22 November 2011

Hej. Oj, det är redan den 22 november.. Snacka om att tiden går foooort! Jag kan inte fatta det, det var ju september nästan precis och asså.. Exakt EN månad kvar tills jag blir 20 år gammal!! Oj.. Asså jag har lite svårt att förstå det just nu, hah..
Idag var jag en liten runda i stan, som vanligt hann jag inte kolla runt allt för vissa vill inte kolla runt!! Haha, nej men aja.. Handlade inget, bara en coca cola! Sen blev det hem och sen var vi ute lite, väntade på att syrrorna skulle gymma klart. Nu är jag hemma och gör inte så mycket, ska vila lite eftersom att jag precis åt ute. Sen får jag se om jag orkar göra mina övningar, kanske kanske inte..
Nej jag ska nog gå nu, orkar inte sitta här. Min fina älskling är inte inne så jag loggar ut jag med, inge kul & sitta här när han inte är inloggad. Ni får ha en bra kväll, cao.

Wow.

Wooooow! Shit, seriöst? Haha, just nu är jag i chock! Förstår inte varför men ni är varmt välkomna även om jag inte uppdaterar så mycket. Kul att ni är kvar + att fler kommer, i don't know why.. ;P

Sitter iallafall här och äter frukost, ye I know.. Måste faktiskt skynda mig lite här, äta upp och byta om för att sen dra in till stan och där ska jag sen möta upp syster. Får se vad som händer idag, annars är det riktigt lugnt just nu och typ inget att göra.
I lördags firade vi Minela som fyllde 20! Det började först hos henne sen gick vi vidare till Kräm, hade helt okej i början sen blev det ganska kul. Men till slut blir kvällen helt förstörd, när folk måste komma fram och förstöra, varför? Har man så tråkigt själv att man måste göra lite "spänning" i sitt liv? Seriöst..
Sen så fyllde storasyster år igår, och snart är det min tur med!:)
Christine, Minela & Jag i lördags.

2


Nedeljko Bajic Baja 4/11-11


RSS 2.0