28 Januari, 2011

Hejsan!
Idag vaknade jag runt halv elva, jag vet inte varför. En timme senare ringde klockan, haha? Men jag låg iallafall kvar i sängen och funderade lite. Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning. Fy vad ont jag fick i mitt hjärta, kunde inte stå upp. Det gjorde sååå ont! Men jag tog en tablett och it's okey now, I think. Jag såg också på våra bästa år och sen loggade min bebis in, vi skrev och webbade såklart. Han är så söt asså! Han har skrivit en låt till mig, helt ärligt? Asså en hel låt! Och så tog han med sig lappen idag för att skriva den till mig på facebook i meddelande, men så skrev han att han inte orkade skriva det nu, eller han orkade men han hade inte så mycket tid. Han kom lite över tolv och satt till 12.57 exakt!

Hans lektion började 13.00 och därför hade han inte så mycket tid, han sa att han istället ville skriva med mig under tiden när han väl kan. Eftersom att vi inte kommer skriva med varandra ikväll, i med att jag ska på födelsedagsfest. Så himla söt, men han visade iallafall lappen på låten. Så istället skulle han skriva det imorgon då vi ska skriva igen. Aaååh, det är så svårt att inte ha honom här. En så underbar människa vill man bara äta upp och det är så svårt att han är så långt borta.

Jag måste också bara säga en sak och jag menar inget illa till de som "känner sig träffade". Jag gillar inte när ett par är tillsammans och killen säger, nej du får inte gå ut på disco. Vad ska du där och göra? Osv osv. Gillar inte sånt alls, varför ska han bestämma över en? Man har väl redan en pappa som säger vad man får och inte får göra, typ. Varför ska man då ha en till "extra pappa" som bestämmer? Uh, nej. Handlar det inte om att man litar på personen man älskar? Varför ska man då inte låta den gå någonstans? Med detta sagt är jag så glad att jag hittat en så underbar människa. Skulle aldrig få för oss att säga du får inte gå dit, blabla bla. Istället säger man bara, gå var du vill men tänk på vad du gör. Visst? Men sen är det ju olika från folk till folk.

Jag blev så glad precis, när min fina pojkvän skrev att jag får ha så roligt ikväll och att jag ska njuta. Asså, jag vill äta upp honom! Haha. (Kanibal)..... Nej men han är så söt. Här är en bild på honom som liten, vill man inte äta honom? Och en sak till, varför är han så brun? Han har alltid varit så brun, min bruna pepparkaka. Hahaha!


Jätteliten bild, men den får duga!=) 

Här är jag just nu. 


Nu ska jag bara klä på mig ytterkläder och gå mot jobb. Det blir inga fler inlägg idag, det tror jag inte. För direkt efter jobb blir det hem, dusch, fix och iväg till festen. Ha en bra dag! Kram.

Ny header

Tjena.
Har precis gjort en ny header, tänkte att jag kunde ha någon av de nya bilderna och då blev det tre favoriter. Gillar dessa, alot! Hehe.. 

Morgondagen är planerad, typ helt. Först blir det sova ut liiite iallafall och sen skriva lite med min underbara ögonsten. Därefter blir det nog dags att göra sig i ordning om jag inte hunnit göra det under tiden eller innan. Sen får det bli dags att gå mot jobb. Efter jobbet skyndar jag mig hem för att göra mig i ordning och sen blir det till E som ska ha lokalfest för hon fyller 18 år. Grattis!! 

Men nu hade jag tänkt se klart på en film som är på tv 6 och sen sova. Ha det bra! Kraaaaam. 

Dum och dummare

Haaj!
Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag håller på att fixa lite grejer åt min pojkvän på hans facebook som han frågade om jag kunde göra, så ofc! Under tiden det laddas så tänkte jag städa lite här hemma. Kanske likabra att börja direkt? Sen har jag lite grejer att göra, när jag känner mig klar ska jag bara lägga mig i min säng och vila sönder! Haha. Nej men jag är så trött på all stress så jag vill bara försöka få stressen att dra ifrån mig om ni förstår vad jag menar.

Btw, såg ni Dum och Dummare igår? Love it!
Vi hörs sen, kram!


Make some noice, can you feel it?


I did it

Hejsan! Nu känns det lite bättre iallafall, här har ni en bild från idag!
Det var gryyyymt roligt! Jag har alltid velat stå och bli fotograferad för jag älskar att bli fotograferad. Så nu hade N rekomenderat mig till The Studio och jag åkte dit med Karolina och S, S och F. Jag hade skitkul! Älskade det verkligen! Hihi. Ni ska få se fler bilder sen, jag lovar. Men nu får denna räcka, en av favoriterna. Ha det braaa. Kram!



Jag kommer svara på kommentarerna. (Känns lite som om jag skriver så i varje inlägg men jag skriver just då jag inte har så mycket tid eller ork. Ska strax lägga mig, behöver sömn efter denna dag!)


NERVÖS

Hejsan. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra, just nu har en hel flock av fjärilar bildats i min mage! Innan idag var det sådär, nu när dagen börjar närma sig är jag helt off. Jag vet inte vad jag ska göra, ärligt asså? Det känns som om det är såå stort ansvar jag har och att detta är mitt sätt att visa om jag kan ta ansvar eller inte. Jag vill bara gråta och gömma mig under täcket och inte vakna upp. Ärligt! Jag vill ha min pojkvän här och nu. Och han som inte skulle logga in ikväll. Jag snackade ju med honom i morse, men vafan. IM SAD! ='(


And when you smile

Hejsan bloggläsare!
Jag har precis skrivit och webbat med min fina pojkvän, åh jag tycker om honom så mycket! Jag vaknade tidigt för att han skulle logga in innan han gick vidare till skolan. Okej, tidigt och tidigt men klockan elva gick jag upp. Gjorde 7 övningar idag igen och uh, jag har seriöst träningsverk i magen. Haha, jag är så stolt för det visar bara att jag verkligen gör som man ska även om jag är hemma och gör det! Hihi. Och sen bytte jag om och allt det dära och så loggade min fina ängel in lite innan tolv.

Jag såg också på våra bästa år, men missade en hel del ändå eftersom att jag satt och skrev med honom. Men det gör inget, nu ligger jag bara i sängen. Jag är inte hungrig, men jag vill ändå få i mig något. Sen ska jag också titta ifall jag fått någon post. 

Åh, nu har veckan börjat. Veckan då jag har så mycket att göra, så mycket stress och så mycket nervositet. Jag vet inte hur jag ska göra det, för jag har "bokat in" massa grejer helt tätt intill varandra så det blir helt galet. Och jag hoppas verkligen att jag hittar dit jag ska. Haha! Åh, jag är så nervööööös. Det känns som om fjärilar i magen föder barn så de blir fler och fler. Haha, nej men åh. Nu ska jag gå så jag inte sitter här och skriver hur nervös jag är. Ha det bra så hörs vi later!

Jag ska svara och godkänna era kommentarer. Men åh, just nu blir det inte det. Kram på er!

Jag just nu.

Jag älskar min pojkvän!

Jag älskar min finaste pojkvän!


Min dag idag

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft min laptop igång alls idag. Har inte känt för det alls, hände en grej igår och blev så himla ledsen att jag inte ville starta datorn igen. Så det fick bli som det blev.

När jag gick upp idag började jag göra några övningar direkt, blev 7 olika övningar. Fy vad jag fick ont i magen sen, haha! Sen körde vi syster till jobb och när vi ändå var på Maxi så handlade vi lite grejer till kärleksmums som vi skulle göra.

Sen har jag inte gjort så mycket annat, har bara hjälpt min mamma med massa mat som hon håller på med, vi ska nämnligen få gäster och hon ska alltid laga sjukt mycket mat när någon ska komma. Haha, ja det är vad jag gjort idag.

Vi hörs senare eller imorgon, för nu ska jag fortsätta att hjälpa henne och sen loggar min prins in. Ha det så bra! Kram.


Work out

Shit, vad trött jag blev nu! Fick en riktig kick, gjorde några övningar här hemma och sjuuuukt död är jag nu. Känner mig helt slut, hahaha! Asså helt trött, men ändå har jag kvar kicken. Vill ut och springa, ofta? Hallo. Amela? Hahaha, kommer inte hända för S vill inte hänga med. Men vi ska ut istället, jag kanske börjar springa lite. Nej, man vet aldrig. Jag ska iallafall ut nu med henne så vi får se vad vi gör.

Btw, jag ringde min fina pojkvän innan och snackade med honom. Han kunde inte sluta prata, hahaha. Så söt! Nej nu ska jag ut, kraaaam.

PUSS!

Behövde få sova ut ordentligt

Hejsan!
Fy fan vad trött jag är och så känner jag mig lite nere också. Känns som om jag kommer bli sjuk, hope not! =( Jag sov till ungefär tolv och blev väckt av att alla pratade helt högt här hemma. Så jag fick gå upp jag också, kunde ju inte sova av att alla pratade. Men jag känner mig helt seg iallafall. Men sjukt skönt att få sova ut lite eftersom att jag vaknat vid åtta varje dag nu.

Nu ska vi till Mc Donalds för att handla mat, ha det bra så länge! Vi hörs later.

Slösar bara massa pengar i onödan

Hejsan!
Har precis kommit hem, jag tänkte ju sova en stund det skrev jag i förra inlägget. Men när jag väl höll på att somna så kallade syster på mig och sa att vi skulle till maxi. Så jag fick hänga med, jag ville det men jag vet inte varför jag ville. Jag visste att jag skulle slösa pengar i onödan direkt. Sen blev det ju massa mer men det var sånt som mamma ville ha, hon ville betala såklart men jag tycker synd om henne så jag betalar. Jag vet inte varför jag tycker synd om henne? Så istället betalade jag. Men men!

Köpte lite youghurt till mig, tuggummin eftersom att jag typ älskar tuggummin?! Haha. Sen blev det också chips, för att vara lite onyttig. Kommer vara ensam hemma ikväll. Alla har gått, förutom stora syster som håller på att göra sig i ordning.

Så här ska jag ha myskväll med mig själv, och jag hoppas att min fina bebo loggar in också.

En bild från förra helgen, inte beredd! Men det gör inget.. =)

STAN

Hejsan!
Jag glömde berätta att igår när jag och Karolina var på stan köpte jag två par strumpbyxor, tjockare tyg. Båda är svarta, älskar sånt till lite varmare väder! Sen köpte jag också ett skärp som man kan ha runt midjan och magen också. Ett "flätat" skärp, skitfint! Allt från MQ.

Men idag.. Idag vaknade jag runt åtta och snoozade tills jag sen stängde av alarmet, fick nog! Haha. Och sen sov jag till exakt tjugo över nio, då hade jag lite ångest beslut. Jag visste inte om jag skulle gå till körskolan eller strunta i det. Men jag gick dit iallafall och var där till kvart i ett, sen kom stora syster med hennes pojkvän. Vi åt på Kina Restaurang (eller vad heter den ens?), blev buffé iallafall och sen köpte jag att jättefint halsband på Kappahl. Det jag la undan igår, hehe.

Nu känner jag mig helt seg, vill bara sova för jag känner att jag verkligen kört slut på mig själv denna veckan. Har varit på körskolan HELA veckan! Vissa dagar 4 timmar, 3 timmar och nu de senaste tors och fredag blev jag där bara någon timme. Är helt slut! Jag ska nog lägga mig och sova lite, bara lite. Hehe! För jag vaknar åtta varje morgon, även om jag inte behöver det och kommer hem vid fem sex varje dag. Och nu kom jag precis hem, så ni ser hur sent det blir ändå. Från åtta till nu, så nu vill man bara få vila lite. Sova ut totalt! Ja, det ska jag göra så hörs vi senare eller något.

Och ja jag vet att jag inte godkänt era kommentarer än och inte svarat på dom. Men det kommer, jag lovar. Jag känner bara att jag måste sova lite. Kram så länge!


I LIKE YOU!

Hejsan sötnosar!
Jag har, som ni ser inte skrivit något alls idag och I'm sorry for that! Verkligen. Men jag gick upp vid åtta, helt seeeg och gjorde mig i ordning för att gå till körskolan med syster, (hon skulle till skolan). Så pluggade jag lite teori till halv tolv och sen körde jag. Sen hade Karolina kommit till stan så vi gick runt lite. Hittade ett grymt halsband på Kappahl som jag la undan till imorgon, som jag ska ha. Skitfint! =) 

Sen hade jag som vanligt riktigt kul med Karolina, vi fikade på Espresso House och gick runt i affärer och sen åt hon på Gilli Vanilli och jag på Mc Donalds. Så klart köpte jag för mycket. Vad har hänt? Jag är sjukt hungrig och när jag väl ska äta tar jag bara någon tugga sen räcker det.

Idag köpte jag två vanliga hamburgare, mellan pommes och mellan fantaexotik. Åt upp en hamburgare och lite pommes, Karolina åt också av den. Sen var det med de. Känns sjukt, dumt? Jag vet inte..

Nu ska jag snacka med min älskling, hörs guys!


Btw, jag kommer svara och godkänna era fina kommentarer seenare! =) PUSS!

Godnatt

Godkväll!
Sitter och tittar på en film som visas på kanal 5. Har sett den en gång innan men det gör inget för den är rolig, så man kan titta på den flera gånger. Hahaha! Uh, jag blev jättetörstig nu så jag får ta och hämta lite vatten. Sen tänkte jag spela lite Shark på systers iphone4. Om jag nu får av henne, annars springer jag iväg med den! Hahaha. Nej skojar!

Sen säger jag godnatt! Sov så gott.
kram.


Dagens outfit




Kofta - Nelly.com
Tröja - Gina Tricot
Linne - Veromoda
Jeans - Lee

Oj, någon orkade ta fram kameran och ta kort istället för att använda cammen? Haha. Får se om detta blev första och sista eller om det fortsätter så! =) Kram på er.

Hello my friends!

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men jag vaknade vid halv nio för att sen göra mig i ordning för att gå till körskolan. Hade körlektion klockan tio och sen satt jag där till kvart i ett för att plugga lite. Sen kom pappa och körde mig och mamma. Så nu är jag hemma och lyssnar på musik och försöker få i mig lite flingor, är vrålhungrig!

Känns helt konstigt att jag är hemma nu, så här tidigt eftersom att det alltid brukar vara så att jag kommer vid fem eller sex. Och det är ju för att jag pluggar så sjukt länge på körskolan. Men ja, vi får väl se vad jag hittar på med resten av dagen. Ska kanske bara ta det lugnt?

Vi hörs sen, kram!

En bild från nyår.

Svar på tal?

Hejsan!
Fick en kommentar av en bloggläsare igår, tänkte att jag kunde svara på den här istället!=)

är du en nattuggla eller en morgon människa?? :D
Svar: Uh, vad svårt. Eller egentligen inte såå svårt. Haha! Nej men jag är en konstig typ, det måste jag erkänna. Jag hatar att vakna på morgonen IBLAND för jag vill bara sova så länge som möjligt. Men ibland (oftast) vaknar jag bara sådär och går upp även om jag är trött. Sen så natten då.. Ja, det är samma där. Det finns vissa dagar då jag kan stanna uppe till tolv eller ett men då är jag trött! Och annars måste jag sova tidigare. Sen när man tänker på fest och så, ja är jag ute måste jag nog dricka regelbundet för att bli pigg. Jag vet inte, men som sagt så blir jag trött ibland och ibland kan jag stanna uppe länge. Men ändå inte sååå länge för jag har inte dom generna! Hahaha, nej men ni fattar.

Så mitt svar är, att jag nog är både och men olika dagar. Är jag morgonmänniska idag är jag kanske kvällsmänniska några dagar efter. Jag vet inte, det är svårt det. Ah, frågan blev svår för mig! Haha.

Det roliga är ju att alla har sina svar direkt på frågan. Folk säger att de är morgonmänniskor, andra säger att de är kvällsmänniskor. Ja, jag kan inte direkt svara rakt ut. Utan måste göra hela frågan komplicerad som ni själv ser här. Men för att inte göra det mer komplicerat så slutar jag här! Hoppas du är nöjd med ditt svar, Becca! =)


Heeeeeej!

Haha, godmorgon på er söööööta läsare! Hoppas ni sovit gott, för det har jag. Steg upp tjugo över tio, för att vara exakt! Och tittade på våra bästa år och jag undrar seriöst när jag kommer tröttna på det? Så länge det pågått nu och så länge som jag tittat på det, när tar det slut? Kommer alla bli dödade av Dimeras? Haha, asså helt insatt i det så det är sjuuuukt!

Men iallafall, här sitter jag påklädd och nästan klar att gå iväg. Jag har bara en sak kvar och det är att få i mig något att äta. Jag har också hunnit göra lite övningar och för att vara snäll tog jag några bilder med (mindre snäll) cammen. Så det blir inga jättebra bilder men dom är heller inte dåliga! =) Jag vet inte varför men jag orkar inte ta kameran för en sån grej, men vem vet. Jag kanske gör det senare, kanske får för mig att det faktiskt ÄR bättre med bilder från kameran, man vet aldrig! ;) Hahaha..

Ja, jag ska se vad jag tar för att äta. Tänkte vara på körskolan ett tag så det är likabra att få i sig en bra och stor frukost även om det inte kommer gå så bra med det, hah.. Något har hänt? Äter inte lika mycket mer. Men nog med det, får se om jag tar med mig någon frukt till körskolan eller något annat. Kommer ju dö av svält! Hahah..

Och, det kommer ett tidsinställt inlägg senare medans jag sitter och pluggar!
Kofta från Gina Tricot
Tröja från Gina Tricot
Jeans från Gina Tricot
Omg...........
Ofta! Haha, tog bara på mig lite grejer och kolla helt ärligt. Allt från Gina Tricot? Snacka om att man erövrar affären. Nej men jag handlar inte på Gina, inte så mycket längre. Går nästan aldrig in dit. Men ändå har man massor med kläder därifrån i garderoben. Men igår efter körskolan mötte jag upp syster och S, gick lite snabbt i alla affärer och även Gina då. Där hittade jag dessa jeansen, skitsnygga! Vill ni ens veta priset? 99;- Mmmmm! Haha, jag testade inte ens dom när jag ändå var där utan köpte dom iallafall och yeah, sitter perfekt!

Nej nu vill magen ha mat. Vi hörs! Kram.

Godnatt

Hej gott folk!
Jag vet, jag har inte skrivit så mycket idag men först var det körskolan sjukt länge och sen gick jag och syster hem. Sen har jag skrivit med min älskling sjukt länge och även mamma ville skriva med honom. Asså, hur rolig får man vara? Jag dog av skratt! Hahaha.

Han har precis loggat ut så jag tänkte lika bra ta ut linserna och lägga mig. Kram på er! =)

Tidsinställt inlägg - körskolan

Hej! Nu sitter jag förmodligen på körskolan och pluggar teori. Och efter teorin hade jag tänkt gå till ett möte, får se om det blir av. Men det är tänkt så iallafall, så vi får se hur det blir. Sen efter det blir det hem igen.

Haha, känns så konstigt nu när man är på körskolan så ofta, känns som om man är i skolan igen. Pluggar helt mycket och hjärnan blir verkligen trött. Så när man kommer hem vill man bara sova! Betyder bara, hard work! ;)

Ha det så bra så hörs vi igen när jag är hemkommen. Kram!


Kofta - nelly.com
Tröja - veromoda
Byxor - gina tricot

TWO


I'm up

Hejsan.
Jag vaknade för lite mer än en timme sen av att mitt larm gick. Tydligen hade jag satt klockan på tio idag, varför? Haha. Strunt samma! Gick iallafall upp och en kvart efter började våra bästa år. Så det har jag tittat på och nu är det slut, så nu lyssnar jag på bosnisk musik.

Igår hade jag en så fin kväll, satt och skrev och webbade med min pojkvän i flera timmar. Tröttnade aldrig och det var så fint, vi ville inte säga hejdå men var tvugna eftersom att caféet han var på stängde tolv. Saknar honom så mycket!

Nej, nu ska jag inte sitta och deppa över att han inte är här, kan ju inte göra något åt det. Så istället tänkte jag ta och äta special K. Sen får jag nog göra mig iordning. Jobbet har inte ringt än och det blir nog inget av det, så jag drar mig till körskolan istället och pluggar där som planerat. Men det får bli runt ett eller två isåfall.

Kram!

Jag i en väldigt väldigt omtyckt tröja, hih.

Bloglovin

Hej! Jag tänkte bara säga, glöm inte att lägga till mig på bloglovin om ni vill följa allt jag skriver. Så ni inte missar något, om ni nu följer bloggen! Eller om ni inte vill glömma namnet. Ni vet själva, ni gör som ni vill. Ville bara påpeka det!=)

Igår kom Karolina hem till mig och jag var inte ens klar, jag hade inte ens börjat fixa mig. Jag hade bara duschat och sen tvättade jag ju också. Haha! Så hon var helt klar medans jag höll på i evigheter. Hon sminkade sig också hemma hos mig så det var iallafall något hon höll på med. Sen fixade jag hennes hår och sen fixade jag mitt. Sen sminkade jag mig och sen gick vi mot stan. Jag var så hungrig så vi åt på Mc Donalds, haha.. Eller ja jag åt. ;P Jag som skulle försöka vara nyttig. Haha, JAJA!

Sen gick vi in till Kräm. Fan va tråkigt hahahaha. Asså, shit! Men man ska ju vara där just en tid för att det ska vara roligt. Men vi fick gå tidigt för hon skulle jobba. Så det blev kul när alla kom och det var då vi skulle dra. Men det gör inget, vi hade ändå kul. 

Sen idag så kommer mamma in med telefonen och säger att det är någon från Kappahl. Snacka om att jag blev glad! Haha. Saknat dom ju! Så idag blev det jobb. Kanske imorgon också, får se om dom ringer. Men man vet aldrig! Får se iallafall. Här är någon bild.
Kram på er!
Oh det går inte, lägger in sen!


Work work

Hejsan läsare!
Jag tänkte bara säga godmorgon och att jag nu strax ska till jobbet. De ringde så Amela ska work work idag. And I'm happy. Haha, nej men nu får jag äta upp och sen drar jag. Vi hörs efter jobbet, och då berättar jag vad som hände igår kväll också! Kram kram :)

Det gick great!

Hej!
Nu är jag hemma, eller ja jag har varit hemma ett tag nu hehe. Men vi tvättar idag så jag har varit nere i källaren och bytt maskin lite då och då. Det är därför jag inte orkat skriva nytt inlägg.

Körningen gick bra iallafall och sen gick vi en liten snabb runda i stan, jag och stora syster. Jag köpte en bekinitrosa för 10 kronor på H&M. Ofta? Haha, den var söt så jag tyckte jag kunde ha med mig den hem. Sen körde vi hemåt.

Jag hör av mig senare om vad som lutar mot kvällen, ha det gött bloggers! ;)

Ni är så himla gulliga, tack!

Godmorgon sötnosar!
Jag måste säga tack så mycket, till er söta läsare. Det värmer, det ni skriver. Jag blir jätteglad! Så tack så jättemycket!=)

Jag tänkte bara skriva det snabbt och eftersom att jag hunnit äta frukost, hunnit klä på mig och allt det dära så nu ska jag bara ta på mig ytterkläder och sen gå mot körskolan. Har körlektion snart, och efter det kommer nog stora syster och hämtar mig. Sen ville hon nog gå i stan, så vi får se helt enkelt.

Jag lovar att godkänna och svara på era kommentarer när jag kommer hem. Ta hand om er gullungar!


Godnatt

Okej, bloggläsare.
Nu börjar jag bli trött, trött på allt. Trött på allt som händer här i livet. Ja, trött på allt men jag tror nog ni fattar vad jag menar. Jag är så trött! Nej jag vet inte ens vad jag ska skriva, vad jag ska säga? Vad jag ska göra?? Jag går och lägger mig och hoppas på att det är glömt till imorgon.

Ni som är ute och festar loss, dansa extra för mig också. Ni som är hemma som mig, ha det så mysigt och ni som ska lägga er sov så gott, ni som sover redan hoppas ni sover gott! Hehe. Nej men jag berättar mer om morgondagens planer imorgon. Just nu vill jag bara ut med linserna, tvätta dom och borsta tänderna och soooooova. Så ni får ha det great, vi hörs imorgon.

Jag säger godnatt!


Detta var nog någongång i december, så tro inte att jag smaskat i
mig det dära nu de senaste dagarna. Blev pizza idag, har jag berättat. Hihi.


VILKEN VAR FINAST/BÄTTRE?

I'm here without you babe,
but you're still with me in my dreams..

Hate beeing here without you,
hate that you can't hug me when I need a hug.

Having the hard days without you,
knowing that I can't cry on your shoulder,
knowing that you wont be here..

The miles will keep going,
and I'm wondering when the day is coming,

the day when I will look intoo your eyes,
when I see you smile
knowing that you always will be mine.


Oj, tydligen hade den sparats på UTKAST, fattar inte?????
Men det är iallafall bra att den blev kvar. Här är den "riktiga" iallafall.
Åh, vad glad jag blev nu!!!!=)

VILKEN VAR FINAST/BÄTTRE?


I'm here without you babe

Im here without you babe
but you're still with me in my dreams

Hate beeing here without you,
hate having the hard days without you

Knowing that I can't cry on your shoulder
Knowing that you can't hug me when I need a hug

The miles is keep going,
and im keep thinking

When will the day be here,
the day when I look intoo your eyes

When i see your smile,
knowing you will always be mine



Åh, jag lyssnar på låten "here without you baby" och fick för mig att skriva en "dikt" eller något liknande. Ville bara skriva av mig och vad tror ni händer? Jag får såklart ner en jättefin dikt som rimmar och allt. Asså den blev verkligen riktigt fin. Och när jag trycker för att spara så råkar jag såklart klicka utanför inlägget och sen trycker jag på "bakåt" och hela går bort. Smart Amela, smart! Så jag var tvungen att skriva en ny, inte alls lika fin och lika bra. Men vafan! =( Nu blev jag ledsen..

Jag lyssnade på låten och de två första raderna är från låten, resten bara flöt på och jag bara skrev ner allt. Det rimmar inte så mycket men det är inte meningen, ville bara skriva av mig lite och vips så blev det en "dikt". Den första iallafall, den hära fick jag kämpa med att komma ihåg vad jag skrev i den förra. Fan att man ska vara så klantig ibland (alltid)!

Jag har syndat

Hej söta läsare!
När jag var klar med att plugga teori för dagen mötte jag upp S, S och F. Såklart ville jag äta Pizza eftersom att jag var såååå sugen på det igår. Och idag också så jag kunde inte hålla mig. Tvingade med mig dom och alla åt, HAHAHA! Och alla tre hade bestämt sig för att sluta äta skräpmat och så gör jag såhär mot dom. Hehehe! Nej men lite får man väl ändå äta! De skulle ändå till gymmet sen, haha så det gör inget! Tycker jag (A).

Jag försöker också att sluta äta sånt, men nu var jag verkligen sugen på pizza med pommes på, i två dagar och tycker inte att magen ska bli ledsen utan den fick som den ville. Haha, sjuk tjej men ja. Det satt fint sen iallafall! Sen var storasyster i stan så jag åkte med henne hem och sa hejdå till de andra tre eftersom att de skulle gymma.

Så, idag har jag syndat och inte gjort som jag skulle. Drack också en sjukt god och kall coca cola. UUulala! Nej, nu får det bli nog med det och inget mer sånt. Nu ska jag dricka vatten för nu blev jag törstig. Kram kram!


Vi börjar från ljust ben och uppåt så ni vet vad jag menar. =)
Ljus, S - F - Jag - S.

Svar på tal?

Hej, jag fick en frååga här bland kommentarerna. Ganska rolig/intressant fråga så jag tänkte att jag likabra kunde svara här i ett inlägg istället. Rubriken blev svar på tal men ska man kalla det så? Strunt samma, här kommer frågan och svaret. 

vad skulle du göra om du vann 500 000:- ?? :D
Svar: Haha, asså jadu! Först hade jag varit hur lycklig som helst. Sen såklart gett lite till familjen, lite till alla. Och sen hade jag helt klart åkt ner til Bosnien för att umgås med min pojkvän. Hade tagit med honom till antingen något varmt land eller till typ samma land men där det finns sol och bad. Just nu hade jag behövt ta det riktigt lugnt och bara slappna av. Hade varit perfekt att ta med honom till någon strand där man bara kan sola och ta det lugnt. Ha kul helt enkelt. Boka ett hotell och ha kul ute på kvällarna osv!

Ja, resten av pengarna hade jag nog jag vet inte. Men det viktigaste har jag väl ändå tagit med? Om Tokio Hotel hade kommit nu någonstans i närheten hade jag bokat och varit på plats direkt! Hehehe..

Ja, det är nog det.
 

Hoppas du blev nöjd med mitt svar till din fråga! Kram på er:)


Oj, oj oj oooj!

Hej fina läsare!
Jag har haft en sjukt bra dag idag, och jag som var så nervös att det var sjukt. Det gick skitbra iallafall, fattar inte varför jag är nervös i onödan. Alltid! Men jag har alltid varit den som gör saker själv, vill inte fråga. "Vill inte störa" genom att fråga. Dumt jag vet, men sån är jag. Men iallafall, så satt vi och snackade om teorin idag och det gick kanon. Så ska vi göra hela nästa vecka också! Kanon kanon.

Sen helt plötsligt fick jag reda på en grej senare mot dagen, jahapp. Där försvann min lycka för dagen. Känner mig helt nere och jag vet inte liksom vad jag ska göra. Men det är inget nytt, så är det alltid för mig. Jag vet inte vad jag ska göra, jahopp.

Men ni ska veta att min dag blev bra igen när jag såg så många som kommenterat nu medans jag varit borta. Fatta hur glad jag blir, hihi! Jag har ju inte ens skrivit något inlägg idag och ändå finns ni här. Haha, så gulliga!

Jag lovar att jag ska godkänna era kommentarer och även svara på dom så fort jag orkar men just nu känner jag mig helt seg. Det känns som om jag varit i skolan. Var på körskolan från tio idag till två. Ja, jag vet, galen tjej. Så nu snurrar allt i skallen. Vill bara sova!

Kram så länge!

Bild från nyår.

Ny design

Hej.
Tänkte höra av mig lite kort och snabbt under tiden jag tittar på filmen. Jag gjorde om bloggen lite snabbt, tyckte grått var för.. Grått? Vi ska inte vara för ledsna här inte, hehe. Även om allt är sjukt stressigt och jobbigt just nu så kan vi väl ändå försöka få det liiite mer glatt i bloggen.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen, nu efter ett litet tag märker jag att jag redan sett filmen en gång innan. Haha, ofta. Ofta man är ett par och går och rånar folk. Hahaha! Roligt, man kan ju skratta lite även om man mår dåligt.

Med detta inlägget säger jag godnatt eftersom att jag tänkt lägga mig efter filmen. Mår som sagt kasst och orkar inte sitta uppe. Ska upp tidigt imorgon, ska ner till körskolan för att plugga igen.

Tvungen att skriva att jag är sjukt sugen på coca cola just nu. Längesen! (Någon dag sen, men det blir svårt när man brukade dricka det till typ allt och varje dag).

Godnatt kära läsare, sov så gott!



Tänkte säga att det fick bli denna bilden här eftersom att den säger så mycket.. Kan skriva sjukt mycket om vad den säger mig men nä. Godnatt igen!=)

I don't wanna do this anymore


Help me,
I don't wanna do this anymore
I don't wanna think about it anymore
I wanna let it be
I just wanna run away

By my self


Jag saknar min ängel

Åh, just nu saknar jag min ängel så sjukt mycket..
Att det seriöst gör ont.. Jag vet inte vad jag ska göra.
Just nu känns det svårt och jobbigt, just den hära tiden.
Så det hade inte skadat att ha honom bredvid mig och
få mig att må bra. Det gör han alltid. Att ha hans armar
runt om mig. Att alltid få mig att skratta även om jag dåligt.

Jag saknar honom.


Pastasallad med vatten

Hej, som ni ser så är jag hemma nu. Har precis skrivit i min "hemliga" blogg där jag bara tar ut alla känslor som finns, typ. Har varit på körskolan hela tiden till fyra och sen mötte jag upp tre sötbollar och gick mot ett gym där de tänkte gymma och jag ville bara hem. Så jag och S gick mot hennes hem för hon skulle hämta sina grejer till gymmet och sa hejdå där för jag fortsatte hemåt.

Så nu är jag bara hemma och ska strax äta pastasallad och till det tar jag vatten för att stanna på den "goda" sidan. Hehe.. Så nu ska jag bara kolla om det finns något roligt på tv och sen tänkte jag bara slappa. Sen tänkte jag också ta och fylla i lite i en teoribok.

Ha det bra så länge, hörs senare. Kram på er!


Fun with Dick and Jane

Vem älskar inte Jim Carrey? Jag gör! Haha, han är så ball! Så rolig! Älskar alla filmer jag sett med honom, han är verkligen grym! Undra om han är lika rolig i vanliga fall också? Man bara ska träffa honom och han bara kommer med ett skämt. Jag hade dött av skratt! Hahaha, nej men man vet aldrig. Jag hade jättegärna velat träffa honom iallafall. Så grym är han! Han är nog den bästa av alla som gjort filmer, enligt mig då. Ja, det är han nog! Haha. Men sen finns det ju andra som också är bra men han är nog på min topplista.

Iallafall, han är på tv ikväll och jag vill se filmen. Får bara se om jag lyckas fixa tv6 i vårt rum annars får jag fråga syster om vi får se den i hennes. Jo, så ska det bli! Haha. Har sett filmen på reklam de senaste dagarna och asså det är sjukt hur rolig en människa kan vara. Ofta man sjunger i en hiss, okej om man sjöng så ingen hör.. Men han skriiiker så högt han sjunger. Haha, asså åh. Ärligt, nu undrar jag på riktigt.. Undra hur han är i verkligheten, i vanligafall. Är han så hemma också? Haha. Åh, jag får sånna bilder i huvudet nu. Nej ska sluta.

Han är iallafall, gryyyyyym! Kom ihåg det!=) 


Bilderna är från google.se

Okey, i'm ready to fight!

Hejsaaan. 
Har precis gjort mig klar and i'm ready to fight! Not. Nej men jag menar att jag är klar att gå med andra ord. Haha.. Har satt i linserna, klätt på mig, borstat tänderna, kammat håret, ja ska jag beräta allt i minsta detalj? Hahaha. Nej men det enda jag inte har gjort är att jag inte ätit min frukost än och sen har jag inte tagit fram några strumor. Annars är jag redo.

Så nu hade jag tänkt eller ja, försöka äta mina mackor och dricka den goda äppeljuicen och sen får jag se om syster vill köra mig till körskolan. Sen hade jag tänkt spendera min dag där, typ. Tills lillasyster slutar skolan så vi kunde gå tillsammans. Men sen ska dom träna så säger jag bara hejdå där, likabra!

Jag tänkte att jag också kunde gå in där och träna men asså, ska man verkligen? Jag vågar inte göra misstaget igen haha! Betala för ett helt år och gymma högst fem gånger under hela året. Nej, jag struntar nog i det. Dom får träna och ha det så kul där! Jag stannar hemma och gör mina "övningar" hemma istället.

Ja, här har ni några bilder på hur jag ser ut just nu. Inga bra bilder men det får bli så.

Okej, nyvaken människa.


Såhär ser jag ut. Håret är nersläppt istället, och inte uppsatt som på bilderna. Jag släppte ner det direkt efter.
Iallafall..
Kofta - Gina Tricot
Linne - Veromoda
Jeans - Nelly.com
Väldigt enkelt.

Kram!

Goodmorning

Hejsan.
Hade jättegärna legat kvar i sängen och bara soviiit hur länge som helst men nej det ska inte hända. Haha.. Jag gick upp för att titta på våra bästa år och eftersom att det nu är slut så lyssnar jag på musik, som jag alltid brukar göra. Det är som en "måste göras" innan man lämnar hemmet. Sjukt men så känns det faktiskt för mig. Haha, annars känns det inte bra. För jag mår så sjukt bra av musik. Galet, men så är det.

Åh, nu kom min äälskade låt. Samo samnom, samoo. Denna låten skickade min pojkvän till mig, asså om jag inte dog. Om man bara lyssnar på texten, min pojk är en riktig underbaring. Sen är låten så härlig, grym. Gillar den!;)

Nu tänkte jag äta frukost, ha det bra så länge! =)


Godnatt!

Hejsan!
Haha, man får inte nog av filmen, den är så braaa. Eller rolig, fånig kanske? Jaja, strunt samma! Den slutar strax men nu hade jag tänkt borsta tänderna och ta ut och tvätta mina linser. Sen får det bli läggdags eftersom att jag inte kunde somna igårkväll. Det gick bara inte, samma var det med syster. Haha! Sen så vaknade man helt tidigt också och för den delen var allt stressigt redan då.

Men dagen har varit awesome! Nej nu får jag skynda lite, men imorgon kommer inlägg. Sov så gott mina läsare och nu säger jag godnatt!


Haha, sökte runt lite

Kul faktiskt, jag kollade runt på youtube. Lyssnade på bosnisk musik och så kom där en låt, från ingenstans. En som heter "Daleko daleko". HAHA. Jag tryckte på låten och jag vet inte ens vad det är för något men den var faktiskt bra på något sätt? Inte för att jag förstår något men den lät bra. Typ, ja. Hänger ni med? Här är den iallafall. Hahaha!


Daleko daleko

Har ni märkt att jag skrivit två inlägg idag och på båda inläggen är det en bild på varje där jag ler stoooort? Jag känner mig så glad! Min fina pojkvän loggade in igårkväll och vi hade ett riktigt långt snack. Vad ska jag säga.. Vi löste det, fast det fanns ju inget att lösa eller så. Utan vi pratade ut så båda förstod varandra. För det blir alltid så att man missförstår varandra när man bor så långt bort. 


Romy och Michele - blondiner har roli ..

Hej igen!
Åh, vad trött jag är. Varför skulle jag köra så tidigt idag? Haha, vill bara sova. Nu ligger jag här och väntar på att Christine börjar, vilket är om vilken sekund som helst. Tittade på en sida om vad som visas ikväll och haha, yes! Romy och Michele är ikväll, ni vet de två blondinerna som gör sina egna kläder? Haha. Sjukt rolig film iallafall! Måste se den ikväll. Äntligen något roligt på tv!=) Och innan det är det Föräldrafritt också, haha intressant.

Men som sagt, nu Christine och sen är det Vänner tror jag, efter det är det något mer och sen föräldrafritt och sen filmen. En hel kväll framför kanal 5! Haha. Nu ska jag äta mina mackor med smör och kokta ägg! Mums. Nu börjar det, ha det så bra. Vi hööööörs. Kram!

Kul att ni stannar kvar iallafall

Hejsan läsare.
Idag har jag inte kunnat blogga alls eftersom att jag och syster vaknade senare än vad vi skulle göra. Vi hade tänkt ta bussen kvart över nio tror jag det var, eftersom att hon börjar tio (skolan då) och jag skulle ha körlektion klockan tio. Men båda vaknade vid kvart över nio, lyckat?

Iallafall, vi skyndade oss och fick gå istället. Som tur var kom vi fram på fem minuter, haha! Bara för att jag går så himla snabbt och syster halkade sjukt många gånger. Hahaha.. Jaja, men vi kom iallafall fram i tid vilket var det viktiga.

Körlektionen gick sjukt bra idag och jag är stolt! Hehe.. En grej bara, en grej! Sen är det bra. Och sen satt jag och pluggade teori till kvart över två, då pappa ringde och sa att han var vid körskolan så jag gick ut och han körde mig och mamma.

Så nu är jag hemma och tittar på MADE med mamma, på MTV då. Så det är vad min dag har gett mig idag, hittills iallafall. Och jag måste säga att jag är jätteglad att ni är kvar, så många som ändå läser även om jag inte bloggat alls idag. Förens nu! Tack!=) 

Nu ska jag äta macka med ägg på, mums. Till det blir det nyponsoppa. UUh, jummiee!

One



Hej! Åh, jag älskar att göra om mina bilder till "läskiga" eller så. Vad kan man kalla det? Haha. Jag tar en helt vanlig bild på mig själv, (denna uppe är tagen med mobilen) och så lägger jag in den såklart på datorn. Har inget photoshop eller vad det heter utan vanligt program där man kan ändra färg och ja ni fattar kanske? Så gör jag bilderna mörka som ni ser och wooala! Hahaha. Är bilden läskig?

Ser ledsen ut, kommer kanske fler bilder men inte just sånna här mörka.


Känner mig varm och dålig

Hej. Asså fy vad jag känner mig varm och dålig idag. Varför? Kan nästan inte ha en tröja på mig utan att jag blir varm. Vill bara ligga i sängen och må dåligt. Whats the matter?

Jaja. Hoppas att det går bort snart för jag orkar inte sitta och må dåligt.



Google.se
Så känner jag mig nu kanske? Hahaha.

Dagens outfit

Wow, det var på tiden va? Haha. Jag brukar inte ta dagens outfit annars men när det blir så blir det. Så nu blev det. Och bilderna? Hahahaha. Den första är typ, ehm. Ja vad? Den är ju läskig, så liten kropp och så stort huvud.. Tycker ni inte? Hahahaha! Och de andra? Ja, storasyster kom in i rummet och knuffade mig på andra bilden och den tredje skulle hon vara rolig på. Jaja!=)


Okej, HAHA så fula bilder men vafan. Strunt samma!
Kofta från New Yorker
Linne från H&M
Jeans från Veromoda

Just something



Gillar bilden.

Vet ni, jag har precis lagt in massa massa massa bilder från syster iphone4 in till min data. Så äntligen, äntligen har jag massor med bilder jag kan lägga upp och visa er. Alla är nya! Så no more old pic's! Tills dessa tar slut, iallafall. Haha! =) Men bilden här är iallafall från min mobil.

Tidsinställt inlägg - körskolan

Hej. Jag tänkte bara berätta att inlägget som handlar om körskolan var ett tidsinställt inlägg så ni inte blir förvirrade i med att det blev publicerat vid fem-tiden. Eftersom att körskolan stänger sex! Hehe, bara så ni hänger med!=)

Haave a nice day!

Körskolan

Heeeej!
Eftersom att jag var på körskolan igår och pluggade teori så tänkte jag att jag likabra kunde gå dit idag också för att plugga lite till. Lika bra ju! Men vi får se om det blir av, bara om syster vill till stan alls. Hon sa ja igår men man kan alltid ändra sig. Så vi får se. 


Google.se

Specsavers

Hello! Nu tänkte jag duscha och sen göra mig iordning för att gå till stan en vända. Om syster nu orkar hänga med. Ska se om jag hittar något för igår gick det så snabbt. Haha! Sen fick jag också ett sms av Specsavers om att mina linser är klara för hämtning. Så det ska jag försöka göra och även betala dom såklart.

Haha, så sött! Igår när jag fick smset från dom så sa min lillebror "Åh, har du specsavers nummer? Fan va coolt." Haha, så söt lillebror man har.

Sen så tänkte jag gå förbi och kolla om det fanns en till tröja, en likadan såklart eftersom att jag blev så kär i den jag köpte till min pojkvän. Men min lillebror tyckte att den var så snygg så han tog den. Haha, eller ja han fick den. Jag får se om jag köper en likadan eller om det blir någon annan färg. Men åh, den grå var såå himla snygg!

Hörni, ha det så bra så hörs vi sen igen.


Bild från google.se

Musik får en att må bra

Hejsan.
Känns så konstigt nu när man inte är världens bästa med sin pojkvän. Men när man lyssnar på musik så blir man mycket bättre. Man mår bättre och orkar mer. Det känns ju som om allt förstörts och som om allt är "over" bara för små grejer. Men som sagt så vet man aldrig och ja. Jag vet inte vad jag ska skriva och jag vill inte skriva mer om det. Men det bara kommer ut, jag kan inte hjälpa det.

Det är alltid så för mig, när jag inte mår bra så lyssnar jag alltid på musik. Innan var det alltid så att det var Tokio Hotel som gjorde det bäst för mig. It still is, för dom har så sorgsna låtar, vissa av dom. Och dom älskar jag att lyssna på mest. Sen var det också massa engelska låtar som jag alltid lyssnade på innan. 

Men efter att jag kom tillbaka från Bosnien, (i somras) så har jag bara lyssnat på bosniska, nästan. Och innan tyckte jag inte alls om låtarna för jag förstod inte riktigt vad de handlade om. Konstigt, ja! Men nu gör jag det och jag älskar bosniska låtar. Sen är det också så att de flesta jag tycker om handlar bara om kärlek och inte så kul att lyssna på det just nu. Buhu..

Nej, jag kan inte sitta här och vara ledsen.


Bild från google.se

Big fight

Hejsan. Oj oj! Igår blev det big fight mellan mig och pojkvännen. Det brukar alltid vara så, för små grejer.. Då menar jag verkligen för smååå grejer. Sen blev det inget hejdå heller utan nej. Ska inte berätta här, nej. Får behålla det för mig själv.

Vi får se om det löser sig.
But Im still mad! Det kanske är därför jag är så seg idag? För jag orkar inte med något bråk när han är så långt borta. Ah, ska inte prata mer om det. Blir bara värre då.

Ha en bra dag sålänge!

Okej, bilden passar inte in alls till inlägget men jag bara tog en. Så missförstå inget nu!

Godmorgon

Åh, jag är helt seg idag. Vill bara gå tillbaka till sängen och lägga mig igen. Mår inte alls bra, men nej det ska jag inte göra. Jag tittar just nu på våra bästa år och thats it. Hehe. Men fyfan vad seg jag är!

Ska strax göra mig i ordning för att sen äta frukost, är sjukt hungrig.

Vi hörs senare, kram kram!

Skola idag, eller imorgon gott folk.

Ja, hur känns det nu att börja skolan igen? Jag kan säga att ni har tur. För nu har ni lite att göra iallafall. Här ruttnar man bara, sitter hemma och gör inget alls. Väntar på att jobb ska ringa och vilja ha mig där? Haha.. Det är så svårt.. Allt var så bra när man hade massor med tider och jobbade röven av sig. Det var skitkul helt ärligt. Men fan att det är lågsäsong nu och att det inte är lika många tider.

Skolan, nu tänker jag verkligen tillbaka. Saknar man skolan? Nja, man saknar ju något man kan vakna till varje morgon och ha dagen bestämd varje dag typ.

Som jag skrev i ett annat inlägg så gör jag bättre av mig om jag har någon eller något som får mig att göra det. Till exempel då jag jobbade så mycket, så pluggade jag innan jobb eller också efter. Då fick man verkligen saker gjort. Men nu är man bara hemma och degar och tänker inte på någonting.

Men sen så måste jag erkänna att det är grymt skönt samtidigt. Hehe!

Hoppas ni har det roligt i skolan nu, ta vara på tiden!

Gammal bild på mig och min syster.


tv6

Vet ni hur lyckligt lottade ni är där ute, ni som har tv6!!!!! Haha, vi har alltid haft det men nu helt plötsligt har vår fula tv krånglat som fan. Alltså den i vårt rum, så ibland är det bara helt blått och ibland fungerar femman och carttooonnetwork eller hur man ska stava det och sen mtv.

Men det bästa är alltid på 3an eller 6an. På tv6 finns alltid simpssons, family guy och massa annat kul. Jag saknar det! Saknar att alltid titta på 6an och skratta. 2 and ½ men också ju! Åh.. Det är ju klart att jag kan kolla i systers rum men nej det är inte samma sak. Man orkar ju inte gå in där varje dag och störa, hur kul är det för henne liksom? Och sen när man missar sjukt bra filmer som visas?

Där har vi en anledning till varför jag inte tittat på bra filmer på ett bra tag..

Snart får vi ta och ordna detta för jag orkar inte med dåliga kanaler mer!;( Haha..

Vill du bli såhär? Vill du?? Nä tänkte det, se till att fungera dåå! =(
(pratar med tv'n, sick girl ha?)
Haha..
google.se


Wow, jag nekade Mc Donalds mat för någon dag sedan!?

Hejsan.
Alltså, jag har alltid varit galen i Mc Donalds mat. Alltid! Har alltid varit så gott där och typ bara njutit av att få äta där. Har tyckt synd om de länder som inte har Mc Donalds, (om det nu finns) eftersom att det är så himla gott.

Men det var ett jävligt bra tag sen som jag åt på Mc Donalds. Men nu för någon dag sedan frågade storasyster om jag ville äta mat på Mc Donalds och jag sa helt klart nej direkt. Jag vet inte vad som hänt med mig men jag uh nej jag vill inte ha sånt mer. Jag känner mig som en ny människa, helt annorlunda. Varför? Var kom detta ifrån? 

Jag brukade äta Mc Cicken ganska ofta och tänkte äh men det är väl lite nyttigare eftersom att det är kyckling? Men naaaj, fel fel fel. Tänk bara på brödet och dressingen och sen coca colan som jag drack iallafall och även pommensen?

Men tänkte också på en grej. Dricker man coca cola ofta, varje dag typ så är det inte samma sak som om man dricker en coca cola när man äter på uteställen. Dricker man coca cola ganska sällan eller inte alls så blir det så himla mycket godare att dricka coca cola när man är ute och äter. Förstår ni? Det är sant, prova!

Google.se


Vatten

Hej girls and, boys? Om ni nu finns där ute. Haha!
Vatten.. Det är sjukt viktigt att dricka vatten varje dag och massor med vatten! Men det är såklart inte många som gör det. Jag är en av dom. Jag har aldrig tyckt vatten har varit gott till mat och så vidare. Jag valde alltid coca cola eller annan dricka istället för vatten. Men nu har jag helt plötsligt fått för mig att dricka vatten och tycker att det är gott.


Google.se
Här ser det ju sjuuuukt gott ut! =)


Stan

Hejsan.
Har blivit några tidsinställda inlägg här eftersom att jag var på stan en runda med lillasyster. Köpte en sjukt snygg tröja till min pojkvän men nu fick jag för mig att lillebror skulle testa den och den passade honom. Lyckat! Men det finns bara S, alla andra är slut. Fan ska man göra nu då? Jag är kär i tröjan! Får vänta på syster så får hon se hur den sitter på lillebror, så får vi se vad hon tycker. Annars får bror den. Så enkelt är det så får jag hitta en annan till min älskling.

Gick också förbi Apoteket och där köpte jag några produkter till ansiktet. För porer och sånt, rengöring helt enkelt. Sen så åt jag och syster på Systrar&Bönor, blev hälsotallrik med kyckling. Och eftersom att jag inte äter vad som helst så tog jag utan avocado, bönsallad, fan har nu glömt va det heter men typ gräset? Så jag åt tomat, kyckling, keso, melon och riset eller vad det nu heter. Varför glömmer jag alltid namnet på allt när jag ska skriva om det? Just ja, Bulgor!!! Ska jag vara ärlig så gick det att äta men fyy vad ovant det var att äta det. Nej inte min stil alls, men det gick att äta. Man blev grymt mätt på det också. Så det är bra! Och sen ville jag inte ha läsk även om jag ville ville ville, haha. You get it? Så det blev vatten, bra! Jag håller mig!!!!

Sen så sa vi hejdå eftersom att hon skulle till jobbet och jag till körskolan, äntligen! Fan vad längesen det var. Så där satt jag helt inne i provet och lyssnade på musik från mobilen, (hade hörlurar såklart). Och så rör någon mig, fan vad rädd jag blev. Det var K som också skulle plugga lite. Haha, ofta att båda gått på samma körskola ett tag och inte setts förän nu? Hahaha. Jaja, men så satt vi och pluggade och sen gick vi hem tillsammans eftersom att vi bor så nära.

Så här är jag nu, har precis ätit mammas goda mat. Blev potatis och pickles, haha! Ja jag försöker hålla mig lite nyttig. Hon hade gjort potatismos men jag tog några potatisar innan hon mosade allt. Så jag åt bara potatis med lite salt och pickles då. Sånna små gurkor..

Här är en bild på mig, med cammen. Och på de produkterna jag köpte på apoteket.


Vi hörs sen! Kram.

Vad åt jag igår?

Hejsan kära bloggläsare!
Hoppas allt är bra med er, läst alla bloggar och så hittills? Nu håller ni koll på vad alla har gjort hittills. Haha, nej skojar. Skoooooojar!

Nej, ska inte skoja mer. Men jag tänkte bara kolla vad jag åt igår. I med att jag gjorde det för någon dag sedan, att jag skrev ner allt jag åt på en dag så såg man allt mycket bättre och då kan man också förbättras på ett sätt.

  • Kött - tre gånger. Alltså inte för att äta något annat så åt jag bara kött, BARA kött. Ja jag är konstig.
  • Jordnötsringar.
  • Två små godisar från tyskland.
  • Tuggummin från Bosnien.
  • En chevapcici eller vad ni kallar det. Ja, en. Sen fick jag ont i blåsan som förtillfället bor i munnen.
  • Drack vatten, ganska mycket för att vara jag. Brukar inte dricka vatten. Eller, brukade inte.
  • Sen drack jag lite fantaexotik.

Ja, asså man blir ju nästan rädd. Innan var det massor med mat men sen har allt bara vänt. Ska försöka byta ut detta mot något bra, något nyttigt. Ska försöka få in lite frukt i listan också.


Google.se


Vad är mina punkter för dagen?

Mina punkter för dagen är inte helt säkra än, om jag kan säga så. Men här är några som jag planerat änsålänge.

  • Gå till körskolan och plugga teori
  • Äta minst tre frukter
  • Läsa i teoriboken
  • Försöka "träna" på ett sätt som jag hittat på internet, (här hemma).

Åh, blev helt sugen på att låna en bra bok från biblioteket och läsa. Fan vad längesen det var som jag läste en bok! Jag har aldrig varit personen som tycker om att läsa i böcker eller älskat det. Men ibland får man för sig att bara, åh jag kan läsa lite idag då. Eller så får man ett litet sug för att lägga sig i sängen och läsa i sin bok.


Ny vecka - nya krafter?

Kan man säga så? Ny vecka, nya krafter? Efter en helg ska man ha fått tillbaka sina krafter? Haha. Nööö, nu snackar jag bara. Men helgen.. Är den till för att vila för att sen ha nya krafter till jobbet igen när veckan börjar? Eller är den till för att festa loss och må skit dagen efter? 

Jag undrar en grej, har man jobb och sen festar loss under helgen.. Hur mår man sen? Då man ska jobba? Okej, man kanske hinner vila ut på söndagen men om man jobbar söndagen och ändå går ut för att festa på lördagen? Eller om man festar så hårt att man mår riktigt dåligt även på måndagen då man ska jobba? 

Ja jag vet inte. Jag funderar bara på det? Fast sen finns det ju folk som inte festar då de ska jobba, men även de som festar även om man ska jobba. 

Ah jag vet inte, det kom bara fram i skallen sådär. 

Google.se


Godmorgon

Godmorgon på er.
Hoppas ni sovit gott och att allt är bra med dig. Gårdagen var en bra dag, en lugn dag. Jag fick göra det jag planerat göra så det är bra. Gjorde klart tandläkargrejen som tur är och nu behöver man inte tänka på det längre. Sen så gjorde jag lite teori också. Skitbra!

Have a nice day,
see you laaater!


Google.se


two from new year



I'm still waiting for more pic's from New Year.
Just hold on, like I do! Hehe.


Min baby

Nu ska jag skicka iväg ett sms till min fina pojkvän, fick ett ganska läskigt sms av honom precis. Eller läskigt och läskigt, men något har hänt och i'm scared. Får skicka iväg ett gulligt sms så han kan få le lite. Min fina prins ska inte få må dåligt.

Kram!


Min heting.

Bebisar

Vem gillar inte bebisar? Jag är typ galen i bebisar. Älskar dom! Jag jobbar ju på ett badhus med ja vad ska man säga, små barn. Sen finns det också bebisar men lite större bebisar om man kan säga så. Det är så roligt att jobba med små barn.

När jag var yngre ville jag bli dagisfröken bara för att jag älskar barn. 

Och ända sen jag fått jobb på KappAhl har jag alltid varit tokig i bebiskläderna. Varje gång man packar upp nya bebiskläder eller ser att något nytt har kommit in blir man som tokig. Man vill bara köpa allt och spara det tills man får en bebis, om man nu får en. Hehe.. 

Ibland längtar man bara efter en bebis och jag tycker alla mammor är så lyckligt lottade som har fått en bebis. Jag vet inte varför men jag är helt beroende. Vill ha barn! Hahaha. Galen tjej, vill ju inte ha barn nu såhär tidigt. Men jag vill ha barn. Vill att det ska gå fort så man kan bli äldre och gammal nog för att kunna ta hand om en bebis.


Hur söta är de inte? Bilderna är från google.se


Anden i glaset

Hejsan.
Jag är hemma nu. Jag och syster gick ut för att möta S och sen skulle dom handla. När vi var klara satt vi ute lite och sen gick vi hem till S. Vi satte oss ner för att göra "anden i glaset" och jag ville inte vara med först eftersom att jag hatar det. Har aldrig gjort det innan och kommer nog aldrig göra det igen. De började först och sen ville jag vara med eftersom att jag inte trodde på det. Jag sa att de själva flyttade på glaset. Så jag fick göra det för att tro på det.

Jag har alltid varit rädd för sånt, andar och sånna grejer. Alltid. Det är min svaga sida, min värsta sida. Hatar att prata om sånt och nej, jag klarar bara inte av det. Har alltid varit rädd för att göra just anden i glaset även om jag inte riktigt trott på det. Så jag satte fingret och glaset bara flyttade på sig. Och medans det flyttade på sig så sa jag, samtidigt som jag höll mitt finger på glaset. Så sa jag "selma jag kommer börja gråta".. Sen skrattade jag för ofta man säger så. Sen sa jag "selma jag gråter" och så släppte jag glaset. Fyfan asså, fan vad jag va rädd. Seriöst. Mest för att jag inte trott på det innan och det kändes så verkligt. Jag vet nu inte om någon av dom flyttade glaset men de säger att de inte gjorde det. Sen kändes det heller inte som om någon flyttade med sitt finger utan glaset bara flöt på. Så jag kunde inte göra det, fyfan asså.

Vissa kan tycka att det är löjligt men alla har sina känsliga sidor. Fyfan, fan vad jag var rädd. Men sen ville jag att de skulle spela eftersom att de släckte ljusen omkring pappret eftersom att jag grät. Såklart. Sen så tände de igen och försökte spela igen utan mig då, men då "ville inte anden". Så det blev inget med det. Läskigt.


Bild från google.se

nu går jag ut och letar efter lite luft..

Nu drar jag ut och letar efter lite luft. Hahaha.. Får se vad man hittar på, stannar nog inte ute länge. Ingen ork för det. Sen så är jag riktigt hungrig men lagade precis cevapeeee, "cevapcici" eller hur ni kallar det? Och det går inte att äta för jag har fortfarande den jäkla blåsan kvar som gör så ont bara jag rör vid den med någonting. Så jag kan nästan inte äta något, har ju klarat mig hittills med lite mat iallafall. Igår åt jag ju ett äpple, gick bra det. Men idag gör det skitont.

Så vi får se om jag hittar något som man kan äta när man går ut nu, men jag vill helst inte äta utemat längre. Tänker lite på vad man får i sig, (för det mesta iallafall). Kram kram, hörs lateeer.


Bjuder på en bild sålänge.

äpple

Hejsan.
Jag tänkte bara berätta en grej, inte så stor grej men för mig är det. Haha.. Jag har seriöst inte ätit ett äpple på sjukt länge, jag minns seriöst inte hur längesen det var sist jag åt ett. Men idag så tog min lillebror ett äpple så då tänkte jag att jag också kunde få smaka lite. Så jag tog ett äpple jag också, skit gott var det! Kändes helt konstigt att äta ett äpple.. Hallo? Hahaha. Hur sjuk får man vara? Ofta man inte äter äpple? Men det var skitgott så det ska jag försöka fortsätta med. Det var till och med ett grönt äpple, som är lite sura och det har jag aldrig gillat innan!?


Åå detta äpplet såg såå gott ut. Vattnit! ;)


Just det, det är söndag idag!

Det hade jag helt glömt bort! Åh, undra vad man hittar på med idag då? Nej men shit vad detta har gått fort. Dagarna bara flyger förbi, man blir nästan rädd! Det känns som om det precis var måndag! Söndag redan? Ojoj.. Läskigt.

Hörs later!

äntligen

Tjuhej!
Här sitter jag på lillebrors dator, fan vad skumt det känns att sitta vid en riktig dator istället för en miniPC. Som jag annars alltid gör? Haha. Konstigt.. Iallafall, jag fixade ju inte viktiga grejer igår som jag skulle och så tänkte jag att jag likabra kunde göra det direkt. Så nu har jag fixat "tandläkargrejen" och nu håller jag på med lite teori. Känns skönt att man kommit igång med det igen, lite iallafall. Ja, nu ska jag fortsätta iallafall så vi hörs lateeer. Kram!

Vad hände?

Just det, igår skrev jag ju att jag skulle försöka plugga lite teori och titta lite i teoriboken. Sen skulle jag också försöka fixa en grej med tandläkarn. Tvätta och sova ut ordentligt? Ja. Jag klarade de sista två. Det andra sket sig. Såklart ska det viktigaste inte göras. Jag vet inte, jag gjorde inget speciellt idag. Förutom att jag städade här hemma och hjälpte till lite här och där. Sen låg jag bara i sängen och tog det lugnt.

Jag förstår inte. När man är hemma och är ledig så blir man så lat. Man orkar inte göra något, tänker alltid att man kommer göra det viktiga senare. Det kan vänta liksom.. Varför inte? Och så blir det aldrig av.

Men när man jobbar och har "tid att passa" så blir det mycket bättre. Till exempel att man jobbar och när man kommer hem så kan man plugga lite. Eller om man börjar på eftermiddagen så kan man plugga lite innan man sticker till jobb. Så var det för mig, men nu när jag inte jobbar så mycket så blir det fan bara latmänniska!!! Åh, blir så arg på mig själv. Vad ska man göra liksom? Ska försöka skriva ner på en lapp vad som SKA göras. Sen när det är gjort kan man ligga och dega om det är så tvunget. Haha..

Nej nu går jag, så jag inte sitter och klagar för mycket.

Smoothie

Hejsan bloggläsare.
Hoppas allt är bra med er, här är det helt okej. Jag känner sug efter smoothie, ni vet sån jag visat innan i bloggen? Klar och fixad från Ica? Uh, jag har testat den med jordgub och banan, och en annan med banan och ananas. Båda var goda men den med ananas hade en, vad ska man säga? Ingen vidare färg? Såg inte alls gott ut. Men det var det iallafall. Får se om jag orkar ta mig till ica någon dag snart och handla en sådan, mums.

När vi ändå pratar om smoothie så kom jag på att vissa dricker smoothie med tjocka grejer i. Ja nu skriver jag grejer men jag menar frukt. Frukt som inte blivit mosat, där det blivit några bitar över. Jag tål inte sånt. Jag vet inte varför men ska jag dricka det så måste det vara helt mosat om man ska säga så. Jag vet inte varför men jag får typ spyattacker direkt. Haha, förlååååt! Men så är det. Samma gäller när jag äter youghurt med smak i, då får det inte vara rester av frukterna i eftersom att.. Nä, det går bara inte. Uh, fy. Gillar det inte alls!

Haha, det var det. (:
Kram!

En passande bild från google.se


John Tucker must die!

Hejsan. Eller godmorgon? Igår såg jag en riktigt bra film på tv4. Jag tror den heter J.Tucker must die! Jag orkar inte slå upp det nu och leta på internet om den verkligen heter så, men något i den stilen kanske?

Iallafall, det var sjukt längesen som jag såg film, asså någon bra film. Jag älskar att se på film och det var faktiskt ett riktigt bra tag sen som jag såg på bra film. Har ju alltid gått filmer på tv men inga bra. Sen så orkar jag heller aldrig hyra någon film. Jag vet inte varför? Och sen var det också sjukt längesen som jag var på bio. Huh....

Men det var roligt att se denna iallafall, precis sånna filmer som jag älskar.

Å ja, jag fick gå in på google för att hitta en passande bild till inlägget. Jag fick se att filmen heter så som jag skret från början. Hah, jaja. Ha det bra så hörs vi later!


Bild från google.se


6 månader

Nej, jag har inte glömt det
utan jag har bara glömt skriva om det.

Förstod ni? Hahaha.

Nej men idag har jag och min underbara pojkvän
6 månader tillsammans. Ett halvår!
Jao, det går fort detta.
Jag ska också berätta att detta är mitt längsta
förhållande. Asså jag kan inte förstå hur
fort allt bara går. Sex månader? Asså
förstår ni hur mycket det är?
Och, woho.
Jag kan ju inte ens få en puss 
på vår halvårsdag! Jaja.
Det kommer väl en dag då vi kan
fira någonting tillsammans? 
 
Han lovade att logga in idag.
Ih, kram. 


För sex månader sen, ungefär. Shit vad man hinner förändras på så tid.
Ska man säga kort tid nu eller? Ah jag vet inte, vi säger bara att man förändrats sen bilden togs! =)


Bara för att jag skrev det, så blev det inte så..

Alo alo!
Bara för att jag skrivit att jag ska till körskolan och försöka plugga så har det inte hänt dessa gångerna. När jag väl orkat gå upp och bestämt mig för att "nu ska jag dit" och så händer det något. Alltid blir det något som kommer i vägen. Dessa få gångerna jag tänkt gå dit har det antingen varit stängt eller försent. Haha, jag kan inget annat än att skratta åt mig själv. Fan ska jag göra liksom? Jag orkar inte vakna så himla tidigt för att gå dit i tid. Sen så orkar man bara inte gå om det inte är så att man ska ha andra ärenden i stan så att man kan gå till körskolan när man "ändå är i närheten". Bara för att jag skrev det, så blev det inte så som jag hade tänkt mig. Har jag inte skrivit det ganska många gånger nu? Jag börjar tröttna på det. Hehe.. 

Låter så sjukt men det är så min lilla hjärna tänker.

Nej, vi får se om man gör någon nytta när man väl är ledig. 


Mina punkter för dagen

  • Sova länge, eller iallafall försöka göra det eftersom att jag aldrig låter mig själv njuta och sova lite extra. Hihi.
  • Hjälpa mamma med tvätten eftersom att vi tvättar today. Som ni "gamla läsare" redan vet så älskar jag ju att tvätta kläder. Inte för hand då utan i tvättmaskin såklart. Love it! Haha, jag vet seriöst inte varför men jag älskar det? Sjukt. Men ja! Så är det.
  • FÖRSÖKA göra lite teori, jag börjar bli rädd nu vafan.
  • Fixa en grej med tandläkarn.
  • FÖRSÖKA läsa i min teoribok som jag inte gjort på år nu.
  • Har jag gjort något av det hittills? Nja, jag hann sova till ungefär tolv, halv ett för sen blev jag väckt av mamma som ville ha hjälp. Vi har städat hela vardagsrummet och nu tvättar vi också. Så den punkten har jag också gjort, eller ja jag håller på med den.

    Teorin har jag inte gjort.. Tandläkarn, nej.. Teoriboken, nej.. Det viktigaste såklart.

    Jaja, vi får väl se om det blivit bättre senare under dagen. Nu är jag hungrig! Kram.


    FÖTTER OCH ANSIKTE

    Tjahoj.
    Tänkte bara höra av mig lite kort och snabbt.
    Igår innan jag gick och la mig masserade jag in två olika krämer. En kräm till fötterna och en till ansiktet. Gu så skönt det var. Kände att fötterna behövde få leva lite igen, hehe. När jag masserat in dom så låg jag bara på sängen och lät det "gå in" och torka, eller hur man ska säga? Kändes så bra efteråt, fötterna levde igen, hahaha. Får göra det oftare, känns bra!

    Nåja, tänkte bara berätta det så himla intressanta för er. Haha, aja ha en fortsatt bra dag. Hörs igen, later!

    KENZA & TYRA

    Aloha!
    Medans jag förmodligen ligger och sover så kommer ett inlägg till er. Ni alla vet säkert att Kenza och Tyra är på semester och jag tänkte på en grej. Fan vilken tur, jag vill också åka! Men det var inte det.. Utan, fan vad synd att båda mår skit i början av deras resa. För blev Kenza helt dålig i början av sin resa och nu när Tyra också åkt ner blev hon matförgiftad.

    Inte alls roligt när man åker ner för att ha semester, för att må bra och ha det roligt. Så händer en sån grej.. Så himla synd.

    Sen tänkte jag också att, alla åker till grekland, thailand osv osv.. Men jag, hade jag kunnat åka nu eller snart. Så hade jag aldrig åkt till något sånt ställe. Seriöst, jag är sjukt tråkig just nu. Men ni borde förstå mig. Eftersom att jag aldrig nästan får träffa min pojkvän så hade jag helt klart åkt ner till Bosnien och varit där med honom. Spenderat så mycket tid som möjligt med honom. Sen är det en annan sak om jag tagit med honom till något annat ställe där man kan sola och bada. Fan vad kul asså! För där vi bor (och han bor) är typ ingenting. Du kan inte sola någonstans, du kan inte bada?! Om du inte åker till en annan stad förståss.

    Det är det som är så tråkigt, man hinner ju ändå aldrig bli brun när man åker ner. För man har alltid kläder på sig, man har aldrig bekini. Man har liksom aldrig chansen att bli brun. Fan vad kul det hade varit att ta med honom någonstans, till ett varmt badställe! Åh, drömmer mig bort...


    Inte så speciellt brun.. Nää, konstigt! =/

    GOODMORNING



    Å hej!
    Jag sover just nu (tror jag) så det får bli ett tidsinställt inlägg här istället. För det är lördag och jag förväntas sova länge. Om jag nu inte vaknar som alltid, helt tidigt utan att jag hinner sova ut ordentligt. Jag har planerat min dag lite.

    • Sova länge, eller iallafall försöka göra det eftersom att jag aldrig låter mig själv njuta och sova lite extra. Hihi.
    • Hjälpa mamma med tvätten eftersom att vi tvättar today. Som ni "gamla läsare" redan vet så älskar jag ju att tvätta kläder. Inte för hand då utan i tvättmaskin såklart. Love it! Haha, jag vet seriöst inte varför men jag älskar det? Sjukt. Men ja! Så är det.
    • FÖRSÖKA göra lite teori, jag börjar bli rädd nu vafan.
    • Fixa en grej med tandläkarn.
    • FÖRSÖKA läsa i min teoribok som jag inte gjort på år nu.

    Ja, sen ser vi! =)
    Vi får helt enkelt se om jag klarar av detta, inte för det är så mycket och så svårt att göra men you know me. Tar alltid andra grejer före det viktiga.

    Bilden kom bara in där, bara för att!;) Hehehehe.. 


    Bilder från ikväll

    Tjahoj! 
    Nu tänkte jag lägga in lite bilder från ikväll, när vi var hos F. Hade skitkul! Och ja, ni kommer också få se bilder på hur S blev efter sminkningen. Hahahaha, asså det roliga var att hon gick hem med oss i sminket. Hade skitkul sen när vi väntade på bussen, asså om jag inte fick ont i lungorna och i magen. 

    Asså uh, jag mår dåligt. Jag skulle inte äta så mycket äcklig mat och ändå fortsätter jag bara. Ätit jättemycket chips och godis dessa dagarna och en kebabpizza idag också, sjukt.

    Känner verkligen att suget på att börja träna ökar mer och mer för varje dag!


    Asså, neeeeeeeeeeeerds till max! HAHAHA.

    Alstad

    Hejsan.
    Sitter just nu hemma hos F i Alstad. S håller på att sminka den andra S och dom är inte så seriösa av sig. Så det ser ganska kul ut. Några kilo lager foundation och massa annat. Hahahaha! 

    Först gick vi in till stan för att beställa pizza, blev kebabpizza med pommes på och mild sås såklart. Sen tog vi med pizzorna och tog bussen hit. Så vi har ätit och haft det trevligt.

    Jag vet inte om det kommer komma upp någon bild, osäkert. Men man vet aldrig. Det kommer såklart komma bild på mig, förvånade? Haha. Nej men ni fattar, får först kolla så det är OK för de andra ocksååå.

    Hahaha, nu måste jag titta hur det blir! HAHAHA, jag dör asså. Vi har en grym spinkös! =)

    Ha det great, kram.

    Finns inga bilder jag kan ta från denna datorn så det får bli en bild som ni sett en gång innan på min ögonsten. Love you my beautiful boy! Kolla bara blicken asså, gah!

    KOMMENTARER

    Tjena!
    Jag måste bara erkänna att det är grymt att ni börjat kommentera lite här och där. Gillar däääät! Haha, nej men det är kul! Fortsätt så!=) Mycket roligare att blogga då, måste jag säga. Men jag undrar som jag alltid gör när jag kollar min statistik. Var kommer ni ifrån? Nu menar jag inte vilket land eller så, haha! Utan jag menar, var kommer ni ifrån? Hur hittar ni hit? Skitkul att ni hittar hit överhuvudtaget men huuur i fasen gör ni det? Hahaha..

    Nä, ska inte vara för på. Vill ni så får ni jättegärna berätta hur ni hittat hit! Kram på eeer.

    Och ja, whups. Jag glömde visst göra om bloggen lite även om jag skrev en "påminnelse". Haha, jaja klant!

    FÖRKYLDNINGSBLÅSA

    Hallo
    Låter nice va? Haha nej men förrigår kände jag av att jag fått något i munnen, asså bakom tänderna där uppe då. Som en liten blåsa. Och sen tänkte jag inte mer på det, men igår när jag vaknade kändes det som två stycken eller en lite större? Men uh, vad det gjorde ont asså. Jag tänkte direkt att jag bara kunde äta mjuka grejer. Hahaha, mjuka grejer.. Huh? Aja, men såklart så blev jag sugen på chips, whups? Och fick sjukt ont eftersom att det är så hårt. Uh! Inte kul alls. Men varför får man sånt? I'm not sick?

    Aja, får hoppas att den försvinner snart.
    Jag var ju sugen på ett äpple idag, och kunde inte äta det pågrund av blåsan. Buh! =/

    jag tror jag dog lite precis

    Hello!
    Jag gick till köket precis för att hjälpa mamma med en grej, så ska jag bara lägga ner en skål i ett skåp. När jag böjer mig ner för att ställa in det där så har tydligen min syster öppnat ett skåp ovanför mitt huvud. Så gick jag upp och det gick så snabbt, jag smällde mitt huvud i skåpsdörren eller vad man ska kalla det. Asså whuuuh. Jag tror jag dog lite! Det gjorde så ooooont och det gör fortfarande lite ont. Stackars mitt huvud, tänk på alla hjärnceller som dog precis! (Hahahahaha). Jag veet, jag har torr humor. 

    Ciaooooo bella!

    En bild för några dag sen.

    Music

    Hejsan.
    Sitter här och lyssnar på musik, som jag nästan alltid brukar göra. Jag dör för musik, det får en alltid att må bättre när man mår dåligt. Men jag mår inte dåligt nu utan jag är mest bara ledsen. Jag saknar min pojkvän så sjukt mycket.

    Asså detta börjar bli sjukt. Ni tror säkert att jag är sjuk själv, men vafan. Haha, asså jag skrev ju ett inlägg om att det är lättare när man skriver eller pratar med varandra. Då saknar man inte personen lika mycket. Men bara för jag skrev det så blir det tvärtom. Jag saknar honom som fan! Och nu kommer ni säkert tänka ja men du skrev inlägget typ precis, men bara för det så blev det värre. Jaja, jag får väl hoppas på att han kan komma ikväll, fast så taskig ska jag inte vara, ska inte tänka på mig själv. Han har ett liv, han ska inte behöva komma varje dag för min skull.

    Hahaha, asså jag är sick! Nu ska jag snart gå ut, tror jag. Får se vad jag gör, vet inte riktigt. Kram!

    Här är några av låtarna jag lyssnar på just nu.

    I'm HAPPY

    Hoj.
    Igår hade jag en så fin pratstund med min pojkvän. Vi båda hade mick på datorn och hörlurar så vi satt och pratade och skrattade för det mesta. Så underbart! Asså, tänker jag efter riktigt noga så känner man verkligen hur man saknar honom. Men tänker man inte på det så mycket så klarar man det. Jag tänker ju ganska mycket på det men ändå inte. Han kommer nästan varje dag bara för att skriva med mig och se mig lite. Så fint! Det är det som är så bra! Att vi hörs så ofta så man inte behöver sakna personen så mycket. 

    Det går inte att förklara eftersom att ni inte förstår. Om ni nu inte har en pojkvän så långt bort från er, 24 timmar pratar vi om. Ni kan inte förstå. Men det gör inget. 

    Jag är lycklig!


    GODNATT?

    Nu ska jag sova lite, i med att jag vaknade
    så tidigt i onödan så måste jag verkligen få
    den sömn jag behöver. Jag kunde inte sova
    alls inatt. Men vi ser om jag kan få lite sömn 
    iallafall, godnatt? Haha.. Det kommer något
    inlägg sen, kram på er!

    JAG ÄR RÄDD!

    Hejsan läsare.
    Kan börja med att berätta att det inte blev någon körlektion, f*ck! Så jag sitter här just nu och tittar på våra bästa år. Men jag ska berätta för er varför det inte blev någon. Asså, uh jag är så rädd!

    Det började såhär, jag gick upp för att göra mig iordning för att sen gå till körskolan för att ha körlektion. När jag sitter och äter frukost eller ja, försöker äta frukost så hör jag någon skrika och slå i vår dörr. Jag går mot dörren för att titta så står där en man och en kvinna som bråkar. Fy fan vad rädd jag blev så jag kallade på min syster. Och jag som skulle gå just då! Det fanns inte en chans att jag kunde gå ut, exakt utanför vår dörr också.

    Så jag ringde körskolan (som tur var) och så innan jag hann fråga vad jag ville fråga så kom vi fram till att jag inte hade tid idag, haha? Okeej. Jag minns att de ringde mig en gång då jag hade sjukt stressigt mot jobbet och ville ändra en tid. Jag gick med på det men ändrade aldrig det i min kalender, så jag körde i måndags istället för idag då. Skitbra! Då behövde man inte gå ut där och riskera sitt liv typ.

    Btw, Belle och Shawn hittade sin lilla flicka.

    VÅRA BÄSTA ÅR

    Hejsan!
    Jag kom nu på att jag nog missar våra bästa år idag eftersom att jag ska vara på körskolan vid den tiden som det visas. Fast iförsig så kan jag ju titta på det eftersom att de visar samma avsnitt två gånger om dagen. Ett vid tio på kanal 3 och vid tolv visas det på tv 8. Men tänker jag efter så vore det mycket bättre att sitta där och plugga istället för att titta på våra bästa år.

    Men det är så spännande nu, Belle och Shawn hoppar från en båt med deras dotter. Sen slutade filmen, just när det intressanta kom! Sen visar de ju alltid lite av vad som kommer hända dagen efter och då såg man Shawn och Belle, blöta och så skrek Shawn till Belle och undrade var dottern var. Belle hade tydligen tappat henne, så det är fan helt spännande. Haha, här sitter jag och förklarar vad som kommer hända utan att ni bryr er. Men jag är så insatt i serien att det är sjukt. Min pappa frågade lite om det idag då han också tittade på det, så fråga han vem alla var eftersom att alla verkade vara nya personer, alltså okända personer. Jag hade svar till allt han frågade om. Haha, kände mig som en "våra bästa år fan".

    Men jag har bara tyckt om det så länge och fortsätter att titta på det varje gång jag kan. Hihi!

    Åh, blev helt sugen på att sticka hem direkt efter körlektionen för att se avsnittet. Men nah.. Asså, åh. Ångest? Det är ju kul detta, jag sitter och har ångest över vad jag ska göra när jag vet vad som är bäst. Varför ens haka upp sig för ett avsnitt? Haha. Jaja, skitsamma!

    Vi får helt enkelt se vad jag gör, kan ångra mig och smita hem snabbt. Nej, men vi hörs senare! Kram.


    PÅMINNELSE!!!

    Bara en påminnelse till mig själv.
    (Glöm inte fixa om bloggen lite!)

    Nu menar jag inget stort, utan texten
    tröttnade jag bara på. Så, don't worry!
    Bloggen förblir grå änsålänge!
    =)

    Kram på er sålänge!


    FÖRÄLDRAFRITT

    Hello!
    Igår såg jag ju på föräldrafritt och asså.. Vad ska man säga? Jag har inte sett det tidigare men fyfan vad underhållande det är. Haha, vet inte varför men man fastnar direkt för det. En sak förstår jag inte? Varför ska man lämna sitt barn tillsammans med några andra barn i samma ålder, i ett hus. Där de sen ska bo tillsammans utan föräldrar? Sen får de pengar som de ska handla för? Asså, okej de kanske lär sig senare, efter ett tag. De kanske lär sig hur de ska hantera pengar och så. Men aldrig att jag lämnat mitt barn sådär och låtit det göra hur den själv vill. I tv till och med? Sjukt!

    Sen bråkar barnen såklart också med varandra och föräldrarna eller någon annan vuxen kommer in "vid nödlägen" eller om barnen behöver hjälp med något. Asså, vaaaaaa? Programmet är väldigt underhållande. Man liksom fastnar för att se hur barnen klarar sig och så, om de klarar av att ha pengarna i tre dagar och bara köpa det de behöver. Osv osv. Men nej, jag tycker ändå inte att det är bra för barnen.

    Att flickorna också hittade några låtsas ciggaretter, what?! Barnen är tio år om inte någon nu var yngre och äldre. Men man kunde åtminstånde ta bort dessa "låtsas" cigg från barnen och inte låta dom använda pengarna på att "låtsas röka". Vissa lekte ju till och med att ciggen var riktiga. Ah, don't get it.

    Här är en bild på flickorna som är med i programmet iallafall. Bild lånad från google.se


    BADHUS

    Hejsan!
    Jag kom & tänka på att det var ett bra tag sen som jag var på ett badhus och tog några simtag. Haha, asså jag jobbar ju på badhuset, hjälper små barn simma. Men jag är inte där så ofta. Men jag tycker verkligen om det, jag tycker om att säga åt barnen vad de ska göra och jag tycker om att lära dom något. Jag tycker om att jag gör någon nytta, om man kan säga så? Att lära barnen något som de kan behålla och använda sen i livet! Att lära sig simma!

    Men det är inte det jag skulle ha sagt, utan innan när jag var där som mest så var jag alltid i vattnet och rörde på mig. Senare med tiden blev jag mindre och mindre i vattnet. Var mest på kanten just för att jag kanske varit och jobbat någon annanstans först och sen kommit till badhuset utan badkläder. Kan ha varit olika anledningar. Men nu känner jag att jag saknar det. Dels för att jag vill fortsätta lära barnen och dels för att jag vill röra mig lite i vattnet samtidigt. Det är ju kanon! Man "tränar" samtidigt som man jobbar eftersom att man rör sig ganska mycket. Du går mycket i vattnet och ska visa alla vad man ska göra. Sen ska du gå till varje barn och kolla så de gör allt rätt. Är du i det lite djupare vattnet så rör man sig ännu mera. Om man är så kort som mig så når man inte botten, buhu!=( Hahaha. Så då får man jobba med benen hela tiden vilket är super. Sen ska man också simma efter barnen för att se så de gör som de ska och vissa barn ska simma utan dyna och då är det extra viktigt att simma efter eller "med" barnen så inget händer så att säga. 

    Åh, vet inte varför men har verkligen fått igång min "tränings känsla" nu. Vill bara träna!

    Bild lånad från google.se


    GYM

    Jag känner för att börja på gym, men jag vet inte. Jag har alltid velat gymma men när jag väl skrev in mig och blev medlem för ett helt år så var jag bara där och gymmade max 5-6 gånger under hela året. Så där ser man direkt en grej som gör att jag inte borde börja gymma igen. För det går bara åt skogen. Belatade ju för hela året och som tur är så skrev jag ut mig några månader efter men fick ändå betala tills årets slut. Så nu i december tog de, de sista slantarna för medlemskapet och jag är "ur" det om man kan säga så.

    Men jag fattar inte.. Asså, jag hade gått om någon också går. Jag gymmade ju ensam, det var inte alls roligt. För syster hade slutat gymma just då jag började så det var inget kul. Sen kände man ju ingen "så nära" som också gymmade på samma ställe. Förutom några killar men kul och gymma med dom. Men jag försökte att gymma med en men han fick ju visa mig hela tiden och han själv kunde inte gymma för han fick stå och säga åt mig hur mycket jag skulle göra och hur man skulle göra det.

    Men jag tycker att jag var grymt duktig som gick dit själv några gånger och gjorde allt ensam. Det är ju skönare att gå dit ensam och springa på löpbandet med musik i öronen och samtidigt titta på tv som de har där. Eftersom att de har ett "eget" rum för tjejer som jag tycker är grymt bra om man inte vill "visa" sig för killarna där ute.

    Men vafan, asså om jag börjar igen så gör jag det isåfall med någon annars blir det inget. För jag minns att jag älskade det när jag väl var där. Jag gav allt och blev helt röd av hur trött jag blev. Jag njöt! /:


    Bild lånad från google.se

    VARFÖR INTE "DAGENS BILDER" ISTÄLLET?

    Hallå. Jag tänkte bara att ni säkert undrar varför jag nästan alltid brukar lägga upp gamla bilder på bloggen. Eller okej, alla är inte så gamla men ni fattar. Bilderna är inte alltid tagna just den dagen jag skriver. Det ska jag berätta för er, varför jag nu gör så.

    Ibland (nästan alltid) orkar jag inte ta kort med kameran eller med mobilen eller med cammen så då lägger jag bara in bild från datorn som jag kanske inte visat innan istället. Bara så att inlägget blir liiiiiite roligare.

    Eller så kanske jag tar bild på någon av de tre som jag skrev här uppe precis. Men jag kanske är så lat att jag antingen inte orkar leta reda på kabeln till mobilen för att lägga in bilderna. Eller så orkar jag inte lägga in bilderna från kameran, men det brukar inte hända. Jag lägger oftast alltid upp bilderna på datorn från kameran eftersom att det tar så lite tid. Tar bara ut minneskortet och lägger in det i datorn. Klart! Ja, eller så är det mörkt i rummet då jag ska ta med cammen och bilden inte blir så bra så man inte ser något och då struntar jag i att lägga in bilderna eller bilden. Sen en annan grej, jag kan ta bild med cammen bara för bloggen och helt plötsligt glömmer jag eller så struntar jag i att skriva ett inlägg. Eller så gör jag också så att jag skriver ett inlägg och lägger in någon gammal bild just för att jag glömt att jag tagit någon bild med cammen för just det inlägget. 

    Asså, tänker man efter så bara whaaat? Hur dum får man vara? Haha, men this is me! Vad ska jag göra liksom? ;)


    Här är tydligen en bild jag orkar lägga in från mobilen men inte lagt upp på bloggen. Haha, jaja whaev! Typ.


    GODMORGON

    Godmorgon!
    Hoppas att allt är bra med er och att ni sovit gott. Hihi.. Ja vad ska man göra idag? Brukar inte finnas så mycket roligt när allt är stängt och man nästan inte kan göra någonting. Får väl stanna hemma då? Ah, vi får se vad som händer.

    Känner iallafall att jag åt väldigt mycket igår, inte bra, inte bra! Ska tänka genom vad jag åt under hela dagen.
    Flingor och tre mackor.
    Pilav (på bosniska, vet ifan vad man säger på svenska?) men typ som spagetti men tjockare?
    En halv baguette från Subway.
    Lite lösgodis.
    Pannkakor.

    Drack
    Coca cola (jag sa ju det, så fort jag skriver att jag hållit mig borta från något så blir det tvärtom direkt).
    Vatten.
    Jucie.
    Apelsinsaft.

    Fast.. Oj, tänker man efter så är det inte mycket alls. Inte gämfört med vad jag brukade äta innan. Shit! När man kollar i huvet så blir det så mycket men skriver man ner det så blir det så mycket mindre. Oh my! Det är bra!

    Om man tar bort godiset och baguetten och pannkakorna så låter det great! Om man byter ut det mot fruskt istället. Hade varit kanon! Ska försöka göra så gott jag kan. Godiset har jag ju inte ätit på ett bra tag så det var bara idag. Åh, nu hoppas jag verkligen inte att det ändras på det bara för jag skriver det. Haha, asså ni måste tro att jag är helt dum i huvet men det är faktiskt så att när jag skriver något så blir det alltid tvärtom (om det inte redan har hänt). Ex, att jag kanske varit ute och shoppat. Eller om jag skriver, ska ut och shoppa. Så någon timme efter brukar det oftast bli så att jag gör annat istället. Blir så automatiskt, don't like it! ?(

    Sen gjorde jag 60 situp's och försökte göra några armhävningar men fyfan vad jag blivit lat. Fattar inte? Så jag fick göra så som man brukar säga att "tjejer" gör. Upp med fötterna, stå på knä och gör armhävningar på det viset. Mycket lättare och jag kunde göra så många innan, på det sättet alltså. Men nu kunde jag seriöst göra två! Ärligt talat, och varje gång jag gick neråt så hörde man (ja, jag överdriver inte) hur mitt skelett knäcktes eller vad det nu gjorde(?). Så jag la ner det, hehe. Får försöka göra det igen idag om jag orkar. Jag hoppas för jag orkar inte tänka längre att jag inte orkar göra grejer. Hänger ni med? 


    Gammal bild.

    GODNATT

    Hoj! Nu tänkte jag faktiskt lägga mig, eller jag ligger redan ner men nu tänkte jag försöka sova lite. Känner mig ganska så trött! Ni som redan sover, hoppas ni sover gott. Och till er som är uppe såhär länge, som mig (inte bra) haha.. Till er säger jag godnatt och sov så gott!

    Så hörs vi imorgon med pigga och glada miner!
    Och massor med inlägg, låter det inte great?;)

    Godnatt!


    KATY PERY - FIREWORK

    Så bra lååååt! Folk har alltid sagt att hon är så grym och att de älskar hennes låtar. Jag har aldrig fastnat för henne och hennes låtar. Men denna var bara för grym! Firework heter den. Gryyyyym!


    MYS

    Hejsan! Sitter just nu och har det mysigt i vårt rum, jag och min lillasyster. När vi var på stan så köpte vi hem lite godis från Hemmakväll. Längesen sist! Fan vad duktigt ändå, jag har inte ätit godis på länge och nu har jag köpt hem lite. Men det är ändå inte mycket, utan jag och syster ska dela på det för jag vill inte vara för "fet" och äta för mycket. Sen så valde jag heller inte så många till mig själv, haha. Vi köpte också hem vars en Subway macka. Eller ska man säga baguette? Min favorit, eller den enda jag äter är ljust bröd med kyckling UTAN ost, med sallad och tomat och majonäs. MUMS! Så det har vi precis smaskat i oss.

    Tittar också på Vänner just nu, får se vad som visas efter det och klockan åtta börjar Föräldrafritt, har inte sett det tidigare men kanske är det bra? Man vet inte förens man tittar på det. Och klockan nio är det Filip och Fredrik någonting, där kissie kommer vara där. Kul & se!

    Ja, här sitter jag medans min pojkvän dricker sig full där nere och har det bra (förhoppningsvis). Haha, åh..

    KRAM!

    Såhär såg jag ut igår, och bilden under är från idag.


    Inte för att man ser så mycket, men ni ser att det är godis iallafall!=) 

    TRETTONDAGEN

    Åh, jag har tråkigt. Jag vill bara sova men nej det ska jag inte göra. Det kan jag likabra göra sen! Vet ni, jag skulle till körskolan innan men det var stängt. Hur kunde jag inte fatta det? Det är ju trettondagen! Hahaha. Asså vi gick en runda på stan och gick in på Kappahl och frågade varför alla stängde så tidigt. Ofta man inte vet att det är trettondagen, hahaha.. Jajaja!

    Åh, jag som tog mig tid och gick till körskolan men så var det stängt. Annars orkar man ju inte dit, haha. Åh fan! Jaja, får hoppas på att jag orkar ta mig dit en annan dag.

    Fick ett jättegulligt sms av min fina pojkvän när jag kom hem. Man ser verkligen hur han saknar mig. Så himla synd! Han mår dåligt nu säger han och så sa han att undra om han kommer klara av kvällen då de ska fira hans födelsedag. Haha, asså jag vill bara ta första bästa... Inte flyg? Det vågar jag inte göra, utan åh. Hade velat ta första bästa någonting?! bara för att kunna komma dit och vara med honom.



    Min morgon

    Hej!
    Jag tänkte berätta hur fint jag vaknade imorse! Haha, jag var sjukt trött men ändå gick jag upp. 

    Jag sov så skönt och så får jag ett sms, tittar på det lite sådär segt, ögonen halvöppna och ser att det är min fina pojke. Det stod att jag skulle upp och hoppa, sömntuta som jag är. Haha, så söt. Ofta man väcker mig så tidigt! Klockan var vid tio, sen tänkte jag att jag likabra kunde gå upp i med att våra bästa år började strax.

    Vi smsade ett tag och sen sa han att han strax skulle logga in på msn. Och det gjorde han en halvtimme senare. Vi webbade och skrev som vanligt. Så sött att han kommer så tidigt för att skriva med mig på hans födelsedag.

    Åh, han blev så ledsen. Han bara tittade och såg så ledsen ut ett tag där. Jag frågade vad det var och han sa att han hade önskat att jag var där med honom, på hans födelsedag. Så himla underbar! Men sen fick jag honom att le, vilket var bra. Vill inte att han ska tänka på att jag inte är där på hans födelsedag. Jag vill att han ska vara lycklig och glad! Det var vad jag sa till honom också, men envis som han är så sa han att han kanske ringer ikväll. Haha, asså så synd!

    Nu ska jag låta håret bli torrt eftersom att jag precis duschat och även hunnit med att diska. Så nu hade jag tänkt äta och sen drar jag ut en runda. Lite ärenden har man, nu låter jag säkert löjlig. Men det är fan så att varje gång jag skriver att jag ska göra något så blir det inte av utan tvärtom. Om jag ska plugga så gör jag inte det, osv osv. Så nu skriver jag inte vad jag ska göra för det är ett måste. Jag har ändå en känsla av att jag inte kommer göra detta men ja. Vi får helt enkelt hoppas och se!

    Kram.

    SKUMT!

    Godmorgon!
    Hoppas allt är bra med er, här är det helt okej. Saknar min fina pojke!
    Känns så konstigt att man inte har så mycket att göra nu när det är lågsäsong,
    och i med att jag är extra personal så blir det inte så mycket för mig just nu.
    Eller inget alls just nu om jag ska vara helt på det. Dom skulle iallafall ringa
    om det blir något men vi får ju se hur det blir, om det blir något.
    Men det känns så konstigt, för innan var det nästan varje dag och man visste
    vad man skulle göra om dagarna, jobb tog ju typ hela tiden under dagarna.
    Så man hann inte göra så speciellt mycket. Men nu är det bara, tråkigt?
    Känns konstigt, men ja.

    Sen har jag ju körskolan jag måste ägna massor med tid åt men ändå
    gör jag inget? Jag pluggar inte till det utan är bara hemma och degar.
    Asså jag behöver någon som säger till mig att jag måste plugga, jag
    har märkt att jag behöver någon eller något som pushar mig åt saker
    och ting. Jaja, konstigt.

    Men vi får se om det blir bättre.

    Jag måste bara säga en sak, fy vad konstigt!!!!
    Igår skrev jag ju om att jag slutat dricka coca cola
    och att det var sjukt längesen sist som jag drack coca cola.
    Jahapp, idag drack jag det. Varför? Bara för att jag skriver 
    om grejer så blir det tvärtom än det jag skrivit.

    Vi hörs!

    MIN ÖGONSTEN

    Ah, nu kan jag lägga mig glad och lycklig! Har precis pratat i telefon med min älskling, blev lite misslyckat först då han trodde det var min syster?!??!? som ringde! Haha, vad har dom i kikarn???? Haha, nej skoja. Nä, det var för jag ringde hemifrån och han har inte hemnumret, därför trodde han att det var min syster + att vi låter likadant, som många sagt. Iallafall, vi pratade lite och han fick mig som vanligt att skratta, min ängel. När vi sen lagt på så får jag ett långt sms efter. Asså, om man inte blev tårögd! Han skrev att han älskar mig, att han är lyckligast med mig, att han inte kan somna nu för han är så glad och blev så glad över att jag ringde, med mera. Asså, så fint!

    Love you my beautiful angel! ♥

    SRETAN TI RODJENDAN SUNCE MOJE DRAGO

    Sretan ti rodjendan sunce moje drago, moje milo, moje najljepse i moje najbolje.
    Mogu vako nastaviti, koliko hoces al necu. To cu tebi napisati i reci.
    Volim te duso moja, volim te sreco moja, volim te zlato moje.
    Da budes ziv i zdrav, zelim ti sve najbolje zivote moj.

    Ovo je pjesma za tebe. ♥


    Om lite mindre än en timme

    Om lite mindre än en timme så blir min älskade pojkvän ett år äldre. Jag önskar seriöst att jag kunde vara hos honom nu, att vi kunde vara finklädda och dricka tillsammans fram till tolvslaget. Att vi kan ha det så roligt tillsammans och skratta som aldrig förr. Att jag kan gratta min älskling först av alla och ge honom en kram och en puss. Att vi kan fira hans födelsedag tillsammans. Åh, jag tycker det är så himla svårt. Min födelsedag utan honom och nu, hans födelsedag utan mig. Snart sex månader utan varandra. Det är så svårt! Jag undrar seriöst när jag kommer få träffa honom snart igen!

    Jag tycker att alla som har pojkvän/flickvän som bor en nära eller någon timme bort. Var glada över det! För ni kan träffa dom åtminstånde någon gång i veckan. Jag får lida som fan! =( Får inte träffa honom på månader och mååånader!

    Och nu vet jag att vissa säkert kommer tänka, "men gör slut och hitta en som bor nära dig istället då". Svaret är nej till det. Aldrig att jag hade gjort det! Kärlek är kärlek och jag får stå ut, det är det enda jag kan göra. Stå ut utan honom och vänta tills vi får ses igen. Tyvärr!


    Min fina ängel!

    PAOW


    1. Fosterställning

    Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

    De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.


    Säger bara, sjuuuukt! Gick precis in på paow's blogg och såg att hon hade lagt upp en bild på hur folk brukar sova. Jag är ettan, därför kopierade jag bara ettan. Jag sover så och sjukt att det stämmer in på en exakt! Ja, jag är som en liten "tuff" tjej på utsidan men jag är så himla känslig! Då menar jag riiiktigt känslig! Och ja, jag är blyg i början om jag träffar nya personer (ibland såå är jag det) men det släpper rätt snabbt. Annars är jag en glad person som skojar runt lite. Men vad grymt ändå, kanske inte är så stor grej men grymt att det stämmer in exakt på en! Haha.

    Någon annan som också sover som mig? Ja, det är ju den vanligaste sovställningen så! Haha.. (:

    Min älskling

    Helluu!
    Såhär lite under filmens gång. Tänkte bara kolla om allt är okej! Haha, nej men tänkte bara skriva ett litet inlägg så det inte blir för tråkigt för ofta. Haha!

    Innan loggade mitt fina hjärta in på msn och så skrev vi med varandra. Så fint att han nu loggat in några dagar i rad, varje dag då asså. Innan har det ju varit varannan dag eller så, men nu har han varit inne varje dag. Min fina prins! Men idag stack han tidigare eftersom att han skulle på födelsedagsfest. Sen så fyller han år imorgon, fina fina ängel. 

    Han sa också att han skulle försöka komma imorgon också. Så himla synd! Att han ska behöva komma till internetcafé för att skriva med mig på hans födelsedag! Underbar är vad han är. Min fina älskling!


    TITANIC

    Hejsan!
    Här sitter jag och äter potatis som min mamma lagat. Asså det är potatis blandat med något annat, jag har faktiskt ingen aning om vad det är för något men det är sjukt gott. Så ni inte tror att jag sitter och äter bara vanlig potatis. Haha.. Sitter och tittar på Titanic, som precis börjat. Den är på Canal+drama!

    Har ju sett filmen flera gånger men man tröttnar aldrig på den filmen, aldrig! Jag har den hemma också men det spelar ingen roll för jag vill se den nu iallafall! Haha. Jag gillar inte början på filmen för jag tycker att det är lite läskigt när de kollar runt på båten i vattnet. När den legat där flera år. Uh, så hittar de ett dockhuvud eller är det ett människohuvud, vet inte men nej uh, inget kul!

    Nu ska jag titta på filmen så hörs vi när vi hörs! Kram.


    Så fina!

    Städ

    Hejsan!
    Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Städade hemmet lite också innan. Så nu hade jag tänkt städa rummet också, så det är gjort. Så mamma slipper tjata på oss hela tiden. Efter det får jag se vad jag gör, är sugen på godis. Det var längesen man åt godis, vafan. Men på ett sätt vill jag ändå inte ha, bättre utan! Men, vi får se vad jag gör. Om jag går iväg för att handla lite eller inte.

    Nu får jag sätta igång här. Ska sätta på bra musik som man kan städa till, skriver sen. Kram!

    några bilder


    Alla bilder är tagna i Bosnien, mellan 28 oktober - 6 november, I think.

    det dära med att ta ansvar

    Hallåå.
    Jag har alltid haft svårt för att ta ansvar, jag tror jag behöver ett test där jag kan ta ansvar för mina egna beslut och ta ansvar för andra. Jag förstår inte varför jag har så stort problem med att ta ansvar. Alltså, jag har ju jobbat/jobbar på ett badhus där jag brukar ha ansvar. Det är ju något? Men jag förstår inte, när det gäller egna beslut och så, så blir det alltid så svårt för mig. Jag vet inte om jag vågar ta det beslutet. Tänker så mycket då, kommer det bli rätt? Kommer det gå fel? Kommer jag klara det, kommer jag inte? Asså massor.. Jag vet inte varför och jag vill seriöst få bort detta. För jag vill kunna ta ansvar!

    En sak som gjorde eller "visade" att jag kunde ta ansvar, eller att jag kan men vågar inte riktigt. Det är när jag och lillasyster åkte till Bosnien nu i oktober. Jag bokade resan och så var jag ansvarig för henne under resan och under tiden vi var där nere. Det kändes inte alls så svårt, kändes precis som vanligt. Som om vi var hemma, eller hur jag ska säga det.

    Om jag kan ta ett så stort ansvar och åka till ett land som ligger 24 timmar från Sverige med min lillasyster. Varför kan jag inte ta egna beslut och göra som jag vill utan att jag tänker massa grejer, om jag kommer klara det eller inte. Osv!

    Fan, om det vore enkelt detta!

    Första bilden är på båten, påväg mot Bosnien. Andra bilden är tagen i Bosnien.


    COCA COLA


    Hej!
    Jag har varit riktigt beroende av coca cola ett riktigt bra tag, hela livet kanske? Eller inte när jag var bebis såklart, men ni fattar.. Jag har älskar coca cola hela tiden typ, har alltid druckit coca cola till allt. Men seriöst, helt plötsligt sket jag i att ta coca cola och valde fanta istället eller fanta exotik. Inte så bra det heller men bättre än coca cola iallafall. Så jag är nöjd med det steget iallafall, jag minns seriöst inte när jag drack coca cola sist! Ska försöka sluta med fanta och så också, ska försöka dricka vatten till det mesta eller juice och så. Får se hur det går med det!

    Dags att sova?

    Jag känner mig sådär trött, men ändå inte tillräckligt trött för att lägga mig. Varför?

    Jag tänkte ändå lägga mig strax, men bara strax! Haha.

    Här är jag nu.
    I min Hello Kitty pyjamas, eller ja jag har ju inte underdelen på mig just nu eftersom att de är ett par korta shorts. Jag fryser så mycket nu så jag sover hellre i ett par svarta mjukisar istället.



    Godnatt!

    SRETAN TI RODJENDAN SUNCE MOJE DRAGO

    Sretan ti rodjendan sunce moje drago, moje milo, moje najljepse i moje najbolje.
    Mogu vako nastaviti, koliko hoces al necu. To cu tebi napisati i reci.
    Volim te duso moja, volim te sreco moja, volim te zlato moje.
    Da budes ziv i zdrav, zelim ti sve najbolje zivote moj.

    Ovo je pjesma za tebe. ♥


    WATERBOY

    Hej!
    Tittar på Waterboy, har sett den innan men den är så bra så det gör inget om man tittar på den igen! Hahaha. Idag vaknade tidigt för att se på våra bästa år och efter det gjorde jag mig iordning för att sen gå in mot stan med syster. Vi sa sen hejdå eftersom att hon skulle jobba och jag skulle träffa Carolineeee.

    Vi tog en fika på S&B och pratade massor som vanligt. Sen gick vi till i Valen och tittade runt lite. Sen skulle jag köra och hon hängde med. Haha, oh gud! Efter det gick vi till stan igen. Jag hade grymt kul idag, tack min underbara Carolineee!

    Sen gick jag till maxi för att vänta på syster och sen kom den andra syrran och körde oss hemåt. Sen har jag bara varit hemma. Jag loggade in på msn och så helt plötsligt loggar min älskling in och skriver. Snacka om att jag blev överlycklig! Det roliga var också att han märkte det genom sättet jag skrev till honom. Sjukt! Men vi webbade och skrattade och åh, han gör mig så lycklig asså! Saknar honom sjukt mycket och seriöst, jag måste förfan få se honom snart!

    Nu ska jag titta på Helt hysteriskt, om den nu är bra! Annars får det nog bli annat eller så lägger jag mig istället. Ska också kolla om det finns något gott för jag känner att magen ropar efter mat. Sent jag vet, men vafan! =)


    Me and you

    Du är så himla snygg!
    Du gör mig så lycklig!
    Du gör mig hel!


    TVÅ



    Här är några bilder på hur den fina söta blusen jag köpte för några dagar sen i Malmö. Jättefin är den, gillar den starkt! Och skjortan som jag köpte den med. Gillar båda! Strunta nu i mitt trötta ansikte, hahaha.. Märks verkligen att jag var döööd efter all arbete. Ah, men nu får man lite ledigt så det är great!

    Kramiiis.

    Ti si onaj sto sam htjela

    Hej hej!
    Här sitter jag påklädd och har precis ätit flingor. Lyssnar på musik och ska strax iväg. Ska möta upp min fina Carolineeeee och så ska vi ha lite skoj. Sen ska jag också ha körlektion och då ska hon också med, haha! Undra hur det kommer gå! =( Ah, får hoppas på det bästa bara! Hehe..

    Snart fyller min älskling år, asså fan att jag inte kan gratta honom öga mot öga och bara krama sönder honom. Men det ska väl gå bra iallafall, får se hur jag gör!=) 

    Jag har iallafall några bilder som tagits för några dagar sen som jag tänkte lägga upp. Tagna med mobilen, just so you know!


    ARN - riket vid vägens slut

    Hejsan!
    Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Tittade på Teen Mom som jag älskar och sen började ARN -riket vid vägens slut som jag velat se så länge men aldrig kunnat. Och nu när jag tittade lite så var min älskling inne på msn så honom skrev jag med istället, och webbade med såklart. Så det blev inte så mycket av ARN. Sen så kom mina föräldrar hem och bytte kanal så nu tittar vi på Dum & dummare.

    Jag kan inte säga annat än att jag älskar min älskling mest av allt. Han är så himla underbar att det är sjuuukt! Hehe, ska inte klaga, absolut inte! Älskar honom så otroligt mycket och saknar honom så sjukt mycket! Min bebis!<3


    Min fina!

    TRE


    FILMA ALLT

    Hejsan!
    Jag är fortfarande seg, idag också! Haha, sjukt. Men jag låg och tänkte lite så kom jag på en grej, en sjuk grej. Borde fan finnas sånt! Hahaha.

    Asså folk bråkar ofta om vem som ljuger och vem som talar sanning. Man borde liksom ha en kamera som filmar exakt allt du gör en hel dag och om man sen typ kanske bråkar med någon eller tjaffsar kanske man ska säga.. Båda säger att de talar sanning och kommer ingenstans med tjaffset. Man borde då bara visa videon som spelats in hela dagen och se vem det är som ljuger och inte ljuger. Asså ibland blir man ju bara arg när man inte kan få en person att tala sanning och vill bara typ skaka om personen så den hör sig själv prata. Visa filmen och låta personen höra sig själv ljuga. Undra hur det hade varit, helt ärligt?! Haha, sjuk grej men ibland blir man arg när folk ljuger så mycket så vill man bara visa dom vad vi får se när de ljuger.

    Ingen är perfekt, säger jag inte. Utan det hade varit kul och se allt "tjaffs" på film för att sen se vem som ljuger och vem som talar sanning, om det nu hade varit något tjaffs. Hänger ni med? För ibland går det inte att få folk att inse vad de sagt utan de säger andra saker senare, istället för att stå för vad de sa från första början.

    Det borde man fan fixa! Fast ändå, fan va skumt det hade varit att bli filmad hela tiden? Hahaa.

    Ah, det var bara något som kom upp i skallen. Kom rent allmänt. Hm!;p


    GOTT NYTT ÅR!

    Hejsan!
    Börjar med att säga gott nytt år mina läsare. Hoppas att ni haft en lika bra och rolig nyår som jag hade det. Vi kan säga som såhär att dagen var planerad och allt gick bra, tills jag fick ett sms där det stod att det inte gick som det skulle. Säger en sak, skit seriöst i falska människor, ge dom inte fler chanser. Har dom lurat er en gång kommer det hända igen! Eller om man säger så, har dom ljugit kommer om ljuga igen. Jag är en sån person som skiter fullständigt i falska människor! Jag visar det också, så det är inget jag håller inne.

    Men, som tur är sa min syster att jag kunde vara med dom istället. Skitsnällt, annars hade jag suttit hemma och inte gjort så mycket bara för en falsk människa. Men det blev det inte utan vi fixade oss och så åt vi här hemma. Då vi åt började min mobil ringa och där stod det "Arnel Srce moje", jag tänkte att han bara gav en signal men det ringde helt länge. Men jag ville inte svara för det tar sjukt mycket pengar. Så istället skulle jag ringa men det gick inte med hemtelefonen så det blev lite krångel där om man kan säga så? Så istället gjorde vi oss klara och gick mot Sadija, på vägen dit ringde jag min älskling och pratade med honom.

    Som sagt blev ju kvällen inte som den skulle så då blev allt perfekt när jag fick höra min älsklings röst. Han var så glad, han var riktigt glad asså. Han var påverkad och helt underbar, helt rolig! Älskar när han får mig att le även om han inte är hos mig. Vi snackade iallafall lite och sen kom vi fram till Sadija. Där började vi dricka och dansa som fan, asså fyfan vad kul jag hade! Fatin var också där och asså, rolig människa! Hahaha, jag skrattade skit mycket åt henne. En full vilsen tjej, fan va kul asså. När klockan sen började närma sig tolvslaget gick vi mot torget för att titta på raketer och så hade jag också lite med mig, sånna små bara men bara för skojs skull! Hahaha. Sen ringde min pojkvän och då fick jag svara, så underbar. Vi pratade lite, önskade varandra gott nytt år och sa att vi älskade varandra osv osv. Efter det gick vi mot en klubb som vi ångrade totalt, sjukt booooring och sen gick vi hem till oss och åt mat och försökte få F att bli nykter. Hahahahah! Sen stack dom och så somnade jag direkt. Fan vad jag mått dåligt idag. Fyfan! Har bara legat och slöat hela dagen. Helt slut är jag och har ont i hela kroppen.

    En rolig grej som hände igår var att när vi dansade så fick jag för mig att göra "ormen eller snaken" eller hur man kallar det?? När man står upp och slänger sig fram och fångar med händerna och så gör man som en orm med kroppen. Hänger ni med? Hahhaa, konstigt förklarat men ja.. Kan inte förklara det bättre. ;p Och när jag gjort det några gånger tror jag att jag hamnade fel en gång och fick ont i ryggen och idag har jag mått fyfan va dåligt! Sjukt ont i ryggen nu. Vad kan ha hänt? Haha. =(((((((

    Jag kan säga att jag hade en lyckad nyår även om det inte blev som det skulle från första början! =)
    Här är några bilder.

    RSS 2.0