THE PAULY D PROJECT

Hellu. Känns rätt ok nu med blogganden, det börjar sakta men säkert. Eller? Haha. Nä, men vi ser hur det blir. Helt ok att blogga med mobilen, kanske därför jag börjat? Snabbt och enkelt. Det är därför det inte blir så mycket text iallafall, om ni undrar.

Uh, ja imorgon blir det bröllop. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, har 2 klänningar att välja mellan. Sen är det de där med hår & allt.. Vi får helt enkelt se hur det blir. Ska fortsätta titta på Pauly D project nu eftersom att det bara var massa thriller på tv och det vill vi INTE titta på!:) Sitter här i min ensamhet nu, orkade inte sitta i det andra rummet med syster så jag la mig i sängen och äter choklad och gifflar. + coca cola, nej jag har inte glömt det!;)

Puss.

Filmmys

Hej. Sitter och kollar på film med stora syster. Har precis varit och solat sen handlade vi lite gott. Imorgon blir det bröllop. Puss


Hej. Ja det blev ett inlägg! Hoppas allt är bra med er som fortfarande kikar in här på min typ döda blogg. Just nu är jag helt slut. Mår inte så bra men ändå har jag städat här hemma och vikt alla mina kläder, puh! Så nu tänkte jag bara ligga och vila medans jag tittar på the real houswives of Atlanta som börjar exakt nu. Puss!!


Utkast: Aug. 28, 2012

Tja.. Funderar lite på om jag ska börja blogga igen? Hur ofta får ni läsa det, de senaste inläggen? Haha.. Nej men, jag vet inte riktigt. Känner lite sådär, kanske? Ah, vi ser om det dyker upp något inlägg någon dag. Kram..

RSS 2.0