Så trött så trött såååå trött

Hej!
Uh, jag är så fruktansvärt trött! Gårdagen gick ju inte alls bra, mådde piss. Så fick åka hem och vila. Idag hade jag heldag igen, men det gick bättre än vad det gjorde igår. Det gjorde fortfarande ont idag men jag klarade mig. Tur jag tog en ipren innan jobb! 

Jag vill bara sova sova sova sova sova sooooova! Åh!=( Men det kan jag inte för jag sitter och skriver med pojkvännen. Får se hur länge jag orkar stanna uppe ikväll, är så himla trött. Och imorgon väntar jobb igen, sen får jag vila ut. Sen kommer en boooomb, hiihiiiiiiiii.

Åh, jag orkar inte skriva alls asså. Jag kan säga att jag beställde en jacka från Nelly.com för någon dag sen och fick hem den idag. Gillar den! Visar den när jag hittar min kamera, var har den tagit vägen?


Inte så kul

Hello! Skrev ju i det förra inlägget att jag skulle ha kul på jobbet, i butiken. Men det blev inte så, så fort jag kom till jobbet fick jag världens magverk. Idag hatar jag att vara tjej, ärligt talat! Fyfan asså!!!!! Jag kunde knappt stå på mina ben, skakade och var helt blek. Kände mig riktigt varm, fattar bara inte att jag inte spydde på plats! Så jag pratade med ansvarig och fick gå hem. Ringde syster och hon hämtade mig, fyfan vad jag har haft ont idag. Grät till och med, asså jag hatar första dagen!!!! Ni tjejer ska vara riktigt glada som inte får ont! Fyfan alltså!

Nu har jag precis ätit, shit jag har fan inte ätit någon mat idag alls nästan. Åt frukost, det blev appelsein juice och ja, vad ska man kalla detta då. Skårpor/knäckemackor? Jaja, tre sånna små blev det iallafall. Och NU åt jag potatis med creme fraishe och keso. Inget mer, okej har druckit vatten, lite vatten.

Får fan bättra mig med maten!

Iallafall, så fort jag kom hem la jag mig i sängen, låg där lite och bytte sen om för jag ville ha något avslappnande. Sen låg jag där med musik på, och somnade. När jag vaknade mådde jag lite bättre (efter att ha tagit en Ipren!!!) Men det gör ändå ont.

Ha det bra, jag ska vila lite nu medans jag väntar på att pojkvännen ska logga in.

Godmorgon!

Kan man säga så nu? Hehe, jag vaknade iallafall kvart över tio, (prick!!) bara för jag satt klockan just då. Men orkade inte gå upp utan låg och var jättetrött så jag bestämde mig för att sova lite till. Ja, jag är dum. Jag sätter klockan så tidigt bara för att jag ska hinna med och titta på Våra bästa år, även om jag börjar jobba klockan två. Hum hum! Iallafall, så somnade jag igen (hann ställa klockan på kvart över tolv istället, sket i att titta på Våra bästa år, tänkte jag.) Men så får jag ett sms av syster som fick mig pigg och glad, så jag gick upp och tittade på Våra bästa år, hahahha. Asså, tönt.. 

Sen så har jag precis börjat göra mig iordning, ska bara byta om, sätta i linserna och fixa mitt hår. Sen blir det dags för jobb, till klockan 21! Kommer ni till Valen ikväll? "Allas favorit, Erik Sadee, eller Saade??? Iallafall, han kommer till stan ikväll. Have fun! Jag kommer ha kul i butiken iallafall, hahaha. Oh, nej jag ska sluta babbla. Är bara på humör just nu. And I like it! 

Nej nu ska jag höja musiken till maxxxxx och sen blir det fixfix. Oj, får inte glömma att äta frukost också & fixa lunch att ta med eller så handlar jag något på vägen dit? Ah, får se hur jag gör. Puss på er & sköt om er. Med detta sagt förstår ni att det inte blir fler inlägg ikväll, fast jag kanske får för mig att lägga in något inlägg vid halv tio, tio ikväll. I don't know, do you?

Haiiiij!


Ps: hårfärgen var röd som jag köpte igår, Live XXL, Hot red. Men blev misslyckat som vanligt, haha.. Fast ja whatever. Blev inte som jag ville ha det, riiiiiktigt rött! WHY NOT!!!!???!!!!!! Men det syns lite iallafall, nästa gång får det kanske bli någon annan färg. Fast...... Jag är kär i rött hår just nu! Jaja, pusspuss!

Min dag

Hej hej hej! 
Jag är hemkommen efter jobb, uh jag känner mig helt nere och så trött. Varför? Jag har inte jobbat mycket idag, blev en kort dag. Tio till två, men varför mår jag som jag gör då? För just en liten liten stund sedan började jag frysa riktigt mycket och sen försvann det igen.. Skumt! What is thiiiiis???

Aja, efter jobb så mötte jag upp syster och vi gick en liten runda i stan. Vet ni vad jag köpte? Eller ja, syster köpte det till mig för hennes presentkort, tack! =) Hm, ska man verkligen berätta? Haha. Mmmm.. Hårfärg, vet ni vilken färg? Nah, säger inget. Ni får veta när jag lagt i färgen och allt är klart. Men det blir inte förens senare för först ska jag hämta båda systrarna som är i stan, ena gymmar och hon andra är med pojkvännen. Så efter det ska man fixa sitt hår. Shit, vågar man verkligen göra detta nu? Haha. OOooooo! 

Iallafall, när vi sen handlat färgen så ville jag hem och då fick jag bilnycklarna av andra syrran, körde hem och nu ligger jag här och lyssnar på musik. Väntar typ på att någon av dom ska skicka sms om att de vill bli hämtade. 

Åh, så bra musik det är på tv! Älskar musik, dör för musik!!!! Vill bara ha alla låtarna på min mobil, och lyssna sönder varje dag! Kommer behövas snart också! 

Och för att nämna allt, så tog jag och lillasyster en liten fika, vi handlade på Espresso House. Men denna gången blev det inte min specialare, Mudcake och Chailatte. Utan denna gången tog jag en macka fast en "mörk", med havre eller vad det nu är i. Och till det blev det creme fraishe, gott! Och det tog vi med oss såklart. Satt ute och åt, fast det var faktiskt riktigt kallt så vi borde suttit inne. Men men!



Haha, bilden längst up. What's up! Så torr humor jag har asså! =(((((
Och skorna jag lovade att jag skulle visa, det är dom nya då. Älskar dom! 
Och sen en bild på mig just nu. Kramiiiiiiiis!


Solig dag

Hejsan! Uh, jag sov till halv två idag. Shit, snacka om att sova bort hela dagen! Och det är inte alls likt mig att jag sover så länge. Men men, vad ska man göra? Idag är jag ledig som ni ser, nu sitter jag och lyssnar på balkan musik, ska äta någon macka och sen tänkte jag städa här hemma med hööööög musik. Sen ska jag nog gå ut lite, sjukt fint väder ute ju!

Jag har btw, klippt mig. Hahaha, I told ya! Jag är inte en sån tjej, ååååå vad har jag gjort med mitt hår, osv osv. Utan, jag gillar läget bara. Orkar inte bry mig så mycket. Fixar det så jag gillar det, om det inte skulle vara bra. Ni såg hur långt hår jag hade? Jag har en bild också som jag ska visa. Och sen har jag på det nya håret, uuh jag gillar det! Speciellt när det är vågit/lockigt!

Sen har jag inte så mycket mer att säga, det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Only work work! Ni får ha det så bra så hörs vi! Här kommer någon bild.


Styrka

Don't care about other, think about yourself first!
Don't let anything put you down, be strong!
You can make it on your own, you know how to do!
You have allready show'n them that, now show them this!
You can do it, think, when it's over you just have one thing left to think about!
And remember, it's not your first time!


Åh, ge mig styrka!


Åh, vilken underbar dag!

Hejsan söta läsare! Börjar med att säga, förlåt förlåt för jag fuskade med inläggen. Jag skulle ju skriva ett inlägg per dag! Men jag har inte tänkt på bloggen dessa dagarna, det har bara funnits en grej i mitt huvud, en sak jag gått och varit orolig över. Men idag fick jag ett svar, fast svaret är mitt egna svar. Det är jag som svarar på den frågan, hur gör jag? Jag tror jag vet det nu, men får snacka imorgon med personen igen. 

Skulle iallafall vara ledig idag men det blev inget, blev väckt halv nio imorse av chefen som undra ifall jag kunde jobba. Visst varför inte? Så jag jobba från tio till två dag, rätt chill! Sen blev jag frågad ifall jag kan jobba imorgon också, sure! Blir från två till stängning. It's okey! 

Men jag har inte varit hemma förens nu! Jag fick bilen av syster (hon var i stan), jag och lillasyster lät bilen stå i stan så gick vi in till Systrar & Bönor, kände för en ceasar sallad! Det var längesen som man gick in där så tänkte, varför inte? Tog med salladen men syster åt en kaka, sen körde vi och hämtade mamma som ville med till maxi. Syster skulle ju jobba så! Efter att jag och mamma handlat massor så tog vi vars en glass och sen körde vi hemåt. Sen ringer storasyster och vill bli hämtad så jag fick köra och hämta henne. NU har jag precis ätit min sallad som jag beställde vid halv fyra-tiden! Haha, mmmm.. Snacka om att dö av hunger! Jag var sjukt hungrig då jag beställde den, tänk er! 

Och jag kan säga som så att jag åt upp allt!!!!! Hahaha.. Så jävla ovanligt, mår lite sådär nu! Haha.. Jag är ju kräsen, så jag tog inte med allt man brukar ha. Jag tog sallad, kyckling, krutonger, tomater, bröd och Road Irland (road island?) sås, mmmmm så gott! Och till det blev det coca cola. 

Nu ligger jag och vilar magen, hehe. Ska inte äta på flera dagar nu! Haha, nej skojar. Uh, känner mig så trött just nu, men det kan bero på att jag satt uppe igår till 03.00 och snacka med pojkvännen. Och inte trodde jag att jag skulle jobba, men så blev det. 

Oj oj, det är nog inte bra att jag hoppar dagar här på bloggen. Jag skriver alltid såå långa romaner fan. Fast okej, detta jag skrev nu är om bara idag. Hmmm.... ;P

En grej till, köpte ett par sjukt snygga skor för någon dag sedan! OMG! Visar någon gång, när jag får för mig att fota dom.

& en sak till, jag tror jag ska klippa mig någon gång denna veckan.. Asså, vågar man se resultatet? Jag är inte ens sån person som bryr mig så mycket om det inte blir som jag vill eller så. Jo, klart det ska bli fint men inget så wow. När jag klipper mig säger jag bara inte för kort, eller så visar jag hur långt/kort jag vill ha och uppklippt. Så gör dom grejen.. Håret växer som ogräs, lalala.. Nu somnar jag snart!

Ha det så braaaa. Här var jag nästan precis, haha snabb!

Till 04.00 inatt!

Hej! Jag börjar med att säga, tack till folk som kommenterar fina saker, men jag har just nu inte ork till att svara på era kommentarer. Envist, jag vet. Men så fort jag har tid och så fort jag orkar så kommer ni få svar! Säger sorry för det så länge! ;/ 

Idag sov jag till 14.00, haha! Oh lord, det var bara för jag varit så trött om dagarna, jobbat så mycket!!!! Och sen så lovade jag pojkvännen att vi skulle vara uppe länge igår kväll, så det var vi. Vi webbade och snackade sjukt länge, till fyra då. Men vid tre så körde jag och lillasyster till stan för att hämta storasyster och hennes vän som varit ute och festat. Haha, snacka om att jag var trött! 
 
Annars har min dag varit bra idag, helt okej, helt enkelt. Vaknade som sagt vid två och sen gjorde vi oss i ordning och så körde jag lillasyster till jobb och sen blev det jag och storasyster kvar. Vi gick en liten snabb runda i stan och jag hittade ett par skiiiiiiitsnygga skor på Scorett! Jag har lagt undan dom så får kika in där imorgon. OMG! Haha.. Fast det får bli efter jobbet isåfall. Och sen så fikade vi på Espresso House, gott! 

När jag kom hem tittade jag genom alla kvitton och räkningar och sånna grejer. Lite med ekonomin helt enkelt. Sen så loggade min fina bebis in och vi skrev lite. Nu hade jag tänkt köra iväg och hämta lillasyster och sen tänkte vi nog stanna ute lite. Får se hur vi gör. Men ni får ha det så bra!

En sak till, jag vet att jag bara skriver ett inlägg om dagen. Men jag tycker att det räcker tills jag börjat bli riktigt van igen med att skriva, har ju precis börjat skriva inlägg igen. Så ni får ha tålamod tills jag orkar skriva fler inlägg om dagen! :)

Nu går jag, ha det så bra! Här är två bilder jag tog precis. Mycket man ser, ha?;)


En trött Amela

Hejsan! Uh, så trött jag är. Har dagen på mig att vila och imorgon också, sen blir det jobb igen, full rulle! Så fort jag kom hem var det raka vägen ner till källaren för att tvätta. Så snacka om att jag är trött och att jag är hungrig gör saken inte bättre. Nu har jag inte så mycket tvätt kvar iallafall och sen vill jag bara ääääääta. Väntar på att syster ska komma hem med bilen så jag kan låna den, dra och äta någonstans och sen köra till lillasysters jobb. Sen får vi se vad jag gör ikväll, vill bara ta det lugnt för jag är så trött. Sen att jag blev lite chockad precis av en grej som gör mig ledsen gör inte det hela bättre. Ah, jag ska inte klaga. Nu ska jag kolla med syster hur långt hon kommit för magen kallar på mat! Ha det bra, kram. 

Varit och kört runt lite

Hej! Sent inlägg, men det är för jag jobbat hela dagen! Började tio till fem, sen gick jag hemåt. Körde med syster och tankade bilen, sen körde jag henne och efter det körde jag till Maxi för att hämta lillasyster. Sen körde vi en liten liten runda och så åt vi på Kebab Torget. Var sååå hungrig! Backade in på parkeringen där, gillar att backa in. Don't ask me why!;O Hahaha.. Iallafall, så är jag riktigt trött nu eftersom att det var en heeeel dag igår och idag var den nästan hela dagen på jobb, så det ända jag vill göra är att gå och lägga mig. Men inte än, snart kanske? 

Har fått kommentarer om min pojkvän, ja vad ska man säga? Ja, vi är fortfarande tillsammans. Om jag tänkt att han ska flytta hit? Asså, lite tidigt men nej jag vet inte. Vi tar det som kommer, vi försöker först och främst att klara av dagarna utan varandra, genom att prata och skriva med varandra varje dag, dvs webba också. Sen tar vi det andra, framtiden kommer så småningom. Om man tänkt så långt dvs. Fler frågor? Bara ställ dom! 

Hoppas du är nöjd med svaret!
Kram!


Jag och Fatiiiiiin =)

Jag tror att jag mår bra nu

Helloooo!
Längesen, jag vet! Men jag har som sagt inte mått så jättebra, eller jag kan säga att jag inte mått bra alls, de senaste dagarna/veckorna/månaderna? Ja iallafall, jag mår bättre nu!

Allt detta skit som funnits i skallen har nu nästan spolats iväg. Jag var så trött på allting, orkade inte med körkortet längre, ville inte slösa massa pengar på det i onödan när det ändå inte gick. Tänkte jag! Sen så jobbade jag mycket och hade knappt tid att "njuta av livet" men sen tänkte jag ändå, vad ska jag njuta av? Fanns liksom inget. 

Nu har jag fått mitt körkot, fick det igår! Fan vad skönt, massor som frösvann från huvudet just när jag fick höra att jag blev godkänd! Nu kan jag äntligen börja spara mina pengar på riktigt. Okej, efter en sak till och sen kan jag börja spara ordentligt! Vill verkligen lära mig spara, jag kan spara men jag vill lära mig spara mycket! 

Så nu behöver jag inte slösa pengar på körkortet, utan nu gäller det att spara lite och sen så jobbar jag en hel del nu också. Tycker det är bra för jag vill ju ha pengarna. Sen är grejen också att det är klart att man vill ha tid till att ta det lugnt och bara leva men det får komma i efterhand, har inget annat val liksom. 

Nu sitter jag här, riktigt trött efter dagens jobb. Började 9.55-19.15, ja.. Jag vet, jag är hur trött som helst! Blev en heeel dag idag, även om det inte skulle bli det. Men jag klagar inte, dagen gick riktigt fort! Har kokat potatis, som jag ääääälskar nu! Jag har ju alltid olika perioder då jag har någon favoriträtt som jag äter, varje dag! Haha. Så nu är det kokta potatisar som gäller, och har gällt ganska länge nu. Tröttnar aldrig! 

Jag kokar några potatisar, skär dom i några små bitar (inte jättesmå, men inte jättestora heller) och det är bara för att de ska bli färdiga snabbare. Sen sätter man i salt såklart och när det är klart så mosar jag potatisen lite. Inte så som potatismos utan så det blir lite bitar, men inte mycket. Sen så äter jag det så, med Creme Fraiche, stavas det så? Jag är verkligen supertrött och orkar inte kolla upp det. Ni fattar vad jag menar iallafall! 

Och ja, jag vet.. Torr mat! Men jag är torr, haha. Nej men gillar torr mat, äter inte mycket tillsammans med massa sååser, gillar det inte. Vet inte varför, skojar... Jag gillar inte att testa om det är gott! Haha.. Så jag nöjer mig med torr mat istället. 

Fast just idag tog jag inte creme fraiche, utan jag äter potatisen tillsammans med sallad istället. Där i, tomat, sallad och jag vet inte vad syster la i men det är något som gör smaken godare, någon krydda och något.. Som ser ut som olja? Kanske inte? Strunt samma, något är det iallafall. Hahaha, asså jag är såå trött! Vill bara lägga mig, men jag har lovat pojkvännen att vi ska sitta uppe länge ikväll. "Jaja", jag lovade honom samma sak igår också men glömde att jag skulle jobba tidigt idag. Och det ska jag imorgon också, men det var inte planerat. Så ah, fick lite extra tider i veckan. Skönt, ändå? Även fast jag velat ha lite sovmorgon, hehe. Får ta det på söndagen istället då! 

Ne, var det verkligen bra att jag började blogga igen? Här får ni en lång roman att läsa! Haha. Kram på er!!!!

Btw, jag har gått ner 4 kg under dessa dagarna/veckorna, mm.. Good!!


Jag lovar att jag....

Hej!
Jag vet att jag inte skrivit på flera veckor nu och jag ska berätta kort, varför det är som det är.  Jag känner att jag inte har koll på mitt liv just nu, allt sitter inte där det ska. Allt är inte som det ska, eller rättarsagt inget är som det ska. Jag försöker få igång mitt liv, försöker vara glad och försöker göra saker som inte får mig att tänka på det negativa. Men det är svårt! Jag känner att jag bara vill ge upp och inte vill göra något längre, typ åka till en ö där ingen bor? Em.. Det hade jag nog inte vågat. Men något sånt, tagit med någon som står mig nära och bara bott där, där det inte finns problem och där inget är så komplicerat. 

Så nu tänkte jag sluta skriva, men jag lovar att höra av mig så fort jag mår bra. När jag känner att jag hittat tillbaka till mig själv och när jag vet var jag står. När allt känns åtminstånde okej. Så tills det får bloggen stå som den står, som den stått i några veckor nu. Jag kan säga er att jag saknar att blogga, saknar det som fan. Men nej, jag kan inte blogga när jag mår dåligt. Okej, om jag mått dåligt en dag och sen hade allt varit sig själv igen. Men detta, detta tar död på mig. Vi får helt enkelt ta och vänta och hoppas på att det blir bra snart. Men sen vet man aldrig, det kan ta flera månader och så kan det ta några veckor. 

Ha det bra!
En bild på oss tre, syskonen från lördags. Lillsyrrans 18års fest.
Syns det på min kropp att jag mår dåligt? Jag i mitten, hhmm.. 


RSS 2.0