KRV NIJE VODA

Hej! Ligger i sängen och lyssar på CANNIBAL med KeSha, love that song! Och så kollar jag runt lite på internet. Lite kul, skriver också med min pojkvän som sitter i vardagsrummet vid en annan dator. Haha! Iallafall, funderar på vad vi ska hitta på ikväll. Vill göra något, men jag vet inte vad. Funderar på om vi ska bowla, i Malmö helst men vägen är avspärrad. Så de får nog bli här hemma isåfall. Eller inte alls, vi får se helt enkelt.

Idag hade vi en så fin dag, det var soligt ganska länge så vi promenerade ner till stranden och tog massa bilder och skrattade jättemycket. En riktigt fin dag! Bilderna kommer jag lägga upp men inte nu, har sjukt många bilder så jag orkar inte sitta och lägga upp alla på datorn och sen ladda upp här. Gör allt någon annan dag!

Just de, sitter & väntar på att KRV NIJE VODA ska börja.. Omg sjuuuuukt bra "serie" eller vad man ska kalla det? Det börjar klockan 19.00, och sjukt så bra det är! Det är inte samma personer varje gång, utan en gång är det tex om en kille som är otrogen mot sin kvinna så tror hon inte på sin dotter men sen kommer hon få redaa på sanningen till slut.. Igår var det en 14 årig tjej som hade fått en bebis, me en 16 årig kille och så snodde dom och allt skit. Skit bra är det iallafall!

Nä nu ska jag gå, ha det så bra! Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0