BigBrother 2011

Hej. (Tidsinställt inlägg)

Jag tänkte berätta om en dag i malmö, ja när var det? Kanske förra veckan tror jag, eller förra igen. Aja, såg att det skulle vara något mingel i malmö. Katarina från BigBtorhet 2011 hade skrivit det på sin facebook (jag har inte henne utan en annan vän) så tänkte vi åka in, det var någon "salong" som öppnade. Med frisör, massage och även bootox behandlingar. Så vi gick dit, var en liten grej. Tittade lite och sen kom Katarina, söt var hon. Satte sig direkt för att fixa håret. Syster köpte lite och jag fick hennes nya singel. Sen hade vi inget & göra mer så vi stack. Men kul & få se Katarina. Skrattet asså, haha gud! ;D

Ja, inget woow.. Men ändå, bättre NÅGOT än INGET? ;)
Jag har ju lite & berätta men har inte typ tid och/eller ork till att skriva allt. Men detta blev ju bra, igår ett inlägg plus detta nu men vi får se om det blir fler inlägg efter.. You want?

BigBrother

Hej. Jaha, blev inget inlägg dagen efter som jag skrev. Öh.. ;P Ligger och tittar på BigBrother 24/7, inget kul direkt. Kia/Kija(?) åkte ut ikväll. Jag trodde faktiskt att Hanna J skulle åka, men ändå inte. Men den bästa är kvar iallafall, JOE. Han verkar verkligen vara sjukt skön och Lars är lite han med, haha! Inga ord.

Hört att Annica har kille, asså typ vad håller hon på med? Om det nu är sant att hon har kille utanför. Men what to do?

Åh, nu är det faktiskt dags att borsta tänderna & gå och lägga sig, imorgon väntar en tidig lektion och direkt efter jobb till sju på kvällen. Får stå upp hela dagen, tror nog jag är rätt trött imorgon. Plus att man får ta och plugga när man kommer hem, helst hade jag velat plugga men man vet ju aldrig, kommer nog vara helt trött. Just att man vet att hela veckan måste man upp TIDIGT (förutom fredag) för att jobba, fredagen jobbar jag eftermiddag men annars hela dagar. Så jag typ längtar redan nu till helgen så jag kan få sova ut. Även om jag inte är trött vid detta tillfälle men lär vara i veckan!

Nej nu ska jag inte tråka ut er med jobbjobb.. Får göra mig i ordning nu, ciääu.

Hanna W, big brother

Hej, kul jag inte skrivit på sjukt länge och från ingenstans så kommer ett inlägg om Hanna från BB. Haha, aja. Jag har tittat på bb sjukt mycket detta året, aldrig tittat på de innan, eller jo lite så men inget man satt in sig ordentligt. Förra året var skitkul med Gurkan, sen var det inte så jätteintressant, men ändå tittade man lite då och då. Nu måste jag titta minst varje dag, är riktigt beroende. Ooo.. Men det tråkigaste hände ikväll, Hanna W lämnade huset. Fattar inte varför.. De var ju henne man tittade på! Och min JOE! Haha, men fan Hanna!:( Sipan borde åka ut, direkt!

Iallafall, tänkte bara säga en sak. Nu känns det lite så, ska man börja blogga igen? Fick en liten kick så ett litet inlägg om dagen kanske??? ;) Ah, får se om "suget" är kvar imorgon, och någon dag framöver.

Å måste lägga mig nu, måste upp tidigt.. Godnatt!

RSS 2.0