Header

Hoj.
Jag la precis märke till en grej, me min blogg då. Min header är rätt gammal, jag har ju inte så långt hår längre.. Hm, ska man ta och fixa den? Jag orkar inte! Jag minns då jag gjorde om min header minst tio gånger per dag, nja inte så överdrivet men jag älskade verkligen att göra om. Nu känns det inte lika kul. Så jag tog bara en ganska ny bild och skrev mitt namn, bättre det än & ha gamla bilder däär jag har långt hår. Lite kul, långt hår där men kort på min profil bild. Haha!
AAja, kuuuuuuuusss...

YES!

Tuduluu..
Hoppas allt är bra med er! Jag är uppe, även om jag är ledig idag. Hum! Sitter och lyssnar på musik, sjukt bra låtar är det! Jag vaknade tidigt imorse för att titta på våra bästa år, säääääg inte att jag börjar med det igen, haha palla! Man fastnar men det är ändå typ inget "nytt" som händer, kommer typ ingenstans? Man blir iallafall beroende, jag blir det! ;p
Jag ska nu höja musiken ännu mera och börja göra iordning här hemma. Och så är jag sugen på en sjukt god chips som bara fanns på Subway, den gula med ostsmak.. Mmmm! Jag måste visa den till Karna, hon kommer nog älska den! Vi äääälskar ostbågar, men chipsen är också av ost och är riktigt smarriga! Haha, får visa den till henne när hon kommer hem! NEXT WEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!! :D Iallafall, de jag vill ha sagt är att dom var så små, påsarna då på subway och S sa åt mig att dom finns på Mallas, tror jag de heter, i stor påse. Mama!!!!!!!!!!!! Så gott, mm.. Är riktigt sugen på de nu och en PLOPP! Ojoj..
& btw, Jersey Shore har kommit ut!!! Måste kolla på det, senare eller ikväll uh asså jag kramp! Jag måste gå och handla chips, blir galen! Dom är riktigt goooda. Oh my!

Gårdagen

Tjena tjena. Åh, igår var jag helt slut! Vaknade kvart i nio, gjorde mig iordning, åt frukost och gick till jobbet. Som vanligt i hög fart, jag fattar inte varför jag går så snabbt men det är ju bra för mig? Aja, blir ju helt varm när jag väl kommer fram, men men. Iallafall, så började man jobba, jobbade till två och sen hade jag två timmars lunch, så jag gick till pappa för att vi skulle försöka fixa min nya klocka, måste förkorta den men det gick inte så bra så jag får lämna in den och få den förkortad. Annars då? Fick också två biljetter igår, av pappa då! Sjukt kul och jag blev sååå taggad till en grej, kan knappt vänta! Fick verkligen längtan! Snart.. Snart???? Sen gick jag bort till S&B för att beställa en ceasarsallad, som jag älskar! Men bara med tomat, sallad, kyckling, krutonger & roadisland dressing! + bröd! :) GOTT!
Sen var lunchen slut och jag fick gå tillbaka för att jobba, till nio. Tiden gick grymt fort, folk hela tiden nästan, fun! Och när jag sen skulle möta upp syster, (hon var på shoppingkvällen) så vi kunde gå hem tillsammans satt hon med M och en annan, HAHA shit.. Skrattade lite och så, men var verkligen tvungen å gå hem, var såå trött och hade så ont i mina ben + att det var helt kallt, hade inte på mig mycket alls. Så vi stannade en timme och sen gick vi hem. Så fort jag kom hem, la jag mig i sängen, ååå det kändes! Fy fan asså..
Sitter här och ska äta frukost och måla naglarna, annars e jag färdig. Fattar inte, jag vaknade vid tio, varför? Annars brukar jag sova till tolv exakt, när jag börjar jobba två. Men nu e jag redan färdig och allt, haha... Jaja, lika bra det, då behöver man inte snabba sig för någonting. Nej nu ska jag äta upp. Kram!

oooooooooooo

Ohmy! Imorgon väntar jobb, hela dagen. 10-21.15 PUSS!!


26 september 2011

Hej!

Har gjort mig iordning och sitter nu och lyssnar på musik, medans jag kollar runt här på internet. Håller också på att äta frukost, haha yeee såhär sent. Ska strax börja röra mig mot stan, ska jobba idag. Jag har inte så mycket mer å säga, så ni får ha en bra dag, kram.



25e september 2011

Tjoho. Ligger här och lyssnar på Bobans skiva, som jag fick. Lovelovelove! Har nästan precis vaknat så jag e lite seg, men ska snart upp och fixa iordning lite frukost sen får jag se vad som händer. Funderar på att dra in till stan en runda men ska ändå jobba imorgon så känns lite, nja jag vet inte. Lat, haha.

Igår var vi ute och hade massa prat, skratta åt gamla minnen osv osv. Uh, det känns helt segt just nu. Bara för att jag varit ledig i en vecka nu, + en helg så känns det som om man "börjar skolan igen" och har ingen ork för sånt. Haha, bara för man haft det så skönt och inte gjort ett dugg. Men jag vet att jag älskar det jag gör så upp med gumpen och gör det du är bra på!! Men inte än, imorgon får jag göra det. Har idag också på mig att njuta medans jag kan.

Nu ska jag dansa lite, till min nya CD haahha. Kraaaam!


Jersey Shore

Tja.

Asså, det piiiiiper fortfarande i mitt ena öra från igår, shit. Jag kunde knappt somna igår av allt pipande, och det har fortfarande inte slutat. Sjukt! Men inte så konstigt ändå, stod sjukt nära alla högtalare, omg..

Jag sa ju att jag inte hade några bilder med Boban, och eftersom att jag inte kommer lägga upp videon här på bloggen, den är riktigt kort ändå så. Men jag har iallafall klippt ut lite bilder från videon, haha ni kommer se på bilderna hur lycklig jag är.

Nu ska jag titta på Jersey Shore, ha en fortsatt greeeeat dag!

Kram.


Bilderna ser ganska ganska likadana ut, men det e för jag videon e kort som jag sa, men jag tog dom i snabba sekunder. Haha!

JAG HADE KUL!

Svar till kommentar, "H":
Jag hoppas ni har det sjukt roligt & mysigt nu när ni är tillsammans och hoppas allt blir enligt planerna! Kram. :)

Hej. Igår tänkte jag inte åka in, kan börja med att säga att allt var planerat och jag och syster skulle åka in till Malmö så fort vi blev klara. Hon skulle sluta vid sju och så skulle hon snabba sig hem, men de tog lite tid så hon var hemma vid halv åtta, där någonting. Och jag blev lite småsur för konserten började 20.00 men det stod att dom skulle börja sjunga/spela 21.00. Jah, då tänkte jag att vi har kanskeee lite tid. Men nej, hon skulle också duscha och göra sig iordning. Klockan gick och jag fick typ panik, skrev sms till han som höll i hela grejen. Boban skulle börja sjunga 22.00 så vi tog bussen kvart över 9, var där inne prick 22.00. Och som tur var hittade vi dit rätt fort också. Men inte hade han börjat sjunga, neej. Haha, tur det! Och det var inte heller så mycket folk heller, det var mycket men såg inte så "wow" ut i med att lokalen var sjukt stor. Så var det någon Jasmin som sjöng, han var faktiskt grym och sen var det också någon DJ som också var sjukt bra! Men sen blev man lite så, ja idaaag? Haha.. Boban började sjunga runt 00.00.. Yep, och jag blev seriöst galen. Asså jag har inte brytt mig när det varit balkan artister som kommit hit, till Sverige för det känns inte som om dom är "stora", fel & säga så men jaja. Jag vet att dom är stora, men inte för mig, inte på samma sätt. Men Boban, asså jag fick tårar när han pussa mig på kinden, seriöst? Haha, asså jag blev helt galen. Jag har tyckt om Boban, typ always och alla vet hur galen jag är i honom. Sen så brukar jag inte ha så kul på konserter, mest för att jag inte låter mig själv ha kul men igår hade jag en underbar kväll/natt!!! Han pussa mig två gånger, (olika tillfällen) och jag pussa honom också (PÅ kinden då) Haha, omg jag måste skriva det för jag är verkligen galen i honom. Sen så gav han ut cdskivor till folk, och så tittade han på mig och la fram sin hand för att ge en CD till mig, och jag tar den och såklart var där massa händer också. Men så drar någon i den riktigt hårt och jag bara tittar ner så ser jag min syster som drar i den hahahahahha! Jag bara jaja, ta den dåå.. Men hon trodde det var någon annan som höll i den och tänkte ta den, hon ville ta den till mig och vi fick den. Haha så söt! Inte slut än!!! :D Han kom fram sen under tiden då han sjöng, och kramade mig och vi kramades & han sjöng, selma filmade också som tur var för dom andra gångerna hade hon inte mobilen uppe. Haha, neeh jag hade sjukt kul! Verkligen. Minne för livet! Tyvärr har jag inga bilder bara videos, för syrrans mobil kunde inte få såå bra bilder i mörker, synd! ;( Men här är någon bild på mig på bussen, påväg dit! :)


Boban Rajovic

Hej!

Som sagt så är jag fortfarande ledig, och har inte gjort så mycket idag. Kollat på Våra bästa år, några filmer och städat här hemma. Ligger just nu och funderar. Asså, imorgon kommer typ, min "största idol" från Balkan hit, till Malmö. Boban Rajovic, fatta? Asså, han kom till Helsingborg förra året och då var det snökaos och riktigt oväder, men jag ville ändå åka dit. Men så tyckte inte min pappa det var en bra idee imed att vädret var helt off. Så det blev inget och jag hade världens ångest över det. Nu får jag en ny chans, han kommer till Malmö!!!!! Och jag borde vara världens lyckligaste, men istället har jag ångest. Jag vet inte om jag ska dit eller om jag bara ska stanna hemma. Nej, jag ska dit men i med att det blir lite klydd, det är därför jag känner sån ångest. Fan asså, att man alltid ska ha ångest, börjar bli riktigt trött på det! I'm going and I'm gonna have so much fun!!!!!



That was it for now, hör av mig snart igen! Kram.


Just thinkin'

Hello. Kom precis hem, var ute en liten stund med vänner, kul! (: Åh, jag tycker att det är så grymt tråkigt att bara sitta hemma och inte göra någonting när man är ledig. Har varit ledig från lördag till nu, och har ledigt till och med söndag, så ja jag kommer nog ruttna tills dess. I wanna work!!! Haha, omg. Jaja, iallafall nu är jag faktiskt lite hungrig så ska ta och äta något efter inlägget här.

Loggade in och såg min fina pojkvän som sitter inne och väntar på mig, love him! Ska äta snabbt och sen ska jag skriva med honom, det är så underbart. Typ varje kväll har vi "vår" tid, vi vet vilken tid vi ska komma och skriva med varandra. Men sen såklart om vi ska göra annat hör vi av oss tidigare så vi kan skriva tidigare eller senare då. Åh, jag saknar honom så himla mycket. Det var seriöst hm, ja vad ska vi säga.. Nu har det gått 6 månader ungefär, sen vi sågs. Fatta, ett halvår har gått och vi har inte sett varandra. Man förändras ändå sjukt mycket på ett halvår, shit.. Åh, blir ju helt ledsen av att sitta här och skriva om detta. Nej, jag ska ta och äta något snabbt sen ska vi skriva med varandra, saknar honom! ♥


Dear John

Hej! Har varit ledig i helgen, skönt. Är ledig hela kommande veckan också, mindre kul. Vill jobba & tjäna money! Men veckan efter det blir det jobb igen. Hm, vad ska man berätta då? Igår var vi ute en stund, skönt att bara gå ut och snacka & skratta och sen hem igen. Har precis kommit hem, var precis ute med syster. Åt pizza och drack coca cola, mums. Idag såg jag filmen Dear John, omg. Den är sjukt bra, grät fan i flera scener. Asså, nej är för känslosam nu med alla dessa kärleksfilmer, det går inte asså. Kan inte titta på någon film utan att gråta, är riktigt känslosam nu. Saknar min bebis!!! Åh, iallafall. Riktigt bra film! Gillar inte tjejen som helt plötsligt gifter sig med en äldre man, wft?

Uh, vad jag saknar min pojkvän. Mår fan riktigt dåligt just nu, saknar honom som fan. Tänk er att ha en pojkvän man inte fått träffa på flera månader, asså jag blir galen! "Om vi fortsätter som vi gör, om vi har lite tålamod, om vi tror så kommer det bli vår tid snart, snart snart snart".

Här är några bilder från förra veckan, kram.


SVÅRT

Ibland undrar jag hur människor kan må bra av att prata om andra och ännu värre tycka om att trycka ner andra människor. Varför? Vad är det roliga? Mår man bättre själv då eller, om man trycker ner en person? Är det så? Det värsta är att det inte är en "vän", det är någon som står en närmare men skitsamma jag bryyyyr mig inte mer. Seriöst, this is it! Game over! Jag slutar nu upp med att låta alla jävla idioter prata hur de vill till mig, prata om vad de vill om mig, okej inte för att jag hört något förutom en liten grej om någon fjortistjej, men whaev. Jag ska sluta ta åt mig av ert jävla snack när ni pratar till mig. Okej, nu skriver jag "ni" när det egentligen handlar om EN person, men jag skriver "ni" ändå, men bara så ni fattar, så ni "hänger med". Och jag ska vara stark, jag kan leva ensam det kan jag, jag behöver ingen som ska säga åt mig vad jag ska göra. Jag gör hur jag vill, men ibland blir det svårt, jag vet jag har sån jävla beslutsångest att det inte är sant, i allt jag gör nästan. Men har man svårt med det så har man! Det är fan, okej inte ett "handikapp" så, men på ett sätt är det de.. Så drop it, seriöst. Det är lätt att säga "men bestäm dig nu, sluta bete dig som ett barn". F'ck u! Det räcker nu! Jag tänker inte ta mer skit från någon!!!!!

Så, nu har jag skrivit av mig lite iallafall. Är riktigt arg, det är sjuuuuuukt. Har hållit detta inne, sjukt länge men nu räcker det. Jag ska leva mitt eget liv, strunt i mitt & sköt ditt! ÅRHHHHHHHHHH, ni behöver inte läsa detta alls, jag känner bara att jag MÅSTE skriva av mig. Fyfan alltså, fyfan! Nu ska jag fantamig stå på mig själv!

Och folk som träffat mig, ja jag vet att jag verkar "arg" av mig. Men det finns anledningar, finns folk som älskar att göra mig arg och få mig att bli ledsen och när man sen träffar folk med vissa personer så är man inte på humor, och ja dom flästa gångerna också! Och sen så är grejen den att jag inte vill öppna mig till någon, för jag vet att det är så många falska människor här ute att det är galet! Jag har nära vänner, som jag älskar och bryr mig om, och dom bryr sig och älskar mig. Det är vad jag behöver, och sen har jag min älskade pojkvän, som jag älskar så sjukt mycket! Men tillbaka till "varför jag verkar så arg", folk som verkligen lär känna mig ser en helt annan person sen, tro mig. Men som sagt, jag tänker inte öppna mig för någon som 1. man hört är falsk och snackar skit. 2. som snackar skit framör en. Asså nej jag ska inte ens fortsätta! Jag säger bara som så, jag är inte öppen mot de flesta och tänker heller inte vara det.

Jag är en glad tjej som älskar att skratta och ha kul, ibland kan man bli arg och ledsen, alla har sina dagar. Jag har svårt att bestämma mig över vissa saker, eller ja de flesta sakerna men vafan, det är precis som om man säger att någon har svårt att simma.. Eller, ja? Hmm.. Men man lär sig med tiden eller inte. Har man svårt för något så har man, och ja jag försöker verkligen att inte fråga NÅGON men det är SVÅRT. Åh, jag saknar min pojkvän & Karna. Karna, varför kan du inte bara komma hem nu så vi kan ha en deeeptalk, vi båda behöver det! Fast hon kommer hem snart, så då ska allt rensas. Uh ska bli så skönt, att få prata med någon som vill lyssna och som ger råd.

Som sagt, ni behöver inte läsa. Är bara så less på allt just nu, att alla alltid ska bry sig om vad andra gör och aaah.. Detta blev väldigt personligt, och säkert sjukt konstigt inlägg men jag bryr mig inte just nu!


En bild på mig och A på bröllopet förrförra lördagen tror jag det var? Skratta hela tiden me henne, fyfan vilken rolig tjej assååå. Bilden har inget med inlägget & göra, men kände för att lägga upp den.


Karna<3


Alice in Wonderland

Hej. Idag har jag varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, okej nja inte hela tiden. Igår tvättade jag sjukt mycket kläder, ja jag själv gjorde det, fyfan vad man blir trött alltså! Att gå ner flera gånger och in me ny tvätt, ut me det nytvättade, torka häng ååååååh.. Haha, blir galen! Men iallafall, så vek jag allt idag och la i olika högar (till varje person). Såh, sen hade jag inte så mycket att göra, jo jag skrev en pytteliten stund med min pojkvän och sen har jag bara legat och degat. Fick för mig att titta på någon film, var riktigt längesen så jag tittade runt och hittade Alice in Wonderland, jag har inte sett den innan och har alltid tyckt liksom.. Hmmm... Vad är det för gubbe med orange hår och så konstig film, varför gilla alla den liksom? Haha.. Men jag tittade på den och shit, den är ju bra! Jag blev till och med lite småkär i han med orange hår. Nej, inte småkär men ni fattar, så gullig han var, på något konstigt sätt? Nu har jag ingen aning om vem det är, men jag tyckte att han var lite lik Edward i Twilight, kanske är han? Kanske inte.. Ni kanske asgarvar åt mig nu, men vad då I don't know??? Haha.. Men han var lite så, mm.. Vet inte varför, kanske för att Edward var så blek i sina filmer, och denna man var också blek, kan va det kanske? Jajajaja.. Nu ska jag inte sitta här och förvirra er. Den var jättebra!!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska jag sova en stund eller ska jag titta på en till film? Asså, vädret är jättefint men jag orkar inte gå ut, är nog för jag degat hela dagen och man blir så trött.. Men ah.. Jag ska se om det finns en film till eller så får vi se vad jag gör. Nu ska jag kika runt lite iallafall.


Hej!

Pirr pirr pirr

Hejsan.
Oj oj vad det pirrar! Haha, fan vad jag vill berätta men det kan jag inte göra för då blir allt alltid just så som det inte ska vara. Jag vet inte vad jag ska göra, blir helt hyper och vill typ fixa allt nu men det finns tid kvar och allt kan fixas sen. Måste speciellt vänta tills det blir "på riktigt" och inte "vi tror det ska bli såhär", ex bara tro inget nu!

Iallafall, hoppas allt är bra där ute. Fattar seriöst inte vad ni gör kvar, haha glad är jag såklart men shit... Kul är det iallafall! Ska jag vara ärlig så brukar jag tänka, varför bloggar jag inte mer? Jag älskade det innan, men jag vet inte vad som hänt.. Sen vill jag heller inte ta bort bloggen för så som ni ser, jag bloggar ju någongång? Aja vi får se om det bättras, och ja jag vet att jag skrivit det några gånger nu men vi får ju se? ;)

Ja, vad händer i mitt liv.. Det har varit jobb hela sommaren, och jag fattar inte att sommaren är över? Asså seriöst, det gick läskigt fort! Jobbade nästan alla dagarna och när man kom hem gick man ut och hade lite skoj däär och sen hem för att sova och sen blev det jobb igen, samma visa varje dag och nu är det september....... Det är fan läskigt, snart kommer vintern..

Just ja, när vi pratar om vinter. Jag har köpt en jacka, en vinterjacka. Jag har alltid varit så snål av mig, mot mig själv och inte riktigt brytt mig om mig själv. Har frysit på alla vintrar, hade en ganska så tjock vinterjacka förrförra vintern men man frös ändå. Förra vintern hade jag ingen vinterjacka alls, den röda råkade tvättas med sköljmedel vilket man inte skulle ha till den jackan, så den är sönder. Nu har jag äntligen köpt en riktig vinterjacka, och wo... Från ingen jacka till en sjukt dyr jacka, men jag har bestämt mig, varför bry sig egentligen? Jag vill inte frysa, punkt! Blev en svart peak jacka, snygg är den också.

Annars då.. Jag saknar min pojkvän, saknar honom riktigt mycket! :((( & javisst ja, tiden går ju så himla fort nu, snart är det min födelsedag & sen kommer nyååååår & sen fyller min pojkvän år. Oj oj oj..

Å så får jag inte glömma, var på bröllop i lördags! Det var kul, alla från vår lilla håla var där typ, haha.. Men det var sött, blir så glad när jag ser ett par glada och lyckliga.

Asså varför inte bara blogga varje dag, istället för att skriva en roman när man väl bloggar en gång? Blir alltid lika arg haha.. Så onödigt och vem orkar läsa allt egentligen? Jaja, struntsamma..

Lite bilder..


En fest.


Innan Malmöfestivalen.


En annan dag i Malmö.
Malmöfestivalen.



Och såhär såg jag ut på Bröllopet i lördags, puss!

RSS 2.0