12 Januari, 2012.

åh vad söta ni är :D
trodde du skulle åka till bosnien, kunde nästan gissa det när du skrev i inlägget "om hemlighet" haha.
Hur länge har han varit hos dig? man får ju stanna 3 månader, men min man var ju också bara 2 månaden.

ha det bra //

Svar: Tack tack! Nej, jag hade inte tänkt åka ner, hade massor med jobb så det fanns inte ens i tanken. Men det fixade vi på ett annat sätt. Nej han kan inte stanna så länge eftersom att han har skola. Annars hade det gått! Kram.

Annars, hejsan gott folk! Idag var vi en runda i stan och kollade runt. Hittade en helt vanlig tröja på KappAhl, röd är den och jag gillar den starkt! Sen hittade jag ett par tights på Gina Tricot och ett armband till lillasyster på KappAhl, tröja till pojkvännen på MQ, sen kommer jag inte på något mer men det känns som om jag glömt nämna något.. Aja, sen så blev det hemåt. Just nu är det lite mycket på G och jag hinner knappt med. Vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra något av det. Åh, just nu tänker jag om jag bara kunde få lite mer tid på mig, men det har jag haft. Jag har haft sjukt mycket tid på mig men det är bara jag som inte brytt mig och tänkt på att killen ska komma. Nu är allt typ försent. Men jaja, vi får väl vänta & se.

Ha det braaa.


Kommentarer
Postat av: H

Heeeej :)

Opet ja, haha

jesam dosadna...nej men jag tänkte på,har du egen lägenhet eller?

mislila sam na to med killen, mina föräldrar var inte alls glads att killen var här hemma "i deras lägenhet" trots att planet var att vi skulle gifta oss, de var typ emot det, så vi fick helt enkelt sova itvp olika rum han och jag.

Det var därför jag undrade nu, hur ser dina föräldrar på det? sover ni i samma rum? ursäkta frågan men , så är ju de flesta bosniska päron haha :Dha en fin dag

2012-01-15 @ 12:00:01
Postat av: h

Heeeej :)

Opet ja, haha

jesam dosadna...nej men jag tänkte på,har du egen lägenhet eller?

mislila sam na to med killen, mina föräldrar var inte alls glads att killen var här hemma "i deras lägenhet" trots att planet var att vi skulle gifta oss, de var typ emot det, så vi fick helt enkelt sova i två olika rum han och jag.

Det var därför jag undrade nu, hur ser dina föräldrar på det? sover ni i samma rum? ursäkta frågan men , så är ju de flesta bosniska päron haha :Dha en fin dag

2012-01-15 @ 12:00:55
Postat av: AMELA

Hejhej. Nej det är lugnt! Nej, bor hemma & han bor också här. & nej vi sover inte i samma rum. Han sover i ett annat. kram

2012-01-15 @ 22:15:40
URL: http://amelath.blogg.se/
Postat av: h

okej :D

a nej tänkte för det va samma sak som för mig,han fick sova i annat rum,fast vi skulle gifta oss haha men,men så är ju bosniska päron.... :

2012-01-16 @ 01:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0