Min hemlighet!

Hej hej!

Idag började min "vecka", säger så eftersom att jag ska jobba söndag-fredag. Så, en dag är borta nu, den är klar! Grejen är den att hade det varit korta dagar hade det inte varit något problem, eller något "åh".. Men efter denna helgen blir det fulla dagar hela veckan. 10-19 every day, förutom två dagar då jag börjar halv tolv istället. Men man ska inte klaga!
Just nu känner jag inte mycket alls, kanske lite lite lite. Men inte mycket alls! Ni vet inte vad jag pratar om! Haha.. I'll tell you, loooovar.
Var precis & hämta syster från jobb, igår körde jag för första gången i mitt liv en automatare & så körde jag den idag igen, alltså precis. Imorgon får ni förhoppningsvist veta min hemlighet, eller hemlighet är det inte utan något jag inte velat berätta förens imorgon då, förmodligen. Ha det bra!!!
Oh my! Kolla Bill & Tom, hotstuff! Speciellt Bill, åhhmy. :) BILD FRÅN FACEBOOK.

Moves Like Jagger

Heey!
Sitter och lyssnar på låten "rubriken" som ni ser, sköööön låt! Sitter och rör på huvet till musiken, i got the moves like jagger..... Aja, idag fick man vakna tidigt för att gå på ett möte, sen gick jag några ärenden. Fan vad skönt det kändes när det var klart, riktigt skönt!
Nu är jag hemma och hade tänkt städa undan rummet nu. Har ju gjort om allt och där e massa skräp nu som måste slängas, måste röja undan lite och dammsuga. Allt annat är klart, får snabba mig lite nu för det har stått där i två dagar nu, not good! Lika bra å få det överstökat, jag väntar alltid på syster men som sagt det gör ingen nytta & vänta. Så jag får ta det, vi gör ändå inget när hon väl kommer så.
Nej nu får jag faktiskt snabba mig lite, ha det bra!
BTW, var lite extra snäll mot mig själv igår och köpte något jag velat ha länge.. En ny kamera, yeyyeyeee. Har redan en kamera men den gillar jag inte eftersom att man måste köpa nya batterier hela tiden för att dom tar slut.. Så köpte en kamera med ett laddningsbart batteri, fick sladd och allt så nu behöver man inte slösa pengar på massa batterier hela tiden.
Tog bilden precis nästan, bara för att kolla kameran. ........ måste sola!

Uzivo uzivaj

Helluuu!
Igår var jag ledig och så fort jag vaknade fick jag för mig att göra om heeela rummet, allt skulle göras om & inget skulle stå på samma plats. Tur man var ensam hemma? Haha, asså jag är inte klok. Först tänkte jag att det blir lätt, sen blev det bara sjukt svårt och jag fatta inte vad jag hade gjort. Haha, asså shit..
Men jag ska säga att det blev SJUKT snyggt! Alla sa att det var skitfint!! Skitbra! Stackars min rygg bara, lyfte tv'n och den stooora hyllan, shit.. Haha jaja.. Rummet är helt mysigt nu, vill aldrig lämna det. Hiiiihi.. Men finns en del kvar, allt som måste kollas genom, ska de sparas, slängas??? Aja, får ta det senare med syster.
Nu sitter jag här och lyssnar på sjukt bra musik, woaa. Nu får ni ha det bra, ska kiiila. Kram!

' 5 December, 2011.


RSS 2.0