kommer detta verkligen gå fram?

kommer det?

Skola

Sitter i skolan nu, slutar efter denna lektionen. Alltså vid tre, hoppas på tidigare! För klockan tre blir det jobb och jag hoppas att allt kan gå snabbt! Och att vi inte har mycket att göra! Måste verkligen plugga inför provet vi har imorgon. Ha det bra!


You make me so happy!



Var tvungen att få ut mig denna mening, innan jag somnar!
You make me so happy!

Jag är supernöjd! (LOVAR)

Hoj. Har varit ute en kort stund, kollade på Samels träning, sen sprang vi lite (mycket), blev jättetrötta HAHA.. Sen blev det hem och jag fick för mig att ändra min header. Jag vet, jag har skrivit att jag var jättenöjd med den jag hade och det var jag! Är! Men, sen tänkte jag också. Detta är min blogg, ska det inte finnas någon bild på mig? Så man vet vem jag är hur jag ser ut? Så, jupp jag ändrade den. Sorry?


Jag är trött och vill sova, åh! Onsdag imorgon, sovmorgon wohoooo! Kvart över nio, haha länge? Men men, får vara nöjd med att man får något iallafall.

Har ångest att jag ska jobba imorgon, har prov på torsdag och jag ska jobba? Hoppas bara det går fort imorgon så jag hinner hem och plugga, och hoppas verkligen att jag har energi till att sitta uppe och plugga! Oh God!

Det får vara för mig, idag.. Tror jag, have a good sleep! Good night. Kiss!


Vackra människa


jag får väl skriva ett inlägg dååååå

Hej. Känner inte alls för att skriva idag, det är inget som hänt. Jag var helt suuper glad innan, så det är inget sånt.. Känns bara, tomt. Vet inte.. . Em, ja jag kan väl berätta vad som hänt idag..

Skolan började åtta, var sjukt trött. Vi såg klart filmen, minns fortfarande inte vad den heter. Men tar jag reda på det eller minns jag det så skriver jag ner det såklart. Sen var det mentorsamtal och efter det UFarbete..This is, scary?!

Sen efter det blev det hem och jag somnade direkt, till min indiska CD, så bra! Så skön att somna till, lugna låtar osv osv... . Så när jag vaknade kände jag mig sjuk, fast det är jag inte! Vet inte varför jag känner mig som jag gör, lite nerdragen bara.. Jaja, nu ska jag iallafall se om jag kan få i mig något att äta, jag åt ju inte då alla kallade på mig här hemma, såklart! Nej men jag känner inte för att äta direkt när jag vaknat, nah.. .

Så efter det ska jag nog ut och ta lite luft, åh jag är så trött..

Prov på torsdag, kanske dags att plugga?



Märks att jag är trött?

My new "thing"


Först ett "mörkmörk rosa" läppstift

Sedan ett grönt läppglans (genomskinligt på läpparna) bara grön i färgen. Om ni förstår.. . Ja, sedan tar jag det över.

And i love it? (:
Älskar läppstift, älskar att ta annorlunda saker.. Hhööööö..

Trött som f'n

Är hemma från jobb.. Hm, alla mina inlägg börjar nästan alltid med "Är hemma nu", eller så innehåller inlägget med meningen "Är hemma nu". Men jag är iallafall hemma och ni vet var jag varit! Jobbat såklart. Och nu känner jag mig äcklad, illamående och har ont i ena örat! ;S Efter jobb gick vi snabbt till Kebabtorget och åt vars en hamburgare meny.. Sen mådde jag skiit illa.. . Aja.. .. Imorgon är jag iallafall ledig! Tack! Sen blir det jobb igen =/.

Btw, jag har skurit mig igen. Haha, seriöst. Min ena hand ser ut, ja jag vet inte som vad. Men jag kan säga, jag har inte slagits! )= Bara skuuurit mig på jobb eller rivit mig.. ..

Åh, känner mig trött som vanligt.. Vill bara lägga mig ner och somna & inte vakna på jjäättelänge.. Vill vakna då jag känner för det, då jag inte är trött längre!


Buhuhuuuuuu =(

Me now.


PUSS

Risifrutti

Ja, jag orkade inte göra något annat än att ta en risifrutti, snabbt & gott! Det får bli min "mat" och det får jag klara mig på under några timmars jobb, whaev! Ska bara smaska i mig den snabbt och sen ska jag och min lillebror till stan, lämna honom och sen blir de jobb! PUSS


"Outfit"

Hej! Är hemma från skolan nu! Slutade lite innan halv ett och sen gick jag och Frida till biblioteket och letade efter någon bra SANN bok till henne, men hittade ingen. Får nog gå dit imorgon igen och hjälpa henne haha.. Idag var skoldagen överbra! Första lektionen hade vi engelska B & såg film, en som jag redan sett men som är sjukt bra så det gör inget om jag ser den igen! Imorgon kommer vi fortsätta se den eftersom att vi inte hann se hela idag. Sen hade vi svenska, där vi förberedde oss på redovisningen lektionen efter, inom religionuppgiften, som jag intervjuade en man för. Detta arbete gick på både religion & svensk lektion. Så båda lärarna satt och lyssnade på redovisningen idag som gick hur bra som helst! Efter det slutade vi.

Nu är jag alltså här hemma och gör inte så mycket. Känner mig hungrig, som vanligt så jag ska ta något att äta innan jag drar till jobb, jag börjar om exakt en timme! Så får nog sätta fart lite nu, fast måste även vänta på lillebror så jag inte lämnar honom utelåst.

Efter jobb ska jag plugga, nu när religionen är klart! Så har jag rättskunskap kvar, prov på torsdag oooo? Ja, jag måste sätta fart med att plugga på provet iallafall, men inte så lätt då man jobbar också.

Jupp, igår btw gick allt jättebra! Stod i kassan hela dagen, i love it!

Här får ni några bilder på mig, just nu!


Så mysigt med halsduk nu, åh!


RÄTTSKUNSKAP KVAR JA!


HAHHAHAA, wow så snygg den är! =) Bara Friiiida vet, hahhahahha :D


"dagens outfit"




Nu ska jag äta, mjiuuummma.. Sen blir det workwork, a hard work! Puss!


MÄTT

Åh, nu är jag mätt! Första gången på typ hundra år? Åh vad gott det var! Tre systrar sittandes och plattrandes i köket, med gooooda makaroner. Mums! Nu har vi ätit klart och snackat klart, sitter nu i mitt rum och ska nog lägga mig snart känner mig trött. Nej jag ska nog ta och mysa ner mig i sängen och se på film, och förmodligen somna när som helst! Men först måste jag ta ut mina linser =) Nu går jag! Puss

TAKING THE STAGE

Shyyyyyyy. Sitter och tittar på taking the stage på MTV. Bra program eller vad det är ;D Haha. Har inte vetat att detta fanns innan men sjukt bra är det iallafall. Såg även The Hills innan, fan vad jag saknar det! Åh..

Ny favorit:
The All-American Rejects - Gives You Hell

Ah, känner mig hungrig. Ska ta något att äta och sen ska jag försöka få in religionen på något sätt =) Ha det bra, hörs sen eller imorgon - after school, or work.


Skräckbild på mig, whaev! Älska tröjan! Så mysig, den ska man sova iiiiiii (:

Dags för plugg!!!!

Hejsan, är hemma från jobb nu, äntligen. Känner mig såå sjukt trött men ändå har jag hur mycket energi, kan knappt tro det. Ah iallafall, idag tvättar vi och jag har längtat. Ja, det har jag. Tyck vad ni vill, haha! Men jag älskar att tvätta kläder och idag tvättar vi, såklart har jag inte kunnat hjälpa till för jag jobbat, kom ju precis hem! Men när maskinen är klar, ska jag ner direkt =) Love it! Haahaa:) Jupp, jag hade tänk plugga lite, eller kanske mycket? Det var längesen som jag pluggade och tycker att det är dags nu, men ändå har jag ingen ork.

Har prov på torsdag, rättskunskap... .

Men nu hade jag tänkt plugga till religionen, redovisning imorgon! Men, något som gör detta svårt är:
Jag har inte varit hemma idag - vilket betyder
att jag inte kunnat kolla bland olika bloggar - vilket jag får göra nu & vilket tar tid
jag har inte bloggat - vilket betyder att jag får göra det nu
jag har inte suttit vid datorn under hela dagen - vilket betyder att jag inte kan slitas härifrån nu
jag har inte vilat under hela dagen - vilket betyder att jag vill göra det nu
jag vill tvätta kläder - vilket betyder att det tar tid det med
jag måste duscha - vilket också betyder att det tar tid från pluggandet!

Hade jag varit hemma så
hade jag hunnit med att tvätta kläder
jag hade hunnit vila
jag hade hunnit plugga
jag hade hunnit sitta vid datorn
nu hade jag kanske velat gå ut en runda?

Men nej, jag får helt enkelt sliiiiita igen. Nu måste jag iallafall sluta blogga, för att försöka komma igång! Men hoppas allt är bra med er därute, här är det helt okej. Fast hostan har kommit igång igen, shuf....


now i'm home

Shu! Är hemma nu efter att ha varit utomhus en kort stund. Har kört runt med några, skoj. Nu är jag som sagt hemma och känner mig typ, utsvulten. Ska fråga syster om hon vill äta med mig, annars får jag väl äta själv.. Buhu.. . Däääärefter tror jag att jag går och lägger mig eller så sitter jag kvar vid datorn en kort stund till. Vi får se!

Imorgon blir det jobb och ja, jag säger bara hoppas på det bästa! Det hoppas jag verkligen, hade ni vetat hade ni förstått, men nu tänker jag inte gå in på något.

Jag vill åka in till Malmö och leta efter skor/stövlar, vill ha ett par nya! Jag har sagt att om jag inte hittar några i Malmö, får det bli dom jag hittade i Scorett. Det är då ett av dom på bilden jag hittade innan, dom är mycket finare i verkligheten än vad dom är på bild! Men dessa ligger på listan iallafall. CoowboyyyyyGirl? Haha.. Jajaja, vi får ju se om jag hittar något i Malmö, när jag nu än åker in, annars blir det nog dessa. Tror dessa var på 799;- kronor, eller 899;- fast jag är mer säker på 799;-. Ah, slut på tjat!

Nu ska jag äääta mat!




Jaaaag nu, var tvungen att ta en extra tröja, kunde inte gå ut i linne wtf!;o Riktigt kallt ute nu, shääz... Snart dags att kolla jacka också? Naah, jag vill ha min röda tjockis. =)


I'M OUT


Såhär ser man ut just nu, no makeup, håret uppsatt i en knut, i'm out! Nu ska jag ut och hänga, några kommer från Malmö som vill träffas, så vi får se vad vi hittar på med dom. Em, ja nu ska jag gå. Ha det bra, hörs när jag kommer hem om jag inte kommer för sent så jag somnar direkt. Puss!

MUMS




Alla är från Scorett.se!

Glöm mig inte!



Är hemma från jobb nu, sorry men glöm mig inte! Haha.. Det blir lite svårt att uppdatera här i bloggen då jag jobbar och då jag är i skolan. Så det får bli efter dessa sakerna, men efter skolan blir det såklart lättare för jag slutar ju inte vid sex-sju, eller fyra-fel som jag gör efter jobb. Men nu är jag iallafall hemma och jag kör redan igång =)

Hoppas allt är bra med er där ute, själv är det bra fast bara såå himla trött. Känns som om jag kommer somna när som helst, har riktigt ont i ryggen och shit vad jag diskade idag! Om man hade filmat en hel dag, då jag stått och diskat.. Det hade faktiskt varit intressant och se, så mycket disk - hela tiden under hela dagen. Tänk? Shit, inte konstigt att jag har så ont i ryggen! & jag som skulle boka tid till massage, har jag gjort det än?

Btw, har ni sett snyggingens nya frilla? Värst vad han bytar frilla hela tiden =) Men grymt snyggt är det=)


Klassfotografering

Hejsan. Är hemma nu, vet ni.. Jag slutade halv tolv idag och jag är hemma nu. Fast ni vet ju redan att vi skulle på möte idag, klockan tre så ah.. Under tiden vi väntade var vi på stan och åt på mc donalds, sen gick vi runt. Hittade ett par jättesnygga skor/stöövlar, mums! Men vet inte än =/ Sen köpte Elin en tröja och armband. Därefter blev det skolan igen och där hade vi jätteroligt, vi har inget liv! Hahahaa. Aja, sen kom mötet! Ohnej! Säger bara, lär in er vad ni kan innan ni kommer till ett möte där ni kommer få massor av frågor, kom inte och skratta och bara "jo jag förstår dig", svara på frågorna istället!? Ah, just det! Klassfotografering idag också! Ohmygod! Jag är så missnöjd! Helt blek! =( Ah, vi får väl se om några månader, då katalogen kommer ut.. Bajs, vill inte! =/

Ajaaa, har precis ätit mat med familjen och jag känner att jag vill ut, men ändå bara vara hemma och vila. Jobb imorgon ju! Fast, skitsamma! Ska ut och ha funnyfunnyfun! Inte fest om ni nu tänker på det =) Nah, ha det bra!


Skulle man ha uppsatt hår idag när man fotograferades istället för nersläppt? Hm..

Fotboll

Jag saknar att spela fotboll! Fick den härliga känslan av att spela fotboll idag, eller innan! Var och intervjuade mannen jag pratade om innan och det gick hur bra som helst. Sen gick vi till Samels träning, där spelade vi lite boll med honom innan deras träning började. Vilken känsla att få sparka boll igen, åh jag saknar det & det är inte lite! Jag vill börja träna fotboll igen! Åh.. . Sen satt vi och tittade på när dom tränade, och så var det ett annat lag också, eller det var samma lag som spelade fast dessa var äldre och mycket bättre så våra ögon fastnade där istället. Sjukt snabba och duktiga! Speciellt målvakten, som inte alls är gammal! Ett år yngre än mig, och så bra? Ja, det är inte klokt. Släppte bara in ett mål & så bra som dom spelade, wooooow! Och att gräset var blött! Tänk då när det inte är blött, då han är mycket snabbare och stadigare! Kan inte förstå =) Har länge velat börja spela fotboll igen men finns inget lag jag vill börja träna med, inget roligt.. . Vad ska man göra? =(

IDIOT, BAJS, SMUTS, JA OCH MYCKET MER SOM JAG KOMMER PÅ MEN TÄNKER INTE TILLÄGGA NÅGOT HÄR MER! IDIOT, IDIOT IDIOT! ÄR SÅ FÖRBANNAD, JAG HATAR FOLK SOM TROR ATT DOM KAN GÖRA VAD DOM VILL OCH SEN NÄR MAN SÄGER IFRÅN SÅ BLIR MAN KALLAD FÖR IDIOTISKA SAKER! FÖRSÖKER MAN SEN GÖRA NÅGOT ÅT SAKEN KOMMER DESSA MÄNNISKOR BARA GÖRA SAKEN ÄNNU VÄRRE FÖR ATT VISA ATT DET ÄR DOM SOM BESTÄMMER. NÅGON DAG KOMMER NI ÅNGRA ALLT NI GJORT OCH GÖR, NI KOMMER ÖNSKA ATT NI ALDRIG VÅGADE GÖRA NÅGOT SÅNT. JAG HOPPAS ATT NI NÅGON GÅNG KOMMER LÄRA ER HUR MAN SKA UPPFÖRA SIG. ÄR SÅ FÖRBANNAD! Detta hände inte mig, utan en sak hände som fick mig att bli arg och som handlar om detta!

Sorry att jag skrev av mig lite, men det är det jag gör, det är därför jag skriver & för jag älskar det.

Anyway, sen blev det hem och har precis duschat. Äter godis, även om jag är jättehungrig. Men whaev!

Imorgon är det skolfotografering med klassen, vad ska man ha på sig? Ska man vara vanligt klädd? Ska man vara extra fin? Ska man gå i mjukiskläder? Ja folk brukar ju ha dom frågorna i skallen dagen innan! Men jag tror jag tar något vanligt, men ändå inte för vanligt om ni förstår. Ah, vi får se imorgon. Så har vi bara en lektion efter fotograferingen och därefter ska jag och Elin till stan och fika eller luncha, sen vid tre blir det möte med elevrådet, WOHO?

Långt inlägg? Lev med det! =)
GODNATT!

StinaLee

Jag visste det eftersom att hon inte hade uppdaterat bloggen sen måndagen, så då var det inte så svårt att förstå att hon håller på att föda eller har fött och vilar lite. Så det var bara till att vänta på ett inlägg där hon själv berättade det! Ett stort grattis Stina, hoppas allt går bra nu, grattis till er alla fem (:


Jag är...

Jag är hemma! Ska bara ta en dusch sen kommer jag igen!

Angående vilket godis jag åt

Såklart har jag lösgodis men fick en fråga om vad det är för godis jag åt på bilden jag la in sist. Vet inte vad som heter, sorry! Men tog en närmare bild! Mums! =)



Hoppas ni ser närmare nu & att ni förstår vilka jag menar, bättre bild kan jag inte fixa och bättre kan jag inte förklara! Men jag tänker heller inte försöka mer, för nu ska jag äta upp min mat och sen ska jag ta och gå till mannen som jag ska intervjua, sen ska jag nog vara ute lite. Vi ser! Ha det bra, kisses!

SÅ GOTT!




HAHAHAHAHA! DAMN! Skojar lite & så... ;p Men sååå goda godisarna är, den jag har i munnen på bilden då. En favorit =) Mums, daim inutii, gah! =) Haha, strunta i bilderna, jag skojade bara lite =)

Men håret åkte såklart upp i en toffs på huvudet, så skönt! Har blivit så van med det nu när jag jobbar nästan varje dag, och jag älskar att ha håret uppsatt i en toffs. Går snabbt och enkelt, skit i håret sen, det kommer inte störa dig! =) Haha..

Magen kallar på mat, jag måste ta och äta något nu! Skriver det hela tiden men ändå sitter jag kvar och gnagar godis. Gnagar?


Bara jag försöker så!

Detta går suveränt, bara jag försöker så går allt bra! Eller mot den positiva sidan iallafall! Har kommit en LITEN bit nu, nu hoppas jag bara på bättre och bättre varje dag! Nu sitter ni där och läser detta och förstår inte vad jag pratar om? Synd ;D

Ah, hemma från skolan och från stan nu iallafall. Slutade halv tolv idag, sen hemspråk och sen var jag med på Minelas lektion, ohlord.. Vad intressant ändå! Dom pratade om utvecklingsstörda människor, jag tyckte det var grymt intressant! Varför valde jag inte den linjen? Nej, aldrig =) Trivs med handel! Haha, ah och så såg vi också någon film, tror den heter En annan del av Köping, någon som sett den? Haha.. Jag tror jag sett den på reklam för riktigt längesen, vet inte? Men jag såg inte hela, utan idag såg dom sista avsnittet, av sex avsnitt, så ja jag missa en hel del? Men det gör ju inget, jag går inte i deras klass wtf =) Men kul var det!

Snart kommer min syster hem och jag hade tänkt vila lite och äta och så, sen hade jag tänkt gå och intervjua mannen jag pratat om, med min syster =) Sen efter det får vi se vad som händer. Jag känner mig sjukt trött! =/

Jag som är så hungrig, som bara ätit en baguette till frukost sitter och äter godis, galning.. Nu kommer jag bara bli mer hungrig senare och kommer skita i att äta mat nu.. Crap! Tänker ändå försöka få i mig något nyttigt för en gångs skull!


Japp, ljuset ändrades lite där. Hmm? Men visst är dom sista två bilderna bara för söta? NOT.. HAHA, jag är galen i godis, när jag väl har det.. Åt tre bitar, nu e jag inte lika sugen =( Ska ta och äta något istället ;D

Rättegång

Hoj. Sitter i skolan just nu, denna lektionen slutar kvart i tio och har varat sen åtta på morgonen. Snacka om att jag inte orkar mer! Har suttit och tittat på en film hela tiden sen klockan åtta, om en rättegång. Mh =/ Efter denna lektionen ska vi har religion och då är det eget arbete, eller i grupp om jag ska vara ärlig. Därefter slutar vi, men inte jag för då ska jag ha hemspråk, wowoho.. Not. Jag får se vad som händer idag, förutom punkterna jag skrev igår. Nu måste jag fortsätta titta på filmen, ha det så bra! Hörs seeeeen.



Btw, en bild på mig från skolfotograferingsdagen i tvåan, imorgon blir det skolfotografering igen!

Intervju imorgon?

Usch, börjar bli trött nu och jag som börjar klockan åtta imorgon! Mah.. . Aja, inget jobb iallafall som tur är! Behöver lite ledighet, så som jag jobbar! Men iallafall, imorgon hade jag tänkt intervjua en man, det är inget stort. Bara något som har med skolan att göra, ett arbete. Hoppas allt går bra och så. Men intervjun får vi isåfall lägga någonstans.. . Ja, så kommer det nog se ut, om ni scrollar ner lite.

  • Skola 08-11.30
  • Hemspråk 11.30-12
  • (Kanske Malmö) - tid?
  • Intervju - tid?

Men som sagt, börjar klockan åtta imorgon så det är nog bäst för mig att lägga mig nu är ändå riktigt trött. Ha det bra, så hörs vi antingen i skolan imorgon eller efter malmö, eller intervjun. Det lär vi märka. Ha det nu så bra!


Minns ni?


Intervjun med mig och feffe. Jag kikade precis in på youtube och kollade på denna videon, vet ni vad jag ser? Jag kan inte tro det! 4 564 visningar!!! Ohlord! Att så många har sett mig där, som jag såg ut? Hade inte sovit under hela natten, förutom en timme! Shäääz.. Men ändå kul! Pratar även med en tjej, som bor i Borås, som också sett videon.. Haha, detta är sjukt asså.

just nu vill jag....

Åh, kikade in på posh24.se och hittade några bilder som gjorde mig ganska så sugen på att springa. Bara ta en mp3, byta om till springkläder och ut och springa.. Fan vad skönt det hade varit! Fast.. Jag hade ju inte vågat springa ute, nu & ensam. Haha, eller jag hade nog inte vågat springa i sällskap heller, inte nu iallafall!

När man ändå tittar på dessa bilderna, tänker man ändå.. Att, shit! Det finns nog inte en enda människa här på jorden som inte lyssnar på musik, fast jo.. Nu ska man inte vara taskig! De fattiga =/ Så himla synd att dom inte kan uppelva saker som vi alla andra.. Så sjukt synd!



Blir inte ni också sugna på att gå ut och springa, samtidigt som ni lyssnar på musik? Eller är det kanske lättare och bättre att gå på gym istället, där man springer på samma ställe hela tiden och kan göra massa andra roliga saker också! Hade varit grymt kul. Jag vill börja gymma, jag har velat gymma länge nu men ett tag innan ville jag sååå gärna men det blev lite strul. Så jag sket i att försöka, nu har suget kommit upp igen, inte för dessa bilderna asså utan bara så.. . Vill känna mig frisk, vill att min kropp ska må bra. Men nu detta med skolan, företaget och jobben, jag vet inte om jag kommer hinna med allt, ska jag börja gymma också? Jag har pengar, det är inte det.. Utan, kommer jag hinna med, kommer jag orka med? Jag vill!


IDOL

Elo! I'm home, tog inte så lång tid va? ;) Blev inget jobb idag, tittade på istället, en liten stund och sen stack vi för att handla godis på hemmakväll och sen åt jag en falafel på kebabgrillen, mums! Så hungrig jag var. Haha.. . Kikade precis in på tv.nu och hittade inget roligt förutom Wipeout US som är idag också, alltid lika kul! Nu när vi ändå handlat full påse med godis, ska bli mysigt! Btw, träffade på en fullegubbe utanför kebabgrillen, asså herregud. Jag förstår inte hur kvinnor kan ha kvar sånna män som dom, dricker sig fulla och sitter ute och skämmer ut sitt liv medans dom sitter och skriker åt folk som går förbi. Selmas två vänner stod utanför och pratade med honom, jag satte mig för att äta. Han satt och pratade, överfull var människan! Det är inte normalt, seriöst! Ah, så helt plötsligt säger gubben att alla fyra är sååå vackra, sen sa han det till var och en, alla bara tack.. Men sen när han sa det till mig sa jag JAG VET, sen fortsatte jag äta på min falafel. Han fortsatte att babbla på, hahaha. Ohnej, jag menade såklart inte det med att jag vet att jag är vacker, utan jag skojade med honom bara.. Eller ska man säga att jag skoja? Jag ville mer bara få honom att dra, var lite kaxig där ;p Haha.. Jaja, när jag ätit klart stack vi och såklart ska han fortsätta prata.. Vi cyklade därifrån och nu är vi hemma. Det är även Idol nu om exakt en minut. Ska man se det eller Wipeout US? Hm, blir nog Idol. Får se!


Sötnosar

Sötnosar, nu är det dags för mig att ge mig av, jag vet inte om jag ska jobba idag. Men ska dit iallafall för att se, annars får vi se vad som händer. Är riktigt hungrig så jag hade tänkt äta något innan jag drar. Haha, får jag någon dag ledigt eller? Har jobbat nästan varje dag nu, efter skolan. Sen när man väl är ledig från ett så kommer det andra. Men men, måste ta ett snack med den ena chefen, tänker inte ha det såhär längre, (inte S&B).

Men, vi hörs när jag kommer hem. Jag vet inte när det blir, om jag jobbar så jobbar jag, idag är det en timme, till kvart över sju i think. Jobbar jag inte, är jag ute såklart. Då vet jag inte när jag kommer hem, men det blir nog inte sent. Bara lite frisk luft & så. Det skadar ingen =). Nu kallar magen på mat, ha det så bra!


Rysningar♥

Worl Behind My Wall, en av Tokio Hotels nya låt. Får rysningar, så fin röst Bill har! Åh... . Längtar tills albumet är ute, då ska Amela shopppppppa. Haha, ah nej vad skön låt. Såklart är det detta bara några sekunder som spelas, men det är vad som kommit ut än! Riktigt bra är den iallafall, så annorlunda och så awww.. Love the guys! ♥


Tudeluuuu

I'm home! Skolan var helt okej, efter skolan så gick jag till stan, till Mirela. Var där lite, pratade och såå och sen cyklade jag hem. Köpte även kaffe på s&b. Nu är jag här och lyssnar på min andra man, eller okej.. Jag måste vara ärlig, han är min första man för jag hittade honom först, sen kommer Bill Kaulitz =) Men ni förstår säkert vem jag pratar om? Jo, Eminem.. Har varit gift med honom i 15 år nu, wohooooO! =) Hahaha... Ohgod.

Ja, iallafall. Jag har ingen aning om vad som händer idag, em.. Ja jag vet faktiskt inte. Imorgon åker vi iallafall till Malmö tror jag, först ska vi ringa ett samtal sen ser vi hur det blir.. Inte hela klassen då, utan bara "vi i företaget". Hoppas på det bästa nu! =)


Ska jag också börja med "dagens outfit"? Haha... .. .

Me right now, me today! Höhööhöö.. .


Systrar i Jeans

Sitter och tittar på filmen nu, riktigt bra är den som jag sa innan! När den är slut ska jag se om jag får i mig något gott innan jag lägger mig. Så jag säger det nu, godnatt & sov så gott!


Wipeout US

Haha, var ska man börja? Sitter och tittar på Wipeout US nu, eller ah det är reklam just nu. Asså det är sjukt vad detta programmet är sjukt! Haha, man kan inte sluta skratta åt alla som slår sig osv osv.. Taskigt, ja! Men vad? Haha.. Va inte med då! :D Haha, asså sjukt.. Tänk ändå, att få vara med i något sånt program. Tänk att folk vågar ge sig in på sånna saker, man slår ju sig och folk över hela världen ser dig och skrattar åt dig. Men det hade varit kul! Jag hade inte tackat nej åt en sån sak, fast jag hade ju såklart varit lite feg. Men jag är ju stark och ganska sprallig så jag hade nog klarat av det, HAHAHA! Oh nej =) Men riktigt roligt är det, tänk & se Kissie eller Kenza eller någon annan kändisbloggerska i Wipeout? HAHAHAHA. Jag hade dött av skratt! =)

Det roligaste är dom som kommenterar allt, hahah!!! "snorunge, barnunge, osv osv" HAHAHHA.. Asså herregud..



AJ?!


Oh God!

Jag brukar inte vara inne på olika hemsidor för olika butiker, jag orkar aldrig göra det och är inte speciellt så shoppingsugen, handlar nästan aldrig. Har redan så mycket saker, men! Nu fick jag ett sug och gick in på H&M's hemsida. Oh God! Så snygga skor!


Dessa var bara ÖVERSNYGGA!? Jag vill ha, nu nu nu! Oh my god! Får vänta tills lönen kommer & så kanske man beställer deessa, eller så får jag be storasyster göra det åt mig, hon är ju medlem där ;)


Dessa med, men hahaha.. Har redan dessa och jag älskar dom! (:

Saknar 7-8/9 - 09!


Jag minns hur stressigt det var efter att TH stack tillbaka till sitt hotell efter att dom vinkat till oss. Vi visste inte var vi var men till slut hittade vi och tog tunnelbanan. Billigt & bra, det andra vita kvittot är från när vi var framme i Malmö för att ta bussen hem. Minns hur vi sprang för att hinna med den, men den skulle ändå inte köra för tio minuter senare minns jag? Haha. Så synd!

På tåget, ah, jag försökte somna men det gick inte. Så vi gick & handlade på tåget istället. Jag tog köpte marabouchoklad och kaffe, eller köpte jag kaffe påvägen hem? Nej, det var nog på väg dit, för vi skulle ju vara uppe hela natten låååång..

Tågbiljetterna, tänker aldrig slänga dom! Minne för livet (: Haha, bevis på att jag såg Th, eller det är det ju egentligen inte, men bevis på att man varit i Stockholm, wow.. Nej men för mig är det bevis på att jag sett TH och att jag verkligen gjorde som jag gjorde för att få se dom, även om chansen var liten att få se dom! I'm bad! HAHA! Nej, jag ångrar inte en enda sak dom dagarnaa, neeeej! =) Jag är stolt att jag gjorde det! Som dom sa till mig, man måste våga sig på saker om man ska kunna vara glad och våga ta chanser, våga göra något i livet. Jag som aldrig vågat göra något sånt innan, som alltid varit så tyst.. Gjorde detta, och jag är stolt över att jag gjorde det! Haha, ohlord. Man hamnade ju på tv & allt! =) Haha.. Nej nu ska jag sluta, men jag är sååå stolt. Vill göra om det! Vill dit igen, ta mig tillbaka till Stockholm, ta mig tillbaka till hotellet där TH fanns, där vi väntade i flera timmar! <3


11 inlägg

Okej, någon var lite galen igår? Hade kanske inte så mycket att göra? Mh, jag pratar om mig. Elva inlägg igår, rekord hos mig? Ohlord. Jaja, inget liv..

Btw, min älskade Karna kommer hem vecka 42 tror jag det var och hon ska hit direkt, fattat! =) Haha, vi ska såklart träffas och ha roligt, saknar henne så himla mycket! Förstår inte att hon är borta, känns bara som om hon är hemma i Anderslöv och bara är lite upptagen. Men nej, hon är i Åland! Fast det är superbra att vi fortfarande snackar, för det ska vi göra! Inget, ingeeet ska skilja oss åt! =) Karna, jag väntar på dig, haha =) Love you girl <3 När du kommer ska vi prata maaaaaaassor! =) <3

Godförmiddag

Åhåååj! Hoppas allt är guuuut där ute med er alla, själv är det helt okeaaaj. Sitter och lyssnar på min indianCD, längesen haha.. . Samtidigt som jag sitter och leker "ekonomisk", joj! Hahaaa, fick lönelappen idag från Badhuset & det är mina restpengar eller hur man ska säga det.. Medans Systrar & Bönor pengarna är mycket högre eller hur man säger, ja jaa ni fattar.. Och nu sitter jag då här och kollar hur mycket jag ska få från systrar & bönor, och vad jag ska göra med pengarna osv osv. Kollar även hur mycket jag har i kassaskåpet som jag sa till Ted, HAHA. Lord, nej men mm.. =) När jag ändå är igång så ska jag kolla hur mycket jag ska jobba nu också, nu när vi ändå ska ha UF företag så måste man lägga ner tid på det också, kommer jag överleva eller kommer jag dö?


Hej, jag ska leka smart...

Miniräknare och allt är framme, dags att börja då? ;) Den stora väskan eller vad ni kallar den, där är alla kvitton om någon undrar..


Godnatt

Nej nu börjar klockan bli mycket, även om jag inte har skola imorgon så tycker jag att jag borde lägga mig nu. Har ju varit så trött hela dagen så ah, det borde jag göra. Studiedag imorgon fast helt ledig blir man ju inte, jobb som vanligt! Aja, bäst att jag säger godnatt nu! Ha det så bra och sov gott! Kram.


NYA FAVORITER


Beyonce - Sweet Dreams Gosh, så bra låt.. LOVE! Påminner lite om Michael Jacksons låtar, hör bakgrunden!


Eminem - Beautiful, vad ska jag säga? Jag älskar denna killen, har alltid gjort & kommer alltid att göra! Men låten dödar, woooooh! My man2 (:

 
Shakira - She Wolf, älskar låten.. Lyssnar på den all the time, nästan (: Haha.. Lovelove..

KLAR!

Här rullar det in inlägg för fullt! Haha, ohlord.. Tänkte bara skriva ner att jag pluggat, och att det tog så lång tid för mig att bara klicka upp word och börja skriva, så tog det bara några få minuter att skriva klart det! Så nu är jag klar med det, behövs bara en liten sak till som jag behöver prata med både läraren och en i min grupp, så kommer det bli bra! Sen är det bara till att se om de andra i gruppen är klara med sina uppgifter och sen är det bara till att göra upp en presentation, allt ska ju redovisas.

Nu ser jag på My name is Earl och lyssnar på musik samtidigt, lyckat? Haha.. . Btw, checkat in Kissies nya header? Jag gillar den starkt, sjukt vacker bild på henne! Även om jag inte är något fan! Nu ska jag snacka runt här på msn och sen blir det sooooova.. Ah, jag älskar att sova! Vem gör inte det? (:


"Du skrämmer världen med ditt fula utseénde"

Fick en konstig kommentar igår på en sida, seriöst förr har jag aldrig reagerat som jag gjorde igår. Först skrattade jag till, sen fick denna tjejen ett svar tillbaka. Såhär löd hennes kommentar : Du skrämmer världen med ditt fula utseénde. Okej, först blev jag lite arg, samtidigt som jag skrattade åt detta skämt. Seriöst, hur orkar man? För det första så är denna sidan, där denna tjejen kommenterade en bild på mig, till för att "hitta kille/tjej", eller ja sidan är typ till för det. Jag minns att jag blev medlem där för att en vän sa att det var roligt, sen har jag inte varit inne där så ofta, fast man får ju E-post varje gång man får meddelande där så jag brukar vara online där någon gång, men det roliga är att en tjej skriver till mig, sjukt! Aja.. Jag gick direkt in på denna tjejens presentation, för att se hennes bilder, om hon nu är så mycket snyggare än mig, men vet ni? Tjejen har inte ens någon bild på sig! Har bara en presentationsbild där man ser lite av ansiktet, bilden är mörk så man ser inte så mycket. Det roligaste av allt är att det stod att hon är tjugo år gammal, seriööööst! En tjugoåring sitter framför sin dator och har inget liv, så hon måste kolla runt bland andra tjejer och kommentera att dom är fula. När man själv inte vågar ha bild på sig själv, för att visa hur snygg man själv var! Mitt svar till denna tjej var: Det bubblar om avundsjuka i dig, annars hade du aldrig kommenterat något sånt. & btw, ska komma från rätt röv som inte ens vågar visa bild på sig själv. Tjejen tog SÅKLART bort meddelandet direkt och svarade inte tillbaka. JOJ, stör mig på sånt. Åh! HAHAHA.. Kan bara skratta åt det nu! Förr skulle jag bli ledsen och kanske till och med ta bort bilden som blev kommenterad. Men nu märker jag själv hur stark jag blivit, jag skrattar åt det. Får bara bättre självförtroende efter sånt, hmm.. Du kunde bättre va, kvinna!? Förstår inte, en tjugoåring. Trodde bara 14åringar höll på med sånt, men nej 20åringar också, wow.. Vad händer med världen? Okej, om tjejen hade skrivit ett meddelande om att hon tycker att jag inte ser bra ut, nej nej det är heller inte okej.. Vad säger jag, utan hon får lov att tycka vad hon vill men bara såååå omoget att hon skriver det på ett så fult sätt och till och med kommenterar en bild på mig på det viset.. Jag kan inte tvinga folk tycka att jag ser bra ut, alla tycker olika, man får tycka vad man vill men jag ser ut som jag gör och tänker fan inte ändra mig för att du, en främling bakom skärmen, en tönt säger åt mig att jag skrämmer VÄRLDEN med mitt utseénde. Asså, hahaha.... :S?





Vad göööör jag?

Inte pluggar iallafall! Åh, så trött jag är. Vill bara lägga mig i sängen och sova, men kan inte.. Vill plugga, göra klart det bara, så jag inte behöver tänka mer på det. Har hela dagen på mig imorgon, men det känns inte som om jag kommer sitta och plugga... Kommer såklart sova ut, sen kommer jag jobba och sen på kvällen kommer jag nog inte plugga.. Lyckat? Jag måste få gjort detta nu snabbt bara... Jag orkar inte! :( Låter det inte roligt? Seriöst, jag har suttit och skrivit i inläggen nu att jag ska plugga och har jag gjort det? Nej.. . Hååh.. Men när jag ändå väntar på en vän som ska logga in och berätta vad som hänt nu, dessa senaste timmarna så kan jag väl försöka plugga.. Nej ska inte skriva det, då gör jag inte det.. Jag hör av mig sen om jag lyckats eller inte.. Kul för er att veta om jag lyckats plugga eller inte... Men whatever, som sagt, jag skriver för jag tycker om att skriva. Och ja, hih!


BEST GROUP - VOTE FOR TOKIO HOTEL!

♥ Do it, snälla! Rösta på Tokio Hotel som Best Group! Jag själv har såklart röstat några gånger och ska såklart fortsätta rösta, så länge jag orkar. Men hade varit jättesnällt om ni andra där ute också röstar på dom! Vem vill inte att dom bästa killarna ska vinna? Ni röstar här♥ Gör det nu, just do it! =D Sidan som kommer upp, ja ni ser själva. Kolla i sidan där det finns olika kategorier, ni väljer Best Group och Tokio Hotel hittar ni längst ner bland banden, det är inte så många. Ni kan rösta hur många gånger ni vill, klicka bara längst upp på länken och tryck på enter igen, så kommer ni till sidan igen, och gör samma sak, rösta och fortsätt igen.. Det är så jag gör, finns kanske andra sätt. Men iallafall, ni kan rösta hur många gånger ni vill! Gör det nuuuu =)


Daj daj daj da se pije

......... Lalala, daj daj daj da se pije, ko nema dje da sjedne na sto neka stane! LALAAAAAAAA!

Ja, här sitter jag och sjunger och tittar på Family Guy HAHA! När jag ska sitta och plugga.. Jag hatar detta, varje gång jag skriver eller säger till någon att jag ska plugga så gör jag allt förutom det! Hmm.. Aja, efter Family Guy börjar 2 and a ½ men, det ska man titta påå det med. (:

Btw, märks det att jag ändrat om bloggen lite? Dom små detaljerna förståss, och headern är också lite förändrad och jag gillar den starkt! Speciellt bilden på Bill, hans leénde, åh gud! <3

Nu måse jag skärpa mig och börja plugga någongång, fast först måste jag kolla runt bland bloggarna. Har ju inte gjort det idag! Missat något?

PUSS


"ska träffa Baby nu"

Haha, lite roligt.. Ingen som missat att jag skrev att jag skulle träffa Baby nu, eller ja jag skrev ju det igår tror jag.. Ganska kul! En frågade mig idag, vem jag menade. Men såklart så skojade jag, bara kul när folk frågar sen. Haha, ohloord.. Man blir ju helt "oh, har jag missat något, eller vem kan det vara?" Fast det roligaste är att folk som frågar, visar att dom läser min blogg, ganska kul! Roligt att ni läser den, HAHA. Loooord..

Ah, roligt roligt.. Nu vet ni det, jag skojade med Baby, men jag var ju ute, vad gjorde jag? 8-) Hmm. Ska inte tramsa nu, skulle ju pluggaaa aa..

PLUGG

Shululu! 8-) Hah!

Hemma nu, efter att ha jobbat. Dagen började med skola som började åtta, orkade verkligen inte gå upp men lyckades till slut. Hade en lektion, engelska B och sen slutade man. Det blev hem och när jag väl var hemma somnade jag, sen blev det dags för jobb. Slutade halv sju och har precis kommit hem, åt på Mc Donalds. Mums!

Så, nu är jag här och känner för att plugga! Jag känner mig duktig idag, haha! Pluggade lite innan jag stack till jobb också, ja jag hann med det med! =) Men jag blev inte klar, så jag ska försöka bli klar med religionen nu och så är det klart.. Eller inte helt klart, vi har ju massor kvar, måste göra presentation och allt.. Puh.. . Sen har jag prov, oj vilken tur! Jag kikade precis in på FC och där hade dom flyttat fram provet en vecka till, sååån tur! Jag som trodde att vi skulle ha prov nu på torsdag, men så blir det inte, som tur är! =) Wohoooo. :D

Ah, nu ska jag kolla tv.nu och sen blir det plugg =) Puuussss



Åh, är han inte fin? Seriöst, jag dör! Förstår inte hur en människa kan vara så vacker, så fin! Åh, jag blir på bättre humör bara jag ser bild på dig, och bara jag hör din röst, när jag lyssnar på er musik. Love you Bill Kaulitz, handsoomeeeeeee boy! =) Haha, varning på beroendeeeeee? Hm, OCH:D:D:D Han är min dröm! (A)

Fast, det finns en som är såååå vacker, men som sagt ingen klår Bill! No one! <3

8-) kooonstigt inlägg, kkooonstigt inlägg... ;D


Jag orkar inte bry mig

.... Mh, den får se ut som den gör för tillfället! Jag orkar inte bry mig om bloggens "utseénde" just nu. Orkar verkligen inte sitta och fixa med den nu, och ja "varför tog du bort den gamla designen då", jo för jag inte stod ut med den. Så jävla ful & uh, vad tänkte jag på ens? Haha.. Jag är inte normal, men whazääääp! Bryr mig inte, jag måste byta ofta? Haha.. Men en dag kommer jag nog fixa den så jag blir nöjd i minst en månad! Hm.. 8-) Jag låter bloggen se ut såhär tills jag får lust att ändra den, tills jag får lust att sitta ett tag vid datorn och fixaaa..

Oj, jag som ville plugga idag.. Lyckats? Nej.. . Jag sitter och ser på någon film, på femman. Vet inte vad jag ska säga. Har nog sett den en gång innan också.. Ah.. . Tänkte plugga idag men det blev inget av det. Först jobb och sen ut, ah.. Not good Amela, not good!

Nej, nu är jag hungrig, ska ääta lite och sen blir det sovdags, är såååå trött! Ha det bra, CIYA!


Tokio Hotel <3

Jag säger bara en sak! Tokio Hotel, det enda som får mig att stå upp just nu. Mår inte alls bra just nu och det enda som får mig att fortsätta stå upp är Tokio Hotel. Tack! Thank you, soo much! Låter fjantit för er? Like I care, thats how it is and I do not care about anything else right now. 

Har precis kommit hem från jobb och är sååå trött! Har nog aldrig varit så trött. Jo, det har jag ;P Haha.. Det är bara det att det känns som om man aldrig varit tröttare för varje dag som går, fast man är lika trött varje gång, ungefär. Men men, vad ska man göra?

Nu hade jag tänkt äta lite kakor, för det är ju Bajram idag! Bajram Serif Mobarek Olsun till er som är muslimer där ute! =) Hoppas ni haft en super bra & rolig Bajram! Själv har jag spenderat min på jobbet, kul va!?

Ah, nu gäller det att smaska i sig kakor och sen ska jag nog ut en runda. Åh, gud så ont jag har i min hals! Har hostat nästan hela dagen på jobb, snacka om att jag borde ligga hemma och vila istället.. Fast, nah.. Varför ska min hals och mitt huvud ställa till det för mig, när jag kan gå ut och ha kul istället. Visst? ;)

När jag ätit kakor, ska jag ut och träffa Baby! Vem kan det vara?

Me right now.

Bajram imorgon

Hejsan. Så skönt & vara hemma! Var och jobbade på badhuset idag, längesen sist! Såklart ska vissa leka att dom bestämmer över stället, joj! Skjut mig, skulle du komma undan!

Iallafall, kom hem och duschade, är vrålhungrig så jag ska ta och äta något. Em, sen känner jag också att jag vill ut.. Ska bara städa rummet snabbt, det är Bajram imorgon! Haha.... =)

& så klart så ska jag jobba imorgon. Puh.. . Ja, nu ska jag börja städa här. Küsses!


Godnatt

I still don't got anything to say.
Just Godnight!
Work tomorrow!

Btw, trodde jag skulle få vara ledig första helgen på sjukt länge. Men neeej.. Måste jobba imorgon på badhuset och sen så blir man ifrågasatt om man kan jobba på S&B också.. Kände att jag inte kunde säga nej så jag får sticka dit tidigt på söndagen och jobba.. Fan också! Min första helg och inte ens är jag ledig! Känner ångest, vill inte ens jobba imorgon! Vill inte jobba alls just nu! Så tröött på allt detta vid detta tillfälle! Nu när alla jävla tankar kommit fram, poh... .

Jo, jag hade visst något att säga, ser ni.
Men nu blir det sovdags - Ciiiiiiiya!


inget att skriva om

Idag har jag ingen lust att skriva,
jag har inget att skriva om,
jag orkar inte skriva något.
Så det får vara med detta..
Kan hända att jag skriver sen,
ikväll.. Om lusten kommer tillbaka.
Men nu får det vara..

(Y)


Jag just nu.


Kissie

Kissie ska tydligen vara med på The Voice imorgon kvart över sju, på morgonen.. Någon som kommer se det? Inte jag iallafall. Hah! Jag hatar att vakna tidigt, måste sova så länge det bara går.. Jag minns en gång då Kenza skulle vara på kanal 5, på The Voice, helt tidigt och jag vaknade tidigt för att se det! Haaahaa....... Aldrig mer, det är fan bara tv och ja, wow liksom? Men men. Jag tänker iallafall inte vakna tidigt imorgon för att se Kissie, skulle vara roligt att se henne på TV, och se hur hon ser ut på "riktigt" eftersom att man hör här & där att hon redigerar alla sina bilder innan hon lägger upp dom på bloggen. + att man själv lagt märke till det på vissa bilder. Men vi får se, om jag vaknar för att jag redan sovit för mycket, som man brukar känna, eller ialllafall jag. Eller för andra skäl, vet inte. Men tror iallafall inte att jag kommer vakna & se henne, inget wow som händer!

Malmö hela dagenlång

Hemmääää. . . Har varit borta hela dagen igen. Denna gången var jag i Malmö hela dagen. Först möttes vi på övre, jag och Karolina sen tog vi en snabb fika på Systrar & Bönor, sen blev det av mot skolan för att prata med min Hemspråkslärare. Därefter gick vi mot bussen, åkte in till Malmö med klassen och när vi kom fram gick vi till stället där det skulle vara Kick Off. Ja, vad ska man säga. Det var bra för man fick tips om vad man skulle tänka på inför Ufföretaget osv osv. När det var klart, skulle vi ta bussen tillbaka men jag stannade och istället var jag med mina två systrar. Gick runt lite på stan, och så åt vi på Max, andra gången för mig. Och nu har jag kommit hem, är trött men vill inte lägga mig än.

Ser istället på någon film som visas på tv6, hm.. & btw, igår såg jag en jättebra film, tror att den också visades på tv6, jättebra var den! Men inte min stil av filmtyp, denna var mer action och såå.. Minns heller inte vad den heter, men sjukt bra!


Jag just nu.. .


Nagellack

Finally! Nu när jag är ledig i några dagar kan jag ha nagellack! Woohoo (: Och efetersom att jag brukar ha svart med vita toppar (Bill Kaulitz har det så) så tänkte jag att jag kunde ha någon annorlunda nu, så det blev röd färg!


Pizza & Idol

Hejsan. Hemma nu, yupp! Har varit och jobbat, vilket ni redan vet. Nu sitter jag här och ser på Idol & äter pizza! Så himla gott, har varit såå sjukt hungrig idag och inte trott att jag skulle klara mig, men det gjorde jag och nu äter jag. Hih...

Nu är jag ledig till måndag, sen blir det jobb jobb igen.. Skönt med lov!

Imorgon blir det malmö med klassen, Kick Off blir det där! Ska bli skojskoj. Nej nu ska jag fortsätta se på Idol & ätaaaa. Se ya!


Feffe, Malin, Amanda, Jag, Linnea (tror jag). I Stockholm! MISS!

Skola

Hoj. Siitter i skolan just nu, gör ett arbete om islam. Haha, ohnej.. Kom försent idag, trodde jag skulle börja tiio i tio men började kvart över nio. Tur att Selma sa åt mig att man inte kan ha en lektion i en halvtimme så att jag kolla på schemat direkt! =) Haha.. Så jag kom en kvart senare, istället för kvart över nio! ;o Men det gick bra.. Jag är ju inte den som skolkar & kommer försent =) Hih.. Ohlord.. Aja, slutar denna lektionen snart och sen vill jag handla godis, är sååå sugen.. Eller kanske ta något att äta, är så hungrig. Åt ju ingen frukost.. ;o

Aja, vi hörs när jag kommer hem efter jobb. Kram!

Borta hela dagen

Äntligen hemma! Har varit borta hela dagen och jag förstår inte hur jag orkat med allt detta. Först började skolan, klockan åtta! Svårt för mig såklart, eftersom att jag inte är någon morgonmänniska. Iallafall, skola till tre! Sen blev det jobb, direkt efter, alltså klockan tre! Vi blev klara klockan sju exakt och därefter blev det möte direkt! Blev mat på Istanbull och snack, mötesnack då.

Och nu har jag kommit hem. Hur orkar jag med allt egentligen? Jo, nu märks det också i ryggen och i hela kroppen hur jag sliter osv... Men imorgon också sen är jag nog ledig, vänta ska kolla.. Måste vara på den säkra sidan (A). Ja, imorgon jobbar jag också och sen är det ledighet som gäller för mig, till måndag igen. Så sjukt himla skönt, att få vara ledig igen.. Har inte varit ledig en enda helg sen, ja jag minns själv inte när! Men länge har det varit och nu äntligen ska jag ha lite ledighet!

Nu ska jag bara ta det lugnt, ha det så bra. Kram

Hur kan du vara så vacker?


Hur kan du vara så vacker?

Btw, jag är skitglad! Min kompis berättade att hon drömde om mig & bill för någon dag sen =) Woho, snacka om att jag blev överlycklig! You wanna know what happened? Inget så stort kommer ni tänka, men wow, för mig är det, ja jag finner inga ord! Hade detta hänt vet jag inte vad jag hade gjort!

Något i den hära stilen "på gislövsmarknad går vi och jag får se Bill, vi står och tittar på varandra och sen kramas vi, sen säger jag OMG OMG OMG OMG OMG!" Ja, det är ungefär så hon berättade.. Ohlord.. Om det hänt.. Jag hade ju dött i hans famn direkt! Mah gaaaaad, kan inte ens tänka på det utan att jag blir överlycklig.. Goosh!

Rädd?

Jag förstår det inte! Vad åt jag idag? Jo, halstabletter och en baguett i skolan. Thats it! Drack coca cola och te och vatten.. Det är allt.. Jag förstår inte, jag är vrålhungrig och när jag väl tar fram mat så sitter jag och tittar på det.. Eller inte alls, ignorerar det bara.. Varför? Vad fan är mitt problem? Jag börjar bli rädd faktiskt, ska jag fortsätta såhär? Jag får ju inte i mig mat, men vissa dagar går det hur bra som helst.. Herregud, asså jag är sååå hungrig och ändå tittar jag på maten och vill spy. S'r! Jag blir så arg på mig själv, vad håller jag på med egentligen?

When it takes over

Du är perfekt
Du är någon man velat ha sedan flera år tillbaka
Du är något man inte hittar överallt
Du är så himla snygg
Du är Zlatan

Åh, nej tro inte att ni vet vad jag
menar med denna lilla text.
Kommer bara rakt ut,
känner mig tvungen. Haha..
Nej, men var tvungen att ta ut det..
Någonstans iallafall.. Åh, you are so..
Perfect, boy.
Aja, sluta drömma nu Ameeela.... .

Nu ska jag fortsätta att titta på 2 and ½ men, tudelu!


Back from work too

Så, nu är jag hemma och förblir hemma resten av dagen! Så som jag mår borde jag stannat hemma hela dagen, men det blev inte så och så ska det inte vara, jag är en kämpe! Haha.... Ohlord. Ahapp, har iallafall varit och jobbat nu och det gick bra faktiskt, ingen stress and thats good! Fast jag lyfte en jättetung sopsäck som gjorde att jag fick jätteont i halsen, om ni nu undrar hur? Så är det ju så att jag fick ju bära den till soporna, och jag ansträngde mig så mycket och gick fort så att jag knappt kunde prata.. Hmm.. Så nu ska jag spara på rösten och vila lite.. Får se vad som händer senare, ska nog hänga med syster och handla comviq kompis & sen ska jag nog se Idol.

Skulle jag inte stanna inne resten av dagen? (A) Haha... Mh, får hänga med henne snabbt och sen stannar jag inne. Lovar! (:

Trött & sliten..

Back from school, going to work

Heeello. Hemma från skolan och har bara suttit här lite, kan inte göra så mycket annat när man ska jobba om någon timme.. Nu har lillebror kommit och nu ska jag packa systers jobbkläder och lämna det till henne i stan, sen blir det jobb för mig med. Jag hoppas bara att det inte blir så mycket idag, för jag är fortfarande sjuk och orkar inte med så mycket. Så ah, hoppas inte det blir någon stress och panik... Ah, nu får jag sätta igång om jag ska komma iväg någon gång.. Ha det bra, så hörs vi efter jobb..


Älskar niiitarmband! Märks det?


Hungrig & trött

Hej! Sitter här och är vrålhungrig.. Har bara ätit två mackor på hela dagen.. Förstår inte hur jag klarar mig egentligen. Aja, ska se om jag hittar något snabbt, sen får det bli sängen, är hur trött som helst. Måste lägga mig tidigt om jag ska kunna orka med morgondagen, skola & jobb. Så ni får ha det så bra, och jag säger Godnatt!


Missade jobb

Hejsan. Dålig uppdatering, men whaevah.. Sry eller något?

Jag har varit hemma hela dagen och sjukt skönt har det varit! Skulle jobba från nio till fyra idag, men eftersom att jag blev sjuk igår, vaknade med det.. Så vaknade jag imorse av att jag mådde ännu värre än igår.

Jag skrev ju sms till min chef igår och undrade om någon kunde ta mitt pass, ingen kunde. Så jag var tvungen att komma idag. När jag vaknade fick jag panik, mådde sjukt dåligt. Sov inte alls inatt.. Så som tur var, var mina föräldrar uppe imorse och jag bad pappa ringa till jobb.. Jag kunde knappt stå upp utan att jag höll på att spy eller kände mig svimfärdig. Så pappa ringde och jag fick stanna hemma.. Har nu suttit inne hela tiden och känner att jag behöver lite frisk luft. Har heller inte ätit något, förutom två mackor och druckit te.. That's all.. . Är ganska hungrig och slö.. .

Ringde chefen innan och sa att jag kommer och jobbar imorgon, vilket fall som helst. Tänker inte missa skolan och efter skolan blir det jobb, jag är inte den personen som missar viktiga saker för att man är sjuk. Eller annat liknande, men idag mådde jag verkligen, inte alls bra!

Ah.. Och det är också anledningen till att jag inte skrivit här. Mår man inte bra så är det inte så att man tänker "oh, jag måste blogga", orkar man inte ställa sig upp så tror jag ingen sätter sig vid datorn för att srkiva.. Ah, aja.. Nu ska jag gå, ha det bra!

Amela (L) Te

Hihi. Jag älskar te! Fast ändå så dricker jag aldrig te? Hm.. Aja, sitter iallafall här och dricker te, nu.. Bara för att min chef sa åt mig att göra det. Haha! Lord.... Men men, jag gör det för att försöka bli bättre. Ska ju jobba imorgon och lycka till, till mig så som jag mår just nu.. Och i sju timmar, hoppas inte att det blir längre! För jag står inte ut!

Men men, var ute och tog lite luft innan. Skönt! Varför är det alltid så? När man är sjuk och är inomhus, kan man inte andas.. Sen när man går ut och tar lite frisk luft så kan man andas igen, sjukt.. Aja, när jag kom in igen blev det som vanligt igen, nyyyyyyysattack.. Men men, nu ska jag försöka dricka upp mitt gooooooda te och sen ska jag lägga mig ner.. Tidig jobbdag imorgon, help me somebody..

Godnatt!

Sjuk?

Ohno! Eller man brukar börja med; hejsan!

Men iallafall.. Idag vaknade jag upp med värsta förkyldningen! Först tänkte jag att det var bara för jag vaknade så tidigt, 07.00 men jag har ju vaknat tidigare än det? Ni vet, att man brukar vara så, känna sig mindre bra på morgonen, när man vaknar.. Jag gör det iallafall. Men men! Så tänkte jag att det skulle gå bort men det gjorde det inte.. Så jag har mått skit hela dagen! Plus att jag precis kommit hem från jobb.. Jobbat nio timmar, sjuk & allt. Förstår inte hur jag klarade av hela dagen, seriöst. Jag åt inte ens! Tog med mig en bagel hem istället, som jag tänkt äta nu.

En konstig sak, under jobb tiden har jag nyst typ två-tre gånger, alltså under nio timmar. Men så fort jag kom in genom dörren här hemma så kom det.. Nös minst 10 gånger i minuten.. Okej? Mina ögon svider och jag har svårt för att andas.. Tog mig en panodil, som jag tänkt stoppa i mig nu och ja det finns väl inget annat att göra än att lägga sig ner i sin mysiga säng och sova, eller läsa bok.. . Fast jag hade velat gå ut idag, muuuuuuuh!

Får även skriva till chefen om hon kan hitta någon som kan ta min tid imorgon, jag orkar inte med sju timmar imorgon, jag klarar inte av det.. Huvudverk, kroppen gör ont, känner mig död, svårt att andas.. Nej, jag skippar nog morgondagen.. Jag ska ju jobba hela fem dagar i rad... Eller nu blir det ju fyra, lördag, söndag, månd, tis & ons! Jag orkar iiiinte!

Nej, jag får försöka lösa detta!

 


Jag igår, är inte alls lika glad som igår! =(


Ute en runda

Jag måste säga att det var ganska längesen som jag gick ut och bara var ute. Shit, som tiden går och som allt förändras! Träffade även två småttingar som man umgicks med typ sådär varje dag, för längesen. Känns det som iallafall, fast det var nog i somras? Haha. Aja, nu är jag iallafall hemma och borde snart gå och lägga mig. Jobb imorgon, dödar tid! Åtta på morgonen, maaaaah. Sitter iallafall här och tar emot några låtar som folk skickar, behöver nu när jag har ny data och ni alla vet att det inte är roligt att sitta vid en dator där det inte finns några låtar. Så jag behöver massor (: Hih.

Åh, jag är riktigt trött just nu. Ska nog gå och läsa lite i min bok, har ju inte gjort det på ett tag nu även om jag skriver att jag ska läsa i nästan varje inlägg.. Mhh... Dåligt gjort Amela, får ju göra det jag skriver! Men det blir aldrig av.. Sen så är jag riktigt hungrig också. Nej, vet ni jag ska ta fram boken nu och börja läsa sen ska jag sova. Ja, det är fredag idag och jag ska lägga mig såhär tidigt. Kan bero på jobb klockan åtta på morgonen dagen efter and we love it - not.

Btw, börjar känna att jag har ont i när jag sväljer, halsen är inte som den ska.. Hm, en början på förkyldning eller en sjuk Amela?


Jag innan idag,

Blev soppa istället

Shululu.. Längesen? Haha. Ohlord.. Tänkte bara säga att det blev soppa som min mamma gjort, istället för potatisar.. Så tänkte att jag kunde äta något istället för att göra ny mat då det redan finns mat. Tänkte också börja läsa i min bok nu, eller pluggar jag först? Vet inte... :/ & det med städningen, städar nog efter maten! Mat är ju viktigt att få i sig först! (: Hih, nu ska jag göra vettiga saker istället. Puss!


Jag, just nu.

Dagens

Hejsan! Är hemma från skolan nu och är riktigt hungrig, tänkte att jag kunde lägga in några potatisar i ugnen. Mums! Åh, dör av att ens tänka på det, hur gott det är, med keso. Gah! Anyway, jag ska göra det och under tiden de är där inne så tänkte jag att jag kunde städa undan lite här hemma. Sen känner jag också att jag vill plugga. Eller bara göra klart något litet så det är klart, så att vi inte har så mycket att göra senare, så vi inte behöver stressa. Ah, ni fattar vad jag menar. Kanske läser jag lite i boken Ful också. Hih.

Åh, Gad! Jobb imorgon.. . Jag tänker & vill inte gå in på det.

Em.. Idag, vad händer idag? Vet inte riktigt, tänkte åka in till Malmö, fast jag är lite osäker.. Vill jag? Nah.. Strunt samma, vi ser hur jag känner sen. Nu ska jag sätta in potatisar i ugnen. MUMS.


Fixat om bloggen

Ja som ni ser är bloggen omgjord igen. Men jag kan inte få datumet att synas, för varje inlägg då.. Någon som kan hjälpa mig? Haha.. Har försökt länge nu, good luck! Men men, annars låter jag det vara så. Så får ni helt enkelt att markera över datumet. Sry!

Jag som skrev att ett inlägg blev godnattinlägget. Mmh, visst. Haha, men åh så trött jag är. Tänkte gå och lägga mig nu, vi hörs imorgon.

Kram på er!


Här kommer den igen

Tänkte lägga upp videon igen, eftersom att den jag la upp först var för stor så man ser knappt Feffe. Vill att man ska se båda, hih.. Så, nu hoppas vi på att den blir "normal" och att båda syns!


IDOL

Tjena. Sitter och ser på IDOL, i malmö denna gången! Har inte tittat på de andra avsnitten, vet inte varför. Verkade inte vara så speciellt roligt, men eftersom att alla andra pratar om det så varför inte. Hoppas det blir massor av skoj idag då, haha. Sitter med ballerinakex, chips, marabouchoklad och fanta. Någon ska äta sig tjock? ;)

Aww så synd, redan är dom så taskiga, den dära juryn! Fy på dom. Haha!

Ah, ha det bra. Detta får bli mitt godnatt inlägg, så hörs vi imorgon. Kaaaj? Ha det bra, kram!


BILDER FRÅN STOCKHOLM



Marabou

Jag är inte så sugen på det just nu, men ikväll kommer jag säkert vara det. Hih, ohnej tro man bestämmer när man ska vara sugen på choklad, haah.. Jaja, that's me.. Sitter och dricker mitt kaffe, i love. Fast det är inget vanligt kaffe (jo det är det) men min specialitet! Kaffe, mjölk (ganska mycket men ändå inte för mycket), och hundra kilo socker. Haha, okej nu överdriver vi inte. Men mycket socker, jag vet att det inte är bra. Men det är så jag älskar det! Isåfall får jag sluta dricka kaffe, fast suuugen försvinner inte.. Hm! Jag som aldrig ens prövat kaffe innan, men men.. Man förändras när man hamnar i en annorlunda sits. Sen jag började jobba på S&B har jag förändrats, och det är inte lite. Det är vad jag själv märkt iallafall, sen vet jag inte om folk ser samma Amela som innan eller en annan nu. Vet iiiiiicke (:


Mycket bättre ljus på toaletten, ;)

Ojoj. Har börjat med uppsatt hår, har det nästan varje dag.. Fast det är bara för jag jobbar med uppsatt hår och så har jag blivit så van.. Ganska ovanligt med släppt hår för mig? Haha, njah.. Men uppsatt hår har blivit ganska vanligt för mig, har det ganska så ofta. Nästan varje dag. Ska försöka släppa ut mitt hår lite oftare, höhö. Den lilla toffsen på huvudet sitter där ganska så ofta, trivs där? ;)

konstig poose, konstig pooose.. Nackspärr? HAHA..... Huvet skulle få vara med 8-)


Blev Marabouchoklad med Helnöt! That's gooood, tycker bara om det & bara choklad, inget annat i, av Marabousmakerna. Skulle vara kul & veta vad folk gillar för Marabousmak! ;P Marabousmak, konstigt ord? Heter det ens så? Aja.. & så geishan, halva kvar, åt direkt då jag köpte den, lite sugen var man. Haha ;p


10/9-09

Tjeeeena. Haha, känner mig som en kändis nu! HAHA, not.. Skojar bara lite, men ganska kul när folk i skolan säger att dom sett mig på tv, wow! Hahahaha, ohnej.. Om det är så det känns att vara kändis så tackar man såklart ja. Men jag vet att det inte är så, mycket värre.. Ah ;P Men som sagt, jag hade tagit kort på Kenza, fast jag lägger inte upp något.. Sry;P

Är iallafall hemma nu, jag är sjukt trött och hade velat lägga mig ner och sooova, fast inte än. Eller? Hmm.. ;p
Ja, idag blev det inga vanliga kläder, blev mjukisbyxor och vanlig svart tröja, och såklart glasögon eftersom att jag inte orkade ha linser idag, skippade det! Efter dessa två dagarna i Stockholm, med linser i heeela tiden så skippar jag dom lite.. Måste vila ögonen lite också, yappyapp.

You know, imorgon är det fredag & jag är ledig, från jobb då. Så vi får se vad jag gör, stannar jag hemma och luffar eller gör jag annat skoj? Vet inte, vi får väl vänta och se imorgon. Idag var jag iallafall på stan en snabb runda, efter skolan. Fast jag var inte på stan, utan gick in till Ica snabbt för att handla marabouchoklad och geischa (stavning) mums, så det ska man äta ikväll. Ja, jag är krääängig!

Nu hade jag tänkt ta en dusch och bara vila sen, kolla runt bland bloggarna och sååå (;

Oh, jag tänker tillbaka till måndag-tisdag, såå bra allt var då! Åh, ta mig tillbaka! Deras sööta leenden, när dom vinkade.. Baaaa, jag dör! Synd att vi inte såg Georg :/ Jag saknar allt redan! Ta mig tillbaka!


Bilder från NRJ



Hahahaha ;p

godnatt

Hoppas allt är bra med er där ute, jag är fortfarande chockad över allt.. Över Stockholmresan, shiiit! Haha (:

Btw, sa jag att jag såg Kenza? Eller, alla vi fansen såg henne.. Tog även kort & ett jättekort videoklipp på henne.. Fast videon är bara då hon går in till hotellet, man ser inte att det är hon.. Hann inte trycka snabbare på kameran. Men men, så är livet..

Nu ska jag sova, godnatt!

Såhär STEL hahaha, var jag i måndags.. Helt nervös & allt.. Men allt gick som det skulle! =)


jag var med på tv

http://www.youtube.com/watch?v=ZKUjxtMDAio

Eller också här:


Jag i THtröjan & Feffe i svart. HAHA. Vad tycker ni? Skämde vi ut oss? HAHAHHAHAH. OHlord!(:

Haha, okej. För det första så kom inte allt med, mannen tog bort vissa saker som vi sa. Till exempel: vad är bra med Tokio Hotel? & vi sa ALLT! Sen så frågade han även när vi kom, ett sa vi och att vi kom från trelleborg.. Ja, synd att allt inte kom. Men åh, vad lycklig jag är..

jag har sett Tokio Hotel

Okej. Jag vet inte hur jag ska börja skriva.. Känner mig så lycklig, så åh.. Har inga ord.. Men ändå känner jag mig lite besviken och ledsen.. Ah, vet ni.. Jag börjar berätta allt från första början och kommer till slutet så klart.. Har många bilder, som jag tänker ladda upp sen, har inte laddat upp dom på datorn än. Fast jag har tyvärr ingen bild på Th, snyft! När dom vinkade genom fönstren så tog jag och filmade, men så chockad som jag var så tog jag ner kameran direkt och filmade mina händer.. Jag kanske lägger upp videon när jag lagt in allt på datan. Om jag nu vet hur man gör, haha.. Aja, videon är inte klok.. Jag var som sagt chockad och så himla lycklig, så jag filmade inte det jag skulle filma! :/


Allt började såhär. Skolan först, slutade halv ett och sen blev det hem för att duscha och fixa sig, även packa. När jag var klar blev det stan en stund. Sen kom Feffe, vi tog bussen in direkt. Tro man smiter, HAAHAA.. Tåget körde kvart i sju, wohooo! Kan säga såhär: jag förstod inte vad jag gjorde, förens jag såg dom. Förstod inte att jag åkte till Stockholm för att se Tokio Hotel. Okej, det är ingen tvekan för mig, men för alla andra.. Hah, folk har frågat mig, om jag är normal osv osv.. Jo, det är jag nog. Haha, men ni vet inte hur mycket Tokio Hotel betyder för mig och som sagt, nu har jag bevisat att jag gör allt för dom. Jag rymde! (A) HAHAHAHHAA. 


Aja. Vi var framme i Stockholm kvart i tolv. Vi letade upp NRJstället och satte oss där, sen kom det fler och fler fans. Vi satt där från tolv-ett till åtta på morgonen, då vi fick ställa oss upp och ställa oss på led. Vi stod utanför NRJ och tänk, tänk att Tokio Hotel satt där inne! Ohlord! Sen gick vi till andra sidan (baksidan), där dom hade gått in, så säger Hakim elr var det Knappen, att vi ska till andra sidan (där vi var innan) så sprang alla dit, shit så trött man var. Vi hade inte ätit, sovit och så springer vi så fort vi kan! När vi kom dit igen, så ser man dom i fönstren. Gustav var så himla fin! Awwww, såå glad jag blev. Ville gråta, tårarna kom men jag lät dom inte rinna ner.. Aw, jag är så himnla lycklig! Fast vi såg aldrig Georg, han visade sig inte =(. Bills leénde, ahh… Gosh!


Sen stack dom till Hotellet, där vi kom sen också. Där fanns fullt med fans såklart! Vi satt alla, tillsammans och väntade på att Tokio Hotel skulle komma ut men dom kom aldrig. Sen var vi tvungna att gå till tåget eftersom att det skulle gå tjugo över sex. Jag & Feffe & Emmy. Jag somnade direkt i tåget, sen vaknar jag av att jag hade fått ett sms, av Feffe. Så synd! Hon ville inte väcka mig utan skrev ett sms istället.. Haha.. Vet ni vad hon säger? "Dom som är kvar, har fått atugrafer och har fått röra på dom!"


Fatta så besvikna vi blev, men ändå inte. För vi åkte dit för att se dom och det fick vi göra! :D
Så jag är glad & lycklig!

 Så, ah.. Det var vår lilla resa. Jag är så himla lycklig! Förstååååå, jag har sett Tokio Hotel! Åh gud! PANIK! Snacka om att nästa gång dom kommer någonstans i närheten är Amela på plats!


I stockholm

Hello. Sitter här på centralen i Stockholm, väntar på tåget. Ska hem snart & är framme vid elva i Malmö, därefter gäller buss till Trelleborg & är framme runt tolv.

Jag kan bara säga en sak, jag är lycklig! Jag har sett mina älsklingar, min dröm är ingen dröm längre, det är sanning.

Fortsättning följer ;P

Oh God!

Oh God!


Min lista

  • Låtar till mp3'n
  • Fylla batteriet till kameran
  • Ta pass
  • Thsaker
  • Thtjocktröja
  • Pengar
  • Biljetter
  • Mobil
  • Glasögon/Linser - sova på tåg, i have to have..
  • Mer?

Nu ska jag bara packa ner allt, så inget glöms. Imorgon är det bara till att fixa sig efter skolan & dra. Hörrni, vi ses på onsdag! Är borta måndag & tisdag, hemma runt tolv på natten på tisdagen. Om allt går bra & som planerat.
CEYA!


Kommer aldrig gissa vad jag gjort!

Heello. Är hemma nu! Vi var och åt på Pizzeria Victoria, blev hamburgare meny för mig, like always. Sen körde vi och gjorde en grej, jag aldrig kunde fatta, kunde inte fatta att jag vågade. HAHA.. Ohlord. Thats it! :) I'm good!

Jag hade tänkt ta och kika in på tv.nu och se om det finns något skoj ikväll sen blir det dusch och därefter läsa min vän, Ful. Sen är det skola imoooorgon!

Jag är rädd!


UT & ÄTA

Hejj, har kommit hem från jobb nu. Blev en timme extra :o Whow, åtta timmar ja. Nu är jag alltså helt död men det hindrar inte mig från att gå ut och ha kul. Nu ska jag och mina två systrar ut och äta någonstans. Var blir det? Mc Donalds, eller någon annanstans? Ah, vi ser!;)

Nu ska jag byta om och sen drar vi, vi hörs när jag kommer tillbaka.

Kul att nya kommer hela tiden!:)


Jag just nu, & selmas hand där bak. Ska fjanta som vanligt!:) Haha ;p


Godnatt

Tänkte bara säga Godnatt.
Ska lägga mig nu, är övertrött..
Varit det sen halv nio, ju..
Hörs imorgon efter jobb.
Runt 4.


My new love

Hihi, tänkte att jag kunde visa bild på min lilla sötnos!
Bilden är tagen från google.se, men exakt denna är det!
Svart & liten, översöt. Har lite svårt att vänja mig med
att tryck-knapparna är på vars en sida om "musen".
Men det går sisådär änsålänge, lär mig det nog snart!
Men är den inte sööööööt? :)



Sitter och kollar på Family Guy, och när det är slut börjar filmen.
Är ganska trött just nu, förstår inte hur jag kan bli så trött så tidigt.
Har varit trött hela helgen, gått och lagt mig vid tio tiden.. Det brukade
jag inte göra innan. Men men, i don't know what it is.. Men nu?
Halv nio.. Haha, ohnej. Nu ska jag duscha för att piggna till lite, sen
ska jag ta en glass, längesen. Mums, ha det nice.

Se vad jag fick igår!

Hello. Har suttit vid datorn och "lärt" mig lite hur man gör, hih.. Gillar den skarpt! Sitter och ser på Lipstick Jungle, sen finns det massor av filmer ikväll som man kan titta på. Men jag ska nog se på, min favorit - komedi.. Alla är inte komedi, och jag brukar inte titta på annat, bara om jag vet att filmerna är bra eller om dom verkar bra. Annars tar jag alltid komedi först.

Fever pitch - komedi, blir nog denna för mig ikväll. Verkar den inte bra, så får det bli någon annan. Eller ingen alls! ;D www.tv.nu, om du själv vill se om du hittar någon du tycker är bra.


haha, em.... inga kommentarer 8-)

Medans jag väntar på att filmen ska börja, har jag min nya vän. Ful. (:

Sen är jag nöjd! (A) Ohnej, sitter och leker med camen lite, är en stolt camägare, HAH! Ohno..


Se vad jag fick igår, av en underbaring! :) Den stora "flaggan/duken" med tokio hotel. Blev överglad!:) Så sött!
Stökig säng, men vad? (: Haha..
Lite roligt, när jag skulle ta kort på väggen, fick jag vända den lilla datorn, för att kunna fota.. Ohnej(:

Btw, nu när jag har egen cam, kanske jag lägger upp dagens klädsel elr annat.. Kommer definitivt lägga upp mycket fler bilder nu.. De gillar vi! ;D


Mini PC

Hejsan sötnosar! Nu har jag äntligen fixat klart datorn. Vaknade runt nio idag för att fixa mig inför jobb, jag började tio. Det ösregnade så pappa körde mig, runt kvart i tio. Sen skulle dom vidare och handla, även handla min dator! Eftersom att jag inte kunde åka med. Men när jag kom till jobb så stod där redan två stycken som bara stod? Haha.. Så snackade dom om att någon hade kommit i onödan, så kommer jag med! Frågar såklart vad som hänt, så hade en av dessa tjejer kommit, när hon inte skulle jobba idag. Men hon kom med bortförklaringar om att hon hade blivit tillsagd att komma idag, men men. Så såklart visste man inte vad man skulle göra, jag orkade inte stå där och tjafsa så jag föreslog att jag kunde gå hem. Men först blev det att ta med fika, blev kaffe med mjölk och mycket socker och sen blev det en chokladmuffin. Sen ringde jag pappa och frågade hur långt dom kommit, som tur var, var dom vid badhuset. Så jag gick dit och åkte med dom. Sen körde vi och köpte min efterlängtade dator. Blev en mini PC, i svart! I love it, fast bara lite svårt att skriva. Hihi, allt är så smått här.. Men jag vänjer mig, börjar redan fatta lite (A). Hihi, här finns cam i själva datorn, så i love it! Har redan testat den, moohahah..

Em. Iallafall, nu har jag fått in en önskan! En stor kvar, hoppashoppashoppas!


FUL

Hello sweeties. Hoppas allt är bra med er där ute, ni som läser denna bloggiiish.. Kul! Själv mår jag som jag gör, orkar inte gå in på allt igen och börja klaga, kommer aldrig kunna sluta isåfall.

Idag hade vi ingen lång skoldag, hade en lektion och slutade vid halv tolv. Klar med arbetet också, som skulle vara inlämnat idag, var klar med det en halvtimme innan lektionen slutade. Gut! I'm good!

Som sagt, mår som jag mår och har alltså inte gjort något speciellt idag. Just det! Lånade en bok idag, som jag kunde läsa, längesen ju! Fick med mig en bok som heter Ful, handlar om att alla som fyller 16 år opererar sig och blir snygga, alla andra är fula. Denna tjej, som boken handlar om är alltså ful och har tre månader kvar tills hon fyller 16 år. Sen är det också hennes tur att operera sig och bli en av dom snygga. Hennes kompis, som hon umgåts med ända sen dom var småbarn har nu också opererat sig och blivit en av dom andra, då han nu inte kan visas med denna "fula" tjej. Hittills som jag läst, bryter tjejen in sig på en "snygging"fest, där bara snygga är och hon har då en mask på ansiktet, eftersom att ingen får se att hon är ful. Hon letar upp hennes kompis och pratar med honom eftersom att han inte pratat med henne sen sin operation. Tjejen frågar "är vi fortfarande bästistar"? Kompisen svarar: "ja, föralltid, om tre månader".

Verkar hur bra som helst. Jag orkade inte läsa mer eftersom att jag blir så trött av att läsa, och inte vill jag lägga mig och sova nu. Mitt på dagen! Har lust att gå till stan en runda, men det orkar jag nog inte med. Min mage gör så ont.. Men vi får ju se, kanske tar jag och paddlar mig dig. Haaah, vilket ord 8-) Aaja, ha det bra!

Btw, nu är det 3 dagar tills de drar en vinnare i tävlingen om VINN EN TRÄFF MED TOKIO HOTEL, MED KENZA.


Bli inte rädda, blev en överdrivet stor bild. HAHA

PUSS


Tokio Hotel - Automatic



Vad tycker ni? Jag dör! Seriöst, såå bra låten är och videon är sjukt cool. Tycker ni inte det? Haha, love it! :)
Sitter och lyssnar på den hela tiden nu, mums!

Jag är så nervös, jag skakar fortfarande. Mår inte bra, känner mig spyfärdig.. Ska jag fortsätta? Nej, tänkte det.

Jag ska försöka med ett säkert JA, idag.

Jag blir så tårögd & ledsen bara jag tittar på videon & lyssnar på låten, och när jag tittar på andra bilder på dom.. :/


Han är så fiin..


TOKIO HOTEL TÄVLING - OBS, LÅNGT INLÄGG!!

Hej. Tänkte skriva lite om my lovers som kommer till Sverige på tisdagen den 8e september. Vilket är om bara några dagar. Seriöst, jag skakar! Ni minns själva då Tokio Hotel skulle komma hit till Sverige, men det blev aldrig av för att Bill, sångaren skulle operera halsen? För många blev det otur att han skulle operera sig, men för mig blev det tur, nu menar jag absolut inte tur för att Bill skulle operera sig, utan för att konserten blev inställd.

Alla pratade om att dom köpt biljett till deras konsert, osv osv. Jag var såklart helt borta, visste inte vad dom pratade om. Men när jag sen förstod att Tokio Hotels konsertbiljetter hade släppts ut, var dom slutsålda. Bra va? Jag blev såklart, förkrossad, verkligen. Jag grät och mina systrar frågade varför jag grät, "Hallå, det är bara ett band"? Men nej det är inte bara ett band. Tokio Hotel, för mig är ja, jag vet inte hur jag ska beskriva det. Deras musik får mig helt enkelt att må bättre, vid svåra stunder då man bara vill försvinna, då är det bara till att lyssna på deras musik och så känner man sig bättre. Jag känner mig, "skyddad" när jag lyssnar på deras musik. Jag vet inte, jag känner mig lycklig och skakig i kroppen. Om ni förstår vad jag menar.

Jag började tycka om Tokio Hotel, första gången då jag hörde Monsoon på MTV. Ny favorit låt direkt, sen började folk prata om bandet osv osv. Det blev fler och fler som började tycka om Tokio Hotel. Jag minns första gången jag hörde Ready Set Go. Jag satt i ett annat rum och hörde min syster kalla på mig, hon sa att Tokio Hotel hade ny låt, jag sprang såklart till rummet där hon var och höjde. Satt och tittade på videon och älskade låten direkt. Så cool video, höh.. Jag, seriöst älskar alla deras låtar! Men låten som jag tycker om, lite extra är Don't Jump. Den får en att känna sig så speciell, låten är så sorglig och, ja jag älskar den helt enkelt. Men alla andra är speciella!

Jag har gjort arbeten om Tokio Hotel i skolan. Det har blivit ett Svenskarbete och ett engelskarbete om dessa godingar! Båda arbetena var redovisning framför klassen. Jag älskar att göra och berätta saker som har med något man älskar att göra. Jag helt seriöst är galen i dom och har förändrats som person efter att ha lyssnat på dom. Nu menar jag inte utseéndesmässigt utan som person, personen inom mig. Jag ser mer framåt här i världen nu, än vad jag gjorde innan.

Ibland, blir jag galen då jag läser Kenzas blogg (A). Då hon skriver mycket om Tokio Hotel, om att hon får åka & träffa Tokio Hotel gratis, och att hon varit på så många konserter osv osv. Men jag förstår henne, hon har ju pengar och det är klart hon åker för att se/träffa dom hon tycker om. Jag hade också gjort det om jag hade haft lika mycket pengar som hon, det hade jag! Jag nästan bokstavligttalat dör för Tokio Hotel och här kommer det roliga jag har inte sett/träffat dom en enda gång. Men som sagt, har man mycket pengar så kan man göra mycket mer och har man vänner som tycker om samma saker som du själv, så kan du göra mycket mer med dom. Inget är roligt ensam! Men seriöst, jag vet inte vad jag hade gjort, eller kommer göra, om jag åker till Stockholm på måndag för att då se Tokio Hotel på tisdagen, jag vet inte.. Jag är sjukt nervös just nu! Jag skakar riktigt mycket och är sjukt nervös, vet inte vad jag ska ta mig till.

Då jag läste på Kenzas blogg att Tokio Hotel kommer till Sverige, fick jag panik. Jag blev såklart överlycklig och chockad! Trodde aldrig att jag skulle få se dom, trodde aldrig att min livs största önskan skulle slå in. Fast det vet vi ju fortfarande inte än, om den kommer göra det. Vi får ju se på tisdag, om jag är där! Efter att jag försökt få mer information på andra hemsidor som till exempel tokiohotelfan & tokiohotel.com så blev jag ledsen. Jag ville gråta, men fick inte ut något. Ni vill förstås veta varför? Jo, här är anledningarna:

Om jag åker:

  • Har jag ingen att åka med
  • Hittar jag i vilket fall inte dit
  • Kommer jag inte få
  • Kommer inte våga

Vet ni? Nu har några av dessa löst, jag har någon att åka med, jag hittar inte dit men my friend gör, jag har pratat med mina föräldrar och det problemet är löst, i think ;p Och det med att jag inte kommer våga, det skiter jag i! Det spelar ingen roll!

Folk har frågat mig om det verkligen är lönt att åka ända till Stockholm för att se Tokio Hotel, om dom inte ens kommer ha konsert, utan bara gå på intervjuer med mera.. Vet ni vad jag tänker då? Känner ni mig? Om ni nu gör det så borde ni inte ens ha ställt den frågan, ni vet vem Tokio Hotel är för mig, jag gör vad som helst för att få se dom. That's it! Jag har svarat på frågorna också, och de var ungefär desamma som mina tankar! Fast inte lika "taskigt". ;P

Tokio Hotel gör så att jag orkar vakna upp på morgonen och hantera en ny dag, de får mig att må bättre!


TÄVLINGEN, HÄR JA! OM NI INTE REDAN VARIT INNE PÅ KENZAS BLOGG SÅ FÅR NI GÅ IN OCH KIKA NU! HON HAR EN TÄVLING, DÄR DU KAN VINNA ATT ÅKA MED HENNE OCH TRÄFFA TOKIO HOTEL! SERIÖST, VEM VILL INTE DET? JAG BLIR LEDSEN AV ATT ENS TÄNKA PÅ DET. JAG SITTER OCH SKRIVER DETTA FÖR ATT ALLA ANDRA SKA KUNNA LÄSA & SE DET, MEN HELST VILL MAN JU HA INFORMATIONEN FÖR SIG SJÄLV FÖR MAN VILL JU HA DEN PLATSEN VISST! MAN VILL JU VINNA! MEN NU SKA VI INTE VARA SÅNNA.. JAG DELAR MED MIG AV INFO, FINNS JU OCKSÅ PÅ KENZAS BLOGG!

Tokio Hotel

Nu har du chansen att få följa med Kenza och träffa Tokio Hotel!

På tisdag kommer Tokio Hotel till Sverige för att göra intervjuer i Stockholm. Kenza kommer förstås vara på plats, och en lycklig vinnare får följa med henne på en exklusiv träff med bandet. Packa väskan med din kamera och två prylar du vill ha signerade och ta dig till stan!

Tävlingsregler

För att du ska ha chans att vinna vill vi vara säkra på att du verkligen gillar TH. Förutom att skriva din favoritlåt och en motivering till varför just du ska få träffa hjältarna i bandet, så vill vi också att du lämnar en länk till någon plats på internet där du tipsat andra om den här tävlingen. Det kan vara ett blogginlägg, en kommentar, inlägg på ett forum eller något annat fint! Har du flera länkar kan du klistra in dem efter varandra med ett kommatecken emellan.

HUR NI ÄR MED & TÄVLAR HITTAR NI PÅ LÄNKEN HÄR & TEXTEN HÄR ÄR TAGEN FRÅN SIDAN:
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx





<3


3 till 18

Yesbox!
Så sant som
det är sagt,
hööööh. 
Det är nu
tre månader
kvar tills Amela
blir arton år,
hiiiih..


Bilder

Hejsan. Har kommit hem från skolan, för en stund sen. Blev tv'n direkt, för att se slutet av våra bästa år. Har som sagt börjat kolla på det igen, fast bara då jag har tid. Egentligen gör det inget om man missar några avsnitt, för om jag tex såg ett avsnitt i måndags, och ser ett idag så känns det inte som om jag missat något. För det händer nästan samma saak hela tiden. Ah, ni förstår. Så ya, men imorgon händer det något intressant, får inte missa. Så det får bli snabbt hem imorgon efter skolan. Slutar som idag, nice!

Vilken lyx att jag kom hem innan det började spöregna.. Sitter här hemma och så hör man riktigt öööös, shooouf.. Stackars dom som var ute just de tio minuterna.

Ahja. Idag avgörs det, vågar man? Åhdamn..

Jag just nu:

Skippa huvet, vet inte vad jag gör för min. & ja, jag vet att vi har många skor som är hullerombuller 8-) ;p


I'm so happy, i'm so glad

for the moment..

Jag just nu,

Ny favorit

Black eyed peas - i got a feeling

Låten får många stjärnor!
Tonight's gonna be a good night!

 
Jag orkar inte lägga upp låten här,
men det är bara till att söka på
www.youtube.com
&
Black eyed peas - i got a feeling
inte så svårt (A).

Hihi, kram.

Godsaker

Hejsan!

Har precis kommit hem, var först i skolan, ganska så rolig dag faktiskt. Sen blev det jobb direkt efter och sen skyndade jag mig in till Ica, där jag fick med mig Ostbågar, Marabouchoklad, Tuggummin och Naccoschips. Nu har jag något att göra ikväll! ;) Finns en film ikväll på tv, The benchwarmers heter den och visas på tv6. Tänkte se den och äta mig tjock.

Kram!

ny säng

Elooooo, i'm up! Skönt att få sova ut lite men jag är som sagt fortfarande trött. Tänkte bara berätta att snart ska jag få en ny säng, woho. Mamma & Pappa beställde en säng till mig igår och idag kommer den. Ska testa den direkt, ska sova direkt. Hih, ohnej.. (:

Have it nice.

Indiska

Nu ska jag lyssna på min indiska cdskiva och försöka sova. Behövs, hoppas man mår lite bättre när man vaknat.

It's gone now

Mitt brännmärke är nu borta.. Några dagar tog det, hm.. Jag som trodde att det skulle vara kvar förevigt, brukar det inte göra det? Aja.. Det är iallafall borta nu men det syns att det funnits något där.. Det såg ju ut som en mörk trekantig sak, nu ser det ut som en ljus trekantig sak, för allt har gått bort och nu är det bara, vad säger man.. Ett märke kvar då min hud är lite mörkare än vad den trekantiga saken är..

Ex, har man plåster i någon dag så när man tag bort det är det ljusare där plåstret suttit än vad hudfärgen är.. Om ni förstår, så är det ungefär så det ser ut nu.. Haha, intressaaaant.


Så såg det ut innan, nu är det mörka, ljusare än själva huden.. Ah, orka klydda!;P Huvudsaken är iallafall att den är väck!


BILL & TOM 20 ÅR


Grattis på er 20årsdag!
Hoppas ni får en helt underbar dag.
You know we love you! <3


She's gone



Hon åkte i söndags, sa hejdå onsdagen innan. Har inte setts sen dess and i miss her.. Ska nu vara borta i fyra år.
Ja, den sista meningen förklarar ju allt..

Godmorgon

Hello hello.

Shit vad jag känner mig slö, har inte gått upp från min säng än, faaan vad jag känner mig slö.. Har ont i mitt huvud och magen gör också ont.. Kroppen känns som död, tänkte höra senare med Selma, när hon slutar om hon vill med och se om jag kan få massage tid. Hade varit perfekt om man fick det idag, fast det tror jag inte.. Måste nog beställa tid först. Men men! Annars har jag bara legat här, inte gjort något alls. Blev även väckt imorse, vem ringer och försöker få en att komma till maxi? Joj..

RSS 2.0