ALLT VAR PLANERAT

Hoj.
Ja, vad ska man säga? Allt var planerat tills man får ett sms där det står att det inte blir som planerat. Jaha? Vad gör man nu liksom? Ska alltid ha en plan B, jag har tyyyp det. Men ingen höjdare typ. Jag har anat detta och ändå har jag inte brytt mig, jag har tänkt att det kommer bli något sånt här i slutändan. Fuck livet vafan! Haha, det är typ så man känner just nu.

Det hade varit perfekt bara jag kunnat vara med min underbara pojkvän!

Jaja, vi får se vad jag hittar på. Fan, varför väljer man alltid de värsta av alla?

Ska gå nu så jag inte säger för mycket. Ska strax duscha så är det åtminstånde gjort.

Kram & GOTT NYTT ÅR!


Två bilder


Denna bilden älskar jag, you know why? Jo för detta var en av bilderna jag tog med cammen precis innan jag skulle iväg med Feffe. Det var första gången jag skulle få se Tokio Hotel och jag var såååå nervös. Jag visste inte om jag ens vågade åka, så nervös som jag var. But I did! Och jag ångrar det INTE det minsta! Jag var så glad! Även om vi bara fick se dom lite, dom vinkade till oss och vi alla var så lyckliga. Haha, vilket minne! Men det tråkiga var att jag och Feffe var tvugna att åka tidigare eftersom att tåget gick då (det vi beställde biljett för) och vid nio kom THkillarna ut och gav autografer till alla som stod utanför. Fusk!


Och denna är inte så speciell utan jag tog den just för att jag tänkte lite.. Varför använder jag inte mina glasögon längre? Jag har bara linser hela tiden, hmm.. Jag fattar själv varför jag inte använder dom på sommaren för jag vill inte få märken av solen. Men vintern, hallå? Det är ju ändå snyggt. Jag får börja använda dom lite nu vafan, fast det kommer jag nog göra nu när jag kommer vara ledig. Hehehe..

Kram!

Jag idag

Tjena!
Jag vet att det inte blir "dagens klädsel" så ofta men det blir när jag orkar. Haha, och här har ni en idag. Ni vet också att jag inte alltid orkar ta bilder med kameran utan tar några enkla med webbcamen, mycket snabbare och enklare (för lata människor), då menar jag mig själv. Hahaha.. Men iallafall, idag har jag på mig en tunnika från KappAhl, kofta från Nelly, tights från Gina Tricot och ett linne under från Gina Tricot det med..

Sen så har jag vågit/lite lockigt hår också som man inte ser på bilderna. Min nya vågtång.
Örhängen är från min pappa som födelsedagspresent, förra året tror jag det var.
Halsbandet är en studentpresent.


TIDSINSTÄLLT INLÄGG, kommer

Innan jag går till jobbet tänkte jag bara berätta att det kommer komma upp något tidsinställt inlägg till er under dagen. Eller ska jag säga under tiden jag jobbar..

Jag vet att jag inte skriver så mycket och så ofta men det kanske blir ändring nu när jag blir lite ledig från jobb. Kanske!!! Men vi får se, jag lovar inget. Får helt enkelt se hur jag känner för det..

Under tiden får ni iallafall ha en bra dag! Kram.


NYÅR?

Finns inte så mycket att berätta, blir bara jobb hela tiden men idag är det sista dagen och sen blir jag ledig ett tag. Om de inte ringer in förståss. Men imorgon är det ju firande som gäller. Jag vet seriöst fortfarande inte vad jag ska göra, vi får helt enkelt se vart jag hamnar. Kommer bli kul & veta.. Haha, asså jag har ingen koll alls. Har ju bara jobbat och allt har gått så fort att man inte ens insett att tiden gått SÅ fort.

Det gick ju riktigt fort att jag inte ens brydde mig om min egna födelsedag, jag jobbade ju den dagen också så.. Och nu är nyår här, asså wtf?! Det är nyår och man ska vara taggad och glad men här sitter jag och inte känner ett skit, hahaha.. Känns liksom inte som nyår, känns som en helt vanlig dag. Jag kan säga att jobbet tagit slut på mig helt.

Jag får se vad som händer imorgon kväll iallafall. För jag vet att jag är ledig så vi får helt enkelt vänta och se om det dyker upp något. Nu ska jag iallafall ta och äta något, är hungriiiig. Sen får jag vila lite till och sen blir det jobb.

Hörs när vi hörs, guuuy's!

>BILDER FRÅN....



Hejsan bloggen!

Jag har inte så mycket att berätta förutom att jag bara jobbat hela dagen. Började halv elva och slutade kvart över sex, så jag är trött just nu. Sitter här och fryser sönder, ser på simpssons och lyssnar på musik samtidigt. Ja, det är bara hos Amela det funkar så, haha. Tror folk hade blivit arga av att lyssna på musik och titta på tv samtidigt. Men hos mig går det, haha!

Iallafall, jag tänkte visa lite bilder från dagen då vi var i Malmö. Kram så länge! =)

MAL JE OVO GRAD

Tjena!
Idag har jag bara jobbat, hela dagen. När jag slutade, vid sex så gick jag snabbt till ICA för att handla lunch till jobbet. Sen mötte jag upp storasyster som sen körde mig hem. När jag kom hem åt jag sjukt mycket, haha! Var riktigt hungrig, och det är inte så konstigt. Jag äter bara flingor på jobbet.. Fattar inte själv varför, någon försöker vara nyttig.. Hehe.. Men sen kan man heller inte äta samma heeela tiden för då tröttnar man.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, bara legat i sängen och tagit det lugnt för imorgon blir det en lång dag den med. Nu är det tre jobbdagar kvar och sen kan man bara försöka satsa all energi på en sak, efter det hoppas jag verkligen att jag kan få ta semester och bara njuuuuta lite åtminstånde.

Jag kommer återkomma om detta later, ha det great!=)

Bilder


VÅGTÅNG

Eftersom att jag älskar att "locka" eller göra mitt
hår vågit så fick jag en vågtång som en
sen födelsedagspresent av mina systrar. Tack!<3


Lycklig med min älskade fina pojkvän!
(var bara tvungen att skriva det, hihi!)


en dag i Malmö

Hej!
Ibland har man sitt "sug" för att skriva i bloggen, ibland har man bara inte det.. Därför har jag inte skrivit dessa dagarna.

Igår och idag har jag varit ledig, igår var ju allt stängt och jag gjorde inte så mycket. Var hemma och tog det lugnt bara. Idag åkte vi in till Malmö för att gå en runda i stan i med att jag aldrig annars hinner. Fyfan asså, haha valde helt fel dag att gå i stan i MALMÖ! Folk knuffades och man kom inte fram, jag svor massa gånger för vi går fint och så kommer folk och knuffas för att de ska "hinna" före alla andra med ett plagg. Vi stack från alla affärer, kunde knappt titta på någonting, haha. Fan, detta borde man seriöst spela in och sen visa hur de verkligen köttar sig fram!

Vi gick lite i Mobilia, och det var där det var flest köttande människor. Sen tog vi bussen till Entré och där kunde man iallafall komma fram lite. Jag hittade ett vanligt svart linne på Gina Tricot och som tur var blev det inte så lång kö när vi ställde oss. Sen så köpte jag en skjorta, lite tjockare tyg som jag alltid velat ha men aldrig hittat "den rätta". Nu har jag hittat en fin iallafall på Veromoda. Sen tog vi bussen till Centralen där vi åt på Max och därefter tog vi en sista runda på gustav adolfs torg också när vi ändå var igång. Där hittade jag en jättefin blus på Cassels, och en bruno banani parfym!=)

Så, där är kläderna jag köpt idag. Sen är kladdkakan jag kladdar med just nu, hihi. 

Nu har MADAGASKAR precis slutat så nu ska jag se om det finnas annat roligt på tv!=)


I WOULD DO ANYTHING FOR YAA (8)

Hellou!
Jag fick systers minneskort till mobilen eftersom att hon köpt en ny mobil och gissa vad jag hittar? Helt ärligt, och hon har inte sagt något! Haha. Jag gick in på bilder och hittar tre bilder på mig och min fina bebo. Två är sjukt fina tycker jag och den tredje är suddig men man ser ändå att det är jag och han, haha. Blev lite småarg på henne eftersom att hon haft dom i mobilen men inte sagt något, (på skoj asså) haha. Men jag har iallafall lagt in dom på datorn nu så det är OK nu!;)

Nu ska jag byta om och borsta tänderna för att sedan lägga mig ner och vila lite.. Imorgon blir det jobb, shit så fort det gått? Herregud!!!! Jag minns precis som om det var igår, att jag tänkte "hur fan ska jag kunna klara och ens orka av denna veckan, 5 dagar i rad, därav 3 dagar i rad med 7 timmar och dagen efter 5 timmar och sen 3 timmar. Efter att ha haft 5 dagar i rad veckan innan också." Men nu har jag klarat av alla förutom de sista 3 timmarna som är imorgon. Det är så jag tänker för att tiden ska gå fort, haha! Men det har fan gått läskigt fort! Sen veckan efter det blir det 4 dagar i rad, därav 2 dagar i rad blir 7 timmar och de andra två 5 timmar båda.

Men det blir nog bra, nu ska jag göra mig iordning. Kram & godnatt!


Så fina bilder! Från den fina kvällen tillsammans, ah. *Ler för mig själv!* Ser helt lyckliga ut också, hihi. Eller vad säger jag, "ser lyckliga ut"? *VAR LYCKLIGA* Hihi.


JULKLAPP

Hej!
Har precis kommit hem från jobbet, håller på att äta några mackor med majonäs på. Samtidigt tittar jag på någon film som heter Ice Age 3, har inte sett någon av filmerna innan men fanns inget roligare just nu! Iallafall, idag när vi slutade fick vi julklappar från Kappahl. Haha, asså fan vad snyggt! Jag öppnade min direkt när jag kom hem, för varför vänta till imorgon? Jag firar inte jul.

Det är en grymt snygg resväska, i färgen guld och det bästa av allt så står det KAPPAHL på väskan. HAHA! Fan va kul, när man reser så ser alla att man är en av kappahlpersonalen. Haha, diggar det som fan! Tacktack!=) 

Åh, känner mig helt slut nu men inte ska jag sova för jag ska titta på massa filmer ikväll. Hihi! Sen så jobbar man tre timmar imorgon och så får jag se vad jag gör. I think I wanna party! Men får se hur det blir om man kan åka in till Malmö eller inte.

Jag lovar att visa väskan senare! =) 
Kram.

Btw, blev inte all black idag eftersom att jag tog på mig en beige tunn kofta bara för att inte frysa sönder mig.


BLÖÖÖÖ

HAHAHAHAHAHAHA, skrev nyss ett fetjävla inlägg och så bara råkar jag trycka på "bakåt" så försvann allt. Kill me?! Haha, fan dåå. Jaja, jag orkar inte skriva så mycket iallafall, orkar inte ta om allt. Slösar bara tiden, (höhöhö).

Jag klagade iallafall på snön, ta bort snöön. Vill inte ha mera snö! That's it. =(((((

Så, ses när jag kommer hem after work.

Städade hyllan


Resande hyllan för någon dag sedan och gjorde lite iordning. Kolla denna lilla hörnan. Är den inte gullig? Titta på vår fina bild tillsammans, hehe. Klockan är inte så fin haha, men gud vad jag älskar den. Det är den klockan jag mest tittar på när jag vill veta vad tiden är. Om jag inte tittar på mobilen såklart. Men annars är det denna och jag kan ibland få panik om den är lite vänd så jag inte kan se klockan! Haha. I love it! Ljuset som ni ser, jag köpte det av ett UF-företag. Vi hade mässa en dag i skolan och skulle försöka sälja våra saker, så mycket som möjligt. Så när vi gick runt lite så köpte jag ett ljus, haha öh? Skulle inte jag sälja? Utan jag handla istället. Jag har fortfarande inte använt det, jag är inte personen som gillar stearinljus för jag blir mest rädd att det ska börja brinna eller så. Men helt ärligt så vet jag inte varför jag köpte det? Haha.. Det luktade iallafall sjukt gott! Ni ser att det är ett vanligt rött stearinljus och det grun/blåa är typ lite sand. Fint! & Glaset som står där är från studenten, står AMELA & efternamnet! :)


En annan hörna, ser ni hårfärgen? Tre stycken som jag köpte i Bosnien. Det ser brunt ut på bilden? Hmm.. Det är iallafall röd hårfärg som jag tänkt lägga på efter ett tag.


Och med denna bilden vill jag säga att som ni ser har jag handlat Beyonce's nya parfym, ja vad gör man när man handlar parfym? Jag lägger det på hyllan och låter det stå där.. Varför handlar jag det egentligen? Asså jag måste seriöst bli mer seriös när jag handlar. Måste sluta handla onödiga grejer. Okej, det är inte så onödigt med parfym men när jag redan har fera stycken så är det de.. Aja, får skärpa mig vafan!

Kram.


All black



Hejsan.
Det blev bara tidsinställda inlägg igår eftersom att jag jobbade, vilket ni redan vet och så var det min födelsedag. Så fort jag kom hem spenderade jag min tid med familjen, med mina syskon. Hade sjukt roligt! När jag kom hem blev jag tårögd för min lillebror hade lagt ett kuvär på min säng, där stod det "grattis på födelsedagen önskar din älskade lillebror" haha så sött! I låg det en trisslott, haha. Asså jag älskar trisslotter! Och vann jag? Yeeep. Jag vann 50 kronor * 2 = 100 kronor! Typ den bästa födelsedagspresenten? Asså det är tanken som räknas tycker jag. Detta var bara så bäst haha, jag älskar ju trisslotter och så får jag en och att jag vinner också? Haha. Ah ah..
Och tack till alla som grattat! Blev så glad, tack tack! :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska strax ta något att äta och sen får jag vila lite till inför jobb som väntar sen. Har iallafall klätt på mig så jag är ready to go! Och idag är jag all black typ. Brukar nästan alltid vara det men ändå, trivs i det. Hihi! Men idag är jeansen mörkblå så det är nästan svart, men mörkt klädd är jag om jag ska vara helt ärlig.


RIHANNA

Uuh, jag har tidigare skrivit att jag inte gillade Rihanna alls.
Och jag förstår inte hur man kan förändra sina åsikter så fort!
Jag och min vän Karolina var i Malmö för inte så längesen och
så visade hon mig en grym affär med sjukt snygga kläder,
som jag aldrig ens vetat fanns? Haha.. Iallafall så var vi där
och letade snygga kläder, affären heter Classels. Och så hör
jag en grym låt, jag märker såklart direkt att det är Rihanna
som sjunger. Efter det har jag försökt hitta låten på youtube
men har aldrig lyckats. Asså den var så sjukt bra och innan
ville jag inte ens lyssna på hennes låtar även om de var bra.
Men den hära var helt amazing! Så nu diggar jag henne, helt
sjukt. Men så är det? Haha. Nu inser jag hur duktig hon är.

Låten heter Whats my name. Här är den, asså sååå bra!
Sen så gillar jag Man down också, sjukt bra låt den också!
Här är den också, njuuuuuuuut.


TIDSINSTÄLLT INLÄGG



Hejsan.
Som ni kan se på rubriken så är detta ett tidsinställt inlägg eftersom att jag jobbar vid den här tiden och kommer inte kunna skriva något inlägg. Därför skriver jag lite i förväg så det inte blir för tråkigt i bloggen medans jag är borta.

Jag tittade på några bilder från, ah jag minns inte vilken sommar det var men inte denna sommaren utan.. Ja, vad kan det ha varit? 2008? Jag vet inte, tror det var där något iallafall. Men åh vad jag saknar Bosnien, vill åka ner dit igen. Nu nu nu nu! Mest för att min pojkvän är där men ah, där är så himla roligt. Man går utanför huset och där är fullt med folk som man bara har sjukt roligt med. Här finns inte en enda människa!

Får börja planera lite om jag ska åka igen och när isåfall. Får prata med chefen om hur det blir i sommar, blir säkert full work. Hoppas iallafall att jag åtminstånde kan få någon vecka, två veckor ledigt eller något. Så att jag kan åka ner. Aja, vi får se.

& jag kommer återkomma om detta, hur det blir och om det blir något.


GRATTIS TILL MIG

Idag fyller jag 19 år!
22 december, många säger att det är så synd att jag fyller år två dagar innan jul men I don't care och jag säger det till personerna också. Haha, jag menar inget illa utan jag bryr mig inte om det är så nära jul eftersom att jag inte firar jul så det gör mig inte ett dugg!

Jag skrev ju i något inlägg igår eller förrigår om att jag inte bryr mig så speciellt mycket just detta året om att det är min födelsedag. Det är eftersom att jag jobbar och kommer nästan inte vara hemma så.. Dagen kommer ju bara försvinna. Men vad ska man göra liksom? 

Fast så är det ändå alltid kul att fylla år. Folk grattar och man känner sig speciell.

Grattis till mig!=)

Här är jag när jag hade tjejmiddag, fyllde 17 år då. Hihi!


Jag idag



Såhär såg jag ut idag. Jeansleggins från Kappahl, kavaj från H&M, blus från H&M. Örhängen från bosnien.

Åh, potatis, kyckling, sallad & priåger. Asså uuuuh så gott det var! Jag var så hungrig efter jobbet och när jag kom hem fanns denna maten klar och väntade på Amelas mage. Haha! Uh, så gott asså. Sen blir det också ännu godare när man är som hungrigast! Får se om det blir någon piråg över till imorgon som jag kan ta med till jobbet. Värmer den i mikron och uh, wala.. Lunch klar! Men det godaste var mammas potatis och kyckling.

Jag brukar alltid ha läsk till min mat, det har alltid varit så. Men idag tog jag vatten, det var sjukt gott. Jag har aldrig tyckt vatten är gott till mat. Men det är det! Jag börjar inse lite grejer nu! Hahaha. Sen på jobb har jag också bara druckit vatten till lunch och fikan. Där har jag flingor med LÄTTyoughurt och smoothie som jag köpt och låtit vara där för mina luncher och fikor. Ja, ni såg LÄTTyoughurt.. Jag menar faktiskt allvar med att försöka vara nyttig. Haha, försöka! Och idag sa en på jobbet till mig att jag alltid är så sund av mig, jaaaag? Nej. Haha, men jag försöker iallafall! Fast jag åt några godisbitar idag som en praktikant gett oss, whuuupsiieee!

Nu ska jag lägga mig och vila lite och titta på en film som visas på kanal5 just nu. Den verkar bra! Ja, vi får se om det blir något inlägg senare, jag vet inte om det blir det eftersom att jag är så trött. Inatt sov jag inget alls, ärligt asså. Jag kunde inte somna och jag vet inte varför, jag var så trött. Men när jag väl tyckte att jag somnat till lite så vaknade jag till igen och kunde inte sova. Ärligt talat.. Asså jag sov ju säkert något såklart men det kändes som om jag var uppe hela tiden. Sen vid sex eller sju tiden så var jag vaken igen och fick lite panik eftersom att jag måste sova uut om jag ska jobba länge och kunna stå upp och vara pigg och glad. Sen somnade jag till slut och när klockan ringde var jag trött som fan! Men jag klarade av dagen iallafall.

Så jag får försöka lägga mig tidigare idag.

Imorgon fyller jag 19 år!=)

Kram!

ÅH, VILL KLIPPA MITT HÅR!

Hallooo.
 Still on work, but that doesn't matter. I'll still write!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag hittills. Jag vet inte hur min dag varit eftersom att detta är ett tidsinställt inlägg. Så vi får se när jag kommer hem. Då berättar jag hur den har varit.

Jag har haft sånt sug efter att jag vill klippa mitt hår, jag vet exakt hur jag vill ha det och vilken färg. Fast nej, jag ska inte färga det för även om jag vill ha det som har jag i tankarna så kommer jag inte göra det eftersom att jag nu har brun/svart med röda toner så tänker jag inte göra annat. Älskar det röda så det tänker jag behålla. Men jag vill ha det kortare iallafall! 

Jag har en bild på exakt hur jag vill ha det, som jag hade det innan men jag kan ju inte. Asså längden kan vi nog fixa men jag måste bara hitta en tid där jag kan. Har så mycket just nu så jag hinner knappt med mig själv!

Anyway, här är bilden. Åh, vilket sug jag har nu. Vill klippa mig såhär, vill inte behöva ha så mycket jobb med det långa håret. Blir för jobbigt, haha.. Ja, det är så det är. Men sen saknar man också såklart att ha riktigt långt hår, det vet jag i med att jag klippt det så kort innan. Men ja, whatever. Får se vad jag gör och när jag gör det, om jag gör det. Fast jag tror att jag kommer göra det! Hihi.


Leggins

Tjaba, just nu är jag på jobb och jobbar hårt, hehe. Och medans jag gör det så får ni ett inlägg ni kan läsa under tiden.

Jag har inte visat er mina nya leggins, jag är ju typ beroende av leggins. Jag älskar leggins, har massor hemma. Alla olika, men en rolig sak är att jag inte har helt svarta, "normala" leggins, eller ska jag kalla det orginal leggins? Jag har bara massa med olika grejer på. Som dessa nya, massor med diamanter på och de är från Bik Bok. Sen har jag ett par som jag älskar, mest för att jag hade dom på TH's konserter när de var i Danmark och i Stockholm för de var så varma. Det var ju sjukt kallt ute! Men iallafall, de är från Gina Tricot och är helt svarta men har lite grejer på. Får se om jag kan visa er alla leggins, fast det kommer jag nog inte orka göra. Haha! Fast, man vet som sagt aldrig. Sen har jag ett par som också är från Gina Tricot, svarta, lite tunnare och där nere är det lite "lack". Sen har jag ett par hel lackleggins, Gina. Asså fan va svårt att förklara alla. Jag får nog ta och ta kort på alla någon gång. Får försöka att inte glömma bort det iallafall. Men jag har iallafall tagit en bild på de jag har på mig idag, med diamanter på.


Bilder

Hoj hoj!
Tänkte bara visa några bilder jag tog för några dagar sen, haha. Asså när jag ska ta bilder så blir det oftast typ ufo-bilder. Inte normala bilder utan kan bli läskiga ibland och annorlunda, om ni förstår? Jag bara tar kort och sen brukar jag bara göra bilden lite mörkare, typ mer svart. Så bli inte rädda nu, haha! Iallafall, här är de..



Den sista tyckte jag var lite cool, haha.. Så konstig bild men ändå så cool!


WHAT A DAY!

Hejsan! Sitter och tittar på någon film på tv9 som precis börjat. Har ingen aning om den är bra men det finns inget annat förutom 2 and ½ men, fast jag vill nog se detta iallafall. Haha.. Idag var det en lång arbetsdag och efter det kom syster och hämtade mig sen körde vi tll maxi där vi åt kebab. Tyckte inte det var så jättegott så jag tog ut kebabköttet och alltihopa som fanns i och tog lite majonäs i brödet och åt det så istället. Mycket godare, hehe. 

Sen körde vi hem och sen har jag inte gjort så mycket mer. Åh, på jobbet har vi kartonger till julklappar till kunder som handlar och de är så vassa, som typ sjukt vasst papper. Om ni förstår vad jag menar? Så varje gång jag ska ta tag i dom eller om jag ska stänga dom så råkar jag dra handen eller fingret på fel håll och vips, där rinner lite blod. Asså det gör så sjukt ont!

Imorgon blir det jobb igen, samma tid så det blir en lång arbetsdag imorgon också. Jag trodde lönen skulle komma imorgon men det blir tydligen på onsdag istället. På min födelsedag, hehehehe.. Fast egentligen så bryr jag mig inte så mycket om min födelsedag just detta året, konstigt? Jag som skulle fira så mycket förra året, fast iförsig så var det 18 då och nu är det 19.. Inget så speciellt och det gör inte saken bättre när man jobbar samma dag, en hel dag också. Och dagen efter också, så man kan inte hitta på något roligt eftersom att man blir så sjukt trött. Man kan ju gå ut och äta eller något, men ah får se vad man gör. Eller så firar man bara till helgen? Jag såg att det är en klubb T.I.P.S.Y som är på onsdag, på min födelsedag. Blir faktiskt sugen att gå dit, i med att man får inbjudningar till det på facebook. Men ska man? Asså, I don't know.. Jag börjar ju ändå klockan två dagen efter. Fan, ska man? Haha. Fick en kick nu, vill men ändå inte. Äh, får tänka över det lite mer. Haha..

Satt precis och skrev med min älskling, asså fyfan vad jag tycker om killen! Och det är så sjukt hur underbar man kan vara mot en människa!! Love love love. Snart har vi 6 månader tillsammans, hihiihiihi.

Nej, hörni. Nu ska jag göra lite annat, det är reklam nu så jag kan se om jag hinner titta på lite bloggar under tiden. Sen tänkte jag också skriva några tidsinställda inlägg till imorgon också eftersom att det blir som idag, lång arbetsdag.

KRAM!


I'M HOME

Halloo. I'm home! Ska bara ta det lite
lugnt sen skriver jag agaiiiin.
Ha det gött så länge!=)


Ett tidsinställt inlägg till!

Hej igen! För att hålla er uppdaterade och inte bli besvikna när ni klickar in på min blogg och ser samma inlägg som sist ni var här inne. Så nu ska ni få läsa lite mer, hehe.

Iallafall, snart någongång.. Om några timmar slutar jag och då blir det raka vägen hem för att ta det lugnt för morgondagen väntar ännu en lång arbetsdag. Det är iallafall måndag, alltså ännu en vecka som flög förbi.. Nu börjar en ny och vi får se om den flyger förbi lika fort som den förra. Sen så fyller jag år om två dagar såå.. Jag vet inte alls vad jag hade tänkt göra på min födelsedag förutom att jag kommer jobba, länge den dagen, för den delen. Så när jag kommer hem kommer jag förmodligen vara supertrött och inget roligt kommer hända. Men som sagt, vi får se vad som händer.

Detta inlägg får räcka tills jag kommer hem. And I will tell you how my day was. Kram!


Tidsinställt inlägg

Hejsan! Är just nu på jobb och arbetar hårt! Haha.. Jag fixat ett tidsinställt inlägg (detta då alltså). Jag vet att det inte är roligt när en blogg bara har ett nytt inlägg per dag men sen så kan man heller itne sitta vid sin dator hela tiden. Jag har till exempel sjukt mycket att göra, jag jobbar och seriöst nästan varje dag blir det. Och när jag inte gör det så gäller körskolan, då sitter jag och försöker plugga teori. Jag gör all in, haha. Asså jag måste faktiskt göra ett ärende på körskolan. De har ju fixat så man kan göra teori hemma också och jag har gjort det. Tydligen fanns det bara ett visst antal tester som man kunde göra och nu är mina slut. What? Jag fatta inte att man bara hade något antal tester som man kan använda hemma. Buh! Jag som aldrig hinner gå ner till körskolan för att göra teori. För seriöst, jag jobbar hela tiden nästan. Sen är tiderna också problemet, eftersom att börjar jag två så går jag inte ut förens halv två. Jag orkar inte för jag vill verkligen inte vara trött på jobbet och vill bara vila inför dagen på jobbet. Och när man sen slutat jobba så är körskolan stängd. Börjar man tio till två, då är det perfekt för då kan man bara sticka till körskolan efter jobbet. Men just nu har jag inte haft den tiden på sjukt länge så det går inte så bra med det. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Förhoppningsvis blir det inte lika mycket i Januari så man kan plugga som fan.

Idag är det iallafall en lång arbetsdag så ah, vi hörs seeen!

TEEN MOM

Hejsan. Har precis skrivit lite tidsinställda inlägg inför imorgon eftersom att jag kommer jobba hela dagen. Så det inte blir helt tyst i bloggen under tiden som det brukar vara. Får försöka ändra på det nu, haha.. Nu ligger jag i systers rum, ensam och tittar på Teen mom, älskar det programmet. Gillar speciellt Tyler och Catelyn. Så fina tillsammans! Sen måste jag bara säga att Tyler är så snygg! Hahaha.

Nu ska jag fortsätta titta, vi får se om det blir ett inlägg till innan det blir läggdags men man vet aldrig. Kram!


Tyler.


Sen gillar jag henne också, så vacker!

Bilder lånade från google.se

NY BLOGGDESIGN

Haha, fan vad jag gillar nya designen staaarkt! Har suttit ganska länge nu och fixat med bloggen och under tiden lyssnade jag på en sjukt bra låt. En ny favorit?;) Oh baby I like it! Jag vet inte varför men innan tyckte jag inte alls om Enrique och Rihanna, inte alls! Men nu börjar jag verkligen inse vilka stjärnor de är. Asså först dog jag för hans låt med Pitbull som heter I like it. Det bara kom från ingenstans sådär, att jag gillar de starkt helt plötsligt. Och Rihanna, hennes nya låtar is great! Alla hennes låtar är bra men jag har bara inte gillat henne?

Iallafall, det var inte det som inlägget skulle handla om men det blev så bara för att jag lyssnar på just Enrique's låt, I like it. Tänkte att jag likabra kunde berätta om dom, haha. Anyway, jag loggade in på bloggen och tänkte att jag kunde skriva ett inlägg till men istället gick jag in på design och började göra om lite. Så, wips. Såhär kommer bloggen att se ut ett tag framöver och jag gillar det!

Här är låten jag pratar om!


ENSAM HEMMA 3

Det är sjukt kallt ute och här sitter jag i min morgonrock, haha! Med en pigelin glass i handen, det är min andra. Vet inte vad det är med mig men jag kände sånt sug efter glass och mums. Kan inte sluta, tar en efter en. Haha! Tittar också på Ensam hemma 3, pojken är så söt! Ah nu har den börjat igen så nu ska jag fortsätta titta!

Btw, jag fyller 19 år på onsdag! =)


CAN DO IT ON MY OWN, DON'T NEED YOU



I gave you my trust
Now I know
I don't need you in my life
I've heard it all

(& nej, handlar ej om min boy)


TIRED

Haha, asså han är så go! Grinchen då, hahaha. Blev så glad av att titta på honom. Great great! Efter filmen körde vi till Maxi där jag handlade en ny smothie till jobbet, denna gången en av banan, annanas och appelsinjuice. Gott! Sen körde vi hem igen och sen blev det läggdags. Var så trött och är fortfarande trött.. Varför känns det så? Att man är extra trött när man är ledig? Jag skulle kunna somna direkt om jag la mig nu men det känns lite tidigt, eller såå. Vill göra iordning lite grejer först, sen kan jag lägga mig och sova en stund eftersom att veckan väntar hårt arbete. Har iallafall städat min hylla och lite av rummet, så nu sitter jag bara här. Är lite hungrig, ska man ta och äta något kanske?


Always kiss me godnight


Han är så söt

Idag var ju Jay Smith från IDOL här på Valen i Trelleborg klockan 12.00.
Asså jag gick på fika just vid den tiden och när jag var tillbaka var han klar också.
Så skumt? Varför bara sjunga tre låtar? De andra sa att han sjöng 3 låtar..
Jag bara, faaan.. Haha. Asså jag hade velat höra honom live en gång till.
Jag har ju gjort det en gång innan, det var då de var i Malmö och hade
genrep. Han var underbar! Men ändå, hade velat höra honom live igen.

Aja, strunt i det nu. Tyckte bara det var lite väl att bara sjunga tre låtar.
Men om en halvtimme börjar Grinchen, i can't waiiiiit. Hihihihii! 

Titta på honom, uu lilla söta pojk! Hahaha. Så söööt!=)


Asså titta!!!!!


Asså jag ser fram emot att sitta och titta på honom snart!=) Haha.
Byyyyyye!


GRINCHEN

Hejsan.
Idag har jag bara jobbat, fyfan vad det var mycket folk! Sen så dog jag lite av svält, haha.. Var så hungirg att jag seriöst knappt kunde stå men jag klarade det. Hehe.. Jobbade sex timmar idag så jag är ganska så trött. Fan, asså. Fan! Ikväll hade jag planerat att åka in till Åstorp för att titta på en sjukt bra sångare! Boban Rajovic!! Men eftersom att vädret är som det är så ser det inte ut att bli som planerat. Fan asså! Han är en av mina favoriter, ah..

Jag har iallafall ätit lite, sen åt jag också lite jordnötsringar. Åh, jag känner för att ha sjukt kul ikväll men woopwoop! Ser inte ut att bli så, fan asså. Jag som äntligen är ledig imorgon, jag som tänkte dricka och ha kul som fan ikväll för att sen sova ut ordentligt imorgon. Men, som vanligt detta är ju mitt liv. Så blir det alltid i mitt liv..

Iallafall, någon anonym kommenterade och undrade vad min väska kostade, den kostar 199 på Kappahl! Personen skrev ingen adress så jag kunde svara där utan det fick bli här istället.

Nu sitter jag här, lite arg och irriterad över att det inte verkar bli något ikväll. Ännu en tråkig dag! Åhhh, vill fan börja gråta snart helt ärligt! Haha!=((((((

Väntar på att Ensam hemma 2 ska börja igen efter reklamen men fan vad lång reklam! Vet ni vad??? Något som gör mig på lite bättre humör iallafall, det är att GRINCHENNNNNNNNNN börjar halv åttttttta på kanal tre!!!! Märks att jag är glad över det? Haha. Jag älskar honom, den gröna lilla fiiiiiiina håriga Grinchen! Speciellt när han är en bebis, haha asså uh. Så många gånger som jag sett den filmen och ändå tröttnar jag ALDRIG! Så om någon vill göra mig glad när jag varit eller är ledsen, eller något liknande så finns den filmen. Fan, jag måste köpa mig en sån! Som jag ska visa mina små barn, när jag blir äldre. Haha, ärligt asså! Jag älskar filmen såååå mycket!

Orkar inte ta någon bild på mig just nu, har på mig svart tröja från Gina Tricot, beige kofta över från Gina Tricot och ljusa jeans med svarta lappar på från Nelly. Thats it, orkar iallafall inte ta bild så jag bjuder på några jag tog igår istället. Kram!


Åh, jag var sent ute med Ensam hemma 2, hade tydligen slutat för en halvtimme sen.. Hmhm! Aja, tittar iallafall på Teen Mom som jag älskar! Efter det tänkte jag se på Simpsons och därefter börjar min älskade film, Grinchen! 

Tänkte bara visa hur långt mitt hår är just nu och jag vill fortfarande klippa det.. Fast när jag tänkt efter lite har jag ändå tänkt, varför ska jag klippa det? Asså när jag säger klippa då menar jag typ hälften, om inte mer än hälften. Typ så som jag hade sist jag klippte det. 

 

Typ såhära, kanske. Uh vilket sug jag fick precis!!!


Dagens look

Hejsan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns inget så speciellt roligt. Idag var det jobb som vanligt, sen blev det hemåt för att vila lite. Åt mat och sen tog jag ett långt bad och nu sitter jag här. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska jag titta på Kenza & Tyra show, sista avsnittet.. Har inte gjort det än så det blir nog det. Sen får jag lägga mig eftersom att morgondagen väntar en hård arbetsdag. Brukar alltid vara sjukt mycket folk i stan på lördagar, men imorgon är det en "speciell" dag, eftersom att Jay Smith kommer till Valen för att sjunga och sedan signera. Så det kommer nog vara massa massa massa jobb.

Nu ska jag nog se på K&Tshow, ha det bra. Kram!

Haha, skulle göra en rolig min men blev bara lite? I don't know. Haha!


Köpte en sjukt god smothie igår, mums. Börja på det?



Har inte visat min nya väska, eller ja ny och ny. Den är inte gammal iallafall, köpte den för kanske några veckor sen, en månad kanske? Den är iallafall från Kappahl och jag gillar den! Sen skorna som jag köpte för någon dag sen i malmö. Så varma och så sköna, mina fina!

Hejsvej!


17 december, 2010

Hejsan.
Jag vet inte varför men igår när jag skulle logga in på min blogg för att skriva ett inlägg så gick det inte.. Woop? Det kom inte upp någon "inloggningsgrej" utan istället var det massa olika inlägg på hela "blogg.se", fattade inget? Så jag sket i det. Men nu så..
Förrigår jobbade jag och direkt efter blev det hem till H där vi hade suuuper trevligt! Sjukt mycket skratt, haha asså shit.. Först åt vi, beställde hem mat från Harmony, första gången för mig därifrån. Alla tog naccos och massa sånt men jag tog såklart pizza, haha.. Efter det blev det efterrätt, glass mmmums. Därefter började vi spela julklappsleken, asså om inte alla krigade. Haha, jag säger bara fyfan! Jag fick iallafall med mig ett presentkort från KICKS. Jag säger fyfan asså, fyfan vad roliga dom är. We like Kappahl's personal! Hahaha. Ohlord!
Dagen efter (igår) var det jobb, jag kom hem vid halv tolv dagen innan så det blev lite håårt att gå upp så tidigt. Gick upp vid åtta för att göra mig iordning och sen blev det jobb till tjugo i sex. Hela dagen då alltså. Men det gick det med! Och efter jobbet blev det in till ICA snabbt för att handla lite till jobbet, mat då alltså. För lunch och fika. Sen gick jag hem i ovädret, uh! Så mycket det snöade, varför kan det bara inte försvinna? Haha.. Och när jag kom hem så loggade min fina pojk in, så vi satt och webbade och skrattade som nästan alltid. Haha!
Här sitter jag nu, väntar och väntar.. Undrar om det kommer någon post idag? Det måste det göra vafan. Har väntat varje dag nu vafan. Eller okej, inte igår för då jobbade jag tidigt. Men nu, idag börjar jag två och då ska de fan ta mig komma lite post. I neeed! Iallafall, har klätt på mig så jag ska strax göra lite god frukost, om jag hittar något som passar mig idag. Haha..
Aja, ha det great! Kram.

The Middle

Hejsan.
Skrev inte igår eftersom att jag var typ upptagen hela tiden, kan man säga. Var ledig så jag ringde och kollade om jag kunde köra istället för morgondagen (idag). Det gick bra, och sen åkte vi in till Malmö. Jag och syster och Melissa. Fan, varför åkte jag in dit ens? Haha.. Köpte massa grejer, men någon som är bra är att jag åkte dit för att handla mina snygga skor eller stövlar, boots. Vad ska man kalla det? Jag älskar dom! Sen fick jag också med mig tights från Bik Bok, Kofta från Veromoda och sen fikade vi på Espresso House, ofc! Var en bra dag det.. 

Idag vaknade man tidigt för att börja göra sig iordning för jobbet, en lång arbetsdag. Det gick faktiskt rätt fort idag ändå. Varför går dagarna förbi så fort? Shit.. Iallafall, sen blev det bara till att gå hemåt. När jag kom hem, startade jag min lilla laptop och där fanns min pojkvän, (på msn då) och väntade på mig. Så söt! Vi hade inte ens bestämt något! Så vi snackade lite och webbade lite, sen gick han. Såg också sista avsnittet av Desperate Housewives, shiit så mycket som hände. Spännande spännande!

Nu ser jag på The Middle, det är så himla roligt. Hahaha! Anyway, imorgon blir det jobb och efter det får jag skynda mig för att hitta någon fin julklapp och därefter får jag skynda mig hem till Hille för där kommer sen alla från Kappahl. Där vi kommer äta god mat och leka julklappsleken, sen kommer vi dricka lite vin och så vidare. Men jag tror nog att jag skippar vinet i med att jag aldrig tyckt om det och kommer nog aldrig att göra det heller. Hihi! 

Här sitter jag iallafall och lyssnar på sjukt bra musik, jag bara söker runt på Youtube och hittar grymma låtar. Massa remiiiiix. Blir man liiiite partysugen?!=) Jag kom på att jag kanske ska göra lite teori, vafan. Var några dagar sen som jag gjorde de, have to keep going oooooon!

Nu ska jag göra annat, kram kram.


Några bilder, tre av de är tagna igår och den utomhus är tagen någongång nu när snön är kommen. Haha, vet inte exakt när men whaev!=) 


"FILM" - borttaget

Uh, har precis tagit bort lite onödigt från bloggen. Ganska så onödigt gjort i med att det bara blir roligare att läsa senare, efter några år.. Med detta var tanken att ta bort så många kategorier men då fick man gå in på varje inlägg för att ändra till en annan kategori. Orka? Så jag tog bort massa inlägg från "FILM" och så åkte den kategorin också bort. Så ni vet, så var det med det.. 

Ville bara säga till om det. Kram!


INDIANER

Hej hej!
Sitter här och lyssnar på Indian musik, instängd i rummet för mig själv. Känns så skönt! Idag har jag jobbat, skulle egentligen inte göra det men någon blev sjuk så jag fick hoppa in. Jag som skulle ta och tagga till inför hela kommande veckan. Men jag skrev att jag fick ledigt imorgon (måndag) istället. Men nu är inte det heller så säkert eftersom att personen fortfarande är sjuk. Så vi får se, det går bra för mig men inte för kroppen. Haha! Asså jag kommer fan dö.. Fast tänker man efter så tackar man inte nej för pengar, men ändå så ska man inte göra vad som helst för pengarna heller. 

Idag skulle jag umgås med Karna men hon hör inte av sig så det verkar inte bli av. Ah, whaev. Jag har iallafall hunnit hjälpa till här hemma litegrann.. Så nu känner jag verkligen av hur ont jag har i kroppen, hur den lider.. Men vad ska man göra.. Åh, jag vet! Efter december och efter januari, dåå ska jag fan ta mig boka tid för massage. Har aldrig fått riktig massage innan så det ska bli skönt, speciellt nu när jag verkligen behöver det. För nu i december och januari blir det så himla mycket i mitt liv så jag stressar upp som fan. Så det skulle suttit fint direkt efter, som en present åt mig själv som klarat av allt! (Om man klarar av allt såklart, stressen och såvidare)..

Något som gör mig lugn bland annat är min underbara IndianCD, som jag köpte en gång då det var någon marknad här i Trelleborg, tror jag att det var? Eller så var det bara några indianer här som spelade i stan. Och jag älskar, verkligen älskar sånt! När dom hoppar runt och spelar så himla bra musik, dör för sånt. Kan stå och titta på i timmar utan att tröttna! Dom är så fina! Iallafall, så jag köpte med mig en av deras skivor. Och när jag lyssnar på den blir jag helt lugn. Ibland vill jag bara gråta ut för allt här i världen, ibland vill man bara somna, ibland vill man bara försvinna, ibland vill man bara ligga och tänka på allt.. Just idag känner jag att jag bara vill gråta ut som fan och typ aldrig sluta? Ni vet vad jag menar? Ni har säkert haft en sån dag ni också.

Såhär ser jag ut idag. Kram på er!


Okej?

Haha.. Eh, vad ska man säga? Jag fattar inte varför? Så många gånger som jag färgat mitt hår i rött och ändå blir det rött på hårbotten och asså hela håret är typ svart men man ser lite rött om man tittar nära. Jag gör fel, det gör jag säkert. Men jag fattar inte vad isåfall? Jag tror att jag har för tjockt hår, så ser man inte det röda likabra.. Äh, fan vet jag. Det blev helt okej, så som innan typ fast glansiare.. Haha, asså ööööööh.. Jag vill ha mera rött!

Funderar på att klippa mig och det har jag gjort ett tag nu men jag tar aldrig tag i det ordentligt för att ringa.. Ahhhh.. Kram på er, blir ingen bild för jag orkar inte. Haha! Latefan.. Jaja, kramkram.


Woopwoop!

Hellooooo! 
Haha, kommit på nytt ord. Eller kommit på & kommit på utan jag vet inte, det bara kom från ingenstans. Mitt nya ord! Hahaaha.. Woopwoop, nu ska det fönas så det ryker. Hoppas, hoppas det blir fint. Vad gör jag om det blir fult? Ärligt.... 

Kill me?
Haha, jag återkommer..
TRO MIG!


Sitter med hårfärg i håret

Tja!
Jag såg att Jay vann igår, hehehehe... Grattis! Jag visste det hela tiden ändå, (ärligt talat) kände det liksom på mig. Det var ingen hård match! Haha. Inte för att vara taskig mot Minnah (som om jag ens känner henne? HAHHA) nej men han var sjukt mycket bättre så man visste liksom redan vem som skulle vinna. Men så synd, han såg så nervös ut igår. Jag såg ju inte idol först men gick till vardagsrummet för att titta, då hann jag se det när det började fem i halv elva. Tittade bara tills vinnaren vann och hörde honom sjunga vinnarlåten en liten stund och sen gick jag och la mig, för jag jobbade tidigt imorse.

Fy vad trött jag var efter jobbet asså, uh.. Stod i kassan idag, som annars alltid. Men det är sjukt mycket skilnad när det kommer folk heeeeela tiden och man inte hinner pusta ut lite, än vad det brukar vara på kanske, onsdag osv.. Fy säger jag bara, haha! Fick helt ont i ryggen och allt. Ville bara lägga mig i sängen men kunde inte för det var helt lång tid kvar kändes det som. Men ändå gick tiden helt okej fort. Kan man säga så? Haha.. 

Imorgon skulle jag vara ledig för att vila och ladda hårt inför kommande vecka, men en blev sjung och jag får komma och jobba. Gör mig inget, känner bara att jag kommer vara sjukt död efter. Då tänker jag fira ordentligt! Hahaha. Men snälla som dom är så fick jag ledigt på måndagen istället, så snällt! Så måndagen får jag vila ut om jag kan såklart. Sen blir det fullt ös till och med lördagen.

Karna har också kommit hem så henne måste jag få träffa innan hon smiter iväg igen!=) 

Nu sitter jag och lyssnar på musik medans jag väntar på att tiden ska gå, har nämnligen i hårfärg i mitt hår. Vad kan det vara för färg tror ni? Haha, asså jag har blivit galen i rött hår så ja, jag var och köpte rött hårfärg nästan precis. Så, det är var som sitter i håret och försöker sätta sig fast. Haha.. Får hoppas det blir snyggt bara, för man vill inte gå till jobbet med fult hår. Haha, bra att jag valde just nuu.. Kunde inte vänta till imorgon då jag har en dag på mig att färga om? Haha. Strunt samma, det är iallafall snart dags för mig att tvätta ur det och föna, för att se resultatet. Jag kommer berätta hur det blev, är ni lyckligt lottade så lägger jag in en bild också. Haha, ohlord. 

Jag vek mina kläder för någon dag sedan men sen glömde jag att jag hade lite kläder i rummet också så jag tänkte vika de också. Sen får jag duscha och sen blir det tv, Sex and the City ikväll. Woopwoop!

PUSS.


IDOLFINALEN

Haha, jag dog inte.. Är hemma från jobb och jag känner mig ganska så trött men det gör inget för jag vill se på IDOLFINALEN. Jag har ju inte följt idol detta året men jag vill ändå se Jay sjunga för han är så grym. Men såklart så hittar jag inte tv4, fan vad skumt. Ofta den bara försvinner sådär? Och just nu?

Så istället sitter jag och ser på någon film på Tv4+.. Åh, jag som handlat hem jordnötsringar och balleringakex och lite godis. Ångest! Ja, som ni ser så stannar jag hemma ikväll. Inte så ovanligt, jag gör inte så mycket nu för tiden i med att jag jobbar så mycket och vill helt enkelt inte göra så mycket. Jag vet, jag är dum som enstänker så men ja.. 

Ha det bra!


Kör slut på mig själv

God kväll. 
Har inte orkat blogga idag, för det första så har jag inte kunnat blogga under tiden jag jobbat men efter att jag kommit hem åt jag direkt och såg på Simpsons, Paradise Hotel och nu ser jag på Jersey Shore. Känner mig ganska så trött även om jag inte är trött, låter konstigt va? Men jag tror det är för att jag väntar mig en lång arbetsdag imorgon, börjar elva till sex så man känner sig lite seg inför det. Det är inte det att jag inte jobbat så länge innan, för det har jag. Har till och med jobbat längre än så, men jag vet inte. Känner mig alltid seg inför en lång arbetsdag även om det brukar gå fort. Så idag efter jobbet gick jag in till ICA och där handlade jag lite mat inför imorgon. Jag brukar alltid annars äta flingor med vanilj youghurt och efter att man nästan ätit hela förpackningen så tröttnar man faktiskt på det efter att ha ätit det i nästan varje dag. Därför tänkte jag att det får bli Piroger med lite gooood sallad och så köpte jag mjölk också för att ha det till flingorna som är kvar. Behöver inte äta det imorgon utan låter det stå tills dagen därpå eller någon annan dag då jag får för mig att äta flingor.

Skulle egentligen jobbat imorgon också och sen vara ledig men det blev så att jag behövs på lördag också så.. Sen veckan efter blir det massor, jag får lite småpanik.. Eller något? Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag blir det nästa vecka och förhoppningsvis får jag ledigt på söndagen. Men det jag mest har ångest för är på tisdagen, jag börjar jobba halv tolv till sju, men klockan tio på morgonen har jag körlektion och det är mitt eget fel som tar så tidiga tider man vafan.

Känner att jag verkligen håller på att köra slut på mig själv.. Vi får helt enkelt se hur långt det går..
Godnatt.


Bild från somras, kvällen glömmer jag aldrig. Haha, ohlord...


5 månader

Hejsan gott folk!
Min dag började bra, vaknade och tittade på Våra bästa år, som jag alltid gör. Hehe! Sen startade jag datorn och helt plötsligt loggar min boooy in. Han brukar logga in innan skolan. Vi skrev och webbade, asså jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är med den människan. Asså seriöst, alla gulliga meningar han skriver. Sjukt! Jag är så glad med honom!

Dagen började iallafall bra, har pratat med honom vilket gjorde det hela bra. Haha.. Så nu ska jag bara äta upp min frukost och sen blir det jobb. Ja, frukost även om klockan är ett. Fast jag vaknade ju vid tio men ändå. Idag blir det jobb och därefter blir det nog jobb på Badhuset i en timme. Sen får jag skynda mig hem för att se på Paradise Hotel om jag inte missar det såklart. Sen kommer min älskling in! =)

Jag måste också säga att jag och min underbara pojkvän har 5 månader idag. Fan, fan vad synd att vi inte ens kan ses på vår 5 månadersdag. Sjukt.. Jag undrar när jag får se honom igen..

Nu ska jag som sagt fortsätta lyssna på musik som jag alltid gör på morgonen och äta min rukost. Sen får jag dra mig mot jobb.

Här är jag just nu, i min mysiga tröja som jag köpte i Malmö för någon dag sedan!:)

¤ Tröjan är från Classels (tror jag det heter)
¤ Byxorna är från Gina Tricot
¤ Örhängen från pojkvän
¤ Hårklämman är från Kappahl.

& idag har man maskara.


7 december, 2010

Hello boys and girls! Alles gut? Haha. Hoppas allt är bra med er, här är det helt okej. Känner mig lite trött bara, fast jag vet inte varför.. Efter gårdagen var jag helt slut, jag orkade inte gå upp idag vid tio som jag alltid annars brukar göra. Var helt trött, och är det nu också.. 

Iallafall, här sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Desperate Housewives ska börja och därefter de andra serierna som jag gillar starkt. Haha, asså jag lyssnar på Counter Strike musik. Fan är detta för något? Hahaha.. Jaja, har precis ätit så nu kan jag bara sitta här och göra ingenting, skööönt. Väntar på att min underbara pojkvän ska logga in på msn så vi kan webba och snacka lite, miss him soo much! Blev så himla glad idag när fick ett så himla sött sms av min pojkvän. Det stod att han saknade mig och undrade om jag levde, haha! Asså han är så söt. Nu skrev jag inte hela meddelandet men struntsamma. 

Var på körskolan idag och gjorde lite nytta. Imorgon blir det jobb och just nu känns det som om jag bara vill lägga mig och sova sjukt länge men det ska jag inte göra. Haha, har massor att titta på, på tv och bebo kommer.

Ah, vet ni vad? Nu ska jag fortsätta dega här men ni får ha det så braaa. Kram!


Ny header

Lite nytt, jao! Hahaha, skoja bara. Men jag gjorde en ny header och ändrade "body texten" lite, sen har jag inte gjort så mycket mer. Tänkte bara att den behövde bytas lite eftersom att jag haft den ett bra tag så som den va innan. Är faktiskt ganska stolt över mig själv, minns ni när jag bytte typ varannan vecka eller varje månad? Blev jobbigt men jag tyckte så mycket om att göra olika headers, haha. Galet! Och nu så orkar jag inte ens göra en ny, men det blev en iallafall och jag är nöjd som jag alltid brukar säga efter att jag gjort om en ny header. Haha?? 
 
Iallafall, ligger och tittar på A shot at love with Tila Tequila, gamla avsnitt då. Som jag redan sett men finns inget roligt så detta får duga. Är ganska trött efter idag så jag hade tänkt lägga mig. Ska bara byta om, borsta tänderna och lägga mig. Imorgon väntar en nervös dag, igen.

Jag måste bara säga, tack till alla som sagt grattis idag för att jag klarade halkan. Känns jättebra! Även om det inte var en så stor grej eller så. Men jag var faktiskt jättenervös dagen innan, hade så höga förväntningar, trodde det skulle bli värsta grejen men det var bara skitkul! Ett minne vafan! =) Hahaha.. Men iallafall, känns konstigt att folk säger grattis eller så. Känns som om det är en "stor" grej då, men det är det väl inte? Bara ett steg närmare körkortet. Hahaha?

Nanana, jag hittade btw några riktigt härliga låtar på youtube precis. Haha, jag är konstig jag. Jag lyssnar på allt, asså verkligen allt men detta? Haha. Bosnisk musik, rnb, pop, techno, alltså allt. Men när jag hittade detta, jag älskar låtarna.

Orkar inte lägga in låtarna men de heter:
Muse - Undisclosed Desires
Supermassive Black Hole [alternative live version] (Video)


En bild från förra helgen, i think.

Godnatt!


HALKAN

Hejan! Är äntligen hemma efter att inte ha satt foten i huset på flera timmar! Vaknade kvart i sex i morse för att göra mig i ordning för att sedan bli körd till körskolan där vi sedan åkte vidare till Sturup. Där hade vi Halkan, fyfan vad jag var nervös. Det är därför jag var så nervös igår som jag skrev, hehe. Men det gick skitbra, det var skitkul. Man bara åkte runt där i bilen, hahahahha. Jag sa till P, min lärare att jag ockå ville snurra runt i bilen, så snurrade jag runt skitmycket han bara ja men du ville ju. Hahahhaha. Så kul var det asså! Nu är det iallafall avklarat.

Efter det mötte jag upp Karolina och vi åkte in till Malmö där vi shoppade lite. Fikade och snackade massor, jag hade skiiiitkul idag! Tack Caaarolineee! =) Jag köpte en mössa till syster och en skiiiitmysig kofta, en rosa.. Amela i rosa? Hmm.. Men den var jättesöööööööt så den blev min! =) Ville köpa allt i någon butik jag aldrig varit i förr, som Karolina visade mig. Shit asså! Måste dit snart igen!=)

Nu ska jag bara ta det lugnt. För jag har inte varit hemma sen 7 imorse och kom typ precis. Fatta?!???!!

Ha det så bra, kram kram.


Tudelidu

Hahahahha, asså jag fick mig ett gott skratt. Så synd! Jag såg precis en ganska så rolig och pinsam grej på internet. Man kan inte göra något annat än & skratta, asså hahaha. Låter skithemsk nu men vafan, det var kul! =) 

Haha, till något annat. Imorgon träffar jag my friend Carolineeeee.. (Måste berätta detta så ni förstår vad jag menar när jag skriver Carolineee). Hon heter Karolina, men det finns en låt där en kille sjunger åååå Carolineeee, bla bla bla. Efter den låten har jag fått för mig att kalla henne för Carolineeeeee, asså jag typ sjunger när jag säger det. Haha! Det är därför jag skriver Carolineee och inte hennes riktiga namn. Hihi! Iallafall, vi hade tänkt åka in till Malmö. Buuhuu! Det var sjukt längesen som jag var där, asså seriöst. Flera månader sen som jag var där sist och ska jag vara ärlig så känns det lite creeeepy att åka in dit nu eftersom lasermannen fanns ute och allt sånt. Även om han är fångad (tror jag att han är?) men ja.. Whaev. Får se hur det går iallafall!

Jag berättar med om morgondagen imorgon, fan vad nervös jag är! (inte för malmö & inte för att jag ska träffa henne, hahaha!) :D Kram.


NERVÖS

Hejsan. Uh, jag kan knappt tänka på annat än en grej.. Fyfan vad jag är nervös, det bara pirrar i magen.. Massa massa fjärilar flyger runt där inne nu! Haha.. Asså jag vet inte vad jag ska ta mig till, kommer säkert kännas bättre efter men fyfan asså, jag vet inte vad jag ska göra.. Ärligt talat asså! 

Iallafall, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen längre för det enda jag gör är jobb jobb och återigen jobb. Sen när man slutar är det bara till att gå hem och vila, för dagen efter blir det jobb igen. That's my life right now.. Jag gillar det men jag gillar inte att livet är så trist, för tillfället. Det blir ju bara jobb och inget annat. Problemet är inte att jag inte gör något annat, för jag kan göra annat också. Men problemet är att jag inte vill, jag vill inte? Sjukt. Men jag vill bara vara på jobbet, när jag inte är där vill jag bara vara hemma och "gömma" mig. Vill liksom att dagarna ska gå så fort så jag kan få träffa min pojkvän snart, jag vill inte göra annat. Jag mår inte bra, jag mår ju bra så (jag är inte sjuk) men inombords mår jag dåligt, om ni förstår. 

Nu är jag ledig i två dagar, får se om jag kan träffa en fin vän på tisdag, eller imorgon? Ska kolla med henne nu iallafall!=) Nu är jag grymt trött, känns som om klockan är sjukt mycket, typ nio eller tio, elva till och med?? Aja.. Jag får ta och leta fram en outfit för morgondagen så jag inte blir sen och börjar stressa. När jag ändå har det i tankarna kan jag väl likabra vika mina kläder, fint och prydligt! Hahaha.. 

Åh, jag lyssnar på en så sorglig låt att jag vill dö.. Varför plågar jag mig själv? 


Här är en gammal bild på mig, det var någon konsert i Helsingborg (bosnisk sångare). Jag måste säga att jag älskar att ha rött läppstift, hehe.. I do! Och jag vet inte varför men nu när jag tittar på bilden så får jag en känsla av att jag vill klippa mitt hår.. Asså, så kort som på bilden. Och jag har grymt långt hår just nu så det är lite ångest på det. Men ändå!


Och kolla bara denna bilden, så långt hår jag har.. Eller ja, hade då. Detta var nu i slutet avoktober & början av november när vi var nere i bosnien och håret växer som fan. Haha! Bilden är inte redigerad, ser så ut men det är den inte. De andra bilderna här under har jag däremot ändrat ljus/färg på. Ser jag inte... Ledsen ut? Jag la märke till det nyss. Hm!



IDOL

Hejsan hejsan hejsan.
Sitter här och tittar på IDOL, brukar inte göra det men lillebror ville titta så jag får väl ställa upp. Jag gjorde precis en riiiiktigt god middag, ska man kalla det så? Eller kvällsmat? Aja.. Jag har iallafall inte ätit mycket idag, blev mackor till frukost och sen åt jag flingor på jobb, under fikan. Det är vad jag ätit, sen åt jag nu också. Jag var såååå hungrig så jag gjorde ägg (wow) haaha. Men jag var så hungrig att jag inte orkade göra något speciiellt som tar lång tid. Men shit vad detta var gott! Tog ägg då, med Keso.. Asså herregud.. MUMS! Och sen så hade jag feferoni åt sidan. Lillebror smakade också, han tyckte det var jättegott han också. Så nu är jag jättemätt! =) 

Köpte en påse med chips innan jag gick hemåt efter jobbet. Så jag har något att smaska på lite senare, inte just nu eftersom att magen säger nej till det! Haha.. Nu vill jag inte titta på IDOL längre. Ska titta på en film på Canal+ first!=) 

Kram.


Tokio Hotel

http://www.universalmusic.se/video581.aspx?bcpid=27583318001&bctid=694907118001

In och titta, omg omg omg säger jag bara! Fyfan vilken söt video, gillar den starkt.
Tycker videon är jättefin, fullt med klipp/bilder eller hur jag ska säga, av vad de gjort under åren. Gillar den verkligen. Så fin! Och att allt går "bakåt", ni förstår vad jag menar va? Nästan allt de gör, blir bakåtvänt.. Typ om de går fram så går de bak i denna videon. "Allt spolas bak" eller hur jag ska säga för att vara korrekt. Men den är jättefin iallafall.

<3


Ny kofta

Hejsan. Är hemma från jobb och fyfan vilket oväder. Tycker inte alls om snön längre, varför ska det snöa så himla mycket? Okej, det räcker nu. Vi har sjukt mycket snö, det behöver inte snöa varje dag!!!!! Åhh... 

Jaja, jag har iallafall haft en bra dag. Eller helt okej? Just det, köpte en jättesnygg kofta efter att jag slutade. Gick ner och hittade en skiitfin kofta, som jag blev kär i direkt. Egentligen inte min stil men fyfan vad jag blev kär! Haha. Den blev min direkt iallafall. Tog ett kort med webben, inte alls så bra bilder men ni får iallafall se lite mönster på den. Haha, kommer nog ta kort på den när jag har den på mig någon gång. Men fyfan vad snygg den är, asså det är verkligen inte min stil om man tittar såå.. Men när jag såg den, haha.. Aja, ska vara tyst nu..

Paradise Hotel börjar nu, kram kram.

Det är en lång kofta, och är inte lika stickig som alla andra. Hehe, som jag inte alls gillar! =) Har två fickor där fram som ni ser på den nedersta bilden.


Gooodbye

Hejsan bloggläsare. Är hemma efter ännu en arbetsdag. Blev först jobb på Kappahl och direkt efter fick jag skynda mig till badhuset för att jobba en timme där också. Nu är jag hemma och känner mig lite nere, tror att jag kommer bli sjuk (hoppas inte!!!!!) för det var ett bra tag sen som jag var i vattnet på badhuset och idag stod jag ute och väntade på storasyster som skulle komma och hämta oss. Frös ihjäl även om jag hade mössa och vantar och tjockjacka (med blött hår!). Men, det är bara till att hoppas på det bästa.

Nu ska jag fortsätta skriva med min älskling! <3


RSS 2.0