KRV NIJE VODA

Hej! Ligger i sängen och lyssar på CANNIBAL med KeSha, love that song! Och så kollar jag runt lite på internet. Lite kul, skriver också med min pojkvän som sitter i vardagsrummet vid en annan dator. Haha! Iallafall, funderar på vad vi ska hitta på ikväll. Vill göra något, men jag vet inte vad. Funderar på om vi ska bowla, i Malmö helst men vägen är avspärrad. Så de får nog bli här hemma isåfall. Eller inte alls, vi får se helt enkelt.

Idag hade vi en så fin dag, det var soligt ganska länge så vi promenerade ner till stranden och tog massa bilder och skrattade jättemycket. En riktigt fin dag! Bilderna kommer jag lägga upp men inte nu, har sjukt många bilder så jag orkar inte sitta och lägga upp alla på datorn och sen ladda upp här. Gör allt någon annan dag!

Just de, sitter & väntar på att KRV NIJE VODA ska börja.. Omg sjuuuuukt bra "serie" eller vad man ska kalla det? Det börjar klockan 19.00, och sjukt så bra det är! Det är inte samma personer varje gång, utan en gång är det tex om en kille som är otrogen mot sin kvinna så tror hon inte på sin dotter men sen kommer hon få redaa på sanningen till slut.. Igår var det en 14 årig tjej som hade fått en bebis, me en 16 årig kille och så snodde dom och allt skit. Skit bra är det iallafall!

Nä nu ska jag gå, ha det så bra! Kram.

12 Januari, 2012.

åh vad söta ni är :D
trodde du skulle åka till bosnien, kunde nästan gissa det när du skrev i inlägget "om hemlighet" haha.
Hur länge har han varit hos dig? man får ju stanna 3 månader, men min man var ju också bara 2 månaden.

ha det bra //

Svar: Tack tack! Nej, jag hade inte tänkt åka ner, hade massor med jobb så det fanns inte ens i tanken. Men det fixade vi på ett annat sätt. Nej han kan inte stanna så länge eftersom att han har skola. Annars hade det gått! Kram.

Annars, hejsan gott folk! Idag var vi en runda i stan och kollade runt. Hittade en helt vanlig tröja på KappAhl, röd är den och jag gillar den starkt! Sen hittade jag ett par tights på Gina Tricot och ett armband till lillasyster på KappAhl, tröja till pojkvännen på MQ, sen kommer jag inte på något mer men det känns som om jag glömt nämna något.. Aja, sen så blev det hemåt. Just nu är det lite mycket på G och jag hinner knappt med. Vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra något av det. Åh, just nu tänker jag om jag bara kunde få lite mer tid på mig, men det har jag haft. Jag har haft sjukt mycket tid på mig men det är bara jag som inte brytt mig och tänkt på att killen ska komma. Nu är allt typ försent. Men jaja, vi får väl vänta & se.

Ha det braaa.


Vi 2

Okej, hej! Jag tänker inte säga att jag inte haft tid att skriva, men det är liiiite så. Men inte helt! Jag jobbade massor 2 veckor efter att jag skrev det sista inlägget och det var heldagar allihopa. Och just då, söndagen där kom min pojkvän från Bosnien hit. Hämtade upp honom och det är vad jag gjort, umgåts med honom hela tiden efter jobb. Nu är vi hela tiden då jag inte jobbar. Han ska snart hem, tråååååååååååååååkigt! Vill inte att han ska hem! :( Men måste man så måste man, kommer vara sååå saaad! =(
Första bilden är för någon dag sen, andra bilden är från nyår & tredje bilden är också från nyår då vi skulle smälla raketer!

RSS 2.0