Malmöfestivalen #2

Tjena! Igår var vi i malmö, malmöfestivalen. Det var inget vidare, men blev roligare när man träffade på speciella.. Hittade ett, ja hur ska man säga.. "Rock"armband.. Med Tokio Hotel på, snacka om att jag blev överlycklig. Det blev mitt direkt, sen gick vi vidare. Fick inte åka någon karusell för INGEN ville vara snäll och åka med mig! :/ Maja.. Såg aldrig han som gjort svennebanan, hittade inte honom, eller det var ju inte så att jag letade heller.. Palla sånt, haha... Träffade på många också igår, nice..

Yooo, jag tog en bild precis på mitt brännmärke som jag fick för någon dag sen, på jobb.. Yiho..








Mitt brännmärke från jobb! :/ Mah, så jobbigt & ha det där.. Varje gång jag typ lyfter armen ser jag något stort på armen, tror hela tiden det är något djur som kommit dit eller något.. Men nah, det är bara brännmärket... :/

Jag igår, Mf...

Se vad Amela hittade igår på MF! Snacka om att jag blev överlycklig, wihooo! :) <333

Minela & jag, när vi blev överlämnade mitt ute i ingenstans. Tro man lämnar oss på Rosengård, helt ensaamma.. Vi som aldrig varit på det stället förr och ja, hahaha.. Sjukt, så vi frågade en man om han visste var Gustav var, vet ni vad han säger? "Har ni varit här innan? Var kommer ni från? Det är en timme bort ungefär" HAHAHA.. Ohno.. Så vi beställde Falafel & Kebabrulle och åt, tills de andra kom och hämtade oss igen.. Mh! HAHA.. Omg..





Ah, nu är jag trött som fan.. Ska göra annat, ha det bra! Pussss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0