Dagen

Hejsan bloggään!
Idag var det först skola, solade även med Alien och sen blev det jobb till sju.. Är riktigt trött, men det gör inte så mycket. Köpte iallafall med mig marabou choklad, så här sitter jag med chokladen, jordnötsringar och coca cola medans jag tittar på Ugly Betty! Sen börjar DHW och efter det CT, efter det Christine, fan vad jag älskar tisdagskvällar!:)))))

Imorgon blir det skola, därefter hade jag tänkt gå till körskolan, vilket behövs eftersom att jag inte varit där på cirka en vecka! Sen måste jag fotas för nytt pass, som jag tänkte göra idag men hann aldrig..

Just det, skulle beställa nya linser idag men tydligen måste jag göra ny synundersökning, vilket blir på fredag.. Så det ska göras först, aja.. Nu ska jag fortsätta titta, ha det bra. PUSS!

Hahaha....

Haha, jag bara mååååste!:D När vi var i Stockholm den 4 mars, nu 2010 och vi var där i tre dagar.. Två nätter, vill dit igen fyfan. Men iallafall, så en av kvällarna så var vi riktigt trötta och glada att vi skrattade åt allt, verkligen allt! Sen så när vi väl skulle lägga oss så, hahhahha....

Så sätter jag fram en stol bredvid bäddsoffan där jag och Feffe skulle sova.. Så står stolen bredvid bäddsoffan för att jag då ska kunna ha mina grejer på den.. Lägger mobilen, klockan och sånna grejer.. Så hör man något från Feffe: Åh nej, se nattduksbordet!
Alltså, om jag inte dog där.. Jag höll på att gråta, seriöst. Jag minns inte riktigt men jag kanske till och med grät lite. HAHA, ofta man kommer med en sån kommentar från ingenstans hahahhaha.. Det roligaste var att det verkligen såg ut som om jag tänkte att det skulle vara ett nattduksbord men jag ville bara ha något jag kunde ha mina grejer på.. Ofta liksom, hahahhaha!

Ville bara berätta (A), skitkul var det.. Torrhumor!;D

Snart 2 veckor!!!!!!!!!

Hejsan! Jag vet att jag inte skriver ofta alls, men det känns verkligen som "palla bloggen", assåå man orkar inte sitta och skriva.. Jag älskar ju att skriva men just nu känns det som om, ah jag vet inte.. Jag känner iallafall inte att det är lika kul att blogga!;P Haaha, jaja..

Just nu sitter jag och glor på Dum och Dummare, rolig film! 

Jag har fått min klänning till studenten, fattar det inte... XS och ändå stor, damn.. Vad gör man då liksom? Får försöka sy in den på något vis.. Sen har jag lämnat tillbaka skorna från Nelly som jag tänkt ha på studentdagen, kan ju inte gå runt med en helt vit klänning och sen krämvita klackskor.. Men ballerina skorna är lite åt den färgen, men det spelar absolut ingen roll! För dom ska jag ha! Haha.. Så jag vet inte vilka skor jag kommer ha annars, fuckit.. Hihi.. Sen behöver jag smycken. Vad mer? Hmm..

Just deeeet, lön imorgon! WOHO.. Om jag inte längtat? Jag verkligen behöver mina money och det känns som om allt kommer ta slut direkt också! ;( Åh.. Haha.. Har massor med grejer som ska beställas, betalas och fixas med mera.. Behöver fixa nytt pass - fotas till det, köpa hårfärg igen (vill göra fler slingor), beställa linser för ett halvår som vanligt, betala studentklänningen, kanske naglar (jag vet inte om jag ska bygga på naglar eller inteäääääää), sen finns det fler grejer.. Just nu kommer jag inte på mer, men jag vet att det finns mer.. Ja! Betala biljett för studentdagen på Horizont, wohooo.. Asså jag kan inte fatta att det snart är 2 veckor kvar.. På torsdag om man räknat rätt! Shieeeet..

Åoåoåå, sitter och lyssnar på great musik och taggar inför studenten hahahha... Åh dear God!

Händer lite skojiga grejer nu dom sista dagarna också. Några är på måndag nästa vecka, Utmaningarnas hus! Ska dit med klassen, ska bli kul! Sen på lördagen blir det klassfest, nu på lördag om jag minns rätt? Skojskoj.. Vad händer mera då... Just ja, 10 dagars på tisdagen där efter, eller? Ah.. Jag kanske bara pratar strunt nu, kanske missuppfattat allt. Haha! Men jag orkar inte ta upp kalendern och titta, jag babblar bara på just nu! =) Hihi..

Åh, imorgon blir det jobb! Ah, nu fick man helt plötsligt tillbaka bloggkänslan när man väl skrev av sig lite, haha.. Åh dear God! Nej, detta betyder inte att jag kommer skriva som vanligt igen.. Fast, man vet aldrig. Ellerhur?!;)

Här kommer några bilder från i lördags då vi åkte till Lund-karnevalen.


Lund karnevalen

Woho, vad kul det var! NOT.. Ångrar mig
riktigt mycket, att jag ens stack dit..
Vad fanns det att göra? Ingenting.. Kunde
likabra gjort annat kul! Åh.. Bajsa!

Hoppas allt är bra med er iallafall, här är det bara bra! Lite irriterad bara, gäller inte det där uppe haha. En annan grej bara.. Meääään, idag ska jag iallafall bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Det är planerat iallafall!:) Sen ikväll är det en skitbra film, den med Hillary Duff och den snygge One Tree Hill killen, varför har jag glömt vad han heter exakt nu? Hm, men ni vet den snygggää :) Iallafall, den ska jag se om inget kommer i vägen så klart haha..

Pusshej.. Palla bloggen... ;/

Tisdag

Hej! Wow, Amela skriver!! Haha, såg precis Ugly Betty och nu börjar DHW woohoow! Sen fortsätter det!;D Men jag har prov imorgon som jag måste plugga till men det är inget jag orkar göra. Åh, ska bli så skönt att få bort alla prov och allt pluggande! Har fått lite mer info, eller kanske all info om sista veckan! Studentveckan, ååå we'll have soooo much fun!:)

Jag orkar inte skriva mer, PUSS:D

Gymmet

Jag kan säga att jag tappat räkningen så jag helt enkelt struntar i det hela.. Hmm.. ;(

Hej förresten! Verkar som om jag glömt bloggen igen, ah det kommer och går.. Ibland har man lust att skriva av sig några rader och ibland inte. Men som ni vet så har jag ju en "hemlig" blogg där jag skriver av mig, därför blir det lite såhär att jag inte skriver här. För det är därför jag har bloggen, för att skriva av mig och för att jag älskar att skriva. Men nu när den andra finns så kan jag ju skriva om allt? Då glöms denna också bort.. Lite synd!

Iallafall, idag har jag varit jätteduktig haha! Först vaknade jag och var helt pigg, satte mig och började plugga teori. Gjorde några uppgifter och läste lite i boken! Sen diskade jag även här hemma, snäll jag är. ;P Senare gick vi ut lite, gick till mc donalds och därefter kom K. Vi stack till gymmet, ja.. Ni läste rätt, GYMMET haha! Shit, första gången sedan januari, fattar ni? Pengarna bara flyger bort, men ändå går jag aldrig dit.. Haha! Jaja, idag var jag iallafall där och jag kan säga att han döööödade mig! Men duktig är han, han vet vad man ska göra och såå! Jag har iallafall jätteont i min mage, det var den jag jobbade med idag. Tre olika grejer för magen, great! Sen sprang jag också! Det är liksom det jag vill jobba på, får se när nästa gång blir av! (A) Haha..

Nej, nu strax börjar Bella & Tyra show, det måste jag bara se.. Kissie är med, and i know that everybody hates her.. Men det gör inte jag!=) Jag diggar henne för att alla dampar så mycket på henne.. Sen tycker jag faktiskt att hon också är söt! =) Men ibland överdriver hon för mycket med vissa grejer bara, haha.. Aja, ska inte sitta här och snacka om henne. Men ska bli kul & se henne igen iallafall. Great.

Jag vill ha något gott att äta nu medans jag ska titta på det, men vad? Jag måste seriöst sluta äta så mycket skräp! Men jag är ändå sugen på chips, nej. Jordnötsringar! Ska man? Ska man inte? Jag har ju det hemma men vill jag verkligen efter att jag varit så duktig och gymmat? Ah.. Jag dör, att jag ens plågar mig själv!:((((( Haha...

Nej, jag ska vara duktig. Ska ta cornflakes med mjölk, bättre det ja! PUSS <3

Några bilder bara.

Smink

Hoj! Satt och tittade genom lite av mitt smink, asså var är allt egentligen? Nu när jag tog lite kort på det så kom jag på att jag har fler grejer, men hjärnan vill inte tänka klart just nu.. Jag vet inte var det andra är, asså.. . ;(


Här, ser ni det fyrkantiga som är öppet? Och lite i sidan om, under så ser ni ett med några svarta grejer på undertill. Två sådana har jag till, sen kom jag också på att mitt röda läppstift, mitt läppsyl som jag har i jackan - vitt och såklart ett vanligt läppsyl som alla har (: Em... Det längst upp, rosa med glitter i ett till sådant har jag fast detta är helt rosa och har inget glitter i som den på bilden. Just nu kommer jag inte på fler, eller jo! Ett grönt läppglans av päron! Haha.. Nu orkar jag inte sitta här och tänka vad jag har och inte har ;P


Använder bara de bruna/glittriga.

Använder ej.. Bara penna ibland,


använder bara det svart&vita, den bästa som man ser streckkoden på (inte den längst ut till vänster). och den som ligger lite undertill den med streckkoden, med lite plast på om ni ser - tredje från höger.


Favoriterna: Svart & Rött. Sen har jag ett i beige också.


Använder inget av det längre;S


Använder den som ni ser är väl använd (Butterfly) haha, rouge som är över butterfly och ibland så använder jag den man inte ser färgen på, som är helt blå och den undertill, dom små bruna bollarna. Hehe...


Färdig! Allt på plats igen, hehe.. Det som ligger i hello kitty väskan, det är det jag använder mest och det jag bestämt mig för att börja använda. I dom andra, ja där ligger allt annat jag inte använder + nagellacken och läppglansen.

Förstår egentligen inte varför jag har så mycket när jag inte ens använder hälften av det. Och ändå vill jag handla mer smink, äh.. ;S

Min dag

Hejhej! Shit, vad det känns konstigt att sitta hemma en fredag! Detta är första fredagen som jag är hemma, på lääänge! Har varit ute varje helg, sjukt länge + både fredagar och lördagar. Fattar inte hur galen jag blivit, haha!

Nej men nu tyckte jag att jag kunde stanna hemma, systrarna ville få med mig ut men jag kände inte för det. Istället ska jag läsa i teoriboken. (A) Ojoj!

Men, jag har inte bara varit hemma idag. Oroa er inte, haha! Först blev det nationella provet - sista delen (läs & hör) i engelska B, ååh vill inte ens tänka på det! Efter det blev det Malmö med stora syster. Skulle försöka hitta studentskor men det blev inte så lyckat. Vi åt kina mat och sen, får såklart inte glömma att jag köpte min älskade Mudkake och en Chailatte på espresso house! (vad heter det egentligen?) Därefter tittade vi i lite fler butiker, sen var det dags att åka hemåt. Vi körde in till stan och där hittade jag iallafall ett par små ballerina skor inför studenten. Ska inte ha dom hela tiden, ska ha höga klackskor! Men så att jag inte ska dö så tänkte jag faktiskt på mina fötter också (A). Nu behöver jag bara vänta på klänningen som vi får hoppas, kommer passa! Och Sen ska jag beställa ett par skor, om dom är fina så tar jag dom också eller så hittar vi andra.

Hey, guys! Min älskade pappa har ordnat lokal! Snacka om att jag är glad!:) Trodde inte det skulle bli så lyckat, i med att alla redan hade bokat.. Men han är bäst och han vet alltid hur man ska lösa allt!:D LOVEYOU!<3 :)


& jag just nu.


Haha, jag kommer nog aldrig vänja mig vid dessa. Detta är inte alls min stil! Haha.. Jag har aldrig ballerina skor! Men men, någongång måste det vara första gången! Och denna gången ska jag fan dansa loss!!!!:)

Dom är från Scorett - PUSS.

lever livet, typ?

Hej alla söta! Sitter just nu och kränger Kellogs Special K! Det är sååå fruktansvärt gott, hehe.. Och så tittar jag på 2 and ½ men. Jag lever livet, typ;) Haha.. 
 


Uh, jag är så trött efter praktiken idag, shit.. Imorgon blir det nationella provet, sista delarna i Engelska B! Uuuuuh.. Efter det blir det nog malmö, jag behöver skooooor till studenten. PUSS!:)


Körskolan

Hejsaaan! Jag vet inte vad jag ska säga om humöret, men vi skippar det idag!:) Haha, jag hoppas iallafall att ni mår bra. Idag har jag varit i skolan, såklart. Först blev det Nationella i Engelska B - muntligt! Är lite småirriterad efter det.. Sen blev det svenska och sen en liten kort redovisning i samhälle. Därefter dansade vi lite, och när vi väl var klara så gick jag och Alien till körskolan. Började på prov 2, gick sådär. Och jag har också börjat småläsa i teori boken, bra va?;) Så nu blir det mycket lättare + att jag var på teori lektion idag i två timmar. Puh! Åh, jag känner mig sååå duktig när jag varit på körskolan. Speciellt efter idag eftersom att jag egentligen tänkte skippa, jag ville inte gå dit men det gjorde jag iallafall.

Därefter blev det hem, halv åtta. Puuuuh! När jag kom hem diskade jag och nu är jag lite hungrig. Känner att jag vill äta mina gooooooda och nyttiga;)))) cornflakes:) Aah, det ska jag nog göra.

Allt är iallafall klart, linserna är ute och tvättade - glasögonen sitter på, duschat, nu ska jag bara äta.

Btw, när jag kom hem idag hade min älskade THplansch trillat av.. Den har legat där och ligger där fortfarande, jag vill inte röra den för då kommer jag bara börja böla, seriöst!;P Jag blir verkligen skitledsen när något går sönder, eller om det blir lite skrynkligt när det gäller TH! Jag minns då min mamma råkade tvätta min THtröja (bills) och den blev helt liten, jag kunde inte sluta gråta!!!! Haha.. Bebiiiiis, but thats it. Så jag vågar inte röra den för jag kommer inte ha tålamod eftersom att det tar seriöst sjukt lång tid att fixa den. Massa grejer som ska in om varandra osv, plus att det är bara lite tjockt papper som kan gå sönder när som helst!:( Nej, den får stå där tills imorgon då jag kommer hem efter jobbet. Om jag kommer ha tålamod då, jag kommer nog aldrig ha tålamod för att fixa den i med att det verkligen sårar mig när den skrynklas liiiiite.. Jag dör verkligen för dom<3.


Puss på er!

RSS 2.0