ÖKAR SNABBT SOM FäN

Hahaha. Fatta så glad jag är just nu, loggade in här och kollar statistiken, vet ni? Så fort det reser sig bara för jag skriver. Jag har ju inte skrivit under någon dag nu, för jag var osäker på om jag skulle behålla bloggen. Mah, nu har jag skrivit och fatta så fort det reser sig. Jag fattar inte hur ni hittar hit, men jag är riktigt glad att ni hittar hit iallafall! :)

Just nu äter jag och har städat här hemma. Har bestämt mig för att cykla in till stan snabbt för att handla en tunnika, sjukt söt! En rosa, hih.. Inte min stiiil.. Men jaja, sen ska det väl bli fix. Tycker bara det är trist att man inte kommer kunna vara ute länge ikväll eftersom att man ska jobba imorgon. Supertrist, samma gäller imorgonkväll. Plus att jag börjar jobba tidigare på söndagen, jag kommer dö! Puh.

Ah, nu ska man inte vara ledsen och tänka på morgondagen. Ska tänka nuuuutid och ha kul! Nu ska jag iallafall ta en coca cola och se om det finns något mer man kan göra fint av här hemma, sen ser vi hur vi gör med allt klydd.

Kram!

Kommentarer
Postat av: Sofia - My life story

Är med i en tävling om veckans blogg. Vill du vara supergullig och rösta på mig som är nummer 3 ? Tar bara 2 sekunder :)! Skriv gärna sen om du har röstat så att jag kan tacka dig:) Kram!



http://sagharauseus.blogg.se/2009/august/veckans-blogg-5.html

2009-08-14 @ 14:54:12
URL: http://youdontexist.blogg.se/
Postat av: MARIA

Hoppas du får en bra dag!

ställ gärna frågor i min frågestund :D

2009-08-14 @ 14:56:26
URL: http://mariadaos.blogg.se/
Postat av: Laila♥

åh tack :D så kul =) jag tänkte dra ut och shoppa lite. Snart är det helg :D ngt kul planerat? =)

2009-08-14 @ 15:36:35
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Matina Du Rees Rosén

Just nu flödar det av skvaller i bloggvärlden, vad har hänt med Dessie? är ryktet om Kissie sant? osv, kolla in bloggen för att få svar. Kram Minnie :)

2009-08-14 @ 16:22:25
URL: http://www.minnies.se
Postat av: NATHALIE!

söt blogg, skriven av en söt tjej! Kika gärna in min, kramar! :)

2009-08-14 @ 16:32:39
URL: http://nathalieisolde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0