Packat och klart (nästan)

Hejhej! Här sitter jag och ser på en film, skitbra är den! Men ganska så sorglig! Vet inte vad den heter, Babel tror jag. Den visas iallafall på tv4+ just nu! Innan idag var vi och handlade lite grejer inför resan, smink och sånna grejer som behövs. Sen blev det bara till att åka hem och börja packa, så nu har jag packat klart och jag är redo att åka (nästan iallafall). Hehe, har lite små grejer kvar som ska handlas och sen är jag helt klar! Ska försöka prega ner ett eller två par klackskor till! Får se, kommer nog inte lyckas men ska försöka iallafall! 

Har hittat hur man tar cambilder igeeen!;DNu ska jag fortsätta se på filmen, ni får ha det great! Åker om tre dagar!

hahahaha

:P om Du är magisk!:
de är en docka om du undra,bilden där en tjej "kysser" honom.
vaxdocka eller vad de heter
Haha, tack för du berättar detta!;) Men jag tror säkert att alla redan också vet om det;) Jag har också skrivit att det är en docka. Haha, lite roligt faktiskt.. Att så fort jag börjat blogga igen så kommer folk och kollar gamla inlägg! Roligt, roligt!:) 


Iallafall, hej!:) Hoppas allt är bra med er, här är det bara fint. Har varit i Malmö idag, skönt. Lite bättre än förra gången (eller dom senaste gångerna vi varit där) fyfan vad det börjat bli tråkigt där nu för tiden. Shiiit! Iallafall, jag skulle egentligen dit för att handla lite smågrejer inför resan men istället blev det mat på Mc Donalds, vad annars? Hehe... Sen träffade jag några också, kul kul.. 

Så fort vi kom hem började vi kolla skor, vad som ska slängas och sparas och tas med och allt det dära. Snacka om att jag är trött! Kom hem vid elva och så sätter man igång med skor och allt, hah.. 

Anyway, jag brukar ju vara den som vill fota varje dag. Men det blev inget idag, vet inte varför. Äh, det får duga med någon bild från studenten, ha?;) Det har jag ju inte delat med mig så mycket av. Sen har jag ju lovat att ladda upp några bilder sen stranden, som jag heller inte gjort. Kan ta några här! Annars så önskar jag er godnatt. Kram! 


4 dagar kvar

Hoj, im up! Sitter och vilar lite men ska snart dra igång igen. Har diskat all disk och sen har vi tvättat lite, snart är tvättmaskinerna förmodligen klara så då ska vi ner igen och sätta igång nya. Love it! Hahaha... Har suttit och skrivit en packlista inför Bosnien. Men den är inte så lång, jag är absolut inte klar. Har bara börjat med "det viktigaste" men ska sätta mig sen och försöka skriva klart den. Vi åker ju om 4 dagar! Shiiiiiiit! ;D


Fick btw, en kommentar om att Milan Stankovic inte är bosnisk, utan serb men önska att han var bosnisk. Haha, jag minns inte om jag skrivit att han är bosnisk men det har jag förmodligen gjort i med att denna personen nu tagit det så. Men jo, jag vet att han är serb, har vetat det ett tag nu faktiskt. Men, whaev! Haha, då visste jag inte tydligen. Men, alla vi gör väl "misstag" hahha ;) Nej nu ska jag sluta skriva. Men nu vet du iallafall, i know!;)

Ajaja, nu måste jag sätta igång igen. Puss på er!

Underbar dag i solen!

Hey Guys! Jag har fortfarande inte hittat hur man tar cambilder, hur kan man glömma det så fort? Seriöst.. Aja, idag har jag iallafall varit ute i stort sätt hela dagen! Super skönt väder och så skönt att bara sitta ute och liksom njuuuuuta! :) Iallafall, först var det stan, satt där och gjorde typ ingenting. Skönt! Sen kände jag för en glass från Sibylla! :) Oj, ska inte glömma att jag köpte mig en marabou choklad till ikväll, alltså som jag ska äta nu när som. När jag får lust, haha! 

Sen spelade vi också lite fotboll, fyyyfaaaan vad trött jag var! Jag blev skittrött bara efter att jag sprungit efter bollen en gång! Och när jag stannade kunde jag knappt andas! Haha, shit alltså. Att jag ens vågar skriva det här i bloggen, jag skäms vafan! Men jag ville kämpa lite så jag fortsatte spela tills det verkligen kändes i halsen och magen.. Kändes som om jag skulle spy så jag fick verkligen lägga av! Haha, omg.. Jag är fan i så jävla dålig form att man knappt kan tro det är sant! Måste göra något åt det, men jag gör aldrig något åt det. Varför har jag mitt gymkort för? Inte lönt..

Aja, sen blev det stranden efter det. Där tog vi massor med bilder, eller ja okej.. Dom tog massor med bilder på mig.. Hihi! Så jag lovar att lägga upp några av dom så fort jag får dom. Eller, vi kan säga så.. Att jag lovar att lägga upp dom så fort jag orkar! Haha, kan inte lägga upp alla, för dels är det för måååånga och plus att vissa verkligen blev katastrof! Men jag kan nog visa någon ful också! HAHA.. Nä, men vi ser senare när jag har dom! :) 

Nej vet ni vad, nu tycker jag att jag ska ta fram min marabou och en fanta som jag kan njuta av.. PUSS på er! 


Cam, problem problem!

En rolig grej bara, nu när jag "börjat blogga igen" så har jag glömt var man hittar min cam, alltså.. Haha, bara för jag inte använt webben på ett tag så har jag glömt var man hittar den här bland "start" för att man ska ta några cambilder.. Skumt.. Ofta man glömmer något sånt =) Haha, jaja. Puss.


You will always be in my heart, my love. 

Michael Jackson

Hejsan sötnosar! Hoppas allt är bra med er, här är det helt okej. Idag vet jag inte vad som händer, får se. Men ut ska jag, ska bara fundera ut var och när!;) 


Allt detta med Michael Jackson, shit alltså. Vad ska man tro? Seriöst så tror jag att han lever.. Allvarligt talat, men det kanske är för man vill att han ska leva? Jag vet inte, men allt är så skumt när man ser på bilder och alla dessa videos.. Sitter och lyssnar på hans låtar, fattar inte att han är död.. Fast, han är ju inte det i mina ögon!:) En så fin människa, fin inombords och i utsidan. Folk kan säga att han äär läskig och så, men jag har alltid tyckt att han ser bra ut. Även efter alla dessa operationer. Jag bryr mig inte, thats what i think! Men uch, ska bli intressant att se senare om någon verkligen hittar riktiga bevis på om han lever eller inte.. Vi hoppas på att han lever! (: <3

Nej nu ska jag se på The Hills, puss!


Hej igeeen!

Hoj! Länge sen ju!;P Haha.. Jag vet inte var min blogglust tagit vägen, jag älskade ju att blogga.. Hmm! Aja, nu fick jag iallafall för mig att skriva några rader! =) En bra början, en bra början... 

Nu är jag iallafall ledig från jobbet, skönt! Nästa vecka åker vi på semester, till Bosnien! Wohooo! :) <3 Så en vecka ledig här hemma och sen åker man ner, fan vad skönt alltså! 

Btw, alla har nog redan sett Kissie som är med i den dära musik videon.. Alltså, jag vet inte varför men jag gillar låten! Haha, jag fastnar alltid för sån musik! Men thats it, i like it! =) 

Aja, när jag ändå är igång och skriver så kan jag lika bra lägga upp "dagens klädsel" också. Puss på er!



Just det, glömt berätta? =) Mitt hår är numera svart/brunt med lite lila nyans i! Vet ni, jag älskar det! =)

Student

Studentveckan har varit sjukt rolig! Vi var utklägga till stålmannen, sjukt kul var det! Speciellt Spexet hade jag som roligast på! Men såklart var det kul som faaaan på studentdagen! Jag var så himla lycklig! Åh gud, så kul jag hade!

Först blev det champagne frukost hos S, skrev i varandras mössor och därefter blev det fotografering! Efter det blev det mat på Horizont, jag såg verkligen inte fram emot det eftersom att det lät sååååå äckligt! Lax med potatis och hummersås, blääää.. Men när vi väl fick maten och jag smakade, mums! Jag seriöst åt nästan allt! Goosh så gott! Sen fick vi efterrätt, hihi.. Såklart ska jag ha chokladkaka, den var supergod den med!=) Ofc så drack vi cider till också, åååå.. Vi upptäckte en ny cider, som var såååååååå god! Den var nästan genomskinlig men lite rosaaktig ändå.. Supergod!;D Sen blev det kyrkan, där var trååååååååkigt som fan! Men efter det blev det A9, där vi drack drinkar! Så goood, upptäckte en ny där också! Eller ja, E tippsade! =) Där blev jag taggad och lite dragen haha, kul som fan hade jag iallafall!

Sen blev det insläpp, allt var perfekt. Tills vi kom ut och upp på flaket, så började det ösregna! ;( Men vi överlevde haha! Tack Karolina för att du är en så god vän och låter mig också gömmas under ditt paraply!<3 Haha:) Vi hade grymt kul! Tack allihopa för alla grejer man fick på väg till flaket!;D

När vi sedan åkt färdigt träffade jag upp M, så åkte vi runt i deras bil lite och sen blev det hem.. Eller, till lokalen där många väntade på en! Gulligt!=) Fick tacka alla som kom, ta emot alla presenter och vackra blommor!:) Senare kom det fler och fler! Seriöst, vid två tillfällen var det proppfullt så folk inte kunde sitta! Haha, så synd! Men det ordnade sig, fyfan vad roligt jag hade!:D Jag hade till och med köpt biljett till Horizont men drog aldrig dit för jag hade sååååå kul på min egna fest!=)

Tack alla som kom, ni gjorde min dag!:)
<3

Mathilda, Elin, Jag, Karolina, Emma!

Ni gör mig glad

Hejsan! Fyfan vad jag blir glad när jag loggar in här på bloggen och ser statistiken, vad synd egentligen! Haha.. Har inte varit inne på två veckor, seriöst?? Men nu när jag väl loggade in, vet inte varför.. Fick en liten kick, "in på bloggen och skriv något" haha.. Men nu när jag väl gjorde det så kollade jag statistiken, alltså.. Jag tycker det är ganska synd, igår hade jag tio besökare. Varför? Jag har inte varit inne på två veckor och ändå fortsätter ni läsa, haha.. Det finns ju inget att läsa ;P Men gulligt av er! Hela denna veckan har det varit mellan tio-femton läsare, jag fattar inte! Haha.. Men! Jag ska försöka börja blogga igen, jag älskade ju det trots allt.. Vi får helt enkelt se hur det blir! Jag tänkte skriva ett inlägg efter detta, lite om vad som hänt! =) PUSS.

RSS 2.0