R.I.P MICHAEL JACKSON

godmorgon på er.
hörde precis att Michael Jackson är dööd.. oh:/ var precis några låtar på mtv av michael jackson. det är ju ändå michael jackson! hallå? tycker synd om hans nära & kära.. jag har alltid tyckt om michael jackson, och nu är han död..  usch :( nu är det om honom på mtv igen, awww.. . R.I.P!


nu ska jag äta, kram!

kört runt liteee

hello.
idag var jag leeedig, riktigt härligt. sov länge och sen såg jag våra bästa år. städa huset lite och sen kom karna hit. var lite här hemma och sen åkte vi in till willys, sen till stan. la undan två linnen och ett par rosa/röda leggins, får gå dit imorgon igen och köpa dom. sen kollade vi runt i stan lite, hitta present. jag fattar inte att jag gör det när jag ändå inte fick ett p*ss från dig... aja, sen blev det mc donalds, ääääta sig tjocka och sen körde vi runt lite, skitskoj! hahahhaha, riktiga galningar. sen blev det hem igen.. kissie wannabe, så himla roliga. ohno! hahhahaha, aja nu ska jag äta lite, är huuungrig. åh, är sugen på glass!

btw, imorgon kommer karna hit igen och då blir det fix, sen fest. puss&kram.

Ny design

jag har tröttnat på min bloggdesign, nu kan jag heller inte sitta vid min dator och fixa om den för den fungerar fortfarande inte. jag väntar... . men så fort den är fixad så ska jag göra en ny design och en ny header, lovar! orkar inte ha denna längre, så tröttsamt. ni ser att jag gjort om lite snabbt, bara färgen då, men snart/någon gång får ni en ny & en snygg en!               ville bara meddela er om detta        hih...

Jobb-Stranden

heeello. har fått mera färg, i like it! :)
idag var jag sååååå trött, orkade verkligen inte jobba men det var bara till att byta om och dra.. skulle egentligen jobba till ett men blev frågad om jag kunde stanna till tre, men stanna till halv fyra. sen var det att cykla hem och byta om och cykla direkt till stranden. där träffade jag syster och massa annat folk. vet ni vad? jag gick in i vattnet, doppade mig till axlarna, oohno! haha, första doppet denna sommaren, detta året. hih ;) - på dalabadet då.. . aja, har solat mycket och haft jättekul med amel och smajo och dom andra. härlig dag! imorgon jobbar jag inte så det blir nog raka vägen till stranden, och är där heeela dagen! :) haha, eller så blir det svedala, får se om syster kan köra oss. kkram.


bebo bebo.

svar till kommentar

sanja om Tosselilla 09:  älskar din blogg:D, ska du åka till bosnien i år?

svar: tack! blir så glad av sånna kommentarer som dina! :) och nej jag ska inte till bosnien. :'( jag vill dit, jättegärna! men nemogu :/ jag ska jobba hela sommaren så jag kan inte åka någonstans typ, men jag vill till tyskland makar, bara någon dag när det ändå är närmare än bosnien.. men men, när du nu tog upp om bosnien, hååh. jag saknar att bara vakna på morgonen och tänka, nu ska jag leva liiiivet! först äter man tillsammans med alla och sen spelar man fotboll utanför med killarna. sen på kvällen går man ut och fikar eller festar, där var ju fest typ varje dag.. eller fest, konserter iaf.. sakna! joooj.. . på tisdagar, piaca! på onsdagar, igranka! joooj, jag saknar det.. om du ska dit, ha så kul!!! :) kram.



Tosselilla 09

måste börja med att säga att det var grymt kul! såhär borde man spendera varje dag under sommarlovet, LOVAR! okej, först var vi helt sura för de tog överlång tid att komma och det var inte roligt folk i bussen, hah! men när vi kom fram så stack vi tre och åkte först den vi alla älskar, den männen snurrar på oss, finns även här i trellan. haha, jag vet inte vad den heter? men jaja.. sen satte vi oss i en båt? och började pendla lite, hih. mysiigt, därefter ville vi bada så det blev det.. men dom ville inte åka en med en luftring så jag fick åka ensam, hih.. roligt. sen åkte vi massor med baki och det var grymt kul. har fått färg också, har ju solat såklart. minela, hahahha. vi åkte en jättehög vatten något? man skulle ha typ en matta så skulle man åka ner med den. jag, minela och baki åkte samtidigt. i vars en sån sak. hih, så jag och baki klarade oss men minela, hahaha. hon tappa sin matta i mitten och sen ja, jag ska inte berätta mer. men grymt kul va det! :) hela dagen var lyckad, superfint väder och allt :) nu har jag ont i mina axlar och i ansiktet, även halsen! skrikit förmycket. '


kan bjuda på denna bilden. AHHAHA, asså ser ni vad det är för karusel? en för småbarn, men som vi skreeeeeeeek. överkul!


Jobb&stan

heeello.
är hemma från jobb & en tripp i stan. slutade klockan ett och gick till syster, vi gick runt lite och kollade kläder, sen mc donalds. sen kom selma och då kollade vi rean på Gina Tricot, haha. asså jag lovar, ni skulle sett min miin när jag såg Gina Tricot. Fullt med affischer på deras fönster, man kunde inte ens se in (genom glaset) hahaha.. men det fanns heller inte så mycket med folk där, det var ju mycket men inte över mycket. alla var väl där vid öppning, 10.00! hahaha, skulle vara kul & se! men men, har precis tvättat håret och hade tänkt gå ut, men vi får se. först ska jag äta pizza, puss!

Kissie har en auktion.....

.... på sin blogg just nu, haha. vet ni vad jag gör? jag har hennes sida upp hela tiden och kollar summan, detta kommer vara sååå himla länge, fast det står att den slutar 00.00 om det fortsätter så länge det vill säga, och fortsätter imorgon klockan 20.00. grymt! det står att det är 500;-. vad jag tror, är att det nog kommer bli mer än 500, för jag tror inte någon kommer ge sig, det blir bara mer och mer, men det tar snigel år! men skoj är det att titta på, ska bli intressant att se vem som vinner priset. vem kan det bli? haha, asså det är bara så roligt detta, alla vet ju att den enda som tjänar på detta är kissie, om det nu är hon som får pengarna, som alla skickar sms för. det kostar ju tio kronor per sms, och tänk så många sms folk skickat hittills, ja hon tjänar ju grymt mycket på detta - om det nu är hon som får pengarna dvs. smart tjej! men som sagt, lycka till den som vinner priset. nu ska jag fixa några mackor och ta fanta exotic, sen ska jag in till mitt rum och fråga selma om hon vill spela lite kort. om hon inte vill så får jag väl äta upp mina mackor och se på tv, finns det inget blir det läggdags. jobb väntar imorgon - btw, äääven REA. kommer vara fullt imorgon, kommer säkert ha jättemycket på jobb också, eftersom att det kommer vara fullt i valen, så kommer folk komma till oss också. men det är bara roligt! vi ses kanske imorgon, kram!

BILDER - ALLA ÄLSKAR BILDER!

hejsan, amela här! hhöhö. har precis kommit hem från stan, har varit ute med mina syskon, åt choklad och glass, mums. riktigt fint väder ute, verkligen! och kolla klockan, den är nio och det är fortfarande jätteljust ute, nice! haha, eller det har det ju varit länge nu, men det är bara jag som lagt märke till det just nu! hih.. iallafall, idag hände en konstig sak. blev så förvånad, men ändå glad. tänker inte ta upp det, här. hih, sorry. vet att ni blev nyfikna nu, (A). sorry for that. aja, igår var jag ju ute med minela, och vi tog massor med bilder. och jag vet att alla älskar bilder, så jag tänkte att jag kunde dela med mig lite, eftersom att jag inte lagt upp så många bilder den senaste tiden. skulle ni gilla de vaa? :) njut.


detta är då på väg till landskrona från malmö, mamma & pappa handlade plommon till mig som jag ääälskar! har några kvar btw, så ska äta dom nu, efter inlägget såklart. hih... sen fick jag också något jag även älskar, minst lika mycket. btw, man ser verkligen hur jag gnagar! hahhaha,

körsbäääääääääääär. mumsiiiisii :) 


så, nu kommer gårdagens bilder! :)



jag älskar oss,

haha, ja inte lätt äär det när allt hår kommer & förstör! ;) hahha..

jahappja.. finns massor med fler bilder men alla kan jag inte ta, sorry. jag orkar inte lägga upp fler, så ni får nöja er med dessa, och det är många, i know! so be happy! :) nu ska jag chatta med sameeel, någon man saknar otroligt mycket! <3


back from work

hejsan!
nu är jag hemma och är sådär trött, men det hindrar inte mig från att gå ut en runda. ska nog åka rullor, om inte så får vi se vad jag gör. ganska fint väder idag också, wuhu! :) imorgon blir det jobb igen och på tisdag blir det äntligen tosselilla. nu ska jag äta och sen hitta på något. hoppas ni haft/har en super dag! kram!

!

F*CK YOU!

I DON'T NEED THIS SHIT

..... rent ut sagt, känslorna tar över ibland.

1,2,3,4,5,6,7,8,9.............. osvosv. ja jag kan fortsätta räka, men det hjälper inte. jag kan bara säga att jag är så, jag ska inte säga arg och inte heller sur, men däremot ska jag heller inte säga glad eller lycklig. något där emellan är jag just nu. sur är jag inte för jag vet att ni som vet att jag (blev) sur lätt innan, men det ni inte vet är att jag inte blir det så lätt längre, inte lika lätt iallafall! men det dumma är att bara för att jag blev sur så lätt den gången, så tror ni att ni vet hela mitt liv utantill och hur sur och glad jag blir. ni vet inget om mig - so take it!  glad är jag heller inte för det finns så många orsaker som gör att jag inte kan ha ett leende på läpparna, som gör att jag inte kan vara glad eller lycklig. men tro mig, jag gör allt för att lyckas göra det NI inte vill! du tror du kan göra som du vill, gå till henne och sedan komma till mig när hon inte finns vid din sida, but later är du hos henne igen, då jag inte är vid dig. man kan inte ha allt man vill här i världen, du vill ha två saker och det du får är en av dom, den andra kan du glömma, tro mig. från och med nu - som sagt, it's over! sen, du! du, nej jag tänker inte ta upp något om dig för ner, haha, jag kommer inte på något just nu, det är bara för mycket. jag förväntar mig ingenting av detta, vill bara skriva ner allt, alla känslor, när man ändå inte kan lita på någon, inte en enda person! nej! så därför tar jag det i min blogg, och ja nu tänker ni säkert, är du dum eller? du kan inte berätta för dina vänner utan du berättar i din blogg, där alla i hela världen kan läsa det. då säger jag bara såhär, jag skriver ner det men jag säger som sagt inte om vem och om vad detta handlar om. det är bara ett inlägg, ett inlägg som hjälper mig att få ut alla känslor, alla tankar som finns i hjärnan, allt. thats it. du tror du kan komma när du vill, du tror du kan komma när du vill, du tror du kan göra vad du vill, ja massor av sånt. man tror helt enkelt att man kan utnyttja folk hur som helst, när man inte har dom man tycker är coolast och bäst, så går man vidare till the next one. en dag kommer det inte vara så längre, en dag kommer ni inte kunna göra vad fan ni vill! ett inlägg där massor av känslor bara öser ner, allt som finns i hjärnan trycker fingrarna ner allt på tangentbordet och allt kommer upp här. jag förväntar mig inte att ni där ute ska förstå något i detta inlägget och kommentera det. jag skriver det för jag vill få ut alla jävla känslor, jag tänker inte berätta vem och vad allt handlar om. som sagt, allt som finns i hjärnar skrivs ner men inga namn ges och vad saker och ting handlar om. försök klura ut det, du kommer inte lyckas. oavsett om du tror att du kommer klura ut det, du tror fel. nu ska jag duscha och sen ska jag fixa mig, därefter väntar jag på att minela ska bli klar så ska vi ut, i don't need this shit!


Landskrona

Hoj!
blev landskrona idag, vakna tidigt och så blev det malmö, direkt efter blev det landskrona. vi var hos mirza, skojskoj. jag måste bara tilllägga att landskrona är såå uttorkad! finns inte en enda människa ute, aja..

nu är jag iallafall hemma och ser på my name is Earl. ska ta lite choklad och mysa ner mig i sängen, kallt ute! puss

soligt väder & glass

hejsan!
här sitter jag, är riktigt trött och sur.
dagen började med att jag skulle jobba, från nio till två. sen blev det hem och byta om & så och sen hämta syster så gick vi mot stan igen. jag skrev ju att jag skulle handla klackskor, i did! som tur var så hade ingen köpt just dom jag ville ha och just den storleken, så jag köpte dom idag. nu är de miiina! :) and i LOVE them! efter det så gick jag och syster & kolla runt lite i stan, sen blev vi sugna på glass, köpte det på tasty house och gick ut i solen och åt. sen blev man också hungrig så då blev det mc donalds. när vi var klara gick vi mot pappas jobb eftersom att han ändå sluta just då, så vi åkte hem med honom. jag hade tänkt gå ut snart, men jag orkar verkligen inte. jag har såååån lust att bara lägga mig i sängen och sova & aldrig vakna igen. ja, det är hur jag känner just nu. men men! imorgon är man bjuden på fest? hos elma, men jag ska inte dit, jag orkar inte & så ska vi till landskrona, eller ja mina föräldrar ska dit och vi också OM vi vill. vill vi? aja, vi ser ju imorgon om jag vill eller inte. sen blir det jobb på söndag, måndag (tisdag; tosselilla), onsdag & lördag! på fredag är det fest för janna & amelie för dom fyller arton.
ja, nu vet ni vad som händer under denna & nästa vecka, ungefär! nej nu orkar jag inte sitta här längre, ska diska och sen tänkte jag ta en tablett, har huvudverk! kram!



Om Tosselilla


jag fick en fråga om vad det kostar att åka till tosselilla, eller inträdet..
här har ni svaret. den lilla rutan där det står PRISER, där ser ni? där är lätt att läsa. men bredvid det, den lilla texten. det står:
i entrepriset ingår tillgång till alla aktiviteter såsom: vattenland, tivoliland, 1 tur go-cartkörning, minigolf, kanoter och båtar, tarzanskogen med tamdjur samt grillplatser med grillkol och tändätska. kostar extra gör: flygande båten, linbanan över sjön, automater och ev. gästattraktioner.
10-kort: 800 kronor, gäller för 10 besök per säsong, kortet är personligt, foto obligatoriskt.
Gruppriser: en betalar för hela gruppen. från 15 stycken och uppåt. 20 kr rabatt. för gupper över 100, ring för offert & så står numret där, vill ni veta mer? gå då in på deras hemsida: www.tosselilla.se , där kan du hitta allt möjligt. låter skoj!?

hoppas du blev nöjd med mitt svar! kram.

tosselilla

Tjena.
kom precis hem från en snabb runda i stan med minela. först blev det att cykla hem till henne, lämna lappen som hennes föräldrar skulle skriva på och sen cykla till stan, systrar & bönor för att se om jag skulle jobba den 23, tisdag. det skulle jag göra men som tur var bytte helena med mig, jättesnällt! så på tisdag är jag ledig och ska till Tosselilla, med massa folk. ska bli otroligt kul! jag, selma & minela, kanske ted också, inte säkert än men vi ser. ska bli grymt kul! hoppas man på iallafall. åker halv tio på morgonen och är tillbaka runt halv sex, wooohooo! så nu har jag och minela betalat och lämnat in lappar, så allt är klart för den delen. sen blev det in till stan igen och kolla på skor, jag blev riktigt kär i ett par klackskor! ohgooood. hoppas bara på att ingen köper dom, (A). ska in dit imorgon igen, men först ska jag leka ekonomisk och kolla om jag har råd till allt jag först måste tänka på! :) hihi, aja. vi hörs väl snart igen. puss!



Simpsons

hejsaan.

just nu sitter jag och tittar på Simpsons, så kom jag att tänka på en sak. blir inte ni också glada av att titta på simpsons? själv blir jag alltid glad, har jag inget att göra, eller om jag inte orkar göra annat än att ligga i sängen och se på Tv, och så finns det kanske inget roligt som man kan titta på, man bläddrar bland olika kanaler och så kommer Simpsons fram? då blir man helt glad eftersom att det är såå himla roligt, och så avslappnande, tycker jag iallafall. har det inte hänt er någon gång, eller varje gång ni tittar på det, att ni blir glada och kan skratta till för Homer gör något roligt? haha, hände mig precis. (A) han är föör goo!

hade varit kul att få veta vilken din favorit är av Simpsons? min är Homer :) hih,


cykeltur mot stan

hello.
har precit kommit hem, skulle till biblioteket & såklart var det stäängt just idag. så vi fortsatte in till stan, hittade inget fint så det blev hem igen. mår heller inte så bra, har jätteont i magen och är helt varm, känns som om jag kommer svimma när som helst. men nu ska jag gå och äta något, have a nice day!
btw, vädret är super idag! :)


Stina-Lee är gravid!

hellou!
för er som inte visste så är Stinalee gravid, såå sött! :) hon som är sååå vacker, undra hur sött barnet kommer bli. aww :) ett stort grattis till dig Stina! hoppas allt går så bra det bara kan! alla pratar om det... .

tjatjatja, igår blev det bara ett "god morgon", sorry. men hade inte tid med att skriva mer, hih.. dagen började med att jag vaknade och började prata med pappa lite, sen gick jag och la mig igen, intressant? haha.. nej men när jag väl vaknat så började jag stääda lite här hemma och sen blev det in och duscha, byta om och åka in till malmö. skoj skoj.
när jag kom hem var jag riktigt trött, ville bara lägga mig men istället spelade jag lite kort med syster. jag älskar att spela kort, gör inte ni det? hahaha :)

okej, vad ska jag göra idag då? njaah.. jag vet inte riktigt, hade varit skönt med att läsa en bok, men jag har ingen och jag orkar inte gå/cykla in till stan och låna en bok på biblioteket, men det får jag nog göra.. eller?

jag vet att det är sant,
jag vet att det är så det ska vara,
jag fick bevis också!

vet ni? jag har nog smakat på flera olika kladdkakor nu, hah. väääldigt intressant, jag vet! nej men, på coffé house har dom jättegod kladdkaka, vår är också god men lite mer mörkaktigare, om ni fattar? och sen min egna, den är ju god den med, men inte så god som den ska vara, fast igår smakade jag på en, gaaanska god, tror det var på waynes caffé. (intesäker).

iallafall, ikväll är det Ugly Betty, klockan 20.00 & efter det kommer Desperata hemmafruar, men om jag inte minns fel så sa dom på tv, att det skulle vara dubbelavsnitt idag eftersom att det skulle vara säsongavslutning, eller? naj, jag är helt förvirrad nu, men men det är bara bra att det inte är slut & att vi kan fortsätta titta varje tisdag! hah,


nu ska jag söka på google om Tysklands hotell, någonstans man kan sooova?
ja vi ser, men ni får ha det superbra! puss

......

god morgon!

The City

hejsaaaan,
är hemma nu & grymt trött. har jobbat idag, gick fort men blev riktigt riktigt trött! nu sitter jag och ser på The City, och äter pannkakor & dricker coca cola. love! jag är riktigt sugen på godis, mmmm mina chokladgodisar! längesen sist. men nej, det är bra att jag inte äter sånt längre, eller att jag inte ätit det på länge nu, det är inte så att jag försöker sluta äta sånt, blev bara så nu, när man inte har tid med att handla det, men jag har ju ätit choklad och sånt också, men inte så mycket som jag åt innan nope :)

nu har det börjat, så nu får jag säga hejdå till er. vi hörs någon gång igen, snart! :) ta hand om er,


BILDER


jag tänkte bara "förvarna" lite,
imorgon hade jag tänkt lägga upp några - (många) bilder, från studenten & bröllop & annan student, med mera.
ja, allt jag hittar kan man säga.
om jag har tillgång till denna datorn förståss! :) men nu ska jag sova, puss!

btw, jag & cathrine på bild.
älskar min sötnos <3

Fiilm


ser ni? ser ni såret? hahah, ja så kan det gå ibland..

har suttit och tittat på film ganska länge nu, ska gå & lägga mig nu. eller först ta ut linserna & tvätta dom & så, sen blir det läggdags. jobb imorgon, yepp. ha det så bra, sov gott! kram.

studentfest

eelo! :)

jag måste bara säga att gårkväll, ja det var en suuuuuperkväll! :) riktigt roligt var det, & grattis igen amela <3

en rolig sak hände igår, eller rolig & rolig, jag brände mig på min kind med plattången och det roliga då är,
att det var student igår, innebär "feeest". när jag kommer till jobbet idag, ser dom mitt sår, hahahha. neej, va kul.
vad kan man tro hade hänt? jo, amela blev full & hamna i slagsmål. eller, amela blev full & trillade på gatan? ja, vem vet. hahah. men det roliga var att det var fest igår & det vet ju alla, så kommer jag och jobbar med ett sår i ansiktet, undra vad kunderna tänkte när dom såg mig? ja, undra.... haha, men så alla vet : BRÄNNMÄRKE! så jag var inte full igår & trillade eller annat, vad man nu kan komma på. hih, jag drack inget alls igår, drack det bästa av allt - coca coooooola, you name it! :)

iallafall, riktigt kul var det igår, blev mycket dansdans :) men inte lika mycket som för de andra hööhöö.. (A)
nej nu ska jag se på tv, ha det bra. sååå hörs vi, pusshaaaaj.

btw, bilder från amelas studentfest kommer någongång snart!

11/6-09

 Hej.

idag var det spexet på södan, skojskoj. folk sprutade vatten från alla hååll, sen var det att kolla på alla klasserna när de dansade, eller ja.. hm, skoj. men inte alls lika kul som förra året! men men, nästa år är det vår tur.. whuuups.. :O

iallafall. sen blev det hem, sen stack jag & selma till stan. & sen hem igen, nu har jag varit lite hemma, och nu ska jag uut och äta på mc donalds, är hungrig. ihih, men ni får ha det superbra, puss på er.


stan med minela

helloo.
hemma nu, kom precis hem från stan. minela hängde med, snällt!:) först kom hon hem till mig, sen gick vi mot stan, som vanligt blev det maassa skratt och prat om minnen. härligt! sen blev det systrar&bönor, fikade där. riktigt kallt var det ute ocksåååå, /: sen stack vi till H&M och där hittade jag en riktigt fin bekini, roooosa också! den blev min direkt, sen väntade vi på att mirela skulle sluta så gick vi och handlade en bekini till, fast till lillasyster, tänkte att hon också skulle få en, snällt va? :) hihihh. sen gjorde mirela så att jag köpte en pyjamas? (stavning) också, hmm.. jag ångrar mig, snååååle fan.  hahaha.. men men, nu är jag hemma, och jag åt lite.. men jag fattar inte vad som hänt med mig, seriöst.. jag åt som en gris innan, men nu, nu äter jag bara någon tugga och sen vill jag inte ha mer, det är inte så att jag blir mätt utan att mage gör så jag mår illa. iallaafall, nu ska jag leta reda på mina rullor så ska jag ut och åka med miiiriii.
puss!
 

Bilder från bröllopet

hejhej.

sitter hemma och ser på tv, är riktigt trött. idag skulle vi till dalabadet med alla HPklasser. jag gick inte dit, blev för klyddigt med allt bestämmande. en sa så & en annan sa så & sen blev det inget för mig, nej. så jag är hemma, hmm.. jag är riktigt hungrig och ska snart ta och äta något, sen får vi se vad jag gör. måste också in till stan senare, lämna pengar till sanna och sen kanske ta en fika. får höra med någon om någon vill hänga med.

hah, jag har inget roligt att berätta.. sorry?
men här får ni några bilder sen bröllopet i lördags, kul va? ;p



finns bilder på brudparet, men vill inte lögga ut, fall i fall de inte vill.
jag hade grymt kul!

SLUT MED PRAKTIK!

fatta så trött jag är! sitter och väntar på att desperata hemmafruar ska börja igen (reklam nu). och idag var det sista praktikdagen, wohoooo! tog med godis till anna & hemmagjorda chokladbollar till de andra. själv har jag inte smakat dom (A) hahha. men men, dom sa att dom var goda iallafall & dom åt inte bara en, så jag måste väl tro på det :) haha.

igår var det då praktik och direkt efter handlade jag godis till chefen & sen hem och baka. haha.. & iimorgon ska HPklasserna till dalabadet, men det ska vara dåligt väder så, regnar det blir det till skolan istället. wohwo? :/ men jag orkar inte göra något alls, hade helst velat stanna hemma. ... tänker man efter, asåååå. jag fattar inte att jag varit i skolan VARJE dag, har inte varit sjuk en enda dag under detta året. hur orkar jag med allt? hur?:S aja.. sen på torsdag är det SPEXET, skoooj :) & fredag, skolavslutning. men för mig blir det inte lov, ja får vakna tidigt iallafall. åtta & nio på morgonen för jobb, fredag-söndag. you love to work, don't you? :/

nej nu har det börjat. nu ska jag fortsätta titta,
btw. förlåt för att jag varit frånvarande, men det är inte så lätt när ens dator inte fungerar. sorry! ska försöka vara bättre på uppdateringen, puss!




jag på bröllopet i lördags :)


090604

hello!
i'm back, my ladies! :)

okej, vad har hänt idag? jo, skolaförst och där hade vi "vanliga" lektioner och sen hade vi ett prov i näthandel som jag redan berättat om. hm, jag skrev för fullt men tror inte att det var rätt. hah, alltså jag tror att jag skrev på fel, om ni fattar? :) men men, efter det stack jag och hjälpte mamma, därefter träffade jag janna & elin på palmblads. sen blev det att handla studentpresent till karna, sen stack janna och då blev det systrar & bönor för mig och elin. sen kikade vi lite i stan, och sen kom jag på att jag ska på bröllop på lördag, då jag jobbar. så gick vi dit och frågade om det fanns någon möjlighet att byta med någon, vi får se hur det går! för jag vill verkligen till bröllopet, jag älskar bröllop och ja, jag bara älskar det! hela familjen ska dit, varför ska jag då stanna :( + att det är i landskrona.. uupppp:) 

iallafall, sen vid sex blev det att cykla hem, var hemma några minuter och sen stack jag och selma till en tjej som färgade selmas hår, och nu är jag hemma, kom precis därifrån. jätteskoj var det idag, måste jag säga:)

imorgon består dagen av, idrott första lektionen - då ska vi fika (äta frukost tillsammans för det är sista lektionen för tvåan i idrott) och sen har vi en lektion, vet inte vad vi ska göra där och därefter har vi engelska, eller ja.. läraren är på plats, skulle leka lekar, men tror inte alla kommer. eller, kommer någon? men men. sen slutar vi, och jag tänkte precis skriva "jag undrar vad jag ska göra sen, vad man ska hitta på med sen", men så kom jag på dåå... det är karnas student imorgon. så det blir att sticka hem, duscha & fixa sig och såå. bestämma med janna & alla andra var vi träffas och hur vii tar oss dit. men det blir nog buss, vi ser! jag vet inte ens vad jag ska ha på mig, buuuuuuuuuuuuhwps.  & lördagen blir det då bröllop hela dagen, skoooooooooooj. om någon kan byta med mig dåå (A). nu går jag, puss & ta hand om er! :)

Tokio Hotel T-shirt <3

hejhej.
här sitter jag och håller på att somna, när jag egentligen ska sitta och plugga förfullt inför ett prov som vi ska ha imorgon, i näthandel. ja, jag säger ju bara lycka till. ja, vi ser ju redan hur det kommer gå, när jag sitter här och gör ingenting.

iallafall. hur fint väder som helst ute, vill bara gå ut och sola, men ja.. prov..........
jag orkar verkligen inte! nej nu ska jag på toa & sen ska jag äta (allt för att inte plugga), sen får jag verkligen ta och göra något vettigt, plugga kanske? ah, nu går jag!



jeans: Gina Tricot
tröja: H&M - tokio hotel, mot AIDS.
svarta armband: Lindex
vita/silvriga armband: Gina Tricot - present av syster. <3


så, jag har ju lovat att visa bild på mitt nya skärp? ;) här är det.. från Gina Tricot. 99;-! är det iiinte snyggt? jag älskar det!
har ett annat också. fast det är helt rakt, med nitar på - svart, som detta också! :) jag är käääär i nitsaker!

påväg heeem.


snygg? jaaaa.

Hejsan. Nu sitter jag i skolan och ska snart sluta. Eller så har jag nog redan slutat fast alla sitter ändå kvar. Jag funderar på att gå till stan snabbt men orkar inte. Vill fika, men orkar inte. Hih, ska nog hem och lägga mig, viiila lite. Och sen måste jag plugga till ett prov som vi har imorgon. Sista provet i tvåan! Hmmm.. men men, nu ska jag gå, ha det så bra så hörs vi någon gång igen. Puss!


RSS 2.0