tog mig några dagar att bestämma mig.. Till sist blev dom mina, jag måste seriööst säga att jag är supermegaduper nöjd, i love them! Helt övermjuka innuti och översköna att gå i, man hör inte något ljud när man går i dom.. Varma! Ska jag fortsätta? Haha, kortfattat :SUPERNÖJD! Jag hade dom igår, till tights och tunnika! Me like!


FARMVILLE

Tudelululudu! 8-)

Har precis hjälpt mamma med att tvätta en matta - jag är expert! HAHA =) Så nu ska jag äta lite och läsa i boookään. Sen hade jag tänkt, em. Ja, kanske se på TV & äta godis eller annat gott. Jag är såå sugen på gottis nu!

Jag är så sjukt nöjd med att jag drog ut igår, jag har ju inte haft tid och inte kunnat nu när jag jobbar nästan hela tiden. Men eftersom att jag sagt åt chefen att jag vill jobba mindre så fick jag ledigt denna helgen, så Amela tog chansen. Även om detta inte var någon klubb eller något sånt, men sjukt kul hade jag! Jag släppte loss och, ja det var verkligen något jag behövde göra, något jag borde gjort för längesen! Nu mår jag bra! :D Förutom mitt huvud då.. . Det är sant, det dom säger Du kan inte vara glad och lycklig om du inte tar chanser, det fick jag höra då jag inte vågade åka till Stockholm för att se TH. And see, jag gjorde det för att mina syskon pushade mig, dom sa åt mig att draaaaaaa.. And I'm soo happy for that! Och ja, var detta kom in.. 8-) Haha. Nej men man måste kunna ha roligt, kunna ha kul, kunna ta chanser för att må bättre och ha ett roligare liv. Jag själv, brukar inte festa & sånt, som vissa tror! Haha.. Alltid kul & höra vad folk tror om en, som inte känner en så jättebra, kulkul! Jag fick däremot em. HAHA, jaja festgalen & stud? Passar det ihop? Från samma person fick jag höra dessa två ord som beskriver mig. HAHA =) Nah, festgalen är jag DOCK inte.. Jag festar nästan aldrig, jag dricker inte. Dricker jag så blir det en cider eller två. Thats it! Men om jag väl festar, så är jag en partygirl. Jag slutar inte dansa, höööhöö.. . Jag kanske borde festa oftare? Jag älskar ju det!  ? ? ? ? HM, kanske något man borde tänka på? Haha, okej. Konstig tjej, konstig tjej!

Nej, nu ska jag äta, magen kurrar!

Btw, måste också checka till mina små kossor på Farmville, ja jag har också fallit för det.. HAHA, ohlord.. Men it's fun! So what? =) Även om jag inte förstår mig så mycket på det så tycker jag ändå att det är roooligt. Haha, nu går jag, lovar! <3



Jag nu, trött? Nah, tycker du?


Galen kväll

Hoj. Inget inlägg igår, whups?

Gårdagen började med jobb på badet, sen blev det hem och städa lite. Sen duscha & fixa sig, därefter väntade vi på Karna. Medans vi väntade gick Selma till hennes vän lite snabbt, & jag och M gick till Kebabtorget och åt, såklart! Sen mötte vi upp Karna vid mc donalds och åkte. Det började inte så bra, men medans vi åkte och lyssnade på höööög musik så blev det bättre. Alla blev på bättre humör, efter att ha varit jävligt irriterade. Sen började det! =) Vi mötte upp tha byz och körde efter. Först måste jag säga att alla var små flugor förutom mig och Karna. Alla satt ner, era fjollor! (: Vi dansade loss iallafall, längesen och guuuud vad jag saknat det. Höhööööö! Mh, sen fick vi med oss en av dom, haha.. Ah, det var grymt kul iallafall förutom att jag hade grymt ont i mitt huvud, hela kvällen typ. Senare blev jag lite lugnare, hööh (A) Mysigt! Ah, lite senare var vi tvugna att dra /: Beror på vissa saker, men det gör inget. Kom ändå inte hem förens vid ett - så det är lugnt. Det viktigaste är då att det var roligt och det tyckte jag fantamej att det var! Jag hade roligt för mig själv 8-) HAHA.. Nej men, tips! DANSA wtf, till er som satt och glodde era tomatsoppor! Fråga mig inte var jag fick tomatsoppa från men, ni vet hur jag är! Hihi! Ja, iallafall. När vi kom hem, lämnade vi av M och sen hem till mig. Vi åt lite pita och drack coca cola, sen snackade vi här på mitt rum, sen vid två tror jag klockan var, så skulle Karna hem. Jag deckade direkt, nu är jag som sagt uppe. Annars hade jag ju inte suttit här och skrivit 8-) Haha, skojaaaaar.. Är bara överglad nu, efter att haft roligt, jag brukar ju inte ha tid för "fest" och sånt. Men! =) Här sitter jag och äter en macka och dricker vatten, ja. That's it. Kanske sover jag lite till snart, är grymt trött och huvudverken har inte gått över än! Snyft. Men nu drar jag, ha det gytt. 8-)

Puss


Jag har tyvärr inga bilder från igår.

Ojdå!

Har jag glömt bloggen? Ett inlägg idag? Shit! Haha, nejdå. Jag var ju ledig från skolan idag, och tog det bara lite lugnt. Sen blev det jobb, vid tre till kvart över sex. Sen åt jag och Selma på Kebabtorget, därefter träffade vi the booyz. Alltid lika roligt! Sen körde dom hem och vi cyklade hem, nu har jag lust för att läsa i min bok. Men vi får se, kanske har jag inte lika lust om någon minut. Höh.. Imorgon blir det jobb, fast denna gången på badhuset! Sen ska vi hem & fixas direkt, vänta på Karna. Ja, ni vet! =) Sen ska man ha fuuuuuun!

Just det! Ni skulle ju få se vad Selma kom med till mig idag. Jag orkar inte ta kort på dom nu, det är mörkt här. Det är iallafall världens snyggaste leggins/tights! =) I love them!

Nu ska jag göra annat, pusspuss.

I'm up

Hello. Ja, som ni ser är jag vaken nu. Sitter och väntar på att reklamen ska sluta och att våra bästa år ska börja igen. Selma är i stan nu, hon har slutat och ska komma hem med något till mig, något jag velat ha jättelänge. Ja, jag vill ha mycket jag! ;P Haha! Nej men, ni får se sen :)

Nu ska jag äta upp min frukost och fortsätta vänta. Ha det bra, så hörs vi sen någongång! Kram.

BILDER FRÅN STOCKHOLM - TOMORROW


Nu är det dags för sista inlägget för idag, tycker jag! Tänkte bara säga lite kort, att imorgon hade jag tänkt lägga upp lite fler bilder från Stockholmresan den 7e/9! You like? Ha;) Ja, och eftersom att jag är ledig ska jag försöka sova så länge jag bara orkar. Så vi får se när det första inlägget ploppar upp! Nu hade jag tänkt gå, men som sagt så hörs vi imorgon! Kram!

Kan inte sluta

Har suttit och provat mina skor, några gånger. Några gånger 8-) Haha! Men dom är så fina! Iallafall, innan fick jag ett sug (eller ska jag vara ärlig så har jag haft det hela dagen) efter coca cola. Så vi körde till Entré och handlade coca cola och chokladbollar och andra kakor. Sen körde vi och hämtade lillebror. Nu är jag här, mmmm...


TA MIG TILL STOCKHOLM!


Då bilden togs var jag inte redo, därför ser jag ut som jag gör, höhö! Men det spelar ingen roll, i don't care! Jag vill bara säga att jag vill till Stockholm igen! Jag saknar verkligen att stå där och vänta på TH! Att skrika av glädje medans jag ser dom vinka till oss. Åh, gosh! I feel soo good when I think about it!




Nu ska jag ut!

Nya skor

You wanna see? Haha, nej. Inte än! Det är skorna/stövlarna som jag velat ha länge nu, skojar! Några dagar, sen jag såg dom dåå! Jo, det är klart jag ska visa bild på dom! Jag tycker att dom är ursnygga! Jag är kär! Men sen så säger någon att dom inte är fina och andra säger att dom är. Men, det viktiga är ju vad jag själv tycker eftersom att det är jag som ska använda dom.

899;- på Eurosko. Jag är kär!

Bestämde mig för att köpa dom idag, spelade ingen roll dom skulle bli mina! Så idag efter skolan gick jag till stan och mötte Mirela, hon hängde med mig då jag köpte dom, sen åt vi lunch på någon jilli wanilli, jag vet inte vad det heter men jag har aldrig varit där innan och nu när jag var där, jag kan säga att jag kommer spendera min tid där typ varje dag! =) Haha, nej men det var jättegott! För mig blev det, såklart coca cola och en baguett med kalkon & fruktsallad, seriöst jag åt hela & den var såååå god! Ibland är det bra att ha pengar, ibland? Haha (:

Iallafall, idag hade vi prov i skolan. Jag svarade på alla frågor och nu är det bara till att hoppas på det bästa. Jag hann ju inte plugga så mycket igår, blev ju skola och direkt efter blev det jobb. Kom hem vid halv åtta-åtta och sen är det inte så lätt att börja plugga, efter att ha arbetat hela dagen. Men jag lyckades läsa genom frågorna och svaren en gång, så vi får vänta på svar. Efter provet fick vi också reda på hur det gicvk på våra redovisningar, som vi var i grupper. Jag är helnöjd med mitt betyg än så länge! =) Fast såklart vill man ha ett litet steg längre så har man full pott ju! =)

Efter att jag handlat mina snyggingar så gick jag och hjälpte mamma, därefter mötte jag upp Selma och tog med henne till jilli wiiilliiie, eller vad det nu heter. Vi åt en baguett, som jag åt lite tidigare innan, men vad ska man göra? Är man hungrig så är man, öhö :)

Nu är jag som sagt hemma och ligger i sängen. Jag funderar på att sova, men nej. Nu är jag ledig, min helg börjar nu! Imorgon är vi lediga, min klass då! Istället för en lektion, får vi en uppgift så ja, det ska man kanske göra.. Fast den var inte så svår. Vet ni, borde man kanske börja läsa i både svensk & engelsk boken? Svenska bokrecensionen (asså, stava jag rätt nu:S?) ska vara inlämnad den 23 senast! Och min bok är så tjock, så lycka till! Nah, kanske dags att starta med "pluggandet". Åh, jag som redan blivit av med ett prov nu! Nu är det bara kvar att läsa böcker! Wio?

På måndag, kommer jag inte ha i-val :'( Jag kommer storböla! Hahahaha, jag menar det! Vad? :o Ohlord. =) Nej men åh. Ja, jag och EiLn kommer stå i kiosken hela veckan, så kom dit! Handla! =) Ska bli skönt att inte behöva plugga på lektionerna, men ska bli sååååå trist att behöva missa i-valet!


Schule

Hello my dears! Hihiii.

Hoppas allt är bra, jag sitter i skolan. Började för en halvtimme sedan och har efter denna lektion ett prov. Sen ska jag till stan och handla tights tror jag, om dom är kvar & sedan ännu viktigare. Som händer efter hemspråk, då jag ska till stan igen och handla mina stövlar, om min storlek är var! Jag la undan dom för någon dag sedan till dagen efter, men jag gick inte dit. Hm. Men idag ska jag iallafall dit och det är bara till att hoppas på att dom är kvar!

Nu fortsätter jag här.
Puss


Åååh herregud

Kalltkalltkallt! Jag sitter här, vet inte hur jag mår. Huvudet snurrar, jag kom precis hem efter att ha tittat på Selma då hon jobbade på badet och så började mitt huvud snurra.. Kan knappt stå upp, har nog bara druckit för lite vatten. Eller? Får göra det, sen ser vi vad som händer. Gör jag det jag måste eller kommer jag ligga och dega? Vi ser! Jag har ju bestämt mig för att inte skriva vad jag ska göra utan vad jag har gjort. Fast, ups. Det gjorde jag ju i förrförra inlägget. HAHA! Detta går ju bra!

Nu ska jag se vad jag hittar på med. Puss

Svar till kommentar

Du anonym! En sak bara:) Jag vet inte vem du är & jag bryr mig inte, men jag tycker synd om dig. Du ska inte behöva gå runt och försöka "trycka ner" folk med dina "elaka" ord. Det går inte, inte här iallafall. Jag vet att du kommer kika in här igen eller så följer du bloggen, men din kommentar kommer icke godkännas utan åker i soptunnan direkt, och när jag ändå är igång så var din kommentar ganska rolig. Do I look like a boy? Haha. Visst, tyck vad du vill! Men mig trycker du icke ner!

Mhh

Hoj, sitter i skolan nu! Efter denna lektionen ska jag jobba. Hoppas såklart på det bästa och att vi hinner bli klara snabbt! Måste plugga inför prov imorgon!

Ha det bra! Hörs efter pluggandet eller jobbet. Vi ser!

Allt i ett

Hoj. Idag hade man utvecklingssamtal, gick hur bra som helst! Nu är det klart, ah! Vad ska jag säga? Idag var det absolut inte min dag. Finns många anledningar, etc att man grät idag i skolan. Jag orkar inte med det längre, jag klarar inte mer! Men, det är inte det jag ska prata om. Jag ska skriva om vad som hänt under dagen, och ja först var det skola och efter det blev det hem. Städa lite och sen kom Karna, vi körde in till Malmö och träffade folk där. Skoj! Så jag har nästan precis kommit hem och började fixa makaroner medans Karna satt vid min dator och jag försökte plugga. Vi åt och nu har hon gått. Jag tänkte såklart bara skriva lite kort innan jag gick och la mig. Är sjukt trött!

Ja, alltså var vi i Malmöstad idag och luffade runt lite. Igår, ja igår var Karna här också. Fast då var vi på Systrar & Bönor och tog en fika, satt och pratade. Jag tror nog att hon tröttnade på mig igår. Jag satt och pratade & pratade och slutade aldrig. Kan man säga att jag var en dyrasellkanin (stavning)? Ah, men hon berättade massa saker också så det är alltid trevligt. Shit asså, det har verkligen inte känts som om vi varit borta från varandra så länge. Tiden går så fort, men så mycket vi pratade om, hallooo.. . Kul var det iallafall! Jag försökte få henne att sova över här och sedan gå med mig till skolan men det ville hon inte. Buhu. =(

Igår hittade jag även världens finaste skor, jag blev kär i dom så fort jag såg dom.. Åh, jag vet inte vad jag ska göra.. .

Btw, vill ni veta. Igår var jag och sökte på olika gym och så har jag blivit medlem nu. NOOOOOOOOOOOT. Som jag skrivit innan, varje gång jag skriver "nu ska jag gå och sola, ex" så gör jag allt annat förutom det! Alltid! Så jag borde nog sluta skriva om vad som kommer hända utan istället om vad som hänt. Vad tycks? Haha, nah det är jag som bestämmer om vad som ska stå här och vad som inte ska stå här. Vi får bara se hur det går för mig, om jag klarar detta. Nej men saken är den att jag inte gick & blev medlem på något gym, jag visste det. Jag sitter och har värsta sug på att börja gymma och så skriver jag såklart ner det, när jag sedan skrivit klart går jag bara och gör annat.. Något helt annat och struntar i vad jag lovat mig själv, äter godis också såklart! Määään, this is hard!


Utkast:Hoj!

Nu är jag klar, det är Karna & Selma också! Nu drar vi till Malmöstad.

Jag ska berätta om dagen, om lite annat också. Men det gör jag nog ikväll eller imorgon. Jag ska berätta!
Vi hörs! PUSS



Detta skrevs någon sekund innan vi stack! Hann tydligen inte lägga upp det.. Här iallafall, ni missade inte så mycket?

I'm home

Hoj! Är hemma nu och är riktigt trött, mina ögon kan stängas när som helst! Men inte ska det sovas här inte! Karna är på väg hit när som helst, och jag ska hinna diska innan hon kommer också. Vi får se vad som händer, vad vi hittar på med!:) Ska bara äta upp mina mackor och sen ska det städas snabbt.

Jag har tyvärr inget mer "roligt" att berätta. Haha, men that's iiiiit. Ha det bra sålänge!



Ja jäävlar vad ljust ansikte man fick, ja som ni kanske redan märkt så blir bilderna här i vardagsrummet riktigt ljusa. Ljuset kommer ju in här, så starkt.. Struntsamma, nu bablar jag bara på som vanligt.. Men, ja. This is me right now..

Ha det bra!

There is no longer you and i

Shululuuu, till er snälla där ute! (Vet vissa som läser bloggen som inte är välkommna!);P Em. Ja, jag tänkte bara säga att jag inte gjort något speciellt idag. Träffade inte Karna, vet inte varför. Men jag jobbade och ja, sen efter, I don't know. Men imorgon har vi bestämt iallafall! Efter skolan förståss. Jag jobbar inte imorgon, wohooo =). Vi får se vad som händer imorgon, vad vi hittar på med! Vi har iallafall massor att prata om :) Miss you girl! <3

Ja, det var väl det? Plus att det är en jävligt irriterande fluga, en minifluga som flyger runt här vid min pc, jag dödar den snart! Synd för er som hatar att man dödar småkryp eller liknande. Men synd för den som hade tanken att ens komma in här! Den ska mosas, fast vet inte hur. Haha, jävla råtta! Får inte tag i den! Men, nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Schuuuule tomorrow... =) EngelskaB! :D:D


Hittade en rolig bild!


En bild från 250 dagars festen. Haha, vad gjorde jag så fort vi satte oss? Ser ni skålen med något gult? Vad är det för något? Jo, ostbågar! Haha.. Jag satt och krängde hela kvällen! Vet inte vem som tog bilden, men personen fick mig iallafall just då jag gnagar! HAHA, skojar.. & Håret då? Såklart ska man fixa det så det inte stör då man ääääter.. HAHHAA, herregud! Som man såg ut! :o

Sorry om vissa av mina ord är knepiga, men det som kommer ut ur skallen, det sätter sig här! Jag vet att man inte säger gnagar, men jag har fastnat för det ordet. Why? I don't know! But still, thats me! ;P

Jag kanske ska säga hej först?

Haha, sorry att det första inlägget idag blev ett svar till en kommentar. Men kollade på kommentarerna och tänkte inte på att jag inte skriivit något innan, så. Ja, så blev det! Hej & hoppas allt är bra med er där ute, hih.. Här är det helt okej, är på humööör för min älskling är hemma! Har bara ont i ryggen - mer än vanligt. Ah, rick ett sms av Karna innan, så glad jag blev men var helt stressad =/ Hade ju precis slutat jobba & så ska man hem i det super fiiiina vädret, NOT. Men iallafall, nu är jag hemma och har redan ställt fram gottissaker. Vad gör jag med mitt liv? Seriöst.

Jag hörde några (säger inte vem) prata om hur mycket dom väger osv osv, att dom ska ut och gå, osv! Ja ni fattar.. Dom är äldre än mig, några år dåå! Och här sitter jag, äter icke bra mat. Eller vi ska inte säga mat.. Fast jag gör du det med! Äter ute nästan varje dag, medans folk går runt och pratar om att dom måste ta tag i sitt liv och börja med att gå ut och gåå då och dåå. Vissa börjar på gym & allt.. Okej, man är inte tjock, man "beehöver inte" som vissa säger. Men nu ska jag fantamig också försöka! Efter idag (A). Man mår ju bättre, och jag älskar ju att springa och att spela fotboll & såå.. Så när jag ändå inte kan spela fotbooll, jag kan ju men finns inget lag jag vill börja i, aldrig i IFK! ;P & TFF finns inte för tjejer, wowhoo?? =( Ja, så jag tänkte att jag ska börja gymma. Jag vet, jag har skrivit det innan. Men wtf, jag har pengar, jag har ork, jag kan hitta tid någon gång då och då i veckan. Så varför inte? Jag kanske till och med drar till något ställe imorgon efter skolan och kollar? Måste fråga runt först, ska se vad folk tycker om olika gym, vilket är bäst? Hih. Nu ska jag äta mig tjock, så jag sen kan banta... Jag skojar!


Svar till kommentar

Hej Jasna! Haha, jag ska försöka svara så gott jag kan på dina frågor. ;P
Jag går i Handel och administrationsprogrammet på Söderslättsgymnasiet. Bra & bra, jag har inte dåliga betyg iallafall. Vi kan säga så, att jag hatar G, får jag G på ett prov så ser jag det som ett IG. Så är det i mina ögon, så jag siktar mot VG & MVG. Och så kan jag också säga att jag har absolut inget IG i något ämne. Ja, berors på hur du menar med om det är lätt att få bra betyg.. Är du duktig så helt klart! ;P Haha.. Men det är väl som vanligt. Du kan inte vara tyst på lektionerna, du ska räcka upp handen osv osv, annars klagar lärarna! ;P Haha. Du ska INTE skolka! Det drar dom från ditt betyg, såå passa dig!;P Haha. Nej men man ska inte skolka, och man ska göra sina läxor, gör så gott du kan på prov osv osv. Jag tycker iallafall inte att proven är svåra på gymnasiet, fast det är ju handel jag går i. ;P Hihi  & Nej, allt hänger inte på proven. Det hänger på hur du uppför dig, skolkar du? Går du i skolan varje dag? Gör du bra ifrån dig på uppgifter, prov osv osv! Hoppas jag nu inte klyddat till det för dig, höhö ;P Hoppas du förstår!

& vad roligt att du läser min blogg btw!:) & hoppas det löser sig för dig, det kommer nog gå bra!:)
Kram!


Deprimerad?

Ja, det kan man nog säga & det finns flera olika anledningar. En av dom är att jag ska jobba imorgon, orkar inte.. Jag vill vara ledig, men det enda jag kan hoppas på är att tiden går fort och att allat annat går bra. Just nu sitter jag och gör vad då? Em, vad annars är lyssnar på min humanoid, hih. Nu, Zoom into me! Dricker även coca cola och sitter och deppar.. Sitter och tänker på studentdagen, var kommer man fira? Vilken lokal ska man ha? Kommer man ens hitta någon lokal? Sitter och funderar på min artonårsdag, hittar man någon lokal till det med? Det är ju snart! Den 22/10 är det exakt två månader kvar! Ah, jaja.

Noise, let me hear your noise.

Förlåt för konstiga inlägg. Men när jag lyssnar på Cd'n så måste jag bara skriva ner nåååågra ord/meningar från deras låtar.. Så sjukt bra (: Btw, höll på att bli mördad idag! Haha, nej skojar. Men jag höjde jättemycket i vardagsrummet, la in cd'n i vardagsrummet i dvd'n. När båda sömntutorna sover, ja man kan säga att båda blev sura på mig, speciellt den ena av dom som kom och stängde av det.. Men så kommer jag och sätter igång den igen, haha HAHAHAH.. Hmm.... .

Nu ska jag göra annat. Puss!

Te sakam!


Nyduschad

Hopp! Har duschat klart nu och gissa vad jag hittade i kassarna nu när mamma kom hem?!?? :) Ostbågar & tvåliters flaskor med coca cola, riktig coca cola - det bästa jag vet & hur många flaskor? TRE, jag kan njuta av livet i en eller två dagar nu! (:

Btw, igår frös jag ihjäl, och har gjort det flera dagar nu. Tror nog alla andra också gör det.. Fryser ihjäl! Så innan jag hoppade in och duschade tog jag fram några kläder som jag skulle ta på mig efter. Så himla mysigt! Jag klär ju mig inte som jag ska, jag har på mig en sommarjacka NU.. Ja, det är bara för att jag inte orkar leta efter andra, jag tar bara det jag hittar snabbt. Men nu när jag letade efter kläder till idag, så tog jag fram rätt mycket! Mys! Blev, ett par "kallingar" fast för tjejer då och sen blev det linne, tjocktröja, jeans & strumpor som är långa, sånna stickade ni vet? :) Ih, sen ska jag nog ta fram min rööödiis!

Så, nu ska jag klä på mig och sen ska jag äääta lite gott här.

Btw, hon hade också handlat BALLERIIIIIIIINAKEX :) Loveyou Mummmmmmy<3


Haha, vilket huvud!


Känns lite konstigt idag.. Karna är i Sverige, eller ah hon var ju det igår också fast hon skulle stanna i Stockholm & festa. Men idag, idag kommer hon hem! Vågar jag träffa henne? Har hon förändrats? Är hon samma person? Hur kommer hon reagera när hon ser mig? Varför är jag nervös? Min bästavän som jag inte träffat på några månader nu, kommer hem idag.. Asså, är jag lycklig eller är jag lycklig?

BADHUSET

Hej! Idag jobbade jag på Badhuset, tog chansen när jag ändå var ledig från Systrar & Bönor. Nu är jag hemma och ska ta ett varmt och skönt bad! Sen hade jag tänkt fixa varmchoklad och mysa ner mig under mitt täcke på min sääng :) Åh, hihi.

Jag är genomfrusen! Kul & veta?;) Haha.


Åh, så fort jag kom hem blev det Humanoid direkt, ah jag blir så lycklig! :) <3

Godnatt

...... Nu somnar jag! Blev ingen booook.

KALLT

Okej, nu ska jag försöka vara lite mer normal än vad jag var i förra inlägget men det kan faktiskt inte hjälpas när man sitter och lyssar på någon man typ, dör för? Ja, ni förstår. Men iallafall, jag har varit ute en runda och det är sjukt kallt! (Näe, är det? Menar du det?) Håh, nu kommer min favofavoooooorit! Humanoid på cd'n :) Älskar rösten! Lite galet, haha. Iallafall, back to talk! Det känns som om det var flera månader sen som det var varmt, då man inte behövde ha på sig mycket kläder! Nu är det värsta istiden. Vill ha sommar =( Jag kanske ska börja med min söta röda jacka snart? Haha, söta 8-) Yapyap, var iallafall ute en runda, köpte choklad och coca cola, shit vad jag var sugen på coca! Var längesen man drack coca cola känns det som! MUMS, det är sååå gott.. . Sen stack vi hem till Emina & Elma, snackade lite där och nu sitter jag här. Har jag något att göra? Ja, kolla runt bland bloggar och sen kan jag nog börja läsa i boken. Asså jag borde nog sluta skriva vad jag SKA göra, för jag gör ALDRIG det jag MÅSTE och det jag skriver att jag SKA göra.. Skumt? Aja, det förklarar då att jag aldrig läser i boken då jag skrivit att jag ska läsa. Jag har bara läst det jag läste första gången, då jag lånade boken sen har jag inte rört den. Not good!

Forever now - imorgon blir det iallafall jobb & sen ser vi vad som händer.
Karna kommer hem! Jag vet inte om vi träffas imorgon, eller om hon åker direkt till Anderslöv. Vi får se! Hon får helt enkelt höra av sig när hon är hääääär! :) Du är alltid välkommen här, det vet du Karna! Om du nu läser, så hoppas jag att du får se det! Men det vet du redan! :) Me love ya! <3



Btw, märkt något med header'n? ;) Hihi. Kunde inte hålla mig!


why do i keep lovin' you?

Automatic ;) Ah, jag dör! Deras nya album är sååååååå what's up dude, i love this new thing! Haha, nej men jag älskar den! Looooovin youuuuuu... Ah, lovelovelove..

Vilka tycker jag då om och vilka tycker jag inte om i HUMANOID?
Jag älskar alla låtar, jag menar det!
You wanna know my favorit?
HUMANOID & WORLD BEHIND MY WALL & DARKSIDE OF THE SUN,
Ja, dessa är mina favoriter, men som sagt jag gillar allalallala..
Det märks att jag är på humör just nu? Wohohooooo,
I'm ready to heal
I'm ready to feel... .

Haha, okej. Detta inlägget blev lite konstigt. Jag ska nog sluta skriva, hihiiii. Ha det bra!


HUMANOID

Yes, now i got HUMANOID too! :)

Syster kom precis hem med den till mig, haha så synd! Hon hade packat in den, hmm ;P Men snällt att hon köpte den till mig (även om jag gav pengar) haha. Ah, så nu sitter jag här och lyssnar på den! Har kommit till andra låten, i love it! Thththth booyyys i love you (: Crazy woman, yis.

Ah, ska bli roligt & höra alla! Men eftersom att jag inte hört alla, så är min favorit Automatic just nu, helt klart :) & den kom nyss! <3

Nu ska jag toklyssna på CDN:)


=D

Våra bästa år

Hejsaaan. Jag är uppe och det känns så himla skönt att känna sig "vaken". Har ju alltid varit så trött annars, så skönt med en ledig dag! Vi får se vad som händer idag. Jag tror nog att jag vill till Malmö idag, eller nej? Vi får se vad som händer! Men nu sitter jag iallafall här och tittar på våra bästa år, som jag nästan aldrig annars hinner göra. En annan sak, som jag längtar sååå himla mycket till! Är att jag gav min lillasyster pengar för att gå och köpa HUMANOID till mig, den engelska dåå :) Vi ser om jag vill ha den tyska också, men jag börjar med den engelska först. Så jag längtar tills hon kommer hem, varför jag inte köpte den? Jo för att jag är ledig från skolan och hade ingen lust att gå till stan nu, såhär tidigt. Så tog chansen när hon ändå är i skolan, hon slutar tidigt så ingen annan hinner ta min cd! :) Hihi, längtar *

Ah, nu ska jag fortsätta äta chips och sen ska jag diska, gud vad det finns disk här hemma! Fast, det är ju inte så konstigt så många som vi är, hih.. :P

Idag har jag lust att göra något ROLIGT!


HAHAHA

Vad har jag nu gjort?! Jag vet inte, jag råkade klicka på någon okänd knapp, så blev hela texten plötsligt RUBRIK och sen när jag tänkte göra om det så blev det två extra inlägg fast med större text. WHAAAAT? Jaja, bäst & låta det vara, annars blir allt bara klydd.. Kanske försvinner? :S Skitsamma, det är jag det!

Hemma från stan

Hello, har kommit hem från stan. Var och gick en runda, först blev det Systrar & Bönor med syster. Fikade där, sen blev det stan. Jag köpte en ny deodorant och såklart ska det vara den jag älskar! Jag hade tur idag också, hah! Jag kommer in till H&M och går mot deodoranthyllan, där hittar jag min, den jag alltid köper och så är den på rea och inte dom andra. Haha, typ woho! Kanske för den inte luktar gott? Haha, nej skojar.. Den är världens godaste i lukten dååå! ;P Mums! Det är en Dove med smaken cucumber & green tea scent. Japp, så står det iallafall 8-) Haha! Sen kikade vi in på glitter, eller nej syster träffade sin kompis där inne så jag tog chansen att kika in lite också. Hittade en "klämma" som jag köpte. Har alltid velat ha en sån, min storasyster hade köpt en för typ flera år sen, nej men då den "kom ut" då alla andra också hade den, men nu vet jag inte var den är och hon använder den inte! Så jag köpte mig en idag, jag vet faktiskt inte varför jag inte köpt den tidigare? Ah iallafall, sen ville syster in till apoteket och såklart går man in dit, jag hittar ett "krigar läppsyl", det är alltså pappret runt om som ser ut så som krigare har på sig, sånna gröna kläder, ja ni fattar hoppas jag! Hudsalva heter det iallafall, så stod det att man fick ett rosabandet också, jag tog det så säger kvinnan att man får det om man köper en rosa hudsalva så gjorde jag det, den var ju så söööt och så liiiiiten. Vet ni var rosabandet fanns? På locket, jag dog av flabb! Ja, jag är ju också snäll som handlar sånt och stöder rosabandet. Eller?

Ni förstår nog inte alls vad jag skrivit och vad jag menar, just därför tog jag kort på sakerna! Hoppas det hjälper mycket bättre!


Ser ni? Hahahaha, jag upptäckte först nu att det bara är en liten tejpbit, rosabandet då, så tar jag av den åker rosabandet av, buhuuhuuuu. Haha, asså herregud. Jaja, den lilla burken är redan min favoriiiiiiit, love it (: Men vad ska jag nu göra med alla mina andra "hundra" stycken? /:


Hemma från stan

Hello, har kommit hem från stan. Var och gick en runda, först blev det Systrar & Bönor med syster. Fikade där, sen blev det stan. Jag köpte en ny deodorant och såklart ska det vara den jag älskar! Jag hade tur idag också, hah! Jag kommer in till H&M och går mot deodoranthyllan, där hittar jag min, den jag alltid köper och så är den på rea och inte dom andra. Haha, typ woho! Kanske för den inte luktar gott? Haha, nej skojar.. Den är världens godaste i lukten dååå! ;P Mums! Det är en Dove med smaken cucumber & green tea scent. Japp, så står det iallafall 8-) Haha! Sen kikade vi in på glitter, eller nej syster träffade sin kompis där inne så jag tog chansen att kika in lite också. Hittade en "klämma" som jag köpte. Har alltid velat ha en sån, min storasyster hade köpt en för typ flera år sen, nej men då den "kom ut" då alla andra också hade den, men nu vet jag inte var den är och hon använder den inte! Så jag köpte mig en idag, jag vet faktiskt inte varför jag inte köpt den tidigare? Ah iallafall, sen ville syster in till apoteket och såklart går man in dit, jag hittar ett "krigar läppsyl", det är alltså pappret runt om som ser ut så som krigare har på sig, sånna gröna kläder, ja ni fattar hoppas jag! Hudsalva heter det iallafall, så stod det att man fick ett rosabandet också, jag tog det så säger kvinnan att man får det om man köper en rosa hudsalva så gjorde jag det, den var ju så söööt och så liiiiiten. Vet ni var rosabandet fanns? På locket, jag dog av flabb! Ja, jag är ju också snäll som handlar sånt och stöder rosabandet. Eller?

Ni förstår nog inte alls vad jag skrivit och vad jag menar, just därför tog jag kort på sakerna! Hoppas det hjälper mycket bättre!


Ser ni? Hahahaha, jag upptäckte först nu att det bara är en liten tejpbit, rosabandet då, så tar jag av den åker rosabandet av, buhuuhuuuu. Haha, asså herregud. Jaja, den lilla burken är redan min favoriiiiiiit, love it (: Men vad ska jag nu göra med alla mina andra "hundra" stycken? /:


Hemma från stan

Hello, har kommit hem från stan. Var och gick en runda, först blev det Systrar & Bönor med syster. Fikade där, sen blev det stan. Jag köpte en ny deodorant och såklart ska det vara den jag älskar! Jag hade tur idag också, hah! Jag kommer in till H&M och går mot deodoranthyllan, där hittar jag min, den jag alltid köper och så är den på rea och inte dom andra. Haha, typ woho! Kanske för den inte luktar gott? Haha, nej skojar.. Den är världens godaste i lukten dååå! ;P Mums! Det är en Dove med smaken cucumber & green tea scent. Japp, så står det iallafall 8-) Haha! Sen kikade vi in på glitter, eller nej syster träffade sin kompis där inne så jag tog chansen att kika in lite också. Hittade en "klämma" som jag köpte. Har alltid velat ha en sån, min storasyster hade köpt en för typ flera år sen, nej men då den "kom ut" då alla andra också hade den, men nu vet jag inte var den är och hon använder den inte! Så jag köpte mig en idag, jag vet faktiskt inte varför jag inte köpt den tidigare? Ah iallafall, sen ville syster in till apoteket och såklart går man in dit, jag hittar ett "krigar läppsyl", det är alltså pappret runt om som ser ut så som krigare har på sig, sånna gröna kläder, ja ni fattar hoppas jag! Hudsalva heter det iallafall, så stod det att man fick ett rosabandet också, jag tog det så säger kvinnan att man får det om man köper en rosa hudsalva så gjorde jag det, den var ju så söööt och så liiiiiten. Vet ni var rosabandet fanns? På locket, jag dog av flabb! Ja, jag är ju också snäll som handlar sånt och stöder rosabandet. Eller?

Ni förstår nog inte alls vad jag skrivit och vad jag menar, just därför tog jag kort på sakerna! Hoppas det hjälper mycket bättre!


Ser ni? Hahahaha, jag upptäckte först nu att det bara är en liten tejpbit, rosabandet då, så tar jag av den åker rosabandet av, buhuuhuuuu. Haha, asså herregud. Jaja, den lilla burken är redan min favoriiiiiiit, love it (: Men vad ska jag nu göra med alla mina andra "hundra" stycken? /:


Varmt och mysigt i filten



Hahaha, snacka om att jag gömt mig under den mysiga filten! Har precis ätit upp min pilav, hih.. Tittar på tv och har ingen ork att städa, får bara städa undan snabbt i vardagsrummet, jag som skulle göra det innan! Men vad ska man göra när man sitter och lyssnar på musik medans man surfar på internet? :) Nu måste jag iallafall sätta igång och sen ska jag läsa i min bok, känner för det faktiskt. Så får vi se vad som händer idag, har lust att fika men eftersom allt stänger så tidigt, fikställen då.. Eller, ah mitt favorit såklart som stänger sex. Men aii aii, får hitta på något annat då. Kanske mc donalds? Får se! Nu ska jag göra annat iallafall, puuuussss.

don't forget to remember me

Hoj! Sitter och lyssnar på remember me med T.I och någon annan. Jättebra låt, och jag tänker direkt på en människa.. Ah, iallafall =) Jag är hemma från skolan och sjukt skönt är det, tänk att jag nu kan göra vad jag vill! För idag har jag inget jag MÅSTE plugga till och imorgon har jag ingen skola, så nu kan jag bara slappa loss :) Hihi.. Det var längesen man kände så! Och jag som också pratat med chefen om att få lite mindre tider på jobb, för jag orkar inte alls med mycket. Det gick bra! Tack ♥ Jag har även hunnit diska, medans jag väntade på att mina älskade pilav skulle koka klart. Nu har jag bara att städa undan här hemma och sen vårt rum, woho! Vårt rum ser ju ut som, ja jag vet inte vad.. Ni vet programmet rent hus hahahahhaha. Så det måste jag fixa nu när ingen ändå är hemma.

Jag kikade in på min hotmail precis och hittade schema för två veckor framåt inför jobb.. Guutt. =) Nu ska jag bara skicka det till Josse också via sms, sen ska jag nog börja städa klart här hemma och sen vill jag bara lägga mig ner på en soffa här i vardagsrummet och läsa i boken Ful.

Btw, idag kom några i klassen på att vi kunde åka till Tyskland. Jag vet inte när och hur dags, men jag vill förfan dit! I will =) Om någon annan också ska, såklart! Tyskland är ju mitt favorit land :) Har alltid velat åka in dit med någon, och nu banemig får jag chansen att åka in. Snacka om att jag längtar, om vi nu ska dit! Måste!

Ha det bra, så hörs vi sen:)


Jag just nu i vardagsrummet, lite ljust va? D;


så himla skönt!

Hoj. I'm up! Vaknade precis av att en kvinna ringde, sååååååå roligt! =/ Men ändå bra, för nu måste jag börja plugga! Iallafall, kom från skolan och tog en dusch direkt, sen somnade jag på soffan i vardagsrummet med pyjamas och med hög musik. Så himla skönt! Bara krypa ner i soffan bland alla kuddar och somna till musik, i mysiga kläder! =) Så ringer någon och väcker mig, not nice, no! Ah, iallafall så sitter jag här nu just för att det kom en kvinna hit, till min mamma, en vän till henne.. Så inte kan jag ligga i vardagsrummet och sova medans dom sitter där och pratar.. No, så jag stack till rummet direkt, med en hel korg full av plummon. Vem ska äta allt? Jaag=).

Jag har lust att plugga snabbt, sen gå ut och handla en stooor kladdkaka och chips. Ska jag? Så gott.. Ja, vi ser hur det blir. Om jag orkar plugga, orkar jag inte så blir det inget gott! Hihi, måste vara flitig också. Men nu ska jag bara kika förbi alla bloggar snabbt som ögat kan gå och sen får jag sätta igång. Alla har säkert pluggat ihjäl sig nu medan jag sovit röven av mig.


Jag, hemma hos Sandra på 250 dagar! =)

Åhååå.

Helloow.. Sitter i skolan och har lektion, booooooring. Slutar snart, hoppas jag! Sen ska jag hem och byta om till mjukiiiiskläder. Sen ska jag fixa varm oboy och mysa ner mig framför datorn eller tv'n. Aja vi får se, jag är iallafall hur trött som helst och kan slockna till när som helst, sen är jag riktigt irriterad också!

Men nu ska jag fortsätta skriva lite om rättegång med mera, inför provet imorgon. Have a nice day!

am i happy or am i sad?

Hejsan! Hemma från jobb nu, känner mig sisådär trött men jag överlever än! Sitter och äter kladdkaka, mums. Jag är riktigt hungrig, har bara ätit en baguett i skolan som frukost (riktig "mat"). Annars har jag bara ätit kladdkaka, kanelsnäcka & druckit coca cola. Not good, i know! Så jag måste ta och äta något, men först skriver jag detta inlägg, direkt efter att jag skrivit så ska jag hitta något gott att äta och sen ska jag ta ett superduper varmt bad! Så himla mysigt, det är ju så grymt kallt utomhus nu, så man fryser röven av sig!

Am I happy or am I sad? Ja, jag vet inte sjäälv riktigt. Allt känns så konstigt nu! Alltså.. Ja, nu kommer det lite klyddord & så, sääkert.. Men jag tänker rensa skallen lite, så skriver ner här..

Först så ska vi vaccinera oss på fredag tror jag det var och vi har fått ett papper som vi ska skriva under, om vi ska vaccinera oss eller inte. Vad ska man ta? Folk säger nej, folk säger ja! Folk säger att man kan få svininfluensan då man får sprutan, man kan dö.. Folk säger att tar man för många sprutor blir imunförsvaret svagare och då är det ju inte alls bra! Vad ska man göra? Jag har inget problem att ta sprutor, jo kanske? Jag vet inte, det var längesen man tog någon spruta men iallafall! Jag tror inte det är något större problem för mig, men vill man ta risken att bli smittad? Alltså, tar man sprutan kan man då bli smittad? Tar man inte sprutan kan man också bli smittad? Wtf.. Har hört att man kan dö av svininfluensan om man har hjärtproblem eller annat liknande. Jag har hjärtproblem, eller innan var det mer men nu är det då och då som jag får riktigt ont i hjärtat. Jag har ingen aning vad det är för fel! Doktorerna sa ju att dom trodde att det var hjärtklappning, hur bra som helst! Bra att ni TROR att det är det! Meeen! Asså seriöst, jag vet inte vad jag ska göra? Egentligen bryr jag mig inte, men tänk så ångrar man sig sen? Tänk... .

En annan sak som är irriterande är något jag fick höra när jag kom hem. Blev så j'vla arg! Att jag inte får reda på något! Att någon ens bryr sig om mig? Jag kan gå ensam, inget kommer hända mig! Okej, jag är "tuff/kaxig" av mig, men och? Kan inget hända mig då? Okej, jag går i skolan, jag jobbar.. Men på kvällarna är jag fan hemma och då kan man fan berätta något!?!? Och speciellt det andra? Alltså, hade jag varit där hade det varit synd om både hundf'ttjäveln och människan! Man gör förfan inte så! Jag lovar, ser jag dom och om dom försöker göra något. What's up dude? Come to muma! Seriöst, jag kokar så jag nästan vill slå sönder något här!!!!!!!!!!!! IDIOTJÄVLAR! ATT DET ENS FINNS SÅNNA MÄNNISKOR! Tänk vad roligt det är och kolla på, täääänk.. Ta din jävla hundjävel och skaffa dig hjälp!!!!!!!!!! ! (Nu tror ni säkert att jag är värsta miffot. Men jag har inte emot hundar, eller jo.. Nej, jag är rädd för hundar! Det är bara det, men det har inget med saken jag pratar om nu, att göra. Det är en sak som hänt och blir så fruktansvärt förbannad! Och denna människa, som stört mig och många andra, eller ska jag säga ALLA här i lilla trelle? En dag, en dag SNART hoppas jag att du åker härifrån och aldrig kommer tillbaka! Skulle du inte göra det förresten?)

Nu till en sak som gör mig glad, fast det känns inte alls så lyckat att skriva det nu, nu när jag skrivit av mig lite ilska, ja lite! Tro mig, jag har såååå mycket ilska inom mig just nu, årh! Så arg!!! ! Nej, jag ska nog inte skriva om det nu. Jag känner inte för att vara glad just nu!

En sak bara, vi har hittat en favorit plats i skolan nu! En sjukt skön soffa som man bara vill sooooova på. Ful är den, men sjukt skön! Höll på att somna idag, hah.. Men vad kan det bero på? Vi hade ju hur kul som helst igår! HP07B firade 250 dagar till studenten! Snart är det bara 200 dagar kvar! Shit, dagarna flyger bara förbi.. .

Slutpratat, nu måste jag äta något snabbt sen blir det bad.. Åååååååååååååååååå.
Här kom det långa inlägget jag skrev om innan, som då skulle finnas på förra inlägget, men jag tappade lusten! =)


Vad? Jag har tråkigt... .
Körde med rött läppstift idag i skolan, fast ja som ni ser, åt jag upp det! HAHHA.. Nej men det gick ju booooooort.. .
Dessa bilder var då, efter skolan.



Här är jag nu, sitter och äter kladdkaka när jag ska äta riktigt mat!


Mm, that's it! Vet ni, jag hoppar nog i och badar nu, sen får det bli mat.. Så kladdkakan försvinner lite =) IHI... Hörs sen!

091005

Hejsan! Var bere er på ett inte så kort inlägg! Hihi. Okej, jag är iallafall hemma från skolan nu och jag kan säga att jag är död, är helt slut.. Vill bara lägga mig ner och somna och inte vakna upp förens jag är helt pigg! Det vill säga, efter flera hundra dagars sömn! Men! Gårdagen var jätterolig!

Oj, vad inlägget blev långt. HAHA! Nej men jag orkar inte skriva, skriver sen.. Nu ska jag äta, är hungrig! Förvånade?


Vaccinering mot Svininfluensan

Ja, tydligen ska vi vaccinera oss i skolan på fredag, skoj? Em.. Haha, stackars folk som inte tycker om sprutor! Men iallafall, jag tänkte bara säga godnatt och så hörs vi nog snabbt efter jobb, för efter jobb måste jag duscha och fixa mig snabbt, har två timmar på mig, om inte mindre. Sen ska vi äta på Istanbull och därefter blir det hem till Sandra, där vi ska festa. Ja, på en söndag!

Puss

Smygtitt

Har provat klänningen nu och den var jättefin, men det blev en annan.. Här får ni en smygtitt, även om man inte ser något alls HAHA!  =)


Nu ska jag prova..


Nu ska jag pröva denna inför imorgon.. Kanske blir något?

Lauren Conrad

Så vacker! Från The Hills.


Dagens horoskop

Horoskop för Stenbocken

Lördag den 3 Oktober 2009

Vad andra människor tycker och tänker betyder en hel del för dig just nu. Lyckligtvis har du inga större problem att imponera på de människor som du är beroende av. Du behöver bara vara dig själv, och det är minnsann inte så bara det.

Söndag den 4 Oktober 2009

Spelar det någon roll om du tar åt dig äran för någonting som ändå ingen annan gjort anspråk på. Har du tänkt på att ibland är den svåraste lösningenen inte den enda. Men innan du försvarar dig mot andras kritik behöver du freda ditt eget samvete.



Va?

Hope it gives u hell


Ny kärlek

 


Hej

I'm so sad right now.. Så jag kommer inte gå in på någonting just nu, kan skriva om annat istället!

Ha det så trevligt!


Alla ni där ute som festar eller som ska festa, ha det så roligt! Jag vill också ut, festa, ha roligt! Men just för att man jobbar varje helg så går det inte så bra.. Och jag känner mig redan riktigt trött, =/ Ikväll är det konsert i Malmö, hade kanske velat åka in men kan inte, jobb! Som sagt, hoppas alla har det så trevligt där iallafall, eller var ni nu än är! (: Men på söndag, så är det 250 dagar kvar tills vi tar studenten! Då ska vi festa hemma hos Sandra, blir vår klass! Shit, om man ändå tänker efter. 250 dagar, redan? Sjukt! Men det ska bli kul & festa en söndag, dricka osv osv, sen på måndagen i skolan är man veck... HAHA, hade varit roligt det! Men eftersom att jag inte dricker så.. Jag blir "speedad" av coca cola, så det räcker för mig, men!!!!!!! Jag vet att detta inte alls är bra, men ändå. Jag mår inte så bra och har inte mått så bra de senaste dagarna, så jag ska nog dränka mig i sprit på söndag.. Nej, nu överdrev jag. Men kommer nog dricka, hur mycket det blir, får vi se då! Jag & Elin ska dränka oss i sprit.. Hmmmmm.. .


Hahahaha, idag? Asså vår lärare är typ, överball? Säger inte vem, men alla vet nog redan vem jag pratar om (:
Kände mig tvungen att skriva det, hihi.. Nu ska jag göra lite annat och sen ska jag sova, jobb imorgon!

Äntligen färdig!

Har suttit och vikt kläder.. You wanna see?



Ut med allt!


Och så börjar vi....


Färdig.
Seriöst, jag behöver en mycket mycket större garderob! Får knappt plats med allt.. Det på bilden är bara underdelen av garderoben.. Ni ser att det fortsätter uppåt.. Ja, men det som är inringat med rött, gissa vad det är.. Jo, mina jeans.. Vikta, mm.. Ska jag räkna dom? .............. Okej, jag ska inte ljuga! Jag blev chockad själv, nu när jag räknade dom.. 25 par jeans!!!!!!!!! Det dumma är också att jag inte ens använder alla, jag använder kanske fem stycken! ;S Em.. Ja, jag vet inte vad jag ska säga, haha.. Idiot?

Jaja, jag vill heller inte kasta dom, bara onödigt. Sen finns det massor med tröjor, klänningar, kjolar, med mera som jag inte heller använder..

Men men, nu ska jag göra annat kul! Sen ska jag ut med Minela och vi ska äääta & pladdra... Kussen

mums



Chips & fanta, mums.. Nu vet jag inte vad jag ska göra, sitter och ser på TV. Ska nog ut en runda sen & äta ute får bara hitta någon som vill hänga med. Ha det så bra sålänge, kuuuuusseees.

stockholm


Det sticks!

Hoj. Oh, vilket oväder... Det är så grymt kallt, man fryser röven av sig wtf =/ Och nu började det hagla? Halllååååå.. . Nu är det ju bäst med mysiga koftor, men så kommer vi till problemet.. Jag hatar koftor, som sticks! Dom jag prövat eller sånna som jag redan har, alla sticks.. Är det bara min hud som reagerar på det eller är dom verkligen så stickiga, för alla? Det är nog bara jag, för alla andra verkar älska dom? Why.. Jag vill också använda sånt, ser så mysigt ut, jag har en på mig nu som sticks riktigt mycket. Klipper snart sönder den! =/


hey guys!

Nu är det dags för mig att sova,
vi hörs imorgon, som vanligt.
Ni får ha det superbra, sov gott!

Btw, jag hade tänkt lägga upp lite
fler bilder från resan till Stockholm
för att se TH, you want that ha?
Imorgon!


Tävling

Nu är jag med i en tävling, här. Man kan vinna en mugg med TH på och deras nya kalender för 2010. Vem vill inte ha detta!?!?! ME WANNAAA =)

Humanoid

7 oktober 2009
släpps Humanoid,
Tokio Hotels nya
Album, i want it!

<3


Finns det sötare killar? NEEEEJ!


Allt i ett

Ja, som ni ser kommer det inlägg efter inlägg, direkt efter varandra! Men det är just för att jag inte vill skriva ett tresidor långt inlägg.

Igår fick ni ett jättekort inlägg, med bara en liten fråga i (mening), ta det hur ni vill. Men jag hade verkligen ingen lust för att blogga, jag mådde skit! Ja, skit är det perfekta ordet!

Igår var det skola, dagen efter (idag) skulle vi ha prov. Jag hade inte pluggat. Jag jobbade och jobbade.. Igår skulle jag jobba direkt efter skolan, alltså ingen tid för plugg! Slutade vid sju, hem direkt. För trött för att plugga, såklart! Mådde skit, kände inte för att vara hemma. Inget hade hänt här hemma, då! Inget sånt! Mådde bara skit, så jag cyklade tillbaka till stan och gick "modevisning". Orkar inte förklara hela saken men whaev. Sen kom jag hem igen, vid nio tror jag det var.. Kunde inte vara borta förlänge, var ju tvungen att plugga.. Men när jag kom hem, stängdes mina ögon minst tjugo gånger när jag satt i köket och väntade på mat + att jag försökte plugga.. Det gick inte, jag försökte men det gick inte. Jag sket i det, jag åt och gick och la mig. Mådde helt enkelt, för att beskriva det så lätt som möjligt och kort som möjligt, skit.

Det var inte bara det att jag inte kunde/orkade plugga.. Och att jag jobbade när jag ville plugga.. Nej, jag hade kunnat plugga några dagar innan! Men nej, det går inte.. . Jag är inte redo för att plugga ordentligt än, jag måste lära mig det! Det gick ju så bra innan! Men det var inte bara det, allt kändes fel. Allt, jag ville helt enkelt försvinna!

Idag är det, okej.. .

 


Mörkbrun hårfärg?



Ja, ni ser hur jag såg ut i början av andra året på gymnasiet. Och ni vet hur jag ser ut nu. Men, ja jag ska komma till saken! (:

Igår var det tjejkväll på valen. Jag jobbade och sen cyklade jag hem, jag mådde dåligt och stack dit. Jag fick lust att slösa lite pengar, så jag gjorde det. Vet ni på vad? Jo, mörk mörkbrun hårfärg. Mörkare än på bilden, jag vet inte varför. Jag hade inget sug på att färga håret, bara på att slösa lite pengar. Men som tur var, så träffade vi på Josse♥ och hon fick mig att lämna tillbaka hårfärgen. Detta var då bra just för att jag slösade pengar i onödan, + att jag inte ville färga håret + att jag fick många komplimanger igår, av alla tre. Det värmde så mycket, betyder så mycket, vartenda ord!♥ Så jag lämnade tillbaka det, som tur var gick det, annars åkte 109 kronor till ingenting.

Vad tänker jag med?

ÖVNINGSKÖRA?

Ja, det är vad jag vill göra nu!!!!! Och har velat göra länge nu. Men varför gör jag det bara inte? Jo, just för att jag går i skolan, jag jobbar på systrar&bönor, jag jobbar på badhuset. Redan nu har jag svårt att plugga, ex igår! Kan berätta mer om det sen. Men iallafall, jag har knappt tid för fritid/fest/annat roligt just för detta. Men vad gör man inte för pengar? Jag ska inte sitta här och klaga på att jag jobbar hela tiden nu! Men det är anledningen till varför jag inte börjar övningsköra. I want to! Jag kanske ska jobba lite till, vänta till sen och börja då? Eller? Åh, jag vet inte. Det är svårt! Men jag vet inte vad jag ska göra, får fortsätta såhär lite till, så ser vi om jag bestämt mig för vad jag vill då. Ah, där har ni anledningen iallafall!



Jag vill!

Orka rubrik nu?

Hej. Är hemkommen från jobb nu, och konstigt nog är jag inte trött. Jag som sa till Annika att jag skulle hem och sova, men nej.. Här har man full energi och vill plugga men till vad? Jag kan ju alltid börja plugga på provet vi kommer ha nästa vecka på torsdag, samma som vi hade idag just för att vi inte var duktiga, haha! Mh, eller så läser jag bara i min bok som jag alltid säger att jag ska göra men som jag aldrig tar fram!

Dagen började med att jag inte orkade gå upp, orkade verkligen inte det. Men det gjorde jag, tvättade håret, föna och lockade lite snabbt. Sen blev det att cykla till skolan, två lektioner och sen slutade vi. Men jag och Elin tog över kiosken så där satt vi, och hade kul med musik! När klockan var två, då kiosken stängs, gick vi åt vars ett håll då vi kom fram till stan. Jag gick till jobb och hon gick till körskolan. Jag vill också börja övningköra!
Kan förklara varför jag inte gör det, i ett annat inlägg.

Ja, allt gick jättebra idag på jobbet. Hann vara klara fem minuter över sex, är det inte överbra? Jo! Så nu är jag hemma och sitter här, har fått en almanacka från pappa, jag vet det är sent nu men jag behövde en, kom jag på NU! Men denna ska jag ha för tillfället. Fick även en katalog med massor av almanackor som jag ska välja mellan, sen ska min pappa beställa den till mig. Fast jag vet inte, jag kanske bara kan köpa en på Åhlens? Då får jag ju den direkt istället för att vänta några dagar.. Elleeeer? Jaja, jag ska iallafall skriva in viktiga saker i almanackan jag fick av pappa, sen fick jag även en jättesöt rosa "ram/låda" med massa små papper i. GREAT! LOVE IT!

här!

RSS 2.0