KÖPA KLÄDER?

Hejsan hejsan!
innan idag kollade jag genom min garderob, fullt  med kläder som jag inte använder och vissa som jag inte hunnit använda alls. hmm, ja.. jag tycker inte om att ha dom bara liggandes där, utan att bli använda även om jag gillar allihopa. så jag tänkte att jag kunde sälja något utav dom. så om någon är intresserad av att köpa kläder så är det bara till att kommentera eller också [email protected] skriva till mig. jag kommer ta kort på några av kläderna och skicka bilder till dig som är intresserad. så är det bara till att välja, pris & sånt pratar vi också om då. det är  klänningar - jeans - tröjor - med mera. hör av er!

iallafall, jag var en liten runda i stan. vädret är inte alls, eller var inte alls så fint som nu. nu är det soool och värme, men ändå lite kallt. innan var det kallare och då blåste det mera. nu har jag lust att gå ut och sola lite, verkligen! ;/

har precis ätit och har nu inget att göra, är ganska trött men vill inte sova än, vill njuta av solen, sista lediga dagen.. pohh.. och imorgon blir det praktik sen skola i tre dagar och sen blir det helg igen, love it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0