Snart klara

Så, nu är det bara sminkningen kvar och sen drar vi. Fast magen är rätt så tom och det får den absolut inte vara ikväll! Ojoj! Får se om vi kör in och handlar lite gott innan, hoppas! Hehe... .. Men iallafall, klänningen sitter på, håret sitter som det ska, topparna sitter som små lockar, skorna är valda, väskan är vald, väskan är full, drickan är tagen, ja ni fattar. Allt är klart förutom sminkningen, så nu ska jag först sätta på lösögonfransarna och sen ska jag sminka mig, sen drar vi. Shit, har en konstig magkänsla! Hehe.. .

Kram.
 

Out

Nu ska jag duscha och börja fixa mig lite smått, jag ska ut ikväll. Berättar imorgon om kvällens drag, eller vi vet ju inte än om det blir något drag eller om det blir slött. (Haha, vilka ord) Men som sagt, jag berättar lite imorgon, eller ikväll. Vem vet, jag kanske får för mig att logga in på min blogg för att berätta mitt i natten? He... he.. Vi får helt enkelt vänta och se ;) Men ni får ha det superskoj ikväll, vad ni än ska göra. Kram!


Nelly.com

Vårnyheter! Gå in på nelly.com och kolla det nya vårmodet, du kommer inte att ångra dig!:)

Klicka bara in på nelly.com genom min länk här i min meny, lättare kan det inte bli:D


Saknar Stockholm

Tänkte bara visa en bild som väcker så många minnen från de underbara två dagarna som jag spenderade i Stockholm förra året, herregud jag vill tillbaka..


Denna bilden älskar jag! Bara för att tröjan är så himla snygg, och jag älskar den så sjukt mycket! Tycker bilden är cool, faktiskt. Men som ni ser så jag har klippt bort ganska mycket utan bilden, den är jättejätte mycket större egentligen. Varför jag klippt bort den? Jo, för att det är just på denna bilden (har fler) då vi står och kollar på Kenza som går förbi oss, efter att ha intervjuat våra idoler.. Orättvist! Folk skrek hennes namn, hah! Hon bara fortsatte gå, fast sen stannade hon en liten liten kort stund och tog kort med några "fans" sen när folket började närma sig stack hon in i taxin.. (en rolig grej, inget jag ska ta upp just nu) Men synd att man inte hann se henne riktigt.. Jättesmal tjej och fin! Har btw, även en video då vi är helt trötta, sitter och väntar.. Sen hör man mig säga "se hon" (kenza då) och börjar filma, men kameran klyddade så man ser bara just då hon går in.. Hennes rygg, woho! Haha..


Här.. Bilden printade jag från en video som jag spelade in, ser jag inte LYCKLIG ut? Haha, lite död också? Efter att ha stått och väntat från åtta på morgonen till fem på eftermiddagen, men vad gör man inte för något som man blir lycklig av? Plus, det dumma :( Att när vi stack för att ta tåget, så bara några timmar senare kommer Tokio Hotel ut och skriver autografer till fansen, jag dog när jag fick höra det... :'(
Nu går jag och gör annat. Ha det bra, guys!

Iskallt utomhus, gosh! Snöstorm?!

Hejsan grabbar och flickor! Hehe.. Jag är hemma nu, var och jobbade. Tyvär så kom jag hem någon minut i nio så jag hann inte se filmen. Fast den varar ju till fem över tio, men eftersom att pappa ska se fotboll såklart så lät jag honom göra det. Filmen kommer ju säkert visas någongång igen, hoppas jag!

GOSH!!! (A)

Nu ska jag äta min choklad och försöka fundera på vad jag ska hitta på med imorgon, de som känner mig nära vet vad jag menar.

Herregud, jag måste bara säga att det är sjukt kallt utomhus! Snö överallt, hur kan det komma så himla mycket snö på några timmar? Shit. Var värsta snöstormen innan också, trodde inte jag skulle kunna komma ut hemifrån HEHE.. Men det gjorde jag! Kram.


OMG, ÄR JAG ÖVERLYCKLIG ELLER ÄR JAG ÖVERÖVERLYCKLIG!?

Svenskt äventyr från 2008. I andra filmen efter Jan Guillous berättelse lämnar Arn Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till. Men Arn vet att sverkrarna fortfarande planerar att återta kronan och att krig kan bryta ut när som helst. I rollerna: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård. Regi: Peter Flinth.

Vad tror ni? HAAHHHHHH! Jag är galet glad just nu, jag får inte missa detta! Ikväll klockan 20.00 på CANAL 1000 HITS så kommer ARN, ni vet ARN - tempelriddaren!?!??!?! Ja, tvåan visas på tv ikväll! Shit, snacka om att jag är överlycklig!

ARN - RIKET VID VÄGENS SLUT



Jag har alltid velat se tvåan, äntligen har jag chansen! Bara jag inte glömmer det, vilket jag inte tror att jag kommer göra. Men finns annat jag ska göra som kan göra så jag glömmer eller inte hinner med.. Fck! Jag måste se den!


Gymmet

Hoj. Så gott, har precis ätit mig mätt nu. Jättegott med piråger, mums. Ja, vad har dagen bestått av idag? Jag skulle ju göra jättemycket idag.. Hann jag?;p

Först blev det skola, två lektioner. På den första lektionen hade vi rollspel, handlade om regeringen. Var väl, helt okej! Efter det blev det lunch, därefter hade vi prov i rättskunskap. HMM! ;P

Efter skolan snackade jag med de jag skulle prata med, så det är klart. Sen blev det en och en halvtimme på gymmet. Var ensam idag, inte lika kul som med sällskap men inte helt dåligt heller! Man koncentrerar sig bättre om man är aloooone. Idag blev det 40 minuter kondition! Jag är nöjd! :) Först sprang jag i 10 minuter, sen cyklade jag i 5 minuter, den andra grejen där man står upp och "cyklar", där höll jag på i 15 minuter och efter det tog jag ytterligare 10 minuter på springbandet. Sen blev det lite armar, lår, rumpa, rygg, ben, armar igen osv osv.. Sen fick jag nog så kom syster och hämtade mig.

Thats it! Vilar lite nu, sen ska jag ut igen för att jobba, badet idag! Det var ett tag sen jag var i varmvattnet och shit så skönt det kommer vara, varmt vatten och iskallt ute, men oj vad jag kommer frysa när jag kommer utanför! Hehe.. . Inte lika skönt!

Åh, hade bara kunnat lägga mig i sängen, gömma mig under täcket, ta choklad (som jag köpte idag på stan - marabou MUMS) och läsk. Och sedan bara glo på tv, såklart på TV6. Alla favoriter finns ju där, simpsons - family guy! Och sen börjar någon film på samma kanal. Ah, thats it.. .


Nu ska jag göra annat, vi hörs senare någongång. KRAM!


Music, bom bom!

Hello! Nu tycker jag att det är läge för ett inlägg. Hehe! Har inte tyckt att jag skulle skriva innan och inte orkat heller så det får bli första inlägget right now! Hoppas allt är bra med er, här har man huvudverk. Varför, tro? HAHA... Jag har försökt plugga hela dagen efter skolan, har det gått bra? Nah, jag vill ju inte ljuga! Varje gång jag tar upp pappren för att börja plugga så blir jag jättetrött! Jag la mig ner för att försöka vila lite också medans jag försökte plugga, vad gör jag? Jo, jag somnar till med pappren på huvudet. Hehe.... Så där har ni, typ hur kommer det gå på provet imorgon? Whups..

Istället, fick jag en liten kick! Satte igång musik på hög nivå och sitter och mimar lite, hehe! Ser även på Simpsons, fast det är slut nu.. Så någon annan favorit börjar nu, direkt efter.. Ska packa ner mina grejer som jag ska ha imorgon, innan nästa serie börjar. För så trött som min kropp är så tycker jag att jag ska få sova lite extra länge imorgon hehe! Börjar lite senare också så det är skönt, så imorgon när jag vaknar är det bara till att borsta tänderna, tvätta ansiktet, klä på mig, ja ni vet allt sånt! Ska köra lugnt imorgon eftersom att jag ska gymma imorgon. Ja, ni läste rätt hehe! Men denna gången kör jag alone time! Ska försöka köra så gott jag kan och så mycket OCH så länge jag kan just för att jag skippat så många dagar. Jag bryr mig inte, ska inte låta annat hindra min träning så jag får göra så gott jag kan och så ofta jag kan så ska jag pallra mig dit.

Ja just det, finns massor med grejer som jag måste fiixa med imorgon, buhu jag vet inte vad jag ska ta mig till, hah.... *s&b*g*s*c*gt*...... Ja ni fattar, eller det gör ni ju inte men whaeva!=)

Nej nu ska jag fortsätta glo tv, orkar inte med plugg.. Just nu vill jag bara springa så mycket jag kan och trötta ut mig själv, komma hem och duscha, sedan lägga mig för att sova.. FATTA så skönt detta låter, när jag själv läser om denna meningen blir jag bara mer och mer sugen på att sticka dit. Men inte nu, inte idag.. Tomorrow.

Kram!


Today

Hello! Är hemma från skolan nu, slutade halv ett men stannade ett tag med Alien och pluggade, duktiga vi är! Haha. Så nu är jag här och trött, som vanligt. Inte trött trött, utan trött i kroppen bara. Tittar på tv och äter chips, ostbågar och choklad + coca cola! Idag jobbar jag inte vilket är skönt, så idag ska jag bara ta det lugnt eller så tar jag och går ut en sväng senare. Jag inte så mycket mer att säga, här kommer dagens klädsel.


Congratulations

Ett stort grattis till er killar, ni är det värda!♥



För er som inte förstår ett ord... He he... Skojar bara! Jag förstår heller inte! Men jag vet vad som händer! Igår vann Tokio Hotel ett pris för Best Band på NRJ Music Awards i Cannes! Kan bara säga grattisgrattisgrattis!

A hard work work

Hejsaaan! Jag har nu äntligen kommit hem från jobb och jag kan säga att jag är helt slut! Jag orkade inte jobba idag och det visste jag redan igår, för igår ville jag inte jobba just för att min kropp är slut men det är ju jobb och det kan man inte bara strunta i och idag hade jag verkligen jättesvårt att gå upp, pustade hela tiden och var så arg på mig själv. Jag helt enkelt orkade inte! Och min rygg är död, jag vet inte vad som hänt. Det måste ha varit allt arbete, för jag har ju inte gymmat på flera dagar nu och jag har inte gjort något annat för att skada ryggen. Men jag har iallafall sjukt ont, kan knappt röra mig utan att få ont. Buh... .

Det gick iallafall bra idag, vi var en extra, hade en praktikant så det blev lättare! Men nästa söndag :(((( Då har alla fått lön också och det är då det kommer komma fullt med folk, synd om mig! Hehe... .

Nu kan jag inte sitta här och skriva mer, för jag har massor att göra! Ni får ha det så bra, så hörs vi senare. Kram!


En bild jag hittade på internet från 147 dagars! Inte den bästa bilden, men ändå! Haha, my head!!!!

Nu slutar jag skriva, puss.

Hemma

Hejsan! Jag är hemma nu, har varit ute en stund. Jättelängesen jag var ute och hade skoj! Idag träffade man på ett par nya människor också, vilket alltid är extra skoj! Men kallt var det iallafall :/ Hade handlat ostbåga SÅKLART haha och coca cola. Jag vill också tacka er som svarat på dagens fråga, kul & veta. Haha! Jag hade jättegärna velat skriva vad jag hade gjort. Men det får jag nog göra en annan dag om jag inte glömmer bort det. För det kommer nog ta lite tid att tänka igenom allt! Haha, ja jag menar allvar. Ska man svara på en sådan fråga så måste man tänka genom det ordentligt även om man inte ens vet vad man gjort eller hur man hade reagerat.

Imorgon blir det jobb, puh! Jag orkar inte. Jag jobbade idag och jag tänkte skippa dagens jobb men sedan tänkte jag att de kanske behövdes folk och att syster inte ville gå ensam på vägen dit, vilket gjorde att jag gick upp. Även om jag var såå himla trött och visste att jag inte skulle orka jobba imorgon! För jag har seriöst, skola hela veckan och när helgen kommer blir det jobb direkt. Även jobb ibland efter skolan! Jag är så trött, men det är ju jag som får pengarna så... Men det jobbiga är ju att det är skola hela veckan, eller nu har vi ju det måndag till onsdag och sen är det praktik torsdagar och fredagar vilket gör det hela ännu jobbigare. För när vi hade skoldagar då så gick vi till halv tolv båda dagarna i think. Men nu börjar man tio-elva och stannar till sex-sju. Man blir ju helt slut, åh..

Jaja, jag ska sluta klaga och tycka synd om mig själv och istället titta på svt24 där de visar barn som är födda för tidigt. Då pratar jag om tre månader för tidigt osv! Så himla synd!:(

Ha det bra. Detta blir det sista inlägget för sen ska jag sova, jobbjobbjoooobbb..

Dagens fråga

Okej, tänkte att jag kunde köra "dagens fråga" som nästan alla gör. Härmis* Haha, nej! Men jag är tvungen till att veta en grej och därför kör jag detta. :) Jag själv vet inte riktigt vad jag hade gjort, men:



Du är magisk!



Seriöst, hur kan man vara så vacker? Killen är magisk! Åååh. Om drömmar kunde bli verklighet, då hade jag varit.. Ja, jag vet själv inte men det jag vet är att jag hade varit mer än överlycklig!

Fick lite småpanik när jag såg denna bilden precis, den är väl säkert sjukt gammal men det är iallafall första gången jag ser den nu. Blev helt chockad och fick ur mig "VAFAN?! VEM, NÄR, HUR, VAR, MEN......" Haha.. Såklart blir man lite småsur om ens drömman hittar en annan kvinna;) HAHA..
Jag tog för hennes huvud, för att jag inte vet vem det är och hon kanske inte vill vara med på bloggen, man vet aldrig! Men som ni ser så är det inte den riktiga Billiboy! Det är dockan som gjorts, åh om man hade en sådan docka hemma hos sig. Jag hade fått panik, seriöst. Jag vet inte vad jag hade gjort, haha! Om jag hade haft den på mitt rum och varje gång jag kommit in till rummet hade jag nog fått panik och börjat skrika "BILL!!" eller något i den stilen. HAHA, hade nog blivit chockad varje gång! Typ, kan inte tro det är sant eller något!:)

Jag vet, jag babblar bara om snyggingen Billl men det betyder inte att jag bara tycker om honom för det är inte sant. Jag älskar alla fyra snyggingarna! Och ja, jag tycker att alla fyra är snygga och bra på sina sätt! Tycker bara det är synt att de snygga tvillingarna alltid ska prata så mycket vid intervjuer osv osv! Hahaha:) Jag menar INTE att jag vill att de ska sluta prata, utan det hade varit roligare om Gustav och Georg också hade pratat liiite mer!:) Blygisar!<3

Tillbaka till bilden! Hade detta varit den riktiga Billiboy så hade jag nog legat gömd under mitt täcke på mitt rum, i dagar och gråtit! HHIHI. Skojar bara! Men ledsen hade man självklart blivit och jag måste erkänna att jag nog hade blivit förkrossad! He hee.. Kan ju inte hjälpa att jag känner som jag gör (A) HAHA.. Ska sluta babbla nu. Men seriöst? ÄR HAN INTE BEDÅÅÅÅRANDE!??!?

Jag tänkte på en grej, kanske lägger jag upp en grej sen. Som folk brukar ha, men denna måste jag få veta:) Hiihi.<3

Försöker hålla mig vaken

Hur? Jo, genom att titta på dessa bedårande bilderna på en så underbart vacker människa! Blir så glad av att bara se honom på bild. Jag blir tokig! Undra hur jag kommer känna de tre-två dagarna innan självaste dagen kommer! Shit... Jag vågar inte ens tänka på det.

Här, njut ni också!


Bilderna är nya!

Sha!

Åh vilken känsla man får så fort man lyssnar på Paradise med Lil Wayne.. Kom hem för lite mindre än en timme sen och jag är trött men det ska inte hindra mig från att gå ut. Jag tror det blir bio, jag är inte säker. Men är jättesugen på bio just ikväll! Men vi får se. Åh, jag somnar ju nästan. Så skönt att få sova, men inte än!

Praktiken idag har gått jättesnabbt och bra! Har heller inte gymmat idag, snyft. Det skulle jag inte göra just för att jag skulle göra en grej idag men det blev heller inte av så jag kan ju alltid dra dit och springa lite och lyfta på lite grejer. Men bio låter mer skoj! Vi får se vad jag får för mig att göra.

Här är iallafall någon bild på mig just nu.

Lil Wayne - Paradise


Shit! Han är inte min favorit men herregud vilken låt, jag dör! Den är från hans nya album som inte kommit ut än. Ni som älskar denna killen, lyssna! Ni andra också såklart! Shiiiit, jag dör seriöööst. Så bra! Har suttit och lyssnat på den sen jag kom hem och var hittade jag den? Jo, hos Bave! Bra tips killen har.

Gina Tricot

Hejsan sötnosar! Nu är jag hemma från Gina Tricot, har praktiserat idag vilket ni redan vet!:) Har gått hur bra som helst, blir bara lite trött efter att ha varit där i åtta timmar.. Puh! Lämnade även tillbaka min älskade nitväska som jag blev så kär i när syster visade den till mig:( SNYFT! Men jag kan inte ha en väska som går sönder hela tiden så den åkte tillbaka. Efter att vi stängt gick vi snabbt till ICA, där handlade jag vad tror ni?:D Haha! Ostbågar, mumsii. Så nu ska jag ha en mysig hemmakväll för mig själv. Bara lillebror och jag hemma så, han sitter och leker, inte vill jag störa honom. Hee hee... . Ska också bara checka tv.nu fall det finns något skoj på tv toniiight. Jag hoppas! För jag känner verkligen för en hemmakväll med tv&film och gottis!

Fick även hem lönelappen från badet idag, såg det precis. Jag är arg! Haha ;P Så jag håller på att ringa min chef hela tiden men det är upptageeeeeeet. Upptagen kvinna!!!!!

Btw, idag under min lunch stack jag till ICA för att handla dricka och kanske något annat gott. Så kom det fram en gammal kvinna till mig, hon luktade öl. Hahahaha! Jag blev såklart helt rädd för tro man kommer fram till mig och börjar snacka precis som om vi kännt varandra i flera år! Så kommer hon och säger att hon inte fattar hur folk kan vara så "feta", hur de kan klara av att leva så och så kommer en riktigt ful och rolig min från henne " UEEEEE " HAHAHA, seriöööst. Det enda jag får ur mig är "Nej men så säger man ju inte hee hee.. . (helt rädd att hon ska slå till mig HAHA)" Så gör hon den dära minen igen och sen när jag skrattar till och tar min dricka för att gå så säger hon "Ah, ha det bra!" Haha.. Shit..

Ja nu ska jag kolla tv.nu! Hör av mig senare eller något:) Ha det bra! Här är bild på mig just nu!

Hade gjort små vågor/lockar där framme på mitt hår idag, ska nog ha det liiite oftare än en gång om året som jag brukar ha!;P

Svar till kommentar

Anonym om I miss you soo much!: hejsan, jag funderar på att söka in till handel linjen verkar vara bra och lockande:D, hur är din klass är den blandad med svenskar och blattar eller är de bara svenskar och blattar?

Hej Anonym! Vad roligt! Nej så kan jag inte säga, för min klass består bara av svenskar förutom mig och en annan kille. Jag är bosnisk och den andra kommer från något annat land, jag har ingen aning om var men något med kina. Jag är verkligen jätteosäker på detta så vi glömmer det. Men alla andra är svenskar iallafall. Något som inte är så bra är att alla är så fördelade, finns så många "grupper" i vår klass. sex tjejer i en grupp, 6-7 tjejer i en annan grupp, en annan med killar osv osv. Ja ni fattar! Men alla pratar lite med varandra iallafall, vilket är bra.

Handel är inte så svårt och är ganska så okej. Jag vill inte säga att det är roligt för jag tycker inte att skolan är rolig;P Haha.. Men jag är nöjd med mitt val och hade inte kunnat tänka mig ta något annat.

Hoppas du är nöjd med mitt svar! Kram.

I miss you soo much!

karna om Sccchaaa:
Jebote modell. Se bilden o.O Jävla vackra huve!! Saknar dig som fan Gara <3 <3 Lycka till me Gymmet och forts träna ändå, låt inte nån annan påverka dig. HAHA jag vet leker smart!! (inte för vi snackat om detta ens) men aah kan tänka mig... '
hahah fuck detta, men aaah.. träna på (Y) O.o

Hahah detta är mest med tanke på vad du skrivit i senare inlägg men var tvungen att kommentera din bilde med juuuu..OKEEJ HEJDÅ XD Ska sova nu, TOARULLE TOARULLE, TOARULLLLLE (8)

Vilken sötboll skriver så? Jo, vem annars än Karna! Åh, haha blev så glad när jag läste det och blev mer pepp på livet. Hahaha, mooooran!

Jag har sovit en liten stund och är ganska så trött nu, hade bara kunnat lägga mig igen och somna om men jag funderar på att dra till gymmet och springa lite och göra lite annat också. Fast nu vet jag ju inte om syster kommer hem innan hon drar dit eller om hon drar dit direkt efter jobb. Vi får se, det är helt enkelt det som avgör. Kommer hon hem inom så hänger jag med, om jag hinner byta om förstås hihi. Känner för lite springtime!

Iallafall, detta inlägget skulle handla om Karna! Inte om någon träning:)

Har suttit och tänkt tillbaka lite.. Sommartider, varje dag, akkagrillen pommes, bilder, nudelsoppa, övernattningarna, nyår! Allt! Jag har verkligen riktigt roligt med dig cowgirl HAHA, vet inte var jag fick det ifrån;D HIHI.. . Men det jag vill säga är att jag sakar dig jättemycket och jag har bara sån lust att packa mina grejer och åka in till dig och vara där någon dag, välkommen? HAHAHHA. Skojar, men det hade varit skitkul och vill verkligen träffa dig soooonish!

Gud, vad hade vi gjort om inte internet funnits? Fc.. HAHA! När vi spelade fotboll, bollskallar.. Åh, vilka år!
 


matmatmaaaaaaat

So, I'm done! Gick fort, hih. Nu har jag lagt fram mat som jag ska äta, mammas mat är godast! <3 Har också tagit fram min älskade nyponsoppa och såklart coca cola, men jag vet inte om jag står över. Om det bara blir nyponsoppa till eller om coca colan också vill vara med idag. We'll see vad magen säger! Haha.. Medan jag äter hade jag tänkt kolla världen på internet, hee hee..


Nackspärr......

Jag måste påminna mig själv, därför skriver jag det här.
Ett inlägg om Die Karina will soon come if I don't forget ofc!


Jag idag

Hejsan! Jag är hemma från skolan och känner att jag bara vill lägga mig ner och sova bort hela dagen men det vill jag ju ändå inte, hah.. Vet inte varför men har haft ont i mitt huvud idag, ganska mycket också. Trött som vanligt också, men nu är jag inte tröttrött utan trött av att "tänka" känns det som, men jag har ju inte tänkt mycket idag. Ni fattar?

Jag sitter iallafall hemma nu och hade tänkt ta något att äta + nyponsoppa inget liv utan det! :) Fast innan det tänkte jag diska undan lite disk innan jag blir för trött för det och går och lägger mig i sägen i rummet. Så det får göras först. Men innan det, blir det musik på hög nivå så jag kan dansa till den medans jag diskar, blir ju alltid lite roligare med musik till!;)

Vi hörs nog efter att jag diskat. Ha det bra, här är bild på hur jag ser ut today.

Omgjorda bilder

Då menar jag inte riktigt riktigt omgjorda så som photoshop osv osv. Utan jag hade tråkigt och har sånt fattigt program, haha.. Eh, vad heter det ens, sånt som kommer med datorn när man ska öppna bilder med windows? Windows Live Photo Gallery heter det. He heee.. Så jag satt och hade tråkigt, gjorde om några bilder. Det jag ändrade var bara, annan färg, mörkare ljus eller ljusare. Ja ni fattar själva när ni ser bilderna. Ehm.. Ja, det var det. Här är några.. (:



Jag kommer lägga upp fler, men inte just nu. Ja, klockan börjar bli mycket, dags att plocka ut linserna och sleepa. Känns som att jag kommer somna snabbt och sova bra inatt efter all träning, åh love it! Godnatt alla readers, kram!

15 minuter

Jag är duktig! Haha, idag har jag varit det iallafall. Kan säga att det gick bra på mötet, efter mötet mötte jag syster och så åkte vi vidare till gymmet. Började springa, 9.1 & 2.0 (fan, jag vet inte vad det heter men då det blir svårare att springa, precis som om man springer ute eller upp mot ett berg. Ni som gymmar, hoppas jag förstår vad jag menar, haha). Detta gjorde jag i 15 minuter. Seriöööööst! Haha, jag dog! Och jag fattar inte att jag orkade eftersom att sist jag var där sprang jag i 10 minuter och då verkligen kämpade jag mig fram till 10 minuter! Haha, shit.. Jaja, så kan det gå. Efter det blev det sånt här, såklart har jag ingen aning om vad det heter eller kallas. Så dår får det bli bild på det istället så ni förstår vad jag bablar om, hih.. Ska lära mig grejerna, lovar! Detta höll jag på med i 10 minuter på 10 (svårighetsgraden - eller vad det nu heter, ja ni fattar jag vet inte vad det heller heter!) När jag var klar med det så började jag cykla i 5 minuter, först hade jag det på 5 och sen ökade jag till 10, blev lite mycket så jag minskade till 7 och i slutändan körde jag full fart på 10 (svårigheten då). Alltså blev det 30 minuter med konditionsträning idag. Gjorde lite magträning, rumpa, lår och rumpa igen. Även armarna fick jobba lite extra hårt idag, tog lite extra tyngder också på varje! Jag är stolt! ;)



Blev lite sånt här också idag, här ska det byggas muskler, ska bli värsta biffen så akta er ni där ute! HAHAH.. Skojjjja det med att jag ska bli biff HAAHA...


Jag verkligen älskar att man kan börja dagen på gymmet med att springa så mycket man orkar. Det är då man får all energi som sätts igång och man vill bara ge och ge och ge allt man orkar. Så känner jag iallafall! Annars är det inte lika kul att gymma, om man inte börjar dagen med springtiiiime!

Jag är som sagt död, nu?
Dusch och gottis. Hee hee....
Bilderna är från google.se

Träning

Hej sötnosar. Sitter med proppfull mage, har ätit riktigt god och bra mat. Mammas mat är alltid bäst! <3 Eftersom att M inte kommer bli medlem på gymmet nu (?!) så får jag ju försöka hänga med syster.. Känner mig helt dum, att jag ska gå dit med henne och hennes vänner. Mh.. Har ju inget annat val, ska detta gå till spillo nu bara för att.. Jaja. Jag ska iallafall byta om nu eller så tar jag med mig kläder, vattenflaska + ipod. För nu ska jag till stan för att ta en nypa röst och sen blir det möte, därefter gym! Känns som om det var flera år sen;P Fan, jag vill springa ute också.. Nej, jag skulle bara skriva ett snabbt inlägg och nu börjar jag babbla som vanligt. Måste packiis! Ha det bra så hörs vi när jag är hemma, dvs vid niotiden. Kram!

Just don't get it

Okej? Haha.. Skum statistik, ena dagen flyger det upp och andra dagar är det normalt. Asså, jag förstår inte vad det är som intresserar folk att statistiken flyger upp helt plötsligt. Igår steg den rejält, seriöst. Jag skrev ju inget intressant.. Den var uppe ganska högt igår, innan jag ens hade skrivit något alls. Kanske väntade ni på bilderna? Haha.. Skoja.. Jaja, skitsamma, ska inte klaga!;)

Jag är iallafall hemma från skolan nu och är trött och hungrig. Tänkte kolla om det finns något skoj på tv, sen hade jag bara tänkt ligga här och dega.. Ikväll blir det möte också, det får jag inte glömma.

Tänkte, att jag ser film nu eller något skoj på tv om det nu finns, så kan jag också fixa någon mat. Kanske plugga? Just ja, jag måste låna en bok till engelskan som ska läsas. Jag är nöjd idag, för idag pluggade jag på lektionen haha! Vi hade läsförståelse och hör! Me like! Jag gillar inte att göra det, haha neeejdå! Utan att jag verkligen försökte lyssna osv:) Haha..

Ja, vi hörs väl sen då! Här är någon bild på hur jag ser ut idag. En trött Amela idag:)

Sccchaaa

Sccchaaa guys! Hoppas allt är guttans med er, här är det helt okej. Önskar bara att jag inte vore så trött som jag är efter den hårda helgen, puh hoppas inte det blir någon liknande igen! *Jobb-fest-jobb-jobb-ingen sömn* Ikväll ska jag iallafall bara ligga hemma och vila ut, se film osv. You got it, ha? ;)

Idag på jobbet funderade jag på en grej, jag kanske börjar igen. Jag vet inte, kommer jag orka? Det kommer säkert bara bli så att jag gör det någon/några dagar och sen ger jag upp som sist. Jag vill! Jag älskar ju det, ska jag? Puh, jag är förvirrad!

Nu ska jag göra annat, ha det great!

Btw, innan gick jag och Selma ut to tha akkagrill för lite pommiiz med mildääzsås. Kunde inte låta bli att tänka tillbaka lite då meii och Karna alltid åt där. Puh, gamla och underbara tider!

Puh, puh, puh.. Puh vad jag använder ordet puh ofta. Okej, ord och ord.. Ah, jag gåååår nu!


Varning för många bilder

Nu har jag lite ork för att lägga upp bilder så varsågod! Bilderna är från fredags, 147 dagars.


Fler kommer!

3 timmars sömn

Hjärtligt välkomna till min blogg, kära läsare! Haahaaa, jag skojar bara! Allt bra med er? Här är det dött, jag somnar när som helst! Men, jag kan börja med att berätta varför jag inte skrivit tidigare. Ett, jag jobbade klockan 07.00-16.25, sen hem och tvättade kläder med mamma. Hjälpte henne lite bara, sen har jag legat och degat i sängen tills nu. Nu funderar jag på att se om man kan hitta något gott att smaska på. We'll see!

Ikväll finns det massor av filmer, jag orkar verkligen inte gå in på sidan och rabbla upp alla som verkar bra, ni får vara nöjda med att jag ens tar min energi till att skriva ett inlägg, haaahaa... Jaj! Gå bara in på tv och checka siidan.. Hah, märks verkligen att jag är trött.. Vad är det för ord och meningar jag tar in här? Hjärtligt välkomna.... Checka in sidan... Jaja.. Amela Amela.. Jag vet iallafall att Scary movie 2 är ikväll, kommer kanske bli den för mig ikväll fast nu har jag ju redan glömt vad det var för andra filmer som också visas ikväll så vi får se när klockan börjar närma sig 21.00 så får jag kika in igen.

Okej. Hur gick det igår då? Jag fixade mig hemma och sen blev jag körd till Minela. Där satt vi och chillade, drack cider och snackade, tog kort med mera. När tiden började närma sig elva blev vi körda till Horizont av D och sen gick vi inåt. Vad ska jag säga, det var inte så speciellt bra låtar i början men man dog ju inte. Det var en ok kväll, jag hade kul. Men Minela hade nog roligast av alla, inte sant? HAHAHA. Sen gick vi hemåt till mig och jag la mig direkt just för att jag skulle jobba så tidigt idag. Hann sova tre timmar, om inte mindre. Var hemma runt tretiden och jag minns inte riktigt om jag somnade direkt eller om det tog lite tig.. Tror det tog lite tid.. Men pf, vad spelar det för roll egentligen? Jag somnade iallafall!

Konstigt nog var jag inte ens trött på jobb, jo såklart lite eftersom att det var så tidigt men inte efter igår.. ?! Det är alltid så, när jag ska vakna som tidigast är jag som piggast under dagen. Vaknar jag sent är jag seg under dagen/kvällen. Hmm?! Jaja, inget viktigt.

Fick även reda på vad som kan vara orsaken till att mina händer kliar så mycket och de små irriterande prickarna som har byggt sitt bo på mina händer några har även byggt bo på armarna också, åh.. Men de på jobbet sa att jag ska smörja in händerna med något Oparfymerad kräm, hmm.. Kommer det bli bättre tro? Ah, får hoppas på det iallafall.

Imorgon jobbar jag igen, seröst jag orkar inte! Jag är så slut i kroppen att det inte är sant! Plus att jag inte ens gymmat nu på tre dagar tror jag det är. Eller två.. Tror det är tre! Struntsamma! Måste gymma snart, får nog bli imorgon men jag vet inte. Minela har såklart lurat mig också, tro man gymmar ensam. Pf.. Nu ska hon inte gymma utan vill göra annat. Tur man säger det när jag redan blivit medlem.. Jaj!

Imorgon jobbar jag som sagt och efter det ska jag sova och vila så mycket jag kan! För jag tror inte att jag kommer klara av skoldagarna, seriöst. Så trött är jag! Plus att på måndag har vi möte med jobbet, nu snackar jag inte om systrar & bönor utan badhuset. Får se vilka tider jag väler.

Nu vet jag inte vad jag skrev innan men det gick inte att spara inlägget och gud vet när detta skulle publiceras. Nu ska jag sova. Kram!
& det gick inte så bra att ladda uupp bilderna innan. Gör det tomorrow.

Dags för fix

Hello. Är hemma från praktiken nu, har varit jättekul idag! Nu har jag inte tid, tänkte bara skriva några ord snabbt. Nu ska jag fixa mig och sen drar jag till Minelo. Kram!

150 (147) dagar......

.... kvar till studenten ska firas imorgon! Skoj skoj. Det blir rocktema, WOHOOO! Ett litet problem, som det alltid finns hos mig såklart, är att jag börjar jobba klockan 07.00 dagen efter, men det stoppar inte mig från att fira! Har ju varit höstmiddag och strandbaden som jag inte gått på, just för att jag inte var arton då men nu kan man inte säga nej till mig! Haha, nu får jag komma in så HA HA.. Stolt.. He he.. Iallafall, imorgon gäller detta:

* praktik till 19.00
* hem & vila
* fix
* till M
* fiiixa resten
* dricka & ha kul
* to the party

Jag kommer förmodligen vara trött imorgon men efter någon dricka eller två så kommer man säkert bli på topp igen, jag hoppas det iallafall. Filmen slutar snart och då ska jag sova, sköööönt som fan. Och sen börjar dagen, puh.. Känns helt sjukt, att jag inte ens orkar tänka på det. Tänk er, att när jag lägger mig, så när jag väl vaknar blir det praktik till sju (hela dagen) och efter det ska jag hem och vila lite, hinner nog inte ens det.. Börja fixa mig och sen till M, där ska vi fixa oss och dricka lite sen blir det mot the place där alla kommer vara. Efter det är det bara till att lägga sig här hemma igen och vakna efter någon enstaka timme igen och flyga till jobbet klockan 07.00 till 16.00! Love my life.............. Får iallafall sova lite på lördagen sen för på söndag blir det jobb igen, 09.00...... Jag dör, seriöst. Vill bara gråta då jag skriver detta. Haaah... Så tidigt... Så länge... ;( Åh, får tänka positivt! Får sluta skriva. Ska fortsätta se filmen och efter blir det soova sött! Vi hörs imorgon, förmodligen efter praktiken! (Blir nog heller inget gym imorgon;/)

Kram!


Ändrade planer

Blev inget gym för mig idag, de ska ut och springa innan de drar till gymmet.. Hahaaaa... Jag orkar verkligen inte! Så jag skippar hela.. Känner att jag knappt kan gå och ändå försöker jag tvinga mig själv att ändå gå till gymmet. Men nu när de ska springa innan, asså inte springa på gymmet utan springa utomhus.. Baha... Nejdå, not for me. Not today and not right now. I'm sorry! Jag stannar hellre här vid min coca cola och toblerone, ska även hitta något annat gott..

Alltså, jag skrev precis innan detta inlägget att jag skulle ta något att äta för jag var hungrig. Får tag på choklad istället och såklart åker det ner direkt. Men! Jag skulle ju vara nyttig? Jag tror nog jag kommer strunta i det.. Det kommer inte alls gå så bra. Jag gymmar ju ändå så det kommer ju gå bättre på den fronten iallafall. Jag märkte att direkt när jag började skolan (igår) så blev det mat på Mc Donalds med E och även en stor baguette på Gilli Vanllie (namn) med syster under lunchen. Okej, baguetten är inte så dålig förutom att brödet är ljust och coca colan jag drack. Allt annat var bra. Men strunt samma! Jag ska iallafall försöka liiiite, ta något nyttigare istället för det dååliga.. Men just nu, nu när jag är hemma och inte mår så jättebra och inte är så jättepigg så ska jag gotta mig med choklad, coca cola och något gott (mat då) som jag måste få i mig. Dör snart! Ah.... (skoja............ lite till......... .. . . . .)

Dags för träning

Hellou! Hemma från praktiken och jag är sluuuut. Okej, vi hade inte mycket att göra i slutet men så trött jag är, är ju helt slut! Men det var okej! Hade inte världens bästa skor heller, höga stövlar ett stort plus (not) i åtta timmar.. Huh! Imorgon ska jag se till att ha något skönare! Mina fötter är döda och det är även min kropp som bara vill lägga sig ner och soomna! Men det kan jag inte göra, för jag ska ta och äta något och ska jag med syrran till gymmet. Satsar på att springa mycket idag, men det kommer nog inte gå så bra när jag är sjukt trött.. Men vi får se, jag ska försöka och det är alltid bra! Nu måste jag få i mig något att äta, kram! Hörs efter träningen.


GINA TRICOT

Detta blir det sista inlägget för today. Tänkte bara skriva några ord innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag ju praktisera på Gina Tricot, blir första gången imorgon. Mmm, undra hur det kommer att gå. Orolig? Men när jag ändå är uppe i detta, så kom jag åå tänka på deras modell. Den gamla som jag tyckt om, så vacker! Ja, om ni inte redan märkt det så har de en ny modell.. Modellen de hade innan är då hon på bilderna här nedan, men nu har de som sagt en ny modell. Den nya är brunett och jättesöt! Jag vet inte varför, men jag gillar henne inte. Har alltid tyckt om den blonda, den de alltid haft (så länge jag vet iallafall) och nu byter de, varför? Ah, jaja.. Haha, varför sitter jag här och klagar? Som om det kommer bli någon förändring för att jag skriver sånt här? Nej, men jag ville bara uttrycka mig, som sagt.. Min blogg, mina tankar! ;)





Ja, kolla själva.. Vad tycks?


Den nya.

Btw, fick precis reda på att den nya modellen ska vara underklädesmodell, heter Andrea Ashton. Hon ska då inte ta över Pernilles (den gamlas) plats utan hon vill tydligen inte ta underklädes bilder, vilket jag tycker är bra gjort av henne! Bra att hon står för vad hon vill och inte vill. Tur, jag blev ganska så rädd när jag först trodde att hon tagit över hennes plats helt.

Rihanna - Stupid in love


Låt henne sjunga, sitt och njut.. Herregud! Gråter nästan..

Today was a hard day

Hejsan sötnosar! Nu är jag äntligen hemma, börjar inte alltid mina inlägg så? "Nu är jag äntligen hemma....." Haha.. Jaja, jag är iallafall hemma nu och är ganska hungrig. Dagen har varit ganska så tuff, eller fel ord kanske.. Jobbig.. Har ju inte varit hemma alls idag, så det förklarar ju saken.

Dagen började med att jag vaknade och fixade mig inför skolan, började kvart över nio och slutade ett. Blev riktigt ledsen och arg idag haha! Vad får man som "välkommen tillbaka till skolan elever" när man börjar? Jo, det ska jag förklara. Innan vi gick på jullov så beställde vi produkter till vår egna produkt inom UF företaget som skulle komma under veckan då vi gick på jullov.. När vi kommer tillbaka (idag) så är produkterna framme och även fakturan, vad står det på den? Vi hade räknat ut hela summan och det blev runt 4000 kronor, mer till och med.. Men när vi ser fakturan kommer nästan tårarna fram! Haha, guuuud!!!! 5 539;- varav 1 100;- är moms.. Fattar ni hur arga vi blev? Haha. Åh, och detta skulle då vara betalt imorgon. IMORGON!!!!!!!!! Typ, kom så går vi och hänger oss?! Nej men som tur var fick vi låna pengar från klasskassan, skitsnällt! Så nu jobbar vi hårt med att få sålt våra produkter!

Någon som är intresserad? Antingen lägger ni en kommentar till http://justonceuf.blogg.se eller så skickar ni ett mail till [email protected] lika bra vilket som. Det är en engångs necessär om du ska ut och övernatta någonstans. Skitbra! Så om ni är intresserade är det bara till att klicka lite och skriva! :)

Iallafall, efter skolan blev det stan.. Sålde några där och sen gick vi till Skatteverket, därefter blev det mat på Mc Donalds.. Jag vet, jag skulle bli nyttig. Se hur det gick! ;) Och därefter blev det jobb.. Klockan sex slutade jag och då mötte jag upp Minela och jag skrev in mig på gymmet, 24seven. Så nu är jag medlem där och kan gymma när jag vill, super. Men Minela har inte blivit medlem än, glömde såklart kontonumret. Så imorgon hoppas jag att hon har hittat det, annars blir jag ledsen. Då får jag gymma med syster iallafall. Hmm, ja.. Nu är jag som sagt hemma, är riktigt trött och har ont i ryggen nu, hihi.. Idag sprang jag i tio minuter, fatta vilken kämpe jag är! HAHA. Höll på att dö! Men jag klarade det, jag sprang såklart inte hela tiden. Utan det blev först gå väldigt snabbt i typ tre minuter och sen började jag springa snabbt på nian och så hade jag också på nummer två (som att man springer på ett berg) om ni fattar ;P eller så har jag missuppfattat det hela heeelt fel! ;P Iallafall, jag klarade tio minuter och i måndags klarade jag 5 minuter. Så jag är stolt! Jag tränade även armarna rätt sådär idag, blev även mage, lår & gump och rygg. Även ben såklart. Så det blev allt idag, super. Får se om jag gymmar imorgon, Minela skulle ju bli medlem så vi får se om vi gymmar när vi ändå är på plats.

Btw, jag fick ingen träningsverk igår efter måndags, konstigt! Brukar alltid få det bara jag springer minsta lilla.. Hmm! Får se om jag får något imorgon då. OÅå, oåÅ! Imorgon är det praktik på Gina tricot.. SHIT......


Godnatt

Nu borde jag och ska jag lägga mig. Men jag vill inte.. Jag skulle vara smart och låna systers sak som man, hur ska jag nu förklara detta? Ni vet en sån kabel man får till sin ipod för att lägga in låtar på den? Som man kopplar in till datorn, den! Och så brukar man få eller köpa till en liten sak som man kopplar in i eluttaget (stavning?!) och kopplar in den kapeln man har till datorn in i den lilla saken, så kan ipoden laddas så istället för via datorn. Det gjorde jag idag, i flera timmar.. Vet ni vad jag sen kommer på? Jag ser att den inte lyser och inte laddas men jag tror såklart att den gör det iallafall.. Men när jag sen skulle lägga till två låtar till på ipoden så kopplade jag in den i datorn, vad händer? Den börjar laddas.. Hmm.. Smart Amela, väldigt smart! Jaja... Så nu har den laddats liiiite bara, men vafan! Vill inte stänga av datorn än, vill att den ska fortsätta laddas så jag kan ha den imorgon. Åh..

Just det, guys! Tyckte att det gick bra på gymmet igår så imorgon ska jag och Minela skriva in oss hade vi tänkt.. Fast jag känner mig osäker, whyyy? Varför ska jag alltid känna mig osäker när jag ska göra något jag velat göra skitlänge och när dagen väl kommer vill jag men ändå inte, ska alltid vara osäker! Åh, jag ska göra det bara för att!

Imorgon blir det mycket. Först skola, sen blir det stan för att lämna ett papper till Skatteverket, hade fixat med banken men finns bara en liten grej kvar. Sen ska jag jobba och efter det kommer Minela till stan och då ska vi till gymmet. Kommer nog också gymma lite imorgon, får se! Tar med kläder fall i fall. Så jag kommer vara hemma.. Ja, vem vet.. Runt åtta eller nio? Inte tidigare iallafall. Kanske sju, vet inte än. Men ni fattar! Och det är då det kommer uppdatering i bloggen också. Så, håll i hatten, ha tålamod. He he...

Nu måste jag sova, skiter i att den inte fulladdats! Sovgott!

Godnatt!

Ny favorit

Milan Stankovic är en riktig favorit hos mig just nu! Haa, skitbra låtar och snygggggg.. Ja det är han!:) Sitter och lyssnar på hans musik just nu, mmums. Innan detta såg jag filmen Something New, den var på trean! Sorry, den var inte alls på tv6 eller tv8. Hihi!

Iallafall, kolla videon. Grym! Låten heter Face, grym!!!

Kommer han till Sverige är jag på plats! Mmm! Tre riktiga favoritartister har jag, som är bosniska!:) Det är Dino Merlin, Boban Rajovic och Milan Stankovic, nej jag kan inte glömma den sötaste! Stevan Andjelkovic!! :) Så fyra stycken vad jag vet!:)



Som sagt, videon är sjukt grym och låten är skitbra! Love it! Men det enda jag inte tycker om är, eller jag ska inte säga att jag inte tycker om det.. Lite dumt bara, att de redigerat hela videon så myyycket.. Ser ju ut som om han har jättemycket smink/puder :/...

Några bilder från videon. Kolla bilden längst ner, ser det inte ut som om han har mycket smink?:((((((( Men jag säger inte att han inte är snygg för det.. Snygging! Gillar första bilden starkt! Andra bilden tog jag med, just för att visa vilken stil killen har! Mmm ;))))


Här är bild på alla mina favoriter just nu:
Boban Rajovic

Strunta i texten på bilden, var bara tvungen att ha denna bilden. SE PÅ HONOM!!!

Stevan Andjelkovic! Jag kunde tyvärr inte hitta någon bättre!:/ Letat ett tag nu.. Detta var ganska längesen också, så han är äldre nu.


Milan Stankovic! Får bli två bilder, den andra bilden ville jag bara visa klädstilen på.


Enkel och snygg! Fin klädstil killen har, mmah:)

Okej, jag kan inte sluta titta på bilderna på google.. Kolla denna! Gahhh..

Okej, sista, LOVAR.


Dino Merlin! Legend! (Bästa)

Bild från konserten

Hello! Sitter och glor tv, har inte gjort så mycket idag faktiskt. Bara varit hemma vilket har varit sjuukt skönt! Ikväll blir det film, tror den är på tv6 eller tv8, minns inte riktigt men den börjar klockan 21.00. Innan filmen börjar har jag tänkt hinna fixa lite inför imorgon, första "riktiga" skoldagen för mig. Ska också hinna duscha.

Men, jag hittade en ganska så ful och rolig bild från konserten jag var på för ett tag sen i Malmö, Djogani.

Cleaning

Sådär, nu kan jag börja med ett vanligt inlägg. Tänkte att jag likabra kunde svara på två frågor jag fick, klart. Nu sitter jag på mitt rum och ser på smallville tror jag att det heter, hah! Idag har jag inte varit i skolan "mådde inte bra" ;P Vaknade runt halv ett idag och sen fick jag en kick som vanligt och började städa hela huset. Tog mig två timmar att bli klar, diskade, dammsöög och sånt, you know. Så nu är det fint och luktar gott här hemma!

Nu ska jag äta mackor med nyponsoppa bredvid MUMS, men vi hörs senare. Kanske med något roligare inlägg ha ha.. Kram.

Anonym om TRÄNING:

Anonym om TRÄNING: Hej kan du berätta lite om din skola/linjen, hur klasserna, lärarna och schemat är? tänkte nämligen söka dit nu till höst så vill veta lite om skolan! hade varit tacksam.

Hej Anonym! Låter skojskoj! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, skolan är super enligt mig. Klasserna, ja det vet inte jag.. Min klass? Hmm, den är väl bra. Jag trivs och har alltid kul när jag är i skolan. Vårt schema är också bra, tycker jag. Slutar inte alls sent om dagarna, har/hade sovmorgon två dagar i veckan. Men nu när den nya terminen börjat så ska vi också praktisera varje torsdag och fredag. Vilket betyder att sovmorgonen vi brukade ha på fredagar är borta för de flesta (inte för mig, för jag börjar senare till praktiken). Det är bra.. I andra och tredje året får man också praktisera två dagar i veckan i en hel termin vilket jag tycker är jättebra då man lär sig andra saker. Ex hur det kan vara på ett jobb osv osv.. Ja du fattar, hoppas jag. Jag vet inte vad jag mer ska säga, jag hoppas du är nöjd med svaret iallafall! Kram.

Svar till kommentar

jenny- om Hälsan & kroppen: Kul med träning! men jätte jobbigt att gå dit regelbundet och äta rätt och allt sånt. Jag antar att du inte vill gå upp i vikt eller du kanske bara vill få lite muskler? :)Lycka till!

Hej Jenny! Jo jag vet haha, kommer säkert inte klara det så bra. Men någon förändring kommer det iallafall att bli hoppas jag!:) Nej, jag vill inte gå upp i vikt och inte heller ner. Jag vill må bättre och bli lite starkare om du förstår vad jag menar :) Tack!

TRÄNING

  • Träning - check!

Hejsaaan. Är hemma från gymmet nu och jag är helt slut. För första gången på gymmet så tog jag i lite väl mycket, ha ha. Jag sprang, cyklade, gjorde benlyft eller vad det heter, magen fick jobba lite och även ryggen. Armarna fick inget jobb idag inte, hah.. Snacka om att jag kommer ha ont imorgon då ;/ Har redan ont i magen och ryggen... Iallafall, fick med mig hem en blankett som jag ska fylla i. Får bara se om Minela hänger på, inte så kul att gymma ensam ju.

Jag funderar på att strunta i skolan imorgon, det är ju bara en lektion.. Ska jag, ska jag inte? Åh.. Idag var jag ju där och bara K från min klass, alla andra var hemma.. Fast det fanns ju såklart folk från andra klasser också. Beslutsångest! Får snacka med K och se hur hon gör. Orkar ju verkligen inte gå för att ha en lektion och sen hem igen, speciellt inte om man får gå hela vägen också i det iskalla vädret. 

Jaja, vi hörs väl senare då. Nu ska jag ta en dusch och sen blir det mat! Nyttigt!!!!!! Kram på er!


Hälsan & kroppen

Hello igen! Funderar på en grej, som jag funderat på ett tag nu (inte inte utan längre bak). Är det inte dags för mig att börja gymma nu? Jag har ju velat göra det jättelänge och ändå har det aldrig blivit av. Två gånger innan har jag verkligen vågat ta tag i det och försökt tjata till mig systers konto för att hon ska skriva under. Det behövs ju en som är över arton som kan skriva under så att det dras pengar från kontot. Jag var inte arton och kunde inte ha mitt egna så jag fick kämpa med att försöka få henne att skriva under. Det gick inte, skulle bara bli klydd osv osv. Nu är jag arton, nu kan jag ha mitt egna konto. Pratade med henne idag när jag var i stan, hon ska gymma idag så varför inte hänga på och se hur det är där.. Just när man mår som dåligt så får man sånna ideér, men whaev. Jag är på. Ska ta med mig Minela också, haha.. Vi ska dit med syster och hennes vän, så det blir nog skoj. Ska göra allt jag kan (kommer få träningsverk imorgon :((((((((((((( ), även fast jag inte kommer kunna göra så mycket när jag inte är på topp och inte mår bra. Men det kommer nog gå bra. Vet ni något annat jag börjat göra? Haha.. Kommer dö av skratt! Detta är helt wiiiierd att det kommer från mig, haa? Jag som äter lika mycket som ett djur och alltid är hungrig. Alltid äter på Mc Donalds, när det inte är där så blir det antingen kinamat, pommes eller annat någon annanstans, Max? Ja.. Ni fattar.. Äter ute nästan varje dag och allt mat är skräpmat. Dricker coca cola varje dag vilket inte är bra! Ja, jag ska nog inte forstätta men ni fattar! Jag har börjat tänka på min hälsa! Hahaha.. Lördag och söndag på jobb, när jag skulle äta lunch fick A hjälpa mig med att försöka äta nyttigt, annars brukar jag alltid ta toast med coca cola MUMS! Men till helgen fick det bli Cesarsallad med kyckling, krutonger, tomat och något som egentligen inte ska vara med, något jag egentligen ska strunta i.. Road Irland dressing! MUMSMUMSMUMS! Det är sååå gott! Men som sagt, jag gjorde dressingen själv så jag la inte till så jättemycket majonäs, men lite fick det bli annars blev den inte så krämig och god! ;/ I lördags tog jag en cola light (UE), blev lite svårt. Haha, började nästan böla för jag ville ha vanlig coca cola, min älskling... Men jag tog light och det gick väl bra det med, jag dog inte.. I Söndags (igår) blev det te istället.. Trodde att det skulle bli mycket godare och bättre men vad gör jag? Tar socker såklart, fick heller inte ta mycket hahhaha.. Nu när jag skriver FICK INTE så menar ju jag såklart inte att jag inte fick, utan jag bad A hjälpa mig och hon sa åt mig vad som var bra och inte bra, vad jag helst inte skulle ta och vad jag absolut inte skulle ta.. Så när jag valde te, tänkte jag hälla i socker och som jag alltid gör blir det fullt med socker men jag fick bara ta något liiitet. Det smakade ju inte ens! Smakade vatten med något man försökt blanda i.. Men jag klarade det, haha.. Det slank sakta men säkert ner.

Jag har funderat, jag vill försöka äta så nyttigt som möjligt och mindre onyttigheter.. Godis osv osv.. Men just nu sitter jag här med en godispåse som frästar mig, jag kommer äta det vet jag.. Men jag försöker ta det lugnt lite. Idag förstörde jag min "plan" eftersom att när jag åt på Gilli Vanillie (namn) så blev det ljust bröd när jag likabra kunde tagit mörkt, blev coca cola som jag helt klart glömde bort! (Det gjorde jag, jag skojar inte) Kunde ju ha tagit något helt annat eller bara vanligt vatten.. Men jag hatar att dricka vatten, det e inte gott ju. :( Men nästa gång ska jag försöka att inte glömma, bbuuuut its hard! Det är skitsvårt att välja bort något så mycket godare för att ta något man inte tycker om.. .

Så, jag har tagit beslutet att försöka äta så nyttigt som möjligt och sluta upp med Mc Donalds varje dag och annan utemat som man kallar det. Ska även ikväll, till ett gym och se hur det fungerar där och såå. Provträna, kommer säkert börja men man vet aldrig.. Det är så tight just nu med skolan, jobben, praktiken kommer också, körkortet kan jag likabra ta nästa år eller aldrig alls.. Ja ni fattar, men jag vill må bra.. Jag vill detta. Så vi får se hur det blir! Ska bli skoj åå se hur detta kommer att gå, kommer jag börja gymma.. Kommer jag gymma regelbundet eller kommer det bli några gånger i början och sen strunta i det totalt sen som alla brukar göra? Kommer jag lyckas med att äta nyttigt under dagarna? Fan. Hur ska jag göra? Jag kommer ju såklart inte klara mig helt från godis och sånt?! Får nog göra något slags schema.. "Får bara äta onyttigheter en gång i veckan"?! Hur låter det? Haha.. Åh, jag vet inte! Vi får se.. Jag kommer såklart äta mer, det vet jag.. Men det är värt ett försök, jag ska försöka och det är jag stolt över!:)

Snart kommer magmuskler och såååååånt.. (Skojar, herreguuuuuuuuud!) Haha:)

Varsågod, läs romanen och hoppas du tycker det var skoj! Nej nu ska jag sluta skriva massa dumheter.. Ska vila lite, får se vad jag hittar på med tills syster slutat jobb och hämtar mig och Minela. We'll see! Vill också till badhuset för att simma lite.. Låter hur skoj som helst! Nu låter jag som en tränarmänniska (det är jag icke) men jag älskar sport. När jag väl är med och sportar såklart, hahha... Nu började jag igen, ska gå. Förlåt för det långa inlägget! Kram.


Första dagen i skolan

Hello! Har precis kommit innanför dörren. Första dagen i skolan var helt okej, men ändå tröttsamt direkt haha! Blev bara en lektion idag, Engelska B och redan idag fick vi läsa två texter ååh.. Orka!;/ Men efter det blev det stan, lämnade in mina skor för omklackning och sen gick jag och Minela till Gina för att prata lite med syster, där handlade jag en skitsnygg nitväska som man kan ha bland annat när man ska till skolan (vilket jag ska ha, hihi), om man ska ut på stan eller annat skoj. Typ, till allt bara man får plats med det man vill ha i förståss (: Skitsnygg är den iallafall! Jag köpte även ett par blå tights/strumpbyxor som ser ut som jeans och ett par vanliga svarta och glittriga tights. Efter det gick vi för att äta, vrålhungrig var jag! Blev Gilli Vanillie (namn?!) och sen hämtade vi skorna och nu är jag hemma. Iskallt ute juuuu!

Tycker det är grymt av personalen att det gick så snabbt att fixa skorna! Trodde det skulle ta flera dagar! Först frågade han när jag ville ha tillbaka skorna, så frågade jag när de är klara.. Han bara, om en timme? Går det bra? Hhaa, blev fan chockad men superglad! Snygga blev de ocksååå :)

Bild.

Jag just nu.




SK*T

Hej! Nu är jag äntligen hemma från jobb och har redan lagt mig ner på soffan här i vardagsrummet. Jag mår som sagt skit just nu, har mått dåligt hela dagen och jag måste säga att jag är stolt över mig själv som jobbat sju timmar även om jag mått så dåligt.. Tur att det blev värre ju mer tiden närmade sig fyra.. Annars hade jag nog inte klarat av dagen. Hade det inte varit så kallt ute hade jag lagt mig ner på marken och somnat på vägen hem. Förlåt, men jag kan inte skriva mer, ni får ha det superbra! Kram.

Svar till kommentar

sandra om Gäster: Hello, diggar din blogg som fan:D, kan du inte berätta lite om dig själv etc. hur många syskon du har vad du gör på din fritid , hur du började lyssna på tokio hotell sv:) hade uppskattats!

Svar: Hej Sandra! Tack så jäättemycket, värmer verkligen även om jag inte fattar vad som är så skoj med den :D men taack!:) Hm. Jovisst, tar inte i för mycket nu heller, tar bara lite kort. Jag heter Amela och är arton år. Har en mamma, pappa, två systrar och en lillebror. Går tredje året på gymnasiet i handelsprogrammet och trivs jättebra. Först visste jag inte vad jag skulle välja för program, visste absolut inte vad jag ville bli och vet det fortfarande iiiicke! :/ Men som sagt, därför blev det handel.. Bara för att.. Liksom;P Hah.. Men jag trivs! Like it. Då jag inte går i skolan (efter skolan eller på helger) så jobbar jag på systrar & bönor, vissa dagar efter skolan och nästan alla helger hah... Någon helg får jag ledigt. När jag väl är ledig någon helg så jobbar jag på badhuset. Vad gör jag då där? Jo, jag hjälper barn som vill lära sig simma! Skoj, det är det. Gillar jobbet starkt, för jag gillar verkligen att hjälpa andra människor men problemet med badhusjobbet är att man måste vara i det kalla vattnet och ruttna :( När jag inte jobbar så umgås jag för det mesta med min syster, vi är väldigt nära varandra. Och även vänner. Brukar även festa när man väl har tid eller ork till det. Körkort? Nej, jag har inget körkort. Funderar på att börja med det men ingen ideé. Har sagt det flera gånger och kommer säga det många gånger till. Med skola + två jobb, blir det inte så lätt.. Väntar lite till.. Nu, på måndag börjar skolan. På torsdag blir det praktik och då hamnar jag på Gina Tricot, ser fram emot det! Hur jag började lyssna på Tokio Hotel? Åh, jag älskar den frågan! Jag verkligen njuter varje gång jag får den frågen, varje gång! <3 Fick den igår också nämnligen (A). Hihi.. Okej, hur.. Jo, det var en gång en vacker dag.... Haha, skoooooja.. Nej men jag hade bara igång tv'n, MTV och lyssnade på musik. Helt plötsligt kommer deras låt Monsoon som jag fastnar för direkt. Blir kär ii bandet och låten! Söker lite infoooo om de osv osv.. Ja, så gick det helt enkelt till. Sedan dess har jag älskat de och gör det än! År 2007 hände detta.. Shit, 3 år. Kan bara säga SCHREIIIIIIIIIII SO LAUT DU KANNST! Min kärlek.

Ska nog inte forstätta mer, det får räcka. Hoppas du är nöjd med mitt svar! Ha det bra och tack för du läser. (:


Ohmy, mina händer dödar.. La precis handkräm och det sticks så sjukt mycket, jag vet inte vad som hänt.. Har fått helt torra händer nu de senaste två dagarna.. Men inte så konstigt, så kallt som det är ute.. Men åh, it kills me! Svider!!!!!!! Håh, just nu mår jag skit och vill inget annat än att lägga mig och sova, och inte vakna på ett långt tag. Då menar jag inte bara vakna imorgon, utan vakna seeeeeeeenare.


Gäster

Kort och snabbt, kanske första och sista för idag? Hej! Jag måste skriva snabbt som faaan, hah.. Har gäster så jag kan inte sitta här och skriva.. Tänkte skriva snabbtsnabbt! Kan säga att gårdagen var underbar och efter det blev det hem och soova sönder mig själv. Imorse kunde jag inte ens gå upp, så trött! Jag hade satt tre alarm.. Vad gör jag? Jag klickar bort alla när de börjar spela, så kommer mamma in och jag kollar klockan HALV SJU.... Jag börjar sju. WOHO! Men min snälla pappa körde mig dit, kom i tid! Woho! Haha.. Nu måste jag gå, ha det braaaa.. <3


HEJ!

Tjabaduuuuda! Hoppas att allt är bra med er där ute, här är det iallafall. Har varit och jobbat några extra timmar för att någon annan inte kunde. Sen gick jag mot skatteverket och jag hatar att jag bott här så länge och ändå inte vet var vissa "viktiga" grejer ligger. Det stod på en lapp att de flyttat skatteverket till gamla posten, ööööh? Så jag gick hem, blev arg! Haha.. . Men smarta jag hade fått en lapp hem som jag kunde fylla i och lämna in det till min bank och jag går runt och letar efter skatteverket? Hm.. Jaja, jag har iallafall fyllt i allt jag kan, finns bara en grej som jag måste fråga pappa och sen är det klart. Kan lämna in det imorgon, eller så får syster göra det.. Om jag inte hinner, jobbar juuu.. Jaja..

Inför ikväll är det fixat iallafall, blev ju klydd som jag redan berättat med biljetterna. Men det är fixat och klart nu, i hope hahaha..

En grej, varje gång jag vaknar sent (tolv, ett eller senare) så blir jag alltid så trött på kvällen, vill bara lägga mig men ändå står jag ut och lägger mig sent.. Eller jag har ju gjort det några dagar i rad under lovet. Men när jag vaknar tidigt (sju, åtta) så blir jag inte lika trött på kvällen.. När jag säger på kvällen menar jag runt 7-8 tiden. Men eftersom att jag vaknade klockan tio igår så somnade jag runt elva tiden på kvällen också. Vilket var skitbra! Just för att jag skulle upp så tidigt imorse och för att börja bli van inför skolan. Super, får se när jag lägger mig ikväll då.. Morgon dagen verkar vara hell :(((( Nej, negativa ska vi inte vara.

Just ja! Snart börjar praktiken, på tooorsdag! Det är iallafall ett plus, man får sovmorgon (jag gör det iallafall) ha ha.. Börjat tio en dag och elva den andra, skönt! Men slutar sent, inte lika kul ;P Hah.. Vad mer? Nja, inget wow.. Nu ska jag ta ett varmt och skönt bad, mmmmm.. Ha det bra, kram!


Bild för någon dag sen! Bjuder på den sålänge.

OMG OMG OMG JAG ÄR GLAAAD

(Varnar er läsare, innan ni börjar läsa inlägget kan det vara lite konstigt. Är riktigt glad och speedad just nu, så det förklarar inlägget. Ni förstår när ni börjar läsa, kan vara lite konstigt och "glad människa" i vissa meningar. Yeee you get it!) And.. Anledningen till att jag inte skrev detta inlägget tidigare är just för att (som ni redan vet, om ni läst de förra inläggen) att jag hade kommit hem från stan och skulle dit igen direkt efter. Skrev bara ett inlägg och sen stack jag igen. Kortfattat: Jag hann inte. Men nu kommer det, alla glaada!

Tja sööötnosar. It's mee again! Hihi... Nu får ni ett extra inlägg, direkt efter det ni precis fick, höhö.. Snäll jag är? Haha, jag skojar bara! Är bara öööverglad just nu och framöver tills dagen kommer, sen vet jag inte vad jag kommer vara.. Död kanske? AAAAAAAAAAAAAAH:D Jag dör jag dör jag döööör.. Jag berättade ju att jag var på stan innan, inte den andra gången för dagen utan första.. Sen gick jag mot Netto för att möta upp F! Fick äntligen min efterlängtade................... Ja.... Vad?:D:D:D:D:D:D:D:D Biljett till Tokio Hotel's konsert som är i Danmark den 1 mars!!!!!!!!!!!!! Uuuu, uuuuuuu :) Nu känns det verkligen ännu mera i magen, shit asså.. Jag vet inte vad jag ska göra.. Jag får panik! Och som ni ser nu, är jag lite överpppanikglad? Haha.. Nyytt ord? Jaja. Vem bryr sig om ord just nu, åh jag är glaaaaad.. Nu känner jag verkligen att detta kommer hända! Och så har jag också pratat med F om en annan grej, shit.. Händer detta är jag verkligen död, kommer jag klara av det? HA.... Måste köpa digitalkamera innan dagen kommer! HPAÀHDUIHADUAHSUDHGAIDGHAIIHDIAHDOGHAIKJDNS, FATTA! JAG ÄR GLAD!

He he..  . .. .


Tokio Hotel, here i come!! (om två månader ungefär) :D:D:D


shoppat igen

Hoj! Nu är jag hemma igen, skönt. Skulle ju först till Skatteverket om jag då kunde hitta det och som tur var hjälpte en snäll, lite äldre man oss dit. Konstigt, vi som bott här i minst 12 år och inte vet var skatteverket ligger i denna lilla staden.. HA HA, jag skäms! Iallafall, det var stängt så jag får springa dit imorgon, efter jobb.. Fick nämnligen ett sms av chefen som undrade om jag kunde jobba några timmar imorgon, vad gör man än att man ställer upp? Så imorgon får Amela vakna tidigt, gjorde ju det idag också.. Idag vaknade jag klockan tio och jag ville hänga mig! Men det är bra, att jag får vakna tidigt dessa sista dagarna nu inför skolan så jag "lär/blir van". Imorgon blir det iallafall klockan åtta på morgonen på jobb, så jag får vakna vid sju för att fiixa inför jobb och få i mig något att äta. Slutar vid två och då blir det skatteverket direkt, om syster har lust att komma in till stan så går jag dit med henne annars får jag göra det själv äääää:( Hah.. Efter det måste jag lämna in mina klackskor för omklackning. Det var DET jag skulle göra idag men sååklart ska jag glömma det viktigaste. När detta är gjort imorgon så får jag gå hem och vila lite.. Efter vilningen blir det bio, gissa vilken jag ska seeeeee?:D;)

Anyways, här får ni dagens köp.

Peak tröja från MQ


Vanliga svarta och runda örhängen från glitter. (Pittöga(A))

Sen köpte jag också ett par andra svarta örhängen (för fest med mera) från H&M men de ligger i systers bil. Sen minns jag inte om jag köpte något mer, gjorde jag...? Nej det gjorde jag kanske inte.. Struntsamma! En coca cola på Tasty House. HAHA...

Seriöst jag dör! Jag blir alltid så glad av att se min snygga "duk" på väggen, THTHTH!<3

Hemma från stan...

.... dags att gå dit igen! Hej förresten, hoppas allt är bra med er. Här är det kanon förutom att det iiisar om öronen.. Har precis kommit hem från stan, var och kollade på en Peak tröja på MQ som jag ska ha. Något jag kollat in rätt länge men aldrig vågat handla, vet själv inte varför. Sån är jag, osäker som en liten mus. Iallafall, jag är hemma nu och har packat ner vad som behövs, ska nog förbi skatteverket också (om jag hittar det he he) sen får vi väl se om jag hittar något annat i stan som jag kanske skulle vilja ha. Under systers lunchrast så åt vi mat på Istanbull, för mig blev det en margareta pizza med kyckling och mild sås, + sallad såklart. Nu ska jag klä på mig och dra. Vi hörs, kram!


Fick denna bilden av Minela igår, sött!:)


Mini-shopping

Hejsan sötnosar! Jag har kommit hem från stan, var och tittade en kort stund. Blev chockad när jag ringde syster och undrade var hon var, det är ju en helgdag och då ska väl inget vara öppet tänkte jag.. Men neej, stan var öppet till fyra idag. Så jag skyndade mig dit och hittade en jätte söt kofta på Gina Tricot. Har ju inte varit på stan på jättelänge, så man får panik om man inte går dit.. Nu har jag iallafall fått det klart och såklart har jag försökt ta en bild på koftan.. Går inte så bra med cammen.. Men jag funderar på att köpa en ny digital kamera, låter bra?:) Iallafall, efter att vi var på stan så gick vi till Wook House (namn?) och åt kina mat, för mig blev det friterad kyckling och ris med sötsur sås, MUMS. Så nu är Amela mätt, great.. Efter maten blev det statoil för att prata med systers kompis, där hittade jag mina favorit tuggumin som jag fick med mig, mumms.. 

BTW!!!!!!!!!!!! Idag innan jag stack till stan satte jag igång ZTV och vad ser jag? AAH, blev galen! Kär på nytt! Tokio Hotel med Automatic! GAAAAAAAAAH:D Höjde skit högt, snacka om att grannarna säkert vill döda mig nu! Fast dom vet ju inte att det är just JAG:D Hahhaha (A).

AHHHH:) KÄRLEK!


Något ni kommer hitta nästan varje dag på mig!:) Haha, nya favoriterna!
De gula är mina favíiisar:)

Gullig va?:)


Tattooooo

Hellouu! Jag är vaken nu! Vad hände med att jag skulle försöka vakna tidigare? Haha, åh det gåår inte bra! Det är så skönt att bara ligga kvar i den varma och sköna sängen! Men nu är jag iallafall här!:)

Vet ni? Jag drömde något konstigt inatt.. Det konstiga är att jag inte ens minns så mycket, jag minns bara.. Helt plötsligt var jag och klassen någonstans (vet inte var) och så skulle vi tävla eller något, nej! Vi skulle ta kort! Klasskort, men det skulle vi tydligen göra uppe på någon bräda så man fick ta det riktigt lugnt när man skulle ställa sig där.. Annars är det synd om en.. Iallafall, sen så skulle jag ta mig upp och så säger alla " har duuuu tatuuuerat diiig?!?!?! " och det dumma är att jag själv inte ens visste om det. När jag tittar på min fot så ser man att jag hade tatuerat mig som ett armband runt benet.. Och seeen kommer man såklart och tänker på "vad har jag gjort?" Vad kommer dom säga? Bla bla bla..

Det konstiga är, att jag aldrig tänkt att jag vill tatuera mig, aldrig.. Det är inte det att jag tycker att det är fult men jag har aldrig tänkt att jag vill ha en. Och så drömmer man helt plötsligt om det, tänk så ändras det nu. Tänk så blir jag galen i tatueringar..

HAHA, SKOOOJA.. Men man vet aldrig;)

Den svarta i mitten, ungefär så såg "min" tatuering ut. Hmmmm..

Dags att planera?

Jag dör! Är så himla trött, vilket betyder att jag verkligen borde gå och lägga mig nu. Vad gör jag ens uppe vid denna tiden? Varför är jag uppe vid denna tiden nu för tiden? Det är inte "jag". Det brukar jag aldrig vara, jag la mig alltid vid tio elva tiden förr.. Jaja, kanske för det är lov? Det ska iallafall ändras snart!

Vet ni? Skolan börjar ju igen den 11 januari, en lektion på måndag och tisdag och det blir Engelska B därefter slutar vi just för att lärarna som har Handel ska någonstans, jag minns inte var eller vad det nu var. Så vi är lediga den tiden! På torsdagen den 14e januari börjar praktiken igen och denna gången kommer jag vara på Gina Tricot i Trelleborg. Jag ser fram emot det! Hihi.

Och, nu när man ändå är arton år så funderar jag på att börja gymma.. Ska man? Jag tänker mer på, (åh jag med mina ursäkter) att jag går i skolan, har två jobb, kommer praktisera torsdagar och fredagar ungefär hela dagen(?) och PLUS att jag vill börja övningköra snart! Tycker att det är dags nu, (inte än(A)) haha.. Men ja som ni ser, rätt mycket på G men jag vill ändå chansa och försöka! Men det ska heller inte bli för mycket.

Skola, läxor med mera, vardagar och det tar man först.
Jobb, helger och någon gång efter skolan, då man kan.
Praktik, torsdagar och fredagar ett måste (har med skola & göra).
Körkorts planering (?), ja det krävs väl ganska mycket tid till det?
Gym, kan väl göra då och då om man har tid någongång..
FRITID...

Ah, jag har ingen aning om vad jag ska göra.. Får fundera lite extra mycket på detta och efter att jag funderat för mig själv får jag väl ta och snacka med de som är "inblandade" i detta, ex jobb med mera.. Så jag kan få lite mer tid åt det andra viktiga jag vill åt. Ja jag hoppas ni förstår vad jag försöker komma fram till..

Oj, skulle inte jag sova? Istället sitter jag här och skriver onödiga stuffs.. Ska ta och hälsa på toaletten nu och sen blir det soooooova, så skönt! Nu får ni ha det så bra, godnatt på er som inte somnat än och ni som redan sover, hoppas ni sover gott! Kram och ta hand om er!

Kalender

Ni minns väl min snygga kalender med Tokio Hotel på? Fast den jag har är ju för året 2009, som är slut.. Jag hittar inte deras nya till det nya året! Jag blir galen och ledsen. :( Jag tänker inte slänga eller ta bort den jag haft år 2009 tills jag hittar den nya. Fast även om jag hittar den så kommer denna inte åka i sopan! Never! Denna kommer antingen hänga någon annanstans eller så lägger jag den på hyllan någonstans. Nej jag vill inte att den ska ligga... Bara ligga och inte synas som allt annat! :/ Iallafall, så kommer min kalender att sitta kvar även om den är gammal, på väggen tills den nya kommer. Om jag inte hittar den, :(((((( så får denna äga väggen detta året igen HAHA.. Och, tänker inte ta en annan för Tokio Hotel SKA finnas på väggen ÄVEN som kalender ÄVEN detta året också! :) Jag ska ta en titt lite på internet och leta..

Efter att jag letat hade jag tänkt skriva av mig lite, nej inte här. Här har jag skrivit tillräckligt mycket för idag! Haha.. Utan jag tänker mer på mer personliga stuffs, jag har mig en liten boooook/häfte där jag skriver ner saker när jag känner för det.. På engelska skriver jag det, bara för att! Haha.. Amela behöver en dagbok.. Men ingen dagbok, bara något jag kan skriva.. Skriva ner känslorna! Haha.. Ohlord!


NAVY CIS

Ja, det är vad jag glor på just nu, sjukt bra! Förstår inte varför jag inte följer det haha.. Det är riktigt intressant och när jag väl tittar på det (händer en gång om året) så är jag kär i det. Gör det som sagt nu och detta avsnittet är sjukt bra! Oj, så fort det är reklam så bläddrar man vidare och hittar något annat intressant.. Hmm. En serie på tv6 en film på en annan kanal med mera. Ah, ska fortsätta titta vidare men ni får ha det så bra. Vi hörs imorgon när jag vaknar, funderar på att vakna lite tidigare än vad jag brukar, fast ändå inte.. Eller?:) Kram så länge!


Vågar jag?

Hellu, nu är det reklam så jag tänkte att jag kunde skriva ett kort inlägg. Jag har räknat dagarna ett tag nu och det närmar sig för varje dag. Jag blir nervös varje gång jag ser att siffran blir mindre och mindre.. Kommer jag klara det? Jag insåg inte vad jag gjorde när vi beställde tågbiljetter till Stockholm, inte ens när vi var på tåget.. Nej, när jag insåg vad jag höll på med, var när vi väntade utanför NRJbyggnaden och när klockan började närma sig 08.00. Det var då jag insåg att jag åkt till Stockholm för att chansa med att få se Tokio Hotel. Vi hade tur! Vi såg att de vinkade till oss, jag blev panikslagen.. Chockad, gråtfärdig.. Jag blev tårögd och bara skrek.. Har en video där jag försöker filma när mina vackra idooooler vinkar men det enda jag får med är när jag skiker och kameran är såklart inte ens riktad mot byggnaden!:( Men jag kommer aldrig glömma den stunden, aldrig! Vill varje dag, spola tillbaka tiden för att få göra om det! Se deras fina ansikten, även om man inte såg Georg!:(

Nu är det bara 55 dagar kvar tills Tokio Hotel kommer till Danmark för en konsert! Vi har beställt biljetter och jag har fortfarande inte fått min, F har min biljett. Får ta och hämta den någon dag, då det känns lite mer "på riktigt" om man har sin egna biljett dit! Men kommer jag våga? Jag ångrar ALDRIG att jag åkte dit, aldrig! Men jag blev så chockad och glad att jag fick se de.. Men, åh jag kan inte. Hah, jag kan inte förklara mina känslor! Jag blir som galen om jag hör deras musik, jag blir som beroende. När jag såg dem spela LIVE på MTV, blev jag tårögd och såååå berörd av hur vackert de spelade och åh.. Låter som en, ja jag vet inte vad men vad ska jag göra när jag älskar ett band så otroligt mycket. Tänk, att det bara är femtiofem dagar kvar tills jag får se världens bästa band spela live. Första TH-konsert, vågar jag? Seriöst, vågar jag? Jag är skiträdd för att svimma (vilket jag aldrig i hela mitt liv gjort)... Åh, jag chansade första gången och det gjorde även att jag blev så himla mycket gladare som person och mådde bättre. Man måste ta chanser i livet, som en person lärt mig! Jag tog en chans och ångrar inte det minsta av någonting de två dagarna som vi åkte. Jag saknar det! Åh..


050110

(Okej, nu kan jag börja med ett inlägg där jag kommer som vanligt komma med bortförklaringar till varför jag inte uppdaterat idag. Ni ser väl att jag skrev ett inlägg precis, svar till kommentar men det var bara för att jag inte skulle glömma att svara på personens fråga, men nu är det iallafall gjort och nu kan jag börja med mitt inlägg. He he.)



Heeellu. Hoppas allt är bra med er sötnosar där ute! Här är det helt okej, känner mig som vanligt riktigt trött men jag vet varför jag känner mig så trött.. Jag behöver frisk luft men jag orkar inte gå ut. Det är så alltid när jag sitter inne en hel dag, då känner jag mig alltid så hängig och trött. Yeye. Jag har iallafall precis ätit och känner att jag borde soova lite men nope, det ska jag inte göra. Ska vila magen lite och sen tänkte jag sätta mig framför tv'n och se film om det finns något intressant, med en skål full med ostbågar (dregel). Om det såklart inte finns någon film på tv så ska vi se Avatar, haaaa;). Alla säger att den är så himla bra, så varför inte ta en titt?

Varför har jag då inte skrivit alls idag? Hihi (försöker vara snäll). Jag har bara varit hemma och inte gjort ett dugg, bara legat och degat. Skönt! Därför har jag inte ens tänkt på bloggen, konstigt. Det är då man inte har något speciellt att göra som man tar fram bloggen och skriver av sig lite. Yeye.

Jag tänkte dra in till stan innan, fixa något ärende osv osv men det blev inte av, varför? För Amela är lat vid vissa tillfällen!(A) Iallafall, nu ska jag kolla runt på internet. Men vi hörs såklart senare, ni får ha det superbra! Kram på er♥


Svar till kommentar

anonym om going up again, i'm going up!:
Vart har du köpt din klänning och för hur mkt? :)


Hejhej! Den är från Gina Tricot och kostade 399;- men den var på rea då jag köpte den 200;-
Hoppas du är nöjd med ditt svar!;P


hjärta

Ett hjärta till er, haha.. Ni gör mig så glad ibland, thats just how it is. :) Tack.

Ligger och kollar runt på internet lite.. Känner att jag borde sova men jag orkar inte. Hur kan man inte orka sova? Jaja.. Som sagt, Karna stack för inte alls så längesen.. Vi satt och glodde på Xena serien, älskar den och vilken tur att vi bläddrade fram från kanal till kanal och hittade den. Karna tyckte också att den var bra om hon nu inte ljuger för mig haha! Trooo man tror att det är en film, tss :D Haha..

Jaja. Jag lyssnar på musik och är helt pigg, varför? Jag som borde vara hur trött som helst efter att inte ens ha varit hemma förens vid halv tolv på natten. Serisöt.. Konstigt! Finns inget å göra åt. Jag ska iallafall försöka säga hejdå till folk på msn och lägga mig.. Här får ni en bild och så hörs vi idag, efter att jag vaknat. Ja, idag;) Hihi..


Hemma

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men just nu är jag hemma och här får ni ert lilla inlägg. Idag har jag inte varit hemma alls, varför? Jo, först sov jag bort timmarna tills jag skulle jobba. Vaknade runt ett och då blev det fix, sen fick jag gå snabbt till jobbet. Började två och jobbade till sex och då mötte jag upp diiiee frieeendzz.. Så åkte vi in till Malmö och där skulle vi se bio men det blev först mat på Mc Donalds och sen fika på Espressu house (stavning). Därefter träffade lite folk, skoj skoj!

Nu måste jag sluta skriva för Karna sitter här. Hon åker ju imorgon. CIJA.

Godnatt

Hej. Tänkte bara skriva några ord innan jag lägger mig, jag är så sjukt trött och mår skit.. Ja, skit.. Känns som om det var ett tag sen som man mådde dåligt, men här är det igen. Tillbaka till sjukling? Åh. Nej det tror jag inte, fast man vet ju aldrig. Har iallafall jätteont i huvudet, halsen och magen speciellt! Höll på att spy innan, mm det gör det kanske lättare för er att förstå hur dåligt jag mår? Haha.. Neeeej, nu ska jag sluta klaga på hur dåligt jag mår. Livet är som det är.

Lyssnar iallafall på musik, lite lugn musik denna gången. Ska ta och försöka somna nu men vi hörs imorgon, innan jobbet tror jag. Om jag inte sover bort den tiden förståss, hihi. Men varför inte köra något jag skulle gjort varje dag men inte alls är så duktig på det?;)

Kan du nå mig imorgon (idag)? Ja, men från 14.00-18.00 kan det vara lite segt. Det går alltid att höra av sig men utan svar, tyvärr. Haha. Nej men jag kan som ni säkert förstår, inte svara på sms under arbetstid. Annars är jag kontaktbar under resten av dagen. Åå snälla, låt bli att ringa under morgontid, då sover jag och jag blir inte glad då!;D Som imorse, haha! Kvart i åtta på morgonen, vem ringer en då? Haha.. Åh, såklart svarade jag inte (A). Men jag sover som sagt, under lov sover jag så länge jag orkar och kan. ;)

Godnatt!

Två bilder till, från nyår. Karna åker på tisdag..


Nya favoriter

Hojhoj. Hoppas allt är great med er! Här är det helt okej, känner mig lite trött bara.. Och hungrig, när är jag inte det? Haha.. Satt och bläddrade bland min musik då jag tänkte att jag lika bra kunde kolla pappas dator, där hittar jag skitbra låtar som vi la in diit för att fixa till min 18års fest.. Men jag fattar inte varför vi aldrig la in dessa? Hmm.

Jag orkar inte gå in på youtube för att hitta låtarna utan jag skriver istället vad dom heter, ni kan ju själv gå in och leta upp dom!:)

Timbaland feat. So Shy - Morning After Dark
..Inna - Feeelo.. (står att den heter så, så då måste den heta så? Konstigt namn iaf.. Men men!)
Adrian & Lepa Iasna & Baronu - Ghici, ghici (gammal men åååh vad jag älskar låten!!!!!!)
Black Eyed Peas - Meet me halfway (LOVE!!!)

Ah, finns fler men orka skirva ner alla. Detta får räcka! Och som ni ser så har jag gjort om bloggen heeeelt, like it? I do. Jag som vanligt fick panik och ville bara göra om allt. Kunde inte stå ut med det rosa, det är inte ens min stiiiiil så varför ens försöka ha en rosa blogg, hah! Jag är svaaaaaaaart fääärg-lover! Och det vet ni redan om! :) Iallafall, jag funderar på att ta och äta något, sen ta ett långt och varmt bad. Har ju "fotvårds mask" eller vad det är jag ska säga. Nu säger jag säger HELT fel! Men något bra till fötterna iallafall, så jag ska vara lite snäll mot kroppen och ta hand om mig lite extra idag. Men nu såg jag att det är 16 och gravid på MTV nu, så det måste jag se innan det slutar.. Innan jag tar ett bad! Ska bara hämta något att äta. PussPuss.




going up again, i'm going up!

Hojhoj! Är ledig idag, superskönt! Har precis ätit frukost och tänkte gå och lägga mig igen bara för att vila lite, haha.. Fast.. Ändå tänker jag att jag borde diska lite, finns massor med disk så det är nog det jag bör göra.

Igår btw, så skrev jag ju inte efter filmen.. Nu är det så att min syster brukar låna min dator, så om hon får den på kvällen så somnar jag lite senare vilket betyder att det inte kommer fler inläägg eller att jag inte kommer vara inne på msn - till er som känner mig. 

Jag ska nog ta och diska nu, till lite musik och dans;) Haha.. Ha det bra.


Evo vam jos


Så, här är några bilder till från Nyår. Dessa är tagna hemma hos mig innan vi drooog vidare. Jag hade tänkt ta och ta ut alla mina kläder ur garderoben och vika om dom. Ser inte så fint ut och jag hatar när det inte ser bra och fint ut. Så det ska jag göra innan jag blir trött av att ligga här och helt enkelt somnar. Men jag tror säkert att jag kommer orka lägga upp fler bilder efter att jag vikt mina kläder. Men man vet aldrig! We'll see. Puss på er, så hörs vi sen.

Jag är medveten om att jag är grön på bilden längst upp, konstiga färger på alla bilder av kameran. Don't know why. Som ni ser, alla dessa bilderna är tagna med Karnas kamera, och ni ser också att färgen på huden inte är likadan på alla bilderna.. Förklarar det något? Haha.. Jaja.. Jag är iallafall inte grön på riktigt även om jag vill vara grinchen! ;D (Höhö)

Nova Godina u slikama♥


DET BRINNER!

Hello hello! Sitter och kränger mat nu, är vrålhungrig! Har varit och jobbat från tio till tjugo i fem idag. Ni måste förstå att jag inte kunnat uppdatera om jag jobbar? Iallafall, jag är sjukt trött och vill bara lägga mig i sängen och somna! Men det kan jag inte göra, för det gjorde jag igår.. Och det är just därför ni bara fick ett inlägg. Det enda jag gjorde igår var att jag låg i sängen, åt på Mc och hem till sängen igen.. Jag sov bort hela dagen, bokstavligt talat! Det var bara för att jag inte orkade jobba så jag sov "för att inte vara trött på lördag (idag)" HA HA. Men sorry sorry för att det bara blev ett inlägg! (:

Vet ni!? Igår när jag låg och halvsov så kallar mamma och pappa på oss.. Det luktar bränt, såå starkt att vi tror att det är någonstans här hemma.. Men vi hittar inget som kan vara orsaken till lukten.. Vi går ut, stanken döööödar i trappen! När vi väl är helt ute, så ser man jättemycket rök. Herregud! Någon hade satt eld i konteinern vid lägenheterna. Moget! Så brandbilen var på plats och stackars brandmännen försökte släcka elden.. Asså jag förstår inte vad folk vill komma fram till med sånna här saker.. Först på nyårsdagen/kvällen blir en stackars flicka bortrövad. Fyra år gammal är hon, fyyyra år!? Hur orkar man? Och sen att man sätter eld på en konteiner? Det har säkert hänt fler saker, men inget jag hört eller vet om.. Vilken bra början på ett nytt år.. . Jag hoppas att folk någongång inser, att allt man försöker förstöra för andra kommer det någongång komma tillbaka till dig! Det du förstör för andra förstör du bara för dig själv.

Nej nu ska jag inte skriva mer, min mage vill ha mat så jag får fortsätta äta nu.. Här är iallafall en bild jag fick av F igår, en bild från en fest för inte så längesen. Glad jag är!

1/12/2007, HAHA!!!! Det var den 12 december 2009 annars(:


Gott nytt år my friends

Hoppas ni haft en super rolig nyår för det har jag! Jag har haft hur kul som helst förutom några småsaker men vem bryr sig om dom när kvällen blev lyckad förutom det! Hahahhaa, ohnej! När vi skulle hem, väntade på bussen och så kom det några vänner till Selma som körde oss istället. När vi ska in till bilen kommer det en kvinna, full som faaaan. Kommer fram till oss och säger två top models och slår mig på rumpan med sin handväska. HAHAHA, okej? Vi aktar oss och när vi ska in i bilen så kommer hon efter oss.. När alla satt i bilen går Karna ut och vill slå henne men som tur är kommer en man och tar bort kvinnan. Hahaaa, asså herregud som jag skrattade i bilen.. Konstig kvinna.. Annars har jag haft riktigt skoj! Bilder kommer när jag fått dom av Karna. Btw, kvällen blev inte som tänkt. Vi skulle först på hemmafest och sen ut på klubb men vi stannade på hemmafesten resten av kvällen också. Var rätt nice så varför dra?:D Efter festen blev det mat på Mxxis.

Nu är jag ganska sugen på något att äta, något gottgottgott. Vi får se om jag orkar gå upp och äta något, får se.. Är rätt seg idag, vill inget annat än att sova och få i mig något att äta även om jag inte orkar! Haha..

Här är iallafall någon bild på mig, right now.

RSS 2.0